Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Video - C'Thun owned by Motion
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:06:09  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by necrofrost
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :)

nikoliv proto ze by se to pak hralo uplne jinak ale ze s vybavenim co mam udelam s jinym buildem treba o 0.5 procenta vyssi dmg

ano buildy ve wow sou v zasade omezene na velmi nizky pocet jestli jich bude 5 nejak vic rozdilnych na kazdou classu tak moc
na nizkym levelu je samozrejme vetsi rozdil mezi tim jestli das 5 talentu tam ale nebo tam z tech peti co mas ale kdyz jich das 5 tam nebo tam z tech 51 tak uz to velkej rozdil neudela

Souhlasim, pokud se bavime o 5-ti bodech na lvl 60, tam opravdu nebude zasadni rozdil, ale tady byla rec o buildech a to jsou cele stromy a to je sakra rozdil.

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:07:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :)

nikoliv proto ze by se to pak hralo uplne jinak ale ze s vybavenim co mam udelam s jinym buildem treba o 0.5 procenta vyssi dmg

ano buildy ve wow sou v zasade omezene na velmi nizky pocet jestli jich bude 5 nejak vic rozdilnych na kazdou classu tak moc
na nizkym levelu je samozrejme vetsi rozdil mezi tim jestli das 5 talentu tam ale nebo tam z tech peti co mas ale kdyz jich das 5 tam nebo tam z tech 51 tak uz to velkej rozdil neudela

Souhlasim, pokud se bavime o 5-ti bodech na lvl 60, tam opravdu nebude zasadni rozdil, ale tady byla rec o buildech a to jsou cele stromy a to je sakra rozdil.

jenze tech buildu zasadnich je nakych 5 u kazde classy a pak uz jsou rozdily jen ten ma 5 tam a ten tam ale vysledek je "stejnej"

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:09:04  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jenze tech buildu zasadnich je nakych 5 u kazde classy a pak uz jsou rozdily jen ten ma 5 tam a ten tam ale vysledek je "stejnej"

jo tohle je samozrejme pravda... jsou buildy... tech je par... ale ty jsou postaveny jaksi na tech talentech...

ale aspon se dobre honi posty...

no mmo
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:12:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

jses smesnej ve sve omezenosti
dobre u tebe to nenazveme dmg ale vykon
u me vykon = dmg

je smesne od tebe podobnou vec takovym zpusobem generalizovat... budi to ve me dojem, ze hre moc nerozumis...
mam pocit, ze jsi hraval huntera ne? zkus si predstavit BM heavy build a heavy MM build a heavy survival build jak se herni styl zmeni...
ja hraval jen BM build a pokud vim tak MM buildy hraji jinak

no ale o tom to je ... pises tu o 3 buildech ... nepises kam dat kterj bod protoze to neni podstatne ... dulezity jsou v tom jen konkretni 4 talenty a to ostatni kolem sou jen rozhozeny body (nikoli zahozeny)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:17:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jses smesnej ve sve omezenosti
dobre u tebe to nenazveme dmg ale vykon
u me vykon = dmg

je smesne od tebe podobnou vec takovym zpusobem generalizovat... budi to ve me dojem, ze hre moc nerozumis...
mam pocit, ze jsi hraval huntera ne? zkus si predstavit BM heavy build a heavy MM build a heavy survival build jak se herni styl zmeni...
ja hraval jen BM build a pokud vim tak MM buildy hraji jinak

je naopak smesne nebyt schopen takovou vec zgeneralizovat kdyz tot ak objektivne je
bm build je jeden
mm build je jeden
survival build je jeden
kdyz budu respecovat v ramci survival / mm buildu bude se hrat porad "stejne" napr ubudue me trueshot aura a pribude me counterattack ale zasadnizmena v playstyle nulova ale presto pro kazdy vybaveni je lepsi trosku jiny poskladani talentu - ty hlavni zustavaji porad stejny
respecovat v ramci bm buildu je useless protoze tam neni co resit to je furt stejny a vybaveni peta se s casem nemeni

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:19:42  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

dejem tomu ze jako war potkam frost maga ... jakej je rozdil jestli budu zmzlej furt nebo porad? furt=permafrost porad=iFrostbolt

pom pridava moznost hodit neco - cokoli instant
ale permafrost ne .. jen to ovlivnuje efekt neceho co maji vsichni

ten rozdil je znacny...

permafrost no dobre, kdyz ho maj vsichni.. co pak ten dalsi talent jak sem psal? k cemu je 6% dmg navic, vzdyt dmg maj vsichni.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:26:39  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

je naopak smesne nebyt schopen takovou vec zgeneralizovat kdyz tot ak objektivne je
bm build je jeden
mm build je jeden
survival build je jeden
kdyz budu respecovat v ramci survival / mm buildu bude se hrat porad "stejne" napr ubudue me trueshot aura a pribude me counterattack ale zasadnizmena v playstyle nulova ale presto pro kazdy vybaveni je lepsi trosku jiny poskladani talentu - ty hlavni zustavaji porad stejny
respecovat v ramci bm buildu je useless protoze tam neni co resit to je furt stejny a vybaveni peta se s casem nemeni

nechce se mi tady odquotovavat vsechno co bylo napsano... tak jen proc jsem neco napsal...
zaclo to tim, ze nekdo prohlasil, ze rozdil dela par talentu... ty jsi to pak podporil tim, ze zmena je v radu 0.5% damage (muzem pouzit i slovo vykon jestli chces)
ja jen poukazal ze tahle generalizace neni pravdiva... u druida je primo lziva...
jednak rozdily nejsou par talentu ale jsou to primo cele talentove stromy (a neni to jen o te 1 konecne abilite) a druhak u druida je rozdil ve vykonu... no to se tezko vysvetluje...ale kazdej asi tusi, ze kdyz budu resto druid tak asi budu jenom healovat a kdyz budu jenom feral tak budu asi jenom v morfech a moc toho nenahealuju (nj ja vim... heart of the wild, healer equip blablabla... rozdil je vetsi nez 5% a bude jeste vetsi se swiftmend)

toz asi takhle...

no mmo
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:35:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bm build je jeden
mm build je jeden
survival build je jeden

nechce se mi tady odquotovavat vsechno co bylo napsano... tak jen proc jsem neco napsal...
zaclo to tim, ze nekdo prohlasil, ze rozdil dela par talentu... ty jsi to pak podporil tim, ze zmena je v radu 0.5% damage (muzem pouzit i slovo vykon jestli chces)
ja jen poukazal ze tahle generalizace neni pravdiva... u druida je primo lziva...
jednak rozdily nejsou par talentu ale jsou to primo cele talentove stromy (a neni to jen o te 1 konecne abilite) a druhak u druida je rozdil ve vykonu... no to se tezko vysvetluje...ale kazdej asi tusi, ze kdyz budu resto druid tak asi budu jenom healovat a kdyz budu jenom feral tak budu asi jenom v morfech a moc toho nenahealuju (nj ja vim... heart of the wild, healer equip blablabla... rozdil je vetsi nez 5% a bude jeste vetsi se swiftmend)

toz asi takhle...

a ano a na zaklade ceho jsou buildy ? podle toho ktery zasadni talenty chces kdyz budu chtit aimed shot a scatter shot a k tomu bonus na hp a counterattack je uz jasne ze nebudu mit ability peta
tedy cele slavne buildy jsou zredukovany na umisteni nekolika zasadnich talentu a zbytek uz je minimalni rozdil

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:36:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ste magori ja vim ...

kdyz mam auto zeleny nebo modry tak je to taky zmena ... ale jeho jizdni vlastnosti se nezmeni ... bavili sme se na zacatku o moznostech jak reagovar v pvp ... to ze budu mit delsi mrazeni nebo vetsi dmg mi zadnou dalsi moznost proste neprida ani kdybyste se rozkrajeli

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 24/05/2006 :  17:45:01  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

a ano a na zaklade ceho jsou buildy ? podle toho ktery zasadni talenty chces kdyz budu chtit aimed shot a scatter shot a k tomu bonus na hp a counterattack je uz jasne ze nebudu mit ability peta
tedy cele slavne buildy jsou zredukovany na umisteni nekolika zasadnich talentu a zbytek uz je minimalni rozdil

Mno zrovna feral druid ma dobrej celej strom a zadnej dulezitej 21/31 talent nevlastni,... takze...:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/05/2006 :  21:43:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem si rikal, ze nejdementnejsi posty a keci tady na foru ma Rodier, ale ted kdyz znam Eagla...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  22:25:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak ale rodier a pusttule to je stara skola ti nikdy nesklamu. Skoda ze pustt prestal postovat...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  22:32:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Ja jsem si rikal, ze nejdementnejsi posty a keci tady na foru ma Rodier, ale ted kdyz znam Eagla...

eh eagle je naprostej amater ten nema ani na tebe natoz na demostena nebo rodiera

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 24/05/2006 :  22:51:19  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

eh eagle je naprostej amater ten nema ani na tebe natoz na demostena nebo rodiera

jj pravda na Deimnia fakt nemá, to je trubka největší :)

-
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 24/05/2006 :  23:35:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

Hadanka:

jedneho dna chargol v BRM NE warrior s Cthun sekerou (DEoI) mojho alticka, lvl 57 shadowpreista.

Otazka: Kto si bezal po telo?

Jestli to byl Fury warr tak ty
jestli byl arms, tak mozna on (pokud si mel kliku) uz jen kvuli tomu, ze stity jsou zkurvene zabugovane a nekoho kdo vymyslel, ze pri mlaceni do stitu se negeneruje rage, by meli povesit za koule do pruvanu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 25/05/2006 :  09:20:39  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:
Originally posted by Jebka

Hadanka:

jedneho dna chargol v BRM NE warrior s Cthun sekerou (DEoI) mojho alticka, lvl 57 shadowpreista.

Otazka: Kto si bezal po telo?

Jestli to byl Fury warr tak ty
jestli byl arms, tak mozna on (pokud si mel kliku) uz jen kvuli tomu, ze stity jsou zkurvene zabugovane a nekoho kdo vymyslel, ze pri mlaceni do stitu se negeneruje rage, by meli povesit za koule do pruvanu

bezal on. a stity vobec nie su zabugovane, funguju fajn 8D aspon podla mna
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 25/05/2006 :  14:15:51  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

nepatri to spis do "Neco pro zasmani" ?
zaznam vaseho voice commu sou docela kapky i na me
(a to uz sem prezil jak woodoovy čejn lichtingy a stanymy tak prandurovo OMG a wájp)

Hele, my za Jemena nemuzeme :))

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 30/05/2006 :  12:23:56  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
this thread delivers :).

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 30/05/2006 :  17:42:50  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
2Mike: dobre, budeme se bavit treba o magovi, v pvp neni moc elemental magu, protoze nemaj burst dmg a imp cspell a instacast a to je to co zabiji, takze i kdyz ho semtam potkame, pro nas priklad ho budeme ignorovat.
Takze mame v PvP v podstate 2 typy magu, frost a fire, s tim ze muzou mit ruzne bodu investovano v arcane, bud skoncili u PoM nebo jedou az na AP, kazdopadne takovej mag ma k dispozici cspell, instacast, mozna AP a pokud je Fr tak bwave.
Idealni opener je pro maga ovce, kdy si rozkasti fb nebo pyro, pripadne fball, zatimco leti da ti cspell da dalsi a zakonci pom+neco + fblast nebo coc, a podle toho zda jsi mrtvej nebo ne potom resi dal
frost mage to bude delat podobne, pouze muze vyuzit featurku s kouzlem do ovce potom nova a vyuzit sanci na crit zmrzlyho cile, pokud ma AP a trinkety tak je este pred prvnim kouzlem nahodi, samozrejme to muze udelat jinak, ale potom nedosahne idelani burst dmg+cspell proti healerum napr a cil proste nemusi byt schopen zabit vubec, nebo ho dokonce cil zabije.
Nebavim se nutne o duelu ale spis o random 1v1, protoze diky ovci skoro vzdy je mag schopen prevzit iniciativu a zacit od zacatku.
Tento scenar se muze samozrejme lisit podle toho kdo proti magovi stoji, ale resim ted to jak se to jevi me tzn. restodruidovi.
Pokud to pojedes jinak, proste me nedas, nerikam ze ja zabiju tebe, dost casto spis utecu, ale asi tak k nejaky nepredvidatelnosti...
a to zda mas 5 bodu v permafrostu nebo zda mas imp fblast nebo scorch na celkovym scenari skutecne nehraje zasadni roli.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/05/2006 :  09:51:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

2Mike: dobre, budeme se bavit treba o magovi, v pvp neni moc elemental magu, protoze nemaj burst dmg a imp cspell a instacast a to je to co zabiji, takze i kdyz ho semtam potkame, pro nas priklad ho budeme ignorovat.
Takze mame v PvP v podstate 2 typy magu, frost a fire, s tim ze muzou mit ruzne bodu investovano v arcane, bud skoncili u PoM nebo jedou az na AP, kazdopadne takovej mag ma k dispozici cspell, instacast, mozna AP a pokud je Fr tak bwave.
Idealni opener je pro maga ovce, kdy si rozkasti fb nebo pyro, pripadne fball, zatimco leti da ti cspell da dalsi a zakonci pom+neco + fblast nebo coc, a podle toho zda jsi mrtvej nebo ne potom resi dal
frost mage to bude delat podobne, pouze muze vyuzit featurku s kouzlem do ovce potom nova a vyuzit sanci na crit zmrzlyho cile, pokud ma AP a trinkety tak je este pred prvnim kouzlem nahodi, samozrejme to muze udelat jinak, ale potom nedosahne idelani burst dmg+cspell proti healerum napr a cil proste nemusi byt schopen zabit vubec, nebo ho dokonce cil zabije.
Nebavim se nutne o duelu ale spis o random 1v1, protoze diky ovci skoro vzdy je mag schopen prevzit iniciativu a zacit od zacatku.
Tento scenar se muze samozrejme lisit podle toho kdo proti magovi stoji, ale resim ted to jak se to jevi me tzn. restodruidovi.
Pokud to pojedes jinak, proste me nedas, nerikam ze ja zabiju tebe, dost casto spis utecu, ale asi tak k nejaky nepredvidatelnosti...
a to zda mas 5 bodu v permafrostu nebo zda mas imp fblast nebo scorch na celkovym scenari skutecne nehraje zasadni roli.

ty voe, ten pan je ale chytry..
halo, Pane, mohl bych k Vam chodit na doucovani, jak hrat za maga PvP ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  10:12:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

tady je zas nekdo totalne mimo misu :)

Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 31/05/2006 :  10:53:15  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ty?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  11:03:08  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ty?

jo ... s tebou

Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 31/05/2006 :  13:24:38  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
3JerzeeG
Ne, rozhodne nejsem nejchytrjsi, nicmene pokud jsem neco rekl spatne, je lepsi me opravit a rict co konkretne je spatne, navic neni problem /w Helcaa ingame a dokazat me i ostatnim ze to tak neni, s radosti ocekavam tvuj whisper.
Predpokladam, ze jsi schopen dokazat to, co rikas a nehazis tady prazdnymi frazemi jako to dela spousta dalsich lidi :)

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 31/05/2006 :  14:49:05  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio protoze diky ovci skoro vzdy je mag schopen prevzit iniciativu a zacit od zacatku.
Pokud to pojedes jinak, proste me nedas

me se teda jeste nikdy nepodarilo udrzet druida v ovecce a nebo frostnove, to jen tak mimochodem...

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 31/05/2006 :  14:54:50  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki
me se teda jeste nikdy nepodarilo udrzet druida v ovecce a nebo frostnove, to jen tak mimochodem...

Pst Helcaa to jeste nevi

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  15:24:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Threepio protoze diky ovci skoro vzdy je mag schopen prevzit iniciativu a zacit od zacatku.

ve frost nove to asi ani nejde :) ale pokud zustane v casterforme tak ho v ovci v klidu udrzim :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 31/05/2006 :  15:48:00  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
ve frost nove to asi ani nejde :) ale pokud zustane v casterforme tak ho v ovci v klidu udrzim :)

to bych chtel videt jak

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:00:13  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

LOL.

A já pořád odkud se berou ty lamy co házejí ovce na druida :-P

Dovol mi abych ti trochu rozšířil obzory, nechci vyhrávat proti mágům tak lehce:
"The act of shapeshifting frees the caster of Polymorph and Movement Impairing effects."
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:10:55  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
Dovol mi abych ti trochu rozšířil obzory, nechci vyhrávat proti mágům tak lehce:
"The act of shapeshifting frees the caster of Polymorph and Movement Impairing effects."

Omg ,a proc mi to nekdo nerekl driv? Ja si rikal proc se mi ti alicti magove furt tak smeji

.....
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:14:55  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

po patchi se situace zmeni :)

quote:

2typy? pocitej se mnou Arc/fire, fire/arcane, frost/arcane + urcite by se neco naslo.

quote:

Cely to stavis na ovci... co ti rika insignia of the horde?

quote:

nevim jestli zrovna body v permafrostu nebo imp frostbolt hraji zasadni roli... ale treba jestli dam body do piercing ice nebo improve blizzard tak 100% jo.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:17:28  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no to je sice mozny ... ale asi to nikdo v ovci moc nezkousi ... ostatne to neni muj problem ... ja je v ovci udrzim

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:25:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Cely to stavis na ovci... co ti rika insignia of the horde?

no me de kouzlit ovce klidne i 2x za sebou
quote:

nevim jestli zrovna body v permafrostu nebo imp frostbolt hraji zasadni roli... ale treba jestli dam body do piercing ice nebo improve blizzard tak 100% jo.

ani moc ne imp blizz vezme jen hodne malo lidi a v PvP ho pouzijes opravdu malokdy ... treba ve WSG hodis rank1 na nekoho kdo utika a uz neutece ... je to instant spomaleni za malo many

ale esli nekdo veme piercing ice nebo ne je uplne sumak ... tech par % dmg se rpojevi az v hodne dobrym equipu ... a tam uz to pak zas neni ani moc potreba :)

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:28:28  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

no to je sice mozny ... ale asi to nikdo v ovci moc nezkousi ... ostatne to neni muj problem ... ja je v ovci udrzim

No jo, ale taky nic jineho uz neudelas

To umim taky...Casting polymorph..casting polymorph...casting polymorph...casting polymoprh...casting polymorph (a jeje, ono se nic nedeje, co to )

Zkus prosim pochopit, ze druid zmackne jedno tlacitko a je mimo ovci...navic muze mi i imuni formu..Immune Immune FTW...to jsem se nechal unest...

A jeste jsem tu ale neslysel nic o tom, ze ovce je vyborna na paladina :D

Edit: LOL

quote:

A co Immune hlaska? Fakt je tam imunita pote...nevadi ;)

Edited by - Khaot on 31/05/2006 16:30:15
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:29:17  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Omg ,a proc mi to nekdo nerekl driv? Ja si rikal proc se mi ti alicti magove furt tak smeji

Teď si děláš doufám srandu ...

quote:

Ty teda dneska válíš ...
V ovci udržíš maximálně tak lamu, co si nedokáže přečíst popisek u kouzla. Žádného jiného druida v ovci neudržíš i kdyby ses na hlavu stavěl a odpichoval ušima.
Nehraješ náhodou na drak'thulu? Potřeboval bych si vydělat nějaké peníze. Vsadím se s tebou o 300g, že mě v duelu neudržíš v ovci ani 5 vteřin. Tvůj "skill" proti mojí schopnosti přečíst si popisek kouzla a zmáčknout jednu klávesu
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:32:07  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

O rly? Coz uz je super, kdyz pouzijes PoM, AP nebo trinkety ze?

quote:

ale esli nekdo veme piercing ice nebo ne je uplne sumak ... tech par % dmg se rpojevi az v hodne dobrym equipu ... a tam uz to pak zas neni ani moc potreba :)

Tyve co ja se jeste nedozvim... nejakej par % dmg sem, par % dmg tam no k cemu to je ze? A vlastne proc vzdycky resim kam dat kazdej bodik v talentech, kdyz se ted dozvidam, ze je to vlastne jedno.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:36:09  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

O rly? Coz uz je super, kdyz pouzijes PoM, AP nebo trinkety ze?

vterina sem vterina tam co ja s nima udelam ... hodim ovci protoze mi zabere jen 1.5s nebo pom
ale je to lepsi nez se nechat zabit (vetsina druidu morfne do medveda a ten uz je na ovci imuni takze je to jedno)
quote:

quote:

Tyve co ja se jeste nedozvim... nejakej par % dmg sem, par % dmg tam no k cemu to je ze? A vlastne proc vzdycky resim kam dat kazdej bodik v talentech, kdyz se ted dozvidam, ze je to vlastne jedno.

no ja to resim taky a samo ze se rozhoduju esli vzit tohle nebo tamto ... ale bavili sme se o moznostech reakce v pvp .. to esli mi frost bolt dava za 1000 nebo za 1020 je pri rozhodovani ktery kouzlo pouzit uplne jedno ... ovsem to esli mam nebo nemam pyroblast nebo blastwave nebo ice block nebo ice barrier nebo arcane power je uz zasadni a proto sou to klicove talenty

Edited by - Eagle on 31/05/2006 16:39:44
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:43:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Teď si děláš doufám srandu ...

quote:

Ty teda dneska válíš ...
V ovci udržíš maximálně tak lamu, co si nedokáže přečíst popisek u kouzla. Žádného jiného druida v ovci neudržíš i kdyby ses na hlavu stavěl a odpichoval ušima.
Nehraješ náhodou na drak'thulu? Potřeboval bych si vydělat nějaké peníze. Vsadím se s tebou o 300g, že mě v duelu neudržíš v ovci ani 5 vteřin. Tvůj "skill" proti mojí schopnosti přečíst si popisek kouzla a zmáčknout jednu klávesu

nerikam ze to nejde ... rikam ze to druidi nedelaji ... elsi sou to lamy nebo ne mi je sumak navic na druidy uz hodne dlouho ovce nehazim protoze mi to prijde jako ztrata casu ... kdyz ho uplacam i explozema ze :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:45:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

No jo, ale taky nic jineho uz neudelas

To umim taky...Casting polymorph..casting polymorph...casting polymorph...casting polymoprh...casting polymorph (a jeje, ono se nic nedeje, co to )

Zkus prosim pochopit, ze druid zmackne jedno tlacitko a je mimo ovci...navic muze mi i imuni formu..Immune Immune FTW...to jsem se nechal unest...

A jeste jsem tu ale neslysel nic o tom, ze ovce je vyborna na paladina :D

Edit: LOL

quote:

A co Immune hlaska? Fakt je tam imunita pote...nevadi ;)

no na druhou ovci sem immune este nikdy nevidel :)

ja ovce nedelam ... ja ted vsechno mrazim

jinak ta insignie taky neni vsemocna ... chudak takovej war ... co ten ma rikat?

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:46:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dneska to asi na zeleny hvezdicky nedoklepu co :(

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:53:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
nerikam ze to nejde ... rikam ze to druidi nedelaji ... elsi sou to lamy nebo ne mi je sumak navic na druidy uz hodne dlouho ovce nehazim protoze mi to prijde jako ztrata casu ... kdyz ho uplacam i explozema ze :)

Marně přemýšlím, kde je větší lama. Zda druid co se neshiftne z ovce, nebo mág co vůbec nějakou ovci na druida kouzlí.

Škoda, že mi tvé hlášky typu "no to je sice mozny ... ale asi to nikdo v ovci moc nezkousi ... ostatne to neni muj problem ... ja je v ovci udrzim" přijdou spíš k pláči než k smíchu - jinak bych se bavil přímo královsky.

Možná bys měl na chvilku zkusit vysadit ty drogy co bereš...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:56:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
chudak takovej war ... co ten ma rikat?

Treba: "Beeeeeee" ?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  16:58:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Marně přemýšlím, kde je větší lama. Zda druid co se neshiftne z ovce, nebo mág co vůbec nějakou ovci na druida kouzlí.

Škoda, že mi tvé hlášky typu "no to je sice mozny ... ale asi to nikdo v ovci moc nezkousi ... ostatne to neni muj problem ... ja je v ovci udrzim" přijdou spíš k pláči než k smíchu - jinak bych se bavil přímo královsky.

Možná bys měl na chvilku zkusit vysadit ty drogy co bereš...

bav se jak chces :) ale ja fakt nemuzu za to ze si to ten drud neprecte nebo to nezkusi ...

driv sem hazel ovce pausalne na vsechno ... a i druidi v nich zustavali ... je to snad muj problem? nebo kteryn drogy mam vysadit?

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 31/05/2006 :  17:27:30  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

jinak ta insignie taky neni vsemocna ... chudak takovej war ... co ten ma rikat?

Zkus si precist co pisu. Imuni je postava na ovci az tak po ctvrte zacasteni (nepise to imune, ale morf se proste neprovede).

Insignicie dava imunitu na morf. To je fakt s tim nic neudelas.

Edited by - Khaot on 31/05/2006 17:28:10
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 31/05/2006 :  18:21:28  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Zkus si precist co pisu. Imuni je postava na ovci az tak po ctvrte zacasteni (nepise to imune, ale morf se proste neprovede).

Insignicie dava imunitu na morf. To je fakt s tim nic neudelas.

ja vim zes to napsal ze to dela az po ctvrte ... to mas dobre :)
a ta insignie nedava imunitu ... jen te z toho morfu dostane

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 31/05/2006 :  18:29:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
driv sem hazel ovce pausalne na vsechno ... a i druidi v nich zustavali ... je to snad muj problem? nebo kteryn drogy mam vysadit?

rofl.To bych chtel jmeno toho druida :) .To je jako bys rekl ze v pohode zabijis priesty co si na sebe zapominaj hazet shield

.....

Edited by - beldor5 on 31/05/2006 18:31:24
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/05/2006 :  21:26:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak už vím, proč si pod pojmem group pvp představuješ zergování šedých lowbies

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:14:35  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

quote:

quote:

tak už vím, proč si pod pojmem group pvp představuješ zergování šedých lowbies

proc?

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:38:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

3JerzeeG
Ne, rozhodne nejsem nejchytrjsi, nicmene pokud jsem neco rekl spatne, je lepsi me opravit a rict co konkretne je spatne, navic neni problem /w Helcaa ingame a dokazat me i ostatnim ze to tak neni, s radosti ocekavam tvuj whisper.
Predpokladam, ze jsi schopen dokazat to, co rikas a nehazis tady prazdnymi frazemi jako to dela spousta dalsich lidi :)

takze verim, ze reakce ostatnich je dostatecna a uz k tomu nemusim nic dodavat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:53:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

proc?

tak.. spravne si klades otazku..
proc jen to hulis a pak zhuleny pises na forum, aby ses znovu a opet staval tercem posmechu..

ja ti sice nereknu proc, ale zato ti poradim, jak s tim prestat: predtim, nez si ubalis, tak poradne rozvrtej nastaveni mistni site ve svem PC a ja ti garantuju, ze v naslednem stavu uz tu konfiguraci nedas dohromady..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/06/2006 11:54:15
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000