Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Publish 28, 29...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 18/04/2006 :  19:58:15  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
Kdy tedy ma byt publish 28?

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 18/04/2006 :  23:42:54  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

TO se tusim ze jeste nevi.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 19/04/2006 :  12:36:29  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

23. 4. 2006

Wyndia Creel - Tarkin server

Edited by - Miky on 19/04/2006 12:37:00
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 24/04/2006 :  18:56:18  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

quote:

23. 4. 2006

Vcera?

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 24/04/2006 :  19:50:04  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
uz je te Pub venku ?

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 24/04/2006 :  21:29:17  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

uz je te Pub venku ?

ked bude, tak bude:)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 25/04/2006 :  07:10:40  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
stačilo říct NE.

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 25/04/2006 :  07:29:15  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

stačilo říct NE.

no hlavne na ofic. fore som zatial nic nenasiel..az doteraz..pisu ze pub bude 26.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 25/04/2006 :  08:58:54  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Již zítra? Konečně nebudou muset všichni jediové běhat v jediné uniformě, jak nějaké trubky? Na nové oblečky se těším ze všeho nejvíce.

p.s. Jinak bez "jedi armour" mě nějací trubkoidní scouti sejmou na jednu ránu :( Kde jsou ty doby, kdy postavy měli i nějaké defence skilly :( Dokáže jedi sejmout na jednu ránu neobrněnou 90tku?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/04/2006 :  09:29:48  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
to sem nikdy nezkousel ale na dvě asi jo :)

jůůz d fóós
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 25/04/2006 :  09:35:19  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

ja sa tesim na /pvp prikaz..ak sa bude dat stale budem aspon combatant a tak od 82lvl ked bude lepsi heal budem uvazovat o perma SF..nech mam nejaku zabavu aspon..este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 25/04/2006 :  09:38:21  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hlubik

quote:

este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp

cloning sickness a jeste neco tam je .... uvidime co to bude zac

Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 25/04/2006 :  10:01:07  Show Profile Send WanargiMort a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

23. 4. 2006

Vcera?

Byly tri data vydani Pub 28: 18.4, 23.4, 25.4

a tady mas ctvrte datum

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=3075

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 25/04/2006 :  10:12:21  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WanargiMort

quote:

quote:

este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp

cloning sickness a jeste neco tam je .... uvidime co to bude zac

cloning sickness o tom viem..ale cital som tiez ze to okrem entov dokazu odstranit aj v nemocnici takze zasa taky velky postih to asi nebude..mozno by bolo fajn dat nahradzanie casti tela robotickymi castejsie pri smrti a tiez aby odstranenie nestalo len 1000 cr..a malo by to mat nejake zaujimave postihy ked mas mechanicke casti..ale radsej sa necham prekvapit :)

Edited by - hlubik on 25/04/2006 11:24:52
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 25/04/2006 :  11:20:01  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
paráda,hned jdu dát account do stavu active

Edited by - Yurekk on 25/04/2006 12:33:03
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2006 :  13:02:24  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Aktuální stav Publishe 28.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=3075

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 25/04/2006 :  13:29:49  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi tak 3 prispevky vyssie postol wanargi to iste :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 26/04/2006 :  12:57:44  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

asi tak 3 prispevky vyssie postol wanargi to iste :)

To je možné, ale ve spěchu, když už chci skočit do hry a postuju, tak nějak nevnímam, co napsal kdo předemnou. Jsem prostě SWG pozitivní.

Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 26/04/2006 :  14:47:05  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je možné, ale ve spěchu, když už chci skočit do hry a postuju, tak nějak nevnímam, co napsal kdo předemnou. Jsem prostě SWG pozitivní.

jj ved ja to chapem :) btw..dnes dojdem tak o 17tej, snad uz bude pub rozbehany..hodim /pvp a pojdem pozriet do theedu..alebo kde su rajdy SF? xcem sa nechat zabit (teda nie zamerne ale predsa som len 82) a hodit nejaku bounty :D
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2006 :  16:48:12  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Bezva, vrátili wounds, teď ještě vrátit Battle Fatigue, mind a force bar, a pak už mi snad konečně vrátí mého defendera!!!!!!
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2006 :  16:50:46  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Ale líbí se mi to - craftům zakázali lootit bedny v DWB, nebude pořád všechno vybrané. Navíc bossové na ně budou útočit (to už tak dobré není, půjde hůř ucraftit mando). Ale dostali mě ti mini bossové v crafting rooms (lvl 10 :o)

Ale devové mají dobré nápady, přidat do mando helmy protekci proti alum gas je celkem logický krok.

Nejvíc mě naštvalo to vrácení barev na mando, taky to mohli říct dřív, mohli jsme schovat jenom schémata a mít růžové mando s fialovýma hvězdičkama (jorsskovi by šlo k šupinkám)
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 26/04/2006 :  17:08:09  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Rozchozenej pub 28 v 17:00fantasta a vynálezce družice Arthur "hlubik" Clarke

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 26/04/2006 :  17:13:48  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Mimochodem, jedem vám to ? Já jenom, jestli nejsem buglej jako po Hospodě 27.

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 26/04/2006 :  17:36:36  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
me to zatim nejede

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 26/04/2006 :  17:51:00  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

me to zatim nejede

uz to prca..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 26/04/2006 :  18:11:47  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rozchozenej pub 28 v 17:00fantasta a vynálezce družice Arthur "hlubik" Clarke

ako pekne som sa trafil..skoda ze nie aj s mojim prichodom z prace :) tak o hodinku som sa oneskoril..ale uz to SOSAAAAA :) no nic..idem si ukraftit hranolky na veceru
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 26/04/2006 :  18:44:02  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, tak ty Bh jsou husty.
Zabiju povstalce, ten je zrejme predem domluven s Bh, behem 30 az 60 vterin na me vlitne Bh (ktere mam celou dobu modre takze dokud si nevsimnu, ze to je on kdo po me strili tak ...) a jeste SF rebel a ja v tom mam takovej zmatek.

Dve grupy sf bojuji proti sobe, a ted zacnou zasahovat Bh, na ktere muze utocit jen zasazeny.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 26/04/2006 :  19:46:40  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Že bych respecnul na BH?
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 27/04/2006 :  07:23:01  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Že bych respecnul na BH?

lol, precitaj si toto :)
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=3079&jump=true
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 27/04/2006 :  07:31:09  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Nj, vsichni si rekli to same co koudy

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 27/04/2006 :  09:52:24  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger

Nj, vsichni si rekli to same co koudy

vidim to tak ze BHs budou zase zakerne dodelavat nacnuty SF hrace jako tomu bylo drive, pockat az budu vystaveny a pak tipnout...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/04/2006 :  18:47:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No dyt o tom BH je, aby delalo zakerne utoky. Jinak nema moc sanci.
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 28/04/2006 :  11:44:28  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
wtf... http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=407416&poll_id=0&warned=y

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 28/04/2006 :  12:17:22  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hezky :) je tam sice psano "jedi loot" ale ja tam omezeni na jedi profesi nevidim.....

edit: koupim dva tyto predmety, cenu akceptuji

1st Lokian Platoon, IHC

Edited by - Sagger on 28/04/2006 12:18:01
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 28/04/2006 :  13:14:17  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

gýve me thýs ýtem. kac baba? (pre tych co nemali v skole lekcie turectiny: daj mi prosim, kolko by to stalo? - inak nezobrem, len spatny ftip, cnie sa mi za starou hrou :) uz aby mi nieco take spadlo)
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 28/04/2006 :  13:21:09  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
gýve me thýs ýtem. kac baba? (pre tych co nemali v skole lekcie turectiny: daj mi prosim, kolko by to stalo? - inak nezobrem, len spatny ftip, cnie sa mi za starou hrou :) uz aby mi nieco take spadlo)

Foe, chlastat pres den, styd se

1st Lokian Platoon, IHC
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 28/04/2006 :  14:11:31  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hezky :) je tam sice psano "jedi loot" ale ja tam omezeni na jedi profesi nevidim.....

presne tak ,vypada to ze je to pro kohokoliv. jen jeste vedet z ceho to pada a jak casto.. me vcera vypadly dva jedi armory ale hruza, vypadam v tom jak buzna, fialovy jacket a kozena bundicka :)

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 28/04/2006 14:12:32
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 28/04/2006 :  15:08:40  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

presne tak ,vypada to ze je to pro kohokoliv. jen jeste vedet z ceho to pada a jak casto.. me vcera vypadly dva jedi armory ale hruza, vypadam v tom jak buzna, fialovy jacket a kozena bundicka :)

no..mne padol len jeden Special armor - nejaka helma co jednak bola skareda a dala len 20agility/20stamina..ale toto vyzera nice..to pada z konkretnych mobov alebo to zavisi len od ich levelu?
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 28/04/2006 :  15:14:53  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
no..mne padol len jeden Special armor - nejaka helma co jednak bola skareda a dala len 20agility/20stamina..ale toto vyzera nice..to pada z konkretnych mobov alebo to zavisi len od ich levelu?

netusim, je to prilis cerstve..

jůůz d fóós
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 28/04/2006 :  16:17:25  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Mě padla jedi knight robe (světlá strana) a tuny special armouru.. vše prodávám obchodníku s odpadkama...
Kydlíkám elite 8x rebely.

Ale jestli mi nebudou zase fungovat abilitky, tak se na to vy... kuckám...
(jediné co mi funguje je cloak a force run, abilitka spustí akorát cooldown, ani action to nesežere, nastalo to po návratu z HK, reload nepomohl)
Go to Top of Page

hlubik
Starting Member

58 Posts

Posted - 28/04/2006 :  17:02:27  Show Profile  Send hlubik an ICQ Message Send hlubik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Mě padla jedi knight robe (světlá strana) a tuny special armouru.. vše prodávám obchodníku s odpadkama...

(jediné co mi funguje je cloak a force run, abilitka spustí akorát cooldown, ani action to nesežere, nastalo to po návratu z HK, reload nepomohl)

a kde najdem elite 8x rebelov? (zatial len 84 ale uz sa pomaly blizim k 90 :))
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 28/04/2006 :  20:51:24  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

V CZA Guild hall
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/04/2006 :  09:58:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Me napada korveta
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 01/05/2006 :  19:59:02  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Narmle se to jmenuje? Město na severo východě Talusu?
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 02/05/2006 :  14:19:24  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Narmle se to jmenuje? Město na severo východě Talusu?

To město se jmenuje Nashal a je na Talusu...Narmle je na Rori.

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 02/05/2006 :  15:51:09  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

V CZA Guild hall

Tam jich moc nenajdete pac se daj spocitat na prstech jedny ruky.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 02/05/2006 :  16:14:55  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:

quote:

quote:

V CZA Guild hall

Tam jich moc nenajdete pac se daj spocitat na prstech jedny ruky.

to vis nas moc neni mi sme totiz ti nejlepsi z nejlepsich

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 04/05/2006 :  15:01:38  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
mam desnej problem s funkci specek i healu, kliknu specku/heal, ta se neprovede ale spusti se cooldown, to je hruza doufam ze to rychle opravi pac tak se neda hrat...

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 04/05/2006 :  16:45:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

mam desnej problem s funkci specek i healu, kliknu specku/heal, ta se neprovede ale spusti se cooldown, to je hruza doufam ze to rychle opravi pac tak se neda hrat...

taky mi to u alta zacalo delat...

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 04/05/2006 :  18:00:12  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

taky mi to u alta zacalo delat...

na tohle si vzpomínám z doby začátku NGE ... že by návrat starých bugů?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000