Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

bolero2004
Starting Member

7 Posts

Posted - 02/11/2005 :  20:29:16  Show Profile Send bolero2004 a Private Message  Reply with Quote
chtěl jsem se zeptat,jaky addony jsou duležite prosím pro priesta,nejak se v tom pekne placam na curse a nevim které vybrat,byl bych moc vdecny,kdyby nekdo mi napsal seznam addonu a jejich funkci,nebo nejaky uceleny UI pro priesta,diky moc všem jinak předtím za odpovědi.

Edited by - bolero2004 on 02/11/2005 20:35:21
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 02/11/2005 :  21:12:45  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
nejlepsi je pouzivat jenom ct_raid

o_O

Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 02/11/2005 :  21:22:08  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bolero2004

chtěl jsem se zeptat,jaky addony jsou duležite prosím pro priesta,nejak se v tom pekne placam na curse a nevim které vybrat,byl bych moc vdecny,kdyby nekdo mi napsal seznam addonu a jejich funkci,nebo nejaky uceleny UI pro priesta,diky moc všem jinak předtím za odpovědi.

Doporučuju celý CTMod, je to dobrý začátek, snadno se do toho dostaneš... (http://www.ctmod.net/)
A až tě WoW chytne více a už se v tom budeš lépe orientovat, holt žádné rady nepřekonají vlastní zkušenost... (http://www.curse-gaming.com/mod.php - a zkoušet a zkoušet... :P)

(\_/)
(0.o)
(> <)

Edited by - Nisha on 02/11/2005 21:22:42
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2005 :  21:51:37  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ja kazdopadne doporucuju discord:
/dab (discord action bar) - udelas si kolik chces, jak velkych a jakkoliv umistenych list na tlacitka - tohle mi prijde jako to nejzakladnejsi pro kazdeho
pripadne jeste
/duf (discord unit frames) - jedno odpoledne si budes hrat a pak bude tvoje postava, target a clenove party vypadat uplne jinak..
a dalsi je /gb (discord group buttons) - udelas si k clenum party tlacitka a misto "vyber cil, vyber kouzlo" jen kliknes na prislusnou ikonku pod jmenem..

a kdybych umel zkopirovat obsah adresare, tak bych ti sem vypsal addony co mam ja

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 03/11/2005 :  10:57:26  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nutně:
- scrollingtext (vědět že dostáváš damage se hodí)
- ct_mod (raidassist + manaconserve)
- decursive (užitečné zvlášť v highlevel instancích)

Nenutně:
- lootlink (když už mám zahazovat věci ať vím jaké), enchantrix (totéž)
- titanpanel (?)
- atlas (mapy instancí)
- gatherer (ukazuje kde si co sebral), asi ho rippnu protože žere moc paměti)
- monkeyquest (seznam questů, dost užitečná věc)

Go to Top of Page

bolero2004
Starting Member

7 Posts

Posted - 03/11/2005 :  16:48:27  Show Profile Send bolero2004 a Private Message  Reply with Quote
diky moc za tip,naistaloval jsem i autobuff,ale mam problem,ze mi porad kouzli,nevim,jak ho mam nastavit na jen combat,kdyz tu moznost zaskrtnu v menu a ostani necham disab.,stejne mi pri boji ho nevykouzli,nevite nekdo plz,jak to nastavit??
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Nutně:

Nenutně:
- titanpanel (?)
- atlas (mapy instancí)

Go to Top of Page

cuiviemen
Starting Member

46 Posts

Posted - 04/11/2005 :  13:18:27  Show Profile Send cuiviemen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
a kdybych umel zkopirovat obsah adresare, tak bych ti sem vypsal addony co mam ja

dir > [nazev souboru]
Go to Top of Page

HollyG
Starting Member

23 Posts

Posted - 04/11/2005 :  15:10:15  Show Profile  Send HollyG an ICQ Message Send HollyG a Private Message  Reply with Quote
quote:

diky moc za tip,naistaloval jsem i autobuff,ale mam problem,ze mi porad kouzli,nevim,jak ho mam nastavit na jen combat,kdyz tu moznost zaskrtnu v menu a ostani necham disab.,stejne mi pri boji ho nevykouzli,nevite nekdo plz,jak to nastavit??
quote:

quote:

Nutně:

Nenutně:
- titanpanel (?)
- atlas (mapy instancí)

Aby sam kouzlil v boji? Proboha jen to ne :)
Jinak musis to nastavit bud u danyho kouzla nebo global aby se castil in/out combat nebo vzdy...

Edited by - HollyG on 04/11/2005 15:12:16
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2005 :  20:05:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cuiviemen

quote:
Originally posted by JerzeeG

dir > [nazev souboru]

sice tomu, co jsi napsal, jsem neporozumel, ale prisel jsem na jednu moznost, takze:

Ace
Atlas
Auctioneer
Blizzard_AuctionUI
Blizzard_BattlefieldMinimap
Blizzard_BindingUI
Blizzard_CraftUI
Blizzard_InspectUI
Blizzard_MacroUI
Blizzard_RaidUI
Blizzard_TalentUI
Blizzard_TradeSkillUI
Blizzard_TrainerUI
CastTime
CooldownCount
CooldownCountDiscord
CT_BuffMod
CT_ItemBuffs
CT_MasterMod
CT_QuestLevels
CT_RaidAssist
CT_RaidTracker
DiscordActionBars
DiscordLibrary
DiscordUnitFrames
EnhTooltip
EquipCompare
Gatherer
Gatherer.nopatch
Insomniax_Core
Insomniax_CustomTooltip
Insomniax_CustomTooltip_Shell
Insomniax_DAB_Shell
Insomniax_IconMover
Insomniax_MonkeyBuddy_Shell
Insomniax_SCT_Shell
LootLink
MonkeyBuddy
MonkeyQuest
MoveAnything
MyBags
Quickloot
Recap
sct
SelfCast
Titan
TitanBGinfo
TitanRecap

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

bolero2004
Starting Member

7 Posts

Posted - 15/11/2005 :  09:14:07  Show Profile Send bolero2004 a Private Message  Reply with Quote
chtěl jsem se zeptat na Váš názor na kombinaci spellů při pvp,jakou používáte??A hlavně na jaký chary...Budu vděčny za jakekoliv poznatky.Setkal jsem se dost často s názorem,že priest v pvp nemá žádnou šanci.Jinak jsem rozehrál shadow build..Předem děkuji za Vaše názory.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 15/11/2005 :  09:21:26  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
hraj pvp a pak se nebudes muset ptat na takove blbe otazky

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  12:43:41  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
ze nema priest v pvp sanci je pekna ptakovina, a reknu ti jakou kombinaci mas pouzivat, healuj ostatni jako v pve. jak zacnes delat solo dmg, docilis jen nadavek na tvou osobu :)
jasne ze obcas se clovek branit musi, ale v prvni rade si healer tak healuj :)

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  12:45:18  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
jinak moje oblibena kombinace, je "fear,heal,silence" a to porad dokola :D

Cerrbion
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/11/2005 :  12:54:48  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Je to docela hloupá otázka.

Jestli Ti to pomůže, tak při troše štěstí a skillu priest 1 na 1 "dá" i warriora nebo rogua.

Silence na kouzlící chary, fear na všechny, heal na sebe, dispel dle potřeby :)

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  13:32:20  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
s roguama to neni lehký, ale warriori sou snadna korist, aspon pro me.

Cerrbion
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:04:42  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
MS > priest.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:05:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
shadow priest >>> All

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 15/11/2005 :  14:26:10  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cerrbion

s roguama to neni lehký, ale warriori sou snadna korist, aspon pro me.

Rád bych se přiučil - jakým způsobem dáváš warriora v berseker stance? Tzn immune na fear?
Potřebuju ho nějak dostat od těla. Damage sice dělám hezkou, ale i tak neustojím na melee vzdálenost z očí do očí a nedám damage rychleji než on. Navíc mind flay je channeled.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  15:21:33  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
no warrior me proste neporazil, nevim co chces slyset, vetsinou ho znicim ke vsemu velice rychle. warrior je pro shadow priesta snad nejsnazsi souper. nebudu samozrejmne pocitat nejakyho ve full pvp setu a doplnenym vecma z BWL, proti takovymy sem ani nemel moznost bojovat.
Nemuzu ti tu popisovat jednotlivy situace co sem kdy a jak udelal.

jesti myslis Death Wish, tak to proste tech 30 sekund musis ustat, a netrcet na miste jak trubka a nechat do sebe mlatit. hodim dotku, vampiric ebrance, pokud to nestaci sundam SF a healnu se.

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 15/11/2005 15:26:05
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  15:33:55  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
prumerny warrior ma cca 5500Hp na to mi stačí 2 dotky 2 mindblasty a 2x MF je to otazka tak minutoveho boje.

Cerrbion
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/11/2005 :  15:55:19  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:

no warrior me proste neporazil, nevim co chces slyset, vetsinou ho znicim ke vsemu velice rychle. warrior je pro shadow priesta snad nejsnazsi souper. nebudu samozrejmne pocitat nejakyho ve full pvp setu a doplnenym vecma z BWL, proti takovymy sem ani nemel moznost bojovat.

jesti myslis Death Wish, tak to proste tech 30 sekund musis ustat, a netrcet na miste jak trubka a nechat do sebe mlatit. hodim dotku, vampiric ebrance, pokud to nestaci sundam SF a healnu se.

Berserker Rage
Instant 30 sec cooldown
Requires Berserker Stance
The warrior enters a berserker rage, becoming immune to Fear and Disorient effects and generating extra rage when taking damage. Lasts 10 sec.
Na fear.

Pummel (Rank 1)
10 Rage 5 yd range
Instant 10 sec cooldown
Pummel the target for 20 damage. It also interrupts spellcasting and prevents any spell in that school from being cast for 4 sec.

Na castovanie.

Ad healing z Embrace a normal healy:
Mortal Strike (Rank 1)
30 Rage 5 yd range
Instant 6 sec cooldown
Requires Melee Weapon
A vicious strike that deals weapon damage plus 85 and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 sec.

Nechcem sa znizovat na uroven beznych trapnych replies, ale tentoraz musim :P

PvE priest nema az take skusenosti o PvP ako niekto kto hra na PvP serveri.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:28:11  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
v momentě, kdy PVP war má slušnou zbraň a něco epiků, tak se stává nejhorším nepřítelem pro priesty. To už se mi snadněji dává roguna (jako disc/holy priestovi) bohužel shadow priesta jsem si na 60ce neužil, takže si pamatuji jen boje na cca 56 lvlu a to jsem je tehdy na pohodu dal, ale to nebyli waři ve wrathkách atd.. a neměli TUF palici,obsidian šidítko

proto taky jedu teď hlavně wara

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:34:29  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

quote:

Berserker Rage
Instant 30 sec cooldown
The warrior enters a berserker rage, becoming immune to Fear and Disorient effects and generating extra rage when taking damage. Lasts 10 sec.
Na fear.

Pummel (Rank 1)
10 Rage 5 yd range
Instant 10 sec cooldown
Pummel the target for 20 damage. It also interrupts spellcasting and prevents any spell in that school from being cast for 4 sec.

Na castovanie.

Ad healing z Embrace a normal healy:
Mortal Strike (Rank 1)
30 Rage 5 yd range
Instant 6 sec cooldown
Requires Melee Weapon
A vicious strike that deals weapon damage plus 85 and wounds the target, reducing the effectiveness of any healing by 50% for 10 sec.

Nechcem sa znizovat na uroven beznych trapnych replies, ale tentoraz musim :P

PvE priest nema az take skusenosti o PvP ako niekto kto hra na PvP serveri.

jj urcite si vseznaly borec.

ja netvridm ze neexistuje war co dokaze zabit shadow priesta, jen rikam, ze pro S priesta je nejsnazsi korist. co se pvp serveru tyka, no comment.

jinak ja sem sice na pve serveru, ale jedu v podstate jen BG a duely.

Cerrbion

Edited by - Cerrbion on 15/11/2005 16:37:09
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:35:57  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Mozno ano :P nikdy nevies.
Skus mi vyvratit ktorukolvek cast tvojho prispevku.

FYI k svetaznalosti: WoW som hral v dobe ked si si TY mohol prezerat screenshoty.

Edited by - DarkFace on 15/11/2005 16:37:53
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:41:48  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Mozno ano :P nikdy nevies.
Skus mi vyvratit ktorukolvek cast tvojho prispevku.

FYI k svetaznalosti: WoW som hral v dobe ked si si TY mohol prezerat screenshoty.

OMG nejspis developer !! uz tri to zeru, takovyhle chvastani miluju

Cerrbion
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:43:09  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
US closed beta player push1.

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:53:37  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
jj, a si jedinej borec co to hral.. prosim muzes tu jeste vypustit nejake moudro pramenici z tvych "UBER" US beta zkusenosti?

Cerrbion
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 15/11/2005 :  16:59:56  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Ok skus postnut "counter" na to co som napisal, kedze tvoje pvp skusenosti za priesta su viditelne vacsie ako moje.

Rad sa poucim.

HU&NE&2*UD priest lvl 60.

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:09:31  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jednou za 30 minut sejmu priesta i ja, shadow neshadow. A potrebuju na to min nez 1 minutu.
Go to Top of Page

NerfME
Starting Member

3 Posts

Posted - 15/11/2005 :  17:22:56  Show Profile Send NerfME a Private Message  Reply with Quote
Shadow priest je easy class, nevim jak vy ale problemy absolutne nulovy, kdyz jsem zjistil ze je to fakt easy a full shadow spec je vlastne cheat, tak nasledovalo delete (retired :P) pac nic lehciho do duelu/pvp snad uz blizzardi nemohli udelat

takze se tu prestante dohadovat jestli shadow priest da ci neda, kdyz vi co ma delat tak np
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 15/11/2005 :  20:48:21  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Jednou za 30 minut sejmu priesta i ja, shadow neshadow. A potrebuju na to min nez 1 minutu.

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 15/11/2005 :  21:13:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

Zapneš shieldwall!!! Že jo?
Warrior může priesta(shadow ne shadow) porazit, ale je to samozřejmě jenom a pouze o critu nebo náhodném resistu určitého kouzla(fear, MB v určité situaci atd atd)... Duels suck, period
ps: Sacrifice je gimp!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/11/2005 :  21:53:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Recklessness
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 15/11/2005 :  21:54:01  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
A jak si spravne poznamenal, je to o critu :o)
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/11/2005 :  09:17:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já jsem samozřejmě myslel warra, co ví co dělá.
S nezkušenými warry většinou probíha boj tak, že si jednou bouchne a to ještě do štítu.
Na tu otázku mě přivedl jeden alianční warr, kterého jsem prostě nedal. A taky jsem si myslel, že warr je v podstatě v pohodě.
On prostě nahodil berseker když viděl, že se k němu blížím na fear. Lítal jsem kolem něj. Nevěděl jsem ještě, že to je 10 sec a 30 cooldown. Jen lítáním ho od těla moc nedostanu a když dostanu nějaký cirt, tak moc dlouho neběhám
Napodruhé jsem počkal a nedával fear na začátku, ale asi jsem čekal málo. dal jsem fear, immune, zas jsem lítal a smrt. Mind flay je hezký, ale jaksi když ho mám u těla, tak dá ránu a channeling v pr....

Napotřetí jsem asi čekal déle, pak jsem dal fear a už běhal ve fearu. Ne moc dlouho - asi trinket na zrušení fearu, charge a tak dále.

Jedině snad že by mi někdy prošel blackout třeba vícekrát za sebou, že si ho udržím.
A to měl na sobě pain, devouring plague Vampiric embrace, mind flayem jsem do něj pral (mind blast nestihneš pokud ho nemáš od těla, maximálně jednou na focused casting, protože štít mi probouchnul na jeden až dva údery.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 16/11/2005 :  15:56:51  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

S nezkušenými warry většinou probíha boj tak, že si jednou bouchne a to ještě do štítu.
Na tu otázku mě přivedl jeden alianční warr, kterého jsem prostě nedal. A taky jsem si myslel, že warr je v podstatě v pohodě.
On prostě nahodil berseker když viděl, že se k němu blížím na fear. Lítal jsem kolem něj. Nevěděl jsem ještě, že to je 10 sec a 30 cooldown. Jen lítáním ho od těla moc nedostanu a když dostanu nějaký cirt, tak moc dlouho neběhám
Napodruhé jsem počkal a nedával fear na začátku, ale asi jsem čekal málo. dal jsem fear, immune, zas jsem lítal a smrt. Mind flay je hezký, ale jaksi když ho mám u těla, tak dá ránu a channeling v pr....

Napotřetí jsem asi čekal déle, pak jsem dal fear a už běhal ve fearu. Ne moc dlouho - asi trinket na zrušení fearu, charge a tak dále.

Jedině snad že by mi někdy prošel blackout třeba vícekrát za sebou, že si ho udržím.
A to měl na sobě pain, devouring plague Vampiric embrace, mind flayem jsem do něj pral (mind blast nestihneš pokud ho nemáš od těla, maximálně jednou na focused casting, protože štít mi probouchnul na jeden až dva údery.

moja rada, zozen si spellallert (napise ti kedy warrior ziskal bers rage. vacsina warrov si ho aj tak bude setrit na to az ked budu fearnuti). Ja fearujem hned po chargi, niektori warriori totiz nestihnu prepnut do bers stance. medzitym swp, dp, vampiric. Duel zacinas ofc shieldnuty. medzitym warovi skonci fear, prepne do bersu a da intercept. samozrejme si shieldnuty. kym je priest shieldnuty kludne davaj facemelt. na druhu ranu ti zrusi shield. dalsi fear ti nepomoze lebo war ma bers rage up. ako vyriesit tuto situaciu je otazka umenia priesta. :D
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 16/11/2005 :  16:18:20  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

quote:
Originally posted by Khostri

moja rada, zozen si spellallert (napise ti kedy warrior ziskal bers rage. vacsina warrov si ho aj tak bude setrit na to az ked budu fearnuti). Ja fearujem hned po chargi, niektori warriori totiz nestihnu prepnut do bers stance. medzitym swp, dp, vampiric. Duel zacinas ofc shieldnuty. medzitym warovi skonci fear, prepne do bersu a da intercept. samozrejme si shieldnuty. kym je priest shieldnuty kludne davaj facemelt. na druhu ranu ti zrusi shield. dalsi fear ti nepomoze lebo war ma bers rage up. ako vyriesit tuto situaciu je otazka umenia priesta. :D

Pummel

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 16/11/2005 :  20:57:24  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
pummel ho z biedy nevytrhne
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/11/2005 :  08:58:06  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Má už někdo z vás tuhle hůl? http://www.thottbot.com/?i=37916 Díval sem se na návod jak získat tuhle hůl, jenže sem dost dobře nepochopil některý kroky cesty za tímhle itemem. Jestli je tu někdo kdo už jí má, nebo někdo kdo ví jak nato byl bych vděčnej, kdyby mi ssem postnul návod v češtině jak nato. Díky
Jinak kompletní návod na quest je tu http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/
, jenže je v angličtině a některejm krokům nerozumím na 100% a pokus je jen jeden, takže bych kvůli chybě v angličtině nerad jel priesta znovu.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 23/11/2005 :  09:03:33  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Má už někdo z vás tuhle hůl? http://www.thottbot.com/?i=37916 Díval sem se na návod jak získat tuhle hůl, jenže sem dost dobře nepochopil některý kroky cesty za tímhle itemem. Jestli je tu někdo kdo už jí má, nebo někdo kdo ví jak nato byl bych vděčnej, kdyby mi ssem postnul návod v češtině jak nato. Díky
Jinak kompletní návod na quest je tu http://www.wowhealers.com/content/view/124/50/
, jenže je v angličtině a některejm krokům nerozumím na 100% a pokus je jen jeden, takže bych kvůli chybě v angličtině nerad jel priesta znovu.

Má jí Dorlas udělal jí na asi 4 nebo 5 pokus. Takže pokus není jen jeden.

Noe

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/11/2005 :  09:10:27  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote

quote:

Co jsem četl ten návod tak ta část s těma peonama se musí splnit, psali tam že když failneš není druhej pokus. Navíc tam psali cosi o partě která ti s tím pomáhá že se prej nesmí pohnout a tak. No každopádně jestli by si mi mohl dát icq na toho týpka co už jí má, rád bych se ho na to zeptal. Můžeš mi pls poslat na něj kontakt, nebo mu dát kontakt na mě?

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/11/2005 :  09:57:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Co jsem četl ten návod tak ta část s těma peonama se musí splnit, psali tam že když failneš není druhej pokus. Navíc tam psali cosi o partě která ti s tím pomáhá že se prej nesmí pohnout a tak. No každopádně jestli by si mi mohl dát icq na toho týpka co už jí má, rád bych se ho na to zeptal. Můžeš mi pls poslat na něj kontakt, nebo mu dát kontakt na mě?

Quest jde restartovat, je to podobně jak třeba chicken quest v tanarisu. Když failneš, nevidíš zadavatele jako žlutého a nemá otazník ale pokecat a znovuvzít quest jde. Akorát bejt tebou seženu úplně všecko co můžeš sehnat protože když failneš tak
a) znovudělat to jde až za 2 hoďky (myslím)
b) a pak je tu samozřejmě poněkud problém s buffy, harvit krystaly do ungora, krámy do felwood, projít diremaul kvůli kingbufu, spiritbuff (ono se na to hodí být holy priest kvůli aoe tzn. nebudeš mít divine spirit), ai, motw, thorny, poty, možná i flask, juju z winterspring a tak znamená že jsi zabil minimálně den a 50g v matroši. Hodí se přidružená jednotka warlocků co tě před pokusem taxislužbou pohází po lokacích ;) Doporučuju radši jeden pokus co tě vyjde na 100g než 5 pokusů po 30ti ;)

Jak to začne tak se nikdo nesmí dostat na aggrolist mobů co chodí ani pomoct s léčením. Je dobré mít s sebou sasmozřejmě poty, krom toho se hodí oil of immolation (nemá cooldown!), možná i stratholme holy water ale nevím jestli nemá shared cooldown. Možná by se i hodilo mít holy fire i holy novu) protože podle všeho při tom questu tam přibíhají stáda kostlivců které musíš ukotit a přitom léčit peasanty kteří navíc dostávají disease. Určitě bych si být tebou zkusil sehnat navíc i demonic rune (padaj v azshaře nebo nová verze ve scholo). Trinket jsem slyšel že není od věci mít canon ze stratu ;) Pokud ovšem nejsi engi, že.

Parta ti nesmí pomoct - ale je tu jeden featurobug. On to může dělat jeden priest, ale pokud ten priest chcípne (ale nefailne) tak může na jeho místo nastoupit další priest ;) Tzn. nikdo do questu "neinvolvne". Přesný popis a princip najdeš na priest foru wow-europe.

p.s. ne nedělal jsem to, jsem noob :) Původně jsem chtěl, mám u priesta nachystanejch 20 oil of immolation kdybys potřeboval. Ale musel bych opustit UBRS balkón ;)

Edited by - Rakhen on 23/11/2005 10:07:05
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/11/2005 :  10:39:23  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No ty krávo. Tak sleduju že mám co dělat. Jdu si přečíst ještě ten návod na tom linku co si mi hodil a uvidím jak to pochopím tam. Kdyžtak by si me mohl kontaktovat na mém icq, rád bych s tebou o tom promluvil, protože vypadáš, že o tom něco víš :). Každopádně díky

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 23/11/2005 :  11:23:31  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ty krávo. Tak sleduju že mám co dělat. Jdu si přečíst ještě ten návod na tom linku co si mi hodil a uvidím jak to pochopím tam. Kdyžtak by si me mohl kontaktovat na mém icq, rád bych s tebou o tom promluvil, protože vypadáš, že o tom něco víš :). Každopádně díky

Vetsina priestu z R1 u nas tuhle hul uz ma,vcetne me,nekteri to udelali na prvni pokus,nekteri treba na 3,ale zas tak tezky to neni.
Co se tyce buffu,tak sem se buffoval jen spiritem a staminou,je super kdyz te buffne i druid i mag,ale nic vic snad potreba neni.
Co je rozhodne potreba je Oil of Immolation,nech si jich vyrobit tak 40 a urcite i major mana poty.
Pouzival sem flash heal a renew o rank 1 nizsi,kvuli spotrebe many,naprosto to staci,hlavni je lidi co vychazeji ze Stratholmu vcas lecit Abolish Disease,protoze ti nakazeni umiraji i dal po ceste a to nesmi.
Kdyz ti projde urcity pocet lidi ze skupinky,NPC vsechny ,vcetne tebe healne.
Major mana poty do sebe hazej hned jak ti ubude pres 1,5k many kvuli timeru na flasky.
Kdyz uslysis chrasteni kosti,cpi do sebe Oil of Immolation,kostry co vybihaj to v klidu rozseka.
Preju Gl a peknou zabavu,kdybys mel dotazy,rad ti poradim:)

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/11/2005 :  11:28:39  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Tak to si pis ze mam dotazy :) a mam jich hafo. tak mi kdyžtak napiš na icq. Mam ho v profilu

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 23/11/2005 :  12:03:51  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
není třeba žádných buffů...ějaké harvení crystalů,dm tribute pro buffy atd:)

základ je recpec na holy novu..s ní je ten q tak o 1/2 lehčí, protože prakticky zmizne starost o sebe heal a ty kosťáky....protože na ně účinkuje fear a přibližně dobíhají zároveň s další vlnou kostlivců a pak tam stačí jedna holy nova rank 1 a je po starostech....za úspěšný pokus jsem použil jedno jídlo +10 stamina...flaška +20int..stamina buff,2xmajor mana,4x oil of immoliation...jo a taky jsem měl čas na bandáže

jenda z nejdůležitějších věcí je zapnutí zobrazení health barů u npc

při tomhle q jsem měl problémy jen a jen s hordou, takže pokuď máte ochotné lidi, tak si tu ochranku sežente. Není nic horšího než nádherně roujetý q, kdy si už pískáš a crit pyroblastu do zad (když máš 50%hp)

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 23/11/2005 :  12:51:28  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
při tomhle q jsem měl problémy jen a jen s hordou, takže pokuď máte ochotné lidi, tak si tu ochranku sežente. Není nic horšího než nádherně roujetý q, kdy si už pískáš a crit pyroblastu do zad (když máš 50%hp)
No vidíš, já mám na podobných akcích taky potíže s hordou. Alíci mě pospitují a odejdou. Jenže občas se najde dobrosrdečný horďák a...
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 23/11/2005 :  14:21:59  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lozes

není třeba žádných buffů...ějaké harvení crystalů,dm tribute pro buffy atd:)

základ je recpec na holy novu..s ní je ten q tak o 1/2 lehčí, protože prakticky zmizne starost o sebe heal a ty kosťáky....protože na ně účinkuje fear a přibližně dobíhají zároveň s další vlnou kostlivců a pak tam stačí jedna holy nova rank 1 a je po starostech....za úspěšný pokus jsem použil jedno jídlo +10 stamina...flaška +20int..stamina buff,2xmajor mana,4x oil of immoliation...jo a taky jsem měl čas na bandáže

jenda z nejdůležitějších věcí je zapnutí zobrazení health barů u npc

No dobře to by byl ten samotnej quest, jenže ještě předtím musím udělat dalších hafo věcí ne? The Eye of Shadow(to už mám), The Eye of Divinity (to má padat v MC v bedně, jenže tam sem ještě nebyl a prej se na to musí jít nějak speciálně. Cosi tam psali o tom že se musí majordomus spawnout podruhé nebo co. Tak to nevím jak udělat.) a nakonec Splinter of Nordrassil a to nějak taky nechápu kde vzít. Nevím co ten q začne a tak na thotu je to celý nějaký zmatený a tak vůec nevím co mám udělat napřed a co pak.

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 23/11/2005 :  14:32:37  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
takže pro splnění tohodle q potřebuješ jen eye of divinity z truhly od majordoma(nesmysl o tom specíálním runu atd), kdy s nasazením oka do slotu trinketu uvidíš npc co zadává ten q....jakmile ho splníš=dosáváš ten item co kombinuje oka na staffku, tak ke stafce potřebuješ jen eye of shadows....zmáčkneš čudlík na ten item a woala máme domá dalšího priesta s hráběma na zádech

u nás to nemá už jen jeden priest...padlo nám oko z majordoma 6x po sobě

Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 23/11/2005 :  14:33:45  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
No vidíš, já mám na podobných akcích taky potíže s hordou. Alíci mě pospitují a odejdou. Jenže občas se najde dobrosrdečný horďák a...

blbě napsáno..nebylo myšleno proti hordě, ale prostě proti opačné frakci

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page