Neví někdo prosím vás o addonu který zobrazuje v partě jak má kdo velké aggro??? Někde jsem to viděl na obrázku a nemůžu zjistit co to je - byly tam sloupcové grafy nad sebou. Díky
Neví někdo prosím vás o addonu který zobrazuje v partě jak má kdo velké aggro??? Někde jsem to viděl na obrázku a nemůžu zjistit co to je - byly tam sloupcové grafy nad sebou. Díky
jestli tohle někdo objeví tak to bude pecka ;) zkoušel jsem to najít ale bezúspěšně no možná by to mohlo jít nějak na způsob druidbaru - z mnoha pozorování dělat odhad
edit: i když vlastně asi těžko, tohle je ovlivněný i talentama atd.
no kdyz o tom mluvis, tak¨to samo o sobe nebrani udelat neco na principu ct_raid assistu (nebo primo do nej), (tj spolecnej chat kanal kterej funguje jako sbernice dat) kam clenove raidu posilali zaznamy o svym agru kery generuji proste kdyz daji heal / dmg a upraveny podle toho jaky maj talenty + jak je znamy co jak agruje ...
realny by to udelat bylo ... i s tim ze by to hlidalo kdyz mob evidentne wipne hate list, ze ho to zresetuje taky
... kdo by se s tim delal nevim, ale ochotnejch lidi je dost
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
no kdyz o tom mluvis, tak¨to samo o sobe nebrani udelat neco na principu ct_raid assistu (nebo primo do nej), (tj spolecnej chat kanal kterej funguje jako sbernice dat) kam clenove raidu posilali zaznamy o svym agru kery generuji proste kdyz daji heal / dmg a upraveny podle toho jaky maj talenty + jak je znamy co jak agruje ...
realny by to udelat bylo ... i s tim ze by to hlidalo kdyz mob evidentne wipne hate list, ze ho to zresetuje taky
... kdo by se s tim delal nevim, ale ochotnejch lidi je dost
jojo presne tohle o cem mluvis sem posilal emailem lidem co vyvyji CT_RA .. pry dekuji za navrh, ze uz na to addony existuji, ale ze zvazuji to implementovat a zdali to bude v budoucnu v jedne z verzi, se mam nechat prekvapit.. 10/09/05.. ;o))..
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
potrebuju nak nastavit v action barech abych naky moch mackat tlacitkama napr shift+ 1 apod nevite jak to udelat v key bindings neco takovyho je ale nefunguje kdy mam ten nurfed klasicka bliz ui to faka tak nevim:(
Hm, mám nurfed a normálně jsem to nastavil přes keybidnings s tím, že úplně dole(myslim) jsou přímo hotkey na nurfed bary. S alt+x je tam automaticky nastavený targetself-cast. Zkus projet komplet keybidings, snad to tam najdeš.
potrebuju nak nastavit v action barech abych naky moch mackat tlacitkama napr shift+ 1 apod nevite jak to udelat v key bindings neco takovyho je ale nefunguje kdy mam ten nurfed klasicka bliz ui to faka tak nevim:(
Hm, mám nurfed a normálně jsem to nastavil přes keybidnings s tím, že úplně dole(myslim) jsou přímo hotkey na nurfed bary. S alt+x je tam automaticky nastavený targetself-cast. Zkus projet komplet keybidings, snad to tam najdeš.
dik moc ale ono se to nastavilo nak jaksi samo:) kdyz sem stahl jinou verzi
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
:) pouzivam discord action bar asi nejkomplexnejsi system panelu. nabizi 12 panelu, kazdy muze mit kolik pozic chcete (ale dohromady 12x12), zvlast panylky bagl, stance, bufy.. umoznuje menit velikost ikon, rozchod mezi ikonama..
jinak zajimavy v novym cosmosu je nakej channel manager skrz kterej si muzu kdekoliv zapnout Stomrwind a Ironforge trade & general channel :))
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
no jaktoze nevidim na tvim topicu link kde se to da stahnout :))))
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
ilinia > pokud chces tak ti ten muj pack poslu ;-D jinak jde o avgxp plus, discord action bar + cosmos z cosmos webu a cursed webu
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Jinak jeste jedne dotaz, jde nejak vypnout mousover kdyz najedu na nejaky kouzlo v hotbaru? v wow option jsem vypnul co se dalo, al porad to ukazuje sice jenom jmeno a rank toho kouzla, ale ja chci aby kurzor nic nepopupoval :)
Predpokladam ze dost lidi pouziva Discord Action Bar. Mam problem s tim, ze (nevim jestli omylem v zapalu hry neco zmacknu je to dost mozne , nebo to dela nejak samo), prehazuji se mi active bary.
prakticky priklad: stalo se mi ze jdu na alika sem za nim a mackam 3 (cheapshot) no ale nejak se mi posunul bar a prd zmackl sem evasion (pozice 3 na jinem baru) no odstealthoval sem se nahodil evasion musim rict ze byl ten alik asi hooodne zaskocenej coze to tam vlastne provadim .
Pak se to da pres shift+scrollovatko zase nastavit na ten prislusny bar ale ja proste ty bary chci mit stabilne nechci to presouvat ktery bude aktivni na key bindings. Je nekde takove nastaveni? V DAB nebo ve WOW interface? Diky za help.
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
obcas se mi stava a dost me to rozciluje, ze se mi odtargetne cil a misto leticiho kouzla slysim moudrou hlasku, ze musim nejprve neco zacilit.. mam podezreni, ze to delam ja sam, kdyz misto na ikonku toolbaru kliknu nepatrne vedle, treba do mezery nebo tak..
v SWG se mi pro ten ucel velmi hodilo v options zrusit zatrzeni volby "click nothing untarget", ve WoW jsem bohuzel nic takoveho nenasel nevi nekdo co s tim ?
Jinak jeste jedne dotaz, jde nejak vypnout mousover kdyz najedu na nejaky kouzlo v hotbaru? v wow option jsem vypnul co se dalo, al porad to ukazuje sice jenom jmeno a rank toho kouzla, ale ja chci aby kurzor nic nepopupoval :)
Misc Options v Discord Action Bars, Disable Action button TOoltips
Na to stačí CT_RAIDASSIST. Ti co měli moc velké aggro se poznají podle nápisu "DEAD".
Celkem me sere to predelavani a updatovani UI po kazdym patchi v posledni dobe, dnes to postihlo bary, navic vsechny servery s addonama jsou vlivem toho pretizeny, neustale padaj...hergot fix..jdu si neco cist, updatnu to az zitra...
omg dneska to byla sila prijdu ze skoli du do AB a hraju a najednou co to mackam cisla mackam cisla a ono se nic nedeje :) tak sem musel smazat baroptions a uz to funguje no este dotaz funguje vam ctraid me se ukaze parta ale totalne me blbe social [O] jak guild tak ctraid
Ze systémů addonů ve WOW jsem byl nadšenej, teď jsem ale pro změnu totálně znechucenej... Fakt nemám sílu na to po každým blbým patchi rekonstruovat UI a stahovat patnáct různejch addonů.
To sakra musej furt měnit interface klienta, takže půlka addonů po patchi přestává fungovat? GRRRR
omg dneska to byla sila prijdu ze skoli du do AB a hraju a najednou co to mackam cisla mackam cisla a ono se nic nedeje :) tak sem musel smazat baroptions a uz to funguje no este dotaz funguje vam ctraid me se ukaze parta ale totalne me blbe social [O] jak guild tak ctraid
Mně už jo, musel sem všecko smazat - komplet - a nainstalit vše znova. Včetně osobního nastavení postavy. FU blizzard... tedy ne že by se bez addonů jeden den hrát nedalo (a nainstalit to později až přejde addonová horečka)... ale hraju priesta a to by lidi v raidu asi neocenili ;)
Misc Options v Discord Action Bars, Disable Action button TOoltips
Ze by nainstaloval DAB jenom kvuli tomuhle? hmmm ... konecne nejaky uzitecnej DAB feature Dik Stilgu.
Jak udělám aby se mi při změně stancí (battle-def-berk) přebindovaly klávesy na daný bar? Zobrazují se mi podle stance správně, ale potřeboval bych aby v battle stance se klávesou 1 aktivoval button 1 z baru na battle stance, v berserker zase button 1 z baru na berserker stance..
Je tam nějaké nastavení "show bar and active keybindings", ale nic to nemění :(
Jak udělám aby se mi při změně stancí (battle-def-berk) přebindovaly klávesy na daný bar? Zobrazují se mi podle stance správně, ale potřeboval bych aby v battle stance se klávesou 1 aktivoval button 1 z baru na battle stance, v berserker zase button 1 z baru na berserker stance..
Je tam nějaké nastavení "show bar and active keybindings", ale nic to nemění :(
Musis nastavit show bar and set dynamic keybindings a ty si potom klasicky nabindujes pres keaybindings ve wowech.
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
Po patchi 1.7 a 1.8 mi přestalo fungovat InnerFire 1.33. Používáte ho někdo. Potřeboval bych radu, ono mi to moc nevadilo, ale včera jsem vlezl na chvilku do WG a to věčné zapínání InnerFire je dost blbé. Jako priestovy mi to dost podstatně zvětšuje armor takže je to dost důležité.
A jak to děláš - já ho mám normálně zaplej i zobrazenej - nastavení many až do 20% ale prostě když mi to skončí tak InnerFire znovu nenaskočí. Před tím mi to jelo normálně. Nevím co mám skusit - smazat, stáhnout a dát zpět jsem zkoušel a nic.
autor toybaru je nejakej pomalejsi . .takze sou na to fixy, jeden sem postl na curse v diskuzi pod toybarem (zmena z cltr + click na alt + click) a pak tam naka dobra duse postla fix na ten error po 1.8
nedela nekomu problemek MoveAnything addon ? nastaveni mam v klidu, jen mi to haze error kdyz zmacknu escape, nebo "m" .. takze se nemuzu dostat do menu, ani vyvolat mapu.. a nejde to ani pres ty menuiconky..
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
nedela nekomu problemek MoveAnything addon ? nastaveni mam v klidu, jen mi to haze error kdyz zmacknu escape, nebo "m" .. takze se nemuzu dostat do menu, ani vyvolat mapu.. a nejde to ani pres ty menuiconky..
to dělá ctmod? já myslel, že tohle je práce healixu.
Dela to healix :)
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
kdyz jsem v AB, tak se mi nahore uprostred zobrazuje stav bitvy - kolik kdo ma base a resources.. absolutne se mi to tam nehodi, ale zatim jsem neprisel na to jak s tim pohnout.. napadlo me, ze by to mohl umet addon moveanything, ale neni to jiste a zrovna mi ani nejde nacist cursegaming, tak to nemuzu vyzkouset druha vec, stale zvazuju prechod na NUF, nebo DUF, uz je mam stazene, ale nechce se mi s tim hrat, tak zatim pouzivam nejake CT, co mi zustaly z insomnia baliku - pokud by to umely, tak uz bych se asi k tomu dokopal..
edit: doprkynka, curse-gaming ma chybu v databazi nebo co to a discord "Your account has been suspended." to je spiknuti.. za ucelem znemoznit mi posunout tamto one pjerunstvo..
ehm, to je soubor s tvym nastavenim ? nema to byt spise DiscordUnitFrames.lua ? ten co jsi sem dal, je WOW\Interface\AddOns\DiscordUnitFrames\DUF_Custom.lua, kdezto ten co pisu je ve WOW\WTF\Account\*jmenoaccountu*\SavedVariables\DiscordUnitFrames.lua ten tvuj se mi zdal celkem sympaticky, tak jsem ho chtel zneuzit.. nicmene to vypada, ze DUF s tim pohnout neumi..
jo a kdyz pouziju "load custom" tak to nahraje zase nejakou blbost..