Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Prehozeni clienta z US na GB verzi
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Ulker
Starting Member

1 Posts

Posted - 13/12/2005 :  14:34:36  Show Profile  Send Ulker an ICQ Message Send Ulker a Private Message  Reply with Quote
Ahoj mam k dispozici 10tidenni verzi wow a nemam GB instalacni cdcka, jsem na koleji a nemuzu tu dcc(all p2p) a na siti mam jen US cd nevite nekdo jestli se to da nejak predelat??? bezi mi 10ti denni verze a nemuzu hrat :(

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/12/2005 :  15:03:13  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zkus to tech 10 dnu na US serveru ... asi lepsi nez to nechat propadnout ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 13/12/2005 :  16:59:41  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kdysi to slo.. nedavno jsem to zkousel a bohuzel, od urcite verze patche se zacali US a EU verze asi nejak "vic" rozchazet, takze to proste nejde.

Zkousel jsem menit ty interni soubory ale proste 1.8.0 patch /delal sem to v te dobe/ mi to nesezral a napsal ze je neco spatne.. aplikovano to bylo na tusim 1.3 us. Pricemz ja puvodne mel americkou closed beta verzi predelanou na US a hral jsem sni az do 1.8.0 v pohode.. potom prisla ztrata dat a ja konecne nainstalil ryzi eu verzi :)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Havran
New Member

305 Posts

Posted - 13/12/2005 :  17:21:17  Show Profile  Send Havran an ICQ Message Send Havran a Private Message  Reply with Quote
Jde to porad (nicmene je to dle Blizzardu nelegalni), akorat patche se musi aplikovat US a po napatchovani zase menit verzi na GB:
soubor realmlist.wtf
zmenit us.blablabla na eu.to_samy_blablabla
soubor wow.ini zmenit na

[WoW Config]
Version=1
Country=GB
Language=en
Region=3

wow.ini najdes tusim v interface.mpq a zeditujes to pomoci:
http://shadowflare.gameproc.com/dwnload.html#WinMPQ

Patche musis samozrejme pouzit downloadovany v US verzi.

Edited by - Havran on 13/12/2005 17:21:55
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/12/2005 :  00:51:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nojo, jenze kdyz se ti hra napatchuje treba na 1.8.4 a EU maj 1.8.2 tak udelas co?

Ja to prave zkousel v dobe, kdy na EU bylo 1.8.0 a na US 181 a uz stim neslo nic udelat nechtelo mne to nikam pustit na EU servery.. ty koncovy buildy jsou totiz od urcite verze jine [181.xxxx vs 181.xxyy)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 14/12/2005 00:52:49
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 15/12/2005 :  15:34:49  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
momentalne hraju na Us clientu opatchovanym Us patchem a prepsanym log souborem z US na EU. Vse funguje akorat celej wowo se tvari jako ze jsem v US ale servery se nacitaji z EU zony.
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 28/12/2005 :  18:35:16  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
mám US verzi a když budu postupovat dle uvedeného postupu výše, budu moci hrát na EU serverech? Udělejte mi postup pro blbé :)

a jeden dotaz, budu asi muset vytvořit účet na US WoW serveru, jak odhaduji.
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 29/12/2005 :  21:56:59  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
dobřem nefunguje mi to, takže potřebuji pomoc :(
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/12/2005 :  23:47:29  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomas

Us verzi opatchuj US patchem, v souboru realmlist prepis US na EU. A hraj. jednoduche.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 30/12/2005 :  08:07:08  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
asi tam nejdou prenaset postavy co ?

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 30/12/2005 :  23:39:06  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Us verzi opatchuj US patchem, v souboru realmlist prepis US na EU. A hraj. jednoduche.

US verze opatchovaná patchem, realmlist přepsán, ale stejně nic. Není třeba vytvořit účet na evropských stránkách? Mně to po vytvoření účtu na US stránkách normálně funguje, ale když přepíšu US na EU v realmlistu či v INI souboru, tak mi to píše, že přihlašovací údaje jsou nesprávné.

Takže potřebuji vytvořit účet na EU stránkách? Či jak na to? Chci si zahrát s lidmi na EU serverech, a tak prosím o pomoc.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 30/12/2005 :  23:55:26  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Takže potřebuji vytvořit účet na EU stránkách? Či jak na to? Chci si zahrát s lidmi na EU serverech, a tak prosím o pomoc.

jiste, musis mit eu ucet.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/01/2006 :  08:13:24  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Nejak se po novem patchi nemohu pripojit na EU servery.Pritom jak koukam tak patche by meli byt stejne.
wow-1.9.0.4937-to-1.9.1.4983-enus-patch
Jake mate tedy to posledni 4cislo?
Me to pise 4983.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/01/2006 :  10:31:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejak se po novem patchi nemohu pripojit na EU servery.Pritom jak koukam tak patche by meli byt stejne.
Me to pise 4983.

my se taky nemohli po novem patchi pripojit na EU servery.. jo ony vlastne byly shozene..
(cislo je 4983)

edit: po dnesnim 1.9.2 patchi je to 4996

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/01/2006 10:52:13
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/01/2006 :  10:56:27  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Me to pise 4983.

my se taky nemohli po novem patchi pripojit na EU servery.. jo ony vlastne byly shozene..
(cislo je 4983)

No kdyby jsi se me vcera zaptal, proc ti nejde wow, tak bych ti samozrejme rekl, ze ti to nejde kvuli tomu, ze je dole server.
V soucasnosti jsou vsak servry UP. A me to hlasi spatnou verzi clienta.
Bohuzel to vypada, ze si tam bagetari hodily nejakou zaplatu, co na US nemaji a ja mam tim padem utrum.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000