Author |
Topic  |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 10:14:08
|
nejlepsi je ze ti co zmigrovali z sm vsecky chary tak dostanou jen dva dny navic a ti co tam nakej nechali dostanou 4 :)
vzhledem k tomu kdy transfer probihal ale zazili problemy asi vsichni stejne i s tema co zustali |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 10:19:55
|
hehe. jj, ja tam nechal lvl16 alta =] |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 10:23:47
|
kdyz mam chary na SM i na Thunderhornu asi me 8 dni nedaji co :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 14:48:20
|
quote: Originally posted by Pertha
nejlepsi je ze ti co zmigrovali z sm vsecky chary tak dostanou jen dva dny navic a ti co tam nakej nechali dostanou 4 :)
vzhledem k tomu kdy transfer probihal ale zazili problemy asi vsichni stejne i s tema co zustali
To je parada, jeste ze mi tam zustal 12lvl lock :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 14:52:55
|
ja sem tam nechal lvl 1 druida  |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 15:17:52
|
Lol, lvl1 rogue :) Sem predevcirem jen potreboval neco rict kamosovi na SM... dluzim mu 2 dny  |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 17:38:19
|
lol vy vypadate uplne stastne ze dostanete dva pitomy dny zadara..dva dny..to je tak za deset korun ne? radsi bych to platil ale hral |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 17:51:29
|
quote: Originally posted by Quart
lol vy vypadate uplne stastne ze dostanete dva pitomy dny zadara..dva dny..to je tak za deset korun ne? radsi bych to platil ale hral
je to 20 korun ne 10 :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 11/01/2006 18:25:05 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:01:41
|
Pche, na 2 pětky sere Bílej Tesák, kdyby mi radši blizz místo blbejch 2 dnů zaplatil f pátek večír jedno pivo, budu šťastnější.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 11/01/2006 18:02:01 |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:22:20
|
quote: Originally posted by Jedi_Knightkdyby mi radši blizz místo blbejch 2 dnů zaplatil f pátek večír jedno pivo, budu šťastnější. 
kdyby mi radši zaplatil těch zbývajících 8, to jedno už si doplatím;-) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:23:16
|
do prdele co to jako má být? já chci hrát, po té zasrané robotě se chci odreagovat a hned mě dementi z blizzard musí nasrat. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:26:14
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Pche, na 2 pětky sere Bílej Tesák, kdyby mi radši blizz místo blbejch 2 dnů zaplatil f pátek večír jedno pivo, budu šťastnější. 
Ty tak debilne pises/hovoris normalne alebo sa nejako zvlast pretvarujes ? |
Edited by - Pepo on 11/01/2006 18:27:18 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:26:41
|
no vy ste v pohode ... vam napsali ze vase servery presunuji a ze nepobezi ... Venture Co. na zadnem takovem seznamu neni ... ve statusu vypada jako ze bezi ale pripojit se na nej neda ... a zadny vony dny nedostanu ... tomu rikam supr tah |
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:39:04
|
dostane se nekdo na jakykoliv server? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 18:45:42
|
proč to ten blizzard ale tak rychle kua shodil? byl na tom novém nějaký problém? nebyl, tak ať jdou do řiti. S takovou neměli dělat migraci ale nejdřív to přemístění a pak jsme nemuseli se vůbec stěhovat na nový server a někteří řešit s tím problémy spojené, HOWADA! |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:19:43
|
quote: Originally posted by pan.filuta
quote: Originally posted by Jedi_Knightkdyby mi radši blizz místo blbejch 2 dnů zaplatil f pátek večír jedno pivo, budu šťastnější. 
kdyby mi radši zaplatil těch zbývajících 8, to jedno už si doplatím;-)
Njn, tak takhle mě to nenapadlo. 
quote: Originally posted by Pepo
Pche, na 2 pětky sere Bílej Tesák, kdyby mi radši blizz místo blbejch 2 dnů zaplatil f pátek večír jedno pivo, budu šťastnější. 
Ty tak debilne pises/hovoris normalne alebo sa nejako zvlast pretvarujes ?
Vo co ti de? Jestli chces rozpoutávat flame, trhni si. Mluvim jak chci a tobě to může bejt u víš čeho.  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:21:16
|
quote: Originally posted by Reyden
dostane se nekdo na jakykoliv server?
Ne... ani postava založit nejde (alespoň mě na Azshune nešla), Blizz to nejspíš zablokoval kvůli tomu novému serveru, kde bylo f startovní lokaci kolem 300 hráčů řvoucích, že dokud nerozběhnou jejich servery, tak budou tady.  |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:23:19
|
quote: Originally posted by spajdr
proč to ten blizzard ale tak rychle kua shodil? byl na tom novém nějaký problém? nebyl, tak ať jdou do řiti. S takovou neměli dělat migraci ale nejdřív to přemístění a pak jsme nemuseli se vůbec stěhovat na nový server a někteří řešit s tím problémy spojené, HOWADA!
Shodil to v ramci restartu, ostatni servery jedou az na par vybranejch, ktery proste putujou do jinejch mistnosti.Nevim co ti na tom vadi upozornili na to celkem vcas a je celkem logicke ze obcas se proste musi takovidle veci delat a vzdycky to nemuze jet rozjety 24hodin dene. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:32:50
|
quote: Originally posted by Speh
quote: Originally posted by spajdr
proč to ten blizzard ale tak rychle kua shodil? byl na tom novém nějaký problém? nebyl, tak ať jdou do řiti. S takovou neměli dělat migraci ale nejdřív to přemístění a pak jsme nemuseli se vůbec stěhovat na nový server a někteří řešit s tím problémy spojené, HOWADA!
Shodil to v ramci restartu, ostatni servery jedou az na par vybranejch, ktery proste putujou do jinejch mistnosti.Nevim co ti na tom vadi upozornili na to celkem vcas a je celkem logicke ze obcas se proste musi takovidle veci delat a vzdycky to nemuze jet rozjety 24hodin dene.
jasne az na to ze k tem serveru co byly ohlaseny ze nepujdou nejde ani zadnej dalsi ... to je problem rek bych misto 20ti serveru ktery ohlasily jich vypli 60 ... to je trosku rozdil nemzyslis ? |
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:35:02
|
Tak ted se objevila dobra hlaska kterou sem videl poprve ale asi bude cim dal castejsi pri pokusu o log: ..YOU CANT LOG TO WOW AT THIS TIME. PLEASE TRY IT AGAIN LATER. Blizzard Europe. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 19:35:23
|
Ne... ani postava založit nejde (alespoň mě na Azshune nešla), Blizz to nejspíš zablokoval kvůli tomu novému serveru, kde bylo f startovní lokaci kolem 300 hráčů řvoucích, že dokud nerozběhnou jejich servery, tak budou tady. 
   no ja si hraju newbika na haumarush a docela tam jsou mistni nasrani, ze tam pribyly stovky novych hracu a musi se cekat v queue..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 20:14:05
|
A nechcete ten volný den využít třeba na skouknutí nějakého filmu, jít na pivo a nebo se jako já učit   |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 20:15:22
|
quote: Originally posted by Mamut
... učit  
co to je? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 20:58:22
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Ne... ani postava založit nejde (alespoň mě na Azshune nešla), Blizz to nejspíš zablokoval kvůli tomu novému serveru, kde bylo f startovní lokaci kolem 300 hráčů řvoucích, že dokud nerozběhnou jejich servery, tak budou tady. 
   no ja si hraju newbika na haumarush a docela tam jsou mistni nasrani, ze tam pribyly stovky novych hracu a musi se cekat v queue.. 
no jako queue 500, fakt ti dekuju  jedine co to vynahrazuje sou 2 dny volna ze SM old char a 2 dny volna za 1lvl newba na Drakovi ;] |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 21:29:46
|
quote: Originally posted by qsubt
no jako queue 500, fakt ti dekuju  jedine co to vynahrazuje sou 2 dny volna ze SM old char a 2 dny volna za 1lvl newba na Drakovi ;]
kua sry, to musi byt ale nejaky bug, ja zakladal jen jednu roztomilouckou gnomku, abych mohl stale poslouchat to hihnani.. nevim, jak je mozne, ze jsem jich vytvoril 500 najednou.. ( ) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 06:46:26
|
Uz vam v Accont manageru pridaly ty dny navic? 18.1 menim providera, takze jsem od 12.1 frozenul accont a ty 4 dny by se me prave ted docela hodily.  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 07:26:28
|
ja jeste ne, ono se to tam mozna pripise az v moment kdy dojde "active" platba do expired stavu, tak pak se zacnou pridavat ty dny free a az expiruje posledni, tak se pripadne activuje (a strhnou love) z te pending (podle subscrip. planu) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Balorog
Starting Member
2 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:12:03
|
Taky se vam stavalo (pokud vcera nekdo hral na nejakem jinem serveru), ze se ostatni postavy (ne vsechny), tak zvlastne cukali? |
Balorog - priest/Shadowmoon |
 |
|
Bivoj
Starting Member
1 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:27:24
|
quote: Originally posted by Balorog
Taky se vam stavalo (pokud vcera nekdo hral na nejakem jinem serveru), ze se ostatni postavy (ne vsechny), tak zvlastne cukali?
WOW mi šel spustit včera až po jedenácté večer a máš pravdu, cukali se, jako by bez animace.(ostatní hráči) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:34:32
|
quote: Originally posted by Bivoj
quote: Originally posted by Balorog
Taky se vam stavalo (pokud vcera nekdo hral na nejakem jinem serveru), ze se ostatni postavy (ne vsechny), tak zvlastne cukali?
WOW mi šel spustit včera až po jedenácté večer a máš pravdu, cukali se, jako by bez animace.(ostatní hráči)
jup .. |
|
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:48:53
|
Ja sem tenhte grafickej bug mel taky a spousta dalsich lidi to samy, takze asi nejaka nova vychytavka od Blizzu po patchi 1.9.1, uz se tomu ani moc nedivim.  |
EvE |
Edited by - GORTHAUR on 12/01/2006 09:50:25 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:51:22
|
uz byl dalsi patch .. kterej by to mel spravit .. |
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 10:47:51
|
quote: Originally posted by Stilgar
uz byl dalsi patch .. kterej by to mel spravit ..
jak a kdy se vlastne stahuje ten posledni patch? Ja kdyz spustim WOW tak me to hned hodi na zadani hesla a pak uz me to hlasi spatnou verzi. |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 13:09:15
|
1.9.1 se stahoval normalne ingame (misto BitTorrent downloaderu pro vetsi patche) a predpokladam, ze 1.9.2 bude to samy. |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 13:31:29
|
quote: Originally posted by Milan jak a kdy se vlastne stahuje ten posledni patch? Ja kdyz spustim WOW tak me to hned hodi na zadani hesla a pak uz me to hlasi spatnou verzi.
Ten patch se mi normálně stáhle po spuštění hry...
|
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 14:09:06
|
quote: Originally posted by Bambi
1.9.1 se stahoval normalne ingame (misto BitTorrent downloaderu pro vetsi patche) a predpokladam, ze 1.9.2 bude to samy.
presne tak |
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 14:21:21
|
1.9.1 se stahoval normalne ingame (misto BitTorrent downloaderu pro vetsi patche) a predpokladam, ze 1.9.2 bude to samy.
Ingame je asi mysleno az po zadani jmena a hesla. To je prave problem ze me to hned pise ze mam spatnou verzi.Ja totiz jeste jedu na US verzi a pokud ten samej patch nenajdu v US verzi tak se nepripojim. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 15:15:13
|
quote: Originally posted by Milan
Ingame je asi mysleno az po zadani jmena a hesla. To je prave problem ze me to hned pise ze mam spatnou verzi.Ja totiz jeste jedu na US verzi a pokud ten samej patch nenajdu v US verzi tak se nepripojim.
na US mali rovnaky problem s "blink" postavami. takze to nebude problem najst. len dufam ze to nebude dalsi hotbug |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
Edited by - Sacrifice on 12/01/2006 15:44:55 |
 |
|
|
Topic  |
|