Author |
Topic  |
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 09:44:13
|
Imho krizový plán - plechovka s tagem <na prase> v rukou důvěryhodného člověka to vyřeší |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 11:14:34
|
quote: Originally posted by Nat
Imho krizový plán - plechovka s tagem <na prase> v rukou důvěryhodného člověka to vyřeší
Jj treba Reyden to je nas docasne nehrajici banker  Ale jinak je to hodnej kluk sice nema sroubovak..... 
Edit: este ze tu je ten edit  |
RL Fishing |
Edited by - Drewinek on 11/04/2006 11:15:09 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 16:11:22
|
Imho krizový plán - plechovka s tagem <na prase> v rukou důvěryhodného člověka to vyřeší
zcela nezistne se nabizim k tomuto potupnemu osudu ... :)
btw koukam ze drew me zna lip nez ja sam  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/04/2006 : 13:42:26
|
kurfa sem na to zapomel jak na smrt :) sorry posilam ihned |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/04/2006 : 19:43:56
|
Prosím všechny co mě platili a nejsou teď uvedeni ve výpisu platících aby mě přeposlali znovu mail co mě posílali -* přišel jsem o všechny maily :((( |
Noe
|
 |
|
Thor
Junior Guardsman

335 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 19:07:12
|
Hmm taky bych rad jel, ubytovani nepotrebuju jestli je tam nekde kus louky :) |
Tank_Chief Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 16/04/2006 : 10:22:09
|
uvolnilo se 1 místo takže pokud má někdo zájem tak se nahlašte (co ty Thore?)
Každopádně je celkem dost těch ještě nezaplatili. Od nikoho z nich nemám ani žádné vysvětlení mailem nebo zde na foru.
Bohužel musím nejpozději do středy buď doplatit kompletní Pension nebo uvolnit neuhrazená lůžka pro běžný provoz pensionu.
Takže prosím pokud máte na někoho z těch co ještě neposlali peníze kontakt zkuste je kontaktovat. Pokud se mi do středy neozve nikdo z těch co jsou ve skluzu s platbou s nějakým vyvětlením. Budu nucen trochu upravit pokoje a dát všechny lidi co nezaplatili na společné pokoje stím, že tyto pokoje nebudou nijak rezervovaný (tedy budou volný k normálnímu pronajmutí cizími hosty).
|
Noe
|
 |
|
Unknown
New Member

146 Posts |
Posted - 17/04/2006 : 12:46:36
|
misto beru penize poslu behem dneska nebo zitrka (nak jsem to nestihal procita a spolehal jsem se na Blacka ze mu to jako vzdy zaplatim osobne pri navsteve prahy ) |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 17/04/2006 : 20:13:45
|
quote: Originally posted by Unknown
misto beru penize poslu behem dneska nebo zitrka (nak jsem to nestihal procita a spolehal jsem se na Blacka ze mu to jako vzdy zaplatim osobne pri navsteve prahy )
unk misto nebere uz ma rezervaci na privatu takze je stale volne, penize uz dnes poslal |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
Edited by - Sir Lukas on 17/04/2006 20:14:34 |
 |
|
Curtis
Moderator

156 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 16:06:57
|
Posledni misto po telefonicke dohode s Noem zamluveno pro Termena |
RL @ League of Legends |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 18:33:51
|
Tak je na 90% ještě jedno místo volný. |
Noe
|
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 20:24:35
|
Ted jsem si toho teprve vsiml, ono to letos bude sobota az pondeli, takze ty noci jsou sobota na nedeli a nedele na pondeli? |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 20:34:11
|
quote: Originally posted by Demawend
Ted jsem si toho teprve vsiml, ono to letos bude sobota az pondeli, takze ty noci jsou sobota na nedeli a nedele na pondeli?
Ano v pondeli je svatek. |
Black |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 09:43:54
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by Demawend
Ted jsem si toho teprve vsiml, ono to letos bude sobota az pondeli, takze ty noci jsou sobota na nedeli a nedele na pondeli?
Ano v pondeli je svatek.
Aha  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 11:04:11
|
No jo a já myslel že to je od pátku do pondělí tak jsem poslal peníze za tři noci. Znamená to že mám přijet až v sobotu nebo můžu přijet už v pátek s tím že se tam vyspím na tom zamluveném privátů? |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 16:05:28
|
quote: Originally posted by Lucky_Lee
No jo a já myslel že to je od pátku do pondělí tak jsem poslal peníze za tři noci. Znamená to že mám přijet až v sobotu nebo můžu přijet už v pátek s tím že se tam vyspím na tom zamluveném privátů?
Zavolaj Tripexovi, myslím že náš privát vybavil tak, že môžeme prísť už v piatok. Malá rozcvička deň vopred nezaškodí. |
Edited by - erdisk on 19/04/2006 16:06:17 |
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 17:27:57
|
quote: Originally posted by erdisk
No jo a já myslel že to je od pátku do pondělí tak jsem poslal peníze za tři noci. Znamená to že mám přijet až v sobotu nebo můžu přijet už v pátek s tím že se tam vyspím na tom zamluveném privátů?
Zavolaj Tripexovi, myslím že náš privát vybavil tak, že môžeme prísť už v piatok. Malá rozcvička deň vopred nezaškodí.
No tak to jsem tam v pátek jak na koni  |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 19/04/2006 : 22:39:10
|
AHA :))) já myslel že to je takový balík na grillování a vy Máte 3 noci ... OK upravím to fakt nevím jak jste si to sami domluvily. |
Noe
|
 |
|
Nataniel
New Member

334 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 11:47:36
|
Prispevek 300 Kc na prase predam v hotovosti na Hlavatici. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 13:13:56
|
quote: Originally posted by Nataniel
Prispevek 300 Kc na prase predam v hotovosti na Hlavatici.
do mych rukou, dekuji  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
mist3rio
New Member

185 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 19:49:12
|
quote: Originally posted by Curtis
Posledni misto po telefonicke dohode s Noem zamluveno pro Termena
Takhle to dopada,kdyz nectete vsechny topicy .. kua :P sorry za offtopic spam :D |
Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast. http://www.twitter.com/p_smejkal |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 21/04/2006 : 10:11:53
|
quote: Originally posted by mist3rio
quote: Originally posted by Curtis
Posledni misto po telefonicke dohode s Noem zamluveno pro Termena
Takhle to dopada,kdyz nectete vsechny topicy .. kua :P sorry za offtopic spam :D
1 místo je stále volné ... kde jsi se officiálně hlásil pls? |
Noe
|
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 23/04/2006 : 04:25:38
|
quote: Originally posted by Noe
AHA :))) já myslel že to je takový balík na grillování a vy Máte 3 noci ... OK upravím to fakt nevím jak jste si to sami domluvily.
Ten príspevok platí, tie ďalšie noci sme dohodli až potom. Len neviem ako sa Tripex dohodol na platbe. Asi na mieste, alebo nejak inak. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 08:00:53
|
Pozor Hledám spolujezdce ze základními znalostmi navigace (tj nebát se držet mapu správně), výška max 190cm při zachování optimální hmotnosti (bo auto je male :)) Pravděpodobně pojedu tuto trasu (nebo velmi podobnou)
Edit: Ženy do 30let, hrající DAoC (min. lvl 50 RR 5L0), mají pochopitelně přednost. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
Edited by - Nat on 24/04/2006 08:04:45 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 10:22:39
|
Pozor is watching you! |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 11:58:13
|
Nate, potrebuju nejakou hracku pro deti, tak jestli chces tak te muzu z prerova vzit i kdyz asi zvolim jinou trasu prez Prahu. |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 12:08:16
|
quote: Originally posted by juf
Nate, potrebuju nejakou hracku pro deti, tak jestli chces tak te muzu z prerova vzit i kdyz asi zvolim jinou trasu prez Prahu.
Mno asi jsem byl nesprávně pochopen. (: Tak jako loni jedu svým (malým) autem a sám, takže kdyby chtěl někdo svést, mohu ho vzít. Anebo jsem to pochopil špatně já a juf mne chce jako hračku pro své děti? Tož to nevím, jednak na to nemám skill, druhak vzhledem k mé konstituci, vypracované roky hraním mmorpg, bych se velmi brzo rozbil (: |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 14:53:48
|
No chtel sem jen rici ze jedu stejnou trasu a mam jedno misto volne .. takze bys nemusel jet svym malym autem .. ale mohl bych te vzit ja svym velkym autem :) samozdrejme ti nic nevnucuju jen me to tak napadlo ... |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 15:06:49
|
Nicmene tu cestu vam teda nezavidim  |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 15:31:37
|
quote: Originally posted by Reyden
Pozor is watching you!
lolz  |
Arokh Estarioll |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 15:56:40
|
quote: Originally posted by Tragedy
Nicmene tu cestu vam teda nezavidim 
a to jeste nic neni .. v patek pojedu 3.5 hodiny narvanym vlakem z prahy do prerova, v sobotu pojedeme z prerova na hlavatici, v pondeli domu a v utery me ceka zase vlacek do prahy ... proste pohoda .. ale co bych neudelal pro to abych zase ty xichty videl, ze?  |
DarkFall - Mr Juf |
Edited by - juf on 24/04/2006 15:57:08 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 16:34:28
|
No chtel sem jen rici ze jedu stejnou trasu a mam jedno misto volne .. takze bys nemusel jet svym malym autem .. ale mohl bych te vzit ja svym velkym autem :) samozdrejme ti nic nevnucuju jen me to tak napadlo ...
Přerov je i tak pořád ještě daleko a pak nevím, jak bych se dostal zpátky... asi dost složitě.quote: Originally posted by Tragedy
Nicmene tu cestu vam teda nezavidim 
Proto sháním copilota. Pravda, stále mohu jet jen "se svým nejlepším přítelem, což jsem já sám (c) Danad", jenže při délce této konkrétní trasy bychom si za chvíli začli lézt na nervy a bych ho musel zabít... šmejda. |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 24/04/2006 : 18:28:30
|
quote: Originally posted by Nat Proto sháním copilota. Pravda, stále mohu jet jen "se svým nejlepším přítelem, což jsem já sám (c) Danad", jenže při délce této konkrétní trasy bychom si za chvíli začli lézt na nervy a bych ho musel zabít... šmejda.
Idealni spolecnik na cesty a muzes si s nim i povidat aniz by Ti narusil "Danadovo" ego  |
Black |
Edited by - Black on 24/04/2006 18:29:23 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 09:40:58
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by Nat Proto sháním copilota. Pravda, stále mohu jet jen "se svým nejlepším přítelem, což jsem já sám (c) Danad", jenže při délce této konkrétní trasy bychom si za chvíli začli lézt na nervy a bych ho musel zabít... šmejda.
Idealni spolecnik na cesty a muzes si s nim i povidat aniz by Ti narusil "Danadovo" ego 
akora nemaji v nabidce mapu CR :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 09:49:19
|
Ale nepovídej. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 10:43:45
|
Jo o tomhle společníkovi jsem vážně uvažoval a při cestě na Hlavatici by se mi rozhodně hodil. Jenže uvahy narušily dvě věci - nový Loox s VGA (nerad pořizuji úplné novinky) - nedostatek v mapách pro východí evropu (a to nevím, v jakém je stadiu) |
 |
|
sedi
Starting Member
39 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 11:41:05
|
a to jeste nic neni .. v patek pojedu 3.5 hodiny narvanym vlakem z prahy do prerova, v sobotu pojedeme z prerova na hlavatici, v pondeli domu a v utery me ceka zase vlacek do prahy ... proste pohoda .. ale co bych neudelal pro to abych zase ty xichty videl, ze? 
Jednoduche to nemas, ale s notnou davkou mrkve se to da usat ;) |
Czech Heroe |
Edited by - sedi on 27/04/2006 11:42:51 |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 12:36:53
|
quote: Originally posted by sedi Jednoduche to nemas, ale s notnou davkou mrkve se to da usat ;)
a jak se to saje oralne nebo jinak ? |
Black |
 |
|
sedi
Starting Member
39 Posts |
Posted - 28/04/2006 : 09:01:57
|
nene, ohlodavas to jemnymy kousavymy pohyby za staleho krouzeni karotem ;) |
Czech Heroe |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 02/05/2006 : 18:30:49
|
quote: Originally posted by sedi
nene, ohlodavas to jemnymy kousavymy pohyby za staleho krouzeni karotem ;)
JEZIIIIIIS jen ne mrkev prosiiiiiim!!! |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
juf
Moderator

1304 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 08:38:26
|
Jufova zena: Nate, mela bych pro tebe rozumny navrh... Jufa necham, at si jede z Prahy do Hlavatice sam, ty se muzes zastavit v Prerove, nalozis kocarek, dve postylky, par zavazadel, mne a dvojcata a razem mas dva spolecniky zenskeho pohlavi na cestu a jednoho muzskeho pomocnika. Ohlodavat mrkev krouzivymi pohyby neumim, ale Sedi me v Hlavatici jiste pouci:-) Panove, moc se na vas vsechny tesim. Jo, akorat mapa mi dela trosku problemy... otacim si ji vzdy tim smerem, kam jedeme... ale pokud te to nebude rozcilovat jako jufa, je to OK:-) |
DarkFall - Mr Juf |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 11:25:05
|
2 místa volná a 2 místa neuhrazená ... super díky moc. Ty fleky pochopitelně musím zacálovat ze svýho 
PS: pokud má někdo zájem jsou dvě místa volný určitě - takže kdyby měl někdo zájem na poslední chvíli. Se Saggerem a Priboem se nedaří se jakkoliv spojit takže netuším kdo z těch dvou uhradil a přijede a kdo nedorazí a nemá ani tolik slušnosti aby napsal na forum že ruší nebo že to zaplatí na místě. (mám jednu neidentikovatelnou platbu takže jeden z nich zaplatil).
Dále bych rád poděkoval Arnwaldovi, že zrušil svou účast až potom co u něj Black urgoval platbu po termínu. Opět skvěle zodpovědný přístup . Bohužel toto místo taky musím zacálovat protože to bylo dost dlouho po deadline na platbu. |
Noe
|
Edited by - Noe on 03/05/2006 11:26:09 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 11:34:31
|
quote:
Zavolaj Tripexovi, myslím že náš privát vybavil tak, že môžeme prísť už v piatok. Malá rozcvička deň vopred nezaškodí.
No tak to jsem tam v pátek jak na koni 
Chlapi prosím cinkněte do toho privátu volala mě majitelka že na Vás nemá kontakt. Je tam jeden drobný problém. Z pátku na sobotu budete muset asi přespat na Hlavatici. Paní z Privátu měla nějaký nedorozumění s holanďanama co tam má a oni vyklidí privát až v sobotu. Pro Vás se nic nemění jen budete možná bohužel tu jednu noc spát přímo v pensionu pokud se ti holanďani nevypakujou už v pátek. |
Noe
|
Edited by - Noe on 03/05/2006 11:35:18 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 03/05/2006 : 12:58:17
|
Jufova zena: Nate, mela bych pro tebe rozumny navrh... Jufa necham, at si jede z Prahy do Hlavatice sam, ty se muzes zastavit v Prerove, nalozis kocarek, dve postylky, par zavazadel, mne a dvojcata a razem mas dva spolecniky zenskeho pohlavi na cestu a jednoho muzskeho pomocnika. Ohlodavat mrkev krouzivymi pohyby neumim, ale Sedi me v Hlavatici jiste pouci:-) Panove, moc se na vas vsechny tesim. Jo, akorat mapa mi dela trosku problemy... otacim si ji vzdy tim smerem, kam jedeme... ale pokud te to nebude rozcilovat jako jufa, je to OK:-)
Coto? Ko.. kočárek? Dvě.. čtu dobře? Dvě postýlky? Za.. coo? Zavazadla? To asi nebudou dva chlebníky což?  Mno leda, že by mé vozítko mělo sedadla spolujezdců v subprostoru, což nemá, bo to je extra výbava dodávaná až v nové generaci ufo-Civiků, ne však v tom mém.  Jinak jako kopilot se přihlásil Sedi. |
 |
|
Nataniel
New Member

334 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 12:28:41
|
Vypada to, ze o vikendu nas ceka celkem pekne pocasi. Budou se konat na Hlavatici krome zavodu ve zvedani pullitru, take jine sportovni aktivity? Fotbal, baseball, golf? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 12:38:05
|
quote: Originally posted by Nataniel
Vypada to, ze o vikendu nas ceka celkem pekne pocasi. Budou se konat na Hlavatici krome zavodu ve zvedani pullitru, take jine sportovni aktivity? Fotbal, baseball, golf?
petanque jako dycky |
|
 |
|
Lucky_Lee
New Member

126 Posts |
Posted - 04/05/2006 : 14:23:59
|
quote:
No tak to jsem tam v pátek jak na koni 
Chlapi prosím cinkněte do toho privátu volala mě majitelka že na Vás nemá kontakt. Je tam jeden drobný problém. Z pátku na sobotu budete muset asi přespat na Hlavatici. Paní z Privátu měla nějaký nedorozumění s holanďanama co tam má a oni vyklidí privát až v sobotu. Pro Vás se nic nemění jen budete možná bohužel tu jednu noc spát přímo v pensionu pokud se ti holanďani nevypakujou už v pátek.
Tak prý je to vše v pořádku. Vypadnou už v patek kolem 18:00. |
 |
|
Drewinek
Advanced Member

814 Posts |
Posted - 05/05/2006 : 02:08:29
|
Jufova zena: Nate, mela bych pro tebe rozumny navrh... Jufa necham, at si jede z Prahy do Hlavatice sam, ty se muzes zastavit v Prerove, nalozis kocarek, dve postylky, par zavazadel, mne a dvojcata a razem mas dva spolecniky zenskeho pohlavi na cestu a jednoho muzskeho pomocnika. Ohlodavat mrkev krouzivymi pohyby neumim, ale Sedi me v Hlavatici jiste pouci:-) Panove, moc se na vas vsechny tesim. Jo, akorat mapa mi dela trosku problemy... otacim si ji vzdy tim smerem, kam jedeme... ale pokud te to nebude rozcilovat jako jufa, je to OK:-)
Coto? Ko.. kočárek? Dvě.. čtu dobře? Dvě postýlky? Za.. coo? Zavazadla? To asi nebudou dva chlebníky což?  Mno leda, že by mé vozítko mělo sedadla spolujezdců v subprostoru, což nemá, bo to je extra výbava dodávaná až v nové generaci ufo-Civiků, ne však v tom mém.  Jinak jako kopilot se přihlásil Sedi.
Rofl Nate. Noe jestli se nahodou nekdo nedostavi at uz z jakehokoliv duvodu myslim ze to sam platit nebudes  Jinak od tech kterych se to tyka to neni moc fer a slusne jednani  |
RL Fishing |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 05/05/2006 : 07:33:31
|
Noe, myslim ze nebude problem, se v takovem poctu nejak spolecne slozit a neobsazene pokoje (z jakehokoliv duvodu) zaplatit dohromady. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/05/2006 : 08:26:43
|
2 místa volná a 2 místa neuhrazená ... super díky moc. Ty fleky pochopitelně musím zacálovat ze svýho 
rozvin svuj klid , sou to hajzli ale za rozcilovani to nestoji :) prachy budou to neber jako problem konkretne priboo stoprocentne nejede rek bych nekolikrat sem mu ve wowku psal telly at napise i sem jak na tom je a nakonec sem se minulej tyden dozvedel ze si myslel ze je to pristi mesic :) |
|
 |
|
Topic  |
|