Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Interface Addons
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 21/01/2006 :  13:12:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

kdyz uz jsme u combat logu:

nevi nekdo, jak nastavit, aby mi ukazovalo pouze "players hits you" ?
v nabidce moznosti to neni.. a v tom spamu v AV, kde za sekundu combat log vyblije tisic radku, nelze najit, za kolik mi davali rany (jestli za 1.9k nebo 2.1)

v SCT je to taky na houno, protoze to je jen:
nic
nic
nic
665165765624987684645 cisel pres sebe
smrt

HitsMode
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=467

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 21/01/2006 :  14:01:57  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Bych se chtěl zeptat jestli neexistiuje nějakej addon ,kterej ukazuje cooldown na ability v grafické formě cástení kouzla(takový to nabíhání:)) a je někde uprotřed obrazu.Takovou podonou věc jsem viděl u nějakýho videa s rougem,ale nebyla to moc dobrá kvalita ,takže nevím co to vůbec bylo :-)

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 21/01/2006 :  14:19:47  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lapcis

Bych se chtěl zeptat jestli neexistiuje nějakej addon ,kterej ukazuje cooldown na ability v grafické formě cástení kouzla(takový to nabíhání:)) a je někde uprotřed obrazu.Takovou podonou věc jsem viděl u nějakýho videa s rougem,ale nebyla to moc dobrá kvalita ,takže nevím co to vůbec bylo :-)

No existuje stunwatcher, ten odpocitava konec efektu Gouge,CS,KS. Ale ty mas an mysli zrejme neco takoveho http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2523

Drak'Thul <Cursed Corpses>

Edited by - l0bos on 21/01/2006 14:21:25
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 21/01/2006 :  14:33:53  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by l0bos

quote:
Originally posted by Lapcis

No existuje stunwatcher, ten odpocitava konec efektu Gouge,CS,KS. Ale ty mas an mysli zrejme neco takoveho http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2523

Aha tak tohle je to , co měl ten rogue:)Škoda .Já měl spíš na mysli přesně tenhle systém,ale s tím,že by se tam odpočítával můj cooldown abilit ,abych věděl kdy znovu použít a nemusel sledovat spodní bar:)Ale i tak díky tohle se taky hodí :))

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)

Edited by - Lapcis on 21/01/2006 14:35:00
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 21/01/2006 :  19:19:15  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz uz jsme u combat logu:

nevi nekdo, jak nastavit, aby mi ukazovalo pouze "players hits you" ?
v nabidce moznosti to neni.. a v tom spamu v AV, kde za sekundu combat log vyblije tisic radku, nelze najit, za kolik mi davali rany (jestli za 1.9k nebo 2.1)

v SCT je to taky na houno, protoze to je jen:
nic
nic
nic
665165765624987684645 cisel pres sebe
smrt

Ja pouzivam Nurfed combat log.
http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1670
http://img393.imageshack.us/my.php?image=combatlog2bn.jpg

EvE
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2006 :  11:20:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
dikes panove, vyzkousime, uvidime, jen me zarazi, ze kdyz uz je u toho blizardiho chatu tolik moznosti, ze zrovna tohle tam nejde..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/01/2006 :  11:23:14  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

dikes panove, vyzkousime, uvidime, jen me zarazi, ze kdyz uz je u toho blizardiho chatu tolik moznosti, ze zrovna tohle tam nejde..

Klikni pravým na záložku combat okna a tam si v combat message nastav co chceš vidět.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/01/2006 :  11:33:25  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Klikni pravým na záložku combat okna a tam si v combat message nastav co chceš vidět.

tak schvalne, ktere polozky musim zatrhnout a ktere ne, aby mi to ukazovalo jen:
hostile ppls hits/miss you

ja tam vidim pouze hostile ppls hits/miss (kohokoliv)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/01/2006 :  11:39:52  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

tak schvalne, ktere polozky musim zatrhnout a ktere ne, aby mi to ukazovalo jen:
hostile ppls hits/miss you

ja tam vidim pouze hostile ppls hits/miss (kohokoliv)

Je možný že to tam není. Jen jsem měl pocit, že tuto možnost nastavení neznáš, to je vše.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/01/2006 :  12:57:57  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je možný že to tam není. Jen jsem měl pocit, že tuto možnost nastavení neznáš, to je vše.

Blizzardí combat log skutečně nejde nijak výrazně přenastavit. Můžeš si tam sice změnit barvičky apod., ale nemůžeš nijak moc upravit co se tam zobrazuje a jak se to zobrazuje.

Což je celkem škoda, vzhledem k tomu jak moc jde upravit samotné UI, tak nechápu proč si Blizz nepohrál i s tímto. Bo valná většina ostatních her to f sobě má už zabudováno.

Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 22/01/2006 :  13:10:39  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GORTHAUR
Ja pouzivam Nurfed combat log.
http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1670
http://img393.imageshack.us/my.php?image=combatlog2bn.jpg

Ja bych se rad spis zeptal jaky je na tom skrinsotu Unit Frame addon? Chci nahradit ty standardni, protoze sou hodne spatny. Nasel sem vice variant, ale trebas zrovna ten tvuj vypada zajimave (jednoduchy, prijemne graficky vyvedeny a dobre citelny vsechny dulezity informace).
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 22/01/2006 :  16:25:31  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
Jsou to discord unit frames.
http://angular.lunarpages.com/~disco15/cgi-bin/page.pl?mod=DUF
A tenhle custom layout, ja ho mam trosku upravenej.
http://angular.lunarpages.com/~disco15/DiscordUnitFrames/CustomLayouts/Magic.zip

EvE
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 22/01/2006 :  23:48:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortos
Ja bych se rad spis zeptal jaky je na tom skrinsotu Unit Frame addon? Chci nahradit ty standardni, protoze sou hodne spatny. Nasel sem vice variant, ale trebas zrovna ten tvuj vypada zajimave (jednoduchy, prijemne graficky vyvedeny a dobre citelny vsechny dulezity informace).

Jak napsal GORTHAUR, Discord je úplně nejlepší. Pokud ale nemáš náladu pitvat se v něm (přičemž jeho menu je zpočátku neuvěřitelnej kentus ), doporučuju už hotový...

Nymbia's Perl Unitframes
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1381

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:24:30  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
2 otazky, jsem prilis liny vypinat po jenom addony a zjistovat ktery mi kravi, tak snad nekdo uz podobne problemy resil a vyresil ;-)

1) Prekryvajici se tooltipy u zbrani a nekterych itemu (ostatni tooltipy v pohode). Pretim jsem pouzival lootlink, auctioneer...

2) Nefunguje mi shift+click a ctrl+click do chatu, to jest linkovani linku z chatu a dress room. Predpokladam, ze za to tez muze nejaky addon.

Prosim prosim heeelp :)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/01/2006 :  10:46:07  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

2 otazky, jsem prilis liny vypinat po jenom addony a zjistovat ktery mi kravi, tak snad nekdo uz podobne problemy resil a vyresil ;-)

1) Prekryvajici se tooltipy u zbrani a nekterych itemu (ostatni tooltipy v pohode). Pretim jsem pouzival lootlink, auctioneer...

2) Nefunguje mi shift+click a ctrl+click do chatu, to jest linkovani linku z chatu a dress room. Predpokladam, ze za to tez muze nejaky addon.

add 1 - delalo mi to taky .. stahni si novy auctioneer
add 2 - imo si smaz soubory kde se uklada nastaveni chatu, taky jsem s tim mel problemy ale nevim cim jsem to po patchi vyresil

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:02:03  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

mel sem to same

1) stahl sem novy auctioneer, nepomohlo, v nastaveni sem si to musel spojit do jednoho okna (ne 2 oddelene) a je to v pohode

2) mel sem uplne to same (sakra nepouzivej ty samy addony jako ja :D) ale updatenul sem vic addonu a najednou to funguje takze bohuzel nereknu ktery to byl, ale odhadoval bych to taky na auctioneer

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:23:18  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
quote:

1) je to bug v Enhanced Tooltip (z Auctioneeru), takze staci stahnout nejnovejsi verzi Enh.Tooltipu.

2) me to delal ChatBox, s novou verzi uz je to OK.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:27:28  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

quote:

1) je to bug v Enhanced Tooltip (z Auctioneeru), takze staci stahnout nejnovejsi verzi Enh.Tooltipu.

2) me to delal ChatBox, s novou verzi uz je to OK.

Pravda pouzivam jeste AF tooltip a ten sem neupdatoval.

ChatBox nepozivam...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/01/2006 :  11:57:42  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
u toho enhtooltip se musela stahnout dokonce uplne posledni unstable verze..
a koukam, ze tam pres vikend pribyla uz "Third fix for tooltip issues." i kdyz nevim v cem byl problem, mi to uz fungovalo bez problemu po druhe oprave
http://auctioneeraddon.com/

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 27/01/2006 :  21:36:43  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Zdravim všecky a prosim o dvě menší rady:
1. jak se píše macro na selfcast spellu a dvou spellu zasebou? de mi o "nature´s swiftness + heal na mě" nebo "nature´s swiftness + chain lighting (popř. l. bolt)

2. Nevíte který addon způsobí chybu typu reset části UI (resetne si titanbar, CTmod i moveanything) a nahlásí chybu někde něco "CT_Viewer"?

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 27/01/2006 :  21:50:43  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Mne pomohlo:

/auctioneeer embed on
/informant embed on
/enchantrix embed on
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 29/01/2006 :  11:15:29  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative
de mi o "nature´s swiftness + heal na mě"

zkus něco jako

/script TargetByName("yourself");
/script CastSpellByName("Nature's Swiftness") ;
/script SpellStopCasting();
/script CastSpellByName("Healing Touch(Rank 10)") ;
/script TargetLastTarget();
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 29/01/2006 :  15:57:13  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
1. Ten problem co mi rozhazoval UI byl (zda se) TitanBar, po implementaci aktualizované verze už se UI neresetuje.

2. Moc děkuji za radu, to makro funguje skvěle

Když už sme ale u toho, dalo by se nějak udělat makro které by fungovalo i na někoho koho sem zrovna zaměřil, aniž bych defiloval nick?
Nebo lépe - please, nevíte jestli je někde nějaká stránka na netu kde sou na tyhle a podobné makra nějaké menší návody?

Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 29/01/2006 :  16:16:20  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nebo lépe - please, nevíte jestli je někde nějaká stránka na netu kde sou na tyhle a podobné makra nějaké menší návody?

http://ui.worldofwar.net/listmacros.php

Edited by - pan.filuta on 29/01/2006 16:16:41
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 29/01/2006 :  17:05:01  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

http://ui.worldofwar.net/listmacros.php

Diky moc, hrozně mi to pomohlo.

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:56:16  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
neznate prosim nekdo nejakej addon kterej by mi nad postavickou(nebo nejak jinak dobre viditelne) oznamoval ukonceni cd abilit/kouzel ktera si zvolim ?

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:57:28  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
taky by se mi neco takovyho hodilo ... kdyz mi skonci nova nebo ovce ... nebo jiny takovyhle veci

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:05:26  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

taky by se mi neco takovyho hodilo ... kdyz mi skonci nova nebo ovce ... nebo jiny takovyhle veci

Délku debuffů ukazuje UniversalStunAndDebuffHelper.

http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2523

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:10:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Scout

neznate prosim nekdo nejakej addon kterej by mi nad postavickou(nebo nejak jinak dobre viditelne) oznamoval ukonceni cd abilit/kouzel ktera si zvolim ?

discordy to ukazujou primo na baru

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:10:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

tello buf timer ukazuje jak buffy tak debuffy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Scout
New Member

256 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:13:11  Show Profile  Send Scout an ICQ Message Send Scout a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Scout

discordy to ukazujou primo na baru

j to vim ale ja to nechci na baru(nestiham sledovat xy ikonek) ale aby mi to oznamilpo nad postavickou stylem "NS k dispozici" atd

Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 08/02/2006 :  19:08:46  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
j to vim ale ja to nechci na baru(nestiham sledovat xy ikonek) ale aby mi to oznamilpo nad postavickou stylem "NS k dispozici" atd

Já jsem to vyřešil pomocí "Discord Action Bars" udělal jsem si speciální bar, kam jsem nastrkal věci u kterých chci jasně vidět kdy se dají použít (konec cd) a nastavil jsem jejich tlačítka tak, aby byla skrytá a ukázala se jen když budou "useable", v ten moment se mi ukážou tam kde jsem je nechal a jsou třeba 2x větší než ostatní. Je to docela vychytaný add-on.

Lexon
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/02/2006 :  11:50:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
v jednom hunterskym videu kterych ted sleduju nejak vic jsem videl nakej addon ze kdyz pouzije scatter wing lip freez trap apod tak vybehne lista ve ktere ubyva bar na a poita tak duration na cili

nevite co by to mohlo bejt ?

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14590

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:29:35  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

v jednom hunterskym videu kterych ted sleduju nejak vic jsem videl nakej addon ze kdyz pouzije scatter wing lip freez trap apod tak vybehne lista ve ktere ubyva bar na a poita tak duration na cili

nevite co by to mohlo bejt ?

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14590

to video sem sice nevidel, nechce se mi to stahovat, ale to co popisujes umi treba CCWatch

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 19/02/2006 :  18:47:56  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

No vím určitě, že existuje mod, který zobrazuje počty quest itemů v inventoráři.

Např. že máš 6/10 hlav, 48/60 rohů atd.

Bohužel jsem myslel, že je to v Cosmu, ale nenašel jsem to tam.

Staci si otevrit Quest Log a podrzet shift a kliknout na quest ( takzvany "Track Quest")

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 19/02/2006 :  23:19:22  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
kdyz pouzije scatter wing lip freez trap apod tak vybehne lista ve ktere ubyva bar na a poita tak duration na cili

Já používám tohle: http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1569
Go to Top of Page

Burosh
Starting Member

3 Posts

Posted - 08/03/2006 :  02:15:20  Show Profile  Send Burosh an ICQ Message Send Burosh a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já jsem to vyřešil pomocí "Discord Action Bars" udělal jsem si speciální bar, kam jsem nastrkal věci u kterých chci jasně vidět kdy se dají použít (konec cd) a nastavil jsem jejich tlačítka tak, aby byla skrytá a ukázala se jen když budou "useable", v ten moment se mi ukážou tam kde jsem je nechal a jsou třeba 2x větší než ostatní. Je to docela vychytaný add-on.

Nemohl bys prsim podrobne popsat tohle nastaveni? Me to zatim nefunguje. Dale bych potreboval pomoct s nastavenim baru tak aby se prehazovali stranky v main baru pri zmene stance diky.
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 08/03/2006 :  15:54:02  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Burosh

quote:

Nemohl bys prsim podrobne popsat tohle nastaveni? Me to zatim nefunguje. Dale bych potreboval pomoct s nastavenim baru tak aby se prehazovali stranky v main baru pri zmene stance diky.

Tak se ti to pokusím popsat jak to mám udělaný třeba u zloděje u Eviscerate.

Dáš si jeden bar (pojmenuješ si ho třeba "Ready" pro lepší orientaci) tam kde chceš aby se zobrazoval a nastavíš velikost tlačítek atd. Dáš tam abilitku, kterou chceš takhle použít (Eviscerate) a pak v záložce v Discord Action Bars pro tenhle bar "Ready" vlezeš do položky "Button Control" a tam zvolíš tu abilitu, kterou jsi tam přidal (Eviscerate (Rank xx)) a pod tím v "Choose Condition" vybereš "Action Unusable" pak v "Action" znova kouzlo (číslo toho kouzla je stejný jako číslo, které je uvedeno na řádku vedle Button1/1 (třeba Action:109)) v mém případě "(109) Eviscerate (Rank 4)" no a pak jako "Choose Response" vybereš "Hide" a dole klikneš na "Add Condition", tím se ti první část přidá do seznamu "ACTIVE CONDITIONS".
Teď vybereš v "Choose Condition" prozměnu "Action Usable" a vybereš zase kouzlo (Action) a v "Choose Response" zvolíš příkaz "Show" a přidáš to do seznamu tlačítkem "ACTIVE CONDITIONS".

Tento způsob jde používat pro každé tlačítko v barech a nebo když to samé uděláš v položce "Bar Control", tak se tak chová celý bar (soubor tlačítek). Jde tak udělat třeba to, že můžeš mít jeden bar poloprůhledný a když na něj najedeš myší tak se zviditelní na 100% (pomocí příkazů "Set Alpha" a hodnota) a nebo třeba , že se změní velikost tlačítek když na ně najedeě myší nebo se stane jiná akce. Je toho strašně moc.

Jedinou nevýhodu na kterou jsem zatím přišel je to, že i když jsou tlačítka zrovna skrytá a ty na místo kde by jinak byla najedeš myší a chceš se třeba otočit pomocí tlačítka myši (RMB+pohyb) tak to nereaguje. Chová se to prostě stejně jako by tam to tlačítko bylo (stejně jako když máš myš na jiném (klasickém) tlačítku a chceš se otočit. Ale myslím, že by to šlo obejít příkazem né Hide/Show, ale změnou polohy (někde jsem to tam zahlédl, ale ještě nezkoušel). Teoreticky bys nastavil pro tlačítka aby byla někde mimo obrazovku (pokud to teda jde) a když jsou aktivní (usuable) tak aby se hodila na dané místo na obrazovce.

Teď něco k tomu prohazovaní baru když změníš stav.

Vemu za příklad zase Rogue. Lze to použít na všechny bary, ale budu se teď bavit tedy jen o MAIN baru. Nejprve pro něj musíš nastavit další stránku (pokud máš zvolenou jen jednu). To uděláš v menu dole vlevo "Button Layout" a u Baru 1 (main) si můžeš změnit i počet talčítek, ale hlavně tam musíš nastavit PAGES na 2 (nebo i na víc, jedna bude použita na hlavní "kouzla" a druhá na kouzla která mají být v určitém stavu (formě) postavy) Mezi těmito stránkami můžeš přepínat i klasicky kolečkem myši (pokud to nevypneš).
Takže dejme tomu že první strákna je pro hlavní kouzla a druhá stránka je pro kouzla v určité formě. V menu pro MAIN BAR zvolíš okno "Bar Control" a nastavíš následující:

Choose Condition - Shapeshift Form Active
Stance/Animal Form/Stealth - Stealth
Choose Response - Change Page
Page - 2
a potvrdíš "Add Condition"

teď navolíš co dělat pří další změně formy:
Choose Condition - Shapeshift Form Inactive
Stance/Animal Form/Stealth - Stealth
Choose Response - Change Page
Page - 1
potvrdíš "Add Condition"

a pro Rogua je to vše. Podobným způsoben nastavíš i Druida...

No snad to pochopíš, já to vysvětluju moc zdlouhavě, ale je to celkem jednoduché. Zkus si s tím pohrát a vyzkoušej různé možnosti. Třeba objevíš něco dalšího co ti bude vyhovovat víc.

Ahoj

Lexon
Go to Top of Page

Burosh
Starting Member

3 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:35:29  Show Profile  Send Burosh an ICQ Message Send Burosh a Private Message  Reply with Quote
quote:

.......................

Lexone diky za tak podrobné info jdu to hned prubnout, musim rict ze sem tak precizní odpověď nečekal maš můj DÍK .
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 11/03/2006 :  12:12:28  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
cEasyHeal

http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2091

Obevil sem to nedavno. Je to uplne primitivni addon pro healery ale tim jak jednoduchej je krasnej. Predtim sem mel healer kterej toho sice umel vic ale nekdy proste nedokazal odhadnout situaci.
Prochazeni instanci vcetne ZG se me tim zuzilo na klikani jednim tlacitkem na mysi /flash heal pri kliknuti na jmeno/ na a dvema na klavesnici /kdyz chci dat shield nebo great heal/.
Vsem priestum zacatecniku doporucuji tohle.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 11/03/2006 :  13:37:02  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

cEasyHeal

Obevil sem to nedavno. Je to uplne primitivni addon pro healery ale tim jak jednoduchej je krasnej. Predtim sem mel healer kterej toho sice umel vic ale nekdy proste nedokazal odhadnout situaci.
Prochazeni instanci vcetne ZG se me tim zuzilo na klikani jednim tlacitkem na mysi /flash heal pri kliknuti na jmeno/ na a dvema na klavesnici /kdyz chci dat shield nebo great heal/.

Zkus i BeneCast
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=543
U každé postavy v partě se ti ukáže panel kde jsou dostupná kouzla (healy, buffy). Když na sobě postava už stejný buff má, tak ti zmizí z nabídky, stejně jako se objeví léčení nákazy jen když je postava nakažena. Navíc když léčíš postavu která potřebuje jen slabší heal, tak se automaticky zacastí levnější (šetří to manu). Když jsi v partě s low levelem, tak se na něj kouzlí "slabší" buffy, které jsou pro jeho lvl. Je to docela vychytaný, lze použít jednotné nastavení pro všechna povolání, nebo vybrat kouzla pro každé zvlášť atd...

Lexon
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 11/03/2006 :  14:26:52  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
dotaz. jde mne o jednoduche uziti seduce
sice cosi mam a funguje to, ale je to pomerne velky addon a vyuzival sem z neho asi jenom 1% to seduce, coz mne neni zrovna po chuti,

kdesi sem nasel toto:

/script if UnitName("pet")=="Darneth" and UnitMana("pet")>361 and UnitCreatureType("target")=="Humanoid" and UnitIsEnemy("player", "target") then SendChatMessage("Succubus, seduce at once %t",SAY); CastPetAction(6);else CastPetAction(1);end

You must replace:
"Darneth" with the name of your succubus.

"361" with the mana-cost of seduce. The cost of this spell is 24 % of the maximum mana of your succubus.

if you moved the seduce-spell to a different slot (numbered vom left to right), you will have to change the "6"

What this macro will do:
This macro will check of your pet is a succubus, the target is an enemy humanoid and if your succubus has sufficient mana to cast "seduction". If all these ifs are true, it will order the succubus to cast seduction and say a message aloud to inform your pary.

Otherwise your pet will be ordered to attack.

How to use this macro:
Just use this instead of your normal pet-attack.

Things to consider:
If the Succubus is out of range, silenced, stunned, feared or unable to cast because of the global cooldown, the succubus will do nothing, will not attack, but the message will still be transmitted.

If your succubus is currently channeling seduce, nothing will happen if you use this macro even if you target a humanoid differt from the inital target.

If you have a pet other then your succubus, this macro will always order your pet to attack. Thus this macro can replace the normal pet-attack action.

coz funguje, ale zajimalo by mne, jesli se to da modifikovat na zpusob
if my mana>3000 cast on taget CoE
else nic

nejak sem to zkousel, ale hazelo to nake errory,

je tu nejaka dobra duse kera mne rekne jde to/nejde to/uprav to takto?
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 11/03/2006 :  14:38:57  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

quote:
Originally posted by Morpheus.cz

cEasyHeal

Zkus i BeneCast
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=543
U každé postavy v partě se ti ukáže panel kde jsou dostupná kouzla (healy, buffy). Když na sobě postava už stejný buff má, tak ti zmizí z nabídky, stejně jako se objeví léčení nákazy jen když je postava nakažena. Navíc když léčíš postavu která potřebuje jen slabší heal, tak se automaticky zacastí levnější (šetří to manu). Když jsi v partě s low levelem, tak se na něj kouzlí "slabší" buffy, které jsou pro jeho lvl. Je to docela vychytaný, lze použít jednotné nastavení pro všechna povolání, nebo vybrat kouzla pro každé zvlášť atd...

Diky ale asi si necham to co mam. Podobny veci jako bene umi prave healer co sem mel predtim. Je to promakany ale nekdy az prilis slozity. Mana conserve umi i prosty CT raid a ten cEasyHeal samozrejme taky.
Na cEasy me prave nejvic vyhovuje to ze nemusim cucet na zalozky postav, ma to spec. okno kde vyjizdi podle nastaveni jen ty postavy co potrebuji nejak lecit zalezi na nastaveni, ja to mam treba od 80 procent. Hlavne ve velkym raidu je totiz problem sledovat kolik kdo ma zivota na 20-40 malinkych tabulkach. Ale samozrejme kazdymu vyhovuje neco jineho.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 11/03/2006 14:45:34
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/03/2006 :  13:03:28  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
zkusim to jeste tady, psal sem dotaz i do jineho vlakna, reakce zadna

vypada to takto nejak:

http://img129.imageshack.us/img129/8797/bscap0015mk.jpg

(postavicka je relativne mala, je jakoby uprostred obrazovky, nahled zhruba ala diablo, kolem ni jsou pulkruhy /modry zeleny, mana zivot/ zluty nabijeni kouzla)

ve videu to vypada takto, jdou spoustet i kousky, je to MPG nemusi se to sosat cele
http://worldofwarcraft.filefront.com/file/Apoc_Warlock_PvP_Video_The_Calling;56370

nevi nekdo jak toho docilit? o co jde?

Edited by - qsubt on 12/03/2006 13:08:15
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 12/03/2006 :  13:43:05  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt
(postavicka je relativne mala, je jakoby uprostred obrazovky, nahled zhruba ala diablo, kolem ni jsou pulkruhy /modry zeleny, mana zivot/ zluty nabijeni kouzla)

Nurfed Hud?
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/03/2006 :  14:20:11  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Nurfed Hud?

jo dik to je ono, a ta malost postavicky + uprostred obrazovky to je docilene asi vysokym rozlisenim, co?
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 12/03/2006 :  14:54:49  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

vypada to takto nejak:

ve videu to vypada takto, jdou spoustet i kousky, je to MPG nemusi se to sosat cele
http://worldofwarcraft.filefront.com/file/Apoc_Warlock_PvP_Video_The_Calling;56370

Jmenuje se to Moog HUD
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2881

Postava je malá protože ten hráč odskroloval kolečkem myši na maximální vzdálenost od postavy (tato vzdálenost by měla jít zvětšit ještě ve standartním nastavení WoW: INTERFACE OPTIONS -> záložka ADVANCED OPTIONS -> posuvník MAX CAMERA DISTANCE). Ale stejně když vlezeš někam kde výhled na postavu blokují překážky (stromy, dungeony, ...), tak se kamera zoomuje na postavu, takže si ve hře moc často malinký postavy neužiješ .

Lexon
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 12/03/2006 :  17:29:04  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

quote:

vypada to takto nejak:

Jmenuje se to Moog HUD
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2881

Postava je malá protože ten hráč odskroloval kolečkem myši na maximální vzdálenost od postavy (tato vzdálenost by měla jít zvětšit ještě ve standartním nastavení WoW: INTERFACE OPTIONS -> záložka ADVANCED OPTIONS -> posuvník MAX CAMERA DISTANCE). Ale stejně když vlezeš někam kde výhled na postavu blokují překážky (stromy, dungeony, ...), tak se kamera zoomuje na postavu, takže si ve hře moc často malinký postavy neužiješ .

<3
Go to Top of Page

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 14/03/2006 :  21:30:02  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
jakym addonem ci jak pohnout chat oknem?
dekuji za reakce
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 14/03/2006 :  22:33:41  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maser

jakym addonem ci jak pohnout chat oknem?
dekuji za reakce

chat options na to klikni pravim mysitkem.. a tam si najdi unlock window... jak to odemknes, muzes s tim normal hejbat

Edited by - berousek on 14/03/2006 22:42:26
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000