Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Priest - nejaky tipy jak ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 23/07/2005 :  17:02:31  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
je to jak pise premysl, imho do raid instance je vzdy nej mit veci + healing spells s +mana regen per 5s, slevnovani costu kouzel a pod..

a co se tyce gh, tak pouzivam vyjimecne, jen v groupe.. v raidu flash heals, cast time je zbytecny na to aby mezitim chcipl nekdo jinej kdyz budu gh mtcko.. navic zacastim vickrat, vetsi sance na crit, pohotovejsi kouzlo, min mrtvych lidi, zadny overheal s ostatnima priestama, protoze vetsina lidi ma naky addony na heal nejvice zraneneho a jen mackaj.. je celkem nerealny koukat na vsechny framy a klikat rucne.. je to i blbost..

Osobne pouzivam Healer addon, mam nastaveny 86%renew (kdyz uz na nem je, necasti se), 76%Flash (kdyz ho nekdo mezitim healne, autocancel); Taktez to umi searching debuffs, CT raid mi hlasi mozny debuffy takze kdyz je potreba jen si mackam dve tlacitka a funguje to nadherne.

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 24/07/2005 :  20:22:39  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Lol Gamca lol.
Dufam, ze si najblizsie stiahnes nejaky addon, ktory bude "mackat aj tie dve tlacitka".

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 24/07/2005 :  21:26:11  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Decursive pouzivam taky.Myslim,ze to stoji za to

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening

Edited by - Johny on 24/07/2005 21:26:32
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/07/2005 :  08:29:27  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DarkFace

Lol Gamca lol.
Dufam, ze si najblizsie stiahnes nejaky addon, ktory bude "mackat aj tie dve tlacitka".

No koukám, že jsi asi healera žádného moc nehrál. Také jsem proti extra zjednodušením, kdy to hraje za tebe, ale pro healera jsou některé věci nutné. Jako například nějaký addon, který by ti odstranil nutnost před healem někoho ručně targetovat.
Samozřejmě to jde dělat ručně a dělávalo se to tak, ale boje byly u jiných her pomalejší. Dneska pokud v celém raidu máš targetovat ručně a navíc hlídat buffy, tak totiž ze hry nevidíš vůbec nic, protože se nestíháš koukat ani na obrazovku, jak vypadá prostředí kolem tebe.
Jediné co sleduješ je 5 čar na obrazovce, která klesá nejrychleji.

Já třeba používám Group Buttons. u každého obrázku člena grupy mám svoje definovaná tlačítka. U kterého člena grupy to zmáčknu, na toho to danou akci provede. A zároveň mám nastaveno, aby když castím heal a někdo ho mezitím healnul, abych interuptnul cast.
A funguje to v pohodě. Dokonce si i užívám prostředí hry

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/07/2005 :  08:43:02  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

quote:

Lol Gamca lol.

No koukám, že jsi asi healera žádného moc nehrál. Také jsem proti extra zjednodušením, kdy to hraje za tebe, ale pro healera jsou některé věci nutné. Jako například nějaký addon, který by ti odstranil nutnost před healem někoho ručně targetovat.
Samozřejmě to jde dělat ručně a dělávalo se to tak, ale boje byly u jiných her pomalejší. Dneska pokud v celém raidu máš targetovat ručně a navíc hlídat buffy, tak totiž ze hry nevidíš vůbec nic, protože se nestíháš koukat ani na obrazovku, jak vypadá prostředí kolem tebe.
Jediné co sleduješ je 5 čar na obrazovce, která klesá nejrychleji.

Já třeba používám Group Buttons. u každého obrázku člena grupy mám svoje definovaná tlačítka. U kterého člena grupy to zmáčknu, na toho to danou akci provede. A zároveň mám nastaveno, aby když castím heal a někdo ho mezitím healnul, abych interuptnul cast.
A funguje to v pohodě. Dokonce si i užívám prostředí hry

To kdyz jses treba v MC tak healujes jen cleny grupy? :)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 25/07/2005 :  11:36:44  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gamca

Osobne pouzivam Healer addon, mam nastaveny

jak se presne ten addon jmenuje?

Cerrbion - Night Elf Priest

Cerrbion
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:36:38  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cerrbion

quote:

Osobne pouzivam Healer addon, mam nastaveny

jak se presne ten addon jmenuje?

Healer :D.. http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=755
Fakt imba vec.. targetovat v raidu..? sorry ale nemozny.. tohle dela vsechno za tebe, decursive to ma v sobe taky, i kdyz muzes klidne pouzivat decursive kterej je taky vybornej a tenhle Healer kterej ti umoznuje nastavit jakykoliv kouzla na urcity procenta healthu, a taky prioritu party,player,pet.

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:42:35  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Targetovani v raidu je samozrejme mozny,mimoto RA ma zajimavou funkci,ktera ukazuje 5 lidi s nejmensim poctem hp.

Jinak Khostri nic proti,ale je videt ze spis ty nechodis velky raidy. DarkFace ma ,pokud si dobre pamatuju, priesta na 60ce uz tak 2 mesice.

now - HotS

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/07/2005 :  12:52:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny

Targetovani v raidu je samozrejme mozny,mimoto RA ma zajimavou funkci,ktera ukazuje 5 lidi s nejmensim poctem hp.

Jinak Khostri nic proti,ale je videt ze spis ty nechodis velky raidy. DarkFace ma ,pokud si dobre pamatuju, priesta na 60ce uz tak 2 mesice.

Ne vsichni hrajou na Shadowmoon, existuje vice serveru...

Jinak to bylo míněno spíš jako obrana toho, proč addony. Chtěl jsem říct proč mi addon pomůže, abych z raidu měl něco jiného nežř HP čáry před očima.

5 lidí jsem uvedl tak nějak plácnuté číslo ani ne s ohledem na grupu, ale protože většinou je na raidu více priestů a každý má přiřazeny svoje lidi, nebo to na raidu neděláte?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 25/07/2005 :  13:05:23  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Jo to jo,beru ze nektery addony pomahaj a zlepsujou hru,i kdyz to nonhealerum tak nepride,ale nektery veci uz jsou prehnany

now - HotS

Go to Top of Page

Mikex
Starting Member

3 Posts

Posted - 25/07/2005 :  15:06:40  Show Profile Send Mikex a Private Message  Reply with Quote
quote:
targetovat v raidu..? sorry ale nemozny..

Targetovat rucne v raidu neni problem a navic v nekterych situacich je to lepsi nez automatickej heal toho kdo klesne prvni na urcity % bo ne vzdy ten kdo ma nejmin hp potrebuje ten heal nejrychlejc
quote:
tohle dela vsechno za tebe
A to te bavi kdyz to dela vsechno za tebe? To k tomu pocitaci muzu postavit nekoho kdo to vzivote nehral a rict mu at macka 2 tlacitka a bude to hrat stejne dobre jako ja
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 25/07/2005 :  15:42:44  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
cece bavi o)) nerekl sem ze nesleduju i jiny veci.. raidassist samo pouzivam.. ale asi zalezi jak mate prirazeny ty lidi na healovani.. prirazeny mame akorat par healeru ciste na tanky a ostanti healuji vsechno co se da, plus nejaky ten zvedac ;o).

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 25/07/2005 :  16:20:38  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
prozradite my,urcite to tu i nekde bylo, jaky presny vlvi maji itemy s vlastnosti +x heal ? a itemy s vlastnosti Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to x ?

dik :)

a na naky ty addony se asi budu muset kouknout :)

Spite - UO Moria - Ranger
Dyshar WoW SM - DarkPriest
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 26/07/2005 :  11:53:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Mno osobně používám GroupButton a ten ani ne tak pro healování grupy ale pro pčímé healování sebe sama ale hlavně pro attack kouzla na nepřátelský target.
V raidu se spoléhám zásadně na své oči na targetuji ručně i když je to v pravdě šílenost. Nicméně u větších raidů ani nepředpokládám, že jsem jedniný healer takže stačí více méně hlídat svou grupu nebo určenou skupinu a u ostatních skupin zasahovat healem jen když jde do tuhého. U raidů do 15 lidí mě to nedělá zásadní problém targetovat ručně.

A proč ručně targetovat? protože žádný addon za mě nevyhodnotí situaci. Rozhodně neplatí úravidlo healovat toho kdo má nejméně hpp nebo jak tyhle addony fungují. Healer musí hlavně myslet dopředu a očekávat co přijde. Takže například mnohokrát vůbec někoho kdo má nejméně hpp nehealnu ale jen na něj hodím bublinu a mezi tím vyhealuji další lidi a pak se k němu vracím. Nebo pouštím GH do tanka aniž by měl výrazný úbytek hpp protože prostě vyhodnotím, že v době kdy na něj ten GH najede bude mít málo hpp. Nebo u mágů co jedou AOE healovat je v době kdy mají nejméně hpp je už pozdě.

Každopádně Decurse addon si ale třeba co nejdřívě pořídím. Stejně tak by mě vyhovoval nějaký addon co mi nějak zvýrazní v raid group oknech hráče co jsou v dosahu oproti těm co nejsou - takovýhle addon bych fakt dost potřeboval.

Noe

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 26/07/2005 :  13:50:41  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Mno osobně používám GroupButton a ten ani ne tak pro healování grupy ale pro pčímé healování sebe sama ale hlavně pro attack kouzla na nepřátelský target.
V raidu se spoléhám zásadně na své oči na targetuji ručně i když je to v pravdě šílenost. Nicméně u větších raidů ani nepředpokládám, že jsem jedniný healer takže stačí více méně hlídat svou grupu nebo určenou skupinu a u ostatních skupin zasahovat healem jen když jde do tuhého. U raidů do 15 lidí mě to nedělá zásadní problém targetovat ručně.

A proč ručně targetovat? protože žádný addon za mě nevyhodnotí situaci. Rozhodně neplatí úravidlo healovat toho kdo má nejméně hpp nebo jak tyhle addony fungují. Healer musí hlavně myslet dopředu a očekávat co přijde. Takže například mnohokrát vůbec někoho kdo má nejméně hpp nehealnu ale jen na něj hodím bublinu a mezi tím vyhealuji další lidi a pak se k němu vracím. Nebo pouštím GH do tanka aniž by měl výrazný úbytek hpp protože prostě vyhodnotím, že v době kdy na něj ten GH najede bude mít málo hpp. Nebo u mágů co jedou AOE healovat je v době kdy mají nejméně hpp je už pozdě.

Každopádně Decurse addon si ale třeba co nejdřívě pořídím. Stejně tak by mě vyhovoval nějaký addon co mi nějak zvýrazní v raid group oknech hráče co jsou v dosahu oproti těm co nejsou - takovýhle addon bych fakt dost potřeboval.

No mě připadá hlidat health vsech 40ti lidi jako nesmysl, za prve to uhlidat nelze, pokud mate nejaky addon na to pak si ano,
ale

1.pokud budu healovat nekoho v cizi grupe muze se stat, ze ho healnu soucasne s jejich healerem, tedy mrhani manou

2. vyplácám manu na cizi grupy a pak mi nezbyde na vlastni.

Já se většinou soustředím na vlastní grupu, a na MT když není v mé grupě, sem tam helanu i lidi s cizích skupin, ale jen kdyz je cela ma grupa v poradku.

Zatím se mi to osvedcilo..

Cerrbion
Go to Top of Page

smelina
Starting Member

bloodnet

25 Posts

Posted - 26/07/2005 :  14:29:40  Show Profile  Send smelina an ICQ Message Send smelina a Private Message  Reply with Quote
Na raidech pouzivam decursive, v urcitych situacich dispeluji rucne podle povahy debufu. V posledni dobe ma kazda raid grupa vlastniho healera, takze o zbytek raidu se vetsinou nestaram pokud jde vsechno jak ma. Sleduji ale debufy celeho raidu, notoricke umirace a lidi kteri dostanou velkou damage za kratkou dobu. Vyber ve vlastni grupe provadim rucne mysi, castim pak pomoci hotkey. Co vsak povazuji za vynikajici vec je target-of-target. Neustale sleduji target targetu MT a ST a kdyz tank v urcitych situacich ztrati agro, okamzite nahazuji agrujicimu hraci stit a zacinam healovat, i kdyz jeste cil healu nedostal damage. Typicky priklad jsou pary golemu v MC, kteri dokazi sundat clothaky na dve rany a rychly shield a vcasny heal je nekdy zachrana pred smrti.

Edited by - smelina on 26/07/2005 15:09:14
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 26/07/2005 :  14:30:59  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mě připadá hlidat health vsech 40ti lidi jako nesmysl, za prve to uhlidat nelze, pokud mate nejaky addon na to pak si ano,
ale

1.pokud budu healovat nekoho v cizi grupe muze se stat, ze ho healnu soucasne s jejich healerem, tedy mrhani manou

Já se většinou soustředím na vlastní grupu, a na MT když není v mé grupě, sem tam helanu i lidi s cizích skupin, ale jen kdyz je cela ma grupa v poradku.

tak s tebou bych do MC ani nejakej jinej vetsi raid nesel...
kdyby kazdej healer hral na to, aby jeho grupa mela max hp a pak sem tam obcas kouknout a healnout vedle, tak by se moc daleko nedoslo
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 26/07/2005 :  18:11:16  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
imho tak nejak.. kazdopadne to zavisi na jejich gfrupe.. co se tyce toho ze si myslis ze kdyz nekdo healuje celej raid tak vyplaca manu na cizi, imho.. porid si nakej ten addon, kde mas Prevent Overhealing.
Smart addony ti kouzlo cancelnou a o manu neprijdes.
Jestli myslis ze kazdej si healuje svou grupu, asi ste nedelaly molten core, bwl, apod.. vetsinou proste tank(main,sec) v jedny grupe chytne agro a tam jde vetsina healu.. chudak priest kterej na neho vyplaca vsechnu manu a ostatni si vesele koukaj na svou grupu...

Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 26/07/2005 :  18:21:55  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
btw proste Priest bez autocancel heal... nedokazu si predstavit.
Osobne mam autocancel na flash 77%maxhp, 77-87 to misto toho prskne renew, 87%vic, no heal.
Soustredit se na grupu muze mozna jeden priest, predevsim spis jeden priest na MTcko.. ostatni by meli resit zbytek raidu, tj autocastuju i na MTcko cimz pomaham i tomuhle priestovi, kterej tak setri manu, aby mu to na velky souboje na MTcko vydrzelo az dokonce.

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 26/07/2005 :  21:39:07  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Hehe Khostri sorry :P

60 hu priest + 60 ud priest (us closed beta) (60 ne rogue as well, ale to sem nepatri)
60 ud priest (us retail - destromath)
60 ud priest (eu retail - shadowmoon + 60 troll shaman)
momentalne robim warlocka.

Nejde ani tak o tie addony, ale co ma chudak healer z toho ze cely raid "macka dve klavesy", mne to ako zabava nepripada

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/07/2005 :  22:12:45  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
njn me rozhazeni healeri po vsech grupach trochu prudi kvuli mana tide
v grupe 3x priest 2x sham by vsici clenove grupy dostavali co 5 minut 2,4K many (tj 12K many celkove navic na healy)
pricemz sou bossove ktery trvaji 6+ minut (daji se vychlastat 3 mana lahve) tj cele by to slo 2x

kdyz je v raidu 8 priestu (druidu) tak by v tom nemel imo byt problem dat tech 5 do grup aby healovali prevazne raid (tim nemyslim ze nesleduji mt, ale ze vetsina jejich many je spalena do raidu) a 3 zbyly postavit mana tide grupu (2 priesti hlavne MT, 3ti neco mezi)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 26/07/2005 22:14:20
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 27/07/2005 :  00:10:54  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
True, 4 priesti a shaman s Mana Tide rocks

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/07/2005 :  10:41:49  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
prozradite my,urcite to tu i nekde bylo, jaky presny vliv maji itemy s vlastnosti +x heal ? a itemy s vlastnosti Increases damage and healing done by magical spells and effects by up to x ?
nerikejte ze to nikdo nevite a zemy neporadite :(

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 27/07/2005 :  11:16:37  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze som to uz niekde pisal ale...

+XX je plny bonus ku vsetkemu (velmi rare)

+up to XX zavisi od dlzky castovania (rata sa od 3.5 sec cast, ten dostava plny bonus, talenty znizujuce cast time sa neberu do uvahy + rank kuzla, cim vyssi rank, tym vacsi bonus).

DoTy + HoTy maju plny bonus, ale k celkovemu damagu/healu, nie k jednotlivym tickom.

Instanty (direct damage) dostavaju 43% bonus.

Napr. 3sec cast shadowbolt by mal mat 83 (86?)% bonus.

Dufam, ze som nic nezabudol.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/07/2005 :  11:18:38  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe Khostri sorry :P

60 hu priest + 60 ud priest (us closed beta) (60 ne rogue as well, ale to sem nepatri)
60 ud priest (us retail - destromath)
60 ud priest (eu retail - shadowmoon + 60 troll shaman)
momentalne robim warlocka.

Nejde ani tak o tie addony, ale co ma chudak healer z toho ze cely raid "macka dve klavesy", mne to ako zabava nepripada

Mě taky ne a proto používám groupbuttons. Součástní je prevent overhealing a scale rank to target level například. Ale bez nějakého takového addonu je to opravdu opruz. Proto jsem obhajoval addony obecně, to nebyla obhajoba 2 tlačítek.

A ač to sice tak vyznělo, s tím healerem, který vůbec nemá z raidu nic, protože nestáhá sledovat jsem to myslel obecně, nejen wow. Myslel jsem to od EQ1, přes AO, DAOC, atp.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/07/2005 :  11:24:21  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim ze som to uz niekde pisal ale...

+XX je plny bonus ku vsetkemu (velmi rare)

+up to XX zavisi od dlzky castovania (rata sa od 3.5 sec cast, ten dostava plny bonus, talenty znizujuce cast time sa neberu do uvahy + rank kuzla, cim vyssi rank, tym vacsi bonus).

DoTy + HoTy maju plny bonus, ale k celkovemu damagu/healu, nie k jednotlivym tickom.

Napr. 3sec cast shadowbolt by mal mat 83 (86?)% bonus.

Dufam, ze som nic nezabudol.

sem mel capku +34heling spell a ¨pri pokusech se prave nic nedelo (na vetsich healech se to moc pozant neda, k mensim to nepridavalo min) u itemu co tam maj to up x, tak to pridava aspon k renew 100% k ostatnim se to taky blbe zkousi :( neni nakej addon, kterej by rozepsal vyhealovany hp z ceho to je ? kouzlo + talent + item ?

Go to Top of Page

Premysl
Starting Member

15 Posts

Posted - 27/07/2005 :  11:24:37  Show Profile Send Premysl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pocita se to (casting time/3,5)*100 pricemz instant kouzla se berou jako 1 sec cast, takze dostanou pouze cca 29% z bonusu.

Premysl - Dwarf/Priest of Motion guild
http://wow.allakhazam.com/profile.html?772966
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 27/07/2005 :  13:26:55  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Premysl mas pravdu, v tej rychlosti som sa sekol, za instanty si dosadte klasicky najviac pouzivane Priest kuzlo Flash Heal :P

ten priklad bol napisany presne pre FH, netusim preco som pouzil isntanty, rozum predbieha prsty :P

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 27/07/2005 :  14:53:42  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
a ty veci +hel fakt fungujou ke vsem kouzlum ? i na malej , ten nejmensi heal ? nebo i tam je to na ty procenta kdy u kouzla za 3,5s je to 100% a pak se to zvysuje, zmensuje.. nebo toto je jen u tech up to.. ?

btw vyplati se potom vubec takove veci nosi, nobo sou staty lepsi ? jaky je vas nazor ?

Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 27/07/2005 :  17:35:08  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ghrrr

a ty veci +hel fakt fungujou ke vsem kouzlum ? i na malej , ten nejmensi heal ? nebo i tam je to na ty procenta kdy u kouzla za 3,5s je to 100% a pak se to zvysuje, zmensuje.. nebo toto je jen u tech up to.. ?

btw vyplati se potom vubec takove veci nosi, nobo sou staty lepsi ? jaky je vas nazor ?

funguje to na vsechny veci, ale procentualne, ne ze kdyz je tam napsano up to +30 heal, ze ti to ke kazdymy healu da +30. vypocty jsou napsany vyse, ja si to taky nikdy nepamatuju, ale pokud mas na lvl 60 item co pridava treba +12 tak to asi zadna vyhra neni, ale pokud mas vic itemu co ti dohromady pridaj +100, tak uz to poznas, das flash heal za 1000 + 100 je to tedy 10% navic, ale nevim jiste jetli zrovana u FH dostanes cely bonus..

Cerrbion
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 27/07/2005 :  18:18:09  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Obecně jsou ty +itemy dobrý, ale spíš jako bonus navíc na věcech co mají staty. Zkoušel jsem postavit celý bonusový set, ale zas tolik to nepřidávalo, a hp i mana šly dost dolů => blbost, disenchant
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 28/07/2005 :  17:10:16  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
no to samozrejmne itemy so pridavaji pouze bonus k healu jsou crapy, je to dobre jen pokud je na itemu jeste nejaky ten intelect, mana regen apod.

Cerrbion
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:40:20  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

ale

tak s tebou bych do MC ani nejakej jinej vetsi raid nesel...
kdyby kazdej healer hral na to, aby jeho grupa mela max hp a pak sem tam obcas kouknout a healnout vedle, tak by se moc daleko nedoslo

¨

no ja mluvim o MC a nerikam ze ma mit moje grupa max HP, jen ze pokud maji malo dam jim prednost jinak semozrejme helanu i cizi a zatim sme dosli po Garra

Cerrbion
Go to Top of Page

Cerrbion
New Member

125 Posts

Posted - 29/07/2005 :  10:41:41  Show Profile  Send Cerrbion an ICQ Message Send Cerrbion a Private Message  Reply with Quote
quote:

imho tak nejak.. kazdopadne to zavisi na jejich gfrupe.. co se tyce toho ze si myslis ze kdyz nekdo healuje celej raid tak vyplaca manu na cizi, imho.. porid si nakej ten addon, kde mas Prevent Overhealing.
Smart addony ti kouzlo cancelnou a o manu neprijdes.
Jestli myslis ze kazdej si healuje svou grupu, asi ste nedelaly molten core, bwl, apod.. vetsinou proste tank(main,sec) v jedny grupe chytne agro a tam jde vetsina healu.. chudak priest kterej na neho vyplaca vsechnu manu a ostatni si vesele koukaj na svou grupu...

ale samozrejmne ze primarni heal cil je pro me tank o tom zadna to sem taky psal

Cerrbion
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:30:48  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ghrrr

funguje to na vsechny veci, ale procentualne, ne ze kdyz je tam napsano up to +30 heal, ze ti to ke kazdymy healu da +30. vypocty jsou napsany vyse, ja si to taky nikdy nepamatuju, ale pokud mas na lvl 60 item co pridava treba +12 tak to asi zadna vyhra neni, ale pokud mas vic itemu co ti dohromady pridaj +100, tak uz to poznas, das flash heal za 1000 + 100 je to tedy 10% navic, ale nevim jiste jetli zrovana u FH dostanes cely bonus..

nenen sme si nerozumeli, sou preci dve veci up x, to ej my uz jasny jak funguje a pak sou bveci +x heal

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:34:22  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ty fungujou stejne, akorat jen na healing spelly a ne treba na bandage.
Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 29/07/2005 :  12:41:18  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ty fungujou stejne, akorat jen na healing spelly a ne treba na bandage.

aha takze v tom je rozdil, takze sou lepsi spis ty up xx nez tydle.. :) to sem potreboval vedet a jeste sou dobry jen jako doplnek, staty sou prednejsi.. :) dik moc

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 29/07/2005 :  14:14:00  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
btw co bys rekl tady tem talentum ?? myslite ze je to pouzetelny do sedesatky a i pak ?

WoW Talent TemplateSaved Template

Class: Priest
Level: 60

Discipline Talents (21 points)

Unbreakable Will - 5/5 points
Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%.

Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Increases the effect of your Power Word: Fortitude and Prayer of Fortitude
spells by 30%.

Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15
seconds.

Mental Agility - 5/5 points
Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%.

Mental Strength - 5/5 points
Increases your maximum Mana by 10%.

Inner Focus - 1/1 point
When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases
its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect.

Holy Talents (19 points)

Improved Renew - 5/5 points
Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.

Holy Specialization - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%.

Spiritual Healing - 5/5 points
Increases the amount healed by your healing spells by 10%.

Improved Flash Heal - 2/2 points (nebo mam dat spis tydle dva bodiky do improved healin ?)

Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting
Flash Heal.

Improved Healing - 2/5 points
Reduces the Mana cost of your Lesser Heal, Heal, and Greater Heal spells by 6%.

Shadow Talents (11 points)

Blackout - 5/5 points
Gives your Shadow damage spells a 10% chance to stun the target for 3 seconds.

Spirit Tap - 3/5 points
Gives you a 60% chance to gain a 100% bonus to your Spirit after killing a
target. For the duration, your Mana may regenerate at a 50% rate while casting.
Lasts 15 seconds.

Improved Shadow Word: Pain - 2/2 points
Increases the duration of your Shadow Word: Pain spell by 6 seconds.

Mind Flay - 1/1 point
Assault the target's mind with Shadow energy, causing 75 damage over 3 seconds
and slowing the target to 50% of their movement speed.

Level 28: 126 damage over 3 seconds
Level 36: 186 damage over 3 seconds
Level 44: 261 damage over 3 seconds
Level 52: 330 damage over 3 seconds
Level 60: 426 damage over 3 seconds

Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 29/07/2005 :  14:19:34  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Mno docela klasickej build,imo to bude stacit.Mozna misto gh dat subtlety,ale to je muj pohled na vec

now - HotS

Go to Top of Page

Ghrrr
Starting Member

33 Posts

Posted - 29/07/2005 :  16:45:11  Show Profile  Send Ghrrr an ICQ Message Send Ghrrr a Private Message  Reply with Quote
a muzu se zeptat ejstli nevis o nakych kvestech pro priesty.. tusim ze mam z kvestou touch of weaknest a plague develour ale to byli takovy dva zacatecnicky kvesty dost o nicem a ostatni porad nekde neco plnej :( :))

Go to Top of Page

smelina
Starting Member

bloodnet

25 Posts

Posted - 29/07/2005 :  17:51:54  Show Profile  Send smelina an ICQ Message Send smelina a Private Message  Reply with Quote
Dalsi priest-only quest je az Q na epic staff na levelu 60. Ale bohuzel se k nemu take nemusis vubec dostat :-/
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 30/07/2005 :  15:47:44  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Este jeden quest pre priestov je na lvl 6, ked mas doliecit/buffnut zranenu straz kusok od mestecka (razor hill/brill).
Ale za UD ti ho neodporucam plnit, kedze je (bol?) bugged. Ma totiz rovnake ID questu ako quest na Lorespinner z Dire Maulu. Splnis lvl 6 quest a prides o celkom peknu dyku

Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 02/08/2005 :  15:57:09  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
quote:

Este jeden quest pre priestov je na lvl 6, ked mas doliecit/buffnut zranenu straz kusok od mestecka (razor hill/brill).
Ale za UD ti ho neodporucam plnit, kedze je (bol?) bugged. Ma totiz rovnake ID questu ako quest na Lorespinner z Dire Maulu. Splnis lvl 6 quest a prides o celkom peknu dyku

uz davno to neni buggly,

pamatuju ze sem tenhle Q jako UD priest splnil .. a Lorespinner mam taktez a pouzivam

Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 02/08/2005 :  16:54:05  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Po miernom vyskume som zistil, ze tento quest opravili v minulom patchi. Yay :P

Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 04/08/2005 :  14:50:55  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
Charstone Dirk
Binds when picked up
Main Hand Dagger
40 - 75 Damage Speed 1.60
(35.9 damage per second)
+11 Intellect
Requires Level 49
Equip: Restores 2 mana every 5 sec.

Lorespinner
Binds when picked up
Main Hand Dagger
45 - 68 Damage Speed 1.50
(37.7 damage per second)
+5 Stamina
+6 Intellect
+5 Spirit
Durability 65 / 65
Equip: Restores 3 mana every 5 sec.

vlastnim obidve ale preco sa Lorespinner povazuje za lepsiu, ked si odmyslime staminu, tak mi vychadzaze Dirk mi prinas +82.5 many (ratam Mental Strenght) , a Lores. +1many za 5sec a +5spirit ktoreho vyuzitie zavisi od meditation. pokial rtame len man reg tak dlzka suboja by musela byt minimalne skor 7minut aby s to uz konecne oplatilo , neviem ci to ten spirit zachrani. Sice boje s encoutermi trvaju aj viac ako 7min ale ratm priemerneho MC bossa .. (u tej many mozme ratat este + 8.25 many za Bok )??

Tannya
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 04/08/2005 :  18:30:10  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tan

preco sa Lorespinner povazuje za lepsiu, ked si odmyslime staminu, tak mi vychadzaze Dirk mi prinas +82.5 many (ratam Mental Strenght) , a Lores. +1many za 5sec a +5spirit ktoreho vyuzitie zavisi od meditation. pokial rtame len man reg tak dlzka suboja by musela byt minimalne skor 7minut aby s to uz konecne oplatilo , neviem ci to ten spirit zachrani. Sice boje s encoutermi trvaju aj viac ako 7min ale ratm priemerneho MC bossa .. (u tej many mozme ratat este + 8.25 many za Bok )??

Nejjednodušeji řečeno, protože pro priesta jsou podstatné spirit, intelligence a stamina a ta první zbraň dává jen 11 a ta druhá 16, navíc první dává 2 many/5 sekund zatímco druhá 3 :) Nemůžeš to porovnávat jen na manapool, spirit a hp nejsou k zahození.

Edited by - Rakhen on 04/08/2005 18:30:58
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 04/08/2005 :  21:06:06  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
Opatri si tohle a nemusis nosit nakou posranou kudlicku o))..

http://www.thottbot.com/?i=40806

Btw, pada to v BWL nebo kde ? nevi nekdo ? :)).

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/08/2005 :  21:53:52  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
benediction FTW

[Stilgar]
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 05/08/2005 :  01:11:28  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
Otazka do diskuze:

chci si poridit enchant na wrist, na vyber je:

-Permanently enchants bracers to give +7 Intellect.
(7*15=105mana, jestli se nepletu)

-Permanently enchants bracers to restore 4 mana every 5 seconds.
(ok, 105(+7int) regenuruju 131 sekund)

-Permanently enchants bracers to give +9 Stamina.
(9*10 = 90 hp -> thx to Stilgar za info)

Takze me zajima vas nazor, co vzit..
Do 1v1 bych to videl na sta,prip int, i kdyz sem teda ale v AV tak na zivu ty dve minuty vydrzim, prip v mc si myslim ze by se mi hodilo vic ten mana regen.. zase je tu otazka ze kdyz budu mit int, tak si zvysim i sanci na crit ne ? nebo vzit staminu ? :D.

no zajima me vas nazor..

Edited by - Gamca on 05/08/2005 06:44:58
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/08/2005 :  02:29:50  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
stam je 10

[Stilgar]
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,4 seconds. on eygor Snitz Forums 2000