Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Senátoři sobě
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:57:55  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
S lidma kteri pomlouvaji, nadavaji a mluvi sproste a pote to zapiraji a delaji jako ze se nic nedelo, fakt nic mit nechci. A btw. stepeni ceske komunity to je .
Go to Top of Page

NaXiel
Starting Member

2 Posts

Posted - 01/06/2006 :  17:18:32  Show Profile Send NaXiel a Private Message  Reply with Quote
Hodne dlouho jsem premyslel, jestli se mam do tohoto, no rekneme pokusu o diskusi zapojit, nebo si zachovat cistou hlavu, ale nejak mi to nakonec nedalo...

Predne si myslim, ze takoveto vzajemne napadani a osocovani je zcela zbytecne a nikam nevede, pokud si nekdo mysli, ze to na cele zalezitosti neco zmeni tak je prilis velky optimista (nebo by se mel obcas od toho compu odtrhnout a podivat se do RL sveta) ...

mozna by bylo dobre, kdyby si vsichni vzpomneli proc tuhle hru hraji... ja osobne proto, ze mne SW bavi. Proto, ze se tam potkavam s mnozstvim zajimavych lidi z celeho sveta, taky proto, ze si tim cistim hlavu od prace v ktere mam politiky az az... a to posledni o co stojim je kazit si hru podobnym politikarenim...

Kdyz vezmu v uvahu kolik lidi za den v SWG potkam, nikdy nemuzu byt jen predpokladat, ze budu mit stejny nazor jako ostatni hraci, ze se na vsem stoprocentne schodnu (rozhodne ne ani s cleny vlastni guildy)... a ani nechci, byla by to totiz prilis velka nuda... tahle hra je o komunikaci, a to co v ni obecne postradam je vzajemny respekt...na druhou stranu pokud ma se mnou nekdo problem, at mi to rekne do oci, protoze stejnou vec udelam ja, az mne nekdo natolik nastve, ze vybouchnu, coz muze byt pri soucasem stavu velmi brzy...

At uz to bude jakkoli, myslim, ze je nacase tohle nesmyslne napadani ukoncit... a zacit si hru znovu uzivat (at uz s RP nebo bez ni)

Co se senatu tyce, tak muj osobni postoj je jednoznacny... je to senat mesta Bohemia, ktery resi POUZE A JENOM jeji interni zalezitosti a do tech EHC nepatri, tim padem ani EHC nema v umyslu do jejich vnitrnich zalezitosti jakkoli zasahovat... stejne tak tento senat by nemel resit osobni problemy a spory jednotlivych hracu, je to jejich zalezitost... a schovavat se za senatorstvi je, no rekneme, trochu zbytecne...

Timto se omlouvam za osobni vylev na strankach tohoto fora, muzu vsem slibit, ze byl posledni... pokud ma se mnou nekdo potrebu vest diskusi, at tak ucini ve hre...

NXX

----------------------------------------------
NaXiel Xael, EHC, Enclave Sentinel
Daenariss Xael, EHC, Enclave Leader

Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  17:53:50  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

S lidma kteri pomlouvaji, nadavaji a mluvi sproste a pote to zapiraji a delaji jako ze se nic nedelo, fakt nic mit nechci. A btw. stepeni ceske komunity to je .

Nadávají? Pomlouvají? Mluví sprostě? Zapírají? Zajímavá slova používáš a zajímavé, že vždy jen v souvislosti s námi. Něco tady bude v nepořádku a jen v nás to nebude Jak říkám, je možné, že tobě, nebo někoho jiného někdo od nás třeba napadl, ale na totéž si stěžují někteří od nás vy s tím asi neuděláte nic Navrhuji oboustrannou omluvu a pokračování v pohodě, pokud o to stojíš. Jak říkám, jsem rebel, takže do BoH jsem jít nechtěl a CzA se mi jevili jako neaktivní, i když jsem k nic zpočátku jít chtěl. Takže když mi bylo nabídnuto členství v neutrální gildě jiné, tak jsem přijal. Nemyslím, že je to tak nelogické. Pá hráčů, co od vás odešlo, mi říkalo, že prostě nebyli spokojeni s tím, jak to tam vedete, tak jdou podle nich za lepším, v tom jim nikdo bránit nemůže.
Já osobně proti tobě nic nemám, nemám nic proti BoH ani IHC a nikdy jsem nikoho z nich neurazil. Pozvání do EHC jsem přijal hlavně proto, protože RP Jedi gilda, ve které jsem byl předtím, se bohužel rozpadla. Dost jsem se zdráhal, ale nakonec jsem tady. Dost legrační pozorovat, jak vznikne nějaká gilda a hned je proti ni zahájena taková ofenzíva.
Dobrá, co bys tedy navrhoval, aby udělal člověk, kterému se nelíbí v BoH či CzA a chtěl by to změnit? :o)

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled)
(WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
(TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled)
(AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled)
(SW:TOR) - New hope?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 01/06/2006 :  18:24:03  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hakkar

Sagger Ja ze si tu ulevuju potom co ty jsi napsal ze je imef dement?

klid, kdyz nekdo nejakemu roleplayerovi rekne, ze hraje dementa, je to kompliment. Viz http://thenoobcomic.com/images/20040830.jpg

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  18:24:24  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Tak jsme si koukám zaflamovali, možná bych tenhle topic uzavřel a nový o senátu začal těmi pravidly :)

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  18:31:53  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

klid, kdyz nekdo nejakemu roleplayerovi rekne, ze hraje dementa, je to kompliment. Viz http://thenoobcomic.com/images/20040830.jpg

Hele tak to se ho musím poptat, jestli hraje RP dementa, o tom se mi nezmiňoval :o))

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 01/06/2006 :  19:26:46  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

Tak to je dobre, uplne jsem na to zapomnel

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 01/06/2006 :  21:31:06  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dendrin Shonndar

Elor: Pokud si dobře vzpomínám, první, kdo se vytasil s nějakým pomlouváním či urážením jsme nebyli my. My jsme přišli jako hosté a řešit jsme to nechtěli. Co se týče těch důkazů, tak jsem je chtěl také, ale evidentně nejsou. Co se týče naší image, promiň, ale názor člověka, který jedním dechem mluví o imagi gildy a druhým nazývá člena jiné gildy dementem, mi opravdu nepřijde objektivní. Nevím, jestli hraješ RP, ale pochybuji, když nedokážeš pochopit, že někdo nemusí hrát jen charakter, který za všech okolností tiše sedí a mlčí... Jinak jsem rád, že sis všiml, že se snažíme, abychom mohli všichni spolu v pohodě koexistovat. IHC znám a respektuji. Věřím, že je BoH platným členem imperiální frakce a že už toho zažila hodně, ale také už nějaký ten rok existuje...

Carmax: Bohužel to tak vypadá.

K foru na galaxies.cz: Tam to raději už číst nebudu, protože rozum tam asi upadá... Pravda je, že nemáme tolik členů jako BoH nebo CzA, ale ono je to taky je zaviněno tím, že jsme tu nesrovnatelně kratší dobu... Zezačátku jsem chtěl do CzA, ale z té její tehdejší neaktivity jsem usoudil, ze uz gilda příliš nehraje, tak jsem jako rebel šel jinam... Po nějaké době jsem poznal pár lidí a rozhodl se s nimi založit RP gildu. Opravdu nechápu, proč si mám nechat od někoho diktovat nebo proč nás někdo obviňuje z toho, že štěpíme komunitu. To máte jako s politickou stranou, jsou strany s pár lidmi a pak s pár tisíci, ale existuje a navzájem se tolerují... Přece nebudu v politické straně s někým, s kterým nemám stejně názory...

Co blaznis momentalne mate trikrat vic clenu nez my.
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 01/06/2006 :  22:48:29  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:
Originally posted by Dendrin Shonndar

Elor: Pokud si dobře vzpomínám, první, kdo se vytasil s nějakým pomlouváním či urážením jsme nebyli my. My jsme přišli jako hosté a řešit jsme to nechtěli. Co se týče těch důkazů, tak jsem je chtěl také, ale evidentně nejsou. Co se týče naší image, promiň, ale názor člověka, který jedním dechem mluví o imagi gildy a druhým nazývá člena jiné gildy dementem, mi opravdu nepřijde objektivní. Nevím, jestli hraješ RP, ale pochybuji, když nedokážeš pochopit, že někdo nemusí hrát jen charakter, který za všech okolností tiše sedí a mlčí... Jinak jsem rád, že sis všiml, že se snažíme, abychom mohli všichni spolu v pohodě koexistovat. IHC znám a respektuji. Věřím, že je BoH platným členem imperiální frakce a že už toho zažila hodně, ale také už nějaký ten rok existuje...

Carmax: Bohužel to tak vypadá.

K foru na galaxies.cz: Tam to raději už číst nebudu, protože rozum tam asi upadá... Pravda je, že nemáme tolik členů jako BoH nebo CzA, ale ono je to taky je zaviněno tím, že jsme tu nesrovnatelně kratší dobu... Zezačátku jsem chtěl do CzA, ale z té její tehdejší neaktivity jsem usoudil, ze uz gilda příliš nehraje, tak jsem jako rebel šel jinam... Po nějaké době jsem poznal pár lidí a rozhodl se s nimi založit RP gildu. Opravdu nechápu, proč si mám nechat od někoho diktovat nebo proč nás někdo obviňuje z toho, že štěpíme komunitu. To máte jako s politickou stranou, jsou strany s pár lidmi a pak s pár tisíci, ale existuje a navzájem se tolerují... Přece nebudu v politické straně s někým, s kterým nemám stejně názory...

Co blaznis momentalne mate trikrat vic clenu nez my.

Já si říkal, ale nechtěl jsem to takhle prokecnout, myslel jsem, že mlžíte...

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  01:26:37  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Lol
tak ze pro ujasneni meho topicu co jsem psal.. ja proti Davidovi nic nemam a pokud se naucis cist tak se tam taky dozvis o tom ze zraje jako dobre vino...
u vinare je to poklona ale pro tebe je to mozna urazka.. no neva i neandrtalec se nekdy naucit chapat starsi
"to bylo brano ironicky v podtextu"

dale

-ma osobne mam docela dost prace a pokud se lognu do SWG nemam taolik zas pcasu abych stihl odpovidat na vsechny maily ktere dostanu a proto jsem schopen reagovat bud na ICQ a nebo na Ventriu.

dale

-neuraril jsem zatim nikoho z EHC guildy a pokud zjistim ze nekdo nas osocuje tak si ho podam, je to brano ci mineno kohokoliv. Urazet BOH nenecham.

-dale

do nikoho se BOH nepousti, a zvlaste ani ne do EHC guildy ci CZA. Ja osobne s CZA vychazim docela slusne, beru je jako slusne a dobre hrace s kterymi se da i slusne povidat. A to same myslim i o par vasich hracu u vas guilde. tak ze veskerou komunikaci ktera probehla v senatu bych bral s nadhledem a humorem.
Co se tyce vaseho mandatu na senatorske misto, museli bychom pro vas vytvorit nove posezeni, jeste nevim kde bych vas usadil ale senator Quartax mi psal ze smrdite Tak to asi dopadne na karantenu do komory

dale
-situace kolem muzea se vyjasnila aproto bych chtel apelovat na senat aby bylo postaveno nove muzeum se stejnym vhodnym kontextem jako je stavajici Koudyho. Jen s trochem napadu a sarmu. Neco me napadlo a byl by to trhak...

dekuji...

PS: je trochu tma a moc nevidim na klavesu tak sem tam tady muze byt preklep

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 02/06/2006 :  01:27:52  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
toto forum vyzera, akokeby sa GCW preniesla aj do realneho sveta (:

cesku (ceskoslovensku) komunitu skor rozbijaju taketo k nicomu veduce hadky...pochybujem, ze sa dohodnete, ako to naozaj bolo...kazdy bude mat svoju pravdu

tak sa na to vyserte...ta hra nie je o vojne v realnom svete (:

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:36:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Enni - nevim ceho s dalsim museem chces dosahnout. Pokud stavis museum kvuli tomu aby si tam mohl mit poplatky tak to jo. Ale je to lol. Zapremyslej nad sebou pac to neni normalni . Pokud si to nepochopil tak byl problem pouze v tom ze museum je soukrome tudiz nebude poslouchat to co si v senatu rozkazes. Neznamena to ale, ze pokud bude v senatu pronesen navrh tak ze si ho nevyslechneme, ovsem zalezi jen na nas jestli ho uskutecnime, pripadne jakou jeho cast. Kdybych se mel vyjadrit k teto veci tak poplatky sme bez diskuze zamitnuli, ale ten hlavni sidinusuv navrh me uz pred jeho vyslovenim nejakou dobu vrtal hlavou. Ano jedna se o registraci musea v zajimavych mistech na serverech. Je to skoda aby se o nem nevedelo a tohle bude suprova reklama. Koudy jiste se mnou souhlasi a urcite mi pomuze anglicky napsat popis musea na swg.com pac ho tam chteji .

Se Sidinusem a Hammie jsem uz na registraci zacali pracovat, jeste se dohodnu s koudym jestli tam neco v museu vylepsime, aby bylo fakt bezchybne a stalo za to.

Edited by - Jorssk on 02/06/2006 10:55:47
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:41:12  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

Co se tyce vaseho mandatu na senatorske misto, museli bychom pro vas vytvorit nove posezeni, jeste nevim kde bych vas usadil ale senator Quartax mi psal ze smrdite Tak to asi dopadne na karantenu do komory

NIC TAKOVÝHO SEM NEPSAL, JEN ŽE SEDÍ V SEKTORU PRO NEGILDOVNÍ SENÁTORY O SMRADU SEM NEPSAL NIC, K TĚMTO PROHLÁŠENÍM HUMOR A IRONIE NEPLATÍ

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:46:29  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych poprosit enniho aby nejdrive zauvazoval nad tim nez neco napise, hlavne na takovemdle topicu kde jsou vsichni nasrani. Uz takhle je vetsina lidi vytocenych na jeho ucet.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:54:25  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
bylo to trochu ze soudku ironie jelikoz EHC sedelo v sidele neutralnich guild, EHC bylo pozvano na navstzevu nebo jak to bylo mineno a me prestaveno, pokud se budou chtit trvale zucastnovat tohoto senatu budume muset jim vytvcorit mista kde budou moct zasedat.Quartaxi.. nekde to najdu.. neco ve smyslu v tom jsi mi psal :D

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:55:34  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
co se tyce muzeii jedna se o IHC muzea ktera tam v jejich sektoru vznikaji, a na kterych se budu i ja podilet. Tak aby nikdo nemohl rict ze jsem proto nic neudelal

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:59:20  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No pro nase musea si udelal kulovi, to nemuzes poprit. Zadnou podoru jak financni tak do exponatu si nam neposkytl. Pokud vim tak dokonce i s napadem ze do bohemky umistime dalsi musea aby rozrostla nase galerie sme prysli mi dva s koudym. Rozhodne tim ze zacnes tedko prispivat ihc na tom nic nezmenis, uz je trochu pozde. Kdyby sidinus nepronesl navrh, tak by sis zase ani na musea nevzpomel a vse by bylo tak ja bylo do ted.

Dokonce ani ted, nejevis snahu nam pomoct s registraci, radsi pomahas s musei sousedni guilde.

Edited by - Jorssk on 02/06/2006 11:00:46
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:59:43  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

bylo to trochu ze soudku ironie jelikoz EHC sedelo v sidele neutralnich guild, EHC bylo pozvano na navstzevu nebo jak to bylo mineno a me prestaveno, pokud se budou chtit trvale zucastnovat tohoto senatu budume muset jim vytvcorit mista kde budou moct zasedat.Quartaxi.. nekde to najdu.. neco ve smyslu v tom jsi mi psal :D

Najdi a pokud sem psal že smrdí tak se omluvím.
Psal sem že oficiálně žádám o to aby hosté neseděli v sektoru pro negildovní senátory. Jde mi o to že si napsal že sem napsal že smrdí.
To v okamžiku kdy se probírají výpady a urážky členů gild není ok zvlášť když sem že smrdí nenapsal. maximálně že dělají bordel což někteří jejich členové dělali.

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  10:59:44  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Enni - nevim ceho s dalsim museem chces dosahnout. Pokud stavis museum kvuli tomu aby si tam mohl mit poplatky tak to jo. Ale je to lol. Zapremyslej nad sebou pac to neni normalni . Pokud si to nepochopil tak byl problem pouze v tom ze museum je soukrome tudiz nebude poslouchat to co si v senatu rozkazes. Neznamena to ale, ze pokud bude v senatu pronesen navrh tak ze si ho nevyslechneme, ovsem zalezi jen na nas jestli ho uskutecnime, pripadne jakou jeho cast. Kdybych se mel vyjadrit k teto veci tak poplatky sme bez diskuze zamitnuli, ale ten hlavni sidinusuv navrh me uz pred jeho vyslovenim nejakou dobu vrtal hlavou. Ano jedna se o registraci musea v zajimavych mistech na serverech. Je to skoda aby se o nem nevedelo a tohle bude suprova reklama. Koudy jiste se mnou souhlasi a urcite mi pomuze anglicky napsat popis musea na swg.com pac ho tam chteji .

Se Sidinusem a Hammie jsem uz na registraci zacali pracovat, jeste se dohodnu s koudym jestli tam neco v museu vylepsime, aby bylo fakt bezchybne a stalo za to.

kazdopadne ja se podvolim vuli senatu a nic jsem si nerozkazoval, ohledne hlasovani tam zastavalo stejnou variantu jako tam navrhl senator Sidinius ale ano priznavam ze v tom to hlasovani byla chyba a nemelo se o tom ani hlasovat a jak bylo jiz psano muzea patrili soukromemu subjektu a tak ze se ta to zadost zamita po delsi dobe... ale na to co jsem prisel jak okozenit muzea nam nikdo v galaxii a garantuji ti ze kdyby se to nasadilo tak to bude nejvice uber co si dokazes ve snech predstavit....

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:02:10  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Lol to budou ale prevazne musea s imperialnim nadechem ne? Na to sem zvedavej. CHtelo by to sehnat vycpaneho tarkina . Asi zacinam tusim ze se jedna o bunker u shuttlu, necham se prekvapit uz totiz dlouho je zamknuty. Treba se to konecne hne .

Edited by - Jorssk on 02/06/2006 11:02:53
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:07:03  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jasne poslu ti screenshot az to najdu Quartaxi...
co se tyce Jorska ano nic jsem proto neudelal mozna jsem ani nemel motivaci ale myslim si ze jsem sem tam maleho neco prispel... Mam radost kdyz na tom mohu prispet neco od sebe ale cele to predelavat.. tak jako byl vytvoren senat ci guild hall... o jedi house ani nemluve... tak ze IHC vytvari ted muzea a ja jsem Wyndii s jednim uz pomahal tak me to zacalo bavit a budu v tom pokracovat njn... za napady se plati a pokud bude chtiti IHC ty to muzea zpoplatnit nejsem pro ti a nic nebudu zamitat a pokud nebudou je zpoplatnit tak mi to je taky sumak hlavne at si zahrajem...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  11:07:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Jorssku na to co jsem prisel bude uber, nikdo to nikde nema a je to unikat v SWG

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:09:09  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jorssku na to co jsem prisel bude uber, nikdo to nikde nema a je to unikat v SWG

WC uz u nas v muzeu na Tatooine mame

Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 02/06/2006 :  12:27:48  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
sakra musim prijit na neco noveho

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 02/06/2006 :  13:42:01  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Pokud de o EHC a jeji ucast v senatu pak navrhuji aby sedeli jako neutralni guilda v sektoru kde kempi ted quartax jelikoz je tam sam muze si sednout k nam.
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 02/06/2006 :  14:55:50  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by riddle

Lol
/////////tak ze pro ujasneni meho topicu co jsem psal.. ja proti Davidovi nic nemam a pokud se naucis cist tak se tam taky dozvis o tom ze zraje jako dobre vino...
u vinare je to poklona ale pro tebe je to mozna urazka.. no neva i neandrtalec se nekdy naucit chapat starsi
"to bylo brano ironicky v podtextu"////////////

- Enni vis pro me to urazka nebyla. Ja jsem poukazoval na tvoji aroganci coz jsi nasledne svym prispevkem potvrdil. Nauc se cist mezi radky.. Chapat starsi? No asi ne.. Uz par let chodim do prace..
Me se libi ze clovek ktery skoro neni online a o problemu vi velky kulovy pouziva hned takove prostredky jako vyhrozovani bannem. :)

////////////neuraril jsem zatim nikoho z EHC guildy a pokud zjistim ze nekdo nas osocuje tak si ho podam, je to brano ci mineno kohokoliv. Urazet BOH nenecham.//////////////////

- Enni klidek. Je srandovni kdyz si clovek s lidma kterych se kauza nejvic tyka pise a zjisti ze jak Wyndia ani Otrih o nicem nevi... :P

////////////-dale
Co se tyce vaseho mandatu na senatorske misto, museli bychom pro vas vytvorit nove posezeni, jeste nevim kde bych vas usadil ale senator Quartax mi psal ze smrdite Tak to asi dopadne na karantenu do komory////////////////

- No jestli smrad odnekud vychazel tak nepochazel od EHC,CZa,Jorsska,Qartaxe kteri senat opustili. Bylo k smichu to vase jednani pokouset se dat do Musea vstupne byl vskutku cin hodny uznani..

Trochu jsem doufam ze az prispejes do teto diskuse z tebe jako celniho predstavitele BoH vypadne neco lepsiho. Ze se pokusis problem nejak v klidu resit. Je paradox ze lidi co zakladaji senat nemaji poneti jak s druhymi vychazet.
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 02/06/2006 :  14:56:28  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
KDyz si udelam vlastni gildu budu mit taky misto v senatu??

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 02/06/2006 :  15:05:28  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

Proc by jsi si delal vlastni gildu? Pridej se jako neutralni

Enni, ja o zadnych muzeich s IHC nevim. Myslis tu budovu, na ktere maka Wyndie? To je spis muzeum 1st Lokian a IPF.

Hakkar - :))))

edit: Nechme toho uz. Stejne si kazdy myslime o tom druhem svoje (treba Hakkar me uz probira tellama ve hre s XXX), pulka lidi tu ani nevi o cem to vlastne mluvi atd atd.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 02/06/2006 15:10:42
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/06/2006 :  17:30:00  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Enni zapomel si ze jsi taky predelal shopping center .
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2006 :  19:17:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

quote:
Originally posted by Werrevlk

Proc by jsi si delal vlastni gildu? Pridej se jako neutralni

dneska se spise rika "nezavisly", ne ?
a predsedat muze nejaky spravnak, co bude mit Zeleznou vuli !!

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/06/2006 :  19:18:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

clovece chlape, nauc se kvotovat, to se neda cist..
btw, na to jmeno jsi prisel kde ? u trollu v Zul Gurubu ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/06/2006 :  09:36:22  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

No WOW jsem nehral. SWG je moje prvni onlinovka, kdyz nepocitam Dark Elfa.. Skoda tedy chtel jsem byt original jako Fett nebo Jorssk
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 03/06/2006 :  10:19:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

No WOW jsem nehral. SWG je moje prvni onlinovka, kdyz nepocitam Dark Elfa.. Skoda tedy chtel jsem byt original jako Fett nebo Jorssk

teda pardon za offtopic, ale dark elfa jsem kdysi hraval taky - v nejvyssi lize ale uz to je .. hmm davno .. nejak v letech 2001-2002

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 03/06/2006 :  13:03:35  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jasne ono posouzet cloveka ktery u teto hry stravyl dene 10-20hodin necelych 18mesicu jako velice aktivni jrac je zavadejici.. no dobre ted mam tak asi poslednich 5 mesici takovou dovolenou a hraji tak obden a nebo sem tam vecer...
ja nemohu uprednostnovat hru nad mojim zivotem, mam tolik prace ze kdybych to prirovnal ke svetu SWG tak to je jako bych stavel bohemku 2 a schanel do ni obyvatele stim ze vsechny domky a jejich zabydlovani bych delal ja...
to jen pro prirovnani...

a stejne si na ten swet sw najdu cas.. tak jsem zvedavej na tebe ty co me tady osocujes ze nehraji a nebo ze neareaguji atd...

v swg jsem zustal jen kvuli kamaradum kteri z tedle hry pomalu odchazeji... nemam jich moc v onlinovkach.. mezi me kamarady kteri uz tady nejsou patrili Deidre,Black,Lucka,Robik,Erdisk,GyrosCZ,jerzee,Beret,Speh...(jejich mnoho a vsechny tady vypisovat by asi stejne nemelo cenu)

Jedine co me drzi ted u SWG je vira v ten maly hloucek lidi co tam stale je : Wyndia,Phaelon,Jorssk (i kdyz me nekdy sere),Koudy, ELor,Werehammie atd...

Vas novy hrace neznam a myslim si ze si zaslouzite vic nez se vam dostava ale se pokud budete stale hadat tak se nikdy nespojime jako v 1 cesky kolektiv...
Ja a mnoho jinych proto udelalo jiz mnoho, ted to zalezi na vas jak se k tomu postavite a jak se moc budete snazit.

Hra je takova jakou si sami vytvorime, nezalezi an bugach ci nedodelanych vecech ve hre ale na lidech kteri ji hrajou. Hrac bez kolektivu je nicim a ze spatnym kolektivem je je to jeste horsi. Sem tam sarvatky ve hre nic neni pokud se to bude brat jako hra. Osobni emoce sem do hry vuci hracum nepatri...

Essmeralda - WOW

Edited by - riddle on 03/06/2006 13:13:54
Go to Top of Page

Hakkar
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/06/2006 :  14:28:45  Show Profile  Send Hakkar an ICQ Message Send Hakkar a Private Message  Reply with Quote
No ja myslim ze jsme si to vyrikali a je po problemu. Tohle tema bych povazoval za uzavrene.

ps: Saggere ja se upsal a poslal ti TELL? Hele fakt nic pro ti tobe nemam jen jsem zahlid tvoji tezebni lod jak sla spolu se mnou na pristani a psal jsem XXX ze doufam te nepotkam a nebude hadka pac sem byl uz fakt utahanej a nemel naladu. Tot vse co jsem o tobe "telloval"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/06/2006 :  14:48:54  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Sice prihlizim z povzdali ale jsem tu porad.

Black

Edited by - Black on 03/06/2006 14:49:21
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/06/2006 :  15:23:47  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2006 :  00:53:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jako duch obi-wana .

Hele on je totiz ve warcraftu nejaky demon Hakkar psovod. Alespon v knize .
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 04/06/2006 :  08:55:56  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

A jeje, bojim bojim.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/06/2006 :  10:11:24  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ze by tu mel nekdo cerne svedomi?

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 04/06/2006 :  18:42:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Enni to budes mit ty jestli do pondelka nepostnes co se bude probirat v senatu.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 04/06/2006 :  21:51:29  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
lol

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/06/2006 :  19:08:06  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Pokud se jedná o můj navrh zrídit v Bohemce obchodní konzorcium a to tím zpusobem ,ze by se vsichni cesti krafteri spojili v jedno tak to zatim necham ulezet.Nyni ma Bohemka uspesnou spolecnost pod vedenim Kelliny a vypada to ze se zacina dobre rozjizdet i kdyz je to moje konkurence.
Jinak bych to tema mel uz rozpracovany v pripade krachu Boh. corporation
uvidime jak jim to pude da se rict ze ceskym traderum se snad v budoucnu dobre povede.Nekdo tu onehda uz nevim presne kdy a kdo rikal ze trader dre jen bidu s nouzi a ze po rewampu se to zlepsi toto musim vyvratit pac obchody jen kvetou.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 08/06/2006 :  06:17:42  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

....Nekdo tu onehda uz nevim presne kdy a kdo rikal ze trader dre jen bidu s nouzi a ze po rewampu se to zlepsi toto musim vyvratit pac obchody jen kvetou.

jenze ty prodevas veci do vesmiru a spol ... tam to je poraad stary .... ale rekni mi co mam ja prodavat? zbrane dostanou z questu a brnko taky ...

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/06/2006 :  07:39:46  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

....Nekdo tu onehda uz nevim presne kdy a kdo rikal ze trader dre jen bidu s nouzi a ze po rewampu se to zlepsi toto musim vyvratit pac obchody jen kvetou.

jenze ty prodevas veci do vesmiru a spol ... tam to je poraad stary .... ale rekni mi co mam ja prodavat? zbrane dostanou z questu a brnko taky ...

Kdybych mel prodavat jen veci do vesmiru tak muzu zavrit kram.
Ja prodavam vse co me pride pod ruku napriklad naramky sou ted dost zadany nalootuju nakoupim casti vyde me to na par melounu hodim do kostky slozim a prodam za 20 melounu.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/06/2006 :  14:45:06  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

Kdybych mel prodavat jen veci do vesmiru tak muzu zavrit kram.
Ja prodavam vse co me pride pod ruku napriklad naramky sou ted dost zadany nalootuju nakoupim casti vyde me to na par melounu hodim do kostky slozim a prodam za 20 melounu.

Tomu se rika obchod

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/06/2006 :  16:28:15  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Nejak mrtvo ne tak co Enni co se bude probirat na dnesnim zasedani?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 12/06/2006 :  17:10:57  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
dnes nebudu, jdu na do hospy na fotbal
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 12/06/2006 :  18:51:19  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

to bude od Jorsska zas prednaska

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 12/06/2006 :  18:54:42  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

To deš na Itálii a Ghanu co na to se vyser to bys stih dodivej se na nase kopni do sebe tri kusy a do deviti to stihas.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000