Author |
Topic |
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
| |
hRoch
Moderator
360 Posts |
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 13:41:21
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Rasove bonusy:
http://www.worldofwarcraft.com/info/races/racial-bonuses.html
Bonusy maji bohuzel vedlejsi efekt. Vytvori totiz nejlepsi moznou kombinaci rasy a classu ... (napr. night elf rogue, dwarf hunter atd.). To neni moc ok.
Zaroven napr. tauren ma increasnuti herbalismu ... Bude hodne lidi co Herbalism nebudou mit jako tradeskill, takze jim bude na nic ... Meli byt vice obecne.
ja bych se toho tak nebal, spousta lidi bude brat rasy a povolani podle toho jak se jim libi, ne jak to vychazi tabulkove nejlepe |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 14:18:06
|
tak to si nemyslim. to udela mozna tak clovek kterej hraje mmorpg poprve, ale ne zkusenej hrac kterej si ve hre dava urcitej cil. Tim nechci rict ze tu hru hrajou jen proto aby byli nejlepsi, ale to aby jejich char byl tak trosku uber je pro tyhle hrace po zabavnosti hry jaksi druhy kriterium. Opravte me pokud se pletu. Nepovazuju se za nejakyho ostrilenyho hrace, ale uz sem necim prosel a aspon ja uz od hry vyzaduji hned po zabave mit svuj char vyladenej do posledniho detailu |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Danda I
New Member
268 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 14:33:56
|
nemáte pls někdo odkaz na to kde a kdo dropuje věci na craft ? jde mě aktuálně o kovařinu, ale rád se kouknu na cokoliv :) |
|
|
Reyden
Senior Member
2747 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 14:39:37
|
quote: Originally posted by Mandorallen
tak to si nemyslim. to udela mozna tak clovek kterej hraje mmorpg poprve, ale ne zkusenej hrac kterej si ve hre dava urcitej cil. Tim nechci rict ze tu hru hrajou jen proto aby byli nejlepsi, ale to aby jejich char byl tak trosku uber je pro tyhle hrace po zabavnosti hry jaksi druhy kriterium. Opravte me pokud se pletu. Nepovazuju se za nejakyho ostrilenyho hrace, ale uz sem necim prosel a aspon ja uz od hry vyzaduji hned po zabave mit svuj char vyladenej do posledniho detailu
hm tak to ja mam radsi kdyz me hra bavi a s charakterem se muzu stotoznit .. ne to ze si honim triko jakej jsem machr a pritom mam nejakou postavicku ke ktere nemam zadnej (herni ;-) vztah treba mi prijde uchylnost mit trpasliky paladiny ... ikdyby byli stokrat lepsi |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 14:44:19
|
to Raiden: samezrejme sem to myslel tak ze i s tou namaxovanou postavou se clovek musi ztotznit, ale myslim si ze pro kazdyho je dost podstatny aby jeho hero byl tak trosku uber. pro me je podstatnou casti techhle her tvorba postavy to je to na co myslim kazdou minutu expovani. Ten pocit pri postupu na novou uroven zkouseni noejch skillu to je to co tomuhle tipu her dava stavu. samozrejme je tu mnoho dalsich aspektu.
|
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Stormer
New Member
446 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 18:21:39
|
taky si delam char kterej se mi libi jak abilitama a skillama.. ale i tak vybiram hlavne podle vzhledu i kdyby to nebyla zrovna idealni kombinace... jenze to plati o pvm hrach.. vzhledem k tomu ze wow bude pro me primarne pvp hrou, tak se samozrejme budu snazit udelat char dokonalej ;) ale zatim se tim neminim zabejvat.. az se bude blizit evropskej final, tak to teprve zacnu studovat.. ted to ani nema moc smysl, protze se bude jeste dost veci urcite menit.... |
http://www.mmorpg.cz |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 06/11/2004 : 18:25:41
|
Ve WoW jsou clasy poměrně rozumně balancované, takže dokonalost bude zejména v rukách. |
|
|
tsawo
New Member
330 Posts |
Posted - 07/11/2004 : 00:35:54
|
quote: Originally posted by Gabriel
Ve WoW jsou clasy poměrně rozumně balancované, takže dokonalost bude zejména v rukách.
Presne tak, a hlavne jde prece o zabavu, a tu ja bych napriklad se skaredym i kdyz nejlepsim gnome mage nemel ;-) |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
|
|
Oralin
New Member
243 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:53:55
|
Nemáte někdo k dispozici link na dobrý Rogue fóra? Chci si přečíst něco od high lvl. PvP rogue ohledně talentů. Bohužel ty oficiálnější fóra - www.worldofwar.net - jsou bohužel plný keců. |
|
|
tsawo
New Member
330 Posts |
|
hugo
Starting Member
59 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 18:14:58
|
Jak rychle dostat Lockpicking na 140.
Kdyz pudete do Ratchet a odnej dal na S podel brehu, uvidie vevode lod, podplavete aby ste se dostali dovnitr a tam je XX chests, kamos rikal ze si natom nacvicil lockpicking az na 140 :) |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 25/11/2004 : 22:29:49
|
quote: Originally posted by Meddy
quote: Originally posted by hugo
Kdyz pudete do Ratchet a odnej dal na S podel brehu, uvidie vevode lod, podplavete aby ste se dostali dovnitr a tam je XX chests, kamos rikal ze si natom nacvicil lockpicking az na 140 :)
Dobrej tip Hugo, dikes, nekam si to poznamenam :)
Ted jsem o tom cetl na WoW Forech. Davejte si ale bacha na otevreni te pokladny, je vtom prej nakej papouch na docela velkym levelu :-)) (je to soucast nejakeho rogue questu)..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Oralin
New Member
243 Posts |
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 14:21:02
|
Kdyz pudete do Ratchet a odnej dal na S podel brehu, uvidie vevode lod, podplavete aby ste se dostali dovnitr a tam je XX chests, kamos rikal ze si natom nacvicil lockpicking az na 140 :)
Na truhlach v lodi pobliz Ratchet, je mozne si vyboostovat skill do 175. tady je podrobny guide:
http://strategy.worldofwar.net/news.php?id=29 |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 14:36:55
|
quote: Originally posted by 7idus
Na truhlach v lodi pobliz Ratchet, je mozne si vyboostovat skill do 175. tady je podrobny guide:
http://strategy.worldofwar.net/news.php?id=29
Me se desne libil ten papousek co tam byl usazenej na te lodi z rogue questu..:)) asi ho nekdy s nejakym low lev. zlodejem pujdu zabit az budu 50+ |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 15:11:02
|
quote: Originally posted by beldor5
Me se desne libil ten papousek co tam byl usazenej na te lodi z rogue questu..:)) asi ho nekdy s nejakym low lev. zlodejem pujdu zabit az budu 50+
na toho papoucha nemusis byt 50+ .) staci si precist podrobne quest a zjistis, ze kdyz pouzijes "robota-automatu" v ratchet, tak ti da sikovnou vecicku s nazvem E.C.A.C. .Ta kdyz se pouzije na papoucha tak zapricini rapidni delevelovani 50+ papoucha na papoucha lvl 18, no a pak uz je to sranda .) |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 16:08:51
|
Me se desne libil ten papousek co tam byl usazenej na te lodi z rogue questu..:)) asi ho nekdy s nejakym low lev. zlodejem pujdu zabit az budu 50+
na toho papoucha nemusis byt 50+ .) staci si precist podrobne quest a zjistis, ze kdyz pouzijes "robota-automatu" v ratchet, tak ti da sikovnou vecicku s nazvem E.C.A.C. .Ta kdyz se pouzije na papoucha tak zapricini rapidni delevelovani 50+ papoucha na papoucha lvl 18, no a pak uz je to sranda .)
Hmm..nebojsa to mi doslo papoucha jsem po krmeni spacifikoval,myslel jsem to tak ze se tam nekdy vratim z nejakym low lev zlodejem pockam az papouch vyleze z bedny a skusim ho zabit rucne strucne...:)) (nebo kouzly ) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
7idus
Starting Member
47 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 18:39:26
|
na toho papoucha nemusis byt 50+ .) staci si precist podrobne quest a zjistis, ze kdyz pouzijes "robota-automatu" v ratchet, tak ti da sikovnou vecicku s nazvem E.C.A.C. .Ta kdyz se pouzije na papoucha tak zapricini rapidni delevelovani 50+ papoucha na papoucha lvl 18, no a pak uz je to sranda .)
Hmm..nebojsa to mi doslo papoucha jsem po krmeni spacifikoval,myslel jsem to tak ze se tam nekdy vratim z nejakym low lev zlodejem pockam az papouch vyleze z bedny a skusim ho zabit rucne strucne...:)) (nebo kouzly )
to te vazne tak irrituje, ze si kvuli nemu das tu cestu a vratis se za nim do low lvl zony ? .) |
|
|
ferytor
Starting Member
4 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 19:31:57
|
Nevite o webu kdy by byly pekne popsane rasy a povolani? Rad bych si vse dukladne promyslel nez zacnu hrat, Vzdy jsem hral Paladina(UO), ale nejak me laka Undead Mág... |
|
|
Anomaly
New Member
132 Posts |
|
Angrus
Starting Member
2 Posts |
Posted - 24/01/2005 : 20:15:11
|
quote: Originally posted by ferytor
Nevite o webu kdy by byly pekne popsane rasy a povolani? Rad bych si vse dukladne promyslel nez zacnu hrat, Vzdy jsem hral Paladina(UO), ale nejak me laka Undead Mág...
no dobrá je stránka http://wow-dd.svarov.org/ je to česky a návíc docela pěkně popsaný... |
|
|
filcon
New Member
104 Posts |
Posted - 25/01/2005 : 19:04:29
|
quote: Originally posted by Angrus
Nevite o webu kdy by byly pekne popsane rasy a povolani? Rad bych si vse dukladne promyslel nez zacnu hrat, Vzdy jsem hral Paladina(UO), ale nejak me laka Undead Mág...
no dobrá je stránka http://wow-dd.svarov.org/ je to česky a návíc docela pěkně popsaný...
Ceske, hezke, ale nepresne a neauktualni. Je to pravdepodobne pouze preklad manualu nebo offic. webu (patrat po tom nebudu :o]). Dostala me poznamka "nevyhody" u priesta - "Je velice lehké ho zabít" . Na tyhle prekladane weby nema smysl vubec chodit, natoz to cist. Doporucuji offic. US fora, tam jsou nejaktualnejsi guides.
|
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
|
|
Prandur
New Member
237 Posts |
|
Oralin
New Member
243 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 09:26:23
|
quote: Originally posted by Prandur
Dobre databazove stranky:
www.thottbot.com - obsahuje i databazi existujicich postav wow.allakhazam.com - lepsi databaze questu, itemu atd.
A Amerika byla objevena ... |
|
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 19:45:31
|
quote: Originally posted by filcon
quote: Originally posted by Angrus
no dobrá je stránka http://wow-dd.svarov.org/ je to česky a návíc docela pěkně popsaný...
Ceske, hezke, ale nepresne a neauktualni. Je to pravdepodobne pouze preklad manualu nebo offic. webu (patrat po tom nebudu :o]). Dostala me poznamka "nevyhody" u priesta - "Je velice lehké ho zabít" . Na tyhle prekladane weby nema smysl vubec chodit, natoz to cist. Doporucuji offic. US fora, tam jsou nejaktualnejsi guides.
Ale na druhou stranu je to asi nejlepsi ceska amaterska stranka o WoW s celkem dost informacema.. Je krasny ze tu furt radis,at se kazdej podiva na US fora apod.. jenze jsou mezi nami i taci,kteri anglicky moc neumi. Ja osobne si myslim,ze na tyhle strance jsou nejaky veci good prelozeny a veci typu :Preklad talentu ,jednotlivych skillu,tradeskillu a dalsich veci se novackum budou urcite hodit.
|
Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je? Mark(Orders) |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
|
Crown
Starting Member
2 Posts |
Posted - 15/02/2005 : 02:25:38
|
Pratele, potrebuju radu. Chci si nejak zmenit UI. Stahl sem si Cosmos, rozbalil a pri loginu do hry me to napise, ze adresar Interface je out of dat. Jakto? Co s tim? Sem v tom novej, takze absolutne nevim jak se s tim pracuje. Jak se aktivujou jednotlivy UI atd. Dik za radu |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 00:32:03
|
mnohem lepsi stranka s questy nez thottbot (obsahuje mapy kde je ukazka jak zadavatele questu tak i toho co mate zabit atp.. na thottbotu u vetsiny questu chybi..tady asi taky ale celkove je tu toho vic..) http://www.goblinworkshop.com/quest-search.html |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Mamut
New Member
291 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 09:12:51
|
quote: Originally posted by Rodier
mnohem lepsi stranka s questy nez thottbot (obsahuje mapy kde je ukazka jak zadavatele questu tak i toho co mate zabit atp.. na thottbotu u vetsiny questu chybi..tady asi taky ale celkove je tu toho vic..) http://www.goblinworkshop.com/quest-search.html
No musím tě zklamat, ale Goblin není o nic lepší než Thottbot, chybí zde taky celá řada map (především s cílovými destinacemi). A mám pocit, že goblin vychází aspoň částečně z Thottbota. Prostě když jsem něco nanašel na Thottbothu nenašel jsem to většinou ani na Goblinu |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
|
|
Julian
New Member
128 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 10:34:32
|
Kdyz delam quest, tak na goblinu vetsinou nehledam podle seznamu questu, ale podle infa o zone. Jsou tam vypsany snad vsechny npc, co se tam daj najit a hlavne lokace, kde jsou. Coz me staci na vetsinu questu. |
No comment |
|
|
Bearsson
New Member
390 Posts |
Posted - 02/03/2005 : 12:44:16
|
Mne docela vyhovuje Thottbot. Kazdy quest ma nejaky objective. Kdyz se klikne na nej, tak se ukaze, jestli je to drop nebo lokace a dalsi odkaz uz je na mapy s koordinaty. |
Bearsson Czech Heroes |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
|
salmiasvk
Starting Member
4 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 13:07:33
|
quote: Originally posted by Oralin
quote: Originally posted by Prandur
Dobre databazove stranky:
www.thottbot.com - obsahuje i databazi existujicich postav wow.allakhazam.com - lepsi databaze questu, itemu atd.
A Amerika byla objevena ...
lol |
|
|
Seth
Senior Member
2564 Posts |
Posted - 09/05/2007 : 14:17:28
|
se podivej na datum a pak se smej |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
|
|
Tazikus
Moderator
508 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 15:24:08
|
Treba je to medved a probral se ze zimniho spanku. |
Tazikus 70lvl Warrior - Drak´Thul@Immune(http://ctprofiles.net/2747128) Tazi 60lvl Warrior - ER |
|
|
|
Topic |
|