Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Video - C'Thun owned by Motion
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2006 :  09:44:27  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
nekdo muze mit pouze lepsi vybaveni nebo pro danou situaci vhodnejsi rasu/povolani ...

group pvp je taky zabava a chce to reflexy to je fakt ... ale to jen pokud se potkaji dve stejne silne grupy jinak je to o nicem :)

Psal se rok 2002 a Mordred byl v produkci asi 1 mesic.

Vzpominam si na vitezne bitvy nasi grupy ctyricitek proti lepe vybavene grupe padesatek (Blighti) v Lyoness. Vzpominam si na vitezne bitvy nasi grupy proti ctyrnasobne presile Shadowclanu ci Dark Covenantu ...

Ne, to co rikas neni pravda :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  09:44:34  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

quote:
Originally posted by Pepo

Inac to paladin pvp video je paradne .... tak nejak si predstavujem ulohu support classa. Nie aby tam behla ako taky kreten s 2h a modlil sa aby urobil dmg, ale pekne udrzi zivu partu a ta ten dmg urobi za neho

Prostě healer... To neni PvP video, ale healing video, z PvP tam neviš skoro nic...

Jo jo, pre teba a dalsich je pvp len ked tam lietaju tisícky a najlepsie na pol obrazovky ...

Rakhen ... kedze mam easy mode warlocka tak sa o nejakeho solo paladina s 2handom fakt ze nebojim
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/05/2006 :  09:45:14  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
group pvp je taky zabava a chce to reflexy to je fakt ... ale to jen pokud se potkaji dve stejne silne grupy jinak je to o nicem :)

quote:
no tolikrat si to asi nenapsal ... ale ja nevim co group pvp je ... BG? nebo zerg?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  09:48:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
nekdo muze mit pouze lepsi vybaveni nebo pro danou situaci vhodnejsi rasu/povolani ...

Psal se rok 2002 a Mordred byl v produkci asi 1 mesic.

Vzpominam si na vitezne bitvy nasi grupy ctyricitek proti lepe vybavene grupe padesatek (Blighti) v Lyoness. Vzpominam si na vitezne bitvy nasi grupy proti ctyrnasobne presile Shadowclanu ci Dark Covenantu ...

Ne, to co rikas neni pravda :)

no my se bavime o wow ... tady si s nizsim levelem nebo horsim vybavenim proste neskrtnes ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  09:55:13  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
vy to mozna nechapete ale proste je to stejny

kdyz chodim dung tak se naucim co kde kdy ktera potvora udela ...

kdyz chodim pvp tak se naucim co kde kdy kdo udela ...

samozrejme ze potvora to udela presne podle scenare a hrac to udela podle svyho vlastniho scenare kterej dopredu nikdo nezna ale kdyz budete pul roku honit hrace v pvp tak proste budete vedet co udela takze to sice nebude predem nascriptovany ale bude to predem jasny

az ve wow zavedou redukci dmg tak mozna bude potreba zapojit nejakou taktiku ... ted neni

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:02:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
no my se bavime o wow ... tady si s nizsim levelem nebo horsim vybavenim proste neskrtnes ...

Nemel jsem asi uvadet pripad bitev s level handicapem. Viditelne jsem te zmatl a dezorientoval.

Pokud se bavime o group pvp (i ve wow) tak mame vetsinou na mysli pvp stejnych levelu (atm 60 levely).

Vyhovorky na level ci equipment jsou na pvp serveru opravdu smesne. Je to mozna tvrde, ale je to pouze a jedine tvuj problem, ze mas treba mensi level ci horsi equipment nez tvuj protivnik.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:02:15  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
kdyz chodim pvp tak se naucim co kde kdy kdo udela ...

neco mi rika, ze ma VT dalsi hlasku do podpisu

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:03:38  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
BG nenutej lidi k taktice nejake moc velke.Vubec je nenutej hrat hodne teamove a na 100 procent ovladat sve postavy, ona vetsina to taky neumi predevsim.Daoc vt vubec nemuzes s timdle srovnavat.
"Prostě healer... To neni PvP video, ale healing video, z PvP tam neviš skoro nic... "=jezis to nekdo rek?Z healing videa prave poznas nejvic a muzes rozebrat taktiku a vidis vse nejlip, protoze healer ma stat na tom nejodlehlejsim miste a mit vse na dlani, musi mit skratka nejvetsi prehled ze vsech co se deje.Protoze on predevsim nesmi umrit.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.

Edited by - Speh on 24/05/2006 10:06:48
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:05:01  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
samozrejme ze potvora to udela presne podle scenare a hrac to udela podle svyho vlastniho scenare kterej dopredu nikdo nezna ale kdyz budete pul roku honit hrace v pvp tak proste budete vedet co udela takze to sice nebude predem nascriptovany ale bude to predem jasny

Tak toto je na nobelovu cenu. Objevil jsi prvni 'zakon' pvp? To tedy znamena, ze pokud se podle tohoto zakona budes ridit musis byt automaticky jeden z nejlepsich pvp bijcu?

Kazdym tvym dalsim postem mne utvrzujes, ze jsi pure teoretik.

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:05:09  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
mozna az budes to pvp delat dyl tak budes vedet presne kdo kdy co udela a pokud to neudela tak prohral ... tohle neni ultima

nebo to mozn anepochopis apak pro tebe bude pvp porad vrchol umeni

Typická ukázka jak jsi mimo - aktuální alianční draktulovský highwarlord Destructive. Snad nejhůř hrající mág z těch co si vybavuju (a vybavuju si většinu aktivních r10+), totálně neschopný v team pvp dělat cokoli víc než mačkat nějakých 6 tlačítek (neovcuje, necounterspelluje castery) - ale zmáčkne tři tlačítka a o sekundu později máš -4k nebo -5k hp. A můžeš bejt skiller jakej chceš, pokud tvoje classa nemá něco co s tím udělat tak to máš za IK. Kdyby to bylo za 3k dohromady tak s tím třeba i něco uděláš, ale bylo to za 5 a seš tuhej. To že víš že to udělá je ti celkem k ničemu, aktuálně je damage class vs HP už v takovým nepoměru, že spousta bojů je vyřešená tak rychle že je ceklem jedno že víš co bys měl udělat, protože uděláš jednu věc a než můžeš udělat druhou (1s global cooldown) tak už se válíš. A když se podíváš na naxx itemy tak budou ty souboje ještě kratší.

Add video: nic mi to neříká, ikonek tam má hodně ale nevyznám se v nich. Každopádně bych někdy rád viděl videjko třeba od lidí jako SergX, Smuk a x dalších paladinů. I když ani tam by mi ty ikonky nic neříkaly...

Pepo: počkej co budeš říkat až tě Skilin parkrát škrábne Ashkandim ;)

Edited by - Rakhen on 24/05/2006 10:06:54
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:06:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ale toto eagle nikdy nepochopi, aj MDK malo myslim neikolko videii kde porazili prevahy. Ja som ich videl tolko ze si to uz ani nepamatam. Len pre priklad .... Eagle, ak mas dobrej net tak ti mozem poslat video Demhibbies, je to filmecek kde 7 ludi bojuje s 36timi nepriatelmi a vyhraju to .... myslis ze to bola nahoda ? Alebo ze mali lepsi equip ? .... to si fakt ze nemyslim.

Fakt ze nemam cas a naladu hladat taketo video, ale len pre ukazku :

Black Draogon (8x .... v dobe ked niekdo nevedel ako ich porazit) vs. 24 ! dalsich hracov... je to 7 minutove nonstop pvp video ...http://daoc.baf.cz/movies/mordred/2003-08-30_[Bravest]_BlackDragon%20vs%20Dizzy%20Torcn%20Legends.mpg

3 vs 8 ... http://daoc.baf.cz/movies/mordred/2004-08-09_[Bravest]_Aegis_3v8%20Sin%20Vida.wmv

Ja viem, je to daoc .... ale toto iste sa da robit aj vo wowe, len to nikdo nerobi z dovodu slabeho outdoor pvp a z dovodu .... vlastne toho ze to nikdo nechce robit .... ako ste sa mohli docitat v tomto topiku.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:07:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
no ja furt zastavam teorii, ze pokud uz nekdo v tech BG stravi hodne casu a i treba si zkusi sahnout na nejakej epickej rank, tak uz tak nejak prirozene nejakej ten pvp skill i pochyti, nauci se reagovat adekvatne k situaci, zacne se konecne rozhlizet i co se deje kolem nej v tom AB/WSG a ne jen ze kouka jak zabit nejblizsiho soupere a tak nejak se mozna i zacne zajimat o taktiku, pozdeji zacne i treba premejslet o tom, ze grupa 5 hunteru a 4 warrioru neni zrovna to nejlepsi co muze do wsg poskladat a tak nejak vubec vsechno okolo... rozhodne i v tom BG se docela snadno pozna kdo nejaky pvp skill ma a kdo tim je doposud nepostizen
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:12:17  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno ja beham venku pomerne casto v grp pojizdet aliky, jenze spis to pripomina valcovani map, protoze bohuzel alici nejsou vubec zvykli na to ze by je nekdo na jejich farm spotech rozsekaval, protoze veskera tato zabava byla zavrena do bg[verim ze je to i opacne]Takze behat venku je pro me spis takova nenarocna zabava, nez to co bych chtel aby to bylo.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:15:42  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

no ja furt zastavam teorii, ze pokud uz nekdo v tech BG stravi hodne casu a i treba si zkusi sahnout na nejakej epickej rank, tak uz tak nejak prirozene nejakej ten pvp skill i pochyti, nauci se reagovat adekvatne k situaci, zacne se konecne rozhlizet i co se deje kolem nej v tom AB/WSG a ne jen ze kouka jak zabit nejblizsiho soupere a tak nejak se mozna i zacne zajimat o taktiku, pozdeji zacne i treba premejslet o tom, ze grupa 5 hunteru a 4 warrioru neni zrovna to nejlepsi co muze do wsg poskladat a tak nejak vubec vsechno okolo... rozhodne i v tom BG se docela snadno pozna kdo nejaky pvp skill ma a kdo tim je doposud nepostizen

Mno nejakej ten skll ma to mas pravdu, ale bg a opravdova teamova hra venku s prvky prekvapeni adrenalinu, vyuzivani pokazde jineho terenu, vyzaduje trosku vice umu nez bg.Znam plno generalu za hordu a podobnejch ranku ktere bych v zivote do grp nechtel, protoze nejsou teamovi hraci a uz vubec nepremysli teamove.Zkratka si svuj rank akorat vyharvili v bg nic vic nic min, mrskej skill a vubec zadne teamove smysleni.

Edited by - Speh on 24/05/2006 10:16:28
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:18:18  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
..

Taky mne napadlo, ze outdoor group pvp nikdo ve wow nedela, protoze je vsude nasazeno milion mobu. Vlastne nemas ani kde to pvp delat, aby jsi nenagroval do bitvy neco z toho pve ...

V datadisku by to chtelo volnejsi zony, kde nebude milion spawnu npececek.

Mno v podstate ani ne.ono je tam sice hodne mobu, ale pokud clovek uz ma nejakej lepsi eq aspon t1 a kusy t2, tak ho ty moby zase tak moc nedeprimujou.S ledovym klidem je do sebe necham mlatit a resim napred nepratele a zase tendle problem je na obouch stranach takze to nevidim jako nejak zasadni problem.I kdyz ano obcas tu nahlas nadavam, protoze je to otravne.

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:21:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nekdy to sou mobove, nekdy stupidni guardi, rozhodne je to neprijemny, to souhlasim, i proto mam radsi wsg/ab
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:24:30  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to ste vsichni slepi nebo blbi? pisete to samy co ja a pisete ze ja sem mimo ... :)

jsem frost mag delam ovce delam counerspelly delam support ... kdyz potrebuju dam IK ... ja to pvp asi narozdil od vas delam nebo nevim ...

hral sem za vsechny postavy abych vedel v cem sou silny a v cem sou slaby stravil sem hodne casu na BG studii taktiky studii boje protivniku a hlavne studii chovani hracu ...

zadny boj neni stejny ale je to jako sachy ... tahnu ja tahne on je to pomaly bo cooldowny a vetsina souboju nema se skillem nic spolecneho ... zvlast proti magum tam ma sanci snad jedine engineer (pokud mag zacina)

takze se to nejdriv naucte nebo si to aspon zkuste ale wow neni o skillu - je o vybaveni/rase/povolani ... samozrejme ze nekdo kdo se svoji postavu nenauci hrat bude vzdycky slabsi nez ten kdo se to naucil ... ale buh se spatnym equipem nebo nizkym levelem si proste neskrtne

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:26:14  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

to ste vsichni slepi nebo blbi? pisete to samy co ja a pisete ze ja sem mimo ... :)

jsem frost mag delam ovce delam counerspelly delam support ... kdyz potrebuju dam IK ... ja to pvp asi narozdil od vas delam nebo nevim ...

hral sem za vsechny postavy abych vedel v cem sou silny a v cem sou slaby stravil sem hodne casu na BG studii taktiky studii boje protivniku a hlavne studii chovani hracu ...

zadny boj neni stejny ale je to jako sachy ... tahnu ja tahne on je to pomaly bo cooldowny a vetsina souboju nema se skillem nic spolecneho ... zvlast proti magum tam ma sanci snad jedine engineer (pokud mag zacina)

takze se to nejdriv naucte nebo si to aspon zkuste ale wow neni o skillu - je o vybaveni/rase/povolani ... samozrejme ze nekdo kdo se svoji postavu nenauci hrat bude vzdycky slabsi nez ten kdo se to naucil ... ale buh se spatnym equipem nebo nizkym levelem si proste neskrtne

No comment, snad jen pokud jsi se zabival studii taktiky v bg tak gratz:]

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:26:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

quote:

Mno nejakej ten skll ma to mas pravdu, ale bg a opravdova teamova hra venku s prvky prekvapeni adrenalinu, vyuzivani pokazde jineho terenu, vyzaduje trosku vice umu nez bg.Znam plno generalu za hordu a podobnejch ranku ktere bych v zivote do grp nechtel, protoze nejsou teamovi hraci a uz vubec nepremysli teamove.Zkratka si svuj rank akorat vyharvili v bg nic vic nic min, mrskej skill a vubec zadne teamove smysleni.

pvp rakn vazne neni skill na tom se shodnem ... co bude dalsi?

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:33:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsi zpatky u 1v1. Skutecne mne fascinuje jak si pod pojmem pvp predstavujete pouze duely ...

Ja tu mluvim o group pvp; predstav si petkrat vetsi sachovnici a petkrat vic figurek.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:34:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Eagle, chces mi povedat ze si hral uplne za kazdu classu a za kazdu rasu s uplne kazdym buildom, uple kazdym equipom a robil si si poznamky do zositu len na to, aby si vedel proti komu to hrat ? Tak to teda gratz, ja nevedel ze je wow wonku uz 3 roky ...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:36:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eagle, chces mi povedat ze si hral uplne za kazdu classu a za kazdu rasu s uplne kazdym buildom, uple kazdym equipom a robil si si poznamky do zositu len na to, aby si vedel proti komu to hrat ? Tak to teda gratz, ja nevedel ze je wow wonku uz 3 roky ...

tak hlavne to cely delal aby nakonec prohlasil, ze nema zadnej skill jelikoz wow neni o skillu
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:38:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

v tech BG to je predevsim o tom, jak jsou lidi schopni mit prehled o celkove situaci na bojisti.. je to vic nez equip, vic nez classa/rasa, vic nez ovladani sve postavy..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:40:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tak hlavne to cely delal aby nakonec prohlasil, ze nema zadnej skill jelikoz wow neni o skillu

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:46:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nestaci ciste nahodou hrat proti nim a neco si precist na foru od lidi co za ne hraji ?

predstav si ze si nemusim osobne uriznout koule abych vedel ze me to usetri prachy za alimenty

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:51:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

hral sem za vsechny ... ne se vsemi buildy ale to uz neni tak podstatne ... poznamy do sesitu si delat vazne nepotrebuju :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:52:57  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

nestaci ciste nahodou hrat proti nim a neco si precist na foru od lidi co za ne hraji ?

predstav si ze si nemusim osobne uriznout koule abych vedel ze me to usetri prachy za alimenty

hrat proti nim a hrat za ne neni uplne stejny :) ale vetsinou by to stacit melo

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:54:16  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Typická ukázka jak jsi mimo - aktuální alianční draktulovský highwarlord Destructive. Snad nejhůř hrající mág z těch co si vybavuju (a vybavuju si většinu aktivních r10+), totálně neschopný v team pvp dělat cokoli víc než mačkat nějakých 6 tlačítek (neovcuje, necounterspelluje castery) - ale zmáčkne tři tlačítka a o sekundu později máš -4k nebo -5k hp.

Zivacka, to mi jeste 2-4k hp zbude, s trochou last standu a buffu klidne i vic. Nehlede na to ze nejvetsi alfu ma fire mag, takze si nasadim trochu FR a rozhodne to nebude za 5k. Jeden priest mne v pohode zvladnul uhealovat proti peti alikum, co do mne sili vsim co meli. Je to docela sranda sledovat, jak hunteri intenzivne topej sipy do plechovky ve wrathu s bulwarkem v ruce, misto aby sejmuli healera o 2 metry za mnou. Priznavam, ze kdyby to bylo 5 casteru tak pravdepodobne lehnu, nicmene to je docela vzacna situace.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:55:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
co berete jako skill asi to porad nechapu ... podle me je skill to jak dobre dokazu svoji postavu zapojit do pvp nebo group pvp .. ne o tom ze zapnu trinkety a nekoho na 2 kouzla sestrelim ... a tohle ve wow funguje ...

celej muj skill muze jit do haje kdyz me nekdo onehitne ... na co mi pak je? tam me pak zachrani jedine ... a to vybaveni ...

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:56:58  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pvp rakn vazne neni skill na tom se shodnem ... co bude dalsi?

tak na tom sa nezhodneme
PvP rank nemusi znamenat skill by bolo presnejsie.

A trosku prehanate s tym outdoor pvp. Rozne prostredie neznamena velmi velky vplyv na bitku. Iste ze to ma ale ono trebars vo WSG su 3typy prostredia ktore sa mozu vyskytnut v outdoor. Ten najpodstatnejsi rozdiel je blizky cintorin a mobs ale zasa ked sa stretnu 2 rovnocenne grupy hrajuce na strategicky gol- teda vlajky, tak clovek si poriadne rozmysli ako casto bude vyuzivat sluzby Spirit healera. Samozrejme ked clovek hra bg po Xty krat tak to straca na zabavnosti a uz je to skor rutina.
K tym videam
Nuz Sickn je healbot, Bault je combat healer i ked v tom videu ukazal jaky to je lamer, je rozdiel medzi healbotom a combat healerom.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 24/05/2006 :  10:58:34  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nerekl bych, ze damage hracu ve vsech smerech prerusta prezitelnost. Bezpochyby je to pravda u kohokoliv specnuteho na pure damage (tj skoro vsichni pvp hraci), do jiste miry je to pravda i u casteru (rezisty delaj divy, ale sehnat pouzitelny rezist na vsechno najednou dost dobre nejde. 1vs1 obcas stiham prehodit rezistovy equip, v AVcku je to bezpredmetne, stejne do mne skoro porad jde damage nejmene do 5 rezistu soucasne). V tank vs fyzicka damage je to spis naopak. Top equipnuty rogue mne pizla rozhodne dele, nez mne pizlal blue rogue kdyz sem behal v modrem equipu.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  11:03:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Niekdy staci, ale eagle pisal ze za nich hral.

MYslim ze rozdiel medzi shadow a holy priestom je dost markantny, tak isto ako medzi demonology a destruction warlockom, tak isto ako medzi protection a fury warriorom .....
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  11:31:54  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Niekdy staci, ale eagle pisal ze za nich hral.

MYslim ze rozdiel medzi shadow a holy priestom je dost markantny, tak isto ako medzi demonology a destruction warlockom, tak isto ako medzi protection a fury warriorom .....

rozdil dela jen nekolik malo talentu ... to esli mi kouzlo zere vic nebo min many mi neprijde uplne podstatne jde o moznosti co to ktery povolani ma na to nepotrebujes hrat vsechny buildy ...

dal se hadejte a placejte nesmysli ... myslete si ze dobry pvp je kdyz 60 epik zabije polomrtvyho sedivaka nebo si klidne myslete ze naskillovanej sedivak zabije 60 epika ... me je to fuk ...

nekteri pochopili nekteri nepochopi nikdy sorry papa

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 24/05/2006 :  11:43:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Chlapce zlaty, chodis moc do extremov. Nikdo netvrdi ze sedivak sejme 60tku, ale kludne 58ka moze sejmut 60tku.

Akych par talentov ? Podme na priklad na warlocka pretoze toho poznam, chces mi povedat ze talent ktory ti znizi casting time na shadowbolte, dalej ti dava instant kuzlo ktore moze critovat za 2k skoro, dalej talent ktory ti prida 100% crit dmg ...... myslim za tieto talenty su o dost lepsie ako talent ktori ti pride 10% many pre peta , alebo da tvojmu impovi abilitu na znizenie tvojho agra ...
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/05/2006 :  11:44:14  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Protoze rank =/= skill ?

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 24/05/2006 :  13:32:01  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
rozdil dela jen nekolik malo talentu ... to esli mi kouzlo zere vic nebo min many mi neprijde uplne podstatne jde o moznosti co to ktery povolani ma na to nepotrebujes hrat vsechny buildy ...

ROFL Tak tohle je vubec pro VT do podpisu. Na co se vlastne tak vsichni namahame s buildy a proc tady k tomu jsou vsechna ta vlakna, ktera se jich tykaji , vzdyt jde jen o par nepodstatnych bodu ;).
Nevim jsem Affliction lock, ale s Destruction lockem se v PvP nemuzu merit.

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  13:59:10  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jestli ste si nevsimli tak vsechny povolani maji zasadni rozdilove talenty na 21 a 31 pozici ... takze jeto 6 zasadnich rozdilovych talentu ... to ostatni je vetsinou jen proto ze je to nutny k ceste dal ... takze ano je to par talentu

ostatni zvedaji dmg snizuji agro zvedaji ho pridavaji vice ci mene uzitene procy ... ale tech zasadnich je par ... PoM treba nebo shadow forma nebo treba hemorhage je jich samozrejme vic nez jen 6 na povolani ale neni jich 51 v kazdem buildu

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:23:19  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

jestli ste si nevsimli tak vsechny povolani maji zasadni rozdilove talenty na 21 a 31 pozici ... takze jeto 6 zasadnich rozdilovych talentu ... to ostatni je vetsinou jen proto ze je to nutny k ceste dal ... takze ano je to par talentu

Sice chapu, ze se snazis nahuntit co nejvic postu, ale placat az takovy kraviny, to je moc i na me.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:31:25  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Sice chapu, ze se snazis nahuntit co nejvic postu, ale placat az takovy kraviny, to je moc i na me.

ses mag ze ... tak mi teda napis ketry talenty sou pro tebe zasadni ... mas tam IAE, POM, evokaci, arcane power, ice block, pyroblast, blastwave ? no ve frostu je jich asi vic

talenty ovlivnujici scrit dmg manu agro .. nemaji vliv na moznosti postavy jen to vic crituje stoji min many nebo podobny veci ... ale zadnou moznost co postava udelat muze nebo nemuze to nema

Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:32:42  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:

ostatni zvedaji dmg snizuji agro zvedaji ho pridavaji vice ci mene uzitene procy ... ale tech zasadnich je par ... PoM treba nebo shadow forma nebo treba hemorhage je jich samozrejme vic nez jen 6 na povolani ale neni jich 51 v kazdem buildu

Probuh, hral jsi nekdy locka ? Vzdyt ty dva buildy jsou uplne jiny postavy s uplne jinym zamerenim, a rozhodne nejde o pouhych 6 talentu na pozici 20+. Uz jenom po prvnich 5-ti bodech (lvl 14) je pomerne rozdil, jestli mas Corruption s Cast Time 2s, nebo instant, zvlast kdyz dava v te dobe nejvetsi dmg. A to uz vubec nemluvim o dalsich vetvich. Nevim hraju take nekolik altu, ale to jaky build pujdes je pomerne dulezite rozhodnuti a urcuje styl hry, jak ji budes a chces hrat.
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :), kdyz je to v podstate jedno .
Porad tady meles co jsi vsechno hral za postavy a jak das cokoliv, krome engineera, mas teda nekde ukazky tvych postav, aby se mohli vsichni presvedcit, ze jsi to dotahl dal nez na lvl 12, kde jsou talenty opravdu k nicemu .

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:39:21  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
ses mag ze ... tak mi teda napis ketry talenty sou pro tebe zasadni ... mas tam IAE, POM, evokaci, arcane power, ice block, pyroblast, blastwave ? no ve frostu je jich asi vic

talenty ovlivnujici scrit dmg manu agro .. nemaji vliv na moznosti postavy jen to vic crituje stoji min many nebo podobny veci ... ale zadnou moznost co postava udelat muze nebo nemuze to nema

Nemaji vliv na moznosti postavy?? Chces mi tvrdit, ze kdyz si treba misto Improve frostbolt dam Permafrost, ze to bude mit stejnej efekt? nic se nezmeni? Nebo misto Piercing ice treba improve blizzard?? Tak bych mohl pokracovat. Naopak tier 7 talenty nejsou vubec zasadni.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:42:32  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by necrofrost

quote:

Probuh, hral jsi nekdy locka ? Vzdyt ty dva buildy jsou uplne jiny postavy s uplne jinym zamerenim, a rozhodne nejde o pouhych 6 talentu na pozici 20+. Uz jenom po prvnich 5-ti bodech (lvl 14) je pomerne rozdil, jestli mas Corruption s Cast Time 2s, nebo instant, zvlast kdyz dava v te dobe nejvetsi dmg. A to uz vubec nemluvim o dalsich vetvich. Nevim hraju take nekolik altu, ale to jaky build pujdes je pomerne dulezite rozhodnuti a urcuje styl hry, jak ji budes a chces hrat.
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :), kdyz je to v podstate jedno .
Porad tady meles co jsi vsechno hral za postavy a jak das cokoliv, krome engineera, mas teda nekde ukazky tvych postav, aby se mohli vsichni presvedcit, ze jsi to dotahl dal nez na lvl 12, kde jsou talenty opravdu k nicemu .

level 12 to jde? ja myslel ze je jen level 1 a pak me smazou ... :(

nemam ukazky niceho a ani je nepotrebuju ... ono kdyz se chces dostat na ten talent 21 nebo 31 tak ty body nekam dat musis a to dela rozdilne postavy ... ale to esli kouzlo s cooldownem hodis instant nebo ne je celkem fuk ... u magovsky exploze ktera cooldown nema je to celkem o necem jinym

ja delam respey i kvuli jednomu talnetbodu kterej ma podle me jinde nez byl vetsi vyznam takze ty 60tky chapu

mag postavenej na arcane power, pyroblastu a pom (3 talentbody) musi nekam narvat tech zbyvajicich 48 talent bodu ... a budto se zameri na dmg nebo na kontrolu pohybu protivnika ... ale zadne moznosti co delat mu to neprida nemuze najednou vytahnout obourucak a rozpulit me ... proste muze mit jen neco a vasich milion moznosti co muze mag udelat se stencuje na par ktery udela ... a vite to vsichni jen tu placat z hladu

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:47:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:

Nemaji vliv na moznosti postavy?? Chces mi tvrdit, ze kdyz si treba misto Improve frostbolt dam Permafrost, ze to bude mit stejnej efekt? nic se nezmeni? Nebo misto Piercing ice treba improve blizzard?? Tak bych mohl pokracovat. Naopak tier 7 talenty nejsou vubec zasadni.

esli vyberes iFrostbolt nebo permafrost tak se samozrejme zmeni esli to budes castit dyl nebo esli to bude dyl chilled ... ale neprida ti to zadnou abilitu kterou by nemohl pouzit firemag nebo arcane mag

bud se budem bavit o vlivu talentu na konkretni kouzla nebo o jejich vlivu na moznosti postavy ... vyberte si ale zatim se kazdy bavime o necem jinem

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:55:04  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
dejem tomu ze jako war potkam frost maga ... jakej je rozdil jestli budu zmzlej furt nebo porad? furt=permafrost porad=iFrostbolt

pom pridava moznost hodit neco - cokoli instant
ale permafrost ne .. jen to ovlivnuje efekt neceho co maji vsichni

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:55:55  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :)

nikoliv proto ze by se to pak hralo uplne jinak ale ze s vybavenim co mam udelam s jinym buildem treba o 0.5 procenta vyssi dmg

ano buildy ve wow sou v zasade omezene na velmi nizky pocet jestli jich bude 5 nejak vic rozdilnych na kazdou classu tak moc
na nizkym levelu je samozrejme vetsi rozdil mezi tim jestli das 5 talentu tam ale nebo tam z tech peti co mas ale kdyz jich das 5 tam nebo tam z tech 51 tak uz to velkej rozdil neudela

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 24/05/2006 14:58:05
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/05/2006 :  14:58:14  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Pokud je to k nicemu, tak proc lvly 60 delaji tak casto po dosazeni tohoto lvlu respec :)

nikoliv proto ze by se to pak hralo uplne jinak ale ze s vybavenim co mam udelam s jinym buildem treba o 0.5 procenta vyssi dmg

myslim, ze lognu dneska sveho resto druida a pujdu delat tu imba damage do pvpka v kocce... to budou vsichni zirat... ale myslim, ze budu mit stesti, ze umrou smichy... tak treba nejaky HK bude...

no mmo
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:02:56  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
Hadanka:

jedneho dna chargol v BRM NE warrior s Cthun sekerou (DEoI) mojho alticka, lvl 57 shadowpreista.

Otazka: Kto si bezal po telo?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:03:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

quote:

myslim, ze lognu dneska sveho resto druida a pujdu delat tu imba damage do pvpka v kocce... to budou vsichni zirat... ale myslim, ze budu mit stesti, ze umrou smichy... tak treba nejaky HK bude...

jses smesnej ve sve omezenosti
dobre u tebe to nenazveme dmg ale vykon
u me vykon = dmg

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:04:22  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

Hadanka:

jedneho dna chargol v BRM NE warrior s Cthun sekerou (DEoI) mojho alticka, lvl 57 shadowpreista.

Otazka: Kto si bezal po telo?

noo tipnu priesta... ale dost vaham jestli to bylo s IK nebo ne... pokud nedal ik tak mozna si zasportoval war

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 24/05/2006 :  15:05:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

jses smesnej ve sve omezenosti
dobre u tebe to nenazveme dmg ale vykon
u me vykon = dmg

je smesne od tebe podobnou vec takovym zpusobem generalizovat... budi to ve me dojem, ze hre moc nerozumis...
mam pocit, ze jsi hraval huntera ne? zkus si predstavit BM heavy build a heavy MM build a heavy survival build jak se herni styl zmeni...
ja hraval jen BM build a pokud vim tak MM buildy hraji jinak

no mmo
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000