Author |
Topic  |
Raad3k
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 09:46:59
|
Potrebuji poradit, vseci vite, ze kdyz vezmu quest postupne se zobrazuje text a na konci pak blikne accept a vezmu si ho. Nevite jak se jmenuje addon na to aby se to postupne nenacitalo a hned blikl accept, dost to zdrzuje |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 09:48:45
|
si to zaskrtni v option, blizzard to dal do zakladniho nastaveni davno |
 |
|
Kaldo
Starting Member
36 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 12:21:01
|
Co se chysta v 1.10? # 7. Banned/Affected Mods
These mods are currently banned on test because they have certain capabilities that violate one of these rules:
# Toggling autocast for pet actions requires input to work, like commanding your pet does. # SpellStopCasting() requires input to work, like spell casting does. # Addons and macros may not call or hook functions that initiate movement. # You are no longer able to modify the Blizzard XML and Lua files. # Trying to spoof item links will disconnect you.
These will probably become unbanned after the creator of the mods remove the parts that are affected by these new changes.
CT_Raidassist Fishing Buddy Tacklebox Mana Conserve Discord Action Bars Nymbia's Perl Unitframes Autobuff Decursive (bound to movement keys) Gatherer CT_RaidTracker SmartPet FishEase OneHitWonder WowReader (Wr) TrinketMenu DruidBar Quu's Spell Alert FlagRSP |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 12:26:50
|
quote: Originally posted by Kaldo
muze nekdo vysvetlit, o co jde ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 12:35:14
|
to bych taky rad vedel, podle toho co pise, tak vypsany addony maj ban, a budou zakazany... ale moc moudrej s toho nejsem |
 |
|
Kaldo
Starting Member
36 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 12:36:03
|
No Bizardum se nelibi nektere addony jako treba spell alert, nebo CT_raidassist(Manaconserve)...tak to proste zakazou (dokud to neupravi = odstraneni Manaconserve atd)
Q u o t e: why would they get rid of Discord? in fact why would they get rid of half the things you mentioned on that list?
# Addons and macros may not call or hook functions that initiate movement. # SpellStopCasting() requires input to work, like spell casting does. # Toggling autocast for pet actions requires input to work, like commanding your pet does.
The first one means no more of those autobuffs, so most of the mods that had those things built in were banned, but will probably be usable once again after the specific mod is removed.
edit: Nasel jsem to na offic forech...vubec by mi nevadilo, kdyby to nebyla pravda, bo par tech addonu pouzivam. |
Edited by - Kaldo on 16/03/2006 12:45:12 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 23:07:55
|
Sakra některý z těch add-onů používám. Nejvíc by mi vadilo přijít o Gatherer (moc nechápu, proč by jim tohle mělo vadit) a pak by mě taky mrzel Discord Action Bars, před měsícem jsem na něj přešel a už jsem se v něm docela začal orientovat. Nehledě na to, že jsem u něj strávil dost hodin laděním u svých postav a teď to možná zablokujou . |
Lexon |
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 23:32:21
|
Nechápu, co jim na většine jmenovaných addonů vadí. Jestli to fakt zakážou, tak me pěkně nakrknou. Naprosto nechápu, proč jim vadí zrovna Gatherer nebo Fishing buddy apod. To mám jako listovat po jejich trapných a nepoužitelných mapách se zdroji surovin na webu? To už za chvíli můžu rovnou zrušit všechna makra  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 10:41:42
|
OMG jim nevaděj ty Addony, Blizz se prostě rozhod že se mu nelíbí overuse některejch funkcí který hráčům tu hru moc usnadňujou (klasickej případ třeba ten Decursive nabindovanej na movement keys nebo SpellStopCasting() makra).
No a tyhle fce teď ruší, resp. mění je tak, aby vyžadovali poněkud větší user input. Problém je f tom, že většina (nejsou to zdaleka jenom tyhle addony) některou z podobných vychytávek od Blizzu využívala, tudíž se bude muset ten addon opravit.
To ofšem nebude problém, bo třeba tvůrci CTRA, Gathereru nebo třeba Nymbie se fšichni nechali slyšet, že to je záležitost chvilky a addony pojedou bez prolémů dál (byť f případě CTRA například ořezaný o tu mana konzervu).
Tže nevim co to hrotíte, buďte f klidu. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 09:30:29
|
Discord Action Bars, je to na furt out, nebo jenom docasne a brzo neco vydaji... pripadne nepouziva tu nekdo neco podobneho? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 09:31:52
|
quote: Originally posted by qsubt
Discord Action Bars, je to na furt out, nebo jenom docasne a brzo neco vydaji... pripadne nepouziva tu nekdo neco podobneho?
To fix DAB for patch 1.10 delete the DAB_AutoCastHooks.lua file in the DAB folder |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 10:12:32
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by qsubt
Discord Action Bars, je to na furt out, nebo jenom docasne a brzo neco vydaji... pripadne nepouziva tu nekdo neco podobneho?
To fix DAB for patch 1.10 delete the DAB_AutoCastHooks.lua file in the DAB folder
co bych si bez vas pocal netusim;] tx |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 11:19:03
|
Tohle reseni ma jednu chybu, po relogu prijdes o keybindings.
EDIT: Tohle je fixnuta verze z DAB fora:
http://www.fileupyours.com/files/23014/DAB.FIXED.zip
Bylo potreba prepsat v DAB_Initialization.lua par radku:
function DAB_Set_Keybindings() DAB_doing_binding_updates = true;
local binding, key1, key2; for i=1,120 do binding = "DAB_"..i; key1, key2 = GetBindingKey(binding); if (key1) then SetBinding(key1,""); end if (key2) then SetBinding(key2,""); end if (DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key1) then SetBinding(DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key1,""); SetBinding(DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key1, binding); end if (DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key2) then SetBinding(DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key2,""); SetBinding(DAB_Settings[DAB_INDEX].Keybindings[i].key2, binding); end end SaveBindings(GetCurrentBindingSet());
DAB_doing_binding_updates = false; end
Insert at top of DAB_Main.lua:
DAB_doing_binding_updates = false;
Change DAB_Main.lua:44 from:
elseif (event == "UPDATE_BINDINGS") then DAB_Save_Keybindings(); DAB_Update_Keybindings(); elseif (event == "UPDATE_SHAPESHIFT_FORMS") then
to:
elseif (event == "UPDATE_BINDINGS") then if ( not DAB_doing_binding_updates ) then DAB_Save_Keybindings(); DAB_Update_Keybindings(); end elseif (event == "UPDATE_SHAPESHIFT_FORMS") then |
EvE |
Edited by - GORTHAUR on 30/03/2006 11:50:17 |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 13:39:03
|
Mně zmizel Titan panel,to už vůbec nevim co na něm vadilo... |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 30/03/2006 : 14:15:03
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Mně zmizel Titan panel,to už vůbec nevim co na něm vadilo...
A mas zaskrtnuty nahravani out of date addonu? S titanem by nemel byt zadny vetsi problem,stahni si nejnovejsi verzi, me funguje normalne. |
EvE |
 |
|
Balorog
Starting Member
2 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 10:02:20
|
Zkousel uz nekdo ten novy Decursive verze 1.9.2? Ten vcerejsi error je opraveny, ale pro zmenu to vubec nic nedela.
edit: Tak po nalogovani to funguje ale po chvilce zase prestane :) |
Balorog - priest/Shadowmoon |
Edited by - Balorog on 31/03/2006 14:04:30 |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 16:01:12
|
quote: Originally posted by Balorog
Zkousel uz nekdo ten novy Decursive verze 1.9.2? Ten vcerejsi error je opraveny, ale pro zmenu to vubec nic nedela.
edit: Tak po nalogovani to funguje ale po chvilce zase prestane :)
Ok since the ordinary decursing doesnt work I have a small walk trough for you:
# Edit your Decursive.lua (in the eg Notepad) # Search for the string: Dcr_debug( debuff_name.." found!"); # Once you found it, type a double line "--" in front of it. The line should now look like this: -- Dcr_debug( debuff_name.." found!"); # Save and close the file # Restart the game
Hope this works for you, works for me... |
EvE |
Edited by - GORTHAUR on 31/03/2006 16:01:33 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 17:16:52
|
podivejte se, co mi ten DAB dela:

po patchi 1.10 sem smazal vsechny slozky s nastavenim (WTF, WDB a Interface) abych zacal s novym patchem s cistym stitem a vsechno si nastavil znova, coz sem jiz delsi dobu planoval.
Zacal sem Discord Action Barama, stahnul sem si nejnovejsi verzi DAB 3.1, k tomu ty upravy aby to blizzard nezablokoval a posleze jeste nejnovejsi discord knihovny... no a co to dela vidite na obrazku.
vubec se neskryji default bary, xp bar je nejak divne vykreslenej, no proste hruza.... muze mi nekdo porad v cem je problem? 
pripadne kdybyste mi nekdo poslal vasi funkcni verzi, byl bych vdecny, diky ( warlord[zavinac]mail[tecka]cz ) |
 |
|
Ethir
Starting Member
83 Posts |
Posted - 31/03/2006 : 17:51:03
|
http://www.discordmods.com/cgi-bin/betas.pl
Vysla nova beta verze DAB(3.15a) a DUF(2.45a) funkcni s 1.10, enjoy. |
[WoW] Ethir <Zdechliny>, Frozen Rogue [EQ] Ethir <MdK>, Frozen Ranger [EQ2] Ethirea <MdK>, Frozen Troubador
|
Edited by - Ethir on 31/03/2006 17:54:10 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 01/04/2006 : 21:28:16
|
pri napr. prehozeni zbrane nebo zakouzleni WF na zbran se hra zasekne na 1 sek., kdyz vypnu vsecky addony, tak to nedela, takze nez zacnu s onou prijemnou cinnosti zkouseni jednoho po druhem, nema nekdo obdobnou zkusenost ?
a to ani nemluvim o tom, ze po patchi zonuju 1.5 minuty, pricemz bez addonu to zabere asi 10 sekund |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 01/04/2006 21:29:36 |
 |
|
Darrak
Starting Member
4 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 09:54:07
|
http://rodneymullen.wz.cz/1omfg.JPG
nevi nekdo ktere adony takhle nebo podobne vypadaji docela by se mi to hodilo k ostatnim ;)
|
Edited by - Darrak on 02/04/2006 17:42:59 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 10:49:06
|
to JerzeeG: PLS co to znamená "zónování" (nějak jsem to nenašel sry)
to Darrak: postni sem ten obrázek (nebo link na něj) ještě jednou |
Lexon |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 02/04/2006 : 11:01:33
|
quote: Originally posted by Lexon
to JerzeeG: PLS co to znamená "zónování" (nějak jsem to nenašel sry)
to Darrak: postni sem ten obrázek (nebo link na něj) ještě jednou
Zmena lokace (zony) pres loading screen. Napriklad vlezes do instance, tak zonujes. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/04/2006 : 09:24:05
|
quote: Originally posted by Darrak
http://rodneymullen.wz.cz/1omfg.JPG
nevi nekdo ktere adony takhle nebo podobne vypadaji docela by se mi to hodilo k ostatnim ;)
Je to Nurfed UI - www.nurfedui.net |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/04/2006 : 16:58:22
|
skvelej addon je BetterWaypoint. zadate /bwp x,y a na screenu se objevi kurzor kterej vas dovede az k cili :) Pokud umrete, ukazuje to cestu ke corpsne. Pokud splnite quest, tak se vam v pulldown menu objevi NPC ke kteremu ho mate vratit -> nakliknete a uz vam kurzor ukazuje kudy se k NPC dostat.. to vse i se vzdalenosti ;-D http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1940
 |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 03/04/2006 : 18:03:37
|
existuje nejaky addon ktery ukazuje vzdalenost od cile? hrace moba v targertu? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/04/2006 : 18:15:15
|
quote: Originally posted by Eagle
existuje nejaky addon ktery ukazuje vzdalenost od cile? hrace moba v targertu?
jo, ale facha jen venku, v instancich nefacha vubec (jelikoz to vychazelo imho z mapy a v instancich mapy nejsou) |
 |
|
mejlaCZ
Starting Member
7 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 08:24:33
|
Stahnul jsem si nejaky novy Interface a nechce se mi ukazovat,hodi to takovy bílý kostičky,prostě se podle mě jen špatně ukazuje,ale asi fakčí. Netušíte,čím by to mohlo být? Jestli špatný ovladače na grafiku nebo něčím jiným? Vyzkoušel jsem jich víc a všechny dělaj to samý. Nebo to může být tím patchem 1.1? |
Warlock UD |
 |
|
darkangel
Starting Member
15 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 08:30:58
|
neviete nahodou preco mi uz neukazuje Atlas neobjavene uzemia na mapach? predtym mi to islo ale po update som menil niektore addony a uz to akosi nefunguje...ze by Blizzard aj toto hodil do ban? |
Crux, priest,lvl 60,Drak'Thul - retired Altharan, paladin, lvl 67 Drak'Thul - retired 15.3.2007 |
 |
|
Darrak
Starting Member
4 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 20:48:44
|
a nevi nekdo jak se zbavit tech veverek u hlavniho baru???? :) |
 |
|
AmoresPeros
Starting Member
47 Posts |
Posted - 05/04/2006 : 13:01:15
|
quote: Originally posted by Darrak
a nevi nekdo jak se zbavit tech veverek u hlavniho baru???? :)
Stačí CT
Používá někdo addon duel database? Mě po nalogování vypíše chybu, něco ve smyslu, že do save máäjí oprávnění zapisovat jen soubory blizzardu |
Edited by - AmoresPeros on 11/04/2006 17:55:58 |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 11/04/2006 : 19:14:28
|
Nevíte co mám blbě s Fishing buddy ukazuje co chytnu ale nefunguje r clik |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 12/04/2006 : 15:25:31
|
quote: Originally posted by mischu
Nevíte co mám blbě s Fishing buddy ukazuje co chytnu ale nefunguje r clik
Right-click nefachá od posledního patche (1.10), bylo to tu probíráno. Blizz upravil něco kvůli některým add-onům a některý add-ony přestaly fachat a některý upravili jejich tvůrci a zase fachaj až na nějaký menší změny jako třeba r-click u FishingBuddy (dost podstatná menší změna)  |
Lexon |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 12/04/2006 : 19:38:12
|
quote: Originally posted by Lexon
quote: Originally posted by mischu
Nevíte co mám blbě s Fishing buddy ukazuje co chytnu ale nefunguje r clik
Right-click nefachá od posledního patche (1.10), bylo to tu probíráno. Blizz upravil něco kvůli některým add-onům a některý add-ony přestaly fachat a některý upravili jejich tvůrci a zase fachaj až na nějaký menší změny jako třeba r-click u FishingBuddy (dost podstatná menší změna) 
nečet dík za oznámení fish buddy sem nainstal až teď :-( tak zas lov postaru. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 11:47:27
|
Ahoj, prosim mohl by mi nekdo poradit.. Udelal jsem si jedno macro do AQ20, pro toho Andorova /target Lieitenant General Andorov /script CastSpellByName("Healing Touch(Rank 7)") ono v je to tam dost neprehledny, a hledat je ho dost zdlouhavy.. a ted k tomu co nevim jak udelat :P Slo by k tomu macru jeste prihodit aby my to zamerilo Kaldorei Elite? Predstavoval bych si to asi takle, kliknu jednou, target Andorov, kliknu dvakrat target Kaldorei, kliknu trikrat target dalsi Kaldorei..atd atd..
Jde mi o to ze nam potom u bosse Andorov zarve.. a ja si myslim ze kdyby sme udrzeli nejaky Kaldorei nazivu, tak by to bylo mnohem veselejsi... Nebo jestli existuje nejaky udelatko, tak prosim napiste jaky.. Predem diky |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 12:44:31
|
jeste je skript na poslani jednotek z CH, ten nechces? myslim ze by to bylo jeste jednodusi, prijede jich 5 + Furion  |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 14:21:55
|
quote: Originally posted by plussminuss
jeste je skript na poslani jednotek z CH, ten nechces? myslim ze by to bylo jeste jednodusi, prijede jich 5 + Furion 
srandincky... |
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 14/04/2006 : 21:50:20
|
Nevite jestli nekde existuje nejaky addon na pocet Shocku ( Earth, Fire, Frost ), ktere muzu vycarovat? Jako myslim ze NAPR: mam 1500 many, 1 shock me stoji 150 many tudiz muzu jeste 10x shock pouzit.. jako neco co mi potica shocky z many ... chapete ?  |
WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)
WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)
WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/04/2006 : 10:21:52
|
quote: Originally posted by mo0dy
Nevite jestli nekde existuje nejaky addon na pocet Shocku ( Earth, Fire, Frost ), ktere muzu vycarovat? Jako myslim ze NAPR: mam 1500 many, 1 shock me stoji 150 many tudiz muzu jeste 10x shock pouzit.. jako neco co mi potica shocky z many ... chapete ? 
Hele, urco se to da sehnat, vcera sem si stahnul insomniax.. a jestli si dobre pamatuju, tak jsem to tam mel, ale jaky addon, to dela to netusim, bo sem vsechno s toho vyhazel(nejak mi to neslo nastavit..hlavne bary) az na titan panel :P |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/04/2006 : 15:23:12
|
Nevite jestli nekde existuje nejaky addon na pocet Shocku ( Earth, Fire, Frost ), ktere muzu vycarovat? Jako myslim ze NAPR: mam 1500 many, 1 shock me stoji 150 many tudiz muzu jeste 10x shock pouzit.. jako neco co mi potica shocky z many ... chapete ? 
a addon, ktery by ti vypocital, ktery typ shocku pouzit v jake situaci, chces taky ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 16/04/2006 : 02:49:16
|
mno ja bych chtel tak cca pet maker.Pojmenoval bych si je war, mag, warlok, lolik, priest, hunter. Kazde bych jen zmacknul a sel si uvarit kafe a macro by to za me vyresilo.Btw adony ti ulehcej hodne veci a nekteri lide jsou takovi roboti, ale zajisti ti to pouze hodne hk, ale lamicka budes stejna |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 16/04/2006 : 21:17:36
|
quote: Originally posted by JerzeeG
a addon, ktery by ti vypocital, ktery typ shocku pouzit v jake situaci, chces taky ?
ne diky to neni potreba to jsi uz udelam sam |
WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)
WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)
WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda
|
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 18/04/2006 : 21:47:37
|
quote: Originally posted by Shad3
pokud mate problemy se zonovanim apod. tak zkuste ntmysFixLoadingTimes - http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=3798
me osobne to srazilo loading z 1,5min - 3min na 3-15sec
Pouzivam to od rana, a je to super vecicka :) |
 |
|
Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 06:19:34
|
hmm stal se mi zajimavej problem nemuzu zadnou postavu nakliknout pravym tlacitkem, ale treba trade na ni de, a neotevru si ani postu:( nevite cim to muze bejt? rozbita mys to neni pac jak sem rikal pravym kliknout na targetlou postavu muzu a dat trade napr. |
"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria "Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow) "Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 08:24:29
|
to se mi stalo u dab, jsem si nektere aciton bary co sem nepouzival dal jen hide emtpy buttons a divil jsem se, proc mi uprostred oprazovky nefunguje mys klikani :))) no nakonec jsem kouknul do dab a dal hide uplnej  |
 |
|
Stanish
Starting Member
33 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 14:24:42
|
quote: Originally posted by Gotrek Gurnirson
hmm stal se mi zajimavej problem nemuzu zadnou postavu nakliknout pravym tlacitkem, ale treba trade na ni de, a neotevru si ani postu:( nevite cim to muze bejt? rozbita mys to neni pac jak sem rikal pravym kliknout na targetlou postavu muzu a dat trade napr.
zrovna tohle se resi na ofic foru takze bych te nasmeroval tam, ja mel ten samy problem, delal to nejaky addon, ale nevzpomenu si jaky(naraz jsem jich smazal asi 20 protoze se mi zdaly zbytecne) |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 20/04/2006 : 23:02:34
|
quote: Originally posted by Stanish
quote: Originally posted by Gotrek Gurnirson
hmm stal se mi zajimavej problem nemuzu zadnou postavu nakliknout pravym tlacitkem, ale treba trade na ni de, a neotevru si ani postu:( nevite cim to muze bejt? rozbita mys to neni pac jak sem rikal pravym kliknout na targetlou postavu muzu a dat trade napr.
zrovna tohle se resi na ofic foru takze bych te nasmeroval tam, ja mel ten samy problem, delal to nejaky addon, ale nevzpomenu si jaky(naraz jsem jich smazal asi 20 protoze se mi zdaly zbytecne)
jo addon smáznul sem je a už to funguje teď jen zjistit kerej :-( |
 |
|
Topic  |
|