Author |
Topic  |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
|
| |
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 12:38:35
|
Hele, ja vim ze muj nazor nic nezmeni, ale pokud k tomu muzu neco rict - To ze Keonax udelal par hezkých videí neznamená, že musíš bleskove okopirovat a zahlcovat tohle forum nezajímavými PvE videokilpy. Kdyztak to alespon dávej do jednoho topiku.  |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 12:43:02
|
Vzhledem k tomu ,ze tu neni zadny sticky topic na videa - resim to timhle zpusobem.Jestli s tim mas problem ,je mi lito ze tvorim novej topic - kdyby jsi si radsi vsimal toho kdyz nekdo tvori offtopic do urciteho topicu ;). |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
Edited by - mist3rio on 16/08/2006 13:16:13 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 12:59:25
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Hele, ja vim ze muj nazor nic nezmeni, ale pokud k tomu muzu neco rict - To ze Keonax udelal par hezkých videí neznamená, že musíš bleskove okopirovat a zahlcovat tohle forum nezajímavými PvE videokilpy. Kdyztak to alespon dávej do jednoho topiku. 
teeeda si mu to nandal a dokonce ti to stalo za to vytvorit si identitu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 13:31:47
|
No, ja si to teda stahnu, ale jestli to zas bude o 6ti minutovem stani na miste a frenetickem mackani Fireball a Scorch, aneb Fura video v bledemodrym... |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 13:35:14
|
quote: Originally posted by Iani
No, ja si to teda stahnu, ale jestli to zas bude o 6ti minutovem stani na miste a frenetickem mackani Fireball a Scorch, aneb Fura video v bledemodrym...
Heh no o tom vetsinou mag je ,bud dela aoe ,nebo jede single target podle toho jakej ma spec tak takove kouzla :) ,aneb Fura videa jsou imho moc dobry - nevadi. |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 13:41:04
|
Jiste, ja taky nehanim video samotne, zpracovani je super. Akorat, proste z pohledu maga je to takove no... nic moc (sice mas jako ranged nejlepsi prehled, ale zato se tam nejmin deje). Kdybyste mohli dat vic Frapseru dohromady a prolozit ty boje pohledy z vice charu (Fura to taky u par videi takhle ma), bylo by to urcite zajimavejsi. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 13:59:35
|
No na tom se pracuje ,az donutim vice lidi s dobrou kvalitou nahravani nahravat killy ,tak to snad pujde - diky :). |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 14:10:34
|
quote: Originally posted by mist3rio
Vzhledem k tomu ,ze tu neni zadny sticky topic na videa - resim to timhle zpusobem.Jestli s tim mas problem ,je mi lito ze tvorim novej topic - kdyby jsi si radsi vsimal toho kdyz nekdo tvori offtopic do urciteho topicu ;).
Njn, sry, ja mam obcas blbou naladu a do vseho rypu  Ale kdyz sem videl na prvni strance generalu asi 4x video od zdechlin, musel sem si rýpnout  To zpracovani je celkem slusne, libi se mi to UI, nastesi ta hudba taky ujde, ale de o to, ze kdyz natukam www.warcraftmovies.com tak tam mam kill tohodle pavouka asi 30x a je to furt to same. |
Edited by - vlkodlak on 16/08/2006 14:12:28 |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 14:20:44
|
Popravde receno si to nemyslim no ,ale ok :). Proste mas toho sameho bosse ,ale imho existuje ve WoW dost bossu ktery se daji zabijet ruznymi zpusoby ,na jinych mistech.(credits to Keonax a jeho video z BWL kde tankujou tri draky etc) Navic me moc nezajimaji video co vsechno za videa je na warcraftmovies ,ale proste podporuju samozrejme ty sve a nebo kdyz se mi hodne nejake libi ,coz je logicke :). |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 15:29:52
|
Ale toto video je od cechov jezis uz to neres a bud to nestahuj alebo si to stiahni a psst. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 21:22:25
|
hehe, termene dostal jsi pres <> od 3 :)))
btw me uz taky pekne dlouhou dobu stves s tema tvyma uzasnyma videama akurat jsem nikdy nenasel dost odvahy ti to rict face to face (musel bych se totiz ohnout :)) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 21:32:47
|
a sakra ,reyden ma zase o kus vetsi svaly ,sem v pr... :D |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 21:38:38
|
quote: Originally posted by mist3rio
... sem v pr... :D
to uz nejakou dobu :)
btw uprav si cestu k obrazku avatara .. mas tam nejake issues |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 17/08/2006 : 09:25:58
|
on ma issue vsude ale :D |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
|
Topic  |
|