Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 CS guilda na mladem PvE serveru - byl by zajem?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Skulliq
Starting Member

1 Posts

Posted - 26/05/2006 :  12:38:43  Show Profile  Visit Skulliq's Homepage Send Skulliq a Private Message  Reply with Quote
Ahoj hraci MMORPG,
chtel bych vas informovat o snaze zalozit novou, ciste ceskoslovenskou, World of Warcraft guildu na mladem PvE serveru. Nechceme, jako vetsina techto guild, skoncit s dvaceti skoro nehrajicimi hraci, takze delame nejdrive pruzkum zajmu, ktery bude trvat zhruba 14 dni. Pokud mate zajem, vice informaci se dozvite na docasnych strankach guildy: http://veritas.otaku.cz/

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/05/2006 :  14:12:07  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
nebudte na PvE serveru
nebudte aliance
nebudte CS only
a du k vam :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/05/2006 :  15:14:45  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

nebudte na PvE serveru
nebudte aliance
nebudte CS only
a du k vam :)

Co se ti nelibi na pve serveru? A mohl sis to jejich info alespon precist.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/05/2006 :  15:34:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zvyraznujes ali ... regujes na pve ... a urcite u toho myslis na CZ

ja rek svy podminky za kterych k nim pujdu ... to ze jednu z nich splnuji prece neicemu nevadi ne?

Edited by - Eagle on 26/05/2006 15:46:15
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 26/05/2006 :  15:50:32  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
zvyraznujes ali ... regujes na pve ... a urcite u toho myslis na CZ

Napred reaguju na pve a zvyraznil sem ali, protoze kdyby sis precetl to info, tak vis, ze sou to horde guilda, a proto je podminka "nebudte aliance" naprosto irelevantni.

A porad si mi nerekl, co ti vadi na pve serveru a pokud mam brat odpoved "no nic", takze ti to vlastne nevadi.

V podpisu u tebe vidim [Pohadka] to neni "CS only" guilda?

edit: nesnasim editovani postu, priste to musim quotnout cely.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 26/05/2006 15:52:11
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/05/2006 :  16:09:09  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
pohadka je prave pouze ceska ... problem je v tom ze lidi ochazi a prichazi a kdyz je to jen pro cechoslovaky tak se muze stat ze jich odejde moc a guilda tak nejak zanikne - osud pohadky (ma na to vliv vice faktoru ale guilda mela asi 80 clenu z toho to asi polovina dotahla na 60 a dnes jsme tam 3 coz je smutny)
na PvE mi nevadi nic jen jen by mi chybel ten pocit ze jsem na nepratelskem uzemi (kterej teda na 60 uz stejne nemam)
na PvP je jen ta moznost nekoho zabit ... ale je fakt ze nekdy to celkem otravuje
no a k ty horde ... guilda jeste nevznikla ... pocitam ze nevznikly ani postavy takze je mozne ze se sejde dost lidi ale budou chtit hrat za aliky a tak se to zmeni ... (asi ne)

no ale mas pravdu necet sem to

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/05/2006 :  16:49:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Eagle eagle eagle, 2 tyzdne tu vsade places ako ta zabijaju a teraz radis ludom aby sli na PvP server ... a ze si nadobudol presvedcenie ze prave teba tam chcu
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/05/2006 :  16:57:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Eagle eagle eagle, 2 tyzdne tu vsade places ako ta zabijaju a teraz radis ludom aby sli na PvP server ... a ze si nadobudol presvedcenie ze prave teba tam chcu

spousta omylu ... me nikdo nenapada ... uz to konecne pochop (popisoval sem chovani hracu na PvP serveru) (ja samozrejme pvp chci a vyhledavam ho ... jen v nem nechci ty zamindrakovany kokoty ktery to chtej oststnim jen kazit a jeste delaj jaky sou machri ze delaj pvp a ne pve)

jestli me chteji nebo ne prece neni dulezite ... kdybych tam chtel jit pooslu jim to na jejich forum ... chci jim dat nejaky feedback i kdyz ne uplne dobry treba ...

Edited by - Eagle on 26/05/2006 17:07:43
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 28/05/2006 :  13:40:01  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
dle miho nazoru je system WOW tak debilni (mysleno zadny postih za smrt, zadna strata veci) ze jediny jak se da pvp hrat a aspon nejak uzit je prave jako zamindrakovanej kokot kerej proste prudi dokud to toho zabijeneho prestane bavit a odlogne coz je moje vyhra

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/05/2006 :  09:49:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

dle miho nazoru je system WOW tak debilni (mysleno zadny postih za smrt, zadna strata veci) ze jediny jak se da pvp hrat a aspon nejak uzit je prave jako zamindrakovanej kokot kerej proste prudi dokud to toho zabijeneho prestane bavit a odlogne coz je moje vyhra

wow system je debilni s tim souhlasim a toho zamindrakovanyho kokota ti taky nebudu vymlouvat ...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2006 :  09:59:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

a podle meho nazoru bys potreboval tohle
http://www.studio1a1.cz/cj4uc.htm

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/05/2006 :  10:09:41  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

to, ze ma jiny nazor na pvp nez ty jeste neznamena, ze se musis navazet do jeho cestiny. vis pertho, nekteri lidi muzou byt i dislektici....
edit: nebo cizinci... taky se navazis do colldasovo cestiny?

Edited by - Warlord on 29/05/2006 10:10:21
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/05/2006 :  10:24:54  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tobe bych doporucoval mozek mozna by ti to i obcas pomohlo nez pustis nejakej blud na forum. Nemuzu za to ze tam mam chyby ani kdyz to po sobe 100x prectu chybu nenajdu

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/05/2006 :  10:26:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dislektici chybi nepisou ale neumi dobre cist ...
disgrafici nemaji problem s i/y ...
cesitna se nehodnoti podle nazoru na pvp ...
proste pise jako prase a esli je to amik nebo rusak je vedlejsi ne :)
ja sem treba disgrafik ale pri psani na klavesnici s tim teda problem nemam :) (no nekdy jo ale to vetsinou po peti pivech :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/05/2006 :  10:28:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tobe bych doporucoval mozek mozna by ti to i obcas pomohlo nez pustis nejakej blud na forum. Nemuzu za to ze tam mam chyby ani kdyz to po sobe 100x prectu chybu nenajdu

vsichni vime ze za to muze buh ale co nadelas
proto ti doporucuje ucebnici cestiny abyses to naucil ... protoze je jenom tvoje chyba ze to nevidis ... nikoho jinyho

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2006 :  11:18:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

prave proto ti doporucuji tu ucebnici kdyz se ty pravidla naucis tak pak ty chyby uvidis

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 29/05/2006 :  11:23:32  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord
to, ze ma jiny nazor na pvp nez ty jeste neznamena, ze se musis navazet do jeho cestiny. vis pertho, nekteri lidi muzou byt i dislektici....

Já se většinou do češtiny někoho jiného nenavážím, ale hodně to vypovídá o daném jedinci. Kultura psaného textu nemusí mít nutně něco společného s perfektním pravopisem. Jde o strukturu, schopnost vyjádřit myšlenku apod.

Většinu takových příspěvků, jako předvedl teď Havran, čtu přesně po první tři slova...A to je zejména na škodu těch, co je píší ne ?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2006 :  11:31:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

predstav si ale ze ten nazor mam stejnej :)

do cestiny coldase se navazim furt, jak ja rikam kdyz nekdo ten jazyk neumi at se nesnazi v nem plodit moudra okorenena vulgarismy, ktera zrejme maji zakryt ty nedostatky v cestine

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 29/05/2006 :  12:26:24  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

kokot se pise s velkym K

lastfm
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/05/2006 :  12:36:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

kokot se pise s velkym K

No pokud by to bylo na zacatku vety tak kazdopadne.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/05/2006 :  14:13:07  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

predstav si ale ze ten nazor mam stejnej :)

do cestiny coldase se navazim furt, jak ja rikam kdyz nekdo ten jazyk neumi at se nesnazi v nem plodit moudra okorenena vulgarismy, ktera zrejme maji zakryt ty nedostatky v cestine

nemel bys fetovat leze ti to na mozek

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/05/2006 :  14:16:48  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

kokot se pise s velkym K

no to urcite :) ale pokud sis tak pojmenoval kamarady tak prosim

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 29/05/2006 :  14:50:14  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
me to prislo jako by pertha nemel argumenty tak se navazel do neceho jineho. tu knizku mu mohl doporucit treba whispem...

posledni dobou tu jsou jen same urazky, vysmechy atp...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/05/2006 :  14:54:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

me to prislo jako by pertha nemel argumenty tak se navazel do neceho jineho. tu knizku mu mohl doporucit treba whispem...

pertha ani nepotreboval zadny argument .. vybec se do diskuse nezapojil ... jen poradil kde se doucit jak opravt nedostatky v textu ... nic vic ... a proc by mel septat kdyz to neumi?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2006 :  15:27:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

omyl ja v zasade k jeho nazoru nemam zadny pripominky krom toho ze je tam zbytecne moc vulgarizmu a "chip"

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/05/2006 :  16:50:07  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

omyl ja v zasade k jeho nazoru nemam zadny pripominky krom toho ze je tam zbytecne moc vulgarizmu a "chip"

Pred spojkou "ze" se pise carka, veta vetsinou zacina velkym pismenem, za slovem omyl mela byt taktez carka. Precti si ty pravidla radsi sam smucko.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 29/05/2006 :  17:12:16  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

quote:

Pred spojkou "ze" se pise carka, veta vetsinou zacina velkym pismenem, za slovem omyl mela byt taktez carka. Precti si ty pravidla radsi sam smucko.

ses na omylu ... pokud veta nezacina velkym pismenem a nekonci teckou tak se v ni nepisou ani carky :) (i kdyz nekdy se to dela) tusim to vymyslel nejakej zhulenej spisovatel ale urcite to v ucebnici literatury najdes ...

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 29/05/2006 :  17:26:14  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
uaaah cestina takovej bullshit

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/05/2006 :  17:28:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ano a ve slove precti se pisou naky hacky a carky
ja ale nepsal vetu tudiz nejsem vazan carkami v souveti ani carkami co se tyce oddeleni vetnych zakladu, je ale jasny, ze ty ztezka pochopis rozdil mezi mym a jeho psanym projevem, ty jsi totiz nikdy nebyl z nejbystrejsich

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 29/05/2006 :  17:52:23  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ja ale nepsal vetu tudiz nejsem vazan carkami v souveti ani carkami co se tyce oddeleni vetnych zakladu, je ale jasny, ze ty ztezka pochopis rozdil mezi mym a jeho psanym projevem, ty jsi totiz nikdy nebyl z nejbystrejsich

lol

A co to tedy bylo, když ne věta? :)
Pokud dovedu tvou argumentaci ad absurdum, tak můžu říci něco jako:
"Ale on nepsal slova, tudíž není vázaný žádnými i/y (případně jinými pravidly pravopisu).".
To je totiž stejně nesmyslné, jako tvrdit, že nepíšeš věty. :-)
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/05/2006 :  18:24:10  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

LOL Pertho, ty totiz nemluvis ve vetach, ty jsi basnik, ze? Btw. na to, ze si me ani nepamatujes z drivejska, toho o me vis celkem dost co? Popravde je mi jedno co si myslis o mem IQ, ale aspon nepodrazim sve zname a kamarady. Tobe uz se fakt muzu jen smat.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/05/2006 :  19:40:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
colldas je cernoch ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 29/05/2006 :  19:47:29  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

colldas je cernoch ?

ee,jen takovej tmavjejsi cigan

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 29/05/2006 :  19:49:19  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 29/05/2006 19:52:23
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 29/05/2006 :  20:23:06  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Colldor: lol!
Btw ty věty bez čárek a tak, označuje se to "proud vědomí" a přišel s tím snad Sigmund Freud. A je to strašná peechovina...

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 29/05/2006 20:26:08
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/05/2006 :  20:52:42  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Colldor: lol!
Btw ty věty bez čárek a tak, označuje se to "proud vědomí" a přišel s tím snad Sigmund Freud. A je to strašná peechovina...

U Perthy spis proud bezvedomi jak se tak divam.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/05/2006 :  08:46:39  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
sem na sebe pysnej, takovej peknej flame se mi neumyslne podarilo rozpoutat!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/05/2006 :  09:19:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

sem na sebe pysnej, takovej peknej flame se mi neumyslne podarilo rozpoutat!

tohle je muj flame ... takze bohuzel :) ale udelej si klidne vlastni nekde jinde

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/05/2006 :  09:51:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

lol

A co to tedy bylo, když ne věta? :)
Pokud dovedu tvou argumentaci ad absurdum, tak můžu říci něco jako:
"Ale on nepsal slova, tudíž není vázaný žádnými i/y (případně jinými pravidly pravopisu).".
To je totiž stejně nesmyslné, jako tvrdit, že nepíšeš věty. :-)

ano predstav si ze v cestine mame vety souveti spisovnou cestinu hovorovou uzitou ale take tzv. volny projev, ale ve vsem plati zakladni pravidla iysz apod. nikoli vsak svazani carek zacatku vet uzivani hvoorovych slov a dalsiho

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/05/2006 :  17:39:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
WARNING! Off Topic detected!
+1

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

GabrielCZ
Starting Member

2 Posts

Posted - 23/06/2006 :  10:50:40  Show Profile Send GabrielCZ a Private Message  Reply with Quote
Ja teda bych se do te nove guildy docela prihlasil. Zacal jsem hrat teprve nedavno ale mam jen level 17, takze by mi udelat novedo panaka nevadilo.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:01:26  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Pro mne člověk co nepíše s diakritikou je na stejné urovni jako někdo, kdo udělá gramatickou chybu. To už musí být, abych se zasmál, ale Pertha se předvedl jako tolerantní jedinec :).

lol omg rofl luxury :)

Doufám, že tento geniální flame bude pokračovat, protože jsem se docela zasmál.

Taková offtopic otázka: kolik Čechů hraje WoW? :/ Jsem z toho až trošku nervózní. Připadám si hloupě, že se mi to nelíbí :).

-
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:15:34  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Pro mne člověk co nepíše s diakritikou je na stejné urovni jako někdo, kdo udělá gramatickou chybu. To už musí být, abych se zasmál, ale Pertha se předvedl jako tolerantní jedinec :).

lol omg rofl luxury :)

Doufám, že tento geniální flame bude pokračovat, protože jsem se docela zasmál.

Taková offtopic otázka: kolik Čechů hraje WoW? :/ Jsem z toho až trošku nervózní. Připadám si hloupě, že se mi to nelíbí :).

to chces vzkrisit mesic mrtvej topic jo? no jen do toho :)

bez diakritiky pise samozrejme kazdej kdo je jen trochu normalni ... ten kdo normalni neni potrebuje hacky a carky k tomu aby jeho posty nesly cist na mobilu treba ... nebo nevim ... proste diakritika se na internetu nepouziva kvuli ruznymu kodovani ... kdyz pisu maily zakaznikum tak samozrejme diakritiku pouzivam :) tam je to neco jineho

noa kolik cechu hraje wow? tezko rict ... odhad je tak 20-30 milionu ale realne to bude asi trosku min

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:48:43  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

i scan pertha-speak, pwnzor!

Tohle by bylo na jazykovedeckou studii (a popravde bych se divil, kdyby se tim v UJC nikdo nezabyval). Zajimave je, ze ze zde diskutujicich jen vyjmecne nekdo dodrzuje veskera pravidla pravopisu, ale presto casto projevujeme nevoli oproti spatne citelnemu projevu, pripadne vylozenym pravopisnym hrubkam.

Kazdopadne neco bude na tom, ze pokud nekdo z diskutujicich pristoupi k vytkam ohledne pravopisu, mel by asi svou vytku formulovat pokud mozno ve vetach a bez chyb. V opacnem pripade totiz vytka zrejme bude pusobit spis usmevne, nezli vychovne ;-)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:51:00  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nicmene osobne bych se nepoustel do toho stanovit co je "spravna" forma projevu na tomto diskusnim foru. Mohl by se toho take chopit nejaky jazykovedec a nestacili bychom se divit ;-)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:54:10  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

noa kolik cechu hraje wow? tezko rict ... odhad je tak 20-30 milionu ale realne to bude asi trosku min

20 - 30 milionů hrajících Čechů, ano věřím tomu, že jich bude reálně o něco méně :)

Vzhledem k tomu, že Čechů je tak 10 milionů a ne každý má počítač... :). Musím uznat, že jsi napsal větu se, kterou musí opravdu každý souhlasit.

S tou češtinou nesouhlasím, ale budiž :).

-
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 23/06/2006 :  11:59:34  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tolik? Jakto ze jeste nemame vlastni server

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

vlask
Starting Member

19 Posts

Posted - 23/06/2006 :  17:45:03  Show Profile Send vlask a Private Message  Reply with Quote
Tomu rikam offtopic jako hrom, o tematu se toho clovek moc nedozvi zato nazoru na pravopis tu ma spoustu. Ja bejt spravcem fora, tak dam do podminek ze se zakazuji posty na tema psany projev - cestinari at se jdou ukajet na server ministerstva skolstvi a neprasi diskuze. Kdyz nekdo nerozumi nebo nechce rozumet tak pisatele se bud zepta jak to myslel, nebo to spravne po trech slovech prestane cist. Ale nekonecne debaty o pouzivani diakritiky na netu a hledani chyb v prispevcich kritizujich cestinaru mne uz s.rou.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/06/2006 :  18:10:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlask

Tomu rikam offtopic jako hrom, o tematu se toho clovek moc nedozvi zato nazoru na pravopis tu ma spoustu. Ja bejt spravcem fora, tak dam do podminek ze se zakazuji posty na tema psany projev - cestinari at se jdou ukajet na server ministerstva skolstvi a neprasi diskuze. Kdyz nekdo nerozumi nebo nechce rozumet tak pisatele se bud zepta jak to myslel, nebo to spravne po trech slovech prestane cist. Ale nekonecne debaty o pouzivani diakritiky na netu a hledani chyb v prispevcich kritizujich cestinaru mne uz s.rou.

pokud to nekdo udela tak ty budes prvni kdo dostane ban :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000