Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Mágové
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 17/05/2005 :  11:54:55  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Little: Pokud to nestihnes pred ovci, tak to uz asi rposte nejde no :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

neo_01
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/05/2005 :  12:06:26  Show Profile  Send neo_01 an ICQ Message Send neo_01 a Private Message  Reply with Quote
little: no me ten shapeshift z ofce funguje, ale jenom do travel form a cat form
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:14:42  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Tagedy: dik LOL dobra rada nad arcanite ;)

neo_01:jo? hm to budu muset este jednou vyzkouset (ale radsi v duelu at pak nesaskuju v PvP zase hehe) no je fakt ze primarne sem zkousel furt medu...ale tusim ze i ostatni sem proklikal a nic...no uvidime dik

ale sakra proc by to neslo do medi? ikdyz je fakt ze proti magovi asi je urcite lepsi kocicka pac nepotrebuju bonus na AC a kocka ma rychlejsi attack a finishing moves...

ok tak dik za rady vecer vyzkousim :o)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

neo_01
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/05/2005 :  13:58:05  Show Profile  Send neo_01 an ICQ Message Send neo_01 a Private Message  Reply with Quote
no nejde to pac je to zabugovany
a ja osobne mam na magy raci medu kvuli charge na prerusovani kouzel
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 17/05/2005 :  14:18:43  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
neo_01: no to je sice pravda ale je to jedina vyhoda protoze meda nedela takovou meelee DPS (coz hadraci moc neustoji) jako kocka je to spis defensivni forma...IMHO by mel druid pouzivat vsechny formy co ma a nezaseknout se na jedny ci dvou....ale je to tezky nez se to clovek nauci a osaha na jaky char je co lepsi...

ono na koho jinyho pouzivat kocku (kdyz nepocitam moby teda) na wara? na paladina? to by toho moc neustala :) IMHO na clothchary je lepsi nez bearform ale zas tolik zkusenosti nemam takze bych se klidne rad priucil :)

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/05/2005 :  15:37:27  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

neo_01: no to je sice pravda ale je to jedina vyhoda protoze meda nedela takovou meelee DPS (coz hadraci moc neustoji) jako kocka je to spis defensivni forma...IMHO by mel druid pouzivat vsechny formy co ma a nezaseknout se na jedny ci dvou....ale je to tezky nez se to clovek nauci a osaha na jaky char je co lepsi...

ono na koho jinyho pouzivat kocku (kdyz nepocitam moby teda) na wara? na paladina? to by toho moc neustala :) IMHO na clothchary je lepsi nez bearform ale zas tolik zkusenosti nemam takze bych se klidne rad priucil :)

Na 60ce se cat(dmg) forma pouziva pouze ke trem ucelum.
1)stealth
2)na 15 sec +60% speed
3)hmm kdyz chces na nekoho udelat baf :))

nic jineho me nenapada..:)
btw:ten reshift z ovce do medy prej v tomdle patchi upravili...
btw2:na druhou stranu se obevil novej krasnej bug,po reshiftu zmizi vsechny bufy/HoTy :))

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 17/05/2005 :  16:16:34  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

Na 60ce se cat(dmg) forma pouziva pouze ke trem ucelum.
1)stealth
2)na 15 sec +60% speed
3)hmm kdyz chces na nekoho udelat baf :))

nic jineho me nenapada..:)
btw:ten reshift z ovce do medy prej v tomdle patchi upravili...
btw2:na druhou stranu se obevil novej krasnej bug,po reshiftu zmizi vsechny bufy/HoTy :))

este na faerie fire kdyz mas talent :)
jinak co sem slysel tka to neni bug ale jistej nerf druida

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 18/05/2005 :  07:11:10  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
beldor5...no ehm na 60ce kdo tu mluvi o 60ce :D ja mam 34 a sem rad :) ale je fakt ze do feral sem zatim nedal jeste bod a az se dostanu k feral charge tak to bude o necem jinem

a jako jestli takhle fakt nerfnou uz tak celkem slabou postavu (nejmensi dmage output na melee, mnohem mene ucina kouzla nez mag, mensi heal nez priest...zkratka takova smeska, ale moc zabavna a bavi me )...tak si myslim ze to moc nevychytali a vubec ste me nepotesili...tzn ze ani nemuzu nahodit regrowth + rejuv a sup do medy....no teda....

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 18/05/2005 :  11:16:46  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

beldor5...no ehm na 60ce kdo tu mluvi o 60ce :D ja mam 34 a sem rad :) ale je fakt ze do feral sem zatim nedal jeste bod a az se dostanu k feral charge tak to bude o necem jinem

a jako jestli takhle fakt nerfnou uz tak celkem slabou postavu (nejmensi dmage output na melee, mnohem mene ucina kouzla nez mag, mensi heal nez priest...zkratka takova smeska, ale moc zabavna a bavi me )...tak si myslim ze to moc nevychytali a vubec ste me nepotesili...tzn ze ani nemuzu nahodit regrowth + rejuv a sup do medy....no teda....

slabou ... LOL

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 18/05/2005 :  11:17:58  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Osobne druida povazuju za jednu z nejvykonejsich pvp postav ... alespon z pohledu warra :)

/damn cotouch !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 18/05/2005 :  12:52:36  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
No ono napriklad proti rogueovi neudelam skoro nic dostanu ambush a co ja vim jakysi dalsi sup sem sup tam a sem mrtvej :o)

war je muj oblibenej pvP souper za tim me zadny nedal :) roots rulez :)

ale s roguem a castecne s magem (obcas paladin me taky depta) mam celkem problemy...shadow priest je taky celkem tuhy ale da se ustat

tim slaby myslim ted z pohledu spise PvE (jak jinak taky lvlovat ze? :) )

war, rogue, mag sunda moba 2x rychleji nez ja bez mensich potizi horsi to ma snad jen priest na lvlovani

ale ano na PvP ... obzvlast massPvP ... je to hodne dobry char

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 18/05/2005 :  12:53:59  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ono napriklad proti rogueovi neudelam skoro nic dostanu ambush a co ja vim jakysi dalsi sup sem sup tam a sem mrtvej :o)

ale s roguem a castecne s magem (obcas paladin me taky depta) mam celkem problemy...shadow priest je taky celkem tuhy ale da se ustat

war, rogue, mag sunda moba 2x rychleji nez ja bez mensich potizi horsi to ma snad jen priest na lvlovani

k tomu roguovi ... NS
bez toho budes umirat :)

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 18/05/2005 :  13:04:35  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

k tomu roguovi ... NS
bez toho budes umirat :)

pouzivam ale ma to na roguea s dobrym equipem moc dlouhej timer

no asi /end of OT tohle je thread Magove...takze sorry za odboceni

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/05/2005 :  16:32:26  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem skusil/pujcil celkem hodme charu min lvl 25 a muzu rict ze v solo pve expovani je to asi takhle:

hunter....rogue.warlock..shaman/mage.priest..........druid

(i kdyz shamana jsem moc nejel)(tecky znasi posunujici se silu).

.....
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 18/05/2005 :  17:20:39  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedu ted primarne za maga a expuju zasadne AE kouzlama
Daji se ustat 3-5 mobu (bez healera) na jednu manu, takze je to hodne hodne hoooodne rychle expeni

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 18/05/2005 :  18:21:47  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jsem skusil/pujcil celkem hodme charu min lvl 25 a muzu rict ze v solo pve expovani je to asi takhle:

(i kdyz shamana jsem moc nejel)(tecky znasi posunujici se silu).

osobne bych to spis videl
hunter.warlock......rogue/mage...shaman....priest......druid
i kdyz poctem tecek mezi priestem a druidem si nejsem jistej :)

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 18/05/2005 :  19:33:01  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
osobne bych to spis videl
hunter.warlock......rogue/mage...shaman....priest......druid
i kdyz poctem tecek mezi priestem a druidem si nejsem jistej :)

Pokud pocitas shadow priesta tak ten by byl minimalne stejne dobrej jako shaman,+rogua jsem hral jen na lvl 40 takze mozna jo,kazdopadne s hunterem expuju 2-2.5x rychleji nez s druidem(bez diskuze)

btw:evidentne jsem tam zapomel wara. :) mno ten je nekde mezi shamanem a druidem.(u wara+rogua+huntera+shamana hodne zalezi na zbrani... u ostatnich povolani mnohem mene)...

.....
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 18/05/2005 :  20:30:22  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Shadow priest,kdyz ma zasobu vod lvluje daleko rychlejc jak druid

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

josu
Starting Member

6 Posts

Posted - 24/05/2005 :  15:28:53  Show Profile  Send josu an ICQ Message Send josu a Private Message  Reply with Quote
Mam otazku a nechcem zakladat novy topic ako je to s kuzlom Blast wave u maga nechce sa mi experimentovat a potom za tazke peniaze menit talenty
nie je mi jasne ako dlho sa to kuzli ci je to instant alebo sa to natahuje
takisto ako funguje (dazing for 6 sec.) ako je to vyuzitelne v pvp
Proste strucny popis ako sa to pouziva naco je to dobre resp nie je dobre (ocenil by som prakticku skusenost)

Josu Human Mage Herbalism/Alchemy ShadowMoon

Edited by - josu on 24/05/2005 15:30:21
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:00:08  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Ahoj,
mohu pozadat o par rad pro maga?
Potreboval bych namaxovat svuj DMG potencial - protoze to je prave to, co se po me ceka. Moje soucasna vybava (blue) mi dava cca +60 DMG all spell a +50fire. HP cca 2.8k, mana 5.2k-buff int.
V soucasnosti pouzivam 20arc+31frost.
Duvody:21arc-POM byl fajn ven, ale v instancich moc nepomaha - to radsi vic HP(bariera) na AOE
predelat build na fire nechci, bo bych sice daval slupy, ale moje zivotnost v parte/raidu by prudce klesla (zatim chodim a jeste dlouho chodit budu UBRS+scholo+start+BRD) kvuli nemoznosti redukce agra.

Navic mam problem pri PvP, kdy proti aspon trochu epic equiplejm lidem nemam sanci - nejsem schopen vygenerovat dostatecnou rychlou DMG - srovnavam prave s dobre equiplejma magama.

Rad bych vedel, zda ten build 31frost/20arc na PvE v poradku, popripade na jakou vybavu se nasmerovat (nejake trinkety na +dmg??)
Dikes
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 12/06/2006 :  11:20:19  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster
Rad bych vedel, zda ten build 31frost/20arc na PvE v poradku, popripade na jakou vybavu se nasmerovat (nejake trinkety na +dmg??)
Dikes

ano 31/20 frost/arc je na pve v poradku. No nasmeruj se na dmg vybavu jak jinak. Mas moznost chodit na raidy?

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 12/06/2006 11:27:55
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:09:22  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

quote:
Originally posted by Blaster
Dikes

ano 31/20 frost/arc je na pve v poradku. No nasmeruj se na dmg vybavu jak jinak. Mas moznost chodit na raidy?

Prave moc nemam, odesel jsem od Imunne, protoze po mergi jsem se tam moc necitil - moc novejch lidi a Arraya me tezko vezme, kdyz jsem odesel, takze na raidy krome instanci, co jsem menoval asi nemam.

Spis jsem myslel, jak teda boost svoji DMG - tipy na nejaky kvesty z kterejch lezou dobry itemy, aniz bych musel do raidu. Co samozrejme na dmg najdu, to si na sebe ihned narvu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:30:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
co takhle si na thottbotu vyfiltrovat veci s +dmg a pak si je prohlidnout ? (kde to pada/za co je to odmena) ..
ale opravdu necekej zadne zazraky.. pokud to neni z raid instance nebo za farmeni superpomalupribyvajici repky nebo za vysoky rank z PvP, tak to jsou sracky..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:35:52  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

co takhle si na thottbotu vyfiltrovat veci s +dmg a pak si je prohlidnout ? (kde to pada/za co je to odmena) ..
ale opravdu necekej zadne zazraky.. pokud to neni z raid instance nebo za farmeni superpomalupribyvajici repky nebo za vysoky rank z PvP, tak to jsou sracky..

Jj, uz jsem se kouakl na ofic forum a zjistil, ze tam je topic se seznamem non-epic itemu pro magy + kde to sehnat, takze tim je to asi vyreseno.
Dikes
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/06/2006 :  12:37:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
todle je dobrej web pomerne pro vsechny classy staci si prokliknout na maga atd vcetne lootu kde je nebo craft veci a setu na urcity zalezitosti

http://69.41.171.43/hunter.htm

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 18/06/2006 :  14:07:28  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
Nemate nekdo nejakej odkaz na ty new talenty pro maga?
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 18/06/2006 :  15:49:12  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WoSSa

Nemate nekdo nejakej odkaz na ty new talenty pro maga?

treba tady: http://www.wowhead.com/talent/?of0EdofohZVA0cofz

Sakki - Black Division - DrakThul

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 22/06/2006 :  13:45:28  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
Tak tenhle "dynamit" build vyzkousim tuhle Sobotu>
http://www.wowhead.com/talent/?kV0icRboZegGz00ux
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 22/06/2006 :  15:41:11  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
Ještě jedna věc, apgrejdlý Mage PvP set dává o 40% více armoru než T2 set, taky myslím stojí za pozornost !!
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/06/2006 :  21:20:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mucus

Ještě jedna věc, apgrejdlý Mage PvP set dává o 40% více armoru než T2 set, taky myslím stojí za pozornost !!

jojo, konecne jim doslo, ze v pvp je armor a stamina temer dulezitejsi nez +dmg ... aneb mrtvej damage neudelas
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 23/06/2006 :  09:26:05  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

jojo, konecne jim doslo, ze v pvp je armor a stamina temer dulezitejsi nez +dmg ... aneb mrtvej damage neudelas

Mrtvy dmg neznam, locka nehraju, jaky to ma CD?? Jinak nemrtvy dmg s vyse uvedenym 30/21 buildem bude skvarit slipy, samozrejme ten build neni vubec nic noveho, az na to, ze po patchi je z nej bonus +2 do Impact, +Blastwave, cize hezky boost !!
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 23/06/2006 :  17:22:34  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
No mrknul jsem na buildy několika aliance/horde mágů updatlé k 22.6. Nechcu moc házet čísly, ale zdá se mi, že ELEMNTAL PRECISION + MASTER OF ELEMENTS = ARCANE MEDITATION, takže se obávám, že hybridní buildy jako 31/20Fire/Frost = kkthxbye4ever. Možná se mýlím, třeba se to v NEXXu chytne, ještě jsem tam nebyl, ale nevěřím tomu už jenom proto, že s timhle buildem bych nevylez ani Před Orgrimmar!!
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 25/06/2006 :  00:41:15  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Tak neviem, ci som jediny mag co ma problem s talentom "Master of Elements" ale mam nasledovny problem: dam flame strike povedzme do 10 mobov na vsetkych to critne ale refunduje mi to len 1x 30% many z pvodnej ceny kuzla, a pritom vsetkym magom od nas s guildy to refunduje 30% many kuzla znasobene poctom critikalov, ak sa jedna o AOE kuziela zamozrejme...
Nemal niekto podobny problem? Napisal som ticket GMkam ale dostal som spät len mail s odkazom ze vedia o tomto probleme ale nevedia co to sposobuje a nech sa skusim obratit na nejake forum :-/
Go to Top of Page

thorik
Starting Member

23 Posts

Posted - 25/06/2006 :  10:52:15  Show Profile Send thorik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mrtvy dmg neznam, locka nehraju, jaky to ma CD??

eh?
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/06/2006 :  15:52:03  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

Tak neviem, ci som jediny mag co ma problem s talentom "Master of Elements" ale mam nasledovny problem: dam flame strike povedzme do 10 mobov na vsetkych to critne ale refunduje mi to len 1x 30% many z pvodnej ceny kuzla, a pritom vsetkym magom od nas s guildy to refunduje 30% many kuzla znasobene poctom critikalov, ak sa jedna o AOE kuziela zamozrejme...
Nemal niekto podobny problem? Napisal som ticket GMkam ale dostal som spät len mail s odkazom ze vedia o tomto probleme ale nevedia co to sposobuje a nech sa skusim obratit na nejake forum :-/

Ty 2 nove ability jsou k nicemu, jedina vec, kterou jsem cekal, ze
Blizz konecne spravi byla ovce. Jako description u tohoto kouzla je uvedeno: "Tranforms target into a sheep forcing it to wander around for UP TO 50 seconds, coz plati mozna u NPC, jinak je to 3 az 20 sec.
Jinak STUNy po BLINKu, nebo VANISH metr pred PYREM, taky skvele vychytavky do PvP pro tzv. "skilled" rogue. Njn Blizz opet nezklamal.
Go to Top of Page

Rixi
Starting Member

48 Posts

Posted - 25/06/2006 :  18:04:32  Show Profile Send Rixi a Private Message  Reply with Quote
Mno nemyslim si ze by Master of Elementals bol k nicemu... Magom od nas z guildy to v raid groupe kde sa AOEckuje mrte mobov vracia i 10k many... problem je, ze neviem preco ale mne to vracia vzdy len 1x 30% many z ceny kuzla...
Skuste napisat vase postrehy s tymto talentom aj ostatny, preto ze som uz pocul aj nazor, ze mne to pracuje spravne... a ze teda by to malo vraciat fakt len 1x 30%
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 25/06/2006 :  23:52:00  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rixi

Mno nemyslim si ze by Master of Elementals bol k nicemu... Magom od nas z guildy to v raid groupe kde sa AOEckuje mrte mobov vracia i 10k many... problem je, ze neviem preco ale mne to vracia vzdy len 1x 30% many z ceny kuzla...
Skuste napisat vase postrehy s tymto talentom aj ostatny, preto ze som uz pocul aj nazor, ze mne to pracuje spravne... a ze teda by to malo vraciat fakt len 1x 30%

ptal sem se vsech magu u nas co to maji a vsem se to vraci pri critu jen max 1x 30% ceny kouzla za aeocko (nezavisi na poctu critu)...

tak jak rikas, tak to fungovalo an testu... ted ne... aspon ja neznam nikoho komu by to tak fungovalo

"People say we usually raid 24 hours a day with no food or sleep, then when one dies, we replace them with young people that can live for a while. Also, true!"
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 29/06/2006 :  05:00:20  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Nejvetsi boost mage talentu spociva v nove zabudovane aggro redukci.

Podle meho nazoru nejvice podcenovany mage talentem je ten na zvyseni armoru, 200+armoru za 1 talent je pro clothaka skvela vec.

Jinak, combustion je ted dost dobry PvE talent. Master of Elements je take docela dobry, vylepseny manaregen v arcane vetvi je uz aspon pouzitelny. Vlastne se na muj build (PvE fire mage) muzete podivat v podpise, nevim jak pro frost ale fire je ted na tom o dost lepe nez pred patchem.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 29/06/2006 :  09:19:24  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

Nejvetsi boost mage talentu spociva v nove zabudovane aggro redukci.

Podle meho nazoru nejvice podcenovany mage talentem je ten na zvyseni armoru, 200+armoru za 1 talent je pro clothaka skvela vec.

Jinak, combustion je ted dost dobry PvE talent. Master of Elements je take docela dobry, vylepseny manaregen v arcane vetvi je uz aspon pouzitelny. Vlastne se na muj build (PvE fire mage) muzete podivat v podpise, nevim jak pro frost ale fire je ted na tom o dost lepe nez pred patchem.

Ano, fire build je na tom o neco lepe nez pred patchem, btw ten
tvuj 19/31/1 build myslis vazne?
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 29/06/2006 :  09:30:41  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
Od zacatku jsem velky zastance Frostu.... takze 48Frost (vse full krome frost wardu) + 3Fire na aspon casteny stun.... plna spokojenost... frost magovy se zije PVe daleko lip

plna spokojenost
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 29/06/2006 :  10:55:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jak se opovazujes pochybovat a zpochybnovat ? ten pan je totiz NEJLEPSI !!!
ma nejlepsi vybavu, jakou muze mag vlastnit*) a na najezdy chodi uz jen ciste pro zabavu a taky ma specialniho cerneho brouka, ktereho uz NELZE ziskat !!!

*) pozn.: lze predpokladat, ze to prestalo DOCASNE platit

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 29/06/2006 10:56:21
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 29/06/2006 :  11:01:30  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

..........

Nevidim vtom zasadnejsi problem pro pve.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 29/06/2006 :  11:09:02  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

jak se opovazujes pochybovat a zpochybnovat ? ten pan je totiz NEJLEPSI !!!
ma nejlepsi vybavu, jakou muze mag vlastnit*) a na najezdy chodi uz jen ciste pro zabavu a taky ma specialniho cerneho brouka, ktereho uz NELZE ziskat !!!

*) pozn.: lze predpokladat, ze to prestalo DOCASNE platit

Se ptam ne, treba ma Dial-up a laglo mu to pri rozdelovani talentu :D:D
Go to Top of Page

Sakki
Starting Member

48 Posts

Posted - 30/06/2006 :  01:19:13  Show Profile Send Sakki a Private Message  Reply with Quote
quote:
[Se ptam ne, treba ma Dial-up a laglo mu to pri rozdelovani talentu :D:D

co konkretne je tam spatne?? me to pripada v pohode build, ale asi se v magach zas tak moc nevyznam

Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 30/06/2006 :  08:55:57  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki

quote:

co konkretne je tam spatne?? me to pripada v pohode build, ale asi se v magach zas tak moc nevyznam

Co takhle zahajit debatu na tema: "Rozpitvej si sveho Prandura"?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/06/2006 :  13:01:43  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sakki

quote:

osobne bych ten jeden frost hodil radsi do magic absorp. nebo mana regenu, ale tak asi pro ten jeden jedinej bodik ve frost mel prandur duvod ;) (i kdyz +7% hit se mi zda docela dost...)
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 30/06/2006 :  13:30:43  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
PVE build>
100% fire damage
100% threat reduction
95% mana regen

http://www.wowhead.com/?talent=obhE00MZxgM0fcht0h
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/06/2006 :  14:23:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

PVE build>
100% fire damage
100% threat reduction
95% mana regen

scorch build?
Go to Top of Page

Mucus
Starting Member

69 Posts

Posted - 30/06/2006 :  15:29:32  Show Profile  Send Mucus an ICQ Message Send Mucus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

PVE build>
100% fire damage
100% threat reduction
95% mana regen

scorch build?

lepsi nez IMPACT build, soude z faktu, ze MC/BWL/AQ bossove jsou IMMUNE na stun, rekl bych, nebo se mylim?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 30/06/2006 :  16:43:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
impact je dobrej aspon na grindeni, scorch je spis tak nejak na prt
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000