rok od posledního našeho setkání se pomalu nachýlil a tak je čas začít plánovat sraz letošní. Pro velmi úspěšných srazech na tomto místě v minulém roce a předminulém roce, jsme se rozhodli sraz v letošním roce zopakovat a dá se říci, že již půjde o tradiční sraz. Z tohoto důvodu budou mít na tomto srazu přednostní právo rezervace lidé co již minulé srazy absolvovaly.
Místo setkaní bude v Penzionu Pod Hlavaticí. Tentokrát to opět nebude mega sraz a počet míst je omezen na 46 lidí. Přednostní místo mají účastníci minulých srazů na Hlavatici, dále pak dle přeihlášení. Cena za jednu noc je 350Kč včetně snídaně. Podrobnosti ohledně jídla a programu ještě upřesníme.
Termín je první týden v květnu 6.-8.5.2006 (sobota-pondělí)
Vzhledem k omezené kapacitě prosím o včastné zarezervovaní vaší účasti a případné zaplacení zálohy organizátorovi akce (viz. příslušný topic)
Aktualní stav: 2 volná místa
Seznam přihlášených:
Noe - bez postele Black Johnny_7 Tibor Pertha Nat Tragedy + rodinka Juf + rodinka Unknown Dark Doomer - prachy na cestě :) Isac Curtis Cezar Drewin + Drewinka Riddle - bez postele Sir Lukas Sagger- na 50% možná uhradil (neident. platba buď od Priboa nebo Saggera) Araya Little Pucek Reyden Tripex Erdisk Rado Hromdotoho Locky Quarath Abdul Lucky Lee Robik Demawend Nataniel Bantu Petr Vok Dorlas Kiarra Markusis Honcka Gurrshael Priboo - na 50% možná uhradil (neident. platba buď od Priboa nebo Saggera) Sedi Bumbays Milamber Termen volné místo volné místo - odhlásil se Arnwald :(( Uhrazeno / Dosud neuhrazeno -------
rozpis ubytování: Pension Pod Hlavaticí (31 lůžek)
Taky tak. (: Edit: jo a rovněž bych bral reservé ... na osmičče byl posledně zajímavý kemp bonus...
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Hlasim SEBE + Jufku + dva(tem postele i jidlo privezeme) takze prosime o manzelskou postel v trochu vetsim pokoji abychom nemuseli davat dvojcata k nekomu do uschovy
no jestli se vejdu s nekym na pokoj tak bych rad jel taky :)
(btw budou za to sele nejake bonusove body do DKP? :)
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Jedu také a dokonce letos i s Robikem takže 2 místa. Na žádost Tripexe mám zamluvit jako minule celý Privát (9 lůžek)300m od penzionu:společná sociálka pokoj pro 4 osoby rezervace: pokoj pro 3 osoby rezervace: pokoj pro 2 osoby rezervace: budem tam bydlet spolu (už se těším na ty orgie )
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Čus lidi, zvýraznil jsem tučně ty co jim je už přidělený konkrétní pokoj. Ti kdo nemají přidělený konkrétní pokoj - můžete sem případně postnout a domluvit se s kým chcete být na pokoji a případně číslo pokoje který jste si vybrali pls :)
Čus lidi, zvýraznil jsem tučně ty co jim je už přidělený konkrétní pokoj. Ti kdo nemají přidělený konkrétní pokoj - můžete sem případně postnout a domluvit se s kým chcete být na pokoji a případně číslo pokoje který jste si vybrali pls :)
Jsem poměrně zmatený z volné kapacity -2 a svého nepřiřazení. Znamená to, že se mám se spacákem vecpat k někomu na pokoj (a napsat to sem), nebo že už prostě není místo a mám smůlu?
Jsem poměrně zmatený z volné kapacity -2 a svého nepřiřazení. Znamená to, že se mám se spacákem vecpat k někomu na pokoj (a napsat to sem), nebo že už prostě není místo a mám smůlu?
Postel mas jen jeste nevis kterou, vsichni zeleny maj postel, ty 2- jsou ti mistni zeleni co postel nepotrebuji. Jinak rad te uvidim Gurrshi, ve WOW jsi vypadal na sympataka
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
No je to presne tak jak pise Dema, akorat az ted rano jsem to rozsifroval , Vsichni co se prihlasili maji nyni rezervaci na postel.
Nyni jiz zbyva zaplatit pouze zalohu za ubytovani, podle informaci ve vedlejsim topicu. Dale zvazte kazdy sve moznosti ohledne poslani nejake dalsi castky na grilovani. Loni se to podarilo vyresit celkem lehce formou prispevku par sponzoru. Letos to vypada hure tak jestli se nesejde dostatecny pocet penez bude potreba na miste vybrat urcitou castku, pripadne grilovani zrusit a objednavat si kazdy na sebe.
asi by bylo lepsi to resit na miste a tu castku rozpocitat ne?
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Mno nakonec to s grilováním vypadá celkem dobře (v tuto chvíli 8k). Ale byl bych raději kdyby se ta částka složila po malých příspěvcích než takhle kdy část lidí nedá nic, část zbytečně hodně a část akorát. Pokud to bude mít i u zbytku stejnou tendenci tak grill bude slušnej. Ale nějak váznou platby - imho chlapy koukejte to poslat, do konce týdne jsem slíbil zaplatit rezervaci.
omlouvam se, nejak jsem nepostrehl ze se ma s ubytovanim davat i prispevek na grilovani :)
urcite dam nejake penize do placu na hlavatici