Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Commando Expertise
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

tom19835
Starting Member

impflag

86 Posts

Posted - 21/10/2006 :  04:52:33  Show Profile  Send tom19835 an ICQ Message Send tom19835 a Private Message  Reply with Quote
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=66849

Vypadá to zajmavě, ale jak to bude fungovat se teprv uvidí..

SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP
SWTOR - Everon, Eweron - RIP

WoW - Everon - Thunderhorn
LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP
LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 21/10/2006 :  07:55:53  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Bude to vypadat tak, ze s lava cannonem bude zase campovat v DWB a bude neporazitelny...
Go to Top of Page

Sidinus
Moderator

Christiania

368 Posts

Posted - 21/10/2006 :  08:38:47  Show Profile Send Sidinus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Bude to vypadat tak, ze s lava cannonem bude zase campovat v DWB a bude neporazitelny...

I.N.V.I.N.C.I.B.L.E

Haven and Hearth follower

Edited by - Sidinus on 21/10/2006 08:41:01
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/10/2006 :  08:59:44  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

presne jak jsem rikal

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 21/10/2006 :  10:54:01  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
tak a sme v haji ...

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 21/10/2006 :  11:05:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jak sem rikal - az udelaji vsechny povolani, najednou s prekvapenim zjisti, jak moc je hra nevybalancovana a daji NGE2 a pojede to vsechno odznova - prece 9 povolani je moc, hracum budou stacit dve... a to uz se snad vybalancovat podari - muj odhad je ze nechaji BH a Jedi...
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 21/10/2006 :  13:13:26  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Je na čase skočit do banky uložit ňaký many a jít zas hrát.

Edited by - Akoh Adi on 21/10/2006 13:13:40
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2006 :  13:43:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Je na čase skočit do banky uložit ňaký many a jít zas hrát.

já si počkám, až bude expertise u všeho (akorát by to mohlo vyjít, až dodělám školu )
edit: překlepy

Edited by - SNowie on 21/10/2006 13:43:24
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 21/10/2006 :  15:49:39  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Radši si zahraj, dokud to jde ještě vůbec hrát - po NGE2 se z toho stane GalaxyStrike...
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2006 :  17:16:06  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radši si zahraj, dokud to jde ještě vůbec hrát - po NGE2 se z toho stane GalaxyStrike...

já countera rád , ale takovou slátaninu bych nehrál
Go to Top of Page

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 23/10/2006 :  08:55:53  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokiaľ narážaš na ten killmeter, tak to zas tak super nie je. Decay má byť (50/kill) sekúnd. T.j. pokiaľ napríklad zabije každých 5sekúnd niečo/niekoho tak killmeter udrží maximálne na 10. Nech je akýkoľvek borec, tak zabiť niečo každú sekundu (nutné na udržanie 50) sa mu nepodarí.
Škoda, bola by to sila .

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/10/2006 :  08:58:11  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shamirr

quote:

Pokiaľ narážaš na ten killmeter, tak to zas tak super nie je. Decay má byť (50/kill) sekúnd. T.j. pokiaľ napríklad zabije každých 5sekúnd niečo/niekoho tak killmeter udrží maximálne na 10. Nech je akýkoľvek borec, tak zabiť niečo každú sekundu (nutné na udržanie 50) sa mu nepodarí.
Škoda, bola by to sila .

Pokud bojuje v nejakem meste, kde je x civilistu level 1 a pokud i zabiti takoveho NPCcka mu da +1 kill, tak mu staci jedna strela lava cannonem a hned tu 50ku ma.
Go to Top of Page

Shamirr
New Member

Pavucik

135 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:16:55  Show Profile Send Shamirr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pokud bojuje v nejakem meste, kde je x civilistu level 1 a pokud i zabiti takoveho NPCcka mu da +1 kill, tak mu staci jedna strela lava cannonem a hned tu 50ku ma.

Však nechajme sa prekvapiť ako to bude fungovať. Ja osobne to považujem za krajne nepravdepodobné, že by to niekto zvládol. Nehľadiac na to, že v meste kde sú NPC lvl 1 sú tie výhody aj tak zbytočné a tam kde by sa zišli (PvP, elite boss, atď...) sa to udržať, podľa mňa, nedá. Je málo pravdepodobné, že je nejaký super boss a hneď vedľa neho stádo lvl 1 NPC na dobíjanie killmetra.

Nekropolis:
SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:47:06  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Hlavne bude zajimave, jak se to bude pocitat, a jestli se do toho budou pocitat i group killy - protoze pak staci skrabnout nejake NPC a ostatni ho dorazi a uz to jede nahoru - nebo pokud by se pocitaly i samotne group killy, kdy commando NPC ani nezrani, tak ostatni muzou stat vzadu a pobijet jednoducha NPCcka, zatimco commando bude s prstem v nose solovat bosse/nepratelskeho hrace. Hlavne se bojim toho, ze kdyz dnes Commando solne Jediho, ktery uz ma expertise, co nastane, az commandu expertise pridaji. Jestli bude znovu situace, kdy commando pobihalo v DWB a solovalo vsechny nepratele, kradlo killy, hromadili BL a PLC.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 23/10/2006 :  16:51:24  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... kdy commando pobihalo v DWB a solovalo vsechny nepratele, kradlo killy, hromadili BL a PLC.

jo to miluju ty parchanty co si prijdou ukradnou ti kill a reportnou te ze prej campujes a krades killy ....

Go to Top of Page

tom19835
Starting Member

impflag

86 Posts

Posted - 23/10/2006 :  18:04:52  Show Profile  Send tom19835 an ICQ Message Send tom19835 a Private Message  Reply with Quote
Calculator:

http://www.action-inside.com/Section_SWG/expertise.php?sid=6&pid=2&cl=90

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2006 :  19:12:54  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
no jo, vypada to ze tu mame dalsi alpha class po kladivarich a jediich tu mame uber commanda Akoratze jedijove a kladivari nedelali kazdou ranu area a pres jejich efekty pri utocich bylo dokonce videt a nezpusobovalo to slideshow...

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 24/10/2006 :  10:18:40  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nechápu jak někdo může v dnešní době říct, že je hra vybalancovaná... stačí srovnat BH a Jedi, tedy povolání kde je hotová expertise. Mám BH i Elder jediho a BH prostě nemá šanci. Na dálku netrefí - saber block - a na blizku nepomuze ani guardian knuckler páč nejdou používat specky... heal za 3500 slabý, shields se dlouho nabíjí, navíc jedi breakne snare, to BH s FR nemůže atd... vyvážené to NENÍ ani zdaleka. A commando tomu dá korunu.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/10/2006 :  11:50:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

nechápu jak někdo může v dnešní době říct, že je hra vybalancovaná... stačí srovnat BH a Jedi, tedy povolání kde je hotová expertise. Mám BH i Elder jediho a BH prostě nemá šanci. Na dálku netrefí - saber block - a na blizku nepomuze ani guardian knuckler páč nejdou používat specky... heal za 3500 slabý, shields se dlouho nabíjí, navíc jedi breakne snare, to BH s FR nemůže atd... vyvážené to NENÍ ani zdaleka. A commando tomu dá korunu.

tím někdo myslíš jorsska?
já to vidím na nikdy nekončičí revamp ... pokaždé, když něco přidají, bude to stále silnější a nakonec zjistí, že to co přidali na začátku je moc slabé, tak se začne další kolo a tak stále dokolečka dokola, chvíli bude jedi socka, chvíli alfa class ... a nakonec bude největší pwner craft

Edited by - SNowie on 24/10/2006 11:55:43
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/10/2006 :  21:01:02  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja z jorsskem dal solo v restussu jediho level 90
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/10/2006 :  08:33:45  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/10/2006 :  09:38:56  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:

Unioner mě v počtu spamnicneříkajících příspěvků překonává
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/10/2006 :  09:43:15  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

individuální killnutí někoho někde přece nevypovídá o celkové vyváženosti bojových profesí..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/10/2006 :  09:44:53  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Tohle neni spam. "se směju "

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  12:29:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja jen rikam ze jsem ho porazil v duelu jedna na jednoho, ono taky zalezi na skillu hrace. Ten BH stit je neco jako jediho saber block - hodne ucinej.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/10/2006 :  12:44:40  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja jen rikam ze jsem ho porazil v duelu jedna na jednoho, ono taky zalezi na skillu hrace. Ten BH stit je neco jako jediho saber block - hodne ucinej.

Pro spamery "se směju "

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/10/2006 :  15:20:30  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

BH Shields je super ale díky cooldownu je uplně k ničemu. Použiju ho jednou za souboj a ještě k tomu pokud narazím na hráče s mozkem tak jakmile nasadím štít tak si poodběhne, cloak, počká si.. pak jsem bez štítu, doběhne ke mě a pohodlně mě típne. (dělá to třeba Xcaret) Jako BH nemohu ani utýct, ani cloak, navíc jsem skoro minutu ve snare díky bleskům, jakmile vybabrám štít tak se jen mohu dívat jak ze mě chčije. Pokud chceš srovnávat Shields se saber blockem tak by musely mít stejnej cooldown timer, to by pak byla jiná.. jako jedi si saber block pouštím furt dokola a brnkačka.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 25/10/2006 15:21:25
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/10/2006 :  15:47:11  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
asi tak
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2006 :  18:30:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Prave to taky ted zalezi na skillu hrace a jaky ma skill tree. Napriklad to jedi poleno co jsem zabil se neangazoval takhle utect nebo tak. Proste ke me prisel a zacal do me sekat.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 25/10/2006 :  19:05:01  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
ale tady se zase musim jorsska zastat pac jednou sem jako BH dal elder jedie

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 25/10/2006 :  20:08:42  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
je to tak, dobry BH sunda jakyhokoliv jedije stejne jako dobrej jedi sunda jakykoliv BH

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

tom19835
Starting Member

impflag

86 Posts

Posted - 25/10/2006 :  22:58:18  Show Profile  Send tom19835 an ICQ Message Send tom19835 a Private Message  Reply with Quote
A commando sunda jak BH tak jediho a muzete mit saber blocku a shieldu kolik chcete

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 25/10/2006 :  23:24:14  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tom19835

A commando sunda jak BH tak jediho a muzete mit saber blocku a shieldu kolik chcete

oba naráz
to mi připomíná ten původní trailer na Warcraft 3

Edited by - SNowie on 25/10/2006 23:24:48
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/10/2006 :  00:12:37  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tom19835

To mi pripomina casy kdy mi Youda na cze chatu tvrdil ze commando je nejslabsi povolani ve hre pac ma jenom 2 (nebo tak nejak) attack specky a ze ho sunda kazdej

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/10/2006 :  09:26:10  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

je to tak, dobry BH sunda jakyhokoliv jedije stejne jako dobrej jedi sunda jakykoliv BH

není pravda, dobrého Jedi žádný BH nedá...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/10/2006 :  10:57:16  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ale jo, napriklad kdyz to necekas a ma na tebe misi nebo jsi afk .
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/10/2006 :  11:37:09  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale jo, napriklad kdyz to necekas a ma na tebe misi nebo jsi afk .

jorssk musí mít vždy pravdu
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/10/2006 :  12:37:25  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja jsem s Falene vetsinu jedi sundal ale budiz pokud je bh natolik blbej ze na jediho zautoci kdyz ma nahozeny vsechny buffy a zrovna nic nedela tak to je potom jasny

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Youda
Starting Member

8 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:22:12  Show Profile Send Youda a Private Message  Reply with Quote
Tvrdil sem ze v te dobe, kdy nemel jedi expertise....... tak vetsina comand neda jedi ...... tak si neprekrucuj ze byl nejslabsi :P

Edited by - Youda on 26/10/2006 14:26:41
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/10/2006 :  14:28:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no ja jsem s Falene vetsinu jedi sundal ale budiz pokud je bh natolik blbej ze na jediho zautoci kdyz ma nahozeny vsechny buffy a zrovna nic nedela tak to je potom jasny

je přece uplně jedno kdy na jediho zaútočím (teda pokud není AFK), pokud nemá nahozený buffy tak si je nahodí během 5 vteřin, má je většinou na liště vedle sebe jako to mám i já, 4 krát clik + saber block a jdu po něm. Moment překvapení sice hraje zezačátku v prospěch BH, ale tahle převaha velmi rychle pomine, síly se vyrovnají a po chvíli už jde vše jak po drátkách ve prospěch jediho. Třeba to dělám špatně, a moc rád se něčemu přiučím tak můžeme dát duel. (klidně začnu bez buffu)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:13:57  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
jo ale tak to prekvapeni ono to neco udela ... nekdo treba zpanikari tady klikne spatne tam klikne spatne a je konec

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:21:30  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
no hlavne jde o to pockat na spravnej okamzik... v realnym star wars svete (zvlastni to kombinace ale budiz ) taky Boba na cil nezautocil hned jak ho poprve uvidel ale treba nekolik dni cekal na spravnej okamzik..
jinak treba v duelech jedi samozrejme vyhraje pokud to neni totalni zmastenec nebo neco nepokazi protoze saberblock a force run je proste op

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 26/10/2006 16:23:02
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/10/2006 :  16:48:19  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Něco podobného se mi povedlo nedávno. Overt Elder jedi rebel - Sapien. postával se skupinkou overtů u starportu Restuss.. klasika. Najednou přiběhlo několik impů, začala mela, já sleduju klubko kolem Sapiena, rozbaluju radial menu a cekam jen až se tam obevi DB, najednou tam bylo.. a.. BUM ho stal myslím 800k, a psal mi samý paragrafy a procenta, to mě pobavilo. Pravda, nebylo to moc odvážné, ale účel světí prostředky ne ? I tak to jde, ale zase na takovou příležitost se dá čekat věčnost..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/10/2006 :  20:00:11  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Kde sou ty casy, kdy se bojovalo treba 10 minut - ted mrd mrd a behem peti vterin je po boji, pokud se clovek zrovna skrabe na zadech tak nema sanci ani zareagovat...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/10/2006 :  09:08:03  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE. Po predelani DMG a healovani se muzes napr. jako jedi s jediem mlatit pekne poradnou chvili.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/10/2006 :  10:03:27  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE. Po predelani DMG a healovani se muzes napr. jako jedi s jediem mlatit pekne poradnou chvili.

pokud si dobře vzpomínám na postCU verzi, tak tam nebyly výjimkou ani půlhodinové hry na honěnou
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:09:49  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prave naopak ted je boj delsi nez kdyz zacalo NGE.

To je lez a ty to vis vzpominam si jak jsem se pred NGE s jednim BHckem mlatil tak pul hodiny - to byly aspon souboje, ne jak ted, 4x kliknes na specku, jednou se healnes a je po boji..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 27/10/2006 :  12:19:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je lez a ty to vis vzpominam si jak jsem se pred NGE s jednim BHckem mlatil tak pul hodiny - to byly aspon souboje, ne jak ted, 4x kliknes na specku, jednou se healnes a je po boji..

On pise, ze boj je ted delsi nez ve srovnani po zacatku NGE

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/10/2006 :  13:37:37  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:

quote:

On pise, ze boj je ted delsi nez ve srovnani po zacatku NGE

aha v tom pripade je to uplne stejny az na to ze jedi ma 10k heal

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/10/2006 :  13:48:24  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Jo, dnes muze boj trvat taky dlouho - teda aspon tak dlouho, az nekdo dostane lag a nebo nezafunguje heal...
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/10/2006 :  15:57:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Carmaxi prodelalo to celkem velkou zmenu, pac menili v prubehu nge hodne dmg, odolnost hracu a npc a ucinost zbrani. Bylo to male CU v NGE. Hodne dobre si to pamatuju. A hodne to prospelo.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000