Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Expertise system
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/07/2006 :  14:12:37  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
a jedi je v pici.
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=254803

Glzmo ma sice dobre napady, jak to vylepsit, ale rekneme si to na rovinu, tohle devove nikdy neudelaj, pac by to bylo pro ne moc prace .
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=254729

No nic, uz to hraju tyden, docela me to bavilo, tak je cas dat cancel

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 22/07/2006 14:25:27
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/07/2006 :  14:39:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

a jedi je v pici.
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=254803

Glzmo ma sice dobre napady, jak to vylepsit, ale rekneme si to na rovinu, tohle devove nikdy neudelaj, pac by to bylo pro ne moc prace .
http://soe.lithium.com/swg/board/message?board.id=ngejedi&message.id=254729

No nic, uz to hraju tyden, docela me to bavilo, tak je cas dat cancel

[soe]yeah yeah we have everyjedi servers so we will nerf them to teh ground yeah yeah, BHs pwn em pwn em even noobs can !111!!!11!![/soe]
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 22/07/2006 :  19:14:06  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Nekdo v te diskuzi pise, ze neni mozne plnohodnotne otestovat Jedie na TC, protoze modre zabky nedavaji veci pro Jedie. Muze na tom byt neco pravdy ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 22/07/2006 :  20:05:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

Nekdo v te diskuzi pise, ze neni mozne plnohodnotne otestovat Jedie na TC, protoze modre zabky nedavaji veci pro Jedie. Muze na tom byt neco pravdy ?

Je to tak, chudak Brkoslavice ma badge za Jedie, treningovej mec a nejakou sedivou krapovou robu.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/07/2006 :  00:21:13  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

ano, ale jedijove, co tam uz char maji, mohou hrat v pohode

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 02/08/2006 :  00:18:39  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
Jaky expertise zvolit pro Jediho (asi v mem pripade dark). Testoval jste to uz nekdo? Jak to vypada?

Nemam ted bohuzel moc casu hrat, tak se chci nejdriv poradit

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/08/2006 :  03:58:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mno dobre je treba investovat do utoku, ale sranda je i investice do vylepsene cloaky, behu nebo skrceni. Zalezi na tobe .
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 02/08/2006 :  07:59:30  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

Jaky expertise zvolit pro Jediho (asi v mem pripade dark). Testoval jste to uz nekdo? Jak to vypada?

No porad to vypada jako Benny Hill Show, kdyz ti reknu ze Jorssk je z toho unesen a Koudy na to nadava tak pravda je nekdy mezi. Je to ok ale nic extra nevymysleli alespon v pripade Jediho....

.... i kdyz k Force Run vratili tu animaci z Pre NGE

Ja pujdu spis cestou do defenzivy, a zbytek nacpu do snare nejake te dmg a tak

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 02/08/2006 :  09:26:33  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
BH ma vetsinu expert vlastnosti podminenou nosenim Assault armoru na zranitelnych castech tela, takze rukavice, boty, opasek a batoh muzu mit jinej?
pevne v to doufam, jinak je to na picu
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/08/2006 :  09:39:42  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

BH ma vetsinu expert vlastnosti podminenou nosenim Assault armoru na zranitelnych castech tela, takze rukavice, boty, opasek a batoh muzu mit jinej?

opasek nenosim, rukavice mam jiny a boty nevim, ale specky mi fungujou, takze predpokladam, ze i ty boty nemusis mit. Jinak jedi expertise neni zas tak strasnej, cekal jsem, ze to bude horsi.

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 02/08/2006 :  11:01:56  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
vrátili jedimu blesky pod nohy ve FR, to mi udělali radost :) Jinak se mi to celkem zatím líbí, otázka je jak budou fungovat bonusy po investování bodů.. btw včera mě napadli hned 2 BH a diky novymu target systemu to bylo uplne o necem jinem nez jeste pred pár dny, konec kličkování a jiných hloupostí, myslím že jedi hodně posílil

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/08/2006 :  12:13:43  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

opasek nenosim, rukavice mam jiny a boty nevim, ale specky mi fungujou, takze predpokladam, ze i ty boty nemusis mit. Jinak jedi expertise neni zas tak strasnej, cekal jsem, ze to bude horsi.

spoďáry nosíš?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/08/2006 :  23:43:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Carmax nosi tangace aby mohl balit jorsskinu .
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/08/2006 :  00:13:57  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

spoďáry nosíš?

jo, z kuze Rodianu

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 03/08/2006 :  00:52:19  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka
myslím že jedi hodně posílil

Jo, hlavne ten 10k super turbo heal :)
to jsem docela cumel
a ty specky BHcka taky nejsou spatny, to jsem taky cumel :)

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/08/2006 :  08:11:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

spoďáry nosíš?

jo, z kuze Rodianu

ty mají ubah super 1337 bonus na vše, což?

Edited by - SNowie on 03/08/2006 08:11:59
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 03/08/2006 :  08:37:03  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

to jsem docela cumel

Ha, a aby toho nebylo dost tak mi to nejak buglo a uz mi nejde resovat

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 03/08/2006 :  11:41:12  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to jsem docela cumel

Ha, a aby toho nebylo dost tak mi to nejak buglo a uz mi nejde resovat

Hmm, tak nevim, jestli Wyndi bude nakonec Medic, ale si jo

Edited by - Miky on 03/08/2006 11:57:50
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/08/2006 :  12:04:07  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
neboj, oni to v chapter 4.5 opravi

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 03/08/2006 :  12:26:22  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

neboj, oni to v chapter 4.5 opravi

Hmm...Chapter 6.1 vidim jako realnejsi odhad

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 03/08/2006 :  16:39:54  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Hehe, asi jsem se spletl. Ono mi ten novej uber auto aim premapoval klavesy takze zrejme ..... no pozdeji to testnu

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 03/08/2006 :  19:31:25  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe, asi jsem se spletl. Ono mi ten novej uber auto aim premapoval klavesy takze zrejme ..... no pozdeji to testnu

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/08/2006 :  04:12:05  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Maly navod jak si nastavit stary auto attack a target system:
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/players/guides.vm?id=80115
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 04/08/2006 :  06:55:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
v tom navodu je to jinak nez to bylo

moje nastaveni:

Target:
primary action - space
set intended target - left mouse
toggle auto aim - F
toggle repeat auto attack - mouse 4

ui:
Select Target and Summon Radial Menu - right mouse
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 14/09/2006 :  11:00:19  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Tak přemýšlím, kdy že vlastně má být Expertise kompletně hotov.

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 14/09/2006 :  12:02:31  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Jaro 2007

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 14/09/2006 :  12:09:26  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jaro 2007

Tak do té doby vyhlašuji SWG prázdniny.

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 14/09/2006 :  14:18:34  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Dvě povolání mají. Jestli další revamp bude v říjnu a trvá jim dva měsíce do dalšího publishe, tak další dvě povolání budou v prosinci (a to nejspíš kvůli přípravě vánoc odsunou na leden), další v únoru a poslední (nejspíš trader) bude v dubnu - pak zjistí, že je to nevyvážené, tak se dočkáme NGE2 a zase znovu...
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 14/09/2006 :  14:45:44  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Hmm, I have bad feelings about this....

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 14/09/2006 :  15:06:05  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Trader ma byt tedko spolecne s tema dvema ne?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000