Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:29:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by Shad3

dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech

pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska

omg ty jsi baba ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:32:13  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by plussminuss
pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska

omg ty jsi baba ?

ne, ale CL rogunu jo stejne tak druidu

Edited by - plussminuss on 28/08/2006 15:33:57
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 30/08/2006 :  14:32:09  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
Ahoj vymyslim stale buld ktery by se mi nejvic hodil pri lv, ted uz jsem ma 48 lv. A stale se nemuzu rozhodnout co bude lepsi , jestli tento build :

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305302105201350320055012002010000000000000000000000

a nebo tento :

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305300105000000320055012205015020100000000000000000

Jde mi ciste o lv build s moznosti by alespon trochu uzitecna i bg.

EDIT: Jinak jeste doplnuji ,ze jedu Sword / sword a nebo sword/ dagger . ZAlezi podle toho co najdu ;P

Edited by - Rill on 30/08/2006 14:33:48
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/08/2006 :  05:46:15  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill

Ahoj vymyslim stale buld ktery by se mi nejvic hodil pri lv, ted uz jsem ma 48 lv. A stale se nemuzu rozhodnout co bude lepsi , jestli tento build :

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305302105201350320055012002010000000000000000000000

a nebo tento :

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305300105000000320055012205015020100000000000000000

Jde mi ciste o lv build s moznosti by alespon trochu uzitecna i bg.

EDIT: Jinak jeste doplnuji ,ze jedu Sword / sword a nebo sword/ dagger . ZAlezi podle toho co najdu ;P

Prvni je takovej dost zvlastni a prapodivny, kdyz uz tak bych se klonil k druhymu coz je zhruba klasika combat sw build. S tim se da celkem slusne vyzit i v BG, i kdyz kudla je proste kudla, to se neda nic delat .
Go to Top of Page

Lucio
Starting Member

1 Posts

Posted - 01/09/2006 :  10:27:47  Show Profile Send Lucio a Private Message  Reply with Quote
Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec?
Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 01/09/2006 :  11:26:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucio

Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec?
Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel?

rozdil je v tom ze extra attack muze critnout (udelas tak vetsi dmg) ale nevim jestli a kolik mas crit bonus

na 100 ran mas pri sword specu 5 ran navic
na 100 ran mas pri dager specu 5 critu navic

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/09/2006 :  19:50:37  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
pletete se

sword spec = okamzitej uder MH = reset swingu zbrane = fist/dagger spec > sword spec

+ dalsi veci ( vytlacovani hitu pro zluty udery a dalsi a dalsi ... zkratka crit je lepsi jak sword specka :p ) ende

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/09/2006 :  20:30:27  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/09/2006 :  06:35:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg

jenze to je uz princip warra
cim vic dmg, tim vic rage a cim vic rage tim vic dmg
s tim holt nic neudelas

Osobne si myslim, ze treba ty specky by se klidne mohli jmenovat jinak, kdyz uz kazda dela neco jineho. Jo a jeste poznamka k Mefistovi: Nejak jsem si nevsiml, ze by SW specka resetovala swing zbrane u warra (totez Hand of Justice)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/09/2006 :  07:54:17  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
je to docela tezky otestovat

ale kdyz budes mit sword 3,8 speed tak se ti muze stat taky treba tohleto

bilej swing>3 sec nic>hamstring>proc sword spec>dodged/parried>reset swingu a cekani dalsich 3,8 sekund na swing ( v tomhle pripade bys prakticky vzato ztratil dmg )

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/09/2006 :  09:02:05  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
OT k warrum:
opravdu muze ted SW specka procnout jen z white hitu? Protoze jestli jo, tak mi to prijde jako hustej nerf do pvp (nebo spise nevhodne do pvp). Kdyz si vemu SW specku tak se defakto gimpuju na crit, ap, HP - coz se da prezit pokud by to bylo 5% ze vsech utoku, takhle mi tech 5% neprijde jako boost, to radeji vemu +crit spec s tim ze si muzu o to vic dat AP a HP do pvp a vim, ze kdyz se dostanu k rane tak to critne a bude to bolet

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/09/2006 :  09:41:14  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
procuje ze vseho
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 02/09/2006 :  09:52:26  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jeste ze tak

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/09/2006 :  17:20:12  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

jeste ze tak

mno ono kdyby neprocoval ze specek tak by bylo vcelku fuk ze resetuje swing protoze to vyhodnoceni by neprobehlo nikdy behem toho swingu ale dycky ihned po bily rane :)

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 08/09/2006 :  11:52:50  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Hodte mi sem nejake vas oblibene aktualni buildy na rogunu prosim, trosku ji trenuju a nevim co si vybrat :)

Kdyz jsem skousel neco vymyslet, vysel me build :
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?005000000000000305350212220000000050025113030010000

Kde jsem vrazil body do vsech 3 vetvi, takze jsem se nedostal moc hluboko.. ale zase jsem mel par uzitecnych talentu z hornich vetvi talentoveho stromu ..

Hm a kdyby Vas napadl nejaky oblibeny addon, nevadilo by to :)

https://www.facebook.com/esqgame

Edited by - M.C warior on 08/09/2006 11:54:02
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/09/2006 :  12:53:28  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Hodte mi sem nejake vas oblibene aktualni buildy na rogunu prosim, trosku ji trenuju a nevim co si vybrat :)

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?005000000000000305350212220000000050025113030010000

Kde jsem vrazil body do vsech 3 vetvi, takze jsem se nedostal moc hluboko.. ale zase jsem mel par uzitecnych talentu z hornich vetvi talentoveho stromu ..

Hm a kdyby Vas napadl nejaky oblibeny addon, nevadilo by to :)

Vzhledem k tomu ze tam mas Backstab tipuju na daggery, na coz ti tam docela chybi Oportunity. +20% je fakt hodne takze bych vymenil za jeden z improve stealthu. Zepredu to s daggerama fakt nedas . Jinak taky sem jednu chvili jel hodne prez improve cooldowny ale nakonec musim rict ze klasika dagger build je asi nej.

http://www.wowhead.com/?talent=ihe0oxpAoGcZE00M

Ale da se to s nim poradne zahrat az tak na 50+ lvl takze na levelovani bych jel spis nejaky combat. Neco podobnyho jako:

http://www.wowhead.com/?talent=i0eboxZGcVb0xZVMxc

Pricemz bych zacal Combat tree + Sublety a nakonec Assas (krom 5ti bodu v Malice ty jdou vetsinou na zacatku).

U rouga je to hodne o zvyku a o tom co ti zrovna lvl dovoli. Kazdymu vyhovuje neco jinyho takze proste asi zkouset a zkouset .
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 08/09/2006 :  12:55:15  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior trosku ji trenuju a nevim co si vybrat :)

pokial este levelujes tak daggerky su sux. sword/mace MH>>> a talenty najprv strkaj do combat az po BF.
adony.
++DamageMeter++
CEnemyCastBar
SCT

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 09/09/2006 :  22:44:34  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 10/09/2006 :  13:39:46  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.

L2P

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 10/09/2006 :  17:09:01  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

quote:

L2P

Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/09/2006 :  18:27:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

L2P

Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí.

no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..

a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 10/09/2006 :  19:52:30  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 10/09/2006 :  21:01:33  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

quote:

hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.

No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.

quote:
Originally posted by JerzeeG

no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..

a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer..

Jerzee, shamanovi rozumim diky hrani toho classu prez pul druheho roku, to neznamena ze rozumim vsem ostatnim classum, resp. altum ktere hraji jen kratkou dobu.
Rozhodne nechapu to "jaky dotaz, takova odpoved", to že se zeptam, leč noobsky, tak zcela vážně na rogunu, to ma neco spolecneho s odpovedí uč se hrát?

Edited by - vlkodlak on 10/09/2006 21:08:40
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 10/09/2006 :  21:25:48  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
pve -combat buildy dagger/sword/fist
pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild
kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili.

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 10/09/2006 :  21:40:12  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

pve -combat buildy dagger/sword/fist
pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild
kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili.

No me slo hlavne o to, zda se vice vyplati pouzivat v combat buildu dagger nebo sword(fist), fakt ze sem byl liny listovat a hledat to... kadopadne diky za tentokrat normalni odpoved
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 10/09/2006 :  21:54:19  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Mrkni se sem, myslim ze pro zacatek dostacujici:

http://www.wow-loot.com/rogue.htm
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 10/09/2006 :  23:03:52  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Magic

[quote]Originally posted by vlkodlak

No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.

[quote]

no podivej muzes se na takove trivialni veci ptat tady, a dostanes blbe odpovedi viz nahore. a nebo kouknes na ofiko eu forum, kde uz mas vsechno napsane a vysvetlene, staci si to jen precist a nemusis se uz na nic ptat. asi tak
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 11/09/2006 :  16:00:12  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-3639329295421373779&q=Total+Annihilation

velice doporucuju, ruzny specy, vcetne hema s MSA uplne na konci
5 rogues vs 5man team etc. je skoda ze nema DD

uz bych chtel videt nejaky video s MSA + 5/5 dd + novym eviscem

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 14/09/2006 :  15:43:14  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/09/2006 :  03:35:29  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)

Mno cece, asi proto ze jak uz je roug u tebe tak je to pro prista opravdu (ale opravdu) velmi spatne ...

Ono kdyz to clovek veme kolem a kolem tak v blaznivem tanecku utikaji vsichni krom wara a jak se rika "kdo utece ten vyhraje" .
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 15/09/2006 :  09:32:00  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
A kam jako utéct?Mě to pořád není jasné když na tobě visí kripl poison to je ta výhoda poskytovat záda pro backstab o pár metrů dál:o)Tak to hraju asi jediný jinak:oMáš pravdu je to špatné protože za pár vteřin pan kudlička umře:o)V tom videu jsem nezahlédl jediný black out,to procuje jenom mě?Nebo ti priesti neumí hrát?

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/09/2006 :  11:25:46  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 15/09/2006 :  13:12:16  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Firun-first high warlord na serveru Wildhammer

wtf o.O

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Stanish
Starting Member

33 Posts

Posted - 15/09/2006 :  13:55:20  Show Profile  Send Stanish an ICQ Message Send Stanish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).

Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 15/09/2006 :  14:21:17  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stanish

quote:
Originally posted by Marigold

Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč

Ale každý pořádný warr ti po takovém dodge švihne Overpower. A se zbraní jenž drží ti dva v prackách, by těch overpowerů moc neustál.

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/09/2006 :  14:34:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
DAt si evasion proti warrovi je v 90% samovrazda.
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 15/09/2006 :  14:57:29  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No to bych ani nerekl jeden op kazdejch 6sec je mnohem lepsi volba nez MS/HS/WW apod. Ale nejsem zadnej pvp pwnzor, takze me berte s rezervou :)

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 15/09/2006 :  16:03:24  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

A hele tak ten druhej Firun je i na foru :-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 15/09/2006 :  16:52:35  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo jasne a pigs fly
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 15/09/2006 :  17:31:17  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:

pan je znalec

Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/09/2006 :  18:56:40  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja teda radsi dostanu jednu ranu nez ctyri :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/09/2006 :  00:14:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To mam vzdy iba ja take stastie ze ked hodim proti warrovi evasion tak dostanem instance tafku za 1800 ? ...

Aky je najlepsi enchant pre combat dagger rogua na zbrane ? 15 agi alebo crusader ?
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 16/09/2006 :  01:09:27  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mam vzdy iba ja take stastie ze ked hodim proti warrovi evasion tak dostanem instance tafku za 1800 ? ...

Aky je najlepsi enchant pre combat dagger rogua na zbrane ? 15 agi alebo crusader ?

Ad 1.: Ne sam nejsi, dostavam to pravidelne

Ad 2.: To by me taky docela zajimalo, osobne si myslim agi na pvp crus na pvm
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 16/09/2006 :  05:26:41  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Nejsem rogue ... ale podle toho co vim tak nasi maji na offhandu 15agi (vzdy) a na mainhandu crus/15agi (vetsinou asi crus ale)

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 16/09/2006 :  10:28:49  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
u daggeru +5dmg MH (popr. crus) a +15agi OH

Trance addicted <3

Edited by - Shad3 on 16/09/2006 10:29:09
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/09/2006 :  14:41:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ?
Go to Top of Page

Bubak
Starting Member

76 Posts

Posted - 16/09/2006 :  18:59:33  Show Profile  Send Bubak an ICQ Message Send Bubak a Private Message  Reply with Quote
quote:

15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :)

"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/09/2006 :  00:31:39  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bubak

quote:

15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :)

mno ani ne

crusader je lepsi pve enchant
a hodnota +5 dmg se rapidne snizuje v raid environmentu

ono imo kdyz jedes ciste raidy tak ani dual +15 agi neni spatny bo je to jedinej enchant kterej se ti stackuje s buffama
zkratka 0,5% dmg navic

osobne
pve > crus + 15 agi
pvp > dual lifesteal nebo +5dmg +15 agi

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/09/2006 :  00:32:08  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Co som pocul tak +5 dmg bol dobrej kym blizzard neurobil +15 agi .... prej +15 agi na obe alebo crus, podla toho co zabijas
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 17/09/2006 :  02:17:21  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co som pocul tak +5 dmg bol dobrej kym blizzard neurobil +15 agi .... prej +15 agi na obe alebo crus, podla toho co zabijas

rady typu pocul som docela ownuji
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,48 seconds. on eygor Snitz Forums 2000