Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 klic k world of warcraft - akce 10denni
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 15/03/2006 :  23:09:40  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, pokud jsi WoW propadl na free serveru, tak všem můžeš věřit, že na ofiku to bude mnohem větší zábava a lepší požitek ze hry. Trial nepotřebuješ ani náhodou, zkusils to na free serveru i když ten se s oficiálním nedá srovnávat, co tě bavilo na free, to tě bude bavit i na placeným + spousta dalších věcí.

Spíš mi připadá, že sháníš způsob jak si vzít další dávku WoW než se ti rozjede tvůj free server a že o placení WoW moc neuvažuješ.

Lexon
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/03/2006 :  11:46:14  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
no free se zejtra rozjede takze o to mi fakt nejde...a mas pravdu, o moznosti prejit na ofik fakt neuvazuju,ja uz sem totiz pevne rozhodnutej ze tam pudu,pac to co sem videl na videich se s free neda srovnavat jen si jeste budu muset mesic pockat a tak sem to chtel predtim jen vyzkouset jaky to je...hlavne ty pingy jaky sou pac si celkem lidi stezujou a ja jen nechci vyhodit 1500 sice za kvalitni hru ale s latency stejnou jak na free...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/03/2006 :  12:04:48  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nicrome

no free se zejtra rozjede takze o to mi fakt nejde...a mas pravdu, o moznosti prejit na ofik fakt neuvazuju,ja uz sem totiz pevne rozhodnutej ze tam pudu,pac to co sem videl na videich se s free neda srovnavat jen si jeste budu muset mesic pockat a tak sem to chtel predtim jen vyzkouset jaky to je...hlavne ty pingy jaky sou pac si celkem lidi stezujou a ja jen nechci vyhodit 1500 sice za kvalitni hru ale s latency stejnou jak na free...

ping mam do 100 protoze mam modem ... na kabelu budes mit do 20ti ... problemy jsou nekdy s postou, aukci a obchody ... dlouho se nacitaj ... ale jen nekdy ... dlouho je 5s treba ale da se to prezit ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 16/03/2006 :  12:06:38  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
na ja mam kabel od upc, 2mbit a mam 100-200
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/03/2006 :  12:59:41  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
a jaky sou pingy na darksorrow?
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 16/03/2006 :  17:34:46  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
quote:
a ja jen nechci vyhodit 1500 sice za kvalitni hru ale s latency stejnou jak na free...

Výška úvodní investice je z dlouhodobého hlediska v podstatě zanedbatelná, takže se opravdu nemáš čeho bát... spočítej si kolik dáš za WoW třeba za 5 let hraní a uvidíš, že o ten úvodní vklad moc nejde :-)

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/03/2006 :  17:42:08  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

quote:
a ja jen nechci vyhodit 1500 sice za kvalitni hru ale s latency stejnou jak na free...

Výška úvodní investice je z dlouhodobého hlediska v podstatě zanedbatelná, takže se opravdu nemáš čeho bát... spočítej si kolik dáš za WoW třeba za 5 let hraní a uvidíš, že o ten úvodní vklad moc nejde :-)

asi tak a ted zasadni otazka: cucet 5 let do zdi a mit Favorita nebo jezdit sockou a zavislacit?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/03/2006 :  17:53:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Firian

quote:

asi tak a ted zasadni otazka: cucet 5 let do zdi a mit Favorita nebo jezdit sockou a zavislacit?

Koupit WoW, začít farmit goldy, vydělat si na letenku do Číny a začít zaměstnávat podobně smýšlejcí

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 16/03/2006 :  19:02:14  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
lol asi jo no
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 16/03/2006 :  23:00:41  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK, pokud jsi rozhodnutý hrát na ofiko, tak je to jen a jen dobře.

WoW se prý dá dobře hrát i na připojení přes mobil (GPRS data-nonstop nebo jak se to jmenuje) a to je většinou horší než klasický 56kbps modem, ale odzkoušeno nemám ani jedno. Lagy na které ve hře občas narazíš (pošta, aukce, loot, ...) je z 99% od serveru a tak s tím tvoje sebelepší připojení nic neudělá (když je přeplněný server, tak je to holt znát).

Ať se ti na oficiálních serverech dobře hraje . Free trial ti ale bohužel nenabídnu - nemám.

Lexon
Go to Top of Page

nicrome
Starting Member

32 Posts

Posted - 17/03/2006 :  10:12:57  Show Profile  Send nicrome an ICQ Message Send nicrome a Private Message  Reply with Quote
no ja mam wifi,takze rychlost 192 na wow staci,jen se to proste v zime krapet je*e holt wifi si se spatnym pocasi moc nerozumi...no ja slysel ze se ted aukce hodily do vsech mest prave proto,aby se predeslo lagum tak snad uz to bude O.K... no i kdyby tak ja se bez aukce klido obejdu pac sem zvyklej ze nefaka no na ten trial stejne prdim,to neni o dalsi davce zavislaka,me by bylo stejne lito si tam delat 10 dni postavu a pak o ni prijit..stejne tak si rychle nedelam dalsi postavy na jinych free kdyz je ten muj down...proste sem ji vernej ten trial sem chtel ciste kvuli vyzkouseni tech latency pac se nazory lidi celkem lisej...nekdo rika ze i na high serveru v pohode a nekdo zas nadava i na Drak´thulu kde je celkem malo lidi...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/03/2006 :  10:19:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

no ja mam wifi,takze rychlost 192 na wow staci,jen se to proste v zime krapet je*e holt wifi si se spatnym pocasi moc nerozumi...no ja slysel ze se ted aukce hodily do vsech mest prave proto,aby se predeslo lagum tak snad uz to bude O.K... no i kdyby tak ja se bez aukce klido obejdu pac sem zvyklej ze nefaka no na ten trial stejne prdim,to neni o dalsi davce zavislaka,me by bylo stejne lito si tam delat 10 dni postavu a pak o ni prijit..stejne tak si rychle nedelam dalsi postavy na jinych free kdyz je ten muj down...proste sem ji vernej ten trial sem chtel ciste kvuli vyzkouseni tech latency pac se nazory lidi celkem lisej...nekdo rika ze i na high serveru v pohode a nekdo zas nadava i na Drak´thulu kde je celkem malo lidi...

no nekdo kdo je zvykly na ping do 5ti tak nadava ze je ping 50 ... no a jiny co je zvykly na ping pres 100 rika ze je ping pod 100 supr ... si vyber :)

a srovnani wow s free ? no wow je jako ... no vyber si auto co se ti libi ... a nebo to muze byt klidne trabant ... ale free ... to je jako kdyz si namalujes obrazek silnice do ruky si vezmes kolecko a predstavujes si ze jedes ... libit se ti to muze ale nemuzes delat nic ... jo a nezapomen si promalovat reklamu "chceme penize na lepsi server"

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 17/03/2006 :  10:54:42  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
kua já to tak udělal, to znamená že auto nemám a je to jen fikce ? Takže až si opláchnu ruce tak hotovo... sakra
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 17/03/2006 :  11:14:47  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
to: wifi myslim z wifi siti to nebude :) mam taktez wifi a kdyz leje nebo snezi tak to jede nekdy i lip nez normalne ale to je spis tim ze u nas nasiti jsou samy zajebanci a furt neco tahaj a 3,5mb proste nekdy nestiha ale v pohode se da hrat s pingem 180-250 porad instant je instant :))vypadky na wifi se daji prezit neni to az tak hrozny :) apokud jo tak kontaktuj ty jelita co to maj na starosti :) doufam ze to nejsou uplny masla jako ty u me nebot z duvodu ze nevedej kde je problem ze se zahlcuje sit nastavily pravidelny restartovani apecek na celou :) a to je lag jak svine na 5 sec nekdy te to kopne a nekdy ne no proste hardcorer wow :)

to: server darkthul na zacatku super server ale zacina taky kravit nebot bliiizard je uplnej debil a furt neco zpravujou ale rekl bych ze to ma presne opacnej vyznam furt se nekde neco posere proste jsou to imbecilove :))

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

chefoo
Starting Member

4 Posts

Posted - 25/08/2007 :  11:31:24  Show Profile  Send chefoo an ICQ Message Send chefoo a Private Message  Reply with Quote
ide kupit CD-key cez kreditku ked mam trial a cem upnut WoW lebo mne to nejak nefacha... hmmm ????
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,1 seconds. on eygor Snitz Forums 2000