Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Masky, Helmy, zbrane a ostatni SW vybaveni
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  12:34:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jelikoz se nekdo ptal kde muze sehnat tu masku vadera co mam ja, tak tady mate odpoved:

http://www.rumburak.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=6888&Level=212

Edited by - Jorssk on 25/10/2006 21:06:16

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:06:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak a na tehle strance toho najdete hafo. Od masky Plo-Koona az po helmu Jango Fetta.

http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=1&zmeny=FMV&PHPSESSID=d867a4292289c1f3c64caefc

Ja si tu budu asi kupovat rukavice vadera a mozna masku plo-koona ale ten kit fisto taky nevypada spatne :)

Lidi todle mit, tak ste borci: http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=13&z=RB909877&zpet=zpet&PHPSESSID=d867a4292289c1f3c64caefc

Edited by - Jorssk on 25/10/2006 21:28:23
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:15:32  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tak a na tehle strance toho najdete hafo. Od masky Plo-Koona az po helmu Jango Fetta.

http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=1&zmeny=FMV&PHPSESSID=d867a4292289c1f3c64caefc

Ja si tu budu asi kupovat rukavice vadera a mozna masku plo-koona ale ten kit fisto taky nevypada spatne :)

zda se mi to nebo je ta stranka opravdu levna ?
jo ale ten Fisto je peknej, ale solidni je admiral ackbar

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:30:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Skoda ze nemaj varanka
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:45:35  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
No levná - jednak ty ceny budou bez DPH, jednak sou na objednavku (dodani 8 tydnu), a jednak koukni treba na bustu Clone Troopera nebo Vadera helmy - 52800 pro me neni malo penez. Nebo na kostym Chewbaccy.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:47:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Navic kostymy maji jen XL, ja potrebuju XXL az XXXL
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/10/2006 :  21:52:52  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
šmárja maj tam i Greeda
http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=13&z=RB909888&zpet=zpet
koudy tohle kup a já ti to pak šlohnu, ok?

Edited by - SNowie on 25/10/2006 21:55:36
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:24:19  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

No levná - jednak ty ceny budou bez DPH, jednak sou na objednavku (dodani 8 tydnu), a jednak koukni treba na bustu Clone Troopera nebo Vadera helmy - 52800 pro me neni malo penez. Nebo na kostym Chewbaccy.

to mas zas pravdu ...

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:24:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Víš co, kup si to ty, a já si koupím tohle:
http://www.livingzone.cz/detail.php?idp=735
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:27:50  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Víš co, kup si to ty, a já si koupím tohle:
http://www.livingzone.cz/detail.php?idp=735

ok ... uznávám, PWNED hlavně
hlavně, že to není ten klasický plastový šmejd, ale poctivý nerez, nejsem jen tak někdo, že?

Edited by - SNowie on 25/10/2006 22:28:51
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:32:27  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Promiň, tak tohle:
http://www.livingzone.cz/detail.php?idp=1489&odkud=hledani
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:42:15  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
napiste jen ANO nebo NE. Mam jit do helmy Jango Fetta?

SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 25/10/2006 :  23:12:51  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
tak pozde... uz sem objednal! mela by mi dojit do 15.1.2007 do ty doby si zbytek kostymu musim vyrobit

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/10/2006 :  23:23:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Promiň, tak tohle:
http://www.livingzone.cz/detail.php?idp=1489&odkud=hledani

tak teď jsi mne urazil
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  23:29:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Taky sem o tom premyslel, mohu ze zeptat jak planujes vyrobu armoru? Treba by si mi pomohl jak na to . A kterou z helm jsi objednal? Jango Fettu je tam nekolik.
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 25/10/2006 :  23:47:07  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky sem o tom premyslel, mohu ze zeptat jak planujes vyrobu armoru? Treba by si mi pomohl jak na to . A kterou z helm jsi objednal? Jango Fettu je tam nekolik.

koupil sem si tu nejdrazsi za 2750 kc, je to takova "replika" originalu. Presny nazev je Helmet - Jango Fett TM. Jinak k ty vyrobe armoru je to slozitejsi. V praxi to bude dost velka improvizace, ale v hlave to mam uz celkem promysleny... v zasade pujde o plast, nahravani, ohybani, rezani, brouseni, postrik a dodelani vychytavek. a to mluvim jen o holejch platech. Jinak ja si budu delat brneni Boby v barvach Janga. Je to jednodussi, protoze boba nema chranice na nohy. zatim si shanim potrebny materialy na presny rozmery a tvary

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/10/2006 :  01:16:46  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A neudelal by si jeste nejake platy navic pro jesteru?
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 26/10/2006 :  10:21:47  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
quote:

podle toho, jak mi to pujde... kdyz to bude "snadny", tak bez problemu, nejvetsi problem bude s tema vychytavkama na predlokti

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:54:36  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dromedarr

quote:

podle toho, jak mi to pujde... kdyz to bude "snadny", tak bez problemu, nejvetsi problem bude s tema vychytavkama na predlokti

aspon vás už to nebude Fxkem tak bolet:)

Haven and Hearth follower
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:11:53  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=14&z=RBx16896&zpet=zpet

jééééééééééé,už vím co koupím.respektive, můžu doporučit www.drakkaria.com

Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:14:17  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote

http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=14&z=RBx56031&zpet=zpet

to jsou opravdu mc pěkné šaty...docela koukám že by se hodily pro jednu takovou...:)

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:41:53  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
skoda ze nemaj oblecek jak je Lea u Jabby v palaci privazana na tom retezu. To by mohlo byt zajimave.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/10/2006 :  15:54:07  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Maji tam masku sidinuse, ta by se ti hodila k FX soubojum.

Almych - A pro koho by si ty saticky chtel? Pro sebe ?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:15:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
A pro koho by si ty saticky chtel? Pro sebe ?

merim 185cm a mam 115kg, myslis ze by mi sluseli?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/10/2006 :  17:15:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

quote:
A pro koho by si ty saticky chtel? Pro sebe ?

merim 185cm a mam 115kg, myslis ze by mi slusely?

určitě
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 26/10/2006 :  19:21:45  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
tak uz mi zavolali z shopu, ze helmicka prijde koncem listopadu driv nez sem myslel

Edited by - Dromedarr on 26/10/2006 19:22:18
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 26/10/2006 :  19:30:52  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
Sidinusi tohle bi se ti mohlo libit
http://www.ptakoviny.biz/index.php?s=13&z=RBx56163&zpet=zpet&PHPSESSID=d867a4292289c1f3c64caefc

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/10/2006 :  19:52:54  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Ja uz taky vim, co si koupim - nic, pac ted sem v minusu s financema :o(
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/10/2006 :  09:12:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Dromedare musis poridit pak fotky, ja ji chci videt jak doopravdy vypada atd..
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 27/10/2006 :  13:12:41  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dromedare musis poridit pak fotky, ja ji chci videt jak doopravdy vypada atd..

tak dneska zacinam delat armor... nejdriv to udelam z levnyho matrose (PVC a kov to jisti) akdyz to nebude vypadat dobre, tak se pustim do plastu

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 09/11/2006 :  11:09:05  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Server All Headline News uveřejnil zprávu, že se v Londýně uskuteční zvláštní aukce filmových kostýmů a rekvizit. Zájemci si budou moci například pořídit nějakou ze 60 zbraní, které během 40 let používal ve filmech James Bond. K mání budou i klasické černé šaty Audrey Hepburn z filmu Snídaně u Tiffanyho, ve kterých nedávno pózovala pro Harper´s Bazaar Natalie Portman.

Co je však nejdůležitější - na prodej bude i originální kostým Bena Kenobiho z Nové naděje! Pokud tedy nevíte co s penězi, vydejte se do Londýna. Odborníci odhadují, že se cena kostýmu vyšplhá na 4 000 liber.

Převzato z CSWU

Edited by - Jorssk on 09/11/2006 11:09:32
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 14/11/2006 :  20:37:02  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Za ty prachy by bylo auto nebo velice nabusenej komp.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/11/2006 :  20:51:49  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
To neni pro normalni lidi, jako jsme my, ale pro zbohatliky typu arabskych sejku, americkych zlocincu, co vydelavaji na utrpeni jinych -ti si to dovolit muzou.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2006 :  09:02:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

To neni pro normalni lidi, jako jsme my, ale pro zbohatliky typu arabskych sejku, americkych zlocincu, co vydelavaji na utrpeni jinych -ti si to dovolit muzou.

To jo kdyz si predstavim ze treba v Dubaji das za noc v jednom jejich superhotelu 750 tisic za noc tak proc ne.Udelame tam sraz SWG hracu ne?
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 15/11/2006 :  09:30:59  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

To jo kdyz si predstavim ze treba v Dubaji das za noc v jednom jejich superhotelu 750 tisic za noc tak proc ne.Udelame tam sraz SWG hracu ne?

Ty ses nejakej bohatej, kdyz nas tam vsechny zves.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2006 :  11:12:55  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:
Originally posted by Akoh Adi

Ty ses nejakej bohatej, kdyz nas tam vsechny zves.

Dneska sem si podal Sportku.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/11/2006 :  23:05:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
http://www.repliky.info/Hvezdne-valky-vypis-kategorie-808.html

nevim, jestli to tu uz nebylo, ale opakovani je matkou moudrosti
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 16/11/2006 :  14:35:49  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Toho Kotobukiya Vadera chci, ale vemu ho od fate-gate.com, ten ho ma za 2k a navic se s nim lip keca nez s replikama.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000