mno, diskuse a tohle je neco jinyho, tohle je takovy ani nevim co, ja mam tenhle build a dam si koho chci, nene ja mam tenhle, kam se hrabe ten tvuj atd. to mi moc jako diskuse neprijde
debatu si predstavuju tak, ze se nekdo na neco zepta a ostatni odpovidaji podle zkusenosti at si ten clovek udela svuj nazor a ne se hadat, kdo koho a jak da, kdyz vime, za kazdy muze dat kazdyho, ptze zalezi na situaci
ja napsal post o tom, jak to vidim ja, jebka mi oponoval, ja mu zase vysvetloval svoje veci, :))
ono asi ta hranice pro hadku/diskuzi je tak uzoucka....
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
tak ja se taky pridam mam 34disc/17holy priesta moc za nej nehravam, jen kdyz sjem znudenej tak jdu do AB ci WSG a vyberu si jednoho schopneho warra a toho healuju S buildem jsem spokojenej, protoze udrzim dotycneho nazivu, sam se drzim stranou, obcas tam prdnu SW:P ci MB Jedine co mi obcas vadi je nemoznost zastavit protivnika - v tom je lepsi shadow s 10% stunem No a taky solovani je shit
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
chci se zeptat:má smyl ztrácet talentový body na Spirit Tap? Od lvl 30 už nějak nepozoruju,že by mi stoupala mana.Jo asi to bude tím, že s přibívajícími lvl mi stoupá mana,tudíž je jasné,že s méně many to bylo poznat.
chci se zeptat:má smyl ztrácet talentový body na Spirit Tap? Od lvl 30 už nějak nepozoruju,že by mi stoupala mana.Jo asi to bude tím, že s přibívajícími lvl mi stoupá mana,tudíž je jasné,že s méně many to bylo poznat.
Mozna by neskodilo sehnat trochu equipu co pridava spirit, co myslis?
heh to me v tu chvíli nenapadlo.kazdopadne se teda zeptam kolik spiritu je treba "nastradat"aby se to s tim talentem vyrovnalo?..takze pochopil jsem dobre:spirit tap nebrat...
heh to me v tu chvíli nenapadlo.kazdopadne se teda zeptam kolik spiritu je treba "nastradat"aby se to s tim talentem vyrovnalo?..takze pochopil jsem dobre:spirit tap nebrat...
Jestli te bavi chlastat manu tak spirit tap nebrat, to kazdopadne. Jinak vazne nechapu, proc bys chtel nebrat zdaleka nejlepsi pristovskej solovaci talent.
tak co na to říkáte?:o)melee chary toho moc na výběr nemají buď umřít hned nebo až zachvilku,Medule já teda oželel inner fire a dal 5 bodů do mental agility ve shadowformu skupinu podporuješ štítama a dispelem je dobrý si to co nejvíc snížit jinak to žere hodně moc many,,je to dobrý,,měl jsem větší obavy,,a holy nova:o)taková srandička do PvP,,štít zvýšený při 15 sec inner fire zvýšený už v základu instantní shadowguard chvilkama se cítím skoro jako šaman:o)hex na paláty je zlepšený akorát ten inner focus jednou za tři minuty to taky mohli dát jako 100 procentní krit
tak co na to říkáte?:o)melee chary toho moc na výběr nemají buď umřít hned nebo až zachvilku,Medule já teda oželel inner fire a dal 5 bodů do mental agility ve shadowformu skupinu podporuješ štítama a dispelem je dobrý si to co nejvíc snížit jinak to žere hodně moc many,,je to dobrý,,měl jsem větší obavy,,a holy nova:o)taková srandička do PvP,,štít zvýšený při 15 sec inner fire zvýšený už v základu instantní shadowguard chvilkama se cítím skoro jako šaman:o)hex na paláty je zlepšený akorát ten inner focus jednou za tři minuty to taky mohli dát jako 100 procentní krit
musim se poklonit pred tvym pisemnym projevem.. tak vybrouseny styl jsem uz dlouho nevidel..
nikde tu nevidím,že jsi kněz pane vybroušený,možná se ti nelíbí můj styl,ale co píšu je pravda narozdíl od některých pěkných nic neříkajících příspěvků zde
nikde tu nevidím,že jsi kněz pane vybroušený,možná se ti nelíbí můj styl,ale co píšu je pravda narozdíl od některých pěkných nic neříkajících příspěvků zde
Pravda to třeba je, ale když to musí člověk číst 3x, aby to pochopil, tak je to k ničemu (toto je pěkný, ale nic neříkajcí příspěvek... +1)
tohle neni smska abys musel vynechavat mezery a konce radku
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
lidi sem si cet o priestovi a mam dotazek:) jde o talent spiritual guidance,kerej ma zvysovat dmg o 25% spiritu...jak se to pocita? to jako kdyz ma nekdo napr 300 spirit,tak treba ke kazdymu mind blast to prida az 300/4 dmg nebo jak? THX
Pravda to třeba je, ale když to musí člověk číst 3x, aby to pochopil, tak je to k ničemu (toto je pěkný, ale nic neříkajcí příspěvek... +1)
Zdrawim, chtěl bych se zeptat zda-li má Priest nějakou možnost SelfRess jako Shaman. SoulStone od Locka nepočítám. Někteří mí hrači mi stále tvrdí že to umí, ale podle mě ne... díky
Zdrawim, chtěl bych se zeptat zda-li má Priest nějakou možnost SelfRess jako Shaman. SoulStone od Locka nepočítám. Někteří mí hrači mi stále tvrdí že to umí, ale podle mě ne... díky
Jedině když procne trinket od darkmoon faire.
Díky ti, juknu na to... jen by mi pomohlo jaxe treba ten trnket jmenuje.
Jedině když procne trinket od darkmoon faire.
Díky ti, juknu na to... jen by mi pomohlo jaxe treba ten trnket jmenuje.
Edit: Už jsem to našel, díky
vykasli sa na to, radsej si nafarmi mindtapy, ten trinket sux
Dpc sorry sem koukal na deck z darkmoon faire ,tak sem samozrejme myslel beast deck. to se omlouvam. Ten self ress je samozrejme crap(kdyz sem ho testil tak me v dungu ressnul kdyz byl wipe a byl k nicemu,nebo me ressoval u Azuregose takze taky velmi uzitecny) Omlouvam se za miss info
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
Mno johny voni nemysli ten z beast decku..:) ten je samozrejmne lepsi...
myslim, ze aj ten druhy trinket je shitt, petoze spoliehat sa na 2% proc je blblost, povedzme ze to procne raz za cely boj a just vtedy ked mas cas spiritovat, ja mam 2x mindtap ako posledne 2 blue itemy a budem to mat kym sa nenajde nieco lepsie (rejuv alebo scale)
myslim, ze aj ten druhy trinket je shitt, petoze spoliehat sa na 2% proc je blblost, povedzme ze to procne raz za cely boj a just vtedy ked mas cas spiritovat, ja mam 2x mindtap ako posledne 2 blue itemy a budem to mat kym sa nenajde nieco lepsie (rejuv alebo scale)
Testoval jsi vubec Blue dragon card? Staci si nainstalovat nejaky addon co sleduje vyregenenou manu za fight a uvidis jak dobry Blue dragon je. Obzvlast pro priesta. A zbude ti misto pro lepsi trinkety (Rejuv crystal, ZHC, atd...)
Testoval jsi vubec Blue dragon card? Staci si nainstalovat nejaky addon co sleduje vyregenenou manu za fight a uvidis jak dobry Blue dragon je. Obzvlast pro priesta. A zbude ti misto pro lepsi trinkety (Rejuv crystal, ZHC, atd...)
tych 15 sekund pocas boja si kedykolvek najdem na regen + pocas celeho boja budem mat (ked uz je rec o mindtape)+11mp5s. rejuv a scale som spomenul vyssie, a to su naj healer trinkety po tapoch. zhc, ehm, no...
Jj, díky moc... O te Nove sem si to myslel, ale chtel jsem to mit potvrzene a ten spirit sem jeste v akci nevidel takze nemuzu nic tvrdit. Na prvni pohled to vypadalo dobře....ale nechám se inspirovat vámi.
lidicky jak se da zvysit dmg u holy spells? Jen predmety s :Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to x?nebo neco pridavaj i treba kouzla s : Increases healing done by spells and effects by up to x. Mi to pride celkem nefer kdyz shadow priesti maj veci s Increases damage done by Shadow spells and effects by up to x + terba enchanty sou vsechny na Shadow spells ale holy spell dmg nic nepridava:(