Author |
Topic  |
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:23:18
|
právě, že to je shadow kouzlo, které léčí při každém použití shadow kouzel a tedy funguje i v shadow forme, a skutečně není jeho použití omezeno jen v grupě, ale může se dát kdykoliv.. |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
Edited by - Cerrbion on 29/06/2005 16:25:30 |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 16:24:56
|
NOE a hadzes ten VE na moba ? na huntera manadrain ftw. |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 17:41:08
|
quote: Originally posted by Sacrifice
NOE a hadzes ten VE na moba ? na huntera manadrain ftw.
imho.. hazet na jeho peta , nebo moba VE kdyz fajtujes proti Hunterovi je podle me blbost.. potrebujes ho co nejdriv znicit takze na to pouzivat vsemozne prostredky.. na huntu se mi osvedcilo, sh form,a hodim si na nej pokazdy mind sooth aby mi porad nekam neutikal.. takhle na me musi plivat z flusacky z par metru.. takze se nasockuju pokazdy co nejbliz k nemu, nahazu doty, VE, a porad jedu fear, kdyz muzu, mind fly,mind blast.. navic kdyz na nem mate mind sooth tak se hodne tech noobu snazi porad popobihat dal, ale je jim to samozrejme prd platny kdyz nemuze strilet, takze porad jen kydlit a kydlit.. proti huntovi mi to pokazdy prislo fakt easy a killnul sem v poho huntu i o 6lvls vys. |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:04:59
|
quote: Originally posted by Gamca
imho.. hazet na jeho peta , nebo moba VE kdyz fajtujes proti Hunterovi je podle me blbost.. potrebujes ho co nejdriv znicit takze na to pouzivat vsemozne prostredky.. na huntu se mi osvedcilo, sh form,a hodim si na nej pokazdy mind sooth aby mi porad nekam neutikal.. takhle na me musi plivat z flusacky z par metru.. takze se nasockuju pokazdy co nejbliz k nemu, nahazu doty, VE, a porad jedu fear, kdyz muzu, mind fly,mind blast.. navic kdyz na nem mate mind sooth tak se hodne tech noobu snazi porad popobihat dal, ale je jim to samozrejme prd platny kdyz nemuze strilet, takze porad jen kydlit a kydlit.. proti huntovi mi to pokazdy prislo fakt easy a killnul sem v poho huntu i o 6lvls vys.
to je spatne pochopeno :)
on reagoval na nouv prispevek o tom ze mu VE nefachalo |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:38:10
|
no vidisto.. to sem si nevsim ;o)).. ale to mas fuk aspon je tu prdla taktika na huntera  |
Pain is inevitable; suffering is optional. Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 18:47:04
|
Mind soothe snizuje dostrel strelnych zbrani v pvp? Co ja vim, tak ten spell ma snizovat aggro range mobu. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 19:00:00
|
quote: Originally posted by Rahman
Mind soothe snizuje dostrel strelnych zbrani v pvp? Co ja vim, tak ten spell ma snizovat aggro range mobu.
redukuje atack range o 10yard
|
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 29/06/2005 : 23:12:45
|
Jup |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 09:36:17
|
He sem lama já se VE snažil hodit vždycky na sebe proto to nefachalo, nenapadlo mě že je to pouze na jednoho moba  Prostě jsem myslel že je to abilita kterou na sebe nebo grupu nahodím a po dobu 1 min dostáváme 20% z mé damage. |
Noe
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 09:50:41
|
quote: Originally posted by Noe
He sem lama já se VE snažil hodit vždycky na sebe proto to nefachalo, nenapadlo mě že je to pouze na jednoho moba  Prostě jsem myslel že je to abilita kterou na sebe nebo grupu nahodím a po dobu 1 min dostáváme 20% z mé damage.
nene je to abilita, kterou hodis na moba a pak dostavas (ty, potazmo cela parta) 20% zivota zpet z dmg, kterou tomu mobovy das podobu 1 minuty funguje to jako HOT
EDIT: ja to s pouzival treba kdyz sme sli 2 priesti v grupe, tak sme to oba nahodili a mohli se soustredit i dmg. Popripade jeden sel shadow+VE a druhej healoval a kdyz bylo husto tak ten shadow demorfnul a healoval taky |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
Edited by - Seth on 30/06/2005 09:52:34 |
 |
|
Pad
Starting Member
7 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 10:17:58
|
Zdravim,
Jsem novackem ve svete WoW a chtel bych se proto na par veci optat. Jedna se o to ze nerozumim nekolika vasim vyrazum, vim ze jde o ruzna kouzla buffy, ale kdybyste mohli napsat presne nazvy, at jsem trochu v obraze. Zatim jsou to tyhle: PW:P, FEAR, DISPEL, SILENCE, Zrejme to je asi jednoduche, ale ja jakozto novacek jsem trochu mimo. Jinak hrat za Priesta je podle meho nazoru docela fajn, jsem zatim na 12 lvl, tkz asi toho mam jeste hodne pred sebou, ale fakt se me tahle postava libi. Predem diky za vase rady a pripominky.
Pad Dwarf Priest 12 lvl:-)
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 11:17:38
|
quote: Originally posted by Pad
Zdravim,
Jsem novackem ve svete WoW a chtel bych se proto na par veci optat. Jedna se o to ze nerozumim nekolika vasim vyrazum, vim ze jde o ruzna kouzla buffy, ale kdybyste mohli napsat presne nazvy, at jsem trochu v obraze. Zatim jsou to tyhle: PW:P, FEAR, DISPEL, SILENCE, Zrejme to je asi jednoduche, ale ja jakozto novacek jsem trochu mimo. Jinak hrat za Priesta je podle meho nazoru docela fajn, jsem zatim na 12 lvl, tkz asi toho mam jeste hodne pred sebou, ale fakt se me tahle postava libi. Predem diky za vase rady a pripominky.
Pad Dwarf Priest 12 lvl:-)
SW:P - Shadow word : pain priest dot(damage over time) kuzlo fear - sposobi ze urcity pocet netriatelov zacne zmatene pobehovat okolo, obdoba u warlocka a wara. edit: u priesta sa to vola psychic scream dispel - odstrani pozitivne buff/y z nepriatela alebo negativne z friendly targetu silence - enemy target nemoze po urcitu dobu od zakuzlenia silence na neho kuzlit alebo pouzivat niektore ability |
Edited by - Murro on 30/06/2005 11:21:56 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 13:04:27
|
quote: Originally posted by Noe
He sem lama já se VE snažil hodit vždycky na sebe proto to nefachalo, nenapadlo mě že je to pouze na jednoho moba  Prostě jsem myslel že je to abilita kterou na sebe nebo grupu nahodím a po dobu 1 min dostáváme 20% z mé damage.
Hehe 
Hodíš to na moba, nebo nepřátelského hráče, a celá grupa dostává 20% z damage kterou svému cíli (tomu na který jsi VE hodil) děláš.
Dá se to (po uběhnutí timeru) nahodit i na víc mobů současně, můžeš tedy třeba mít tři moby na kterých je VE + SW:pain.
Pro undeada jak jsem říkal je dobrá kombinace VE+SW:P+tenracialDOTjaksetokurvajmenuje, pak už to healuje vcelku slušně. A když do toho ještě šiješ mind blasty a mind flay... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 30/06/2005 : 13:41:24
|
devouring plague |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 02/07/2005 : 18:03:38
|
>Marigold> jojo healovani pres VE je v klidu timhle zpusobem, akorat vice VE na vice mobu ani zas tak moc nenahodis, protoze ten cooldown bohuzel neni tak rychlej ::// Navic musis watch out Aggro protoze ked mas na mobovi VE, tak aggrujes celkem dost ked do neho jeste smazis kouzla.. :o). Ked davas bacha je to super. |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 14:49:50
|
Paladin vs Priest z pohledu paladina:
Většinou se priest na začátku snaží hodit SW:P a fear a pak dělá mana burn, či jinačí nepříjemnosti. To, že na paladinovi je nejnebezpečnější jeho mana je pravda. Bez many rychle umírá. Proto není nač čekat a ihned po prvním fearu paladin použije divine shield. Fear je dole, nezranitelnost nahoře a priest je překvapen a rozhodně není v této fázi připraven utíkat - ačkoliv by měl  Aura trvá pár sekund, attack je zpomalen o 50%, takže paladin zaútočí 2-3x a je dole. Ihned poté následuje stunn - hammer of justice. Ten když priest dispellne (třeba insignií) tak je zas překvapen paladin, ale to je život. Pokud to priest neudělá, dostane další 2 rány. Teď je důležité načasování, v okamžiku kdy dojde stunn, priest dostane ... řekněme další damage. Pak má priest s životy namále a aby se zachránil, hodí další fear a léčí se. To vše ho ale stojí čas a daleko více many, a jelikož se jedná o druhý fear, trvá kratší dobu. Paladin mu jde rychle po krku a nakonec ho udolá. Detaily strategie jsem si nechal pro sebe. Hlavně jde o načasování, překvapení a o to znát svého protivníka  |
Ninjagon |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 18:47:04
|
Jojo Ninjo, já umím teoreticky porazit taky každého   |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 20:13:44
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jojo Ninjo, já umím teoreticky porazit taky každého  
tak nejlepsi teoretik je odjakziva nakej ten roflmao wtf Shaman co spamuje Blizzard wow forum.. ;o)) |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 04/07/2005 : 22:04:21
|
ninjo nejak mi v tom tvojom knowhow chyba situace ze je priest pod shieldom kazdych 15s ;p. jak rychle je schopny udelat palat cca 1k damage ? :p po dispele jeho sealov ?? palat ma cca 4k many ? viac som tusim nevidel to su 4xmanadrain.ja mam 4k hp . pak te odfearuju a umlatim te traba i wandkov pod shieldom  |
Edited by - Sacrifice on 04/07/2005 22:08:54 |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 10:53:49
|
Jenze jim ta mana dojizdi celkem rychle co sem koukal,to me stve  |
now - HotS
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 13:09:00
|
jj blessing of wisdom nebo jak se to menuje, to je vesmes osobni 5minutovej mana spring totem
jedna vec me zajima, muze paladin dispellovat i hostile targety? (neco jako je purge?) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 05/07/2005 : 15:20:35
|
AFAIK nemůže. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/07/2005 : 05:21:34
|
Dispel kdyz rozriznes vejpul a zustane ti ta cast ktera bere buffy nepritalum a druha co bere debuffy pratelum ... a kdyz pak tu prvni pojmenujes purge a das ju na hrani shamovi a tu druhou das Paladinovi tak ses skoro doma
AD NINJA: jo urcite chytrejsi nez to co predvadi 90% paladinu
Bubbledin PvP (PocetOni,PocetMy :integer); if PocetOni > (PocetMy + 3) { .Divine Shield; .Use Heartstone; ) else { .repeat until hp <= 20% { ..Target_Enemy ../attack .} .If (Divine Shield = O) than Lay on Hands else Divine Shield; .Target_Enemy ./attack } If Status = alive { ./y LOLOLOL!!111 noobz ./spit ./spit } else { ./Go http://forums-en.wow-europe.com/ ./whine for shaman nerf };
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 06/07/2005 05:24:47 |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 07/07/2005 : 08:14:18
|
quote: Originally posted by Gabriel
Jojo Ninjo, já umím teoreticky porazit taky každého  
Zdravim Gabrieli 
No já sem psal jen to, co dělám ve hře, to nebyla teorie  Ale samozřejmě ne vždy se to povede  |
Ninjagon |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 07/07/2005 : 08:25:05
|
ninjo nejak mi v tom tvojom knowhow chyba situace ze je priest pod shieldom kazdych 15s ;p. jak rychle je schopny udelat palat cca 1k damage ? :p po dispele jeho sealov ?? palat ma cca 4k many ? viac som tusim nevidel to su 4xmanadrain.ja mam 4k hp . pak te odfearuju a umlatim te traba i wandkov pod shieldom 
Je to nelehký souboj, to máš pravdu. Jinak 1000 hp je jeden command hit ale když zrovna neprocne tak .... Nesmíš priestovi dopřát oddech, co ti na to mám říct Musí se pořát bránit. |
Ninjagon |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 08/07/2005 : 06:57:27
|
Nevim jestli uz se to tu rozebiralo, ale nahodil byste mi nekdo taktiku na wtf imba lol Shammiky, jak na totemy, ceho si vsimat, co pouzivat, co kouzlit atd... ;o)
dik. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 08/07/2005 : 07:13:59
|
Shadow = zabit Holy = zabit (nevim) / outlastnout
problem je se shieldem .. shaman ho purguje tj jeho efekt je akorat na zdrzeni (te jedne sec) kdy shaman misto neceho jinyho haze purge (je to instant ale i tak to "votravuje) ovsem cena many je znacna ... otazka zda nezkusit nahodir PWS rank 1..
kazdopadne, na zacatku dispel LS, pak bych jel SWP a nahodil si renew, nasledne koukl zda ma nekde hozenej tremor (zapnute NPC names pro duel se shamou nutnost) pokud jo, vystrelim po nem wandou a HNED na to fearuju, v pripade potreby si hodim flash heal (u holy), kopnu mu MB / mana burn (spis MB) a asi se od nej presunu nekam dal (aby to mel daleko az fear skonci)... kdyz disturbne holy kouzlo tak asi zacit hned castit neco shadow a naopak (pokud je co), rozhodne nestat 2 sec jak trubka ... engineering se dost hodi.. ¨ shadow dovede hodne shamanu zabit ... se shadow je to hodne moc o detajlech ... pokud ho nesejme clovek rychle a necha se stahnout pod pulku a nasledne dostane fear, je z nej mrtvy maso (neni li v rangi pro warstomp a nekopne li hp lahev ..) bo nez skonci fear a pak silence dostane 1-2 MB a nekolikrat tikne SPW coz je o moc vic jak 50% hp
na shadow moonu sou imho 2 hodne dobri shadow priest Abuseheal (opravdu dobry jen na shadow), s tim vetsinou problemy nemam ... ale zatopit dovede ... Existenz s tim sem duelil jen 2x, jinak ho znam z BG. Se shamanama podle vlastnich slov problemy moc nema ... ten duel hodnotil jako svou nejhorsi prohru se shamanem vubec
|
|
Edited by - Stilgar on 08/07/2005 07:15:17 |
 |
|
pate
Starting Member
4 Posts |
Posted - 08/07/2005 : 12:39:42
|
Ja hraju na Darksorrow a pripada mi, ze tam je nejaky nedostatek Priestu. Jsem level 17 a vcera se o me popraly 2 grupy co chteli jit do Gnomereganu. Nakonec se urazeli tak, ze jsem se nane vykaslal a sel campovat Defias.
Muzu se zeptat, jakou mate taktiku na moby v grupe pro muj level? Tady se resi pokrocile PvP, ale ja mam problem, kdyz se name vrhne vic jak 2 moby.Jednoho +2lvl sundam bez problemu, druheho uz s odrenyma usima. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 09/07/2005 : 15:55:31
|
quote: Originally posted by pate
Ja hraju na Darksorrow a pripada mi, ze tam je nejaky nedostatek Priestu. Jsem level 17 a vcera se o me popraly 2 grupy co chteli jit do Gnomereganu. Nakonec se urazeli tak, ze jsem se nane vykaslal a sel campovat Defias.
Muzu se zeptat, jakou mate taktiku na moby v grupe pro muj level? Tady se resi pokrocile PvP, ale ja mam problem, kdyz se name vrhne vic jak 2 moby.Jednoho +2lvl sundam bez problemu, druheho uz s odrenyma usima.
No na tech mensich lvls mas problem, jelikoz nemas asi dostatek potrebnych kouzel.. imho, na zacatku neni spatny dat si naky bodiky do improved PW Shield, at si ho na sebe muzes hazet castej, celkem pomuze.. a samo si nasosej shadow talenty at muzes lip creepovat i PvPckovat.. Co mozes pouzivat na grupy: Mind Control -> hned mas o jednoho moba min, a dalsi ma ubrany hp :) (coz ale asi jeste nemas) Co je dulezite, musis si byt aspon trochu jistej ze je mozny ty 3 moby dat :) jinak na ne proste nechod ;o).. pokud myslsi ze je to mozny, tak .. pred bojem: inner fire,shield. pull: zacni mind blastem jedneho z nich, pw pain, na ostatne dva pw pain taktez, to uz do tebe kosej mobove.. takze co nevidet ti znicej shield.. nez ti ho znicej kos do toho jednoho moba, co si mu dal mind blast, az ho znicej, tak daj Fear(psychic scream). mozes mind blast, mind fly na toho jedneho tim bys ho mel dodelat urco. zbyli ti dva nahryzani mobove od pw pain. Mel by si mat jeste dost many na mind blast, a na druheho ti doporucujem hodit Devour plague (jestli si teda undead jako ja).. tomu rikam tzv. healovaci mob ;o)). no a v podstate uz jich nejak ujebes..
v kratkosti takika jednoducha, jedneho sa zbav co najrychlej, ked mas fear, davaj fear, ked nemas manu, pouzivaj wandku a cekaj na regen many az mas na shield, nebo na dalsi fear, ked maju fear, pouzvaj bandaze ..vela ti to pomoze lebo ked mas dobry first aid, tak mezitim co sou mobove fearnuti, sa mozes celkom kvalitne zregenerovat..
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 09/07/2005 : 21:58:07
|
Ale jinak na "vic jak 2 moby" ma problemy ledaskdo Zkus Fear, Shield a zdrhat, a na dalsi pokus pullnout moby jen dva.
Ja jsem s priestem hodne pouzival hulku (jeste pred autoshootem, ale melo by to fungovat furt podobne) a manu pouze k tomu abych se healoval. Dyl to trva, ale zase minimalni downtime. V nekterych obdobich (na nekterem rozmezi levelu, obvykle po ziskani nove urovne damage kouzla - SWP a mind blast) je pouzivani damage kouzel efektivnejsi, potom zkus radsi kouzlit... Ale chce to trochu experimentovat s tim co je lepsi. Jinak s priestem to je holt az do specu na Shadow Priesta trochu slozitejsi. |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 09/07/2005 : 22:10:28
|
Mno ja rikam,ze do 60ky se ma jet shadow priest,pokud chcete rychle lvlit  |
now - HotS
 |
|
pate
Starting Member
4 Posts |
Posted - 10/07/2005 : 00:15:02
|
Diky moc za rady. Ja si pripadal trochu neschopnej, ale koukam, ze je to obecny problem. :-) JA sice Shadow talenty davam, ale Discipline je taky dulezita. Campovat moby me moc nebavi, respektive nevim kde najit neco slusnyho pro 18lvl. Hlavne potrebuju lootovat Wool a Silk, coz maji prave humanoidi co chodeji ve trech. :-( Previti. Momentalne me vic bavi chodit s grupou do instance. Mam expu prakticky za nic a muzu ziskat i nejakou slusnou vec.
Dneska me zase prudili dva magove z Hordy. Oba +5lvl, nicmene napadl me nejdriv jenom jeden. Ackoliv jsem mel hned lag, tak jsem mu i tak urizl polovinu zivota a jeste jsem se stacil healnout. On byl s manou na dne a vrhl se na me jeho kamos. Myslim, ze Priest je docela slusnej hybrid na PvP. :-) Uz aby bylo ADSL.
edit: Fear je skvely kouzlo, nicmene jak uz tu nekdo psal, vetsinou to pritahne dalsi potvory. :-( |
Edited by - pate on 10/07/2005 00:18:42 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 09:57:03
|
Aha, chtel jsem ti radit at chodis na razormane kancoidy do Barrens, ale asi by to tam bylo pro tebe dost nezdravy  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 13:42:43
|
Nejlepší taktika na shamany je bejt nehrát za alianci, pak jsou ti ukradení :) |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 15:36:15
|
quote: Originally posted by pate
Diky moc za rady. Ja si pripadal trochu neschopnej, ale koukam, ze je to obecny problem. :-) JA sice Shadow talenty davam, ale Discipline je taky dulezita. Campovat moby me moc nebavi, respektive nevim kde najit neco slusnyho pro 18lvl. Hlavne potrebuju lootovat Wool a Silk, coz maji prave humanoidi co chodeji ve trech. :-( Previti. Momentalne me vic bavi chodit s grupou do instance. Mam expu prakticky za nic a muzu ziskat i nejakou slusnou vec.
Dneska me zase prudili dva magove z Hordy. Oba +5lvl, nicmene napadl me nejdriv jenom jeden. Ackoliv jsem mel hned lag, tak jsem mu i tak urizl polovinu zivota a jeste jsem se stacil healnout. On byl s manou na dne a vrhl se na me jeho kamos. Myslim, ze Priest je docela slusnej hybrid na PvP. :-) Uz aby bylo ADSL.
edit: Fear je skvely kouzlo, nicmene jak uz tu nekdo psal, vetsinou to pritahne dalsi potvory. :-(
no jestli hrajes po modemu tak te lituju, ja hraju po modemu na chalupe a mam spozdeni na kouzla i 3 sec. to je skoro nehratelny a porazi me i lama, kterou bych normalne zabil s prstem v nose, s rychlejsi linkou budes o 100% uspesnejsi :) |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
pate
Starting Member
4 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 19:48:36
|
[/quote]
no jestli hrajes po modemu tak te lituju, ja hraju po modemu na chalupe a mam spozdeni na kouzla i 3 sec. to je skoro nehratelny a porazi me i lama, kterou bych normalne zabil s prstem v nose, s rychlejsi linkou budes o 100% uspesnejsi :) [/quote]
Ja hraju pres GPRS, ping minimalne 1500ms, lagy nepocitaje. Proti potvoram to celkem jde na PvP se nechytam.Zatim jenom leveluju. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 20:40:00
|
quote: Originally posted by Rakhen
Nejlepší taktika na shamany je bejt nehrát za alianci, pak jsou ti ukradení :)
hehe ja sem horda.. to ja jen tak do duelu, protoze shamici a palove jsou tak jedini s kym nemam moc good skore.. ;o). |
 |
|
smelina
Starting Member

25 Posts |
Posted - 11/07/2005 : 22:48:07
|
...na huntu se mi osvedcilo, sh form,a hodim si na nej pokazdy mind sooth aby mi porad nekam neutikal.. takhle na me musi plivat z flusacky z par metru...
FYI, mind soothe vubec nefunguje...jsem si tim 100% jist, pred 5 minutami vyzkouseno, debata zbytecna |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 12/07/2005 : 20:32:59
|
quote: Originally posted by smelina
...na huntu se mi osvedcilo, sh form,a hodim si na nej pokazdy mind sooth aby mi porad nekam neutikal.. takhle na me musi plivat z flusacky z par metru...
FYI, mind soothe vubec nefunguje...jsem si tim 100% jist, pred 5 minutami vyzkouseno, debata zbytecna
nevim jak tobe ale me mind sooth funguje.. pouzivam to i v instanci kdyz se chci kolem ranged protahnout aniz by se zargoval.. a funguje mi to bez problemu. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 12/07/2005 : 22:42:23
|
quote: Originally posted by Gamca nevim jak tobe ale me mind sooth funguje.. pouzivam to i v instanci kdyz se chci kolem ranged protahnout aniz by se zargoval.. a funguje mi to bez problemu.
tohle naposledy skusal namna jeden war v DM ktory to chcel prebehnut. dokonca som bol prinuteny kupit si to kuzlo ;] z mojho pohladu uplne neuzitocne. kazdy mob nas stejne naagroval nepouzivam to jeto premna zbytocne |
 |
|
smelina
Starting Member

25 Posts |
Posted - 13/07/2005 : 02:49:37
|
quote:
nevim jak tobe ale me mind sooth funguje.. pouzivam to i v instanci kdyz se chci kolem ranged protahnout aniz by se zargoval.. a funguje mi to bez problemu.
Omlouvam se, spatne jsem se vyjadril. MS samozrejme funguje tim zpusobem, ze snizuje agro range moba. Ale nefunguje na snizeni attack range, jak si popisoval, kdyz bojujes s hunterem v PvP. |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 13/07/2005 : 22:08:24
|
tak sem to testoval s kamosem a prece jen to fakci jen na to aggro range.. pohoda..
Kazdopadne juhuuu uz muzu jezdit v Shadowforme na koni :D..
Jinak celkem fajn 1v1 SH Priest video: http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2280 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 00:58:44
|
no ja se vcera valel smichy ... abuseheal zase nadaval jak spacek .. ale strasne

ale jinak je shadow priest pro shamana hafo nebezpecnej (zaroven s crit warem asi nejhorsi souper) |
|
Edited by - Stilgar on 14/07/2005 00:59:01 |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 05:58:36
|
haha.. to sis ho mosel dobre povodit ;o)).. Btw Abuseheal je dajake decko ? Aspon takove kecy mivaj pokazdy ti smradi patnactileti ;o)  |
 |
|
Gamca
New Member

132 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 07:07:19
|
Btw jestli ste nekdo koukal na tohle PvP video.. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=2280
zajimalo by me jestli nekdo nevite co to ma za addon kterej mu po zakouzleni kouzel haze ty kouzla i pod jeho Player Frame.. a navic asi pouziva jeste nakej Addon kterej mu tam pocita cooldowny .. to by me taky zajimalo kterej addon to umoznuje.. nejak sem hledal hledal, ale nenasel.. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 14/07/2005 : 07:48:07
|
haha.. to sis ho mosel dobre povodit ;o)).. Btw Abuseheal je dajake decko ? Aspon takove kecy mivaj pokazdy ti smradi patnactileti ;o) 
Mno urcite :) ja ho vcera potkal v krateru,grupli sme a zabili tri aliky co tam expili a von hned ze jim jdem kempit corpsy :)... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 17:01:06
|
Co byste řekli na tenhle build? Předešlu jenom že chci jet healing priesta i na levelování, soluju s ním vcelku ok. A dál jedu STA INT priesta zatím, i když tu a tam na nějaké věci mám i spirit.
Healuju převážně Renew, Flash heal a případně pokud potřebuju trošku času, tak PW:S, ale vzhledem ke spotřebě many s rozumem. Great heal nebo heal dávám, pokud opravdu potřebuju nějakého tanka dostat rychle nahoru s HP. ALe to je tak 2x za večer podle zkušenností. Jsem undead a v případě krize si šetřím devouring plague a psychic scream.
Máte nějaké nápady na ten build případně připomínky? Momentálně mám se svým stamina buffem asi 1230hp a asi 2180 mana, jsem level 30.
Discipline Talents (28 points)
# Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%.
# Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds.
# Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude and Prayer of Fortitude spells by 30%.
# Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%.
# Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%.
# Improved Inner Fire - 2/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 30%.
# Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect.
# Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting.
Holy Talents (23 points)
# Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.
# Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%.
# Subtlety - 5/5 points Reduces the threat generated by your healing spells by 20%.
# Improved Flash Heal - 2/2 points Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Flash Heal.
# Improved Healing - 3/5 points Reduces the Mana cost of your Lesser Heal, Heal, and Greater Heal spells by 9%.
# Improved Prayer of Healing - 2/2 points Reduces the Mana cost of your Prayer of Healing spell by 20%.
# Spirit of Redemption - 1/1 point Upon death, summons a Spirit of Redemption that heals nearby party members for 318 to 360 and another 343 over 21 seconds.
Shadow Talents (0 points)
|
PC, PS3, iPad |
 |
|
Johny
Junior Member

681 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 17:23:24
|
Ja bych inner fire nahradil martyrdomem |
now - HotS
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 17:51:49
|
Az na drobne detaily viz Johnyho comment je to celkem standardni (a imho dobry) pure healer build.
Mozna bych ti doporucil udelat preci jen drobny ustupek pri levlovani, a to 5/5 spirit tap a 5/5 wand specialization (tedy jestli hodne pouzivas wand pri solovani) a na 60 respecnout do toho co pises. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 18/07/2005 : 20:52:45
|
z holy by som bral /a mam / len prve dva taleny. renew+flash na heal martydom alebo inerfire/narast je minimalny/ su talenty ktore podla mna nic neriesia bez problemov bez nich
edit. kazdopadne treba si to vyskusat na tvoj styl hrania. a potom sa prehodit na to co ti sedi. |
Edited by - Sacrifice on 18/07/2005 20:54:48 |
 |
|
Topic  |
|
|
|