Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 08/08/2006 :  07:24:58  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by razorek

quote:
Originally posted by Little

quote:

ja pouzivam http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?35530010300010002200000000000000000050055103003120010
zatim jen spokojenost

A to ma byt PVP nebo PVE? Nemas imp. BS, ale mas imp. Ambush...a do toho Hemo? Na co mas pak imp. SS? Ten ambush mas jen ze na opener prehazujes kudlu? Na co ten SS? Nejak si neumim predstavit jak to vlastne hrajes Jinak ses asi prvni clovek co vidim ze ma 5/5 Remorseless :)

pve se swordem v main hand. imp. ambush mam na kudlu do pvp, kdyz narazim na nejakeho hadraka

Mno nechci ti kazit iluze ale hemo je hlavne build do PVP, navic na co mas body v imp. SS kdyz jedes hemo?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 08/08/2006 :  07:30:13  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ja pouzivam http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?35530010300010002200000000000000000050055103003120010
zatim jen spokojenost

A to ma byt PVP nebo PVE? Nemas imp. BS, ale mas imp. Ambush...a do toho Hemo? Na co mas pak imp. SS? Ten ambush mas jen ze na opener prehazujes kudlu? Na co ten SS? Nejak si neumim predstavit jak to vlastne hrajes Jinak ses asi prvni clovek co vidim ze ma 5/5 Remorseless :)

pve se swordem v main hand. imp. ambush mam na kudlu do pvp, kdyz narazim na nejakeho hadraka

Mno nechci ti kazit iluze ale hemo je hlavne build do PVP, navic na co mas body v imp. SS kdyz jedes hemo?

nekam jsem ty body dat musel

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 08/08/2006 :  07:38:56  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
nekam jsem ty body dat musel

Kdyz PVE tak imp SnD. Kdyz PVP tak imp. Gouge 3/3. A pokud nemas zrovna epicky equip a mas malo +hit itemu tak se vyplati i Murder. Ale zbytecne vyhodit 2 body za SS kdyz ho nepouzivas a 5 bodu za vicemene zbytecny talent Remorseless...daji se investovat lepe :).

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 10/08/2006 :  12:58:01  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
zda se mne to, nebo od 1.12 vylepsili subtlety tree - do camouflage soupli i rapid concealment, u cheapshotu zaroven slevnili i garrote, k rupture dali ignoraci tech 300 armoru, coz je sice nic, ale lepsi nez nic;], a z premeditation udelali konecne instant bez energy costu. v podstate na muj prvni lajicky dojem subtlety tree zlepcili. sice zavile odpurce to neoslovi, ale na funny outdoor pvp je to jak delane - premeditation cheapshot 5 combo bodu a hafo energy k tomu, jenom kdybych nebyl liny si toho rogua udelat:((
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 10/08/2006 :  16:00:35  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

coz je sice nic, ale lepsi nez nic

Dal jsem to fakt ne()cetl !!
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/08/2006 :  00:31:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak jo, mam dotaz, momentalne sa zhanam po SC gloveskach ... a nejako nejsou k mani. To viem ze maju shit drop rate atd. ale jeden chlapik bol celkom komicky ... snazil sa ma presvedcit ze maju asi 85% drop rate a ze prej sa daju solovat. Je to pravda ? Ako ten drop rate je pitchovina, to viem .... ale to solovanie. Skusal to niekto ? A ked ano, tak ako ? Alebo mam proste zohnat niekde partu manikov a len to chodit stale dokola normlanou cestou ?
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 11/08/2006 :  10:12:08  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Tak jo, mam dotaz, momentalne sa zhanam po SC gloveskach ... a nejako nejsou k mani. To viem ze maju shit drop rate atd. ale jeden chlapik bol celkom komicky ... snazil sa ma presvedcit ze maju asi 85% drop rate a ze prej sa daju solovat. Je to pravda ? Ako ten drop rate je pitchovina, to viem .... ale to solovanie. Skusal to niekto ? A ked ano, tak ako ? Alebo mam proste zohnat niekde partu manikov a len to chodit stale dokola normlanou cestou ?

Cili ten boss ma celkem 6 addu.
4 ve predu a 2 vedle nej vzadu.
Taktika, ze zalezes dozadu do rohu a zabijes jednoho adda nefunguje, protoze vybehne i zbylych 5 + boss.
To pro Nas znamena, ze se musi zabit uplne vsichni mobove, kteri v te mistnosti jsou.
Nekdy se ti 4 ve predu daji pullnout ve dvou, ale casto se stava, ze vybehnou vsichni 4 naraz.
Bud se to da udelat stylem, ze se rychle zergne jeden mob a pak vanish a tak postupne vsichni. 4 je pruser, ale pak 3 naraz neni problem dat, kdyz je mrtvy ten, ktery meni na zabu.
Elegantni cesta je ta, ze se pres gnomish mind control cap ovladne ten co dela ovci a pak se zabije ten dalsi caster, ktery umi healovat. Jde to tak udelat.
Po zabiti techto 4 zbyvaji jen 2 po stranach + boss. Musi se zabit zvlast, tak to jde lehce udelat zerg jednoho + vanish a stejne i na druheho.
Na bosse je nutny opener, protoze bez nej se dat neda. Neni imuni na kidney shot, ani na cheap shot, ale na gouge ano. Kick funguje v pohode. Je potreba mit PvP trinket, protoze taky umi menit na zabu a ne vzdy se to podari kickem prerusit.
Cele to je o stesti, kdy musi vyjit preruseni 1-2 premen na zabu, coz muze byt problem, protoze ten boss jeste haze debuff, ktery zveda damage taken o 87, coz je docela neprijemne.
Zaver je takovy, ze full epic rogue se stestim toho bosse da, ale je tam ten paradox, ze solovat ho nepotrebuje, protoze uz ma zpravidla takovy equip, ze nejake shadowcrap rukavice nepotrebuje.

EDIT:
pro full epic rogue easy kill.
Po vycisteni vsech tech mobu co jsou kolem nej pockat az dojde cooldown na vanish.
Pak cheap shot, sinister strike a vanish.
Tohle je dulezite pro ziskani prvnich 3 combo pointu, ktere budou k dispozici jeste pred zacatkem skutecneho boje.
Nasleduje dalsi cheap shot a expose armor.
Potom se klasicky tankuje pres evasion se zaplym blade flurry a adrenaline rushem.
Kick te cursy co zveda damage taken by 87 a cekat na prvni zmenu do zaby.
Za prvnich nabranych 5 CP dat kidney shot, ktery je dost dulezity, protoze oddali prvni premenu na zabu.
Pak dojde k premene na zabu, ktera se rusi insigniou a mezi tim nasleduje nabrani dalsich 5 CP za ktere se dava eviscerate, ktere jeste v klidu vyjde pres expose armor debuff.
K dalsi promene na zabu nesmi dojit, protoze to je automaticky smrt, tak se to dela tak, ze zhruba kolem 30 se preventivne hodi kick, ktery by mel mit combat build natalentovany a tim padem hodi kompet silence. Mezi tim by nemel byt problem mit nabranych 5 CP za ktere se hodi kidney shot a pak se boss dorazi. Pro jistotu se v tehle fazi behem toho stunu hodi dat thisle tea.

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.

Edited by - kundihrabka on 11/08/2006 11:32:42
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/08/2006 :  13:32:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak jo, ja radsej vyspammujem nejakych kamosov nech mi idu pomoct v klasik grupe. Prej sa to da urobit 20-30 minut kazdy pokus pokial je dobra grupa.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/08/2006 :  13:49:03  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jo, ja radsej vyspammujem nejakych kamosov nech mi idu pomoct v klasik grupe. Prej sa to da urobit 20-30 minut kazdy pokus pokial je dobra grupa.

sezen si radsi jeste 1-2 roguey a druida a mas to rychlejsi ;)

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 11/08/2006 :  14:00:23  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sezen si radsi jeste 1-2 roguey a druida a mas to rychlejsi ;)

Asi tak nejak. Solnout se to da, ale trva to fakt dlouho, protoze s nicim jinym nez s combat buildem to zabit nejde a ten musi cekat nez mu dojede cd na vanish.

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/08/2006 :  14:36:32  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
no, vcera som poskladal 7 kamosov a islo to dost rychlo, tak 20 minut kazdy pokus ale tak nemal som moc casu, takze zatial som pri 10tich pokusoch ... uvidime kam sa dostanem kym to padne
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/08/2006 :  16:27:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Je pravda ze som s roguom este MC ani nic taken ebol, ale je prakticky mozne pouzit vsetkych 100 nabiti na instant poison ? Myslim ze najviac som dokazal pouzit 50 zatial ... ze ktory poison sa najviac pouziva v top pve a ktory v 5man pve.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 15/08/2006 :  03:36:36  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:

no, vcera som poskladal 7 kamosov a islo to dost rychlo, tak 20 minut kazdy pokus ale tak nemal som moc casu, takze zatial som pri 10tich pokusoch ... uvidime kam sa dostanem kym to padne

neviem ci to teda farmis na SCset ale devilasaur set je daleko daleko lepsi a je craft

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 15/08/2006 :  11:05:19  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je pravda ze som s roguom este MC ani nic taken ebol, ale je prakticky mozne pouzit vsetkych 100 nabiti na instant poison ? Myslim ze najviac som dokazal pouzit 50 zatial ... ze ktory poison sa najviac pouziva v top pve a ktory v 5man pve.

Konkretne v MC se nepouziva zadny, protoze tem mobum co jsou z lavy a kamene ten jed moc nedela Lepsi mas pouzivat brousky. Jedy jsou dobre v BWL treba na ty moby, kteri jsou vygenerovani s nature vulnerability. Mind-numbing Poison pouzivas treba v AQ hned na Skerama, coz je prvni boss apod.

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 15/08/2006 :  11:40:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka
Konkretne v MC se nepouziva zadny, protoze tem mobum co jsou z lavy a kamene ten jed moc nedela Lepsi mas pouzivat brousky. Jedy jsou dobre v BWL treba na ty moby, kteri jsou vygenerovani s nature vulnerability. Mind-numbing Poison pouzivas treba v AQ hned na Skerama, coz je prvni boss apod.

Mno mozna bych te opravil
MC: vsechny jesterky nejsou immuni na poison takze instant/deadly podle gusta ;)
BWL: Vicemene vsude muzes mit namazano instant
AQ40: skeram souhlas

Ale hlavne pokud mas elemental sutrik tak sup s nim na offhand a na MH bych byt tebou nedaval vubec nic. Pokud jedes swordy WF ftw a pokud jedes kudly AGI stejne nedostanes pac ses v groupe se swordama/warama :D a prijit i u kudel o WF diky poisonu je imo skoda.

Teda pokud se bavime o horde . Ja mazu vicemene pouze instant/mind numbing na offhand a MH si kvuli WF nechavam volny.

EDIT: jinak k tomu vyuziti charges, se tremi kusy T2 a trinketem z BWL to teoreticky mozne je, ale znam lepsi zpusoby na zaplacnuti mista pro trinket

Edited by - Little on 15/08/2006 11:47:53
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/08/2006 :  11:47:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja si mazu na tlapky krem na zvlacneni kuze

lastfm
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 15/08/2006 :  11:48:50  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja si mazu na tlapky krem na zvlacneni kuze

Medved/kocka metrosexual?

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/08/2006 :  11:52:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

popravde receno nevim co znamena metrosexual

lastfm
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:09:55  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

popravde receno nevim co znamena metrosexual

No to jsem třeba já a David Backham a jsem na to hrdý :-)

Edited by - Gabriel on 15/08/2006 12:10:57
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:15:25  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Vypada to, ze si kliknul na prvni odkaz v Google
EDIT: http://www.cernovlaska.cz/index.php/metrosexual-Backham-Cloony-Williams-Pitt-Rafter/?cid=1441

Edited by - Little on 15/08/2006 12:15:43
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:30:22  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

EDIT: http://www.cernovlaska.cz/index.php/metrosexual-Backham-Cloony-Williams-Pitt-Rafter/?cid=1441

Vůbec ne, ale když si lehnu večer ke své ženě do postele, tak rozhodně nesmrdím potem a nemám špinavé nohy. Prostě jsem hrdý metrosexuál. Do dalších intimností už nikomu nic není :-)
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:34:37  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
MC: vsechny jesterky nejsou immuni na poison takze instant/deadly podle gusta ;)
......

Krom tech zvlastnich pripadu, kdy davas treba numbing na Skerama, kde to je ucelove kvuli pohodlnejsiho kickovani, nebo instant/deadly v BWL na toho moba, ktery ma vulnerabilitu na nature, protoze tam pak ten instant dela damage cca za ~350.
Jinak plati brousky > poisony, proto poisony vicemene moc nebrat
Jeste v Naxxu se vyplati ten brousek co dela +100 AP vs undeadi.

Edited by - kundihrabka on 15/08/2006 12:35:47
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:39:58  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
BTW existuje nejaky zpusob jak poisony po minulem patchi sundat? Odlogovani to nesunda, zazonovani taky ne. Jen prepsat jinym poisonem nebo sutrem. Jde mi o MH a WF. Sice je to dobra feature ze pri zazonovani uz nemizi (takove farmruny do obyc instanci), ale ted me to kolikrat zacina stvat ze to nejde nijak sundat :).

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:43:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mno me se teda vybavil kocour z cerveneho trpaslika, az na to centrum metropole, to je trochu pochybne :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 15/08/2006 12:43:50
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/08/2006 :  12:58:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vůbec ne, ale když si lehnu večer ke své ženě do postele, tak rozhodně nesmrdím potem a nemám špinavé nohy. Prostě jsem hrdý metrosexuál. Do dalších intimností už nikomu nic není :-)

Nemusim smrdiet potom a tiez nemusim byt metrosexual, staci mat osvojene zaklady osobnej hygieny

Inac co sa tyka devilsaur a SC .... neviem, mne pripada full SC celkom fajn pokial nemozes ist do MC/BWL ...
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/08/2006 :  13:16:25  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:

BTW existuje nejaky zpusob jak poisony po minulem patchi sundat? Odlogovani to nesunda, zazonovani taky ne. Jen prepsat jinym poisonem nebo sutrem. Jde mi o MH a WF. Sice je to dobra feature ze pri zazonovani uz nemizi (takove farmruny do obyc instanci), ale ted me to kolikrat zacina stvat ze to nejde nijak sundat :).

Náhradní zbraň?
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 16/08/2006 :  15:32:36  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kundihrabka

Ale hlavne pokud mas elemental sutrik tak sup s nim na offhand a na MH bych byt tebou nedaval vubec nic. Pokud jedes swordy WF ftw a pokud jedes kudly AGI stejne nedostanes pac ses v groupe se swordama/warama :D a prijit i u kudel o WF diky poisonu je imo skoda.

Teda pokud se bavime o horde . Ja mazu vicemene pouze instant/mind numbing na offhand a MH si kvuli WF nechavam volny.

EDIT: jinak k tomu vyuziti charges, se tremi kusy T2 a trinketem z BWL to teoreticky mozne je, ale znam lepsi zpusoby na zaplacnuti mista pro trinket

Co znamená WF?
Čím to je, že když mám v jedné ruce meč a ve druhé dýku, tak mám nějaké % šanci na crit a když tyhle dvě zbraně prohodím v rukou, tak se % změní?

(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)

Lexon
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/08/2006 :  15:55:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

Co znamená WF?
Čím to je, že když mám v jedné ruce meč a ve druhé dýku, tak mám nějaké % šanci na crit a když tyhle dvě zbraně prohodím v rukou, tak se % změní?

(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)

takze na zacatek si neodpustim:
OMG, WTF, znalost zakladnich mechanismu hry nepatri k "hardcorestvi.."
naopak jejich neznalost je projevem naprosteho ignoranstvi..

ale mam zrovna okamzik dobractvi, takze:
WF - windfury - bufik ze samanskeho totemu

to % critu prepokladam sledujes ve spellbooku hned v prvni zalozce..
ukazuje to BOHUZEL pouze crit MH (Main Handu).. asi vsichni se tesi, ze konecne pridaji i ukazatel critu pro ranged a spell
a kdyz se kouknes do zalozky skillu, tak tam mas pro kazdou zbran, kterou muzes ovladat jeden vlastni radek - a pokud mas vytrenovanou jednu napr. na 150/300 a druhou 300/300, tak to je tim..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 16/08/2006 :  16:32:58  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Co znamená WF?

Když hraje nekdo za aliky a neholduje PvP, tak na to co to je WF nemusí přijít ani za pul roku. Jedna věc je hrát a hrát. Hra je odpočinková věc, ne aby si musel vedet vsechno o vsech classech, spellech apod. Druhá stránka veci je kdyz tomu propadnes a naserou te takové malickosti jako kdyz si uplne mimo tebe povidaji dva lidi ve stylu "lvl30 mage mi dal crit za 3000" (j, uplny nesmysl, tobe do toho nic neni ale zacnes mu rikat jaky je kkt). Proste kazdy nemusi vedet vsechno.

EDIT: Flame appreciated, potrebuju nejake +1, ztratil sem heslo minuleho accountu

Edited by - vlkodlak on 16/08/2006 16:35:31
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 16/08/2006 :  16:44:48  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

quote:

Co znamená WF?
Čím to je, že když mám...
...(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)

Když hraje nekdo za aliky a neholduje PvP, tak na to co to je WF nemusí přijít ani za pul roku. Jedna věc je hrát a hrát. Hra je odpočinková věc, ne aby si musel vedet vsechno o vsech classech, spellech apod. Druhá stránka veci je kdyz tomu propadnes a naserou te takové malickosti jako kdyz si uplne mimo tebe povidaji dva lidi ve stylu "lvl30 mage mi dal crit za 3000" (j, uplny nesmysl, tobe do toho nic neni ale zacnes mu rikat jaky je kkt). Proste kazdy nemusi vedet vsechno.

EDIT: Flame appreciated, potrebuju nejake +1, ztratil sem heslo minuleho accountu

THX souhlas já=aliance+noPvP takže jsi vystihl mojí pozici ve hře. Pro někoho možná jsem a budu lama, ale já s tím umím žít

To JerzeeG: Díky za vysvětlení. BTW nevěřím tomu, že každý kdo hraje WoW jde do hry se znalostmi které ty považuješ za "znalost zakladnich mechanismu hry".

Edit: Nedal jsem si z toho postu na který jsem reagoval dohromady, že WF=windfury, spíš jsem čekal že "WF" je nějaká über-super-mega věc, kterou si KAŽDÝ rogue může hodin na zbraň jako jed nebo sharpenstone a tak jsem to chtěl vysvětlit abych zjistil, jestli mi někde neunikla nějaká důležitější informace pro rogua. Neunikla

Lexon

Edited by - Lexon on 16/08/2006 16:52:32
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 16/08/2006 :  19:21:32  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vlkodlak

quote:

quote:

Co znamená WF?
Čím to je, že když mám...
...(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)

THX souhlas já=aliance+noPvP takže jsi vystihl mojí pozici ve hře. Pro někoho možná jsem a budu lama, ale já s tím umím žít

To JerzeeG: Díky za vysvětlení. BTW nevěřím tomu, že každý kdo hraje WoW jde do hry se znalostmi které ty považuješ za "znalost zakladnich mechanismu hry".

Edit: Nedal jsem si z toho postu na který jsem reagoval dohromady, že WF=windfury, spíš jsem čekal že "WF" je nějaká über-super-mega věc, kterou si KAŽDÝ rogue může hodin na zbraň jako jed nebo sharpenstone a tak jsem to chtěl vysvětlit abych zjistil, jestli mi někde neunikla nějaká důležitější informace pro rogua. Neunikla

neznalost mechaniky hry je imo lamerina :)
edit : nicmene chapu ze novej hrac si to nekde zjisti zkratka MUSI :) ale mel by se to snazit zjistit

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 16/08/2006 19:22:04
Go to Top of Page

Stewen
Starting Member

33 Posts

Posted - 20/08/2006 :  15:07:48  Show Profile Send Stewen a Private Message  Reply with Quote
Jakej je nej build pro pvp rogue s daggerama?
Go to Top of Page

Stanish
Starting Member

33 Posts

Posted - 20/08/2006 :  16:14:49  Show Profile  Send Stanish an ICQ Message Send Stanish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stewen

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-rogue-en&t=135629&p=1&tmp=1#post135629

Edited by - Stanish on 20/08/2006 16:15:40
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 21/08/2006 :  09:46:29  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Seal fate dagger pro rychle zabijeni.
Preparation dagger pro boj s vice protivnikama.

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/08/2006 :  19:30:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stanish

quote:

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-rogue-en&t=135629&p=1&tmp=1#post135629

to jsou buildy jeste se starymi talenty..

muj ma byt takova holka pro vsecko - BG, nejake to obtezovani v prirode, farmeni, instance a taky obcas nejaky ten raid..
planuju to takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?305300105521051320300000000000000005005002000000000
ma k tomu nekdo nejakou pripominku ? (mozna tech 7 talentu v poisnech lepsi vymenit za SaD a neco dalsiho)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 24/08/2006 19:32:54
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 24/08/2006 :  19:55:54  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Seal Fate + Vigor je dobrej build, dal bych ale urcite body do imp kidney a neco do snd na pve (raidy)

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 25/08/2006 :  15:26:53  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Co tenhle build (16/35/0)? Možná tu už někde byl, ale nevím.
Mělo by to být na farming a na PvE.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/rogues2/talents.html?005023105000000023055010205015023100000000000000000

EDIT: Sword+Dagger později DualSword

Lexon

Edited by - Lexon on 25/08/2006 15:28:49
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/08/2006 :  21:55:30  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
zkousel ste nekdo premeditation build? 17/3/31 nebo neco podobnyho? me to do pvp docela dost nadchlo :) premed r0x
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/08/2006 :  22:14:35  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

zkousel ste nekdo premeditation build? 17/3/31 nebo neco podobnyho? me to do pvp docela dost nadchlo :) premed r0x

no, zkousel sem to na test serveru
ale ja zkratka nevidim duvod proc si premed brat jedina rozumna vec co me napada je ze muzes dat premed>cs>expose rovnou a nemusis to delat pres
sap>cs>restealth>cs>expose

mozna este neco jako premed>ambush>gouge>ks ... ale nevim, prijde mi to jako skill vcelku k prdu :X

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 25/08/2006 :  22:17:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
neco jako CS-hemo-hemo-ks-gouge-restealth/nebo vanish-premed-CS a mas 5CP a souper stunnutej... to temer sunda kazdyho
ten premed-cs-expose je taky VELICE dobrej
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 26/08/2006 :  05:28:56  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

neco jako CS-hemo-hemo-ks-gouge-restealth/nebo vanish-premed-CS a mas 5CP a souper stunnutej... to temer sunda kazdyho
ten premed-cs-expose je taky VELICE dobrej

mozna kdyby to melo pul minuty max minutu cooldown tak to vezmu ale takhle je pro me cold blood daleko vyhodnejsi ( burst dmg ... zkratka cs hemo hemo trinket (hemo) cb evis je hodne smrtelny, stejne tak cs hemo gouge ks hemo hemo trinket hemo (hemo) cb evis ( konkretne timhle kombem beru prumerne okolo 4500+ hp vs rogue .. kdyz namazu instanty tak jeste vic

Edited by - Mefisto on 26/08/2006 05:29:10
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 26/08/2006 :  17:13:31  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
No mě by doceala zajímala jedna věc. Proč tolik lidí hraje rogue? Je to asi nejhranější class, dostat se do dobré guildy je tak skoro nemožné a přesto se stále drží na prvním místě. Nějaký imba overpowered class to taky není, tak co u toho ty lidi drží? Protože se mi nezdá že by zrovna tolik lidí rogue "chytnul" jen tak.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/08/2006 :  17:25:00  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
EZ mode?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/08/2006 :  21:48:02  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
driv to hralo hodne lidi (na zacatku), ted uz jich to hodne nehraje ;) vesmes prichodem BG hodne dost lidi prestalo, treba v BD byl akutni nedostatek rogues
prece jen hrat pve rogue asi neni zadna zabava, vesmes jediny co delas je autoattack se SnD a kdyz mas dost energie tak si das jeden BS/SS podle potreby, vesmes combat rogue je neco jako fury warr v leatheru s gimplym pvp
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 26/08/2006 :  23:07:39  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech

Trance addicted <3
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 27/08/2006 :  11:24:59  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
prece jen hrat pve rogue asi neni zadna zabava

ehm?, PVE -> snad kazdy char hraje porad jedno a to same porad dokola - pripadne s mensima obmenama, a to at uz je nekde v raidu nebo 1-59lvl, tzn. nemyslim ze rogue je nejak extremne nudnejsi nez hunter, lock nebo priest nebo...
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 27/08/2006 :  13:33:27  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

PVE -> snad kazdy char hraje porad jedno a to same porad dokola

welcome to MC and BWL ? :>

Trance addicted <3
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:11:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no treba v AQ20 se musi rogue bajecne bavit, kdyz jezdi a klika na minimapu, kde je dalsi crystal..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:19:49  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech

pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:20:44  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

no treba v AQ20 se musi rogue bajecne bavit, kdyz jezdi a klika na minimapu, kde je dalsi crystal..

u nas to behaji hunter a klika, roguny jedou damazzzz
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000