Author |
Topic  |
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:26:41
|
quote: Originally posted by Tragedy
quote: Originally posted by bluuN
quote: Originally posted by beldor5
Chtělo by se to domluvit na nejakem serveru protoze uz jsem nesnesl na Shadow moonu ty koncovky v nicku CZ tak jsem sel na Sylvanas tak by to chtelo se predem domluvit ti co budou chtit jit na novy server, nebo ti co jdou na SM, nebo na uplne jiny........myslim tim pro hrace ve druhe varce co ma tento mesic prijit
hehe ,tak schvalne,jak dlouho jsi na SM hral (jmeno/level) at se pobavime(mas nejakeho lvl 4 gnomika ownera?) 
btw:posledni dobou se na todle forum chodim uz snad jenom zasmat,njn odvracena strana popularizace mmorpg se zacina projevovat :d
nejvic sem mel asi UD priesta 22 lvl protoze jsem to furt stridal jak za hordu tak alianci. Kdybych hral za jednu tak mam asi tedka lvl kolem 40-50 lvl
A kdy ze si zazil ty fonty prosimte?
jaky fonty ??? |
For The HORDE !! |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:30:30
|
Bluun: Eh :) sorry sem myslel, ze si stezuje na fronty a ono si stezujes na nicky  |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:33:52
|
Bluun: Eh :) sorry sem myslel, ze si stezuje na fronty a ono si stezujes na nicky 
ne na fronty :) ani mi nevadi ty nicky s CZ ale proste vetsina hracu na SM jsou levly velky a malo jsou maly lvly :( takze je to horsi nez na novem serveru kde jsou skoro vsechni stejny lvl a to je myslim lepsi byt s tema nejvetsima lvlama i kdyz tam nejsou cesi (ale to neva :D) v kontaktu. Sem zvedam kam pujdou ti co tedka dostanou wowa a na jaky server pudou
Kdybych ja chuj hral za 1 postavu furt tak np ale sem hnup a furt sem to stridal a to me sereeee :) tak sem sel kde jsou tak na stejnym lvlu :D
a kdyz budu chtit jit na jiny server tak ta postavu budu mit i na to jinem serveru nebo se mi vymaze ????? |
For The HORDE !! |
Edited by - bluuN on 15/04/2005 10:42:50 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:45:32
|
nase invaze z eq2 pujde na SM :D |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:48:18
|
Bluun: Eh :) sorry sem myslel, ze si stezuje na fronty a ono si stezujes na nicky 
ne na fronty :) ani mi nevadi ty nicky s CZ ale proste vetsina hracu na SM jsou levly velky a malo jsou maly lvly :( takze je to horsi nez na novem serveru kde jsou skoro vsechni stejny lvl a to je myslim lepsi byt s tema nejvetsima lvlama i kdyz tam nejsou cesi (ale to neva :D) v kontaktu. Sem zvedam kam pujdou ti co tedka dostanou wowa a na jaky server pudou
Kdybych ja chuj hral za 1 postavu furt tak np ale sem hnup a furt sem to stridal a to me sereeee :) tak sem sel kde jsou tak na stejnym lvlu :D
a kdyz budu chtit jit na jiny server tak ta postavu budu mit i na to jinem serveru nebo se mi vymaze ?????
postava ti ostane na servri, kde si ju zalozil
a neviem co ta sere, ze si skusal viacero postav, ja tiez uz hram svoju 3. postavu a nemam viac ako 35 lvl ani z jednou ale hram to preto, lebo ma to tak bavi a vobec nemam problem s tym, ze niekto ma 60 davno a pod, proste je to o zabave |
 |
|
bluuN
Starting Member
53 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 10:59:09
|
quote: Originally posted by Murro
a kdyz budu chtit jit na jiny server tak ta postavu budu mit i na to jinem serveru nebo se mi vymaze ?????
postava ti ostane na servri, kde si ju zalozil
a neviem co ta sere, ze si skusal viacero postav, ja tiez uz hram svoju 3. postavu a nemam viac ako 35 lvl ani z jednou ale hram to preto, lebo ma to tak bavi a vobec nemam problem s tym, ze niekto ma 60 davno a pod, proste je to o zabave
ja jich nemam 3 ale tak 30 za obe strany a furt nevim s kym hrat :D |
For The HORDE !! |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:21:58
|
quote: Originally posted by Pertha
nase invaze z eq2 pujde na SM :D
wtf? explain ! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:26:56
|
quote: Originally posted by Colldor
wtf? explain !
Nic.. proste se jde nudit do WoW mezi nejhorsi komunitu co kdy videl  |
Edited by - Tragedy on 15/04/2005 11:30:01 |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:32:57
|
... a to jenom proto, aby lidi zprudili tim, ze se diky nim zase zacnou tvori fronty ;)))) |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:34:35
|
Mě jenom zaráží, jak někteří hráči "hordy" tady postujou svůj názor např. na DD že jsou vlastně dementní a je radost je kosit. Já osobně v DD sem, guilda nefunguje nějak úžasně ale poznal jsem tam pohodové lidi. A o tom to je. Poznat dobré lidi a pak si snima založit guildu :o)
Ale co chci říct je, že "demence je věčná a je na obou stranách" tak si to pls uvědomte. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:38:55
|
quote: Originally posted by beldor5
Chtělo by se to domluvit na nejakem serveru protoze uz jsem nesnesl na Shadow moonu ty koncovky v nicku CZ tak jsem sel na Sylvanas tak by to chtelo se predem domluvit ti co budou chtit jit na novy server, nebo ti co jdou na SM, nebo na uplne jiny........myslim tim pro hrace ve druhe varce co ma tento mesic prijit
hehe ,tak schvalne,jak dlouho jsi na SM hral (jmeno/level) at se pobavime(mas nejakeho lvl 4 gnomika ownera?) 
btw:posledni dobou se na todle forum chodim uz snad jenom zasmat,njn odvracena strana popularizace mmorpg se zacina projevovat :d
nejvic sem mel asi UD priesta 22 lvl protoze jsem to furt stridal jak za hordu tak alianci. Kdybych hral za jednu tak mam asi tedka lvl kolem 40-50 lvl
Sory ale kdyz nekdo napise ze pro svuj odchod ze servru mel s prominutim takovej "idiotskej" duvod tak zacinam premyslet jestli v posledni dobe nezacali zavadet internet do psychyatrickych ustavu....
boze kolik lidi s CZ ve jmenu jsi potkal?? ja tri a to hraju od releasu..... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:42:06
|
Možná že jsou tam jen 3 s CZ a všichni je pořád potkáváme  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:47:04
|
quote: Originally posted by Luka
Možná že jsou tam jen 3 s CZ a všichni je pořád potkáváme 
Heh, ja ty vase "Death Dealers CZ" nepocitam .... ty vidam valet se mi pod nohama kazdej den |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:49:40
|
Stejně jako chipsy pod tvym PC ?  |
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 11:59:47
|
takze uz vim minimalne o dvou ceskych gildach za hordu na novem serveru Ragnaros, my uz mame asi 22 clenu a to jsem zalozil stranky gildy asi ve stredu :)
kdo by se chtel jeste pridat samozrejme muze: http://darkgathering.xhosting.cz |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:09:31
|
wtf? explain !
co je na tom tak nepochopitelnyho, ze my jsme konecne pochopili, ze jedina uber hra je wow a jedinej uber server je SM a jedina uber strana je horda ? |
|
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:14:29
|
quote: Originally posted by Pertha co je na tom tak nepochopitelnyho, ze my jsme konecne pochopili, ze jedina uber hra je wow a jedinej uber server je SM a jedina uber strana je horda ?
To vam to ale trvalo  |
Black |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:49:27
|
quote: Originally posted by Chick
takze uz vim minimalne o dvou ceskych gildach za hordu na novem serveru Ragnaros, my uz mame asi 22 clenu a to jsem zalozil stranky gildy asi ve stredu :)
kdo by se chtel jeste pridat samozrejme muze: http://darkgathering.xhosting.cz
Skoda, kdybyste hrali ali, mozna by i udelal aliancni char :) hordu se my necche zase hrat ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 12:50:14
|
wtf? explain !
co je na tom tak nepochopitelnyho, ze my jsme konecne pochopili, ze jedina uber hra je wow a jedinej uber server je SM a jedina uber strana je horda ?
/tell me ingame, negre  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:11:09
|
wtf? explain !
co je na tom tak nepochopitelnyho, ze my jsme konecne pochopili, ze jedina uber hra je wow a jedinej uber server je SM a jedina uber strana je horda ?
/tell me ingame, negre 
no odeslo nam to ze skladu nekterym vcera nekterym predevcirem takze jeste tejden dva :) |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:16:45
|
a kdo vsechno nam tam bude delat tu frontu ? |
lastfm |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:17:30
|
quote: Originally posted by Rashaverak
a kdo vsechno nam tam bude delat tu frontu ?
no to uvidite :) ale je nas jen 5 zatim i kdyz dalsi dva asi pujdou taky :D |
|
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:50:13
|
SAKRA zrovna jsem se dival a SM ma medium populaci, ze by uz hraci prechazeli k nam na novy server :))))) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:53:54
|
SAKRA zrovna jsem se dival a SM ma medium populaci, ze by uz hraci prechazeli k nam na novy server :)))))
A nebo ze jsou dve hodiny odpoledne? |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 13:59:52
|
SAKRA zrovna jsem se dival a SM ma medium populaci, ze by uz hraci prechazeli k nam na novy server :)))))
V realm statusu je zobrazovana AKTUALNI populace. Pokud mu nezmizel pred jmenem a to nezmizel, tak je furt VERYHIGHPOP! |
Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok] @Herbicid - Champions Online, Star Trek Online
There are many worlds where I visited already Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
|
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 15/04/2005 : 14:00:59
|
Jen ať dou... Doufam že to lidi s příchodem na SM nepřeženou... Když si vzpomenu na ty fronty co tam byli tak mě oblévá horko... komu by se chtělo čekat někdy 20-30minut? Zvláště pak jakmile tam sou lagy a člověk musí reload... |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 09:10:17
|
huh tak to je tak mesic zpet a to maximalne jednou me se to napriklad nestalo ani jednou, ze bych musel cekat vice nez 10 minut a i tak to bylo docela v pohode, protoze clovek vedel, ze ma cas muze si odskocit atd....
Pertha: huh co ta zmena? kazdopadne doufam, ze jdes na stranu hordy  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 09:21:47
|
quote: Originally posted by Seth
huh tak to je tak mesic zpet a to maximalne jednou me se to napriklad nestalo ani jednou, ze bych musel cekat vice nez 10 minut a i tak to bylo docela v pohode, protoze clovek vedel, ze ma cas muze si odskocit atd....
Pertha: huh co ta zmena? kazdopadne doufam, ze jdes na stranu hordy 
nj jdu , a proto nemuzu zas hrat druida bo za kravu teda fakt jako ne |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 16/04/2005 : 09:23:59
|
hehe kravicky jsou pekne
(na taliri, ale pssst)
   |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 17:11:54
|
Shadow Moon PvP Low |
 |
|
Jardizz
Starting Member
5 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 17:29:24
|
nj, ale to zobrazuje aktuální stav.. a teď jsou na SM nějaké potíže s nalogováním |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 17/04/2005 : 17:47:41
|
to vim jinak bych tu nebyl |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:30:32
|
Hra niekto na Ragnarose ? (myslim CZ,SK:)) a je ok, nebyva full ? |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Herbicid
Junior Member

885 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:37:53
|
quote: Originally posted by Hosty
Hra niekto na Ragnarose ? (myslim CZ,SK:)) a je ok, nebyva full ?
Zatim je brzo soudit, hlavni napor prijde IMO tak kolem stredy :) |
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 16:42:17
|
quote: Originally posted by Herbicid
Zatim je brzo soudit, hlavni napor prijde IMO tak kolem stredy :)
hm... pozeral som, server Sylvanas je low(aj ked to je aktualny stav:), ale mozno tam moc ludi neni) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
Jardizz
Starting Member
5 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 19:45:22
|
co vím tak na Ragnarosu vznikají 2 horde guildy a taky jedna alianční (konečně .-)... jinak počet charů stoupá každý den, viz http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=501 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 19:52:14
|
A už je to tady na SM v 19:52 fronta 116 lidí  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Chick
Starting Member
32 Posts |
Posted - 18/04/2005 : 21:29:49
|
haha, ja to rikal jak budou na SM znovu rady :)
Ragnaros rulezzzz http://darkgathering.xhosting.cz |
Edited by - Chick on 19/04/2005 14:47:49 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 09:12:15
|
haha, ja to celou dobu rikal jak budou na SM znovu rady :)
Ragnaros rulezzzz http://darkgathering.xhosting.cz
Nechovej se jak malý děcko  |
 |
|
Miratu
Starting Member
7 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 09:20:11
|
Že nepůjdu na SM kvůli tamní komunitě vím už dávno ale jak sleduju výkřiky Chicka, trochu se bojím i toho Ragnarosu  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 10:07:05
|
quote: Originally posted by Miratu
Že nepůjdu na SM kvůli tamní komunitě vím už dávno ale jak sleduju výkřiky Chicka, trochu se bojím i toho Ragnarosu 
Kvuli tamni komunite? Muzes byt konkretnejsi? |
 |
|
Cerrbion
New Member

125 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 10:45:30
|
Zalozili jsme na Dragonmaw novou CZ/SK guildu Gambrinus za hordu, tak se hlaste :) je nás asi 15, zatim ... |
Cerrbion - Night Elf Priest
Cerrbion |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 11:04:15
|
Že nepůjdu na SM kvůli tamní komunitě vím už dávno ale jak sleduju výkřiky Chicka, trochu se bojím i toho Ragnarosu 
Kvuli tamni komunite? Muzes byt konkretnejsi?
Právě tohle taky nechápu, si stěžují na komunitu na SM, jak ví, že je tam špatná komunita...co je to za blbost??? Tohle nějak nechápu a ani asi chápat nechci  |
 |
|
Miratu
Starting Member
7 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 11:23:24
|
quote: Originally posted by Mamut
Kvuli tamni komunite? Muzes byt konkretnejsi?
Právě tohle taky nechápu, si stěžují na komunitu na SM, jak ví, že je tam špatná komunita...co je to za blbost??? Tohle nějak nechápu a ani asi chápat nechci 
třeba ty lidi znám z jiných her - a to mě trochu děsí |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 11:34:38
|
Miratu: Na SM hraje dle meho odhadu cca 500+ cechu, kolik z nich ty znas, ze te odradili od hrani na SM?
edit: Opet bych poprosil, jestli bys nemohl byt trochu konkretnejsi. |
Edited by - Tragedy on 19/04/2005 11:37:07 |
 |
|
Miratu
Starting Member
7 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 11:42:18
|
Dobře, napsal jsem to moc "zhruba" ale doufal jsem že to lidi pochopí. Samozřejmě myslím "tu" komunitu, se kterou jsme se setkávali dnes a denně v UO nebo EQ... myslím "tu" komunitu kolem "jsme nejlepší v republice" guild a klanů... myslím "tu" komunitu "už to stojí za hovno jdeme prudit jinam" 
myslím, že kdo sleduje toto forum, tak občas zahlédne typické příklady těch lidí... je jich tu dost 
nejsem na ty lidi nijak nasranej ani nejsem předujatej... beru je jaký jsou a ne vždycky z nich vypadne jen "flam" a nadávky typu "ty noobe", ale už se s nimi prostě potkávat nechci ... |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 12:11:04
|
Dobře, napsal jsem to moc "zhruba" ale doufal jsem že to lidi pochopí. Samozřejmě myslím "tu" komunitu, se kterou jsme se setkávali dnes a denně v UO nebo EQ... myslím "tu" komunitu kolem "jsme nejlepší v republice" guild a klanů... myslím "tu" komunitu "už to stojí za hovno jdeme prudit jinam" 
myslím, že kdo sleduje toto forum, tak občas zahlédne typické příklady těch lidí... je jich tu dost 
nejsem na ty lidi nijak nasranej ani nejsem předujatej... beru je jaký jsou a ne vždycky z nich vypadne jen "flam" a nadávky typu "ty noobe", ale už se s nimi prostě potkávat nechci ...
Samozrejme mas pravdu, taky jsem na SM potkal uz par lidi s kteryma fakt nechi uz nic mit, ale kvuli tomu prece nehazim spinu na vsechni. Je to tvoje pravo kde chces hrat a s kim, ale jeslti jsi myslil ze pubertak chick ( s ukredenim nickem, asi se citi uber, njn ) bude o neco lepsi a jeho kamosi co se tu projevuju jako fakt toalni detska ( v rl je neznam, ale projev na foru je desnej ) tak prosim. Velka populace lidi z jednoho statu nese riziko ze tam budu i kreteni, ale zaroven i moznost ze tam bude pochromadi parta super lidi a to za to stoji, alespon me. Period. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 13:40:04
|
uplne staci, ze hraje na SM rodier , to je duvod na kterej neni argument |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 19/04/2005 : 14:02:58
|