Author |
Topic  |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:13:36
|
quote: Originally posted by Mamut
quote: Originally posted by Pertha
uplne staci, ze hraje na SM rodier , to je duvod na kterej neni argument
Taky jsem z toho měl hrůzu a kupodivu se nijak neprojevuje   .
jo kdyz takle vlezl do ao tak vsichni dali /ignore rodier a uz se neprojevoval a za 2 dny s ao skoncil :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:33:18
|
rodier,zmrdimor,....
Ale treba bude lepe, dneska se udajne rozpadli DD....
|
Edited by - Chick on 19/04/2005 14:36:55 |
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:45:24
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Miratu
Dobře, napsal jsem to moc "zhruba" ale doufal jsem že to lidi pochopí. Samozřejmě myslím "tu" komunitu, se kterou jsme se setkávali dnes a denně v UO nebo EQ... myslím "tu" komunitu kolem "jsme nejlepší v republice" guild a klanů... myslím "tu" komunitu "už to stojí za hovno jdeme prudit jinam" 
myslím, že kdo sleduje toto forum, tak občas zahlédne typické příklady těch lidí... je jich tu dost 
nejsem na ty lidi nijak nasranej ani nejsem předujatej... beru je jaký jsou a ne vždycky z nich vypadne jen "flam" a nadávky typu "ty noobe", ale už se s nimi prostě potkávat nechci ...
Samozrejme mas pravdu, taky jsem na SM potkal uz par lidi s kteryma fakt nechi uz nic mit, ale kvuli tomu prece nehazim spinu na vsechni. Je to tvoje pravo kde chces hrat a s kim, ale jeslti jsi myslil ze pubertak chick ( s ukredenim nickem, asi se citi uber, njn ) bude o neco lepsi a jeho kamosi co se tu projevuju jako fakt toalni detska ( v rl je neznam, ale projev na foru je desnej ) tak prosim. Velka populace lidi z jednoho statu nese riziko ze tam budu i kreteni, ale zaroven i moznost ze tam bude pochromadi parta super lidi a to za to stoji, alespon me. Period.
Pisu tady ja, jak mi pripada tvuj projev, ne tak si nech ty svoje reci pro sebe a bez si lecit komplexy nekam jinam btw. jestli mam dobre informace tak jsem starsi nez ty "pubertaku" a opravdu nevim co myslis tim nickem (pouzivam ho uz nekolik let...) teda jestli jsem to po tobe dobre precetl protoze na to kolik je ti let ses psat jeste asi nestihl naucit... |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 15:48:31
|
quote: Originally posted by Chick
Pisu tady ja, jak mi pripada tvuj projev, ne tak si nech ty svoje reci pro sebe a bez si lecit komplexy nekam jinam btw. jestli mam dobre informace tak jsem starsi nez ty "pubertaku" a opravdu nevim co myslis tim nickem (pouzivam ho uz nekolik let...) teda jestli jsem to po tobe dobre precetl protoze na to kolik je ti let ses psat jeste asi nestihl naucit...
No jak je vidět, tak věk není až tak sázka na jistotu, kdo má inteligentnější projev...
P.S.: Jsem rád, že nechceš za námi Chicku na SM, chybět nám nebudeš a mi tobě také ne  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 16:12:47
|
rodier,zmrdimor,....
Ale treba bude lepe, dneska se udajne rozpadli DD....
nj, vypada to tak :) jsem si rikal uz od zacatku ze tyhle "hurapodtevsiciknam" guildy nebudou mit velke trvani |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Jardizz
Starting Member
5 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 16:43:04
|
pokoušíme se na Ragnarosu založit guildu také pro ally, takže jestli má někdo zájem, ozvěte se.. web je zatím under construction, pracuje se na tom .-) "Mists of Azeroth" , icq 308426222 |
Edited by - Jardizz on 19/04/2005 16:44:30 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 16:48:34
|
uplne staci, ze hraje na SM rodier , to je duvod na kterej neni argument
Taky jsem z toho měl hrůzu a kupodivu se nijak neprojevuje   .
asi mi neco uniklo  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 16:54:12
|
rodier,zmrdimor,....
tak jestli tohle je jeden clovek, tak uz tomu zacinam asi rozumet , cetl sem si forum DD a tam se zmrdimor projevoval trosku divne, tady na foru s rodierem nemam problem... |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 18:46:29
|
Co rikate na sever Vashj ??? budem sledovat ako sa zvysuje pocet hracov, inak to vyzera dobre :) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 20/04/2005 : 19:41:33
|
Nevite proc u realm statusu je u Thunderhorn (normal) vykricnik kdyz je low?? Doufejme ze to oddelaj... CZ/SK, kteri chtej na normal tak je Thunderhorn super volba..)) |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 21/04/2005 : 02:22:18
|
quote: Originally posted by Gorog
Nevite proc u realm statusu je u Thunderhorn (normal) vykricnik kdyz je low?? Doufejme ze to oddelaj... CZ/SK, kteri chtej na normal tak je Thunderhorn super volba..))
"Low" znamena ze je tam v tomto okamziku nalogovano malo lidi "!" znamena ze celkovy pocet vsech charakteru na serveu je opravdu vysoky. |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 10:02:32
|
herbicide dej mi tvoje icq :) potrebuju se na neco zeptat a etc.. |
For The HORDE !! |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 10:54:54
|
quote: Originally posted by bluuN
herbicide dej mi tvoje icq :) potrebuju se na neco zeptat a etc..
Tak uz je v profilu :) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 12:28:38
|
Hele, od kolko ludi sa zacinaju robit fronty ?
|
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 12:31:22
|
quote: Originally posted by Hosty
Hele, od kolko ludi sa zacinaju robit fronty ?
3000 |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 16:55:02
|
hele, na bloodfeather je stale malo ludi, a ako tak pozorujem, tak ani moc nepribuda. ja pojdem asi tam |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 17:16:12
|
hele, na bloodfeather je stale malo ludi, a ako tak pozorujem, tak ani moc nepribuda. ja pojdem asi tam
dragonmaw v primatime je high. fronty sem jeste nezazil.low populace je imho onicem + ked to nepribuda |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 17:20:14
|
quote: Originally posted by Sacrifice
hele, na bloodfeather je stale malo ludi, a ako tak pozorujem, tak ani moc nepribuda. ja pojdem asi tam
dragonmaw v primatime je high. fronty sem jeste nezazil.low populace je imho onicem + ked to nepribuda
jo to jo, low je onicom, na to som zabudol...na dragonmawe teda nejsu fronty... Hmm, tak este premyslim :D |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 22/04/2005 : 17:34:37
|
Tak idem na Ragnaros, konecne rozhodnutie(dufam:D) uz vas nebudem otravovat |
Edited by - Hosty on 22/04/2005 17:35:03 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 23/04/2005 : 12:26:53
|
eh, z Ragnarosu odislo asi 700 ludi. A to vsetko bola horda |
Edited by - Hosty on 23/04/2005 12:27:03 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 10:34:59
|
Nechoďte na SM, jsou tam děsný fronty - včera, neděle večer, se čekalo hnusných 5 minut  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 10:40:30
|
eh, z Ragnarosu odislo asi 700 ludi. A to vsetko bola horda
odeslo 700 lidi? vzdyt Ragnaros jede as 14 dni ne? kdo tam teda zustal? ;D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 10:50:43
|
quote: Originally posted by Marigold
Nechoďte na SM, jsou tam děsný fronty - včera, neděle večer, se čekalo hnusných 5 minut 
coze 5 minut ale blbost vcera jsme byli v instanci dva z peti lidi LD a 15 -20 minut fronta
todle je neco naprosto otresnyho |
|
 |
|
Jardizz
Starting Member
5 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 12:31:57
|
he? a na tom si byl kde? denně tam přibyde asi 500 lidí, horda lehce vede.. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 12:39:45
|
quote: Originally posted by Jardizz
he? a na tom si byl kde? denně tam přibyde asi 500 lidí, horda lehce vede..
Pokud beres svoje cisla ze "Scitani lidu" tak se jedna o chary a ne o accounty. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 15:49:39
|
No to tam bola nejaka chyba, za chvilu ked som sa kukol tak to bolo zasa ok :) inak je toto dost presne ? mne sa to v par veciach nezda: http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=server - napr. dragonmaw tam ma nejak 13,9k char. a Shadow Moon ma cez 8k. A na www.worldofwarcraft.com tam je zaznacene, ze Shadow Moon je uz "technically full" a dragonmaw tam tak zaznaceny neni(a to "ma mat" viac charov ako shadowmoon(podla warcraftrealms.com)) je nejaky presnejsi zoznam ???
|
Edited by - Hosty on 25/04/2005 15:51:04 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 18:41:40
|
No stránky http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=server mi přijdou poněkud poťapaný protože před nedávnem bylo na SM 13500 charů a rozhodně poměr hordy byl 1:1,2 k alianci a ne tahle blbost: Shadow Moon PVP 2,822 (34%) 5,524 (66%) 1 : 2 8,346 Moc nevěřím, že by tolik lidí odešlo od aliance, zvláště když v reálu je aliance všude daleko víc než hordy.
Jinak fronty jsou na SM jedině v neděli v podvečer, cca 120 lidí a 5-10 min čekání, jindy nejsou. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
Edited by - Mamut on 25/04/2005 18:43:34 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 21:34:59
|
Jinak fronty jsou na SM jedině v neděli v podvečer, cca 120 lidí a 5-10 min čekání, jindy nejsou.
dnes - vykoplo nas to komplet celou grupu - fronta 15 minut - konec instance v cca 3/4 |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 23:18:29
|
Jinak fronty jsou na SM jedině v neděli v podvečer, cca 120 lidí a 5-10 min čekání, jindy nejsou.
dnes - vykoplo nas to komplet celou grupu - fronta 15 minut - konec instance v cca 3/4
Nechapu preco maji furt vsichni DC.:) ja ho mel za ty 2 mesice hrani cca 3x(byly to masove vypadky serveru vzdy).A to mam dost slaby komp. wtf??... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 25/04/2005 : 23:56:15
|
quote: Originally posted by beldor5
dnes - vykoplo nas to komplet celou grupu - fronta 15 minut - konec instance v cca 3/4
Nechapu preco maji furt vsichni DC.:) ja ho mel za ty 2 mesice hrani cca 3x(byly to masove vypadky serveru vzdy).A to mam dost slaby komp. wtf??...
ja jich mel vic protoze dycky delam kraviny na koni a jak vsichni vime tak kdyz se clovek toci jak maniak a pritom skace tak ma klient docela slusnou tendenci padat :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Topic  |
|