Author |
Topic  |
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 15:38:21
|
Americania ho uz tahaju :P
|
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
| |
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 15:44:44
|
ze by se rozjelo AV?  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 15:56:31
|
quote: Originally posted by DarkFace
Americania ho uz tahaju :P
Jak to vis? :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 16:01:21
|
k |
Arokh Estarioll |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 17:20:36
|
neeeeeeee sotva jsem si nastavil poradne ui :/
myslim ze se AV nerozjede jeste ... lidi porad harvej reputace s AB, az to kazdej bude mit a pak pride AB v Azshare :/ |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 11/10/2005 : 17:31:58
|
quote: Originally posted by Colldor
neeeeeeee sotva jsem si nastavil poradne ui :/
myslim ze se AV nerozjede jeste ... lidi porad harvej reputace s AB, az to kazdej bude mit a pak pride AB v Azshare :/
Co už... |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 10:14:02
|
lol, warriori maj 52 talentu, slusnej bug, specnu na 31/21 ^^ |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 10:33:01
|
MegaDeath: fakt?)) AV by se mohl rozjet, aspon abychom videli jak to zmenili a jestli zrusili bugy...)) |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 10:51:00
|
Shanim patch 1.7.0 to 1.7.1 euGB, nevite nekdo kde to sosnout?Ja to hledam marne. |
EvE |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 10:53:59
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Shanim patch 1.7.0 to 1.7.1 euGB, nevite nekdo kde to sosnout?Ja to hledam marne.
A co treba normalne pres Blizz patcher? :) |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 10:55:34
|
rychlejsi nez prez patcher http://dl.galskap.org/WoW-1.7.1.4695-to-1.8.0-enGB-patch.exe |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 12/10/2005 10:56:12 |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:06:34
|
quote: Originally posted by Tragedy
Shanim patch 1.7.0 to 1.7.1 euGB, nevite nekdo kde to sosnout?Ja to hledam marne.
A co treba normalne pres Blizz patcher? :)
Vec se ma takhle, je to pro znamyho kterymu sem nahral patche az po 1.7.0 a od 1.7.1 vejs a on potrebuje prave ten 1.7.0 to 1.7.1 aby nemusel tahat celej balik kterej ma asi 260 MB a pres blizzard patcher jede strasne pomalu. Je to takova narazovka, on si to nainstaloval v praci, ma to druhej den a uz propadl,takze potrebuje hrat nutne ted! ;) |
EvE |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:12:58
|
Gorth: Minimalne 1.7.0 -> 1.7.1 to pojede v pohode, protoze ten patch ma 0002Kb :) Takze at si tenhle kouksek stahne pres patcher a zbytek si stahen z netu. |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:23:10
|
No ale blizzardi to maj zarizeny tak ze netahas jednotlivy maly patche zvlast, ale opatchuje ti to vzdy na tu posledni verzi. Pokud znas nejakej figl jak ten malej patch stahnout tak mi porad. Ve svym PC mam vsechny ty postupny patche, ale tenhle ne, neulozil se. |
EvE |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:40:00
|
No ale blizzardi to maj zarizeny tak ze netahas jednotlivy maly patche zvlast, ale opatchuje ti to vzdy na tu posledni verzi. Pokud znas nejakej figl jak ten malej patch stahnout tak mi porad. Ve svym PC mam vsechny ty postupny patche, ale tenhle ne, neulozil se.
Aha... tak to nevim. Driv to stahovalo kazdej patch zvlast. Tak snad jedine nekde stahnout kompletni patch na 1.8 :) |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:50:26
|
No ale blizzardi to maj zarizeny tak ze netahas jednotlivy maly patche zvlast, ale opatchuje ti to vzdy na tu posledni verzi. Pokud znas nejakej figl jak ten malej patch stahnout tak mi porad. Ve svym PC mam vsechny ty postupny patche, ale tenhle ne, neulozil se.
Aha... tak to nevim. Driv to stahovalo kazdej patch zvlast. Tak snad jedine nekde stahnout kompletni patch na 1.8 :)
No tak komu se chce zcerstva preinstalovat wow,opatchovat a nekam to uploadnout? Kaslu na to stejne je ted maintenance tak at si to sosne pomalu od blizzardu, aspon pozna s kym ma tu cest. |
EvE |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 11:58:14
|
Aha... tak to nevim. Driv to stahovalo kazdej patch zvlast. Tak snad jedine nekde stahnout kompletni patch na 1.8 :)
No tak komu se chce zcerstva preinstalovat wow,opatchovat a nekam to uploadnout? Kaslu na to stejne je ted maintenance tak at si to sosne pomalu od blizzardu, aspon pozna s kym ma tu cest.
no a proc to teda ted nejede, sak vyluka byva do 11:00, nee? hmmm |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:09:29
|
quote: Originally posted by qsubt no a proc to teda ted nejede, sak vyluka byva do 11:00, nee? hmmm
Ty si jeste nezazil patch-day? Vzdy je prodlouzena maintenance a vzdy je nejaky problem. |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:17:07
|
quote: Originally posted by qsubt
No tak komu se chce zcerstva preinstalovat wow,opatchovat a nekam to uploadnout? Kaslu na to stejne je ted maintenance tak at si to sosne pomalu od blizzardu, aspon pozna s kym ma tu cest.
no a proc to teda ted nejede, sak vyluka byva do 11:00, nee? hmmm
lol, jako bys to neznal zase jim jdou asi špatně hodinky... |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
Edited by - simir on 12/10/2005 12:17:48 |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:20:07
|
quote: Originally posted by qsubt no a proc to teda ted nejede, sak vyluka byva do 11:00, nee? hmmm
Ty si jeste nezazil patch-day? Vzdy je prodlouzena maintenance a vzdy je nejaky problem.
Sem zvědav jaké addony zase nepojednou, a jak budou vypadat ty servery, páč vždy při patchi je to hrůza... laguje to ještě více než obvykle a kdo ví co ještě |
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:23:41
|
uz jim nejede ani web, tak jo, mizim do pryc. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:47:37
|
Už se těším až zas spustím WoW, zjistím že mi nejede 80 % addonů, a další dva týdny to budu dávat dohromady. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 12:52:02
|
quote: Originally posted by Rakhen
Už se těším až zas spustím WoW, zjistím že mi nejede 80 % addonů, a další dva týdny to budu dávat dohromady.
jojo takova hra ve hre :) proto jsem se naucil pouzivat addonu co nejmin :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:06:50
|
quote: Originally posted by Pertha jojo takova hra ve hre :) proto jsem se naucil pouzivat addonu co nejmin :)
jj ja taky, ale i přesto jich mám stále asi 37   |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:09:16
|
tak mame 13:10 a servry nam stale nebezi  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:11:26
|
quote: Originally posted by simir
quote: Originally posted by Pertha jojo takova hra ve hre :) proto jsem se naucil pouzivat addonu co nejmin :)
jj ja taky, ale i přesto jich mám stále asi 37  
no ja se dostal postupne na cislo kolem 10ti :) |
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:21:38
|
quote: Originally posted by MA3X
tak mame 13:10 a servry nam stale nebezi 
hehe, zoufalce :D |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:25:43
|
quote: Originally posted by berousek
hehe, zoufalce :D
takovy problemy my pracujici nemame :D |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:26:08
|
se chci podivat jestli mam rank a nemuzu hruza  |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 13:30:31
|
se chci podivat jestli mam rank a nemuzu hruza 
Vzhledem ze marodim, tak do rachoty nemusim, ale to vis ze chci videt, co je noveho u druida |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 14:17:18
|
quote: Originally posted by Pertha
no ja se dostal postupne na cislo kolem 10ti :)
Jo, taky jsem to zkratil na kolem 10 addonu. A sem happy, asi 9 z tech je pravidlene updatovano a uz jsem asi 7 nasel pro verze 1.8 (zbytek bude do par dnu) a ten jeden bude asi zlobit (Pi Warrior Utility) ale nejak si poradim:p |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 14:26:52
|
takovy problemy my pracujici nemame :D
Pracujuci a kecas na foru ? Ts ts ts 
Ale tak to je klasika, a nahodia to a po hodine im to cele padne a budu to fixovat este cely den, normalny patch day  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 14:27:19
|
no ja se dostal postupne na cislo kolem 10ti :)
Jo, taky jsem to zkratil na kolem 10 addonu. A sem happy, asi 9 z tech je pravidlene updatovano a uz jsem asi 7 nasel pro verze 1.8 (zbytek bude do par dnu) a ten jeden bude asi zlobit (Pi Warrior Utility) ale nejak si poradim:p
co pouzivas u wara za set ? ja pouzivam z hlavy co si pamatuju nurfed unit frames, naky backpackallinone, titan panel, gatherer, auctioneer, equipcompare, scrolling combat text a chatscroll
|
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:09:43
|
Sakra, sakra, ted jak rozhodit talenty u druida... Moonkin vypada dost dobre.. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:10:14
|
u warra predevsim weapon stances a wardrobe, jinak nic specialniho |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:29:15
|
Sakra, sakra, ted jak rozhodit talenty u druida... Moonkin vypada dost dobre..
děláš si prdel? nebo ho oproti tomu původnímu návrhu změnili? |
offline |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:32:52
|
Pertha> Nurfed unitframes jsou vyborni, ale me osobne nesedli nejak moc. Proste mam velke rozliseni a te zalozky jsou maly, takze na to rekenem blbe vidim. Kdyz je scalnu vic, tak ztracej kvalitu a vypadaj osklive :) Jako warr kolikrat vyhravam i s 100hp takze potrebuju dobre videt na svoje hp, ne zkoumat kolik to vlastne jeste hp mam na nejaky maly carce v rohu :) OVSEM, ted jsme sehnal stare nurfed frames (teda respektive minigroups unitframes) ktery jsou fakt dobry, takze asi to nahraju a budu je pouzivat (je to vetsi ctverecek nez noraml nurfed, a ta hp cara je lip videt - je delsi - takze dava vetsi rozsha coz mam vic rad :P ) Ted momentalne pouzivam ctmod + asi combat scroll text, titanpanel, myInventory, Pi's warrior utility, AFTooltips, Atlas a BetterMacro ( nebo tak nejak se jmenuje).
Vypada to jako zakladni wow ui, ale ma to hodne vic funkci a updatnu to lehce pac vsechni addony jsou porad pod dozorem tvurcu (az na toho Pi's WU ... to jsme nejak novu verze nenasel) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:37:25
|
se chci podivat jestli mam rank a nemuzu hruza 
A proc se nepodivas na wow-europe.com? :) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:39:40
|
quote: Originally posted by MegaDeath
u warra predevsim weapon stances a wardrobe, jinak nic specialniho
Osobne uz WeaponStance nepouzivam ... je to kvalitni addon ale me je uplne zbytecnej. Pri pvp mam rad stridat zbrane prez vlastni makra presne kdyz ja chci a jakou zbran ja chci. Zvlast pri mackani makra na disarm kdyz jsem v berserk stance = chodi me to defence s. -> prepne na 1h+stit (zbytecnost) -> da disarm -> vrati na berserk stance -> nahodi 2h ... tohle se my nelibilo :)
Je to proste pvm addon, a ja pvm carebear nejsem  |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:46:07
|
Jo asi to bude chodit fakt až zajtra ;-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Chihuri
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:48:03
|
Osobne uz WeaponStance nepouzivam ... je to kvalitni addon ale me je uplne zbytecnej. Pri pvp mam rad stridat zbrane prez vlastni makra presne kdyz ja chci a jakou zbran ja chci. Zvlast pri mackani makra na disarm kdyz jsem v berserk stance = chodi me to defence s. -> prepne na 1h+stit (zbytecnost) -> da disarm -> vrati na berserk stance -> nahodi 2h ... tohle se my nelibilo :)
Je to proste pvm addon, a ja pvm carebear nejsem 
switchovani zbrani po nedavnem patchi je uplne k nicemu... |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 15:58:02
|
Je to proste pvm addon, a ja pvm carebear nejsem 
weapon stances pouzivam jen na prehazovani zbrani kdy to potrebuju ja a ne ze se mi prepne zbran v zavislosti na stance - ono je tam takovy maly zaskrtavatko kterym tu funkci prepinani v zavislosti na stances vypnes... |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:01:53
|
quote: Originally posted by MA3X se chci podivat jestli mam rank a nemuzu hruza 
A proc se nepodivas na wow-europe.com? :)
Muze mi sem nekdo hodit odkaz na stranku s aktualnim rankem? Bud to mam zablokovany, nebo ta prasata ani nejsou schopna umistit odkaz na uvodni stranku. Posledni moznosti je, ze uz jsem uplne slepy a ten odkaz nevidim. |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:08:15
|
http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Shadow+Moon&factionSelect=true
Snad je to, co jsi chtel . Jsi na 86 miste.
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 12/10/2005 16:09:18 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
|
Quart
Starting Member
28 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:25:58
|
Tak uz to jede ale stahuju rychlosti 2 kB/s ... blizz sux :P |
[ Quart | Troll Warrior | Drak'thul ] [ Orel | Ptaci Hnizdo | Enemy Territory ] |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:31:03
|
ehm, zda se mi to, nebo v interface pribyly blizardi "addony"  asi to bude mit neco spolecneho s tim, jak psali v patch notes, ze posledni zbytky UI prevadeji na addony ? (takze tak se zbavuje bugu - SOE by se meli poucit ) jeste ze jsem nesmazal komplet slozku driv, nez jsem si toho vsiml.. anebo to muzu v klidu odstranit ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:32:31
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ehm, zda se mi to, nebo v interface pribyly blizardi "addony"  asi to bude mit neco spolecneho s tim, jak psali v patch notes, ze posledni zbytky UI prevadeji na addony ? (takze tak se zbavuje bugu - SOE by se meli poucit ) jeste ze jsem nesmazal komplet slozku driv, nez jsem si toho vsiml.. anebo to muzu v klidu odstranit ?
No myslim, ze nemuzes :) ale mohli to dat aspon do nejaky Blizz podslozky :) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/10/2005 : 16:48:38
|
Nj, pruser je v tom, ze se mi to nejak rozdrbalo. Vsechno se zda funkcni, ale hlasi to chybove hlasky u CTcka a bag status meter.
Zase to bude treba dat do kupy.  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 12/10/2005 16:49:23 |
 |
|
Topic  |
|