Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 06/04/2005 :  19:56:16  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
PPS: Trochu jsem se zamotal do konstrukce druhe vety. Opravovat to nebudu, neb edit by nebyl vzhledem k tematu zrovna duverohodny :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 03/05/2005 :  18:10:01  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
... takze ? nejake zavery s odstupem casu ?

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Thor
Junior Guardsman

335 Posts

Posted - 03/05/2005 :  19:01:39  Show Profile  Send Thor an ICQ Message Send Thor a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi je :

Tank_Chief
Cílem války není padnout za vlast, ale přinutit ty druhy parchanty, aby padli za tu svou
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/05/2005 :  20:07:42  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

Your provocation skill has increased by 0,01% and it's now 98,6%.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 03/05/2005 22:55:20
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/05/2005 :  21:54:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

puvodni eq2 byl rozhodne lepsi nez soucasny wow
bohuzel se soe rozhodla z eq2 delat postupne wow a momentalni hybrid je nehratelny

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 04/05/2005 :  09:23:54  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
EQ2 som prestal hrat na zaciatku februara a tie zmeny ktore sa chystali sa mi zdali dobre (napr. urobenie vsetkych itemov atuned pridavanie solo kontentu atd.). Mozete mi nejak strucne zhrnut tieto zmeny a co pokaslali? Alebo je to tu niekde na fore uz zhrnute, pretoze tato hrami isteho casu prirastla k srdcu a teraz kvoli hraniu WoWu uz nemam cas sledovat EQ2 scenu. Inak pokial nezmenili craft, ktory bol skvely, tak aj keby bol zvysok nahovno stale mozem byt od rana do vecera zavrety v dielni
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 04/05/2005 :  09:30:13  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ripptor

EQ2 som prestal hrat na zaciatku februara a tie zmeny ktore sa chystali sa mi zdali dobre (napr. urobenie vsetkych itemov atuned pridavanie solo kontentu atd.). Mozete mi nejak strucne zhrnut tieto zmeny a co pokaslali? Alebo je to tu niekde na fore uz zhrnute, pretoze tato hrami isteho casu prirastla k srdcu a teraz kvoli hraniu WoWu uz nemam cas sledovat EQ2 scenu. Inak pokial nezmenili craft, ktory bol skvely, tak aj keby bol zvysok nahovno stale mozem byt od rana do vecera zavrety v dielni

Každý hybrid vypadá na pohled lákavě, ale ve skutečnosti stojí za hovno. To je jediný problém EQ2. Bohužel zásadní.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  09:46:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejzasadnejsi vec co udelali tak je ze diky celkovymu zjednoduseni hry - boostovani postav a zjednodusovani mobu a pridavani solo contentu se stalo ze ze hry vpodstate zmizel content mezi - to solnou 3 lidi a na to potrebujes 4 plny grupy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 04/05/2005 :  09:48:12  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
To sa tyka aj dungov? Takze teraz je mozne ist do dungu ako trojica a davat zltych mobov? Hmmm to som sa chcel k EQ2 vratit ked ma WoW omrzi. Dufam ze sa to o rok vybalancuje tak, ze z toho bude zas vyborne hardcore MMORPG.

Inak WoW na lev 60 sa zacina velmi napadne podobat staremu EQ2, akurat bez expy. Teda hra sa meni na item hunt aby som mohol ist do este brutalnejsich dungov na este brutalnejsi item hunt, co mne ako motivacia nestaci - byt 5 hod v instancii a nedostat ani expu ani item, lebo rollujem "6 stennou kockou"

Edited by - ripptor on 04/05/2005 10:07:28
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  10:23:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

To sa tyka aj dungov? Takze teraz je mozne ist do dungu ako trojica a davat zltych mobov? Hmmm to som sa chcel k EQ2 vratit ked ma WoW omrzi. Dufam ze sa to o rok vybalancuje tak, ze z toho bude zas vyborne hardcore MMORPG.

Inak WoW na lev 60 sa zacina velmi napadne podobat staremu EQ2, akurat bez expy. Teda hra sa meni na item hunt aby som mohol ist do este brutalnejsich dungov na este brutalnejsi item hunt, co mne ako motivacia nestaci - byt 5 hod v instancii a nedostat ani expu ani item, lebo rollujem "6 stennou kockou"

zluty moby da klidne dvojice , trojice healer bard tank dava klidne cerveny

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 04/05/2005 :  10:58:04  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Hmmm tak to je velka zmena, SOE skusa vsetko mozne a nejak sa im nedari. Takze vidim ze aj ti najvacsi zastancovia EQ2 prechadzaju na WoW. Aspon si uvedomia ake zabomisie boli ich posty ze WoW je pre male deti ze oni su ti pravi tvrdaci.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:02:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm tak to je velka zmena, SOE skusa vsetko mozne a nejak sa im nedari. Takze vidim ze aj ti najvacsi zastancovia EQ2 prechadzaju na WoW. Aspon si uvedomia ake zabomisie boli ich posty ze WoW je pre male deti ze oni su ti pravi tvrdaci.

no :) grafika wow je otresna ty 4 polygony na obrazovku da dost prace skousnout ale holt nez hrat hybrid mezi eq2 a wow tak jdu radsi rovnou do wow , kde si muzu uzit pvp a dokud expuju tak se aj to chozeni do instanci da pokladat za zabavny , i kdyz se me zda, ze jsou delany podle nejakyho jednoho vzoru akorat jsou tam jinak barevny pixely

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:22:01  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Grafika tychto dvoch hier je tak strasne odlisna uz v svojej uplnej prapodstate, ze bud milujes tu vo EQ2, alebo tu vo WoWe, je to ovela viac pocitove ako objektivne. Na mna dycha WoW brutalnou atmosferou komplexneho a fungujuceho sveta. Niekto to tu velmi pekne napisal - budem velmi volne citovat: EQ2 = nadherny velky a luxusny byt, ale bez nabytku, bez neporiadku. WoW = osumela garzonka v ktorej byva nejaky blazon, plna haraburdia, podivneho nabytku. Proste jeden rad holky jiny zas vdolky.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:27:22  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Jo, tak nejak. WoW je zatim hratelny jen proto, ze leze XP a mam motivaci se jit podivat na mista kde sem jeste nebyl. Grafika mi k srdci teda vubec neprirostla a musim rict ze se mi vubec nelibi. Ruzne lokace mi pripadaj malo napadite a dost si podobne. O instancich nemluve, ty jsou si jeste podobnejsi. (urcite sem nevidel vsechny a urcite jich je mnoho dostupnych jen na vyssich levelech). Ale popravde uz nic neocekavam od novych instancich kam lezu.

Moby sou neustale stejny... na levelu 5 zabijis Hyenu, na lvl 25 zabijis tu samou, jen silnejsi. To samy se tyka i ostatnich mobu... trosku deprimujici mlatit 60 levelu porad stejny zelvy.

PvP sem poradne neozkousel, i kdyz uz i tech par Honorable killu mam. Je to rozhodne zpestreni a dava to PvP zonam aspon trosku na dech dobrodruzstvi, kdyz uz nic jineho.

Na teamove hre mi vadi ze jde do skupiny jen 5 lidi (v EQ2 je to 6 a i to se mi zda malo... 8 by se mi libilo jako zlata stredni cesta).

Souboje ve WoW je proste placana o mackani 3-5 cudliku. Je jedno jestli stojim za tankem, vedle nej nebo pred nim, potvora hituje jen jeho (pokud dobre tauntuje) a zadne barrage nebo jine hity nikdo kdo blbe stoji nedostava.
60% potvor ma proste nastaveny ze s 5% HP utika pro pomoc... trosku trapne jednotvarny.

Zaverem bych to shrnul, ze dokud leze XP a mam chut na PvP, bude tahle komiksova placana zabavna.... dal uz o tom silne pochybuju.
Osobne sem presvedcen, ze vic jak 3 mesice me WoW nemuze bavit.... ale taky doufam ze do te doby bude datadisk k EQ2 a budu mit motivaci zase hrat poradnou MMORPG.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

ripptor
Starting Member

76 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:42:36  Show Profile Send ripptor a Private Message  Reply with Quote
Tvoj nazor uplne akceptujem, pretoze ma hlavu a patu. byt v EQ2 warrior, alebo healer bola uplna parada co sa tyka subojov v skupine, zodpovednost za ostatnych, pocit ze ked som dobry a viem co robit, tak to ide super. Ale napr scout/assassin isiel len "podla pristrojov", proste kukal health bary a na kom je aggro a stlacal furt dokola tie iste buttony, ked sa mob otocil, tak sa presunul znova za jaho chrbat, to tiez nebola velka vyhra Ked som isiel ako scout dungeon po 22:00 bolo takmer iste ze okolo 23:00 zaspim pocas mackania tych istych kombinacii. Inak suhlasim ze group suboje su placana. Mam ale pocit ze Blizzard to tak chcel, hlavne aby bolo aggro uplne nevyspitatelne,ale to je na dlhsiu debatu.

Vydrz WoWu 3 - 4 mesiace predpokladam aj ja, potom pauza a ked vyjdu datadisky sa rozhodnem ci EQ2, alebo WoW. Podla toho co sa pomeni/vylepsi.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/05/2005 :  11:42:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

... Grafika mi k srdci teda vubec neprirostla a musim rict ze se mi vubec nelibi ...

No osobne me se zase nelibi "porcelanova" grafika EQ2 kde 80% lidi vypada stejne ... ale jde jenom o to co kdo ma rad a co ne :)

Zbytek veci co jsi napsal jsou docela pravda, az na ty moby. I kdyz me taky stve ze po random scriptu kdyz maji malo hp utikaj, ale nezapomen ze je dost mobu ktery se treba healuju nebo te rootnu a pak utecu a strilej atd. Takze neni to tak jednoznacni malo hp = zdrhaaaaaam :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:01:21  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

... Grafika mi k srdci teda vubec neprirostla a musim rict ze se mi vubec nelibi ...

No osobne me se zase nelibi "porcelanova" grafika EQ2 kde 80% lidi vypada stejne ... ale jde jenom o to co kdo ma rad a co ne :)

ano v eq2 maji vsichni dost podobne vypadajici armor , ve wow vsechno ostatni :) napr tvorba charu jak bude vypadat me ve wow vubec nejak nezaujala , protoze stejne to vypada stejne akorat ma tech par pixelu jinou barvu podle toho co mam za robu

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:03:18  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zbytek veci co jsi napsal jsou docela pravda, az na ty moby. I kdyz me taky stve ze po random scriptu kdyz maji malo hp utikaj, ale nezapomen ze je dost mobu ktery se treba healuju nebo te rootnu a pak utecu a strilej atd. Takze neni to tak jednoznacni malo hp = zdrhaaaaaam :)

Co se tyka grafiky, tak se neda verit screenshotum, chce to videt v pohybu. Jinak je to samozrejme vec nazoru, ale rozhodne ti musim oponovat ze 80% lidi vypada v EQ2 stejne. To si troufam tvrdit, ze ve WoW jsou si postavy nekolikanasobne podobnejsi... kazdej ma to samy brneni a jeste ke vsemu vypada jak kaspar z cirkusu, pac ty 4 polygony se odlisujou ruzne svitivejma barvickama.

add malo hp a zdrhani
Ano, to delaj treba Kentauri... ma malo HP = Self heal, ma malo HP podruhe = utika
jinej typ dela malo HP = root a poodbehnuti, dalsi hit ho automaticky rozebehne pryc pro pomoc.
Je to proste trapny a nic na tom nezmeni to jestli se te predtim snazi rootnout, nebo se snazi helanout, vysledek je dycky predem danej... malo HP=fear pro pomoc

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:15:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Grafika a prostredi je zatim to nejlepsi co jsem v MMORPG videl... a mozna i na PC vubec. Genialni dilko. Nicmene chapu, ze to nekomu nemusi sedet... oblzvaste polygon-counterum :)

1vs1 mobovani je samozrejme o nicem, ale zajimave fighty sem mel se skupinkama mobu, kteri se navzajem lecili. Ale co si budeme namlouvat... AI ve vsech hrach stoji zaprd. Co delaji mobove v EQ jineho nez ve WoW? Co maji za super AI scripty?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:17:49  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Co se tyka grafiky, tak se neda verit screenshotum, chce to videt v pohybu. Jinak je to samozrejme vec nazoru, ale rozhodne ti musim oponovat ze 80% lidi vypada v EQ2 stejne. To si troufam tvrdit, ze ve WoW jsou si postavy nekolikanasobne podobnejsi... kazdej ma to samy brneni a jeste ke vsemu vypada jak kaspar z cirkusu, pac ty 4 polygony se odlisujou ruzne svitivejma barvickama.

add malo hp a zdrhani
Ano, to delaj treba Kentauri... ma malo HP = Self heal, ma malo HP podruhe = utika
jinej typ dela malo HP = root a poodbehnuti, dalsi hit ho automaticky rozebehne pryc pro pomoc.
Je to proste trapny a nic na tom nezmeni to jestli se te predtim snazi rootnout, nebo se snazi helanout, vysledek je dycky predem danej... malo HP=fear pro pomoc

Ja osobne preferuju stylizovanou grafiku WoW nez snahu o ultrafotorelistickou grafiku ale EQ2, ktera je ale dneska porad jeste nerealna, takze pusobi spis smesne nez realisticky.
WoW mam proste svuj "cartoonovej" styl. A to takovej kterej se me osobne moc libi.

Ad AI mobu - neboj, vsak oni se zacnou ve vyssich zonach chovat o poznani chytreji :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:27:27  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
Ja osobne preferuju stylizovanou grafiku WoW nez snahu o ultrafotorelistickou grafiku ale EQ2, ktera je ale dneska porad jeste nerealna, takze pusobi spis smesne nez realisticky.
WoW mam proste svuj "cartoonovej" styl. A to takovej kterej se me osobne moc libi.

Ad AI mobu - neboj, vsak oni se zacnou ve vyssich zonach chovat o poznani chytreji :)

EQ2 se rozhodne nesnazi o ultrafotorealistickou grafiku. Ma to proste svuj design a svou grafiku, ktera dost mozna naplnuje nejen predstavu tvurcu, ale i lidi co EQ2 hraji. Rozhodne na grafice EQ2 neni nic co by pusobilo smesne.... to se ovsem o "cartoon grafice" WoW rici neda... hlavne pri pouziti svitivych a vyblitych pastelovych barev.

Add AI mobu
Takze se muzu tesit na to, ze na vyssich levelech budou monstra, co uz budou delat zase porad dokola nejakou jinou vychytavku?
Tak na to se vazne tesim.

Proste EQ2 je co se tyka mobu a jejich AI jine... proste tezko popsatelny proc, ale je to diametralne odlisne a s placanim ve WoW se to srovnat neda.
Je to o tom si vyzkouset obe hry a pak to clovek muze srovnavat, jak grafiku, tak hratelnost. Jednoznacne mi vychazi ze EQ je o tridu vejs nez WoW... ale je to samozrejme muj subjektivni nazor a nazor hrace ktery MMORPG hraje uz nejakej ten rok a ma jine naroky nez nOOb, kterej jediny co kdy hral byla UO na freeshardech.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:28:14  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presne tak.. WoW ma STYL. Coz se v dnesni dobe moc nevydi. Navic animace je tam naprosto genialni. EQ2 je jen pokus o realinou grafika... bohuzel zatim jen pokus... a animace... ble.

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:37:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jaky animace ma wow ? jsem si asi zadne jeste nevsiml
efekt kouzel bud leti ohniva koule nebo vetsi ohniva koule to jim asi moc prace nedalo

chuze normalne je stejne spatna jako v boji - aneb neni mezi tim rozdil

ja porad nevim jakou animaci mate na mysli ze ve wow je, nebo co vnimate proc je grafika eq2 podle vas prazdna , co vam tam chybi ? ja vim naprosto presne co me chybi v grafice wow - vic prace grafika abych videl rozdil mezi tim co castim abych videl rozdil kdyz nekdo bezi v boji a tim kdyz bezi normalne (myslim jinej rozdil nez ze ma mec za pasem nebo ho drzi v ruce)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:40:11  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy
Presne tak.. WoW ma STYL. Coz se v dnesni dobe moc nevydi. Navic animace je tam naprosto genialni. EQ2 je jen pokus o realinou grafika... bohuzel zatim jen pokus... a animace... ble.

Muzes mi teda prosim nejak definovat co je to realna grafika?

Ano, WoW ma svuj styl... proste je to komiksova grafika ktera se mi nelibi, jako se mi nelibi Asijska Manga, stejne tak jako se mi nelibi daleko jinych veci a jine graficke styly.
Libi se mi proste grafika EQ2, grafika stare UO, DAoC a jne... libi se mi treba airbrushe, ale nic z toho bych si netroufal nazvat realnou grafikou.
Realita je jen jedna, ale vy evidentne zijete jeste ve virtualni cartoonove.

Btw jak se pozna genialni animace?
Jako ze se postavy pohybujou jako v realu?
Nebo ze ve vode plaves jako v realu?

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:43:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
prostě každý má nějaké cítění grafiky, jak mu co sedne, to že Kuzmik a pertha patří mezi 4 procentní lidi co se jim líbí EQII grafika ... prostě nikdo není dokonalý

Edited by - spajdr on 04/05/2005 12:44:27
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:45:52  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale je to samozrejme muj subjektivni nazor a nazor hrace ktery MMORPG hraje uz nejakej ten rok a ma jine naroky nez nOOb, kterej jediny co kdy hral byla UO na freeshardech.

:))) Tak tomu rikam ubijejici argument. Jsem zcela paralizovan (smichem) Vydrz, jen co se seberu ze zeme a vydycham.

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:46:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ale je to samozrejme muj subjektivni nazor a nazor hrace ktery MMORPG hraje uz nejakej ten rok a ma jine naroky nez nOOb, kterej jediny co kdy hral byla UO na freeshardech.

:))) Tak tomu rikam ubijejici argument. Jsem zcela paralizovan (smichem) Vydrz, jen co se seberu ze zeme a vydycham.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:47:46  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

prostě každý má nějaké cítění grafiky, jak mu co sedne, to že Kuzmik a pertha patří mezi 4 procentní lidi co se jim líbí EQII grafika ... prostě nikdo není dokonalý

myslis ty 4% lidi, kterym se libi grafika ktera vyuziva veskere moderni dostupne technologie vertex shaderu, pixel picicurinek, vyhlazovani adt. atd. atd?

myslis ty 4% kvuli kterym se vlastne vyvyji novy HW a nove technologie pro dokonalejsi grafiku?

nebo ty 4% co se jim libi grafika Far Cry, Doom 3, HL2 atd.?

proste kurva ktery ty 4% mas na mysli???

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:48:14  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tragedy

Ano, WoW ma svuj styl... proste je to komiksova grafika ktera se mi nelibi, jako se mi nelibi Asijska Manga, stejne tak jako se mi nelibi daleko jinych veci a jine graficke styly.
Libi se mi proste grafika EQ2, grafika stare UO, DAoC a jne... libi se mi treba airbrushe, ale nic z toho bych si netroufal nazvat realnou grafikou.
Realita je jen jedna, ale vy evidentne zijete jeste ve virtualni cartoonove.

Chaby pokus o flame. Mel by jsi se este na chvili vratit (asi na Mageo :) potrenovat ;)

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:50:45  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

To neni argument, to je jen vysvetleni proc ja mam takovyto subjektivni nazor.
Tak se zvedni ze zeme, prestan se tlemit chytraku, naber novy dech a zacni premejslej o tom co jsou argumenty

Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:52:20  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

quote:

:)))) No jasne, pan #2 jiz take nema argumenty takze prejdeme na kritiku pravopisu a v tom pripade nema smyl tu dal nic resit. Prave si ukazal co presne jsi zac ;)))

Edited by - Herbicid on 04/05/2005 12:55:03
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:53:44  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Fakt nechapu proc lidi delaj co je nebavi nebo se jim nelibi. V praci by se to jeste dalo pochopit, ale pri zabave me nad tim rozum zustava stat

Black
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:54:11  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To neni argument, to je jen vysvetleni proc ja mam takovyto subjektivni nazor.
Tak se zvedni ze zeme, prestan se tlemit chytraku, naber novy dech a zacni premejslej o tom co jsou argumenty

Oki, dam ti druhy pokus. Ted zkus hledat pod heslem ironie.

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:54:39  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Chaby pokus o flame. Mel by jsi se este na chvili vratit (asi na Mageo :) potrenovat ;)

Ten chaby pokus o flame jsou ubijejici argumenty na vas argument o realne grafice. Asi si mel zustat na te zemi a nezkouset premejslet, ocividne ti to dela problemy

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:55:59  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

:)))) No jasne, pan #2 jiz take nema argumenty takze prejdeme na kritiku pravopisu a v tom pripda nema smyl tu dal nic resit. Prave si ukazal co presne jsi zac ;)))

prvne cti pak pis, pokud to nezvladas nediskutuj
moje argumenty tady mas o kus vys, ale nejak nikdo nenasel odvahu na ne reagovat - zrejme protoze by se zmohl jen na chaby vykrik plny hrubych cestinarskych chyb

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:56:56  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Fakt nechapu proc lidi delaj co je nebavi nebo se jim nelibi. V praci by se to jeste dalo pochopit, ale pri zabave me nad tim rozum zustava stat

Ty si nikde nehral hru, ktera byla hratelna, a na cas i zabavna s tim, ze po graficke strance se ti moc nelibila?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:58:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja jsem nikde nenapsal - v poslednich dnech, ze by se me wow nelibilo, jen rikam ze grafika wow je na moje pozadavky strasne chuda a ty 4 cary nakresleny svitivou pastelkou jsou na dnesni pomery dost odflakla prace

a ze absolutne nevim co bych ve wow delal po dosazeni lvl 60

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  12:58:21  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ten chaby pokus o flame jsou ubijejici argumenty na vas argument o realne grafice. Asi si mel zustat na te zemi a nezkouset premejslet, ocividne ti to dela problemy

Moc hulis :) Precti si prosim znova co jsme napsali, ktera ze z her ma pokus o superfotorealistiku a snad ti dojde, ze jsi byl s incriminovanym prispevkem zcela "mimo misu"

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:00:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

myslis ty 4% lidi, kterym se libi grafika ktera vyuziva veskere moderni dostupne technologie vertex shaderu, pixel picicurinek, vyhlazovani adt. atd. atd?

myslis ty 4% kvuli kterym se vlastne vyvyji novy HW a nove technologie pro dokonalejsi grafiku?

No první příklad to asi nebude, protože WOW využívá jak vertex tak i pixel shadery, vyhlazování není věc ani tak hry jako spíš grafické karty a ovladače.
Myslel jsem to, že vy dva nemáte grafické cítění jako většina lidí. Ve WOW se stromy zrovna třeba moc nepovedly, ale prostředí je uvěřitelné, oproti tomu co předvádí EQII, kde všechno působí nudně a suše. U WOW dýchá vše atmosférou. A jsem velmi rád že nepatřím do vaší skupiny, co žerou EQII a podobné sračky výše jmenované
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:01:30  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ty si nikde nehral hru, ktera byla hratelna, a na cas i zabavna s tim, ze po graficke strance se ti moc nelibila?

Ne, bud se me neco libi a nebo nelibi. Nic mezi (v ramci zabavy) neni. Bud prevazi argumenty pro a pak jsem spokojenej a nesnazim se zbytecnym plyvanim si tu radost zkazit. A nebo proti a pak hledam neco jineho.

...ale ocividne vy se bud bavite ve WoW jinak by ste ho nehrali a nebo se nudite v praci a jen tak ste se rozhodli si zaflamovat a ukazat tem co je woW bavi jaky sou chudaci ze se jim nelibi EQ nebo nedejboze uber DAoC

Black
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:06:20  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

:)))) No jasne, pan #2 jiz take nema argumenty takze prejdeme na kritiku pravopisu a v tom pripda nema smyl tu dal nic resit. Prave si ukazal co presne jsi zac ;)))

prvne cti pak pis, pokud to nezvladas nediskutuj
moje argumenty tady mas o kus vys, ale nejak nikdo nenasel odvahu na ne reagovat - zrejme protoze by se zmohl jen na chaby vykrik plny hrubych cestinarskych chyb

Hmm, zadny argument nikde nevidim. Jen tvuj subjektivni nazor proc se ti WoW nelibi. A nevidim duvod proc bych ti ho mel vyvracet. Me se proste WoW libi, EQ2 taky nevypada spatne, ale nehral jsem ho takze ho nesoudim. Jedine co jsem rekl je, ze se mi vice libi cesta stylizovane grafiky jakou ma WoW nez snaha o neco co stejne nedopadne tak jak je zamysleno, protoze soucasnej HW na to nema.

Flame uz z toho vytvarite vy, prekrucovanim toho co bylo napsano. Nevim jestli opravdu nechapete, nebo jenom nechcete chapat a pridavate si tam dalsi veci sami :)

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:09:06  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
No první příklad to asi nebude, protože WOW využívá jak vertex tak i pixel shadery...

Windows® System 98/ME/2000/XP OS:

800 MHz or higher CPU
256 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with hardware transform and lighting, such as GeForce 2 or better
4 GB or more of available hard drive space .....

Sem tak nejak netusil co vsechno umi ta moje stara GeForce 2 s 32MB pameti. Ze ja vul kupoval lepsi grafiku, kdyz nejnovejsi graficke technologie pouzite ve WoW by mi na ni behali

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:09:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, bud se me neco libi a nebo nelibi. Nic mezi (v ramci zabavy) neni. Bud prevazi argumenty pro a pak jsem spokojenej a nesnazim se zbytecnym plyvanim si tu radost zkazit. A nebo proti a pak hledam neco jineho.

...ale ocividne vy se bud bavite ve WoW jinak by ste ho nehrali a nebo se nudite v praci a jen tak ste se rozhodli si zaflamovat a ukazat tem co je woW bavi jaky sou chudaci ze se jim nelibi EQ nebo nedejboze uber DAoC

jo wow me bavi , dokonce me nevadi ani styl grafiky , klidne at je takovejhle komixovej, ale co me fakt "vadi" nebo spis mrzi, ze si nedali vic prace at uz s odlisenim postav - proc jsou vsichni undeadi stejne velci tlusti tenci ?
animace kouzel - proc maji vsechny kouzla jedne tridy stejnou animaci nebo pripadne nemaji vubec zadnou ?
modely prostredi - proc kdyz prijdu ke keri tak to vypada jak zeleny pletivo z hornbachu ? proc kdyz nahodou zapadnu za koren tak vidim ostry hrany misto toho jak by koren mel vypadat ?

aneb proc je grafika wow docela dobra, ale jen kdyz si dam maximalni oddaleni abych nevidel detaily

proc muze v eq2 vypadat strom jako strom ? proc kdyz v nektulosu vychazi slunce a sviti mezi stromy tak to muze vypadat uveritelne a ve wow ne ? proc je to vsechno ve wow tak "odflakly"

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2784 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:10:58  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nakej problem s uber DAoCem? Abych si te nepodal v realu!

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:11:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Realna grafika je ta, ktera se sanzi tvarit, jako realita. Stejne jako realisticky portret se snazi co nejvice priblizit skutecnosti Nevim co na tom nechapes. A o to se EQ dle meho snazi a tak na me pusobi.

Jak se pozna genialni animace? Prave tim, ze se postavy nepohybuji jako v realu (zadny motion capture jak je ted zvykem), ale ze je vse animovane hezky rucne. Vsechny pohyby na sebe naprosto plynule a logicky navazuji, navzajem se kombinuji a doplnuji. Pokud si nekdy videl napriklad "Lviho krale" a poznas rozdil v animaci napriklad od "Boba a Bobka", tak bys mohl vedet o cem mluvim.

2 Pertha: Pokud sis nevsiml, tak ve svete WoW nejsou animovane pouze postavicky hracu.

Tragedy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:13:59  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jenze to je prave ono... ja neposuzuju grafiku podle poctu polygonu a podle vyuziti nejaky pixel a maping shaderu. ty sou mi naprosto burt. Napriklad Indana Jones 4 nemel ani pixel ve 3D a doted ho povazuju za jednu nejlepe graficky zpracovanych her.

Tragedy
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:14:33  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
No první příklad to asi nebude, protože WOW využívá jak vertex tak i pixel shadery...

Windows® System 98/ME/2000/XP OS:

800 MHz or higher CPU
256 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with hardware transform and lighting, such as GeForce 2 or better
4 GB or more of available hard drive space .....

Sem tak nejak netusil co vsechno umi ta moje stara GeForce 2 s 32MB pameti. Ze ja vul kupoval lepsi grafiku, kdyz nejnovejsi graficke technologie pouzite ve WoW by mi na ni behali

A pojmy minimalni, doporucene a maximalni pozadavky na HW znas? A do Video options jsi se uz dival? Hral si uz vubec WoW nebo tu jen placas? A zasadil jsi uz letos kytky?

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:14:47  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Flame uz z toho vytvarite vy, prekrucovanim toho co bylo napsano. Nevim jestli opravdu nechapete, nebo jenom nechcete chapat a pridavate si tam dalsi veci sami :)

Mno kdyz to vemu od zacatku, proc nekdo reaguje na muj post o tom, ze pro me je WoW komiksova placana (prelozeno: dobra odreagovacka). A ze EQ2 je pro me jako MMORPG titul lepsi hra, se zajimavejsi grafikou, s vetsim narokem na hrace, s lepsim AI NPC atd. atd.???

Proste jsem se vyjadril a neutocil sem na nekoho ze je to hlupak ze 4% mensiny, netvrdil jsem ani ze EQ2 ma nejgenialnejsi grafiku na PC vubec a ani jine plky.
Rekl sem vlastni nazor a vy si mejte jakej chcete.... narozdil odeme nemuzete srovnavat EQ2 vs WoW.... dost pochybuju ze ste si v EQ2 udelali postavu a aspon 30lvl... je spis mozne ze ste EQ2 ani nevideli jinde, nez na sreenshotech.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:15:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tragedy a co se tam animuje tak vyrazneji jinak nez postavicky hracu ?

animace mobu radsi ani rozebirat nechci tam jsou strasny prasarny, jako priklad vlk co jde z kopce se pohybuje ve vodorovne poloze (predni tlapy mu chvilema visej ve vzduchu)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/05/2005 :  13:20:02  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
A pojmy minimalni, doporucene a maximalni pozadavky na HW znas? A do Video options jsi se uz dival? Hral si uz vubec WoW nebo tu jen placas? A zasadil jsi uz letos kytky?

Rozdil mezi minimalnima a maximalnima pozdavakama jeste poznam. Ale pokud mi WoW beha 100 let stare karte, nemuze proste vyuzivat nejnovejsi technologie... sorry, ale je to tak nejak logicke.

A vubec.... nechces mi snad tvrdit, ze EQ2 a WoW vyuzivaj stejne graficke technologie a po technologicke strance je grafika obou her na stejne urovni

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,47 seconds. on eygor Snitz Forums 2000