Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 HLAVATICE 2006 - sraz online hráčů
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 11/04/2006 :  09:44:13  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Imho krizový plán - plechovka s tagem <na prase> v rukou důvěryhodného člověka to vyřeší

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 11/04/2006 :  11:14:34  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

Imho krizový plán - plechovka s tagem <na prase> v rukou důvěryhodného člověka to vyřeší

Jj treba Reyden to je nas docasne nehrajici banker
Ale jinak je to hodnej kluk sice nema sroubovak.....

Edit: este ze tu je ten edit

RL Fishing

Edited by - Drewinek on 11/04/2006 11:15:09
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/04/2006 :  16:11:22  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

zcela nezistne se nabizim k tomuto potupnemu osudu ... :)

btw koukam ze drew me zna lip nez ja sam

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/04/2006 :  13:42:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kurfa sem na to zapomel jak na smrt :) sorry posilam ihned

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/04/2006 :  19:43:56  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Prosím všechny co mě platili a nejsou teď uvedeni ve výpisu platících aby mě přeposlali znovu mail co mě posílali -* přišel jsem o všechny maily :(((

Noe

Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 14/04/2006 :  19:07:12  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Hmm taky bych rad jel, ubytovani nepotrebuju jestli je tam nekde kus louky :)

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 16/04/2006 :  10:22:09  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
uvolnilo se 1 místo takže pokud má někdo zájem tak se nahlašte (co ty Thore?)

Každopádně je celkem dost těch ještě nezaplatili. Od nikoho z nich nemám ani žádné vysvětlení mailem nebo zde na foru.

Bohužel musím nejpozději do středy buď doplatit kompletní Pension nebo uvolnit neuhrazená lůžka pro běžný provoz pensionu.

Takže prosím pokud máte na někoho z těch co ještě neposlali peníze kontakt zkuste je kontaktovat. Pokud se mi do středy neozve nikdo z těch co jsou ve skluzu s platbou s nějakým vyvětlením.
Budu nucen trochu upravit pokoje a dát všechny lidi co nezaplatili na společné pokoje stím, že tyto pokoje nebudou nijak rezervovaný (tedy budou volný k normálnímu pronajmutí cizími hosty).

Noe

Go to Top of Page

Unknown
New Member

146 Posts

Posted - 17/04/2006 :  12:46:36  Show Profile  Send Unknown an ICQ Message Send Unknown a Private Message  Reply with Quote
misto beru penize poslu behem dneska nebo zitrka (nak jsem to nestihal procita a spolehal jsem se na Blacka ze mu to jako vzdy zaplatim osobne pri navsteve prahy )
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 17/04/2006 :  20:13:45  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unknown

misto beru penize poslu behem dneska nebo zitrka (nak jsem to nestihal procita a spolehal jsem se na Blacka ze mu to jako vzdy zaplatim osobne pri navsteve prahy )

unk misto nebere uz ma rezervaci na privatu takze je stale volne,
penize uz dnes poslal

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)

Edited by - Sir Lukas on 17/04/2006 20:14:34
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 18/04/2006 :  16:06:57  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Posledni misto po telefonicke dohode s Noem zamluveno pro Termena

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 18/04/2006 :  18:33:51  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Tak je na 90% ještě jedno místo volný.

Noe

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/04/2006 :  20:24:35  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Ted jsem si toho teprve vsiml, ono to letos bude sobota az pondeli, takze ty noci jsou sobota na nedeli a nedele na pondeli?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/04/2006 :  20:34:11  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Ted jsem si toho teprve vsiml, ono to letos bude sobota az pondeli, takze ty noci jsou sobota na nedeli a nedele na pondeli?

Ano v pondeli je svatek.

Black
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 19/04/2006 :  09:43:54  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Demawend

Ano v pondeli je svatek.

Aha

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 19/04/2006 :  11:04:11  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
No jo a já myslel že to je od pátku do pondělí tak jsem poslal peníze za tři noci. Znamená to že mám přijet až v sobotu nebo můžu přijet už v pátek s tím že se tam vyspím na tom zamluveném privátů?
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 19/04/2006 :  16:05:28  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee

No jo a já myslel že to je od pátku do pondělí tak jsem poslal peníze za tři noci. Znamená to že mám přijet až v sobotu nebo můžu přijet už v pátek s tím že se tam vyspím na tom zamluveném privátů?

Zavolaj Tripexovi, myslím že náš privát vybavil tak, že môžeme prísť už v piatok. Malá rozcvička deň vopred nezaškodí.

Edited by - erdisk on 19/04/2006 16:06:17
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 19/04/2006 :  17:27:57  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

quote:

Zavolaj Tripexovi, myslím že náš privát vybavil tak, že môžeme prísť už v piatok. Malá rozcvička deň vopred nezaškodí.

No tak to jsem tam v pátek jak na koni
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 19/04/2006 :  22:39:10  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

AHA :))) já myslel že to je takový balík na grillování a vy Máte 3 noci ... OK upravím to fakt nevím jak jste si to sami domluvily.

Noe

Go to Top of Page

Nataniel
New Member

334 Posts

Posted - 20/04/2006 :  11:47:36  Show Profile  Send Nataniel an ICQ Message Send Nataniel a Private Message  Reply with Quote
Prispevek 300 Kc na prase predam v hotovosti na Hlavatici.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 20/04/2006 :  13:13:56  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nataniel

Prispevek 300 Kc na prase predam v hotovosti na Hlavatici.

do mych rukou, dekuji

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

mist3rio
New Member

darth_vader

185 Posts

Posted - 20/04/2006 :  19:49:12  Show Profile Send mist3rio a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curtis

Takhle to dopada,kdyz nectete vsechny topicy .. kua :P
sorry za offtopic spam :D

Smoke me a kipper, I'll be back in time for breakfast.
http://www.twitter.com/p_smejkal
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 21/04/2006 :  10:11:53  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mist3rio

quote:
Originally posted by Curtis

Takhle to dopada,kdyz nectete vsechny topicy .. kua :P
sorry za offtopic spam :D

1 místo je stále volné ... kde jsi se officiálně hlásil pls?

Noe

Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 23/04/2006 :  04:25:38  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

AHA :))) já myslel že to je takový balík na grillování a vy Máte 3 noci ... OK upravím to fakt nevím jak jste si to sami domluvily.

Ten príspevok platí, tie ďalšie noci sme dohodli až potom. Len neviem ako sa Tripex dohodol na platbe. Asi na mieste, alebo nejak inak.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/04/2006 :  08:00:53  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Pozor
Hledám spolujezdce ze základními znalostmi navigace (tj nebát se držet mapu správně), výška max 190cm při zachování optimální hmotnosti (bo auto je male :))
Pravděpodobně pojedu tuto trasu (nebo velmi podobnou)

Edit:
Ženy do 30let, hrající DAoC (min. lvl 50 RR 5L0), mají pochopitelně přednost.

Edited by - Nat on 24/04/2006 08:04:45
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 24/04/2006 :  10:22:39  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Pozor is watching you!

Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 24/04/2006 :  11:58:13  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Nate, potrebuju nejakou hracku pro deti, tak jestli chces tak te muzu z prerova vzit i kdyz asi zvolim jinou trasu prez Prahu.

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/04/2006 :  12:08:16  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Nate, potrebuju nejakou hracku pro deti, tak jestli chces tak te muzu z prerova vzit i kdyz asi zvolim jinou trasu prez Prahu.

Mno asi jsem byl nesprávně pochopen. (:
Tak jako loni jedu svým (malým) autem a sám, takže kdyby chtěl někdo svést, mohu ho vzít.
Anebo jsem to pochopil špatně já a juf mne chce jako hračku pro své děti?
Tož to nevím, jednak na to nemám skill, druhak vzhledem k mé konstituci, vypracované roky hraním mmorpg, bych se velmi brzo rozbil (:

Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 24/04/2006 :  14:53:48  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
No chtel sem jen rici ze jedu stejnou trasu a mam jedno misto volne .. takze bys nemusel jet svym malym autem .. ale mohl bych te vzit ja svym velkym autem :) samozdrejme ti nic nevnucuju jen me to tak napadlo ...

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 24/04/2006 :  15:06:49  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Nicmene tu cestu vam teda nezavidim

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 24/04/2006 :  15:31:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Pozor is watching you!

lolz

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 24/04/2006 :  15:56:40  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

a to jeste nic neni .. v patek pojedu 3.5 hodiny narvanym vlakem z prahy do prerova, v sobotu pojedeme z prerova na hlavatici, v pondeli domu a v utery me ceka zase vlacek do prahy ... proste pohoda .. ale co bych neudelal pro to abych zase ty xichty videl, ze?

DarkFall - Mr Juf

Edited by - juf on 24/04/2006 15:57:08
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 24/04/2006 :  16:34:28  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

No chtel sem jen rici ze jedu stejnou trasu a mam jedno misto volne .. takze bys nemusel jet svym malym autem .. ale mohl bych te vzit ja svym velkym autem :) samozdrejme ti nic nevnucuju jen me to tak napadlo ...
Přerov je i tak pořád ještě daleko a pak nevím, jak bych se dostal zpátky... asi dost složitě.
quote:
Originally posted by Tragedy

Proto sháním copilota.
Pravda, stále mohu jet jen "se svým nejlepším přítelem, což jsem já sám (c) Danad", jenže při délce této konkrétní trasy bychom si za chvíli začli lézt na nervy a bych ho musel zabít... šmejda.

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 24/04/2006 :  18:28:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat
Proto sháním copilota.
Pravda, stále mohu jet jen "se svým nejlepším přítelem, což jsem já sám (c) Danad", jenže při délce této konkrétní trasy bychom si za chvíli začli lézt na nervy a bych ho musel zabít... šmejda.

Idealni spolecnik na cesty a muzes si s nim i povidat aniz by Ti narusil "Danadovo" ego

Black

Edited by - Black on 24/04/2006 18:29:23
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 27/04/2006 :  09:40:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

quote:
Originally posted by Nat
Proto sháním copilota.

Idealni spolecnik na cesty a muzes si s nim i povidat aniz by Ti narusil "Danadovo" ego

akora nemaji v nabidce mapu CR :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 27/04/2006 :  09:49:19  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ale nepovídej.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 27/04/2006 :  10:43:45  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
Jo o tomhle společníkovi jsem vážně uvažoval a při cestě na Hlavatici by se mi rozhodně hodil.
Jenže uvahy narušily dvě věci
- nový Loox s VGA (nerad pořizuji úplné novinky)
- nedostatek v mapách pro východí evropu (a to nevím, v jakém je stadiu)

Go to Top of Page

sedi
Starting Member

39 Posts

Posted - 27/04/2006 :  11:41:05  Show Profile  Send sedi an ICQ Message Send sedi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

a to jeste nic neni .. v patek pojedu 3.5 hodiny narvanym vlakem z prahy do prerova, v sobotu pojedeme z prerova na hlavatici, v pondeli domu a v utery me ceka zase vlacek do prahy ... proste pohoda .. ale co bych neudelal pro to abych zase ty xichty videl, ze?

Jednoduche to nemas, ale s notnou davkou mrkve se to da usat ;)

Czech Heroe

Edited by - sedi on 27/04/2006 11:42:51
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 27/04/2006 :  12:36:53  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sedi
Jednoduche to nemas, ale s notnou davkou mrkve se to da usat ;)

a jak se to saje oralne nebo jinak ?

Black
Go to Top of Page

sedi
Starting Member

39 Posts

Posted - 28/04/2006 :  09:01:57  Show Profile  Send sedi an ICQ Message Send sedi a Private Message  Reply with Quote
nene, ohlodavas to jemnymy kousavymy pohyby za staleho krouzeni karotem ;)

Czech Heroe
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 02/05/2006 :  18:30:49  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sedi

nene, ohlodavas to jemnymy kousavymy pohyby za staleho krouzeni karotem ;)

JEZIIIIIIS jen ne mrkev prosiiiiiim!!!

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

juf
Moderator

1304 Posts

Posted - 03/05/2006 :  08:38:26  Show Profile  Send juf an ICQ Message Send juf a Private Message  Reply with Quote
Jufova zena: Nate, mela bych pro tebe rozumny navrh... Jufa necham, at si jede z Prahy do Hlavatice sam, ty se muzes zastavit v Prerove, nalozis kocarek, dve postylky, par zavazadel, mne a dvojcata a razem mas dva spolecniky zenskeho pohlavi na cestu a jednoho muzskeho pomocnika. Ohlodavat mrkev krouzivymi pohyby neumim, ale Sedi me v Hlavatici jiste pouci:-) Panove, moc se na vas vsechny tesim. Jo, akorat mapa mi dela trosku problemy... otacim si ji vzdy tim smerem, kam jedeme... ale pokud te to nebude rozcilovat jako jufa, je to OK:-)

DarkFall - Mr Juf
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/05/2006 :  11:25:05  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
2 místa volná a 2 místa neuhrazená ... super díky moc. Ty fleky pochopitelně musím zacálovat ze svýho

PS: pokud má někdo zájem jsou dvě místa volný určitě - takže kdyby měl někdo zájem na poslední chvíli.
Se Saggerem a Priboem se nedaří se jakkoliv spojit takže netuším kdo z těch dvou uhradil a přijede a kdo nedorazí a nemá ani tolik slušnosti aby napsal na forum že ruší nebo že to zaplatí na místě. (mám jednu neidentikovatelnou platbu takže jeden z nich zaplatil).

Dále bych rád poděkoval Arnwaldovi, že zrušil svou účast až potom co u něj Black urgoval platbu po termínu. Opět skvěle zodpovědný přístup . Bohužel toto místo taky musím zacálovat protože to bylo dost dlouho po deadline na platbu.

Noe

Edited by - Noe on 03/05/2006 11:26:09
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/05/2006 :  11:34:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
quote:

Chlapi prosím cinkněte do toho privátu volala mě majitelka že na Vás nemá kontakt. Je tam jeden drobný problém. Z pátku na sobotu budete muset asi přespat na Hlavatici. Paní z Privátu měla nějaký nedorozumění s holanďanama co tam má a oni vyklidí privát až v sobotu. Pro Vás se nic nemění jen budete možná bohužel tu jednu noc spát přímo v pensionu pokud se ti holanďani nevypakujou už v pátek.

Noe

Edited by - Noe on 03/05/2006 11:35:18
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 03/05/2006 :  12:58:17  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by juf

Jufova zena: Nate, mela bych pro tebe rozumny navrh... Jufa necham, at si jede z Prahy do Hlavatice sam, ty se muzes zastavit v Prerove, nalozis kocarek, dve postylky, par zavazadel, mne a dvojcata a razem mas dva spolecniky zenskeho pohlavi na cestu a jednoho muzskeho pomocnika. Ohlodavat mrkev krouzivymi pohyby neumim, ale Sedi me v Hlavatici jiste pouci:-) Panove, moc se na vas vsechny tesim. Jo, akorat mapa mi dela trosku problemy... otacim si ji vzdy tim smerem, kam jedeme... ale pokud te to nebude rozcilovat jako jufa, je to OK:-)
Coto? Ko.. kočárek? Dvě.. čtu dobře? Dvě postýlky? Za.. coo? Zavazadla? To asi nebudou dva chlebníky což?
Mno leda, že by mé vozítko mělo sedadla spolujezdců v subprostoru, což nemá, bo to je extra výbava dodávaná až v nové generaci ufo-Civiků, ne však v tom mém.
Jinak jako kopilot se přihlásil Sedi.

Go to Top of Page

Nataniel
New Member

334 Posts

Posted - 04/05/2006 :  12:28:41  Show Profile  Send Nataniel an ICQ Message Send Nataniel a Private Message  Reply with Quote
Vypada to, ze o vikendu nas ceka celkem pekne pocasi. Budou se konat na Hlavatici krome zavodu ve zvedani pullitru, take jine sportovni aktivity? Fotbal, baseball, golf?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2006 :  12:38:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nataniel

Vypada to, ze o vikendu nas ceka celkem pekne pocasi. Budou se konat na Hlavatici krome zavodu ve zvedani pullitru, take jine sportovni aktivity? Fotbal, baseball, golf?

petanque jako dycky

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 04/05/2006 :  14:23:59  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
quote:

Chlapi prosím cinkněte do toho privátu volala mě majitelka že na Vás nemá kontakt. Je tam jeden drobný problém. Z pátku na sobotu budete muset asi přespat na Hlavatici. Paní z Privátu měla nějaký nedorozumění s holanďanama co tam má a oni vyklidí privát až v sobotu. Pro Vás se nic nemění jen budete možná bohužel tu jednu noc spát přímo v pensionu pokud se ti holanďani nevypakujou už v pátek.

Tak prý je to vše v pořádku. Vypadnou už v patek kolem 18:00.
Go to Top of Page

Drewinek
Advanced Member

Gnome

814 Posts

Posted - 05/05/2006 :  02:08:29  Show Profile  Send Drewinek an ICQ Message Send Drewinek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nat

quote:
Originally posted by juf

Coto? Ko.. kočárek? Dvě.. čtu dobře? Dvě postýlky? Za.. coo? Zavazadla? To asi nebudou dva chlebníky což?
Mno leda, že by mé vozítko mělo sedadla spolujezdců v subprostoru, což nemá, bo to je extra výbava dodávaná až v nové generaci ufo-Civiků, ne však v tom mém.
Jinak jako kopilot se přihlásil Sedi.

Rofl Nate.
Noe jestli se nahodou nekdo nedostavi at uz z jakehokoliv duvodu myslim ze to sam platit nebudes
Jinak od tech kterych se to tyka to neni moc fer a slusne jednani

RL Fishing
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 05/05/2006 :  07:33:31  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Noe, myslim ze nebude problem, se v takovem poctu nejak spolecne slozit a neobsazene pokoje (z jakehokoliv duvodu) zaplatit dohromady.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 05/05/2006 :  08:26:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

2 místa volná a 2 místa neuhrazená ... super díky moc. Ty fleky pochopitelně musím zacálovat ze svýho

rozvin svuj klid , sou to hajzli ale za rozcilovani to nestoji :)
prachy budou to neber jako problem konkretne priboo stoprocentne nejede rek bych nekolikrat sem mu ve wowku psal telly at napise i sem jak na tom je a nakonec sem se minulej tyden dozvedel ze si myslel ze je to pristi mesic :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000