Author |
Topic  |
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 07:24:58
|
quote: Originally posted by razorek
quote: Originally posted by Little
ja pouzivam http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?35530010300010002200000000000000000050055103003120010 zatim jen spokojenost
A to ma byt PVP nebo PVE? Nemas imp. BS, ale mas imp. Ambush...a do toho Hemo? Na co mas pak imp. SS? Ten ambush mas jen ze na opener prehazujes kudlu? Na co ten SS? Nejak si neumim predstavit jak to vlastne hrajes Jinak ses asi prvni clovek co vidim ze ma 5/5 Remorseless :)
pve se swordem v main hand. imp. ambush mam na kudlu do pvp, kdyz narazim na nejakeho hadraka
Mno nechci ti kazit iluze ale hemo je hlavne build do PVP, navic na co mas body v imp. SS kdyz jedes hemo? |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 07:30:13
|
ja pouzivam http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?35530010300010002200000000000000000050055103003120010 zatim jen spokojenost
A to ma byt PVP nebo PVE? Nemas imp. BS, ale mas imp. Ambush...a do toho Hemo? Na co mas pak imp. SS? Ten ambush mas jen ze na opener prehazujes kudlu? Na co ten SS? Nejak si neumim predstavit jak to vlastne hrajes Jinak ses asi prvni clovek co vidim ze ma 5/5 Remorseless :)
pve se swordem v main hand. imp. ambush mam na kudlu do pvp, kdyz narazim na nejakeho hadraka
Mno nechci ti kazit iluze ale hemo je hlavne build do PVP, navic na co mas body v imp. SS kdyz jedes hemo?
nekam jsem ty body dat musel |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 07:38:56
|
quote: Originally posted by razorek nekam jsem ty body dat musel
Kdyz PVE tak imp SnD. Kdyz PVP tak imp. Gouge 3/3. A pokud nemas zrovna epicky equip a mas malo +hit itemu tak se vyplati i Murder. Ale zbytecne vyhodit 2 body za SS kdyz ho nepouzivas a 5 bodu za vicemene zbytecny talent Remorseless...daji se investovat lepe :). |
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 12:58:01
|
zda se mne to, nebo od 1.12 vylepsili subtlety tree - do camouflage soupli i rapid concealment, u cheapshotu zaroven slevnili i garrote, k rupture dali ignoraci tech 300 armoru, coz je sice nic, ale lepsi nez nic;], a z premeditation udelali konecne instant bez energy costu. v podstate na muj prvni lajicky dojem subtlety tree zlepcili. sice zavile odpurce to neoslovi, ale na funny outdoor pvp je to jak delane - premeditation cheapshot 5 combo bodu a hafo energy k tomu, jenom kdybych nebyl liny si toho rogua udelat:(( |
 |
|
Mucus
Starting Member
69 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 16:00:35
|
quote: Originally posted by qsubt
coz je sice nic, ale lepsi nez nic
Dal jsem to fakt ne()cetl !! |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 00:31:01
|
Tak jo, mam dotaz, momentalne sa zhanam po SC gloveskach ... a nejako nejsou k mani. To viem ze maju shit drop rate atd. ale jeden chlapik bol celkom komicky ... snazil sa ma presvedcit ze maju asi 85% drop rate a ze prej sa daju solovat. Je to pravda ? Ako ten drop rate je pitchovina, to viem .... ale to solovanie. Skusal to niekto ? A ked ano, tak ako ? Alebo mam proste zohnat niekde partu manikov a len to chodit stale dokola normlanou cestou ? |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 10:12:08
|
quote: Originally posted by Pepo
Tak jo, mam dotaz, momentalne sa zhanam po SC gloveskach ... a nejako nejsou k mani. To viem ze maju shit drop rate atd. ale jeden chlapik bol celkom komicky ... snazil sa ma presvedcit ze maju asi 85% drop rate a ze prej sa daju solovat. Je to pravda ? Ako ten drop rate je pitchovina, to viem .... ale to solovanie. Skusal to niekto ? A ked ano, tak ako ? Alebo mam proste zohnat niekde partu manikov a len to chodit stale dokola normlanou cestou ?
Cili ten boss ma celkem 6 addu. 4 ve predu a 2 vedle nej vzadu. Taktika, ze zalezes dozadu do rohu a zabijes jednoho adda nefunguje, protoze vybehne i zbylych 5 + boss. To pro Nas znamena, ze se musi zabit uplne vsichni mobove, kteri v te mistnosti jsou. Nekdy se ti 4 ve predu daji pullnout ve dvou, ale casto se stava, ze vybehnou vsichni 4 naraz. Bud se to da udelat stylem, ze se rychle zergne jeden mob a pak vanish a tak postupne vsichni. 4 je pruser, ale pak 3 naraz neni problem dat, kdyz je mrtvy ten, ktery meni na zabu. Elegantni cesta je ta, ze se pres gnomish mind control cap ovladne ten co dela ovci a pak se zabije ten dalsi caster, ktery umi healovat. Jde to tak udelat. Po zabiti techto 4 zbyvaji jen 2 po stranach + boss. Musi se zabit zvlast, tak to jde lehce udelat zerg jednoho + vanish a stejne i na druheho. Na bosse je nutny opener, protoze bez nej se dat neda. Neni imuni na kidney shot, ani na cheap shot, ale na gouge ano. Kick funguje v pohode. Je potreba mit PvP trinket, protoze taky umi menit na zabu a ne vzdy se to podari kickem prerusit. Cele to je o stesti, kdy musi vyjit preruseni 1-2 premen na zabu, coz muze byt problem, protoze ten boss jeste haze debuff, ktery zveda damage taken o 87, coz je docela neprijemne. Zaver je takovy, ze full epic rogue se stestim toho bosse da, ale je tam ten paradox, ze solovat ho nepotrebuje, protoze uz ma zpravidla takovy equip, ze nejake shadowcrap rukavice nepotrebuje.
EDIT: pro full epic rogue easy kill. Po vycisteni vsech tech mobu co jsou kolem nej pockat az dojde cooldown na vanish. Pak cheap shot, sinister strike a vanish. Tohle je dulezite pro ziskani prvnich 3 combo pointu, ktere budou k dispozici jeste pred zacatkem skutecneho boje. Nasleduje dalsi cheap shot a expose armor. Potom se klasicky tankuje pres evasion se zaplym blade flurry a adrenaline rushem. Kick te cursy co zveda damage taken by 87 a cekat na prvni zmenu do zaby. Za prvnich nabranych 5 CP dat kidney shot, ktery je dost dulezity, protoze oddali prvni premenu na zabu. Pak dojde k premene na zabu, ktera se rusi insigniou a mezi tim nasleduje nabrani dalsich 5 CP za ktere se dava eviscerate, ktere jeste v klidu vyjde pres expose armor debuff. K dalsi promene na zabu nesmi dojit, protoze to je automaticky smrt, tak se to dela tak, ze zhruba kolem 30 se preventivne hodi kick, ktery by mel mit combat build natalentovany a tim padem hodi kompet silence. Mezi tim by nemel byt problem mit nabranych 5 CP za ktere se hodi kidney shot a pak se boss dorazi. Pro jistotu se v tehle fazi behem toho stunu hodi dat thisle tea. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
Edited by - kundihrabka on 11/08/2006 11:32:42 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 13:32:24
|
Tak jo, ja radsej vyspammujem nejakych kamosov nech mi idu pomoct v klasik grupe. Prej sa to da urobit 20-30 minut kazdy pokus pokial je dobra grupa. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 13:49:03
|
Tak jo, ja radsej vyspammujem nejakych kamosov nech mi idu pomoct v klasik grupe. Prej sa to da urobit 20-30 minut kazdy pokus pokial je dobra grupa.
sezen si radsi jeste 1-2 roguey a druida a mas to rychlejsi ;) |
|
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 14:00:23
|
Tak jo, ja radsej vyspammujem nejakych kamosov nech mi idu pomoct v klasik grupe. Prej sa to da urobit 20-30 minut kazdy pokus pokial je dobra grupa.
sezen si radsi jeste 1-2 roguey a druida a mas to rychlejsi ;)
Asi tak nejak. Solnout se to da, ale trva to fakt dlouho, protoze s nicim jinym nez s combat buildem to zabit nejde a ten musi cekat nez mu dojede cd na vanish. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 14:36:32
|
no, vcera som poskladal 7 kamosov a islo to dost rychlo, tak 20 minut kazdy pokus ale tak nemal som moc casu, takze zatial som pri 10tich pokusoch ... uvidime kam sa dostanem kym to padne  |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/08/2006 : 16:27:31
|
Je pravda ze som s roguom este MC ani nic taken ebol, ale je prakticky mozne pouzit vsetkych 100 nabiti na instant poison ? Myslim ze najviac som dokazal pouzit 50 zatial ... ze ktory poison sa najviac pouziva v top pve a ktory v 5man pve. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 03:36:36
|
no, vcera som poskladal 7 kamosov a islo to dost rychlo, tak 20 minut kazdy pokus ale tak nemal som moc casu, takze zatial som pri 10tich pokusoch ... uvidime kam sa dostanem kym to padne 
neviem ci to teda farmis na SCset ale devilasaur set je daleko daleko lepsi a je craft |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 11:05:19
|
Je pravda ze som s roguom este MC ani nic taken ebol, ale je prakticky mozne pouzit vsetkych 100 nabiti na instant poison ? Myslim ze najviac som dokazal pouzit 50 zatial ... ze ktory poison sa najviac pouziva v top pve a ktory v 5man pve.
Konkretne v MC se nepouziva zadny, protoze tem mobum co jsou z lavy a kamene ten jed moc nedela Lepsi mas pouzivat brousky. Jedy jsou dobre v BWL treba na ty moby, kteri jsou vygenerovani s nature vulnerability. Mind-numbing Poison pouzivas treba v AQ hned na Skerama, coz je prvni boss apod. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 11:40:52
|
quote: Originally posted by kundihrabka Konkretne v MC se nepouziva zadny, protoze tem mobum co jsou z lavy a kamene ten jed moc nedela Lepsi mas pouzivat brousky. Jedy jsou dobre v BWL treba na ty moby, kteri jsou vygenerovani s nature vulnerability. Mind-numbing Poison pouzivas treba v AQ hned na Skerama, coz je prvni boss apod.
Mno mozna bych te opravil MC: vsechny jesterky nejsou immuni na poison takze instant/deadly podle gusta ;) BWL: Vicemene vsude muzes mit namazano instant AQ40: skeram souhlas
Ale hlavne pokud mas elemental sutrik tak sup s nim na offhand a na MH bych byt tebou nedaval vubec nic. Pokud jedes swordy WF ftw a pokud jedes kudly AGI stejne nedostanes pac ses v groupe se swordama/warama :D a prijit i u kudel o WF diky poisonu je imo skoda.
Teda pokud se bavime o horde . Ja mazu vicemene pouze instant/mind numbing na offhand a MH si kvuli WF nechavam volny.
EDIT: jinak k tomu vyuziti charges, se tremi kusy T2 a trinketem z BWL to teoreticky mozne je, ale znam lepsi zpusoby na zaplacnuti mista pro trinket  |
|
Edited by - Little on 15/08/2006 11:47:53 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 11:47:16
|
ja si mazu na tlapky krem na zvlacneni kuze |
lastfm |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 11:48:50
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja si mazu na tlapky krem na zvlacneni kuze
Medved/kocka metrosexual?  |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 11:52:06
|
quote:
Medved/kocka metrosexual? 
popravde receno nevim co znamena metrosexual |
lastfm |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:09:55
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote:
Medved/kocka metrosexual? 
popravde receno nevim co znamena metrosexual
No to jsem třeba já a David Backham a jsem na to hrdý :-) |
Edited by - Gabriel on 15/08/2006 12:10:57 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:30:22
|
quote: Originally posted by Gabriel No to jsem třeba já a David Backham a jsem na to hrdý :-)
Vypada to, ze si kliknul na prvni odkaz v Google  EDIT: http://www.cernovlaska.cz/index.php/metrosexual-Backham-Cloony-Williams-Pitt-Rafter/?cid=1441 
Vůbec ne, ale když si lehnu večer ke své ženě do postele, tak rozhodně nesmrdím potem a nemám špinavé nohy. Prostě jsem hrdý metrosexuál. Do dalších intimností už nikomu nic není :-) |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:34:37
|
quote: Originally posted by Little Mno mozna bych te opravil MC: vsechny jesterky nejsou immuni na poison takze instant/deadly podle gusta ;) BWL: Vicemene vsude muzes mit namazano instant AQ40: skeram souhlas ......
Krom tech zvlastnich pripadu, kdy davas treba numbing na Skerama, kde to je ucelove kvuli pohodlnejsiho kickovani, nebo instant/deadly v BWL na toho moba, ktery ma vulnerabilitu na nature, protoze tam pak ten instant dela damage cca za ~350. Jinak plati brousky > poisony, proto poisony vicemene moc nebrat  Jeste v Naxxu se vyplati ten brousek co dela +100 AP vs undeadi. |
Edited by - kundihrabka on 15/08/2006 12:35:47 |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:39:58
|
BTW existuje nejaky zpusob jak poisony po minulem patchi sundat? Odlogovani to nesunda, zazonovani taky ne. Jen prepsat jinym poisonem nebo sutrem. Jde mi o MH a WF. Sice je to dobra feature ze pri zazonovani uz nemizi (takove farmruny do obyc instanci), ale ted me to kolikrat zacina stvat ze to nejde nijak sundat :). |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:43:39
|
mno me se teda vybavil kocour z cerveneho trpaslika, az na to centrum metropole, to je trochu pochybne :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 15/08/2006 12:43:50 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 12:58:01
|
quote: Originally posted by Gabriel
quote: Originally posted by Gabriel No to jsem třeba já a David Backham a jsem na to hrdý :-)
Vypada to, ze si kliknul na prvni odkaz v Google  EDIT: http://www.cernovlaska.cz/index.php/metrosexual-Backham-Cloony-Williams-Pitt-Rafter/?cid=1441 
Vůbec ne, ale když si lehnu večer ke své ženě do postele, tak rozhodně nesmrdím potem a nemám špinavé nohy. Prostě jsem hrdý metrosexuál. Do dalších intimností už nikomu nic není :-)
Nemusim smrdiet potom a tiez nemusim byt metrosexual, staci mat osvojene zaklady osobnej hygieny 
Inac co sa tyka devilsaur a SC .... neviem, mne pripada full SC celkom fajn pokial nemozes ist do MC/BWL ... |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/08/2006 : 13:16:25
|
BTW existuje nejaky zpusob jak poisony po minulem patchi sundat? Odlogovani to nesunda, zazonovani taky ne. Jen prepsat jinym poisonem nebo sutrem. Jde mi o MH a WF. Sice je to dobra feature ze pri zazonovani uz nemizi (takove farmruny do obyc instanci), ale ted me to kolikrat zacina stvat ze to nejde nijak sundat :).
Náhradní zbraň?  |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 15:32:36
|
quote: Originally posted by kundihrabka Konkretne v MC se nepouziva zadny, protoze tem mobum co jsou z lavy a kamene ten jed moc nedela Lepsi mas pouzivat brousky. Jedy jsou dobre v BWL treba na ty moby, kteri jsou vygenerovani s nature vulnerability. Mind-numbing Poison pouzivas treba v AQ hned na Skerama, coz je prvni boss apod.
Mno mozna bych te opravil MC: vsechny jesterky nejsou immuni na poison takze instant/deadly podle gusta ;) BWL: Vicemene vsude muzes mit namazano instant AQ40: skeram souhlas
Ale hlavne pokud mas elemental sutrik tak sup s nim na offhand a na MH bych byt tebou nedaval vubec nic. Pokud jedes swordy WF ftw a pokud jedes kudly AGI stejne nedostanes pac ses v groupe se swordama/warama :D a prijit i u kudel o WF diky poisonu je imo skoda.
Teda pokud se bavime o horde . Ja mazu vicemene pouze instant/mind numbing na offhand a MH si kvuli WF nechavam volny.
EDIT: jinak k tomu vyuziti charges, se tremi kusy T2 a trinketem z BWL to teoreticky mozne je, ale znam lepsi zpusoby na zaplacnuti mista pro trinket 
Co znamená WF? Čím to je, že když mám v jedné ruce meč a ve druhé dýku, tak mám nějaké % šanci na crit a když tyhle dvě zbraně prohodím v rukou, tak se % změní?
(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player) |
Lexon |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 15:55:02
|
quote: Originally posted by Lexon
Co znamená WF? Čím to je, že když mám v jedné ruce meč a ve druhé dýku, tak mám nějaké % šanci na crit a když tyhle dvě zbraně prohodím v rukou, tak se % změní?
(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)
takze na zacatek si neodpustim: OMG, WTF, znalost zakladnich mechanismu hry nepatri k "hardcorestvi.." naopak jejich neznalost je projevem naprosteho ignoranstvi..
ale mam zrovna okamzik dobractvi, takze: WF - windfury - bufik ze samanskeho totemu
to % critu prepokladam sledujes ve spellbooku hned v prvni zalozce.. ukazuje to BOHUZEL pouze crit MH (Main Handu).. asi vsichni se tesi, ze konecne pridaji i ukazatel critu pro ranged a spell a kdyz se kouknes do zalozky skillu, tak tam mas pro kazdou zbran, kterou muzes ovladat jeden vlastni radek - a pokud mas vytrenovanou jednu napr. na 150/300 a druhou 300/300, tak to je tim.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 16:32:58
|
quote: Originally posted by JerzeeG
(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)
takze na zacatek si neodpustim: OMG, WTF, znalost zakladnich mechanismu hry nepatri k "hardcorestvi.." naopak jejich neznalost je projevem naprosteho ignoranstvi..
Když hraje nekdo za aliky a neholduje PvP, tak na to co to je WF nemusí přijít ani za pul roku. Jedna věc je hrát a hrát. Hra je odpočinková věc, ne aby si musel vedet vsechno o vsech classech, spellech apod. Druhá stránka veci je kdyz tomu propadnes a naserou te takové malickosti jako kdyz si uplne mimo tebe povidaji dva lidi ve stylu "lvl30 mage mi dal crit za 3000" (j, uplny nesmysl, tobe do toho nic neni ale zacnes mu rikat jaky je kkt ). Proste kazdy nemusi vedet vsechno.
EDIT: Flame appreciated, potrebuju nejake +1, ztratil sem heslo minuleho accountu  |
Edited by - vlkodlak on 16/08/2006 16:35:31 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 16:44:48
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Co znamená WF? Čím to je, že když mám... ...(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)
Když hraje nekdo za aliky a neholduje PvP, tak na to co to je WF nemusí přijít ani za pul roku. Jedna věc je hrát a hrát. Hra je odpočinková věc, ne aby si musel vedet vsechno o vsech classech, spellech apod. Druhá stránka veci je kdyz tomu propadnes a naserou te takové malickosti jako kdyz si uplne mimo tebe povidaji dva lidi ve stylu "lvl30 mage mi dal crit za 3000" (j, uplny nesmysl, tobe do toho nic neni ale zacnes mu rikat jaky je kkt ). Proste kazdy nemusi vedet vsechno.
EDIT: Flame appreciated, potrebuju nejake +1, ztratil sem heslo minuleho accountu 
THX souhlas já=aliance+noPvP takže jsi vystihl mojí pozici ve hře. Pro někoho možná jsem a budu lama, ale já s tím umím žít 
To JerzeeG: Díky za vysvětlení. BTW nevěřím tomu, že každý kdo hraje WoW jde do hry se znalostmi které ty považuješ za "znalost zakladnich mechanismu hry".
Edit: Nedal jsem si z toho postu na který jsem reagoval dohromady, že WF=windfury, spíš jsem čekal že "WF" je nějaká über-super-mega věc, kterou si KAŽDÝ rogue může hodin na zbraň jako jed nebo sharpenstone a tak jsem to chtěl vysvětlit abych zjistil, jestli mi někde neunikla nějaká důležitější informace pro rogua. Neunikla  |
Lexon |
Edited by - Lexon on 16/08/2006 16:52:32 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 16/08/2006 : 19:21:32
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Co znamená WF? Čím to je, že když mám... ...(pls žádný OMG, WTF apd. prostě to nevím a tak se ptám, nejsem hard-core player)
EDIT: Flame appreciated, potrebuju nejake +1, ztratil sem heslo minuleho accountu 
THX souhlas já=aliance+noPvP takže jsi vystihl mojí pozici ve hře. Pro někoho možná jsem a budu lama, ale já s tím umím žít 
To JerzeeG: Díky za vysvětlení. BTW nevěřím tomu, že každý kdo hraje WoW jde do hry se znalostmi které ty považuješ za "znalost zakladnich mechanismu hry".
Edit: Nedal jsem si z toho postu na který jsem reagoval dohromady, že WF=windfury, spíš jsem čekal že "WF" je nějaká über-super-mega věc, kterou si KAŽDÝ rogue může hodin na zbraň jako jed nebo sharpenstone a tak jsem to chtěl vysvětlit abych zjistil, jestli mi někde neunikla nějaká důležitější informace pro rogua. Neunikla 
neznalost mechaniky hry je imo lamerina :) edit : nicmene chapu ze novej hrac si to nekde zjisti zkratka MUSI :) ale mel by se to snazit zjistit |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
Edited by - Mefisto on 16/08/2006 19:22:04 |
 |
|
Stewen
Starting Member
33 Posts |
Posted - 20/08/2006 : 15:07:48
|
Jakej je nej build pro pvp rogue s daggerama? |
 |
|
Stanish
Starting Member
33 Posts |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 21/08/2006 : 09:46:29
|
quote: Originally posted by Stewen
Jakej je nej build pro pvp rogue s daggerama?
Seal fate dagger pro rychle zabijeni. Preparation dagger pro boj s vice protivnikama. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 24/08/2006 : 19:55:54
|
Seal Fate + Vigor je dobrej build, dal bych ale urcite body do imp kidney a neco do snd na pve (raidy) |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/08/2006 : 21:55:30
|
zkousel ste nekdo premeditation build? 17/3/31 nebo neco podobnyho? me to do pvp docela dost nadchlo :) premed r0x |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 25/08/2006 : 22:14:35
|
quote: Originally posted by MegaDeath
zkousel ste nekdo premeditation build? 17/3/31 nebo neco podobnyho? me to do pvp docela dost nadchlo :) premed r0x
no, zkousel sem to na test serveru ale ja zkratka nevidim duvod proc si premed brat jedina rozumna vec co me napada je ze muzes dat premed>cs>expose rovnou a nemusis to delat pres sap>cs>restealth>cs>expose
mozna este neco jako premed>ambush>gouge>ks ... ale nevim, prijde mi to jako skill vcelku k prdu :X |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 25/08/2006 : 22:17:40
|
neco jako CS-hemo-hemo-ks-gouge-restealth/nebo vanish-premed-CS a mas 5CP a souper stunnutej... to temer sunda kazdyho ten premed-cs-expose je taky VELICE dobrej |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/08/2006 : 05:28:56
|
quote: Originally posted by MegaDeath
neco jako CS-hemo-hemo-ks-gouge-restealth/nebo vanish-premed-CS a mas 5CP a souper stunnutej... to temer sunda kazdyho ten premed-cs-expose je taky VELICE dobrej
mozna kdyby to melo pul minuty max minutu cooldown tak to vezmu ale takhle je pro me cold blood daleko vyhodnejsi ( burst dmg ... zkratka cs hemo hemo trinket (hemo) cb evis je hodne smrtelny, stejne tak cs hemo gouge ks hemo hemo trinket hemo (hemo) cb evis ( konkretne timhle kombem beru prumerne okolo 4500+ hp vs rogue .. kdyz namazu instanty tak jeste vic |
Edited by - Mefisto on 26/08/2006 05:29:10 |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 26/08/2006 : 17:13:31
|
No mě by doceala zajímala jedna věc. Proč tolik lidí hraje rogue? Je to asi nejhranější class, dostat se do dobré guildy je tak skoro nemožné a přesto se stále drží na prvním místě. Nějaký imba overpowered class to taky není, tak co u toho ty lidi drží? Protože se mi nezdá že by zrovna tolik lidí rogue "chytnul" jen tak. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 26/08/2006 : 21:48:02
|
driv to hralo hodne lidi (na zacatku), ted uz jich to hodne nehraje ;) vesmes prichodem BG hodne dost lidi prestalo, treba v BD byl akutni nedostatek rogues prece jen hrat pve rogue asi neni zadna zabava, vesmes jediny co delas je autoattack se SnD a kdyz mas dost energie tak si das jeden BS/SS podle potreby, vesmes combat rogue je neco jako fury warr v leatheru s gimplym pvp |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 26/08/2006 : 23:07:39
|
dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech |
Trance addicted <3 |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 27/08/2006 : 11:24:59
|
quote: prece jen hrat pve rogue asi neni zadna zabava
ehm?, PVE -> snad kazdy char hraje porad jedno a to same porad dokola - pripadne s mensima obmenama, a to at uz je nekde v raidu nebo 1-59lvl, tzn. nemyslim ze rogue je nejak extremne nudnejsi nez hunter, lock nebo priest nebo... |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 27/08/2006 : 13:33:27
|
quote: Originally posted by qsubt
PVE -> snad kazdy char hraje porad jedno a to same porad dokola
welcome to MC and BWL ? :> |
Trance addicted <3 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:11:57
|
no treba v AQ20 se musi rogue bajecne bavit, kdyz jezdi a klika na minimapu, kde je dalsi crystal.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:19:49
|
quote: Originally posted by Shad3
dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech
pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska  |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:20:44
|
no treba v AQ20 se musi rogue bajecne bavit, kdyz jezdi a klika na minimapu, kde je dalsi crystal..
u nas to behaji hunter a klika, roguny jedou damazzzz  |
 |
|
Topic  |
|