Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 klic k world of warcraft - akce 10denni
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:19:31  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
čau lidi chci hrát s kámošem WoW a teď jsme se dozvěděli, že jsou nějakou kliče na 10dni zdarma a když si to zaplatíme dál tak je to jako account a prý každý dostal ten kdo má WoW account pokud by byl někdo tak hodný a měl jeden klíč pro mě a mého kámoše tak mi napsal na

ve hre bysme vám to oplatili nějak

předem děkuji a doufám, že se najdou lidi nimž je to na nic, ale druhým by to pomohlo.

edit : tak už jsem sehnal dve kliče pro mě a kamoše tak už nemusíte psát a moc děkuji za vaší pomoc

Edited by - x2z on 01/11/2005 15:55:42

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:24:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Ja sem svuj jiz bohuzel predal. Nicmene pozor! Jestli se nepletu, tak si stejne budes muset koupit krabici, pokud budes chtit hrat dal.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:26:48  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Ja sem svuj jiz bohuzel predal. Nicmene pozor! Jestli se nepletu, tak si stejne budes muset koupit krabici, pokud budes chtit hrat dal.

mam stejny pocit
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:27:27  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Fakt? ja četl, že ne snad... nějaký info kde je napsáno, že si budu muset koupit krabici?
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:28:54  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Je to jinak, das kupon(10ti denni) nekomu, pokud si ten nekdo koupi krabici(a bude jakoby pokracovat ve hre) tak ty dostanes 30dni zadara. Tzn. takhle ze sebe udelas obchodnika... blizzard vydela(krabice) a ty na tom take nebudes spatne..))
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:34:14  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Tak stejně pokud byse našel někdo kdo by mi ho dal ten key tak aspoň bych viděl jestli stoji ta krabice koupit zato ...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:36:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Tak stejně pokud byse našel někdo kdo by mi ho dal ten key tak aspoň bych viděl jestli stoji ta krabice koupit zato ...

Stoji :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:38:05  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Od toho ty kupony/klice sou..))
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 31/10/2005 :  21:52:45  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Krabice je zaklad (iMo)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 31/10/2005 :  22:30:55  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

Krabice je zaklad (iMo)

Vždycky si říkám, jestli může ne-čechy vůbec napadnout, co jméno té vaší guildy znamená

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 31/10/2005 :  23:17:10  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Krabice je zaklad (iMo)

Jojo, hlavně koupit krabici !

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/11/2005 :  17:03:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Krabice je zaklad (iMo)

samo sebou, bez krabice to nejde !
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 01/11/2005 :  19:41:07  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
My sme to teraz takto urobili s kamosom, a ked som mu to zaregistroval tak to napise ze mozes mat max 20 lvl 10 g, a nemozes s nikym tradovat ani nikomu posielat majly.

Lenze jemu idu posielat aj maily aj mu ide tradovat, tak mozno mozes mat viac ako 20 lvl . Ale kazdopadne to funguje, a to ci mi pride ten free mesiac uvidim az za mesiac, ked jemu dojde ten free mesiac.
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 01/11/2005 :  19:56:15  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

quote:

Krabice je zaklad (iMo)

Ja krabicu nemam a ani som nemal a hral som 3 mesiace ;)

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 04/11/2005 :  20:11:43  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:

quote:

quote:

Krabice je zaklad (iMo)

A potom ti ten account zrušili? nebo si hrál v bete?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/11/2005 :  20:22:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

quote:
Originally posted by Thundeeer

quote:

quote:

quote:

Krabice je zaklad (iMo)

A potom ti ten account zrušili? nebo si hrál v bete?

taky jsem hral nejakou dobu bez krabice.. (pak jsem se pro ni stavil ke kamosovi na protejsi kopec..)

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/11/2005 :  05:59:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
According to the company, WoW contributed significantly to VUG year-to-date revenues of €396 million ($473 million) -- an increase of 88% over the same period last year -- and third quarter revenues of €158 million ($189 million) which represent an incredible 151% increase in revenues over the same period last year.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 09/11/2005 :  11:12:01  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
10ti denni kod uz nemam

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke

Edited by - Arakis on 17/11/2005 13:49:26
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 09/11/2005 :  16:19:08  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakis

Mam volny kod pro 10dni zdarma, takze kdo ma zajem zacit hrat WoW a chtel by kod at mi napise na ICQ 167315030.

sem na tom stejne, rad ho vaznemu zajemci poskytnu

edit: uz nemam ani jeden...

Edited by - Warlord on 22/11/2005 12:19:08
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/11/2005 :  16:44:28  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
taky mám jeden kód k dispozici
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 20/11/2005 :  12:20:49  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
Je to trosicku OT, ale ne moc. Rad bych ted presel z free serveru na office, ale vim, ze za mesic budu muset tak zase na mesic prestat. Trosku sem to zamotal, ale jde mi to, jestli je mozny hrat ten prvni mesic zdarma, pak na mesic prerusit a pak znovu pokracovat? Vic logicky se mi zda, ze asi ne. Ma s tim nekdo zkusenost?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/11/2005 :  12:54:10  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortos

Je to trosicku OT, ale ne moc. Rad bych ted presel z free serveru na office, ale vim, ze za mesic budu muset tak zase na mesic prestat. Trosku sem to zamotal, ale jde mi to, jestli je mozny hrat ten prvni mesic zdarma, pak na mesic prerusit a pak znovu pokracovat? Vic logicky se mi zda, ze asi ne. Ma s tim nekdo zkusenost?

nevim, co by melo byt logicke na tom, ze by to neslo..

samozrejme to jde - koupis si krabici, aktivujes account, hrajes prvni mesic zdarma, po mesici das cancel subscription a az budes chtit zase hras, jednoduse reaktivujes ucet..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 20/11/2005 :  14:40:38  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

samozrejme to jde - koupis si krabici, aktivujes account, hrajes prvni mesic zdarma, po mesici das cancel subscription a az budes chtit zase hras, jednoduse reaktivujes ucet..

Mno tak to sem rad, ze to takhle jde. A myslel sem to tak, ze si nejsem jisty, jestli mesic hrani zdarma se vaze na koupi krabice a nebo objednani alespon 1 mesice hrani, tudiz by to muselo byt asi neprerusovane.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 20/11/2005 :  18:16:26  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mno tak to sem rad, ze to takhle jde. A myslel sem to tak, ze si nejsem jisty, jestli mesic hrani zdarma se vaze na koupi krabice a nebo objednani alespon 1 mesice hrani, tudiz by to muselo byt asi neprerusovane.

Neboj, funguje to tak jak říká Jerzee.(přesně takhle to měl kámoš, kterému jsem platil acc)
Ale hlavně měj tu krabici, to je nejdůležitější!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 26/11/2005 :  15:46:37  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
zdarawim lidi nemeli byste jeste jeden ten trial pls piste na icq cislo 317-847-183 jestli se nekdo najde tak piste!!!!! dik mooooc
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 27/11/2005 :  00:57:32  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

quote:

Krabice je zaklad (iMo)

Vždycky si říkám, jestli může ne-čechy vůbec napadnout, co jméno té vaší guildy znamená

Jako pamatuji, že se nás na to v DAOC casto ptali, prekladali jsme to jako

Plague to the balls,
stejne nam moc nevereli

Dokonce jelikoz nase guilda vyhrala akci pri releasu expansion packu tak po nas pojemnovali dve zony:
South Mor do Kuli a
North Mor do Kuli.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 28/11/2005 :  16:16:57  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
Zdarec lidi chci se zeptat jestli kdyz dohraju tento 10-ti denni trial do konce lze volne pokracovat dale kdyz si prihlasim cd-key z plne hry?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/11/2005 :  16:41:36  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WoSSa

Zdarec lidi chci se zeptat jestli kdyz dohraju tento 10-ti denni trial do konce lze volne pokracovat dale kdyz si prihlasim cd-key z plne hry?

Ano

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 01/12/2005 :  19:24:41  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
Lidi pomoc!!!! mam trial key a ted nevim jak to zaregistrovat, kdyz to totiz chci zaregistrovat tak to pome chce cislo kreditni karty, na jak dlouho to chci predplatit atd. Ja myslel ze to na trial nepotrebuju! Jak to teda je??
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/12/2005 :  20:38:30  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lidi pomoc!!!! mam trial key a ted nevim jak to zaregistrovat, kdyz to totiz chci zaregistrovat tak to pome chce cislo kreditni karty, na jak dlouho to chci predplatit atd. Ja myslel ze to na trial nepotrebuju! Jak to teda je??

Holt tam musíš zadat číslo kreditky. Ono ti to potom ti peníze nestrhne, protože k tomu, aby si mohl dál hrát, budeš potřebovat orig. cd-key, takže se nemusíš bát. Ale to číslo tam dát budeš muset (nevím, jsetli fungujou ještě ty generatory na čísla kred. karet, třeba ti někdo jiný poradí líp)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 01/12/2005 :  23:46:09  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dej platbu pomoci MC. Tady si vygeneruj cislo:
http://www.cis.nctu.edu.tw/~is86007/magicshop/creditnumber/Mastercard.html

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 02/12/2005 :  15:08:19  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by l0bos

quote:

jj dik zkusim to a dam vedet...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 02/12/2005 :  18:37:03  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
.

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 02/12/2005 19:42:49
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 02/12/2005 :  20:19:14  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by l0bos

quote:

jj dik zkusim to a dam vedet...

hmm tak sem to parkrat zkousel to vygenerovany cislo kreditky tam dat a napsalo mi to casem: It appears you are having difficulties creating your World of WarCraft account. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. a bylo tam jedno tlacitko complete :/
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 04/12/2005 :  15:04:51  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
Tak nic dik uz mi to de a uz parim ten trial :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:25:57  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
prislo vam to taky ?

Dear WoW subscriber
blablabla kup si krabici WoW a dostanes zpet na ucet 590,- K#232;

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:28:49  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

prislo vam to taky ?

Dear WoW subscriber

Přišlo, pěkná krávina
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/12/2005 :  09:36:53  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

prislo vam to taky ?

Dear WoW subscriber

Přišlo, pěkná krávina

proc ? misto 1200 das za krabici 600, to jde, ne ? sice das za postovne 100 a za prichozi platbu na ucet ze zahranici 300, ale A to se vyplati

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 06/12/2005 :  11:10:50  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
A nemate v tom mailu trebas napsano dole malyma pismenkama, ze se to tyka jenom obyvatel USA a Kanady?...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/12/2005 :  12:36:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Týká se to celé Evropy, dole v mailu je odkaz na evropské země, kde to platí. Jenom mi to přijde že si z nás dělají prdel, že místo Kč všude serou (i graficky) Ké.

Edited by - spajdr on 06/12/2005 12:37:23
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/12/2005 :  18:25:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
kde vygeneruju to cislo na 10ti deni trial? abych mel pro kamose kterej to chce zkusit?

udajne mi mel prijit mail pri zalozeni uctu ale neprislo nic coz me docela prekvapilo ... no a v krabici je jeden trial ale tam zas nepisou ze bych za to mel mesic zdarma :)

Edited by - Eagle on 07/12/2005 00:35:31
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/12/2005 :  00:41:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

kde vygeneruju to cislo na 10ti deni trial? abych mel pro kamose kterej to chce zkusit?

udajne mi mel prijit mail pri zalozeni uctu ale neprislo nic coz me docela prekvapilo ... no a v krabici je jeden trial ale tam zas nepisou ze bych za to mel mesic zdarma :)

pokud se nepletu byla to jednorazova akce kdy vsem momentalne platicim zakaznikum rozeslali ty kody ted je jedine cosi na slevu na krabici s wow

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 07/12/2005 :  09:07:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
aha tak to pak jo ... dik

Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:16:41  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
Hmm, taky by me zajimalo, jestli ten mesic zdarma plati i na ty kody z krabice. Nicmene, pokud by mel nekdo vazny zajem, mam k dispozici 2 kody na 10-ti denni hrani. ICQ 219-044-051
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 07/12/2005 :  14:37:00  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm, taky by me zajimalo, jestli ten mesic zdarma plati i na ty kody z krabice. Nicmene, pokud by mel nekdo vazny zajem, mam k dispozici 2 kody na 10-ti denni hrani. ICQ 219-044-051

neplati, jen na ty poslane emailem...
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 23/12/2005 :  05:12:46  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
Mam k dispozici 10denni trial, pro cloveka co pujde do WOWek na 100% a chtel by 10 denni bonus

ICQ UIN 272-424-172

up

Edited by - hippygamer on 08/01/2006 07:45:38
Go to Top of Page

ceh430
Starting Member

20 Posts

Posted - 16/01/2006 :  22:30:34  Show Profile Send ceh430 a Private Message  Reply with Quote
ahojte lidicky, chtel jsem se zeptat jetstli nekdo jeste by nemel ten 10 deni free-trial... ja bych do toho fakt sel jen bych to chtel moc vyzkouset na officialu jestli to je takovy jaky si predstavuju.. zatim jsem WoW hral jen na nejakejch blbejch free servrech.. ale to proste nebylo ono :( kdyztak kontakt na me: 207105899 nebo MSN: ceh430@post.cz
predem dekuju moc za odpovedi
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/03/2006 :  15:38:29  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
lidi ja sem na tom uplne stejne..doted sem hral na jednom nejmenovanym free, mam tam 46.lvl a asi se ze me stal zavislak jenze ten server porad pada, debilni lagy a ted uz to tejden v kuse nejede...fakt uz zacinam silet, vsechny free servery sou uplne nanic (sem zjistil fakt brzo kua:) asi na 99% planuju prejit na ofik, jen bych si to predtim rad vyzkousel jestli se vyplati zacalovat tech 3k za pulrocni hrani...fakt jestli by nekdo byl tak hodnej a venoval mi svuj klic tak bych ho snad vy...ne to zas ne ale byl bych mu strasne vdecnej jestli ten ofik je fakt tak skvelej jak 99% lidi rika tak si koupim krabici i s datacem a ve hre vam to jednou urcite oplatim kazdopadne jestli mi chce nekdo udelat radost tak sem k zastizeni 10 hodin denne 7 dni v tydnu na 292-337-046

P.S. jak sem psal ze bych ho vy... tak sem myslel vyfotil, takze vas doufam nenapadly naky prasarny!!
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 15/03/2006 :  16:00:53  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no kup za ~1500 krabici a v ni mas 10dni trial pak 30 dni free a pak se rozhodnes esli zaplatis 1 mesic 3 mesice 6 mesicu nebo 12 mesicu ... takze si to muzes 40 dni zkouset zadarmo teda za ~1500

EDIT: jo je to tak dobry

Edited by - Eagle on 15/03/2006 16:02:44
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 15/03/2006 :  19:11:21  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
j mas pravdu ale od toho ten 10-ti denni pass je ne? je k tomu,aby si ostatni taky vyzkouseli wow a pak si popr koupili krabici..kdyz ta moznost existuje tak ji chci proste vyuzit,vyzkouset si jak to na oficu vypada a pak si koupit orig..a zaplatit 1500 na 40-ti denni zkousku se mi fakt platit nechce
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 15/03/2006 :  19:34:14  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
Nevim k čemu chcete 10ti denni free passy, když ste hrali na free serverech a propadli ste tomu. Prostě si to kupte, nebudete litovat...

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: