Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Gamecard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

iceman4g
Starting Member

1 Posts

Posted - 19/08/2006 :  02:21:13  Show Profile Send iceman4g a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
doufam, že nebude vadit, kdyz to hodim do teto sekce. Jsem zacatecnik a zajima me jaky mate zkusenosti s placenim karet a kde se to da v CR sehnat nejlip. Vim, že je to tu uz nekolikrat omyvane tema, ale jen pro aktualnost se ptam. Kdyztak me omluvte. Diky

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 19/08/2006 :  12:52:37  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by iceman4g

Zdravim,
doufam, že nebude vadit, kdyz to hodim do teto sekce. Jsem zacatecnik a zajima me jaky mate zkusenosti s placenim karet a kde se to da v CR sehnat nejlip. Vim, že je to tu uz nekolikrat omyvane tema, ale jen pro aktualnost se ptam. Kdyztak me omluvte. Diky

no mne to jde platit i neembosvanou obycejnou VISA ELECTRONem, takze to je ma zkusenost.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/08/2006 :  12:52:52  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
www.xzone.cz - odesílají bleskove, 2-3 dny od obednani to mas doma. Zkusenosti? Asi nejspolehlivejsi ale nejdrazsi zpusob platby (pul roku prez bank. prevod te prijde asi na 2000kč, přez kartu na 3000kč). Jinak je to jako stiraci los, natukaz kod a okamzite se account predplati, zadne slozitosti.
Go to Top of Page

HollyG
Starting Member

23 Posts

Posted - 19/08/2006 :  14:27:09  Show Profile  Send HollyG an ICQ Message Send HollyG a Private Message  Reply with Quote
2Vlkodlak: Ted mluvis o cem, pokud vim v acc managementu zadna moznost platit bankovnim prevodem neni.
Ad gamecard: koukam docela draha sranda, 450Kc/mesic+postovny, pres kartu me to stoji cca do 380 podle kurzu eura.

Edited by - HollyG on 19/08/2006 14:28:54
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/08/2006 :  15:29:24  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HollyG

2Vlkodlak: Ted mluvis o cem, pokud vim v acc managementu zadna moznost platit bankovnim prevodem neni.

Já vím, pro někoho je těžké pochopit, co tím myslím
Jen pro tvoji informaci, jak myslíš že fungují platby po internetu? Je to bankovní převod.

Jen tak mimochodem, když vemeš nejlevnější variantu, tak co se týče poplatku za rok, je mezi kreditkou (66E na půl roku s kurzem řekněme 29.5Kč (jo, vim že je ted 28Kč ale bývá i přez třicet) + poplatky za banku je to asi 4500Kč (jeste vic kdyz si jen kvuli tomu zakladas ucet)) a kartou (899x6 + poštovné 80Kč = 5500, nemluvě o tom, ze xzone ma slevy pri nákupu vetsího mnozství, resp. body za které je sleva) je rozdil 1000Kč, což je sice dost, ale jestli zaplatim za rok 4k5 nebo 5k5 neni zas tak velky (ofc každý má jiný názor).

EDIT: jelikoz bylo treba zalozit účet z jiných důvodů, tak už platim kreditkou, ale dlouho sem platil kartou se kterou nebyly problémy, tak ji nechcu odsuzovat.

Edited by - vlkodlak on 19/08/2006 15:35:13
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/08/2006 :  16:50:11  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
no pár Kč se dá ušetřit tak že zaplatíš xzone peníze na účet a necháš si poslat kód do emailu, tím pádem ušetříš za poštovné.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 19/08/2006 :  17:45:08  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Platba kartou není bankovní převod. Platba kartou je platba kartou. Bankovni prevod je bankovni prevod. Lisi se to jak v prostredcich, tak prostrednicich (komunikujes s karetnim poskytovatelem bez bankovni licence, nebo s bankou s bankovni licenci, prijemce penez nemusi byt banka, ani bankovni ucet, kartu nemusi vystavovat banka atd...), tak nakladech, tak legislativnimi upravami. Takze chapu, ze nekdo kdo tomu rozumi to nemuze pochopit

Add Iceman - nevim kolik ti je, jake mas rodinne vztahy, ale kartu potrebuje (prinejmensim se hodi) kazdy. Takze si spis zaloz ucet. A rozhodne si nenech nakukat ze na nic jinyho nez na hry ho potrebovat nebudes.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Edited by - tojejedno on 19/08/2006 17:45:40
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 19/08/2006 :  18:16:58  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Platba kartou není bankovní převod. Platba kartou je platba kartou. Bankovni prevod je bankovni prevod. Lisi se to jak v prostredcich, tak prostrednicich (komunikujes s karetnim poskytovatelem bez bankovni licence, nebo s bankou s bankovni licenci, prijemce penez nemusi byt banka, ani bankovni ucet, kartu nemusi vystavovat banka atd...), tak nakladech, tak legislativnimi upravami. Takze chapu, ze nekdo kdo tomu rozumi to nemuze pochopit

Add Iceman - nevim kolik ti je, jake mas rodinne vztahy, ale kartu potrebuje (prinejmensim se hodi) kazdy. Takze si spis zaloz ucet. A rozhodne si nenech nakukat ze na nic jinyho nez na hry ho potrebovat nebudes.

Udivujou mě lidi, co vyhledávají maličkosti jan aby mohli někoho poučovat.

Tím "těžké pochopit" jsem nemyslel to, jak funguje bankovní převod a kreditní karta, ale to, že když mluvím o platbě WoW a gamecard/bankovní převod, určitě vnímavějším dojde, o čem je řeč (btw, pořád stejný princip - z mého účtu zmizí XXX korun a na jejich účtu se objeví), natož pokud jde o platby po internetu.

Pro ty co nepochopili: omlouvám se za dezinformace, ale snažím se jen poradit, stejně se ptal na gamecard a srovnání cen, ne na to jak funguje kreditka/převod.

Edited by - vlkodlak on 19/08/2006 18:21:00
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/08/2006 :  04:28:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tím "těžké pochopit" jsem nemyslel to, jak funguje bankovní převod a kreditní karta, ale to, že když mluvím o platbě WoW a gamecard/bankovní převod, určitě vnímavějším dojde, o čem je řeč (btw, pořád stejný princip - z mého účtu zmizí XXX korun a na jejich účtu se objeví), natož pokud jde o platby po internetu.

Pro ty co nepochopili: omlouvám se za dezinformace, ale snažím se jen poradit, stejně se ptal na gamecard a srovnání cen, ne na to jak funguje kreditka/převod.

Princip neni stejny, chtel si rict neco chytryho? Teda krome dezinformaci?

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/08/2006 :  08:45:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Princip neni stejny, chtel si rict neco chytryho? Teda krome dezinformaci?

Myslím, že zbytečně slovíčkaříš... snad každýmu je jasný (krom tebe), co chtěl Vlkodlak říct... proč máš pořád potřebu se v tom šťourat? O tomhle ten topic opravdu není.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/08/2006 :  10:57:22  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Myslím, že zbytečně slovíčkaříš... snad každýmu je jasný (krom tebe), co chtěl Vlkodlak říct... proč máš pořád potřebu se v tom šťourat? O tomhle ten topic opravdu není.

No zkus si nekdy udelat bankovni prevod do zahranici a po par hodinach ti to jako slovickareni neprijde. Kdyz nekdo placne kravinu "Jen pro tvoji informaci, jak myslíš že fungují platby po internetu? Je to bankovní převod.", tak si dovolim ozvat a vysvetlit.
Tim porad myslis ty cele tri prispevky?:P

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/08/2006 :  12:13:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
3 příspěvky z 10ti je celkem dost

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/08/2006 :  12:18:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

3 příspěvky z 10ti je celkem dost

Ale v jednom sem poradil, ten se nepocita:-)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: