Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Shadowmoon vs. Venture Co. - Horda vs. alíci...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 16/10/2005 :  04:37:35  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Zatimco cekam na balicek s Wowem porad premyslim dke zacnu hrat. Sice jsem byla uz temer na 100% rozhodnuta hrat na Venture Co., nicmene kdyz jsem si to tma parkrat okoukla (na pujcenej account) tak jsem dospela k zaveru, ze s moji ang bych si stejne asi moc rp mezi samejma ang mluvicima lidma nezahrala....
Takze zvazuju tun Shadowmoon, sice to je jen pvp, radeji bych brala rppvp, ale zase pry je tam naprosta vetsina hracu cesky/slovenksy. Na strane druhy mam jaksi dojem ze na SM strasne prevazujou hordaci, tak mi to prijde nevyvazeny a to s mi taky jaksi nelibi... nebo tomu tak neni?

No zkratka hledam server, v kazdym pripade pvp (protoze u AO jsem plne pochopila ze bez "pk" hra ztraci dost na zabavnosti), kde by byla dostatecnej pocet cehu, slovaku an to bay se tam dalo aspon trochu hrat rp ( i kdyz teda preziju kdzy to nebude pure rp server) a kde by se nejaci rp pozitivni hraci (cesti/slovensti) dali najit... A aby tam zadna strana nemela jednoznacne navrch...

Jo a jeste poku mate nekdo nejaky zkusenosti s tim adonem RPflag ci jak se ta blbustka co "schova" levely a tak menuje....

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon

Skilin
Starting Member

21 Posts

Posted - 16/10/2005 :  09:54:08  Show Profile  Visit Skilin's Homepage  Send Skilin an ICQ Message Send Skilin a Private Message  Reply with Quote
Na SM se s RP rozluc :)

Co se tyce RP, kdyz budes ork warrior tak se je n nacu vety typu:

Me orc, You human.
Me orc, Me smash human.
You are big human, me smash you longer.
+
FOR THE HORDE !!!

Mess with the best, die like the rest.
Go to Top of Page

Raad3k
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/10/2005 :  10:49:25  Show Profile  Send Raad3k an ICQ Message Send Raad3k a Private Message  Reply with Quote
SM a prevaha Hordaku ??? Ani omylem podle statistik tam hraje cca 56% lidi za Aliky a 44% Hordaku, takze bych rekl oproti jinym serverum hodne vyrovnane, sak se sama mrkni http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/10/2005 :  10:49:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kniga : co se tady psalo tak na SM už převažuje aliance,pokud se pletu tak mě opravte a až začneš hrát, tak se mi ozvi (nick ještě furt vymýšlím), budu ti pomáhat s úkoly, jestli budeš chtít.

For the horde!
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 16/10/2005 :  11:37:21  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

Zatimco cekam na balicek s Wowem porad premyslim dke zacnu hrat. Sice jsem byla uz temer na 100% rozhodnuta hrat na Venture Co., nicmene kdyz jsem si to tma parkrat okoukla (na pujcenej account) tak jsem dospela k zaveru, ze s moji ang bych si stejne asi moc rp mezi samejma ang mluvicima lidma nezahrala....
Takze zvazuju tun Shadowmoon, sice to je jen pvp, radeji bych brala rppvp, ale zase pry je tam naprosta vetsina hracu cesky/slovenksy. Na strane druhy mam jaksi dojem ze na SM strasne prevazujou hordaci, tak mi to prijde nevyvazeny a to s mi taky jaksi nelibi... nebo tomu tak neni?

No zkratka hledam server, v kazdym pripade pvp (protoze u AO jsem plne pochopila ze bez "pk" hra ztraci dost na zabavnosti), kde by byla dostatecnej pocet cehu, slovaku an to bay se tam dalo aspon trochu hrat rp ( i kdyz teda preziju kdzy to nebude pure rp server) a kde by se nejaci rp pozitivni hraci (cesti/slovensti) dali najit... A aby tam zadna strana nemela jednoznacne navrch...

Jo a jeste poku mate nekdo nejaky zkusenosti s tim adonem RPflag ci jak se ta blbustka co "schova" levely a tak menuje....

SM a RP sou ohen a led.. spis cekej same LOLOLOL "ROFLROFLROFL ja sem 60 a ty si LAMA" apod.. :)
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 16/10/2005 :  11:42:45  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

SM a RP sou ohen a led.. spis cekej same LOLOLOL "ROFLROFLROFL ja sem 60 a ty si LAMA" apod.. :)

pochybuju ze tohle bude rikat nejakej cech ale kdyz si to prejes: SI LAMA a ja sem 60 !

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 16/10/2005 :  11:50:14  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Na SM se to opravdu zdá být vyrovnané.
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 16/10/2005 :  12:57:51  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Tak to je blbe :( no ja planuju hrat za Taurenku-huntera, takze SM je sice prima ze je to tma vyvazene, nebo ze je Aliku vic, ale estli tam s rp moc nepochodim tak nevim... estli teda to Venture Co. Jenze tam za hordaky nehrajou cesi a tak... chjo. si snad hodim korunou...

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 16/10/2005 :  13:14:57  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to je blbe :( no ja planuju hrat za Taurenku-huntera, takze SM je sice prima ze je to tma vyvazene, nebo ze je Aliku vic, ale estli tam s rp moc nepochodim tak nevim... estli teda to Venture Co. Jenze tam za hordaky nehrajou cesi a tak... chjo. si snad hodim korunou...

proste di na sm a niceho se neboj je to lepsi pvp je super a na malym lvl se nemusis bat ze by te nekdo sundal a budes mit spoustu kamaradu a o to de bavit se u hry ..

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 16/10/2005 :  13:49:35  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Pokud chces hordu, tak to SM fakt doporucuju ... najdes tamnejvic cechu/slovaku, ovsem rp si nezahrajes ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 16/10/2005 :  15:43:35  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
skoda ze nejde desertovat k horde:P

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 16/10/2005 :  17:24:15  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
A s tim Rpflagem mate nekdo zklusenost?

Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 16/10/2005 :  23:30:22  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:

A s tim Rpflagem mate nekdo zklusenost?

Myslíš flagRSP? Super mod a používá ho už docela dost lidí, pro RP hodně dobrá věc. A s tou angličtinou si zase takový starosti nedělej, já si beztak moc dobře nedokážu představit role-playing ve světě Warcraftu v češtině;-) Na Venture Co. mám jako alta alíka wariora, ale hlavní je tauren druid na Earthen Ringu (vrchní oficír rp-guildy The Nomads;-)). A pokud ti opravdu jde o RP, tak se ostatním PvP/PvE serverům obloukem vyhni...já zdrhnul z Shadow Moonu po 14 dnech a od tý doby jsem alergickej na slovo 'lol':-))
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 17/10/2005 :  04:28:56  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslíš flagRSP? Super mod a používá ho už docela dost lidí, pro RP hodně dobrá věc. A s tou angličtinou si zase takový starosti nedělej, já si beztak moc dobře nedokážu představit role-playing ve světě Warcraftu v češtině;-) Na Venture Co. mám jako alta alíka wariora, ale hlavní je tauren druid na Earthen Ringu (vrchní oficír rp-guildy The Nomads;-)). A pokud ti opravdu jde o RP, tak se ostatním PvP/PvE serverům obloukem vyhni...já zdrhnul z Shadow Moonu po 14 dnech a od tý doby jsem alergickej na slovo 'lol':-))

Jojo, ten, mno ja premyslim kdyz si ho nahodim, estli je sance na SM najit taky nekoho kdo ho ma. Nevim proc by neslo rp v cestine, dyk je to stejnej jazyk jak ang, v mnohym i krasnejsi, a jak uz mi jeden clovek rikal kdyz budu hrat rp v cestine tak to pochopi, sice se lamky budou trebas chlamat, ale budou vedet o co jde, kdezto na ang mluvicich servrech si proste budou myslet ze rp nehraju pac proste ang nebudu zvladat, sem rada ze rozumim questum a zvladnu par vet typu I sell fish atd.
kdybych mela vic casu tak si rikam na Venture co. bych si udelala nakyho voriska alika a na SM bych si jela tu Taurenku, jen nefim jestli us SM neni moc "prestarlej" (samej level 60...), jenze zase je tam ta komunita... chjo... fakt nevim

Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 17/10/2005 :  07:22:45  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jojo, ten, mno ja premyslim kdyz si ho nahodim, estli je sance na SM najit taky nekoho kdo ho ma. Nevim proc by neslo rp v cestine, dyk je to stejnej jazyk jak ang, v mnohym i krasnejsi, a jak uz mi jeden clovek rikal kdyz budu hrat rp v cestine tak to pochopi, sice se lamky budou trebas chlamat, ale budou vedet o co jde, kdezto na ang mluvicich servrech si proste budou myslet ze rp nehraju pac proste ang nebudu zvladat, sem rada ze rozumim questum a zvladnu par vet typu I sell fish atd.
kdybych mela vic casu tak si rikam na Venture co. bych si udelala nakyho voriska alika a na SM bych si jela tu Taurenku, jen nefim jestli us SM neni moc "prestarlej" (samej level 60...), jenze zase je tam ta komunita... chjo... fakt nevim

Jezis, co porad resis? Chces primarne rozumet a bty s hodne cechama? Tak Shadowmoon. Chces RP? Tak Shadowmoon ne. Chceshrat onlinovky? Nauc se anglicky. Chces hrat RP a neumis anglicky? Hraj nemou pasacku hus. Nebo to je nejaka forma predherniho forum pvp? Nebo dokonce forum rp?
Hele, podle toho, jak jsi rikala, ze chces hrat rp, vazne na shadowmoon nechod. Osobne te tam videt, jak na me zkousis rp, tak te poslu nekam, kam se slecny neposilaji. A hodne lidi to ma stejne hozenych.
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/10/2005 :  09:28:09  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster
Jezis, co porad resis? Chces primarne rozumet a bty s hodne cechama? Tak Shadowmoon. Chces RP? Tak Shadowmoon ne. Chceshrat onlinovky? Nauc se anglicky. Chces hrat RP a neumis anglicky? Hraj nemou pasacku hus.

hehe, přesně tak;-) Neumím si představit rp na běžnejch serverech, neříkám, že je nemožný někoho najít, ale je absolutně nemožný se izolovat od ostatních loladinů a leeterů (a ani to není dobrej nápad, oni jsou na sým serveru). I na rp-serverech jako je Earthen Ring je banda ignorantů, který absolutně kašlou na jakýkoliv pravidla (včetně několika Čechů, ke kterejm jsem se radši vůbec nehlásil) - speciálně startovní oblasti (a tady hlavně Goldshire:-)) jsou peklo:-) Řešení - vypnout general, trade channel a co nejdřív vypadnout (i když bych řekl, že na novejch RP-PvP je to o něco lepší). S tou angličtinou to taky není tak hrozný, nainstaluj si slovník jako addon a hraj nějakýho nemluvu, u nás v guildě máme taky několik ne-moc-dobře-anglicky-mluvících a bez problému;-)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/10/2005 :  10:02:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
myslim ze kvuli RP nema na sm smysl chodit a druha vec je taky pravda
na SM jsou skoro vsichni lvl60 cesky guildy berou lvl 40+, takze do ceske guildy se stejne nemas sanci dostat takze bud budes guildless a nebo pujdes do zahranicni guildy, ktera hrace nabira, takze i kdyz budes na serveru kde je cech na kazdym kroku tak se s nima nepotkas a v tymu uz vubec ne
co ted hraju na sm tak jsem cecha mel v tymu jen kdyz jsem nekoho znamyho lvl 60 pozadal o konkretni pomoc

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 17/10/2005 :  14:07:40  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

myslim ze kvuli RP nema na sm smysl chodit a druha vec je taky pravda
na SM jsou skoro vsichni lvl60 cesky guildy berou lvl 40+, takze do ceske guildy se stejne nemas sanci dostat takze bud budes guildless a nebo pujdes do zahranicni guildy, ktera hrace nabira, takze i kdyz budes na serveru kde je cech na kazdym kroku tak se s nima nepotkas a v tymu uz vubec ne
co ted hraju na sm tak jsem cecha mel v tymu jen kdyz jsem nekoho znamyho lvl 60 pozadal o konkretni pomoc

to je divný, já mam úplně opačnou zkušenost, v random pickup teamech mívám tak z půlky Čechy ;-)
teď už se radši ptám, párkrát se mi stalo že po xhodinový instanci, kdy všichni mluvili anglicky jsem se zeptal odkud vlastně jsou a všichni byli Češi :-D

Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 17/10/2005 :  16:02:23  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
prave diky migraci tu sou jenom cesi rusaci a pak nakej ten zbytek este svedi zustali no jako mi treba nabirame klidne i lvl 1

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 17/10/2005 :  16:38:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

jde, delete char -> *reroll*

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Nisha
Starting Member

99 Posts

Posted - 17/10/2005 :  17:39:07  Show Profile  Send Nisha an ICQ Message Send Nisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

heh? komu se chce hrat odznova :P

(\_/)
(0.o)
(> <)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/10/2005 :  17:52:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nisha

quote:
Originally posted by Colldor

quote:

heh? komu se chce hrat odznova :P

zasraní alíci
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 17/10/2005 :  21:31:30  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
No když už jsme u toho není SM full ?

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/10/2005 :  23:10:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
uz davno ne..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Murdoc_
New Member

186 Posts

Posted - 17/10/2005 :  23:29:21  Show Profile  Send Murdoc_ an ICQ Message Send Murdoc_ a Private Message  Reply with Quote
no full... nejsou fronty. vetsinu casu. bejvaj vyjimecne. tzn ze jsme full, ale tak akorat.

Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 17/10/2005 :  23:48:18  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
od migrace sem frontu nezazil

Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 18/10/2005 :  03:33:42  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jezis, co porad resis? Chces primarne rozumet a bty s hodne cechama? Tak Shadowmoon. Chces RP? Tak Shadowmoon ne. Chceshrat onlinovky? Nauc se anglicky. Chces hrat RP a neumis anglicky? Hraj nemou pasacku hus. Nebo to je nejaka forma predherniho forum pvp? Nebo dokonce forum rp?
Hele, podle toho, jak jsi rikala, ze chces hrat rp, vazne na shadowmoon nechod. Osobne te tam videt, jak na me zkousis rp, tak te poslu nekam, kam se slecny neposilaji. A hodne lidi to ma stejne hozenych.

Co resim? Ze chci hrat rp s cesky mluvicima hracema, to resim! tak jsem si proste potrebovala overit par trochu si odporujicich info od znamejch. Mno neboj nepudu te na SM obtezovat s RP asi by te to hoodne ranilo a zpusobilo by ti to nejaky problemy, takze tam asi opravdu ne.

Go to Top of Page

Bajaja
New Member

168 Posts

Posted - 18/10/2005 :  08:12:20  Show Profile Send Bajaja a Private Message  Reply with Quote
Na Argent Dawn hrají taky nějací češi. Ten je myslím RP PVE.
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 18/10/2005 :  08:59:40  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
Anebo pojď k nám na Earthen Ring, vezmu tě k Nomádům;-) A ještě k tý češtině - na ER je pár lidí, který se dost vztekaj, když v /s nebo /y (tedy kanálech, který maj bejt vždycky IC) někdo nemluví anglicky...já teda taky nejsem nadšenej, když potkám bandu Finů plácajících v /say tou svou hatmatilkou;-)
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 18/10/2005 :  11:58:05  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Mno a ja prave preferuju pvp. Bez pvp top nema stavu, to uz ovnou muzu hrat singlovky V UO jsem pk nenavidela, ale kdyz jsem pak hrala AO tak mi ten strach z toho, ze nekam vlezu a ono prijde pk a kilne me, dost schazel, tu stejne neni zadnej postih za smrt tk procv nejit do pvp. Jen skoda ze se nada lootit...

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/10/2005 :  12:38:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno a ja prave preferuju pvp. Bez pvp top nema stavu, to uz ovnou muzu hrat singlovky V UO jsem pk nenavidela, ale kdyz jsem pak hrala AO tak mi ten strach z toho, ze nekam vlezu a ono prijde pk a kilne me, dost schazel, tu stejne neni zadnej postih za smrt tk procv nejit do pvp. Jen skoda ze se nada lootit...

ono pve server kdyz si zapnes pvp flag mas to samy
ja treba hraju hlavne na pve serveru ale s permanentne zaplym pvp flagem a uzivam si dost pvp i v outdoor zonach

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 18/10/2005 :  13:03:06  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno, já sice hraju taky s pvp-flag pořád on, ale rozdíl mezi PvE a PvP (konkrétně mezi ER a Venture Co.) je v tom, že když mám pvp zapnutý, většina lidí si asi myslí, že na mě prostě musí zaútočit (stylem: hele, červenej, konečně můžu někoho sejmout...), jinak je server odpojí bo co;-)
<flame>speciálně u Aliance je tohle problém, tímhle stylem jsem hrál i human warlocka a od Hordy jsem se tolika útoků "out of blue" nedočkal:-)</flame>
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 18/10/2005 :  19:15:57  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdoc_

no full... nejsou fronty. vetsinu casu. bejvaj vyjimecne. tzn ze jsme full, ale tak akorat.

Mno hraju chvílu,ale řek bych ,že fronty nejsou kvůli tomu ,že u SM to píše full population,takže jsem si domyslel,že se asi nedá regnout na SM.Přetím psalo high

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/10/2005 :  20:45:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grimnebulin

quote:

Mno, já sice hraju taky s pvp-flag pořád on, ale rozdíl mezi PvE a PvP (konkrétně mezi ER a Venture Co.) je v tom, že když mám pvp zapnutý, většina lidí si asi myslí, že na mě prostě musí zaútočit (stylem: hele, červenej, konečně můžu někoho sejmout...), jinak je server odpojí bo co;-)
<flame>speciálně u Aliance je tohle problém, tímhle stylem jsem hrál i human warlocka a od Hordy jsem se tolika útoků "out of blue" nedočkal:-)</flame>

jj na pvp serveru me dost lidi mijej tady ani ne , a kdyz nahodou se nekdo nemuze odhodla tak par /taunt /slap /chicken ho vetsinou k akci vyprovokuje :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 19/10/2005 :  07:18:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lapcis

quote:
Originally posted by Murdoc_

Mno hraju chvílu,ale řek bych ,že fronty nejsou kvůli tomu ,že u SM to píše full population,takže jsem si domyslel,že se asi nedá regnout na SM.Přetím psalo high

high znamená stav proti průměru v danou chvíli. Tzn. pokud je průměr 1500 lidí na server, 3000 lidí na serveru už bude full. Pokud bude průměr 6000 na server, 3000 lidí na serveru bude low...to není vyjádření absolutního počtu lidí ale relativního.

Edited by - Rakhen on 19/10/2005 08:05:49
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 19/10/2005 :  08:00:35  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co resim? Ze chci hrat rp s cesky mluvicima hracema, to resim! tak jsem si proste potrebovala overit par trochu si odporujicich info od znamejch. Mno neboj nepudu te na SM obtezovat s RP asi by te to hoodne ranilo a zpusobilo by ti to nejaky problemy, takze tam asi opravdu ne.

Hraval sem UO na DP2, coz mel byt RP shard. Nevim, zda si nekdy zazila, ci slysela o skupine RS....tak ty dokazali RP znechutit takovym zpusobem, ze dneska pojem RP beru jako nadavku :)
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 19/10/2005 :  08:25:50  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster
tak ty dokazali RP znechutit takovym zpusobem, ze dneska pojem RP beru jako nadavku :)

povídej a přeháněj;-)

Každopádně na ofiko serverech máš docela dobrou možnost se proti nějakýmu znechucování bránit - gamemasteři na ER jsou sice z většiny banda línejch frantíků, ale aspoň něco;-)
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 19/10/2005 :  08:30:45  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grimnebulin

povídej a přeháněj;-)

Každopádně na ofiko serverech máš docela dobrou možnost se proti nějakýmu znechucování bránit - gamemasteři na ER jsou sice z většiny banda línejch frantíků, ale aspoň něco;-)

Ono toho na prehaneni zase moc neni. Ono to nebylo o tom, ze by nejeli rp...to jeli, ale podle meho az moc prehnane. Ale dokud jeli svoje rp a nevotravovali s nim ostatni, tak ok. Jenze pak se nacpali mezi GM a zacali navrhovat systemove zmeny ve svem duchu rp prejate z nejakeho anglickeho true rp shardu. Bohuzel na nase podminky to naprosto neslo a tehdy sem prorokoval, ze timhle pristupem poserou, co se jen da. No a posrali :) Proste byli vubec nejak divny a pozdeji se rozlezli jeste na dalsi servery a zase tam zacali diktovat svoje rp podminky. Proste rp verbez :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000