Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Publish 28, 29...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/03/2006 :  10:37:14  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Publish 28 se blíží, pokud máte nejaky info tak je sem hazejte.(pokud uz to tady nekde je tak to klidne smazte..)

Co mě zaujalo : Player vs Player Bounty Hunting, to bude husty...
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=30895

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 12/06/2006 12:35:17

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/03/2006 :  11:26:09  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
To cos napsal neni zadna novinka...ale bude to husty doufam ze tu p28 bude co nejdriv.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/03/2006 :  13:43:44  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

To cos napsal neni zadna novinka...ale bude to husty doufam ze tu p28 bude co nejdriv.

vim ze to neni novinka, bounty system slibuji uz dlouho, tady ale jsou konkrétní informace jak to asi bude makat... priznam se ze z toho co jsem precet moc chytry zatim nejsem.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 15/03/2006 :  14:25:30  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
je to zalozne na PvP

musis byt specfor,v boji te nekdo sejme, ty budes mit moznost na nej vypsat odmenu, ty odmeny se budou kumulovat

ja co by BH muzu na kohokoliv dat /bountycheck, to mi rekne, kolik ma ten clovek na sobe penez a ja na nej bud vlitnu,nebo se na to vyseru, pri uspesnem checknuti mam 1hod timer na /bountycheck
kdyz ho sejmu, dostanu vsechny prachy co na nej byly vypsany a mrtvola je cista, kdyz sejme on me, mam 1hod timer nez na nej muzu znovu a prachy na BH mark zustavaji
na zabiti cile mam 10min

mrtvy BH cil muze na sveho vraha vypsat odmenu, takze ve finale se budou vrazdit BH mezi sebou, me to moc stastne neprijde, protoze jsem vicemene odpurcem PvP

Edited by - Almych on 15/03/2006 14:30:31
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/03/2006 :  16:50:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

je to zalozne na PvP

musis byt specfor,v boji te nekdo sejme, ty budes mit moznost na nej vypsat odmenu, ty odmeny se budou kumulovat

ja co by BH muzu na kohokoliv dat /bountycheck, to mi rekne, kolik ma ten clovek na sobe penez a ja na nej bud vlitnu,nebo se na to vyseru, pri uspesnem checknuti mam 1hod timer na /bountycheck
kdyz ho sejmu, dostanu vsechny prachy co na nej byly vypsany a mrtvola je cista, kdyz sejme on me, mam 1hod timer nez na nej muzu znovu a prachy na BH mark zustavaji
na zabiti cile mam 10min

mrtvy BH cil muze na sveho vraha vypsat odmenu, takze ve finale se budou vrazdit BH mezi sebou, me to moc stastne neprijde, protoze jsem vicemene odpurcem PvP

diky za vyklad, me to prave taky moc vymakane neprijde.. vice by se mi libilo, kdybych i ja jako jedi mohl vzit na nekoho misi (treba na nekoho kdo me sejmul) a jit si ho ulovit, ale bohuzel to by bylo asi hodne v rozporu s SW predlohou :( Taky mi uniklo: ja se nejak dozvim ze uz ten dotycny zarval ? (asi tak ze mi ubudou penize a prijde mesič) 10min na zabiti cile.. no nevim, pamatuju i pulhodinove souboje. myslim ze je to nedomyslene, aby kdyz BH vyhraje, tak ten mrtvej napise na toho BH misi, to pak asi fakt dopadne jak pises.. ale ja myslim ze to bude jen na smrt v pvp kdyz se overtnes, podle me kdyz me zabije BH, tak ja na nej uz nebudu moci vypsat misi, tak by to bylo logicky..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 15/03/2006 :  16:58:54  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

quote:

je to zalozne na PvP

na zabiti cile mam 10min

diky za vyklad, me to prave taky moc vymakane neprijde.. vice by se mi libilo, kdybych i ja jako jedi mohl vzit na nekoho misi (treba na nekoho kdo me sejmul) a jit si ho ulovit, ale bohuzel to by bylo asi hodne v rozporu s SW predlohou :( Taky mi uniklo: ja se nejak dozvim ze uz ten dotycny zarval ? (asi tak ze mi ubudou penize a prijde mesič) 10min na zabiti cile.. no nevim, pamatuju i pulhodinove souboje. myslim ze je to nedomyslene, aby kdyz BH vyhraje, tak ten mrtvej napise na toho BH misi, to pak asi fakt dopadne jak pises.. ale ja myslim ze to bude jen na smrt v pvp kdyz se overtnes, podle me kdyz me zabije BH, tak ja na nej uz nebudu moci vypsat misi, tak by to bylo logicky..

logicky pro nas, SOE na to nebude myslet .... a 30min souboje ... kde zijes? tohle je poNGE

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 15/03/2006 :  17:29:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269
logicky pro nas, SOE na to nebude myslet .... a 30min souboje ... kde zijes? tohle je poNGE

no ja mam zkusenost ze me 2 rangeri honili po theedu vic jak pul hodiny nez jsem zavolal Horacovi at se overtne a pomuze mi :) Osobne si s tim vubec nedelam hlavu. Co jsem ted hral pvp tak kdyz mi teklo do bot tak proti BH nasadim FR + block, pak to kombinuju a nema sanci (pokud jich neni vice) se slusnou rifli s stimpackama brnkačka..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 15/03/2006 :  19:17:37  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
me to pride hloupy protoze do tejdne az mesice se nebude moc clovek hnout aniz by honekdo nezabil a furt na vas bude vypsana odmena vsichni budou BH a za chvili uz budou gangy sestaveny z bh a budou se kosit pres ulici(neberte to doslovne je to jen blbej priklad)

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 15/03/2006 :  19:36:43  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
pisou to tam vyslovene ze pujde na BH vypsat misi? jestli jo tak je to pekna kokotina. to byl prece zakon ze BH proti BH nikdy jit nesmeli.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/03/2006 :  09:24:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je to zalozne na PvP

na zabiti cile mam 10min

nepochopil si zaklad, mise nejsou z terminalu, budu stat ve meste, targetnu kohokoliv, dam /bountycheck, pokud na nej nekdo prachy vypsal da mi to na vyber jestli do nej du nebo ne, at si vyberu cokoliv mam 1hod timer

takze pokud clovek nehraje PvP, nikdy nebude mit problem s BH
navic, kdyz te BH sejme, dostane prachy, ty se naclonujes a zivot jde dal = domluvim se s Akohem, bude vrazdit lidi, az na nej bude dost penez, tak ho sejmu a prachy dame napul, totalni zhovadilost

Edited by - Almych on 16/03/2006 09:33:11
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 16/03/2006 :  09:28:15  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja mam zkusenost ze me 2 rangeri honili po theedu vic jak pul hodiny nez jsem zavolal Horacovi at se overtne a pomuze mi :) Osobne si s tim vubec nedelam hlavu. Co jsem ted hral pvp tak kdyz mi teklo do bot tak proti BH nasadim FR + block, pak to kombinuju a nema sanci (pokud jich neni vice) se slusnou rifli s stimpackama brnkačka..

je nesmysl co by BH proti jedimu pouzit ranged zbran, hodim na tebe razor net, capnu do ruky uber mec z questu a si v prdeli i s drevakama, protoze delam vetsi dmg nez ty s LS
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/03/2006 :  10:45:22  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

je nesmysl co by BH proti jedimu pouzit ranged zbran, hodim na tebe razor net, capnu do ruky uber mec z questu a si v prdeli i s drevakama, protoze delam vetsi dmg nez ty s LS

ja jsem asi zatim narazil jen na nubiky BH co po me opravdu jen strileli. To co tady pises je zajimave, byl bych moc rad kdybychom se ve hre sesli a vyzkouseli to, podobnou zkusenost zatim nemam.. ja to myslel spise tak, že jedi ma frun a muze prakticky kdykoliv utyct, nerikam ze vzdy vyhraje.. myslim ze az to bude live tak nepude ani tak o to vyhrat ale spise nezarvat jao tomu bylo pre NGE/CU a na to je frun.
btw nechteli devove aby byly ranged zbrane zase na vysluni ?

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 16/03/2006 10:53:24
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 16/03/2006 :  13:44:04  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
bylo by dobry kdyby jsi nekdy zkusil PVP a ne si hral s noumamam kteri nevedi co a jak....
zkus nekdy reagovat na tely ve hre ale jinak

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 16/03/2006 :  14:51:07  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

bylo by dobry kdyby jsi nekdy zkusil PVP a ne si hral s noumamam kteri nevedi co a jak....
zkus nekdy reagovat na tely ve hre ale jinak

ja jsem overt skoro kazdej den, tebe vidim online velmi zridka, jednou za pul roku mi napises at du na pvp jako pred par dny, a ja zrovna craftim, slusne ti hned odpovim ze nemam ted cas, tak se uklidni laskave... a neber to osobně ale pvp s noumama jsem zazil zatim jen s lidma z BoH (az na vyjimky) ale jinak

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 16/03/2006 :  23:32:00  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
tady je to zas plné chytraku. Eště ste zapoměli napsat, že ta hra stoji za hovno, rozhodně ne za 15 babek mesicne

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 17/03/2006 :  02:45:01  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
To jsem zodna chtel napsat kdyz si to tu tak procitam, ale dobre nenapisu to:]Ono taky v swg se o zadnym pvp neda skoro mluvit:]teda nevim jak je to ted a rekl bych ze po kyksech co soe predvedlo to nemuze bejt najednou o nekolikset procent lepsi.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 17/03/2006 :  04:05:08  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Speh - predstav si ze je to lepsi, pac je to konecne vyvazene.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 17/03/2006 :  08:25:58  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Speh - predstav si ze je to lepsi, pac je to konecne vyvazene.

Vyvazene to celkem je protoze maj vsichni skoro stejny zbrane.. A taky commando s lava canonem je over-powered, tomu by meli trochu ubrat.imo se da pvp hrat kdyz pominu ze furt kvanta veci nefunguje.. co mi vadi tak ze je to o grupach.. jedine v cem vidim budoucnost je pouzivani buffu z kostky, ale ty suroviny ktery stoji za neco jsou zase tak rare, ze pomalu ztracim chut je shanet..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/03/2006 :  09:48:43  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
tedka po sobe kazdy den jsem v Theedu s OBS a IHC na PVP....
Vcera jsem v PVP dal 2 jedi najednou... uplne v pohode a jak jsem toho dokazal?

tajne a slozite jen na ventriu

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 17/03/2006 :  15:11:12  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

vzal sis lava kanon s area dmg a hustil sis to do nich nez padli? (coz po NGE neni problem vzhledem k tomu ze jedi je na picu class)

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 17/03/2006 :  15:30:30  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Tak jestli je to vyvazene bych i nekdy zkusil zase, ale pokud je to vyvazene tim ze jsou v podstate vsichni stejny bez nejake velke ruznorodosti tak je to celkem o <>

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 17/03/2006 :  17:32:39  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
pvp s noumama jsem zazil zatim jen s lidma z BoH (az na vyjimky) ale jinak

To zase bacha, muzu rict, ze kluci z BoH jsou jak dobry v PvP tak dobry v PvE. Ba co vic, guilda BoH a jeji clenove maji velmi dobre jmeno (treba v IHC nebo OBS, pro ty kteri to hrajou a vedi kdo je kdo) a jsou platnymi cleny imperialni aliance.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 17/03/2006 :  17:34:36  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

tady je to zas plné chytraku. Eště ste zapoměli napsat, že ta hra stoji za hovno, rozhodně ne za 15 babek mesicne

a tak tu nesmis chybet vid ?
Imho (!) soucasna hra stoji za tech nekolik babek vic nez kdy stala (snad jen na 2 prvni mesice ale to bylo o novosti a neokoukanosti)

quote:
Originally posted by Carmax

quote:

vzal sis lava kanon s area dmg a hustil sis to do nich nez padli? (coz po NGE neni problem vzhledem k tomu ze jedi je na picu class)

Pokud byli tak hloupi, ze je timto sejmul v uzavrenem prostoru tak je to v poradku (Commando a uzavreny prostor je jeho parketa). Pokud to bylo v otevrenem prostoru, tak ti jediove byli nejaci noobove.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 17/03/2006 17:36:50
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 17/03/2006 :  18:04:37  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
[15 x 23(cca kurz) x 12(za rok)] - nepočítám VAT nebo dph, jak kdo chcete.
platit 4140Kč ročně za tuhle hru? .....

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 17/03/2006 :  22:38:55  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to nehraj, te nikdo nenuti
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 17/03/2006 :  23:55:08  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
jsou urcite speciality ktere plati jak na mele tak i na Jedi a pokud nejsi hloupej a dokazes odhadnout protivnika tak jej das...

jinak Elore dost me potesilo ze si nas uz tak nejak pamatuji jako guildu BOH a vedi ze se da na nas vzdy spolehnout

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 18/03/2006 :  00:43:43  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak to nehraj, te nikdo nenuti

taky ze nebudu.. platit za takovej ...

Edited by - Olusriel on 18/03/2006 00:59:52
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 18/03/2006 :  11:47:38  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
4k ... to je dlouhá saténová noční košile i s župánkem...

Mohli by v 28ce přidat zase nějaké nové oblečení, nemám co na sebe :((
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 19/03/2006 :  22:30:18  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
Pro ty co to nedostali na maila nebo zrovna nehraji, tohle je fakt HUSTY...

www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393301
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393392
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393393
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393394
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393395
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393398

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/03/2006 :  00:24:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
co to je za zhovadilost? to CSR to evidentne nikdy nehral, jenom si precetl nejakej manual
to je hnus Kelisova
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 20/03/2006 :  08:59:11  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

co to je za zhovadilost? to CSR to evidentne nikdy nehral, jenom si precetl nejakej manual
to je hnus Kelisova

Jo a i ten manual videl z jedoucího vlaku.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 20/03/2006 :  12:10:32  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No je to blbost nevetsi, nemam slov :)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/03/2006 :  14:00:13  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pro ty co to nedostali na maila nebo zrovna nehraji, tohle je fakt HUSTY...

www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393301
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393392
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393393
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393394
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393395
www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=393398

aha
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 20/03/2006 :  14:05:08  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
jeste ze nehraju, jinak bych byl exploiter .... a co kdyz ja po nekom strilim, schovam se za strom, vystrelim po nem, ale bude za stromem, to je on exloiter? ... za chvili to bude/je: kdyz nekdo najde bug, tak dostane ban, za to ze ho nasel a ze se to nesmi

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 20/03/2006 :  15:29:05  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
to je snad joke

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/03/2006 :  02:01:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je snad joke

jj imho joke.. takovi imbecilove nemuzou byt snad ani v SOE..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/03/2006 :  10:29:12  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

to je snad joke

CU, NGE ... fakt nemůžou?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/03/2006 :  10:51:22  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

to je snad joke

CU, NGE ... fakt nemůžou?

jenze tohle je uplne jina rovina imbecility.. neco jako ta nemka, co najela spatne na dalnici a jela v protismeru a volala na policii, ze cim dal vice lidi jezdi v protismeru..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 21/03/2006 :  10:56:04  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

jenze tohle je uplne jina rovina imbecility.. neco jako ta nemka, co najela spatne na dalnici a jela v protismeru a volala na policii, ze cim dal vice lidi jezdi v protismeru..

mozna v ramci snizovani nakladu najimaji mene kvalifikovanou pracovni silu

Edited by - Olusriel on 21/03/2006 10:56:41
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:35:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mozna v ramci snizovani nakladu najimaji mene kvalifikovanou pracovni silu

pravda, takovej bezdomovec jim za flašku bude dělat cokoliv ... i csr
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:33:35  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
REPEATING QUESTS IN AN EXPLOIT.
Publish 27.7 Update Notes, March 21st

On Tuesday, March 21st at 4:00 AM PDT all U.S. and European galaxies will be taken down for server maintenance and a live update.

When the update is complete, all galaxies will be live but unavailable while we complete the final testing. All galaxies will be made available after that time.

4:00 AM PST (Los Angeles) / 6:00 AM CST (Austin) / 7:00 AM EST (New York) / 12:00 AM GMT (London) / 9:00 PM JST (Tokyo)

Always remember to check the Announcement Forum for the latest information.

Combat

Heavy Weapons: Improved Heavy Weapon reticles when standing in various interior locations (inside a building and aiming outside the building, across rooms etc).
Mounts

Fixed an issue that would allow players to call an infinite number of mounts.
Quests

Death Watch Bunker loot chests will provide one loot item at a time.
Legacy Quests: Find the Missing Shipment: This quest can no longer be improperly abandoned.
Rage of the Wookiees: Task Force Bravo: The experience points and credit rewards have been reduced for the Colonel Gurnst side quest to discourage exploiting.
Rage of the Wookiees: Quelling the Varactyl: The experience points for this quest have been reduced to discourage exploiting.
Space

Master Pilots can surrender their pilot profession to pursue Ace Pilot status. <--this doesn't make much sense either lol.
User Interface

Armor pieces should now all reflect the correct species requirements under Required Species.

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 21/03/2006 12:35:19
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:35:59  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
zajimave,aletomoc neresi s nynejsim uber povolanim Comandem...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 21/03/2006 :  14:33:28  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

zajimave,aletomoc neresi s nynejsim uber povolanim Comandem...

ja to sem dal spise kvuli tem exploitum.. nevim proc to radeji neopravi tak aby nebyly repeatable... jak maj pak lidi grindit kdyz nejsou novy questy a maj vsechno hotovo z pre nge.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:35:40  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
tak se mi zda, ze SOE objevilo nove slovo (exploit ) a ted ho musi vsude cpat, ponevadz se jim zalibilo

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 21/03/2006 :  17:02:26  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak se mi zda, ze SOE objevilo nove slovo (exploit ) a ted ho musi vsude cpat, ponevadz se jim zalibilo

za chvili bude exploit kdyz se v souboji zahealujes, nebo kdyz sednes na swoopa a odjedes..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 21/03/2006 :  20:06:31  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

za chvili bude exploit kdyz se v souboji zahealujes, nebo kdyz sednes na swoopa a odjedes..

to už exploit je, nesmíš utíkat z boje jinak jsi sploiter

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/03/2006 :  10:17:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co ? za chvili bude exploit, kdyz v souboji zahajlujes ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 22/03/2006 :  16:41:37  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

co ? za chvili bude exploit, kdyz v souboji zahajlujes ?

mozna to uz je, oac prodluzujes souboj, jen se CSR RADSI jeset nikdo nezeptal ...

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:34:55  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
tak pub 28 se opozdi diky doladovani BH systemu.. budou zase terminaly na anonimni mise, to uz tu jednou bylo ne ? ale uz se tesim.. vice tady :

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=39379&jump=true

jůůz d fóós
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 13/04/2006 :  13:06:40  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak pub 28 se opozdi diky doladovani BH systemu.. budou zase terminaly na anonimni mise, to uz tu jednou bylo ne ? ale uz se tesim.. vice tady :

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=39379&jump=true

ked dojdem domov, musim najst BlueFrog..chcem si vyskusat pracu master tradera a commando/BH/jedi cl90
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:03:32  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
To vypada hooooodne dobre, uz se nemuzu dockat.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000