Author |
Topic  |
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 19:58:15
|
Kdy tedy ma byt publish 28? |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 23:42:54
|
quote: Originally posted by Arkos Agnos
Kdy tedy ma byt publish 28?
TO se tusim ze jeste nevi. |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 12:36:29
|
23. 4. 2006 |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
Edited by - Miky on 19/04/2006 12:37:00 |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 18:56:18
|
quote: Originally posted by Unioner
23. 4. 2006
Vcera?  |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 19:50:04
|
uz je te Pub venku ? |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 21:29:17
|
quote: Originally posted by Yurekk
uz je te Pub venku ?
ked bude, tak bude:) |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 07:10:40
|
stačilo říct NE. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 07:29:15
|
stačilo říct NE.
no hlavne na ofic. fore som zatial nic nenasiel..az doteraz..pisu ze pub bude 26. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 08:58:54
|
Již zítra? Konečně nebudou muset všichni jediové běhat v jediné uniformě, jak nějaké trubky? Na nové oblečky se těším ze všeho nejvíce.
p.s. Jinak bez "jedi armour" mě nějací trubkoidní scouti sejmou na jednu ránu :( Kde jsou ty doby, kdy postavy měli i nějaké defence skilly :( Dokáže jedi sejmout na jednu ránu neobrněnou 90tku? |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 09:29:48
|
to sem nikdy nezkousel ale na dvě asi jo :) |
jůůz d fóós |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 09:35:19
|
quote: Originally posted by Kravka
to sem nikdy nezkousel ale na dvě asi jo :)
ja sa tesim na /pvp prikaz..ak sa bude dat stale budem aspon combatant a tak od 82lvl ked bude lepsi heal budem uvazovat o perma SF..nech mam nejaku zabavu aspon..este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 09:38:21
|
quote: Originally posted by hlubik
este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp
cloning sickness a jeste neco tam je .... uvidime co to bude zac  |
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 10:12:21
|
quote: Originally posted by WanargiMort
este by mohli dorobit nejake postihy za smrt v pvp
cloning sickness a jeste neco tam je .... uvidime co to bude zac 
cloning sickness o tom viem..ale cital som tiez ze to okrem entov dokazu odstranit aj v nemocnici takze zasa taky velky postih to asi nebude..mozno by bolo fajn dat nahradzanie casti tela robotickymi castejsie pri smrti a tiez aby odstranenie nestalo len 1000 cr..a malo by to mat nejake zaujimave postihy ked mas mechanicke casti..ale radsej sa necham prekvapit :) |
Edited by - hlubik on 25/04/2006 11:24:52 |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 25/04/2006 : 11:20:01
|
paráda,hned jdu dát account do stavu active  |
|
Edited by - Yurekk on 25/04/2006 12:33:03 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 14:47:05
|
quote:
To je možné, ale ve spěchu, když už chci skočit do hry a postuju, tak nějak nevnímam, co napsal kdo předemnou. Jsem prostě SWG pozitivní. 
jj ved ja to chapem :) btw..dnes dojdem tak o 17tej, snad uz bude pub rozbehany..hodim /pvp a pojdem pozriet do theedu..alebo kde su rajdy SF? xcem sa nechat zabit (teda nie zamerne ale predsa som len 82) a hodit nejaku bounty :D |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 16:48:12
|
Bezva, vrátili wounds, teď ještě vrátit Battle Fatigue, mind a force bar, a pak už mi snad konečně vrátí mého defendera!!!!!! |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 16:50:46
|
Ale líbí se mi to - craftům zakázali lootit bedny v DWB, nebude pořád všechno vybrané. Navíc bossové na ně budou útočit (to už tak dobré není, půjde hůř ucraftit mando). Ale dostali mě ti mini bossové v crafting rooms (lvl 10 :o)
Ale devové mají dobré nápady, přidat do mando helmy protekci proti alum gas je celkem logický krok.
Nejvíc mě naštvalo to vrácení barev na mando, taky to mohli říct dřív, mohli jsme schovat jenom schémata a mít růžové mando s fialovýma hvězdičkama (jorsskovi by šlo k šupinkám)  |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 17:08:09
|
Rozchozenej pub 28 v 17:00 fantasta a vynálezce družice Arthur "hlubik" Clarke  |
|
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 17:13:48
|
Mimochodem, jedem vám to ? Já jenom, jestli nejsem buglej jako po Hospodě 27.  |
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 17:36:36
|
me to zatim nejede |
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 17:51:00
|
me to zatim nejede
uz to prca.. |
jůůz d fóós |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 18:11:47
|
Rozchozenej pub 28 v 17:00 fantasta a vynálezce družice Arthur "hlubik" Clarke 
ako pekne som sa trafil..skoda ze nie aj s mojim prichodom z prace :) tak o hodinku som sa oneskoril..ale uz to SOSAAAAA :) no nic..idem si ukraftit hranolky na veceru |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 18:44:02
|
Hehehe, tak ty Bh jsou husty. Zabiju povstalce, ten je zrejme predem domluven s Bh, behem 30 az 60 vterin na me vlitne Bh (ktere mam celou dobu modre takze dokud si nevsimnu, ze to je on kdo po me strili tak ...) a jeste SF rebel a ja v tom mam takovej zmatek.
Dve grupy sf bojuji proti sobe, a ted zacnou zasahovat Bh, na ktere muze utocit jen zasazeny.
 |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 19:46:40
|
Že bych respecnul na BH?  |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 09:52:24
|
quote: Originally posted by Sagger
Nj, vsichni si rekli to same co koudy
vidim to tak ze BHs budou zase zakerne dodelavat nacnuty SF hrace jako tomu bylo drive, pockat az budu vystaveny a pak tipnout... |
jůůz d fóós |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 18:47:13
|
No dyt o tom BH je, aby delalo zakerne utoky. Jinak nema moc sanci. |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 13:21:09
|
quote: Originally posted by hlubik gýve me thýs ýtem. kac baba? (pre tych co nemali v skole lekcie turectiny: daj mi prosim, kolko by to stalo? - inak nezobrem, len spatny ftip, cnie sa mi za starou hrou :) uz aby mi nieco take spadlo)
Foe, chlastat pres den, styd se  |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 14:11:31
|
wtf... http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=407416&poll_id=0&warned=y
Hezky :) je tam sice psano "jedi loot" ale ja tam omezeni na jedi profesi nevidim.....
edit: koupim dva tyto predmety, cenu akceptuji 
presne tak ,vypada to ze je to pro kohokoliv. jen jeste vedet z ceho to pada a jak casto.. me vcera vypadly dva jedi armory ale hruza, vypadam v tom jak buzna, fialovy jacket a kozena bundicka :) |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 28/04/2006 14:12:32 |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 15:08:40
|
wtf... http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=407416&poll_id=0&warned=y
Hezky :) je tam sice psano "jedi loot" ale ja tam omezeni na jedi profesi nevidim.....
edit: koupim dva tyto predmety, cenu akceptuji 
presne tak ,vypada to ze je to pro kohokoliv. jen jeste vedet z ceho to pada a jak casto.. me vcera vypadly dva jedi armory ale hruza, vypadam v tom jak buzna, fialovy jacket a kozena bundicka :)
no..mne padol len jeden Special armor - nejaka helma co jednak bola skareda a dala len 20agility/20stamina..ale toto vyzera nice..to pada z konkretnych mobov alebo to zavisi len od ich levelu? |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 15:14:53
|
quote: Originally posted by hlubik no..mne padol len jeden Special armor - nejaka helma co jednak bola skareda a dala len 20agility/20stamina..ale toto vyzera nice..to pada z konkretnych mobov alebo to zavisi len od ich levelu?
netusim, je to prilis cerstve.. |
jůůz d fóós |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 16:17:25
|
Mě padla jedi knight robe (světlá strana) a tuny special armouru.. vše prodávám obchodníku s odpadkama... Kydlíkám elite 8x rebely.
Ale jestli mi nebudou zase fungovat abilitky, tak se na to vy... kuckám... (jediné co mi funguje je cloak a force run, abilitka spustí akorát cooldown, ani action to nesežere, nastalo to po návratu z HK, reload nepomohl) |
 |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 17:02:27
|
quote: Originally posted by WereHamster
Mě padla jedi knight robe (světlá strana) a tuny special armouru.. vše prodávám obchodníku s odpadkama... Kydlíkám elite 8x rebely.
Ale jestli mi nebudou zase fungovat abilitky, tak se na to vy... kuckám... (jediné co mi funguje je cloak a force run, abilitka spustí akorát cooldown, ani action to nesežere, nastalo to po návratu z HK, reload nepomohl)
a kde najdem elite 8x rebelov? (zatial len 84 ale uz sa pomaly blizim k 90 :)) |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 20:51:24
|
Ale jestli mi nebudou zase fungovat abilitky, tak se na to vy... kuckám... (jediné co mi funguje je cloak a force run, abilitka spustí akorát cooldown, ani action to nesežere, nastalo to po návratu z HK, reload nepomohl)
a kde najdem elite 8x rebelov? (zatial len 84 ale uz sa pomaly blizim k 90 :))
V CZA Guild hall  |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 29/04/2006 : 09:58:54
|
Me napada korveta |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 01/05/2006 : 19:59:02
|
Narmle se to jmenuje? Město na severo východě Talusu? |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 02/05/2006 : 14:19:24
|
Narmle se to jmenuje? Město na severo východě Talusu?
To město se jmenuje Nashal a je na Talusu...Narmle je na Rori.  |
|
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 02/05/2006 : 15:51:09
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
V CZA Guild hall 
Tam jich moc nenajdete pac se daj spocitat na prstech jedny ruky. |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 02/05/2006 : 16:14:55
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
V CZA Guild hall 
Tam jich moc nenajdete pac se daj spocitat na prstech jedny ruky.
to vis nas moc neni mi sme totiz ti nejlepsi z nejlepsich  |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 15:01:38
|
mam desnej problem s funkci specek i healu, kliknu specku/heal, ta se neprovede ale spusti se cooldown, to je hruza doufam ze to rychle opravi pac tak se neda hrat... |
jůůz d fóós |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 16:45:38
|
mam desnej problem s funkci specek i healu, kliknu specku/heal, ta se neprovede ale spusti se cooldown, to je hruza doufam ze to rychle opravi pac tak se neda hrat...
taky mi to u alta zacalo delat...  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 18:00:12
|
quote: Originally posted by Carmax
mam desnej problem s funkci specek i healu, kliknu specku/heal, ta se neprovede ale spusti se cooldown, to je hruza doufam ze to rychle opravi pac tak se neda hrat...
taky mi to u alta zacalo delat... 
na tohle si vzpomínám z doby začátku NGE ... že by návrat starých bugů? |
 |
|
Topic  |
|