Zdravim.... Tenhle topic sem zalozil z duvodu velice primitivniho... uz nekolikrat jsem se ptal na ruzne veci v jinych topic, a nikdo bouhzel neodpovidal... pouze u malo pripadu. Takze ti co chcou odpovidat a chcou pomoci novackum tak at sem pisou ruzne Tipy, a tak.
Mam dalsi dotaz... kdyz uz teda budu mit nasetrene na toho kone, muzu si misto nej koupit treba vlka, nebo koda a tak?
na to musis mit exalted s tou danou rasou a to neni nic levnyho :p
Jako mit reputaci exalted? a jako jak ze je to drahe? to si tu reputaci musim koupit?
škoda že jsi nezačal hrát dřív, díky AQ eventu si za stack různých věcí získaval insignie, které si mohl dávat do jakékoliv frakce, od Undercity až po Thunderbluff, jenomže to je teď už u konce :-( Takhle si daleko více mákneš.
Mam dalsi dotaz... kdyz uz teda budu mit nasetrene na toho kone, muzu si misto nej koupit treba vlka, nebo koda a tak?
Ne. Na 40. levelu si můžeš koupit jen mounta své Faction, v tvém případě toho koně.
Na 60. levelu je možnost koupit si epic mount u jiné Faction než tvé domovské. Problém je, že mounta sice koupíš, ale musíš se na něm ještě naučit jezdit a na to potřebuješ exalted reputaci, která se dá získat opakovatelnými questy odevzdáváním látek.
Aha, omlouvám se za mystifikaci - zkontroloval jsem si to a jde to už na 40. levelu. Nicméně vzhledem k tomu, jak je obtížné získat exalted reputaci je to prakticky nemožné.
Aha... nejsem moc pootesen ale diky . Zda se mi ale ze jsem videl udead asi wara na vlkovi... a ten vlk byl ale jen 40% speed, nebyl epic.. A nekdo mi rikal ze staci mit revered reputaci u danneho mesta ( Undercity - Undead Horse, Orgrimar - Wolf.....) a tak
quote:Originally posted by Lexon ...šedej je jen do tý doby než vstoupíš do nějaký guildy, pak se změní na guildovní (a když leavnes guildu, tak je zase šedý).
(jen pro úplnost )
O rly?
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
quote:Originally posted by Lexon ...šedej je jen do tý doby než vstoupíš do nějaký guildy, pak se změní na guildovní (a když leavnes guildu, tak je zase šedý).
quote:Originally posted by Araya Ten Lexon bude asi chytrej clovek
jj neco na nem bude, jeste se musim hodne ucit
neni von to snad dokonce paladin ?
Odkdy sou paladini chytri? :) neumi nic jen pitomou bublinu
Nevím co tu řešíte, to co jsem napsal bylo míněno jako dodatek a jako vtip. Nějakému nováčkovi to možná k něčemu bude (pro něj tenhle topic je). Za to vaše další posty zde jim určitě pomohou mnohem víc
(jen pro úplnost )
O rly?
Ten Lexon bude asi chytrej clovek
jen pro uplnou uplnost: ta guilda taky na tom tabardu musi neco mit, jinak vstoupis do guildy a budes ho mit porad sedy..
Prosimvas mam v Hillsbrad Foothills a okolo Hammerfalu vsechny questy splneny a ted nevim kam mam jit.. vse je pro lvl 39+ zatim co jsem jako mel questy.. a ty nedokazu udelat ( 34 rogue, H ). Poradit prosim
Prosimvas mam v Hillsbrad Foothills a okolo Hammerfalu vsechny questy splneny a ted nevim kam mam jit.. vse je pro lvl 39+ zatim co jsem jako mel questy.. a ty nedokazu udelat ( 34 rogue, H ). Poradit prosim
poradte nekdo me ... jsem 50lvl mag - moje prvni postava a jsem na serveru kde se mi nelibi ...
kdyz prejsu na jiny server bude to lepsi ? da se postava vylevelit rychleji i kdyz nemam podporu nejake highlevel postavy ? minimalne na level 40 :) pak uz to de celkem i hrat
poradte nekdo me ... jsem 50lvl mag - moje prvni postava a jsem na serveru kde se mi nelibi ...
kdyz prejsu na jiny server bude to lepsi ? da se postava vylevelit rychleji i kdyz nemam podporu nejake highlevel postavy ? minimalne na level 40 :) pak uz to de celkem i hrat
Tak jsem dnes s bandou poklidně plnil questy na Arathi highlands a najednou se tam objevila Horďácká tlupa a začali zabíjet...tedy nás.Jak je to možné,když hraju na normálním serveru a ne PvP???? Je fakt,že šamana jsme jim zrušili...
Tak jsem dnes s bandou poklidně plnil questy na Arathi highlands a najednou se tam objevila Horďácká tlupa a začali zabíjet...tedy nás.Jak je to možné,když hraju na normálním serveru a ne PvP???? Je fakt,že šamana jsme jim zrušili...
pokud ste jim zabili shamana tak vas to automaticky hodi pvp enabled na 5min
srandovni jak to vetsinou lidi lici: ja jsem poklidny, mirulovny, hodny, mily, spravny.. a pak prisel ten zly, zakerny, krvelacny, zabijenichtivy..
Nemusels ho mit zaple ty, stacilo aby ho mel nekdo v parte. Jestli jste ho lecili, automaticky jste dostali taky flag PvP. Mohl nekdo z vas hodit AoE efekt , ktery chytil hordaka (tedy predpokladam, ze to tak funguje i na PvE ), atd... Nepises k tomu nic komkretniho, takze se tezko zjisti co se tam stalo. Musite si kontrolovat ikonku zapleho PvP , jo zivot je boj
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)
Všichni v partě psali,že to mají vypnutý a je to nějaká chyba.Jinak moc děkuju za vysvětlení.
po smrti se to vypne hned ...
ono staci zautocit na npc ktery ma ten stitek .. treba straze a tak ... pak se vam to zapne a muze na vas kazdej
Ja jsem chcip a oni ty potvory alici me resskilli.. takze se to asi nevypne..
Mezi vama je jeden malej rozdil, on hraje na PvE, ty na PvP svete
Maxik-Celestyn.........................<CzA> - AO (retired) Celesten , Gorchar , Kostej.........<CoNT> - WoW (active) Stan Bode a jeho rodina.............TR (active)