Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 27/02/2006 :  16:01:58  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
vsechny zajima co kdo pouziva a co na cem komu prijde lesi ... aby si podle toho pak moh lepe rozhodnout co jemu se libi
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/02/2006 :  16:22:03  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
mno, diskuse a tohle je neco jinyho, tohle je takovy ani nevim co, ja mam tenhle build a dam si koho chci, nene ja mam tenhle, kam se hrabe ten tvuj atd. to mi moc jako diskuse neprijde

debatu si predstavuju tak, ze se nekdo na neco zepta a ostatni odpovidaji podle zkusenosti at si ten clovek udela svuj nazor a ne se hadat, kdo koho a jak da, kdyz vime, za kazdy muze dat kazdyho, ptze zalezi na situaci
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 27/02/2006 :  16:34:59  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
ja napsal post o tom, jak to vidim ja, jebka mi oponoval, ja mu zase vysvetloval svoje veci, :))

ono asi ta hranice pro hadku/diskuzi je tak uzoucka....

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 27/02/2006 :  16:41:22  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
tak ja se taky pridam
mam 34disc/17holy priesta
moc za nej nehravam, jen kdyz sjem znudenej tak jdu do AB ci WSG a vyberu si jednoho schopneho warra a toho healuju
S buildem jsem spokojenej, protoze udrzim dotycneho nazivu, sam se drzim stranou, obcas tam prdnu SW:P ci MB
Jedine co mi obcas vadi je nemoznost zastavit protivnika - v tom je lepsi shadow s 10% stunem
No a taky solovani je shit

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 27/02/2006 :  18:51:57  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
jo, s tim plne souhlasim sethe

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 02/03/2006 :  10:43:50  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
chci se zeptat:má smyl ztrácet talentový body na Spirit Tap?
Od lvl 30 už nějak nepozoruju,že by mi stoupala mana.Jo asi to bude tím, že s přibívajícími lvl mi stoupá mana,tudíž je jasné,že s méně many to bylo poznat.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2006 :  11:45:09  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fantom

chci se zeptat:má smyl ztrácet talentový body na Spirit Tap?
Od lvl 30 už nějak nepozoruju,že by mi stoupala mana.Jo asi to bude tím, že s přibívajícími lvl mi stoupá mana,tudíž je jasné,že s méně many to bylo poznat.

Mozna by neskodilo sehnat trochu equipu co pridava spirit, co myslis?
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 02/03/2006 :  12:58:53  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
heh to me v tu chvíli nenapadlo.kazdopadne se teda zeptam kolik spiritu je treba "nastradat"aby se to s tim talentem vyrovnalo?..takze pochopil jsem dobre:spirit tap nebrat...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:19:26  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fantom

heh to me v tu chvíli nenapadlo.kazdopadne se teda zeptam kolik spiritu je treba "nastradat"aby se to s tim talentem vyrovnalo?..takze pochopil jsem dobre:spirit tap nebrat...

Jestli te bavi chlastat manu tak spirit tap nebrat, to kazdopadne.
Jinak vazne nechapu, proc bys chtel nebrat zdaleka nejlepsi pristovskej solovaci talent.
Go to Top of Page

Fantom
Starting Member

72 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:25:16  Show Profile Send Fantom a Private Message  Reply with Quote
Tak třeba proto,že jsem nevěděl,že je to jeden z nej solovacich talentu...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2006 :  11:02:34  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nevim co si dat za shadow build ted po patchy, premejslel jsme o necem jako http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p10/priest/talents.html?50023212300000000000000000000000502324103311251
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2006 :  11:04:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ale bojim se ze to bude hodne spatny s manou... asi se budu muset vzdat inner firu a dat tam aspon tri bodiky do mental agility
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 29/03/2006 :  13:01:22  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
mno medulaku v shadow tree by sa dalo este co to doplnit
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 29/03/2006 :  14:37:31  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

mno medulaku v shadow tree by sa dalo este co to doplnit

njnj, chci se dostat na 33/18 (po ten imp. inner fire) ale tak uvidim v praxi, muzu zkusit vic buildu
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 29/03/2006 :  19:04:02  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
http://img135.imageshack.us/img135/3783/clipboard016ln.jpg
- neznamena to ze je to odted zakazany addon, ne?

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything

Edited by - Relative on 29/03/2006 19:04:57
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 30/03/2006 :  08:08:42  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
tak co na to říkáte?:o)melee chary toho moc na výběr nemají buď umřít hned nebo až zachvilku,Medule já teda oželel inner fire a dal 5 bodů do mental agility ve shadowformu skupinu podporuješ štítama a dispelem je dobrý si to co nejvíc snížit jinak to žere hodně moc many,,je to dobrý,,měl jsem větší obavy,,a holy nova:o)taková srandička do PvP,,štít zvýšený při 15 sec inner fire zvýšený už v základu instantní shadowguard chvilkama se cítím skoro jako šaman:o)hex na paláty je zlepšený akorát ten inner focus jednou za tři minuty to taky mohli dát jako 100 procentní krit

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 30/03/2006 :  10:21:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

tak co na to říkáte?:o)melee chary toho moc na výběr nemají buď umřít hned nebo až zachvilku,Medule já teda oželel inner fire a dal 5 bodů do mental agility ve shadowformu skupinu podporuješ štítama a dispelem je dobrý si to co nejvíc snížit jinak to žere hodně moc many,,je to dobrý,,měl jsem větší obavy,,a holy nova:o)taková srandička do PvP,,štít zvýšený při 15 sec inner fire zvýšený už v základu instantní shadowguard chvilkama se cítím skoro jako šaman:o)hex na paláty je zlepšený akorát ten inner focus jednou za tři minuty to taky mohli dát jako 100 procentní krit

musim se poklonit pred tvym pisemnym projevem.. tak vybrouseny styl jsem uz dlouho nevidel..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 30/03/2006 :  11:43:26  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
nikde tu nevidím,že jsi kněz pane vybroušený,možná se ti nelíbí můj styl,ale co píšu je pravda narozdíl od některých pěkných nic neříkajících příspěvků zde

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/03/2006 :  13:16:19  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

nikde tu nevidím,že jsi kněz pane vybroušený,možná se ti nelíbí můj styl,ale co píšu je pravda narozdíl od některých pěkných nic neříkajících příspěvků zde

Pravda to třeba je, ale když to musí člověk číst 3x, aby to pochopil, tak je to k ničemu
(toto je pěkný, ale nic neříkajcí příspěvek... +1)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/03/2006 :  13:16:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

tohle neni smska abys musel vynechavat mezery a konce radku

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/03/2006 :  13:19:25  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no kdyz nekdo pise smsky porad tak se neni cemu divit ... schavlne jestli odpovida i delka .... me se to nechce pocitat :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 30/03/2006 13:20:46
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 30/03/2006 :  19:45:36  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
co je to schavlně?

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 30/03/2006 :  19:58:22  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

co je to schavlně?

Překlep?
pathetic....

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 08/04/2006 :  17:10:21  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
lidi sem si cet o priestovi a mam dotazek:)
jde o talent spiritual guidance,kerej ma zvysovat dmg o 25% spiritu...jak se to pocita? to jako kdyz ma nekdo napr 300 spirit,tak treba ke kazdymu mind blast to prida az 300/4 dmg nebo jak? THX
Go to Top of Page

Rebeka
Starting Member

73 Posts

Posted - 08/04/2006 :  23:38:20  Show Profile Send Rebeka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Pravda to třeba je, ale když to musí člověk číst 3x, aby to pochopil, tak je to k ničemu

Hmm, možná je to ale tím, že pomalu chápeš....
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/04/2006 :  10:36:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rebeka

quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Hmm, možná je to ale tím, že pomalu chápeš....

neni..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 12/04/2006 :  11:21:01  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
Zdrawim, chtěl bych se zeptat zda-li má Priest nějakou možnost SelfRess jako Shaman. SoulStone od Locka nepočítám. Někteří mí hrači mi stále tvrdí že to umí, ale podle mě ne... díky
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/04/2006 :  11:29:22  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zumbi

Zdrawim, chtěl bych se zeptat zda-li má Priest nějakou možnost SelfRess jako Shaman. SoulStone od Locka nepočítám. Někteří mí hrači mi stále tvrdí že to umí, ale podle mě ne... díky

Jedině když procne trinket od darkmoon faire.
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 12/04/2006 :  11:36:40  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Díky ti, juknu na to... jen by mi pomohlo jaxe treba ten trnket jmenuje.

Edit: Už jsem to našel, díky

Edited by - Zumbi on 12/04/2006 11:55:42
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 12/04/2006 :  14:59:48  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Díky ti, juknu na to... jen by mi pomohlo jaxe treba ten trnket jmenuje.

Edit: Už jsem to našel, díky

vykasli sa na to, radsej si nafarmi mindtapy, ten trinket sux
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 12/04/2006 :  16:12:28  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Ten trinket je daleko lepci jak mindtap

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Rebeka
Starting Member

73 Posts

Posted - 12/04/2006 :  16:56:18  Show Profile Send Rebeka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Tak proč sakra nikdy neprocne zrovna když je to potřeba? IMO je to crap.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/04/2006 :  17:16:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
ty potrebujes boj prezit a lecit a lecit a ne chcipnout
lifetap > selfress
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/04/2006 :  18:33:22  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno johny voni nemysli ten z beast decku..:) ten je samozrejmne lepsi...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 12/04/2006 :  19:02:30  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Dpc sorry sem koukal na deck z darkmoon faire ,tak sem samozrejme myslel beast deck. to se omlouvam. Ten self ress je samozrejme crap(kdyz sem ho testil tak me v dungu ressnul kdyz byl wipe a byl k nicemu,nebo me ressoval u Azuregose takze taky velmi uzitecny) Omlouvam se za miss info

now - HotS

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/04/2006 :  19:44:14  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

zOMG ! ololol such n00B
code 04

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 12/04/2006 19:45:28
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/04/2006 :  21:11:37  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

zOMG ! ololol such n00B
code 04

jak se tak divam z tech tvojich 2400 postu,je tak 90%
zOMG ! ololol such n00B
code 01-XXlearn2play

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/04/2006 :  22:15:06  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by Stilgar

quote:

zOMG ! ololol such n00B
code 04

jak se tak divam z tech tvojich 2400 postu,je tak 90%
zOMG ! ololol such n00B
code 01-XXlearn2play

tak jako ... tohle se ale nedalo odolat ..

a nahodou vetsina mych postu sou velice hodnotne theorycrafty

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 13/04/2006 :  08:23:24  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

myslim, ze aj ten druhy trinket je shitt, petoze spoliehat sa na 2% proc je blblost, povedzme ze to procne raz za cely boj a just vtedy ked mas cas spiritovat, ja mam 2x mindtap ako posledne 2 blue itemy a budem to mat kym sa nenajde nieco lepsie (rejuv alebo scale)
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:55:07  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murro

quote:

quote:

myslim, ze aj ten druhy trinket je shitt, petoze spoliehat sa na 2% proc je blblost, povedzme ze to procne raz za cely boj a just vtedy ked mas cas spiritovat, ja mam 2x mindtap ako posledne 2 blue itemy a budem to mat kym sa nenajde nieco lepsie (rejuv alebo scale)

Testoval jsi vubec Blue dragon card? Staci si nainstalovat nejaky addon co sleduje vyregenenou manu za fight a uvidis jak dobry Blue dragon je. Obzvlast pro priesta. A zbude ti misto pro lepsi trinkety (Rejuv crystal, ZHC, atd...)

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 13/04/2006 :  13:51:51  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tsawo

quote:
Originally posted by Murro

quote:

quote:

Testoval jsi vubec Blue dragon card? Staci si nainstalovat nejaky addon co sleduje vyregenenou manu za fight a uvidis jak dobry Blue dragon je. Obzvlast pro priesta. A zbude ti misto pro lepsi trinkety (Rejuv crystal, ZHC, atd...)

tych 15 sekund pocas boja si kedykolvek najdem na regen + pocas celeho boja budem mat (ked uz je rec o mindtape)+11mp5s. rejuv a scale som spomenul vyssie, a to su naj healer trinkety po tapoch. zhc, ehm, no...
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 13/04/2006 :  14:01:57  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Njn asi vec zvyku,ja si furt myslim ze mindtap i scale je horsi jak blue dragon

now - HotS

Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 14/04/2006 :  21:54:54  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
Od kteryho levelu je mind control prosimvas? rad bych si z nejakeho alika udelal srandu...

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 18/04/2006 :  15:08:26  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mo0dy

Od kteryho levelu je mind control prosimvas? rad bych si z nejakeho alika udelal srandu...

Myslím že od 30tého...

Jinak bych chtěl zkritizovat co mam spatne v buildu ...
Jedna se mi o fci primHealera
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?50503003000000023505103030215500000000000000000
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 18/04/2006 :  18:14:54  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jinak bych chtěl zkritizovat co mam spatne v buildu ...
Jedna se mi o fci primHealera

Vyhodil bych Spirit of Redemption, určitě přidal Inner Fire (jeden group heal zdarma každé tři minuty...).

Holy Specialization bych snížil (jo, vím že máš Inspiration, ale i tak), a hodil jinam.

Jseš si jistej že vždycky bude někdo jinej kdo může házet buffy? Jinak určitě improved PWF.

SPI buffu je škoda, možná místo spiritual healing?

Ale obecně to je věc názoru, nic špatně nemáš... Záleží jen na osobních preferencích a equipu.

Edited by - Marigold on 18/04/2006 18:15:13
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 18/04/2006 :  19:16:20  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Holy nova zbytecnost,spirit of redemption zbytecnost,holy specka zbytecnost

Urcite mit inner focus + imp pw:f

Sel bych i do mental agility,prece jen 3/5 nasich heal kouzel sou instanty

now - HotS

Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 18/04/2006 :  21:01:02  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:

Holy nova zbytecnost,spirit of redemption zbytecnost,holy specka zbytecnost

Urcite mit inner focus + imp pw:f

Sel bych i do mental agility,prece jen 3/5 nasich heal kouzel sou instanty

Souhlasím v tomhle s Johnym, dle mých zkušeností bych ti doporučil totéž.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 19/04/2006 :  07:31:15  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
Jj, díky moc... O te Nove sem si to myslel, ale chtel jsem to mit potvrzene a ten spirit sem jeste v akci nevidel takze nemuzu nic tvrdit. Na prvni pohled to vypadalo dobře....ale nechám se inspirovat vámi.
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 19/04/2006 :  09:35:34  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
Inner focus musim urcite doporucit.. je to hodne pouzitelna vec jak do pve tak do pvp:)

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 27/04/2006 :  23:36:31  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
lidicky jak se da zvysit dmg u holy spells? Jen predmety s :Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to x?nebo neco pridavaj i treba kouzla s : Increases healing done by spells and effects by up to x. Mi to pride celkem nefer kdyz shadow priesti maj veci s Increases damage done by Shadow spells and effects by up to x + terba enchanty sou vsechny na Shadow spells ale holy spell dmg nic nepridava:(
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,61 seconds. on eygor Snitz Forums 2000