Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Video - C'Thun owned by Motion
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 01/06/2006 :  13:45:36  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Drogy jsou spatne !!!

Áááááááno ~~~

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 01/06/2006 :  16:57:59  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Eagle

proc?

tak.. spravne si klades otazku..
proc jen to hulis a pak zhuleny pises na forum, aby ses znovu a opet staval tercem posmechu..

ja ti sice nereknu proc, ale zato ti poradim, jak s tim prestat: predtim, nez si ubalis, tak poradne rozvrtej nastaveni mistni site ve svem PC a ja ti garantuju, ze v naslednem stavu uz tu konfiguraci nedas dohromady..

ja to dam prave dohrmady i poslepu :( a v zivote a v praci sem tak moc uspesnej ze musim postovat kraviny na forum abycgh se zesmesnil a nevlez mi ten uspech na mozek :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 02/06/2006 :  03:34:40  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Dlouho jsem se tak pekne nezasmal:]

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/06/2006 :  15:42:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hosi, pozeram ze vy to stale nechapete.

Eagle je ako Neo, on si urcujte a meni pravidla ako to jemu vyhovuje. Ked si povie ze druid v morfu ostane, tak ostane. Ked si povie ze ma pravdu, tak ju ma. A vy s tym nic neurobite. ON je .... VYVOLENY ! /bow
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000