Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Lagy a padani WoW
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 11/05/2005 :  12:26:08  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
S ohledem na "flame" topic "WoW vs ostatni". Si dovolim udelat maly pruzkum.

Jake mate zkusenosti s lagama a padanim WoW?

Choices:

Jede to uplne v pohode.
Sem tam to lagne, ale spis vyjimecne.
Nic moc... lagy a pady jsou na dennim poradku.
Je to otresny a neda se to hrat.

(Anonymous Vote)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 11/05/2005 :  12:36:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
bod 2... obcas se mi opravdu stane, ze castim instant 3sekundy apod.
je to spise zridkave, ale neda se rict, ze by se to nedelo vubec.
V posledni dobe jsem 3x zazil pad na Error 132, ktery ale nebyl zopakovan presto, ze jsem nic v SW nezmenil.

pokud by jsi chtel vedet neco i o tom co si myslim o v posledni dobe castych vypadcich v mem hernim primetime... tak ano i to me rozciluje, kdyz po celodenni praci dojdu domu abych v 18:00 zjistil ze to nejede a mohl zacit hrat az od 20+

pokud blizzard pujde cestou zhorsovani kvality sluzeb, tak asi bude o jednoho zakaznika min... velice brzy
edit: zda se mi, ze aplikace honor systemu zhorsila stabilitu serveru + prinesla server lagy, do te doby jsem byl 100% spokojen...

mimochodem nekdy se stane, ze kliknu na obchodnika a nabidka se otevre az po hodne dlouhe dobe... nebo lotovani mobu... proste typicka 2ka...

no mmo

Edited by - celdric on 11/05/2005 12:38:54
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 11/05/2005 :  12:44:50  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Musim rici, ze na PvE serveru to jede podstatne lepe, nez na Shadowmoonu. A dopoledne to jede take mnohem lepe, nez vecer a instance. Takze jsem to zprumeroval

Take me toci "bugovani" postavy, kdy nejde nic lootnout, nejde vzit gathering (postava bugnuta v pokleku) nebo kdyz litam jak na SVEM klientovi v pohode, ale nemohu nic zabit (too far), nic lootnout a podle ohlasu ostatnich v grupe stojim na miste a nic nedelam (pricemz /say atd funguje, okamzita reakce).
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/05/2005 :  13:14:11  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Take me toci "bugovani" postavy, kdy nejde nic lootnout, nejde vzit gathering (postava bugnuta v pokleku) nebo kdyz litam jak na SVEM klientovi v pohode, ale nemohu nic zabit (too far), nic lootnout a podle ohlasu ostatnich v grupe stojim na miste a nic nedelam (pricemz /say atd funguje, okamzita reakce).

tohle se mi stavalo v ungoro crateru kde sem hodne pouzival to zobrazovani "prubehu" questu na obrazovce pod minimapou... reseni bylo bud logout anebo mi skupina ukazala kde stojim, ja tam dosel a pak ke me skupina natahla moba a ja dal charge.... je to tak 14dni zpet, od te doby nepouzivam tu vec na questy (mam pocit ze je to primo pridane blizzardem) a myslim se mi to uz nestalo...
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 11/05/2005 :  15:32:32  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric
edit: zda se mi, ze aplikace honor systemu zhorsila stabilitu serveru + prinesla server lagy, do te doby jsem byl 100% spokojen...

Za to Blizzard ani tak moc nemuze, to ze se lidi zblaznili a zacali se koncentrovat na urcitych mistech, za to si muzou sami :)) Ale je to zase dobrej "radar", "Aaaa zacina mi hrabat disk a hra se viditelne zpomalila, to tu nekde bude banda aliku" :))

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 11/05/2005 15:34:15
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 11/05/2005 :  15:53:35  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Dobrej napad s timhle poolem.
jen mi tam chybi jeste jdna pata volba.... neco mezi "2 - Sem tam to lagne, ale spis vyjimecne" a "3 - Nic moc... lagy a pady jsou na dennim poradku", protoze mi mezitim prijde velka dira.

Ted vazne premejslim co zvolit :)

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/05/2005 :  16:38:07  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

jen mi tam chybi jeste jdna pata volba.... neco mezi "2 - Sem tam to lagne, ale spis vyjimecne" a "3 - Nic moc... lagy a pady jsou na dennim poradku", protoze mi mezitim prijde velka dira.

presne sem mel stejny problem, volil sem 2) pac 3) uz je moc, tak hrozny to neni :)
Go to Top of Page

aja
Starting Member

15 Posts

Posted - 12/05/2005 :  07:51:08  Show Profile  Send aja an ICQ Message Send aja a Private Message  Reply with Quote
me to nepadlo ani nepamatuju (tuk-tuk-tuk)
Ale laguje to porad, hravam vecer, v instancich je to poznat nejvic (porad se tam neco deje) jsou to kratoucky lagy ale kazdou chvili. Je jasny ze to souvisi s pvp a dokud to "jede" tak nikdo nebude vrazet nechutny $ do novyho hw na servery :-(

hlasovat nebudu pac tam pro me neni odpoved.

Aja Taurenka Shamanka
Drak'thul, My life for the horde!
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 12/05/2005 :  09:16:07  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ja si teda nemuzu stezovat jede me to uplne v pohode

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/05/2005 :  19:27:33  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
hlasoval jsem 2

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 12/05/2005 :  20:13:22  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Presne tak je to nieco medzi 2 a 3. Hlasoval som za 2.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2005 :  21:13:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
na novym pocitaci me navic wow porad haze cc :) asi se nedokaze vyrovnat s jeho rychlosti , bo jiny hry jedou bezproblemove

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/05/2005 :  21:16:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

My se dem koupat? ;)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/05/2005 :  22:12:20  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj, zacina jaro bazen je dobrej napad ...

EDIT: no nebo mozna hrat kulecnik

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 12/05/2005 22:13:03
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 13/05/2005 :  07:19:40  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

jj, zacina jaro bazen je dobrej napad ...

Začátek jara 12. května? oO

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Radovanus
Starting Member

7 Posts

Posted - 30/12/2005 :  22:47:14  Show Profile  Send Radovanus an ICQ Message Send Radovanus a Private Message  Reply with Quote
Taky bych to videl tak na tu 2. Nekdy horsi, jindy lepsi.
Jedna vec me, ale vazne s... A to je pohyb po Ironforge.
Nekdy je to opravdu na nervy, porad padat do toho zatracenyho prikopu. O pokusech dojit do AH a zpatky ani nemluvim.

Je mi, ale jasny ze za to uzou ty houfy lidi na jednom miste.

Armus - Dwarf hunter
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 30/12/2005 :  23:28:20  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Za to spis muze tvuj pocitac :)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 31/12/2005 :  02:25:17  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Radovanus

Taky bych to videl tak na tu 2. Nekdy horsi, jindy lepsi.
Jedna vec me, ale vazne s... A to je pohyb po Ironforge.
Nekdy je to opravdu na nervy, porad padat do toho zatracenyho prikopu. O pokusech dojit do AH a zpatky ani nemluvim.

Je mi, ale jasny ze za to uzou ty houfy lidi na jednom miste.

necromancy ... BAAaaD!

jinak jak rika Arlach, je to tvoji malou ram (nemas nahodou 512 ze?)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 31/12/2005 :  12:44:59  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
256 ?

Ja mam 1024 a nemam ziadny problemy s lagami, ani nic ...
Go to Top of Page

Radovanus
Starting Member

7 Posts

Posted - 09/01/2006 :  20:16:36  Show Profile  Send Radovanus an ICQ Message Send Radovanus a Private Message  Reply with Quote
No bohuzel mam jen 512 RAM. Mam totiz k dispozici "pouze" notas.
Myslel jsem si, ze by to na WoW mohlo stacit.
CPU - 1.73Ghz Centrino, 2x256 MB v dualu, nVidia GeForce Go 6200 128MB
Takze pameti, rikate? Budu muset pockat na konec zaruky a rozsirit.
Myslite ze to vyresi vsechny problemy?

Po uplynulem tydnu, bych volil spise ctvrtou moznost. Neda se hrat.
(Mam pripojeni pres kabelovku - 54 Mbps)

Po lognuti, bezi vsechno v pohode, latence tak mezi 50-150, zhruba po 5ti minutach to hupsne na nejakych 700, chvili na to uz je to uplne v p..... a latence leti na 1000,2000, obcas dokonce na 6000. Nekdy se stane, ze jak umru(coz pri takovem laggu neni problem) skoci latence zase na 50, ale vzdy jen na kratkou dobu.
A to hraju na Medium serveru The Maelstrom, neni spicka (8.00 rano), vsichni okolo me maji lat. v normalu, nejsem v instanci, ani na miste se spoustou lidi.
Co se s tim da delat???? Nema nekdo podobnou zkusenost? Zkousel jsem i preinstalovat hru a vyhodit addony (ted mam jenom aktualni gatherer).

Hodne me to stve, poradi nekdo??

Armus - Dwarf hunter
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 09/01/2006 :  21:09:56  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Tak teda nevim, mel jsem taky 512MB, ale ze by mi tak litala latence.. to zase ne... spis se to kousalo... tohle bude asi neco jinyho.. ted jde o to co.. zkus ping na server a uvidis..
Go to Top of Page

Radovanus
Starting Member

7 Posts

Posted - 09/01/2006 :  21:13:36  Show Profile  Send Radovanus an ICQ Message Send Radovanus a Private Message  Reply with Quote
Jenom nevim kde zjistit adresu serveru.

Armus - Dwarf hunter
Go to Top of Page

airvash
New Member

107 Posts

Posted - 09/01/2006 :  22:00:44  Show Profile  Send airvash an ICQ Message Send airvash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Radovanus

No bohuzel mam jen 512 RAM. Mam totiz k dispozici "pouze" notas.
Myslel jsem si, ze by to na WoW mohlo stacit.
CPU - 1.73Ghz Centrino, 2x256 MB v dualu, nVidia GeForce Go 6200 128MB
Takze pameti, rikate? Budu muset pockat na konec zaruky a rozsirit.
Myslite ze to vyresi vsechny problemy?

Po uplynulem tydnu, bych volil spise ctvrtou moznost. Neda se hrat.
(Mam pripojeni pres kabelovku - 54 Mbps)

Po lognuti, bezi vsechno v pohode, latence tak mezi 50-150, zhruba po 5ti minutach to hupsne na nejakych 700, chvili na to uz je to uplne v p..... a latence leti na 1000,2000, obcas dokonce na 6000. Nekdy se stane, ze jak umru(coz pri takovem laggu neni problem) skoci latence zase na 50, ale vzdy jen na kratkou dobu.
A to hraju na Medium serveru The Maelstrom, neni spicka (8.00 rano), vsichni okolo me maji lat. v normalu, nejsem v instanci, ani na miste se spoustou lidi.
Co se s tim da delat???? Nema nekdo podobnou zkusenost? Zkousel jsem i preinstalovat hru a vyhodit addony (ted mam jenom aktualni gatherer).

Hodne me to stve, poradi nekdo??

taky hraju na notebooku
1.3centrino celeron, 768ram, intel 3D agp 64 shared memory

takze PCckem to nebude, jelikoz me to bezi v ramci moznosti uplne v pohode.. spis se zkus podivat jeslti nemas nejaky viry, spyware, nebo neajky automaticky download aktualizaci... popripadne zkus reinstall windows, a nainstalovat si tam ciste jenom wowko a chvili to testovat

jinak, adware, spybot... <-- na ten spyware
na viry cokoliv, hlavne aktualizovany,
doporucuju stahnout v jeden den vsechny mozny win aktualizace vcetene SP2 (service pack2) - na notebook docela nutnost

snad to pomuze, aspon v to doufam

Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired)
Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired)

Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 10/01/2006 :  05:18:55  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Zkus Net limiter.. ten ti ukaze, kam fsade se pripojujes a rovnou by ti mel ukazat jaky ip ma server
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 10/01/2006 :  13:09:46  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

S ohledem na "flame" topic "WoW vs ostatni". Si dovolim udelat maly pruzkum.

Jake mate zkusenosti s lagama a padanim WoW?

chybi mi tu zasadni odpoved:

Laguje mi to pouze na urcitych serverech.

WoW: Axgri
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/01/2006 :  23:46:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hm kamos hraje na Celeron 900, 512ram, FX5200 a nestezuje si :) 1024x768x16bit a pohoda..
samozrejme neco jinyho jsou server lagy pri prodeji atp... a do Ironforge radeji ani nechodi ;-D

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/01/2006 :  07:33:11  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
tak to bych rad videl jak "np" na takovym kusu historickyho zeleza ...

ja mam taky docela plecku (Althon 2,4K+, 1Gb, rad9600pro), kdyz kolem nikdo neni a sem v prazdne mistnosti / planine tak tech 50 fps mam ...
ale v "normalnim provozu" (tj nic extra) kolem tech 20ti - 25ti,
a v BG (i kdyz sem skoro sam) spis tech 15 ...

kdyz se to zacne mlit (AB/ BWL / AV / ...) jdu pod 10 ... (v extrem pripadech ~ 6 fps) a moc s tim spokojenej nejsem teda

a co sem se ptal lidi s podobnou konfig, sou na tom prakticky stejne (ne neni to driverama / widlema ...)

a nastaveni kvality grafiky wow ma znacne minimalni vliv (full screen glow mam vyplej tak jako tak bo me to prijde moc rozmazany a pastelovy, bez AA se to hrat neda... a vubec nastaveni mam dost spartansky ..)

otazka jak moc zerou addony, ale nic co by bylo znamyho jako zravec vykonu tam nemam (a spusteni s vyplejma addonama to jen potvrzuje)

[Stilgar]
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 12/01/2006 :  07:45:15  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

tak to bych rad videl jak "np" na takovym kusu historickyho zeleza ...

ja mam taky docela plecku (Althon 2,4K+, 1Gb, rad9600pro), kdyz kolem nikdo neni a sem v prazdne mistnosti / planine tak tech 50 fps mam ...
ale v "normalnim provozu" (tj nic extra) kolem tech 20ti - 25ti,
a v BG (i kdyz sem skoro sam) spis tech 15 ...

kdyz se to zacne mlit (AB/ BWL / AV / ...) jdu pod 10 ... (v extrem pripadech ~ 6 fps) a moc s tim spokojenej nejsem teda

a co sem se ptal lidi s podobnou konfig, sou na tom prakticky stejne (ne neni to driverama / widlema ...)

a nastaveni kvality grafiky wow ma znacne minimalni vliv (full screen glow mam vyplej tak jako tak bo me to prijde moc rozmazany a pastelovy, bez AA se to hrat neda... a vubec nastaveni mam dost spartansky ..)

otazka jak moc zerou addony, ale nic co by bylo znamyho jako zravec vykonu tam nemam (a spusteni s vyplejma addonama to jen potvrzuje)

To co popisujes se mi zda malinko podezrele, mam notebook DELL D510 1.7Ghz P4-M, 512MB RAM, 128MB Shared intel grafarnu a vicemene to koresponduje s tim, co tu pises ty, takze bych osobne videl chybu nekde u tebe. (teda ja to mam navic s tim, ze kdyz je nablizku nejakej player, tak se to na chvili zpomali a opet rozjede, nez se danej objekt nacte do pameti).
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000