Author |
Topic  |
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/10/2006 : 15:54:50
|
moc pekny, pro me nejlepsi video co sem zatim z tohohle zanru videl :) |
 |
|
Kniga
Starting Member
43 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 01:59:35
|
Potlesk! Nadherny video! |
Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co. Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon |
 |
|
Mortemuss
Starting Member
19 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 07:01:20
|
Fakt nadherny krasny neco uzasnyho. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 07:34:08
|
Nice! |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Permon
Starting Member
46 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 07:59:43
|
Jojo nema chybu :) |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 15:22:40
|
Velky dik za celou guildu Memento Mori. Je opravdu hrejivy, a rekl bych ze nejen pro Mnagu - autora snimku, cist zde takova slova uznani. Dikec |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:05:46
|
Cestina je tak ne-epickej jazyk, ze me osobne to prislo vtipny... ale zpracovani a kvalita videa jsou spicka :)
/bow |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:09:29
|
hele jeste kdyby to namluvil Moravec, tak to muzou rovnou davat v TV |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:15:42
|
quote: Originally posted by Colldor
Cestina je tak ne-epickej jazyk, ze me osobne to prislo vtipny... ale zpracovani a kvalita videa jsou spicka :)
/bow
s timhle bohuzel musim souhlasit ta cestina to kazi :) a maj tam spatne prelozeny ty Nefovi hlasky, jinak skvely video. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 16:52:38
|
spis bych rekl ze na to ze tam je ta cestina tak vybrali jeste vyborny hlas ... taky to mohl rikat nejakej pubertak s tim ze by mu u toho preskakoval hlas :)
Je to vyborny   |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 13/10/2006 : 18:02:32
|
Kazdopadne to video je znehodnoceno jednou veci ... obaszeni hlavnich rolich je ocividne odflaknute!
Proc tam proboha behaji ti alici? To ste tam nemohli supnout nejaky normalni lidi jako undeady, taureny, orky a troly? A kde se vas tolik vzalo? Chcete nam namluvit ze uz vas je jako ve Stormwindu 40?
|
Edited by - PRIBOO on 13/10/2006 18:16:01 |
 |
|
Kniga
Starting Member
43 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 00:59:09
|
At je cestina epicka nebo ne, namluveny je to skvele! A jsou lidi co maji cestinu radsi, me se moc a moc libi a dam krk za to jak se to cizincum trebas zda "epicky" jazyk a ze si rikaji proc ta nase rec nezni tak skvele jak tadle!
|
Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co. Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
|
zomgz
Starting Member
76 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 10:14:05
|
To video je fakt parada /clap
pravdupovediac, najprv ma to hodne zmiatlo:) viz. http://www.wow-mm.com/ |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 10:20:56
|
super video, nicmene ta cestina....no nevim....skladba vet mi proste neprijde "ceska" spise mam pocit, ze dotycni napsali anglicky epicky text a pak se ho snazili prelozit a namluvit |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 10:48:51
|
quote: Originally posted by Seth
super video, nicmene ta cestina....no nevim....skladba vet mi proste neprijde "ceska" spise mam pocit, ze dotycni napsali anglicky epicky text a pak se ho snazili prelozit a namluvit
Diky. Texty psal nas RL, Gwyneth, a rozhodne je psal v cestine, takze zadny anglicky original a nasledny preklad zpet do cestiny. Ostatne ja na nich nic neceskyho nevidim, ale mozna to je jen diky moji "kratkozrakosti" ;-). Jasne krome nejakych nazvu a jmen. Chapu, ze nekomu cestina nemusi uplne sednout a preferuje radeji v podobnem zanru anglictinu - osobne se radim spise take do teto kategorie. Toto nase video je ale pro me naprostou vyjimkou, kde jsem naopak takto namluveny text vice nez uvital a jsem jim doslova nadsen. Klobouk dolu Mnagovi. Ale samozrejme je to na pocitu kazdeho.
Myslim, ze video vzniklo spise jako nase pamatka na zdolani teto instance a pro uchovani si nepopsatelnych zazitku. Dost lidi v guilde anglicky neumi a delat pro ne video namluvene anglicky s ceskyma titulkama by bylo nesmyslne. Vzdyt i na TS se bavime cesky, tak proc by nase video melo byt anglicke. Takhle to uvitala naprosto cela guilda, coz je to nejdulezitejsi. Nicmene diky vsem za vase uznani. Verim, ze Mnaga uz ani nevi, kam si ma vsechny ty skvele ohlasy uchovat a je strasne rad, ze se jeho dilo libi tolika lidem. Jeste jednou diky vsem. |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
Edited by - Soptik on 14/10/2006 11:24:11 |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 11:32:14
|
Tak na tohle video nelze nic rict.. proste super!! Dnes sem to postoval u nas na foru.. a jsem zvedav co tomu reknou, bo sme tam jen dva cesi :) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 12:04:41
|
quote: Originally posted by Soptik
Diky. Texty psal nas RL, Gwyneth, a rozhodne je psal v cestine, takze zadny anglicky original a nasledny preklad zpet do cestiny. Ostatne ja na nich nic neceskyho nevidim, ale mozna to je jen diky moji "kratkozrakosti" ;-). Jasne krome nejakych nazvu a jmen. Chapu, ze nekomu cestina nemusi uplne sednout a preferuje radeji v podobnem zanru anglictinu - osobne se radim spise take do teto kategorie. Toto nase video je ale pro me naprostou vyjimkou, kde jsem naopak takto namluveny text vice nez uvital a jsem jim doslova nadsen. Klobouk dolu Mnagovi. Ale samozrejme je to na pocitu kazdeho.
vyborny video a i texty sou skvely (a to me psani zivi :) ma to jedinou chybu :) jsou to alici |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 13:12:47
|
Takze reakce u nas na foru: that is a damn nice movie. I like the camera angles and the movieish feel, or however you say that. Cool Dracula voice the storyteller has |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 15:44:56
|
No moc pekny video muzika taky , ale jak bylo receno co tam delaj ty alici ? |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 21:27:31
|
quote: Originally posted by Araya
No moc pekny video muzika taky , ale jak bylo receno co tam delaj ty alici ?
chyba metrixu ... |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 21:57:20
|
quote: Originally posted by ko56
chyba metrixu ...
Hned jsem si to myslel  |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 14/10/2006 : 23:20:06
|
Protože nikdo z Hordy tak daleko ještě nebyl :-) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 00:22:58
|
Vypadalo to moc hezky hezky, ale přiznám se že jsem to vydržel jen po kus Razorgora, protože se mi z toho už dělá zle a představa vidět ty bosse až po Nefa ještě jednou navíc než musím mi nějak nedělá dobře...
Jinak Araya má pravdu, ty alíci tam vypadjí divně  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 01:55:05
|
Pwned, Alliance 4ever. 
Fakt skvělý video. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 05:08:44
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Pwned, Alliance 4ever. 
A ty jsi taky divnej |
 |
|
Mortemuss
Starting Member
19 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 09:21:39
|
Presne tak jedina chyba metrixu je aliance ktera matrixuje s ninjama. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/10/2006 : 21:21:41
|
Pwned, Alliance 4ever. 
A ty jsi taky divnej
ja to rikam porad, ze je janek divny.. vid bublino ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 12:01:58
|
moc pekne video a hlavne vyborne vybrana hudba !!!  gz |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 14:58:02
|
Pwned, Alliance 4ever. 
A ty jsi taky divnej
No way, prostě Aliance owní a toto je důkaz. 
quote: Originally posted by JerzeeG ja to rikam porad, ze je janek divny.. vid bublino ? 
Ty pomlč, stejně si budeš v BC určitě dělat bubladina.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 16/10/2006 : 19:32:08
|
Pwned, Alliance 4ever. 
A ty jsi taky divnej
No way, prostě Aliance owní a toto je důkaz. 
quote: Originally posted by JerzeeG ja to rikam porad, ze je janek divny.. vid bublino ? 
Ty pomlč, stejně si budeš v BC určitě dělat bubladina. 
kecyyyy :) ach
ale pekne videjko, autorom vsetka cest nemyslel som si ze po tom vsetkom ma bude bavit pozret si bwl video ale fakt pekna praca |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 10:22:22
|
Zatím nejlépe zpracované "vážné" video z české produkce. Ale přišlo mi to jen jako chabý pokus vyrovnat BWL videu od Francouzů. Mě osobně přišel výprávěný text trapný a celou dobu jsem se musel smát, ale hlas, co ho vyprávěl, byl cool. Ovšem dávám velké plus za seznam postav na konci videa, vidět CZ v každém druhém řádku bylo velice... zábavné  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 10:38:25
|
quote: Originally posted by Kořka
Zatím nejlépe zpracované "vážné" video z české produkce. Ale přišlo mi to jen jako chabý pokus vyrovnat BWL videu od Francouzů. Mě osobně přišel výprávěný text trapný a celou dobu jsem se musel smát, ale hlas, co ho vyprávěl, byl cool. Ovšem dávám velké plus za seznam postav na konci videa, vidět CZ v každém druhém řádku bylo velice... zábavné 
Božínku, tento post svědčí mnohé o úrovni autora. Na konci je cca 58 jmen, z nichž 3 mají na konci cz.
Spíš je vidět, kdo si to cz vypálil do sítnice a vidí ho díky tomuto laserovému zákroku opravdu všude. Holt, každý máme jinou úchylku :-) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 11:13:06
|
quote: Originally posted by Gabriel
Zatím nejlépe zpracované "vážné" video z české produkce. Ale přišlo mi to jen jako chabý pokus vyrovnat BWL videu od Francouzů. Mě osobně přišel výprávěný text trapný a celou dobu jsem se musel smát, ale hlas, co ho vyprávěl, byl cool. Ovšem dávám velké plus za seznam postav na konci videa, vidět CZ v každém druhém řádku bylo velice... zábavné 
Božínku, tento post svědčí mnohé o úrovni autora. Na konci je cca 58 jmen, z nichž 3 mají na konci cz.
Spíš je vidět, kdo si to cz vypálil do sítnice a vidí ho díky tomuto laserovému zákroku opravdu všude. Holt, každý máme jinou úchylku :-)
Já osobně řadím sebe na úroveň konzumenta :) prostě jsem napsal názor laika a rozhodně se za něj nestydím. Video jsem již smazal, ale těch jmen tam bylo určitě víc, než 3. Dobře, každý druhý řádek byl přehnaný, ale v každém class listu bylo alespoň 1, né-li víc. Ale jeslti si to počítal (kek), tak to potom pardon. |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 19/10/2006 11:13:32 |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 11:19:10
|
Spíš je vidět, kdo si to cz vypálil do sítnice a vidí ho díky tomuto laserovému zákroku opravdu všude. Holt, každý máme jinou úchylku :-)
Já osobně řadím sebe na úroveň konzumenta :) prostě jsem napsal názor laika a rozhodně se za něj nestydím. Video jsem již smazal, ale těch jmen tam bylo určitě víc, než 3. Dobře, každý druhý řádek byl přehnaný, ale v každém class listu bylo alespoň 1, né-li víc. Ale jeslti si to počítal (kek), tak to potom pardon.
Názor na video je v pořádku, o tom nediskutuju.
Kdysi dávno se mi diskuze na téma cz zdály docela zábavné, v poslední době je to jen vyčpělé téma pro lidi bez dávky fantazie a schonosti najít nové, zábavnější podněty k diskuzi.
Těch jmen je tam přesně 58, z nichž jedno je moje (Ethernity :-)), 4 mají ve jméně cz a jeden czech.
Nějaké další komentáře ? |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 11:47:59
|
...... Kdysi dávno se mi diskuze na téma cz zdály docela zábavné, v poslední době je to jen vyčpělé téma pro lidi bez dávky fantazie a schonosti najít nové, zábavnější podněty k diskuzi. .......
ja bych mel nove a neotrele tema - chtelo by to konecne vymyslet nejakou vtipnou glosu na tema "specialni cerny brouk, ktereho uz nelze ziskat".. !
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 19:32:47
|
Já osobně řadím sebe na úroveň konzumenta :) prostě jsem napsal názor laika a rozhodně se za něj nestydím. Video jsem již smazal, ale těch jmen tam bylo určitě víc, než 3. Dobře, každý druhý řádek byl přehnaný, ale v každém class listu bylo alespoň 1, né-li víc. Ale jeslti si to počítal (kek), tak to potom pardon.
Kdysi dávno se mi diskuze na téma cz zdály docela zábavné, v poslední době je to jen vyčpělé téma pro lidi bez dávky fantazie a schonosti najít nové, zábavnější podněty k diskuzi.
Těch jmen je tam přesně 58, z nichž jedno je moje (Ethernity :-)), 4 mají ve jméně cz a jeden czech.
Nějaké další komentáře ?
ze na RP serveru mit ve jmene cz ...  |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 19/10/2006 : 19:58:44
|
quote: Originally posted by Stilgar
Nějaké další komentáře ?
ze na RP serveru mit ve jmene cz ... 
Na RP je to divný. Naštěstí je Thunderhorn zcela obyčejný PvE server... |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 20/10/2006 : 07:57:05
|
quote: Originally posted by Stilgar
Nějaké další komentáře ?
ze na RP serveru mit ve jmene cz ... 
Na RP je to divný. Naštěstí je Thunderhorn zcela obyčejný PvE server...
nastesti? |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 20/10/2006 : 08:21:47
|
Gabriel ty si v MM? Ex Blood and Belief? ;o |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 20/10/2006 : 11:08:43
|
quote: Originally posted by Gabriel Názor na video je v pořádku, o tom nediskutuju.
Nějaké další komentáře ?
Neee, přiznávám, že jsem se v počtu CZ jmen splet. Jen mi přijdé blbé, když si člověk dá tu práci s "RP videem", ve kterém se snaží udělat z BWLka kdo ví co a na konci v titulkách je todle. Plus ta hudba na konci Navíc, už to tady nečtu tak často a tak debaty na téma CZ detected mi vyčpělé nepřijdou :) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 20/10/2006 : 11:52:30
|
quote: Originally posted by DarkFace
Gabriel ty si v MM? Ex Blood and Belief? ;o
Yup. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 20/10/2006 : 12:04:39
|
Fuha, tak chalanov pozdrav ;) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
KalTy
Starting Member
22 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 18:29:18
|
A od koho? :) |
Kalty NE Hunter Memento Mori |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 19:55:41
|
Kelmain ;) aka DF |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 09:28:16
|
Po OScarovém videu, které projelo celou českou komunitou se přesouváme k českým slavíkům !

Více na www.mem-mori.net
 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 14:23:34
|
Omg toto uz je fakt trapny, skoro vic nez ten "Disney" filmecek  |
 |
|