Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Problemy s platbou
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 01/04/2005 :  23:01:57  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

ale ne len hledam pomoc a nejake to infoo. to ostatne si necham do UH

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

rams
Starting Member

15 Posts

Posted - 01/04/2005 :  23:12:20  Show Profile  Send rams an ICQ Message Send rams a Private Message  Reply with Quote
Koukam ze Blizzardi to maj zas pekne rozp..... .Platba provedena a po dnesnim patchi me privitala informace abych zaplatil.Tak sem chtel spravovat svuj account a hle vyskocila na me hlaska error a k tomu jeste ve franine, proste debilove.A to mi penize uz strhli po druhy.
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 02/04/2005 :  13:40:26  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Ne ze bych chtel chranit Blizzard ale ne za vsechno muzou oni.
I pokud mate spravne zadany udaje vcetne CVC2 kodu ta platba neprobiha zcela online behem par sekund..dle jednotlivych bank to muzou byt i hodiny /v mojem pripade to bylo skoro 24 hodin nez jim tu platbu u GE Money Bank povolily/. Pokud behem tyhle doby nevydrzite s nervama a zacinate menit ruzne udaje resp. zadavat je znovu je mozny ze si proste zacinaj znovu zadat o penize jelikoz ten jejich system nepozna ze uz jednu platbu ma zazadanou.
Co sem chtel rict, vydrzte s nervama aspon 24 hodin pokud mate tu spravnou kartu a prachy na uctu nez zacnete kolem toho neco delat..

Pokud si vzpominam tak my jsme vydrzeli tyden a bylo nam to hovno platny. U 6ti ze 7mi uctu platba kartou nefachala - hlasilo to Invalid details. Pritom to vyplnoval jeden clovek a asi tezko se v 6 pripadech spletl a jen jeden udelal spravne. IMHO prave ten jeden ucet nema problem - ma za sebou uspesnou 1/2 rocni platbu a vse se jevi v pohode. Zbytek je v hajzlu. Pravda, mozna tech 13 bloklych castek na ucte bylo vinou opetovnyho zadavani karty na jejich strankach - ale rozhodne to nebylo driv nez tyden po neuspesne platbe a hlasce Invalid details (v podstate az v momente kdy nam zmrazili ucty). Jinak banka nam potvrdila ze vsech 13 bloklych castek bylo akceptovano bankou i kreditni spolecnosti, coz znamena, ze nikde nemohli byt zadny Invalid details z nasi strany. Jednoznacne chyba na strane obchodnika.

Navic to co se ted deje kolem Acc Management stranek je mazec nejvetsiho kalibru. Staci se podivat na tento post (jak obejit stupidni FR hlasku) : http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=48822&p=1&tmp=1#post48822
Opravdu kdyz uz se vyskytne takovyhle reseni a prijde na to vlastne obycejny uzivatel - neco je HODNE spatne.

Ja fakt uz nemam slov. Od zacatku WoWu se nelognu na forum, email kontakt na support taky nefunguje (a kdyz jo tak odpoved nikdy nedostanete, krome ty stupidni automaticky o zdrzeni emailu), telefoni support ani nezkousim - dalsi vyhozeny prachy. Uz jsme premyslel ze napisu na US Tech support, ale to je asi taky zcestny. Fakt uz nevim co delat. Zacnu asi schanet game-time kupon, ale i tam neni nic jisty.

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 02/04/2005 :  14:25:15  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
super. konecne som to spravil vddaka tomu linku

inak by ma zaujimalo co stim fakt maju.. ja som hral 6dni zadara. nemal som vobec subscripciu...! a hral som.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 02/04/2005 :  15:45:56  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sacrifice

super. konecne som to spravil vddaka tomu linku

inak by ma zaujimalo co stim fakt maju.. ja som hral 6dni zadara. nemal som vobec subscripciu...! a hral som.

Sem rad ze to pomohlo. Ja mam ale obavy aby se nam neudelaly dalsi blokace takze zadavat znova kreditku nebudu. Nynejsi stav v bance je, ze tam je 6 blokaci (a to sme tech predchozich 13 blokaci nechali zrusit a uz nezadavali od ty doby znova info o kreditce), ktery vypadaj uz konecne OK. Cert vi, jestli to je uz na spravny ceste, kazdopadne moc tomu neverim.

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 02/04/2005 :  18:08:41  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
njn pomohlo ale stejne me to nebere to cislo na druhe strane
Go to Top of Page

Vakovlk
Starting Member

14 Posts

Posted - 04/04/2005 :  23:49:35  Show Profile  Send Vakovlk an ICQ Message Send Vakovlk a Private Message  Reply with Quote
Lidi a jak je vůbec možný, že si Blizz může dovolit nám z našich účtů dělat víc blokací??? Má přece zadat jednu a pak si jí v klidu strhnout....já měl třeba na účtu, kterej používám jen na WoW něco málo přes 800 a hned tam sou 2 blokace a zůstatek 28 Kč!!! Jak může tak vychytanej tým s tak vychytanou hrou mít tak podělanej systém!!! NO a sem pořád frozen....
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/04/2005 :  14:46:16  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
nekdo jiny hru dela_(l) a nekdo jiny (v Evrope) ma na starosti servery a veci kolem toho

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/04/2005 :  14:56:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
protoze jsou to blazni a dali paysystem do francie , fakt magori :) horsi zemi uz snad ani vybrat nemohli

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/04/2005 :  04:36:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

To nebylo na tebe, ale na ostatní, kteří diskutovali, kterak do políčka pro CVV kod napsat poslední čísla karty.

Clovece budes se divit, ale videl sem uz furu stranek, kde nabadaly k tomu, ze pokud vase karta nema cvv/cvv2 tak se maji pouzit posledni 3-4 cisla z karty.. Ale je dost mozny ze se to netyka MC/Visa ale spis tech americkejch srajd typu AmEx :))

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/04/2005 :  04:39:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Mark

quote:

I pokud mate spravne zadany udaje vcetne CVC2 kodu ta platba neprobiha zcela online behem par sekund..dle jednotlivych bank to muzou byt i hodiny /v mojem pripade to bylo skoro 24 hodin nez jim tu platbu u GE Money Bank povolily/. Pokud behem tyhle doby nevydrzite s nervama a zacinate menit ruzne udaje resp. zadavat je znovu je mozny ze si proste zacinaj znovu zadat o penize jelikoz ten jejich system nepozna ze uz jednu platbu ma zazadanou.
Co sem chtel rict, vydrzte s nervama aspon 24 hodin pokud mate tu spravnou kartu a prachy na uctu nez zacnete kolem toho neco delat..

No u me ta castka pro blizz byla asi tyden blokla.. az teprve nedavno se odecetla..Ale vse je oki:)

Mne to odecetli az 5 dni po dnu kdy sem mel zaplatit dalsi mesic.
Ale frozen sem nastesti nemel :o))

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 07/04/2005 :  11:23:05  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soptik

quote:

Pokud si vzpominam tak my jsme vydrzeli tyden a bylo nam to hovno platny. U 6ti ze 7mi uctu platba kartou nefachala - hlasilo to Invalid details. Pritom to vyplnoval jeden clovek a asi tezko se v 6 pripadech spletl a jen jeden udelal spravne. IMHO prave ten jeden ucet nema problem - ma za sebou uspesnou 1/2 rocni platbu a vse se jevi v pohode. Zbytek je v hajzlu. Pravda, mozna tech 13 bloklych castek na ucte bylo vinou opetovnyho zadavani karty na jejich strankach - ale rozhodne to nebylo driv nez tyden po neuspesne platbe a hlasce Invalid details (v podstate az v momente kdy nam zmrazili ucty). Jinak banka nam potvrdila ze vsech 13 bloklych castek bylo akceptovano bankou i kreditni spolecnosti, coz znamena, ze nikde nemohli byt zadny Invalid details z nasi strany. Jednoznacne chyba na strane obchodnika.

Navic to co se ted deje kolem Acc Management stranek je mazec nejvetsiho kalibru. Staci se podivat na tento post (jak obejit stupidni FR hlasku) : http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=48822&p=1&tmp=1#post48822
Opravdu kdyz uz se vyskytne takovyhle reseni a prijde na to vlastne obycejny uzivatel - neco je HODNE spatne.

Ja fakt uz nemam slov. Od zacatku WoWu se nelognu na forum, email kontakt na support taky nefunguje (a kdyz jo tak odpoved nikdy nedostanete, krome ty stupidni automaticky o zdrzeni emailu), telefoni support ani nezkousim - dalsi vyhozeny prachy. Uz jsme premyslel ze napisu na US Tech support, ale to je asi taky zcestny. Fakt uz nevim co delat. Zacnu asi schanet game-time kupon, ale i tam neni nic jisty.

Co se na tom linku pise? je tam odkaz na dalsi link... a ten je nemeckej a to uz si nedokazu prelozit.
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 09/04/2005 :  19:52:23  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
Verification Code: uz vazne nevim co tam dat porat to pise ze mam spatne ale ja to mam dobre kurna
Go to Top of Page

ghostcz
Starting Member

66 Posts

Posted - 09/04/2005 :  20:30:31  Show Profile  Send ghostcz an ICQ Message Send ghostcz a Private Message  Reply with Quote
Zdravim...hale vy tady vsichni platite kreditkou...ja ji nemam a chtel bych platit kuponama...nevite,jestli nahodou jeste nejsou na xzone vyprodany???pisou tam,ze budou dostupny spolu s druhou varkou WoW,jenze ta uz je vyprodana...tak doufam,ze ty kupony tam jeste budou...jestli nahodou o tom neco vite,tak sem prosim napiste...jestli se nekdo chce nahodou jednoho kuponu zbavit,tak at mi prosiiiim napise na icq...diky
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 09/04/2005 :  20:34:06  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
zavolej jim
Go to Top of Page

bflmpes
Starting Member

6 Posts

Posted - 09/04/2005 :  22:28:00  Show Profile  Send bflmpes an ICQ Message Send bflmpes a Private Message  Reply with Quote
ja sem od nich mel i warcrafty a kdyz mi je odeslali tak to ohlasili dopredu asi dva dny, takze brzo zjistis jestli je maji vyprodany nebo ne (kdyz si je objednas) jelikoz ti napisi, ze ti je prave odeslali, az ti je prave odeslou :)
Go to Top of Page

Vakovlk
Starting Member

14 Posts

Posted - 11/04/2005 :  21:19:34  Show Profile  Send Vakovlk an ICQ Message Send Vakovlk a Private Message  Reply with Quote
Tak od patche 31.3. se nemůžu dostat do hry, sem pořád frozen, s bankéřem sme zrušili blokace a když chci zadat novou platbu na 1 měsíc, tak mi to napíše špatný číslo kreditky, i když je zůstatek po zrušení blokací přes 800!! A nejhorší je, že i když mi to vyhodí to špatný číslo, STEJNĚ se udělá další blokace!!!! Tak to už vážně nevím, co mám dělat jak se může udělat blokace, když to při zadávání platby ani nehodí succes? A co s takovou blokací dělat? Mam čekat nebo zase rušit...už sme to s bankéřem rušili asi 3x a 12 dní už nehraju...co byste mi poradili plz? Mam netovou kartu od Ebanky...
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 11/04/2005 :  21:51:50  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
tak to gratz vitej do klubu ja nehraju asi od toho samyho patche predtim sem hral asi tyden na frozen ale ted uz nemuzu nic ma kreditka pry neexistuje njn oni to vi asi lip nez ja

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Vakovlk
Starting Member

14 Posts

Posted - 13/04/2005 :  17:51:55  Show Profile  Send Vakovlk an ICQ Message Send Vakovlk a Private Message  Reply with Quote
No, tak asi dám eště WoW šanci tim, že si zkusim koupit ten kupón a uvidíme, ale na platbu kreditkou už fakt peču totálně!!!
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 14/04/2005 :  11:20:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
měl jsem platit až 17. dubna a teď sem tejden nehral přijdu k WoW dneska chci se lognout a nejde nic jmeno heslo neexistuje email na kterej poslat zapomenute heslo neexistuje nejde se dostat na acc managment prostě konec.Sem neskutečně nasranej přitom minule proběhla platba kartou OK nevim co teď takže s WoW končim.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Dax
Starting Member

2 Posts

Posted - 31/05/2005 :  20:21:06  Show Profile Send Dax a Private Message  Reply with Quote
Cus platim WoW pres kartu nechce se to zaplatit a uz vazne nevim co s tim kdyztak se omlouvam jestli to tu nekde uz je.Mam spravne zadany data ale pladba nechce probehnout (jmeno mam bez diakrytiky a ani to psat s diakrytikou nemuzu),karta je Elecronic visa

nemuze mi nekdo pomoct dik za veskery rady
edit:Pise mi to Ivalid details or payment refused

Edited by - Dax on 31/05/2005 20:24:45
Go to Top of Page

DeepThroat
Starting Member

20 Posts

Posted - 01/06/2005 :  17:33:32  Show Profile  Send DeepThroat an ICQ Message Send DeepThroat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dax

Cus platim WoW pres kartu nechce se to zaplatit a uz vazne nevim co s tim kdyztak se omlouvam jestli to tu nekde uz je.Mam spravne zadany data ale pladba nechce probehnout (jmeno mam bez diakrytiky a ani to psat s diakrytikou nemuzu),karta je Elecronic visa

no myslím že s tou kartou asi nepujde zaplatit i když by ji měl blizouč podporovat.Prostě jsou s ní nějake problemy
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 02/06/2005 :  10:51:45  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Blizzardi jsou lumky na obe strany :) Po neskutecnych problemech s pocatecnim strhnutim skoro 600 eur atp., a nakonec s dluhem 300 korun, co u me Blizzard mel, to nakonec opet povoral a vratil mi jak 300 Korun taqk mi pridal i mesic herni doby zdarma navic, no ... jejich problem :)

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/06/2005 :  12:53:24  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dax

karta je Elecronic visa

tou kartou nezaplatis protoze to nepodporuje banka
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 02/06/2005 :  19:18:45  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dax

nemas nahodou student. visa kartu? (tou se platit neda, pokud si neporidis kartu "vylepsenou" Tj ta, ktera se dava k tomu uctu neni urcena pro internetove platby) Zkus se obratit na svoji banku, jestli tvoje karta podporuje internetove placeni :)

o_O

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/06/2005 :  08:58:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
...a pokud tu Electronku mas od Cesky Sporitelny, tak tam ani nevolej, protoze ja sem se uz ptal bankerky
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 02/12/2005 :  10:14:00  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak ted nevim jest-li jsem blbej ja nebo oni.
Mam authen.cod ten jsem tam zadal. Ale jelikoz nevlastnim kartu tak jsem si koupil game card. Ale pri zadani platby tam neni zadna takova moznost k dispozici. Jen normalni kreditky. Tak ted fakt nevim jak na to. Na US forum to slo zalozit i s Game kartou.

edit:Tak jsem blbej ja i oni. Ja protoze ma IP ze statu ktery nepatri do EU zony a oni protoze tohle je fakt uz moc velka buzerace.

Edited by - Milan on 02/12/2005 11:02:39
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 02/12/2005 :  12:26:20  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Fakt je že v e-businessu jsme do EU v některých zemích ještě nevstoupili. Obecně Německo, ale zdá se že Francie k nim patří taky :)

Zajímavý je že třeba v britských e-shopech tenhle problém neexistuje... Asi rádi prodávaj.
Go to Top of Page

mejlaCZ
Starting Member

7 Posts

Posted - 10/04/2006 :  21:27:19  Show Profile  Send mejlaCZ an ICQ Message Send mejlaCZ a Private Message  Reply with Quote
Mam kartu od E-banky, MC IC,jen ten kousek papiru. A dneska jsem chtel zadat udaje znova na wow,lec mi to 3x nahlasilo,ze ta karta neexistuje,a ze mam cekat 24 hodin,nez to zkusim znova,jinak ze ucet bloknou na 72 hodin. V cem muze byt problem,penizky tam mam,pri vytvareni accountu to vzalo cislo v poho,a tedka nic. Povedlo se vam to nejak rozchodit?

Warlock UD
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 11/04/2006 :  02:02:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mejlaCZ

Mam kartu od E-banky, MC IC,jen ten kousek papiru. A dneska jsem chtel zadat udaje znova na wow,lec mi to 3x nahlasilo,ze ta karta neexistuje,a ze mam cekat 24 hodin,nez to zkusim znova,jinak ze ucet bloknou na 72 hodin. V cem muze byt problem,penizky tam mam,pri vytvareni accountu to vzalo cislo v poho,a tedka nic. Povedlo se vam to nejak rozchodit?

nezapomnel jsi potvrdit prevzeti te karty na webu eBanky ?
to se nedavno stalo mi, dostal jsem novou kartu, zapomnel potvrdit a v sobotu rano mi zablokovali blizzadi ucet a me trvalo az do cca TRI HODIN odpoledne, nez jsem sehnal kamose, co mi to zaplati

omg kua, ted mi doslo, ze jsem tam jeste nenastavil zpatky tu svou vlastni..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 11/04/2006 02:03:19
Go to Top of Page

mejlaCZ
Starting Member

7 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:29:02  Show Profile  Send mejlaCZ an ICQ Message Send mejlaCZ a Private Message  Reply with Quote
To sem nepotvrzoval,nikdo mi o tom nic nerikal,dik za tip

Warlock UD
Go to Top of Page

Albis
Starting Member

30 Posts

Posted - 10/06/2006 :  12:50:20  Show Profile  Send Albis an ICQ Message Send Albis a Private Message  Reply with Quote
Mam taky problem, mam Visa od CS vsechno zkousim vsemoznymy zpusoby (diakritika, cislo s mezerame bez mezer), ale nebere to ten CVV kod i kdyz ho tam pisu z kartu je v podpisovem poli, a uz vubec netusim co s tim..

Lantos <Immune> undead priest , Drak'thul
Go to Top of Page

ifča
Starting Member

2 Posts

Posted - 22/06/2006 :  18:34:56  Show Profile Send ifča a Private Message  Reply with Quote
Nevíte jestli existuje nejakej e-shop kde by mi po zaplacení poslali rovnou kod gametime kuponu?U nás sem je nikde neobjevil na skladě.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000