Author |
Topic  |
tom19835
Starting Member

86 Posts |
|
| |
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 07:55:53
|
Bude to vypadat tak, ze s lava cannonem bude zase campovat v DWB a bude neporazitelny... |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 08:38:47
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Bude to vypadat tak, ze s lava cannonem bude zase campovat v DWB a bude neporazitelny...
I.N.V.I.N.C.I.B.L.E |
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 21/10/2006 08:41:01 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 08:59:44
|
Bude to vypadat tak, ze s lava cannonem bude zase campovat v DWB a bude neporazitelny...
presne jak jsem rikal  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 10:54:01
|
tak a sme v haji ... |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 11:05:02
|
Jak sem rikal - az udelaji vsechny povolani, najednou s prekvapenim zjisti, jak moc je hra nevybalancovana a daji NGE2 a pojede to vsechno odznova - prece 9 povolani je moc, hracum budou stacit dve... a to uz se snad vybalancovat podari - muj odhad je ze nechaji BH a Jedi... |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 13:13:26
|
Je na čase skočit do banky uložit ňaký many a jít zas hrát. |
Edited by - Akoh Adi on 21/10/2006 13:13:40 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 13:43:04
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Je na čase skočit do banky uložit ňaký many a jít zas hrát.
já si počkám, až bude expertise u všeho (akorát by to mohlo vyjít, až dodělám školu ) edit: překlepy |
Edited by - SNowie on 21/10/2006 13:43:24 |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 15:49:39
|
Radši si zahraj, dokud to jde ještě vůbec hrát - po NGE2 se z toho stane GalaxyStrike... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/10/2006 : 17:16:06
|
Radši si zahraj, dokud to jde ještě vůbec hrát - po NGE2 se z toho stane GalaxyStrike...
já countera rád , ale takovou slátaninu bych nehrál  |
 |
|
Shamirr
New Member

135 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 08:55:53
|
Pokiaľ narážaš na ten killmeter, tak to zas tak super nie je. Decay má byť (50/kill) sekúnd. T.j. pokiaľ napríklad zabije každých 5sekúnd niečo/niekoho tak killmeter udrží maximálne na 10. Nech je akýkoľvek borec, tak zabiť niečo každú sekundu (nutné na udržanie 50) sa mu nepodarí. Škoda, bola by to sila . |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 08:58:11
|
quote: Originally posted by Shamirr
Pokiaľ narážaš na ten killmeter, tak to zas tak super nie je. Decay má byť (50/kill) sekúnd. T.j. pokiaľ napríklad zabije každých 5sekúnd niečo/niekoho tak killmeter udrží maximálne na 10. Nech je akýkoľvek borec, tak zabiť niečo každú sekundu (nutné na udržanie 50) sa mu nepodarí. Škoda, bola by to sila .
Pokud bojuje v nejakem meste, kde je x civilistu level 1 a pokud i zabiti takoveho NPCcka mu da +1 kill, tak mu staci jedna strela lava cannonem a hned tu 50ku ma. |
 |
|
Shamirr
New Member

135 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 09:16:55
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Pokud bojuje v nejakem meste, kde je x civilistu level 1 a pokud i zabiti takoveho NPCcka mu da +1 kill, tak mu staci jedna strela lava cannonem a hned tu 50ku ma.
Však nechajme sa prekvapiť ako to bude fungovať. Ja osobne to považujem za krajne nepravdepodobné, že by to niekto zvládol. Nehľadiac na to, že v meste kde sú NPC lvl 1 sú tie výhody aj tak zbytočné a tam kde by sa zišli (PvP, elite boss, atď...) sa to udržať, podľa mňa, nedá. Je málo pravdepodobné, že je nejaký super boss a hneď vedľa neho stádo lvl 1 NPC na dobíjanie killmetra. |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 09:47:06
|
Hlavne bude zajimave, jak se to bude pocitat, a jestli se do toho budou pocitat i group killy - protoze pak staci skrabnout nejake NPC a ostatni ho dorazi a uz to jede nahoru - nebo pokud by se pocitaly i samotne group killy, kdy commando NPC ani nezrani, tak ostatni muzou stat vzadu a pobijet jednoducha NPCcka, zatimco commando bude s prstem v nose solovat bosse/nepratelskeho hrace. Hlavne se bojim toho, ze kdyz dnes Commando solne Jediho, ktery uz ma expertise, co nastane, az commandu expertise pridaji. Jestli bude znovu situace, kdy commando pobihalo v DWB a solovalo vsechny nepratele, kradlo killy, hromadili BL a PLC. |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 16:51:24
|
.... kdy commando pobihalo v DWB a solovalo vsechny nepratele, kradlo killy, hromadili BL a PLC.
jo to miluju ty parchanty co si prijdou ukradnou ti kill a reportnou te ze prej campujes a krades killy .... |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
tom19835
Starting Member

86 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 19:12:54
|
no jo, vypada to ze tu mame dalsi alpha class po kladivarich a jediich tu mame uber commanda Akoratze jedijove a kladivari nedelali kazdou ranu area a pres jejich efekty pri utocich bylo dokonce videt a nezpusobovalo to slideshow... |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 24/10/2006 : 10:18:40
|
nechápu jak někdo může v dnešní době říct, že je hra vybalancovaná... stačí srovnat BH a Jedi, tedy povolání kde je hotová expertise. Mám BH i Elder jediho a BH prostě nemá šanci. Na dálku netrefí - saber block - a na blizku nepomuze ani guardian knuckler páč nejdou používat specky... heal za 3500 slabý, shields se dlouho nabíjí, navíc jedi breakne snare, to BH s FR nemůže atd... vyvážené to NENÍ ani zdaleka. A commando tomu dá korunu. |
jůůz d fóós |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 24/10/2006 : 11:50:25
|
quote: Originally posted by Kravka
nechápu jak někdo může v dnešní době říct, že je hra vybalancovaná... stačí srovnat BH a Jedi, tedy povolání kde je hotová expertise. Mám BH i Elder jediho a BH prostě nemá šanci. Na dálku netrefí - saber block - a na blizku nepomuze ani guardian knuckler páč nejdou používat specky... heal za 3500 slabý, shields se dlouho nabíjí, navíc jedi breakne snare, to BH s FR nemůže atd... vyvážené to NENÍ ani zdaleka. A commando tomu dá korunu.
tím někdo myslíš jorsska?  já to vidím na nikdy nekončičí revamp ... pokaždé, když něco přidají, bude to stále silnější a nakonec zjistí, že to co přidali na začátku je moc slabé, tak se začne další kolo a tak stále dokolečka dokola, chvíli bude jedi socka, chvíli alfa class ... a nakonec bude největší pwner craft  |
Edited by - SNowie on 24/10/2006 11:55:43 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/10/2006 : 21:01:02
|
Ja z jorsskem dal solo v restussu jediho level 90 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 08:33:45
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja z jorsskem dal solo v restussu jediho level 90
   |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 09:38:56
|
quote: Originally posted by Unioner

Unioner mě v počtu spamnicneříkajících příspěvků překonává  |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 09:43:15
|
individuální killnutí někoho někde přece nevypovídá o celkové vyváženosti bojových profesí.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 09:44:53
|
Tohle neni spam. "se směju    " |
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 12:29:38
|
Ja jen rikam ze jsem ho porazil v duelu jedna na jednoho, ono taky zalezi na skillu hrace. Ten BH stit je neco jako jediho saber block - hodne ucinej. |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 12:44:40
|
Ja jen rikam ze jsem ho porazil v duelu jedna na jednoho, ono taky zalezi na skillu hrace. Ten BH stit je neco jako jediho saber block - hodne ucinej.
Pro spamery "se směju    " |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 15:20:30
|
Ja jen rikam ze jsem ho porazil v duelu jedna na jednoho, ono taky zalezi na skillu hrace. Ten BH stit je neco jako jediho saber block - hodne ucinej.
BH Shields je super ale díky cooldownu je uplně k ničemu. Použiju ho jednou za souboj a ještě k tomu pokud narazím na hráče s mozkem tak jakmile nasadím štít tak si poodběhne, cloak, počká si.. pak jsem bez štítu, doběhne ke mě a pohodlně mě típne. (dělá to třeba Xcaret) Jako BH nemohu ani utýct, ani cloak, navíc jsem skoro minutu ve snare díky bleskům, jakmile vybabrám štít tak se jen mohu dívat jak ze mě chčije. Pokud chceš srovnávat Shields se saber blockem tak by musely mít stejnej cooldown timer, to by pak byla jiná.. jako jedi si saber block pouštím furt dokola a brnkačka. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 25/10/2006 15:21:25 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 15:47:11
|
asi tak |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 18:30:21
|
Prave to taky ted zalezi na skillu hrace a jaky ma skill tree. Napriklad to jedi poleno co jsem zabil se neangazoval takhle utect nebo tak. Proste ke me prisel a zacal do me sekat. |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 19:05:01
|
ale tady se zase musim jorsska zastat pac jednou sem jako BH dal elder jedie |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 20:08:42
|
je to tak, dobry BH sunda jakyhokoliv jedije stejne jako dobrej jedi sunda jakykoliv BH |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
tom19835
Starting Member

86 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 22:58:18
|
A commando sunda jak BH tak jediho a muzete mit saber blocku a shieldu kolik chcete  |
SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP SWTOR - Everon, Eweron - RIP WoW - Everon - Thunderhorn LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 25/10/2006 : 23:24:14
|
quote: Originally posted by tom19835
A commando sunda jak BH tak jediho a muzete mit saber blocku a shieldu kolik chcete 
oba naráz  to mi připomíná ten původní trailer na Warcraft 3  |
Edited by - SNowie on 25/10/2006 23:24:48 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 00:12:37
|
quote: Originally posted by tom19835
A commando sunda jak BH tak jediho a muzete mit saber blocku a shieldu kolik chcete 
To mi pripomina casy kdy mi Youda na cze chatu tvrdil ze commando je nejslabsi povolani ve hre pac ma jenom 2 (nebo tak nejak) attack specky a ze ho sunda kazdej  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 09:26:10
|
quote: Originally posted by Carmax
je to tak, dobry BH sunda jakyhokoliv jedije stejne jako dobrej jedi sunda jakykoliv BH
není pravda, dobrého Jedi žádný BH nedá... |
jůůz d fóós |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 10:57:16
|
Ale jo, napriklad kdyz to necekas a ma na tebe misi nebo jsi afk . |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 11:37:09
|
Ale jo, napriklad kdyz to necekas a ma na tebe misi nebo jsi afk .
jorssk musí mít vždy pravdu    |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 12:37:25
|
je to tak, dobry BH sunda jakyhokoliv jedije stejne jako dobrej jedi sunda jakykoliv BH
není pravda, dobrého Jedi žádný BH nedá...
no ja jsem s Falene vetsinu jedi sundal ale budiz pokud je bh natolik blbej ze na jediho zautoci kdyz ma nahozeny vsechny buffy a zrovna nic nedela tak to je potom jasny |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Youda
Starting Member
8 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:22:12
|
Tvrdil sem ze v te dobe, kdy nemel jedi expertise....... tak vetsina comand neda jedi ...... tak si neprekrucuj ze byl nejslabsi :P |
Edited by - Youda on 26/10/2006 14:26:41 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:28:18
|
není pravda, dobrého Jedi žádný BH nedá...
no ja jsem s Falene vetsinu jedi sundal ale budiz pokud je bh natolik blbej ze na jediho zautoci kdyz ma nahozeny vsechny buffy a zrovna nic nedela tak to je potom jasny
je přece uplně jedno kdy na jediho zaútočím (teda pokud není AFK), pokud nemá nahozený buffy tak si je nahodí během 5 vteřin, má je většinou na liště vedle sebe jako to mám i já, 4 krát clik + saber block a jdu po něm. Moment překvapení sice hraje zezačátku v prospěch BH, ale tahle převaha velmi rychle pomine, síly se vyrovnají a po chvíli už jde vše jak po drátkách ve prospěch jediho. Třeba to dělám špatně, a moc rád se něčemu přiučím tak můžeme dát duel. (klidně začnu bez buffu ) |
jůůz d fóós |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 16:13:57
|
jo ale tak to prekvapeni ono to neco udela ... nekdo treba zpanikari tady klikne spatne tam klikne spatne a je konec |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 16:21:30
|
no hlavne jde o to pockat na spravnej okamzik... v realnym star wars svete (zvlastni to kombinace ale budiz ) taky Boba na cil nezautocil hned jak ho poprve uvidel ale treba nekolik dni cekal na spravnej okamzik.. jinak treba v duelech jedi samozrejme vyhraje pokud to neni totalni zmastenec nebo neco nepokazi protoze saberblock a force run je proste op  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 26/10/2006 16:23:02 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 16:48:19
|
Něco podobného se mi povedlo nedávno. Overt Elder jedi rebel - Sapien. postával se skupinkou overtů u starportu Restuss.. klasika. Najednou přiběhlo několik impů, začala mela, já sleduju klubko kolem Sapiena, rozbaluju radial menu a cekam jen až se tam obevi DB, najednou tam bylo.. a.. BUM ho stal myslím 800k, a psal mi samý paragrafy a procenta, to mě pobavilo. Pravda, nebylo to moc odvážné, ale účel světí prostředky ne ? I tak to jde, ale zase na takovou příležitost se dá čekat věčnost.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 20:00:11
|
Kde sou ty casy, kdy se bojovalo treba 10 minut - ted mrd mrd a behem peti vterin je po boji, pokud se clovek zrovna skrabe na zadech tak nema sanci ani zareagovat... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 09:08:03
|
Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE. Po predelani DMG a healovani se muzes napr. jako jedi s jediem mlatit pekne poradnou chvili. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 10:03:27
|
Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE. Po predelani DMG a healovani se muzes napr. jako jedi s jediem mlatit pekne poradnou chvili.
pokud si dobře vzpomínám na postCU verzi, tak tam nebyly výjimkou ani půlhodinové hry na honěnou  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:09:49
|
Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE.
To je lez a ty to vis vzpominam si jak jsem se pred NGE s jednim BHckem mlatil tak pul hodiny - to byly aspon souboje, ne jak ted, 4x kliknes na specku, jednou se healnes a je po boji.. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:19:41
|
To je lez a ty to vis vzpominam si jak jsem se pred NGE s jednim BHckem mlatil tak pul hodiny - to byly aspon souboje, ne jak ted, 4x kliknes na specku, jednou se healnes a je po boji..
On pise, ze boj je ted delsi nez ve srovnani po zacatku NGE |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:37:37
|
quote: Originally posted by Unioner
To je lez a ty to vis vzpominam si jak jsem se pred NGE s jednim BHckem mlatil tak pul hodiny - to byly aspon souboje, ne jak ted, 4x kliknes na specku, jednou se healnes a je po boji..
On pise, ze boj je ted delsi nez ve srovnani po zacatku NGE
aha v tom pripade je to uplne stejny az na to ze jedi ma 10k heal  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:48:24
|
Jo, dnes muze boj trvat taky dlouho - teda aspon tak dlouho, az nekdo dostane lag a nebo nezafunguje heal... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 15:57:19
|
Carmaxi prodelalo to celkem velkou zmenu, pac menili v prubehu nge hodne dmg, odolnost hracu a npc a ucinost zbrani. Bylo to male CU v NGE. Hodne dobre si to pamatuju. A hodne to prospelo. |
 |
|
Topic  |
|