Author |
Topic  |
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 11:33:35
|
Poll Question:
Ja dlouho si myslíte, že vydržíte u WOWu než vás omrzí?
|
|
Hus da masta? |
|
| |
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 11:56:10
|
pokud uz by se hra nevyvijela, tak maximalne 2 mesice.. ale nastesti nas cekaji battlegrounds, pvp rewardy, do budoucna urcite datadisky.. takze nejsem schopnej tipnout.. jestli budou pridavat content (nemyslim novy zony, ale housing atd) tak bych to mohl vydrzet i par let ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Murdoc_
New Member

186 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 18:56:42
|
jelikoz jsem wow prestal hrat a opet se k nemu vratil verim ze me bude doprovazet dost dlouho. Pro me je ale dulezity aspekt placeni za nej, takze uvidime jak financni situace dovoli. Rozhodne udelat lvl 60 a zabit par tech velkejch bossu. Jestli budou pvp rewardy aby to byl porad "challenge" tak to vidim min 3 mesice |
Muj nazor, nikomu ho necpu, nekamenujte me za nej. |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 06/02/2005 : 19:55:30
|
dal jsem půl roku ale vidím to tak na 3-6 měsíců protože čekám na Guild Wars což bude super projekt a ještě se za něj nebude muset platit.Jenže nikdy neříkej nikdy WoW se ještě může zlepšit a hodně překvapit ale to GW....mlask |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 14:21:59
|
Divím se lidem co už teď vědí, že je hra bude bavit pár měsíců, že vůbec investují energii do čtení a psaní postů nejen na tomhle fóru, ale vůbec na webu. Proč začínat něco co mne už předem nenatchlo!? Jděte do háje! Osobně jsem volil poslední možnost- ikdyž vím, že celý život je dlouhá doba a je to nesmysl. Nicméně mé nadšení, radost a emoce ze hry jsou v tuto chvíli tak silné, že nemohu jinak.
Je hloupé a neuctivé myslet si o legendě počítačové zábavy, že by vytvořil takový projekt, který by po pár měsících hraní přestal bavit. -leda ty co to nebaví už dnes!
Uvidíte, že to bude přelom-podobně jako DIABLO ve své době!!! 
|
WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline WAR/Eltharion/Shigi -offline AION/Gorgos/Shigi -offline RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 14:40:46
|
quote: Originally posted by Shigi
Divím se lidem co už teď vědí, že je hra bude bavit pár měsíců, že vůbec investují energii do čtení a psaní postů nejen na tomhle fóru, ale vůbec na webu. Proč začínat něco co mne už předem nenatchlo!? Jděte do háje!
Milej zlatej, už jsem několik her hrál. Proto je obtížnější pro ně udržet moji pozornost po delší dobu (celý život?). Pokud jsi již 1000x vyváděl Froda z Hobittína za dobrodružstvím, tak ti už je jedno, jestli má nos z 8mi nebo 20.000 polygonů a co ti k tomu pípá...
Ano, Wow je skvělej, teď zrovna se mi o něm zdá i v noci... Ale půl roku je mnoho a mnoho večerů... A bude tu mnoho dalších her, které mohou moji (tvoji) pozornost strhnout jiným směrem... |
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 16:12:39
|
TO: WEREHAMSTER Her je jako sraček, většina z MMORPG je návyková. MMORPG jako žánr je návykový. ALe přiznej se jak dlouho jsi hrál/hraješ Ultimu? Když jsem ji hrál já tak sem se po ostatních nemněl čas se dívat a stejně to bude s WOW. 
|
WoW/Drak´thul/Shigolas,Srugrug -offline WAR/Eltharion/Shigi -offline AION/Gorgos/Shigi -offline RIFT/Imperium/Shigi -OFFline
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 16:20:28
|
TO: WEREHAMSTER Her je jako sraček, většina z MMORPG je návyková. MMORPG jako žánr je návykový. ALe přiznej se jak dlouho jsi hrál/hraješ Ultimu? Když jsem ji hrál já tak sem se po ostatních nemněl čas se dívat a stejně to bude s WOW. 
Nebude... nic uz nebude tak skvely a navykovy jako tvoje prvni onlinovka. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 16:41:00
|
quote: Originally posted by Tragedy
Nebude... nic uz nebude tak skvely a navykovy jako tvoje prvni onlinovka.
Myslíš první onlinovku, která tě fakt bavila ne? protože mě první onlinovka co jsem hrál teda vůbec nebavila. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 16:54:20
|
spajdr: Samozrejme :) |
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 20:56:40
|
TO TRAGEDY:Ultima mně bavila protože byla první, WoW mne nadchl zase jinak (ikdyž si nejak nemužu zvyknout, že když zabiju jineho hrače nemůžu ho lotnout ) Abych se držel tvé komparace s láskou -zamiloval jsem se znovu, to se stává ne!?  |
|
Edited by - Shigi on 08/02/2005 20:59:53 |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 06:45:49
|
TO TRAGEDY:Ultima mně bavila protože byla první, WoW mne nadchl zase jinak (ikdyž si nejak nemužu zvyknout, že když zabiju jineho hrače nemůžu ho lotnout ) Abych se držel tvé komparace s láskou -zamiloval jsem se znovu, to se stává ne!? 
to se stava, ale taky to vetsinou konci rozchodem/rozvodem.. ;P A jak uz nekdo psal.. zadna dalsi onlinovka uz te nebude bavit tak jako ta prvni (pro nekoho druha pokud si jako prvni vybral nejakej crap ;)
je to jako s normalnima hrama.. taky sem driv dohral kazdou FPS a ted se nedostanu ani do pulky opevovanych bomb jako HL2/Doom3/FarCry protoze uz me to proste nedokaze udrzet.. nebavi me to tak dlouho.. ale to mozna poznas za par let az ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 08:24:06
|
quote: Originally posted by Stormer
to se stava, ale taky to vetsinou konci rozchodem/rozvodem.. ;P A jak uz nekdo psal.. zadna dalsi onlinovka uz te nebude bavit tak jako ta prvni (pro nekoho druha pokud si jako prvni vybral nejakej crap ;)
je to jako s normalnima hrama.. taky sem driv dohral kazdou FPS a ted se nedostanu ani do pulky opevovanych bomb jako HL2/Doom3/FarCry protoze uz me to proste nedokaze udrzet.. nebavi me to tak dlouho.. ale to mozna poznas za par let az ;)
Mluvíš mi z duše, jsem na tom uplně stejně. V offline hrách jsem naposled někdy před rokem do konce dohrál Gothic II a rok předtím Deux Ex od té doby nic. |
Noe
|
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 08:49:42
|
muhehe, ja sem z nudy dohral far cry, predtim a potom dlooouho nic, offlinovky uz me nejak nebavej.. doom 3, hl2 pod. sem nevidel ani z rychliku  |
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:34:43
|
TO TRAGEDY:Ultima mně bavila protože byla první, WoW mne nadchl zase jinak (ikdyž si nejak nemužu zvyknout, že když zabiju jineho hrače nemůžu ho lotnout ) Abych se držel tvé komparace s láskou -zamiloval jsem se znovu, to se stává ne!? 
je to jako s normalnima hrama.. taky sem driv dohral kazdou FPS a ted se nedostanu ani do pulky opevovanych bomb jako HL2/Doom3/FarCry protoze uz me to proste nedokaze udrzet.. nebavi me to tak dlouho.. ale to mozna poznas za par let az ;)
aách jo, bohužel přesně vím o čem mluvíš, už jsem taky vyrostl, v práci si mně nárokujou 10 hod denně, doma má své nároky manželka, HL2 jsem ani nezačal hrát a DOOM3 škoda mluvit. Občas zajedeme z bandou na LANku- navíc čas fakt není. Pak jsou tady MMORPG a ty po mně chcou ještě více času. Takže když už ho investuji tak do něčeho pořádného a to WoW je, aproto mně roščilují lidi, kterým je už teď jasné, že to po půl roce zabalí. Mno a kvůli toho to vše vzniklo.
P.S. Myslíte si, že hrám (teď samo nemyslím WoW)zůstanete věrní třeba až do důchodu? Tehdy snad bude více času. Mám takový sen Gildu Důchodců.  |
|
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:49:29
|
presne tak .. hral jsem DOOM3/HL2 prvnich 10 min a pak to proste vypnul, vubec me to nebavilo .. |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 16:58:44
|
quote: Originally posted by Anomaly
presne tak .. hral jsem DOOM3/HL2 prvnich 10 min a pak to proste vypnul, vubec me to nebavilo ..
Jste ztracený případy. Já jsem DOOM3 a HL2 dobrál až do konce a to nejsem žádnej pařan kterej sedí u kompu každej den. Prostě sem neměl co dělat :) |
Hus da masta? |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:10:55
|
quote: Originally posted by flekoun
quote: Originally posted by Anomaly
presne tak .. hral jsem DOOM3/HL2 prvnich 10 min a pak to proste vypnul, vubec me to nebavilo ..
Jste ztracený případy. Já jsem DOOM3 a HL2 dobrál až do konce a to nejsem žádnej pařan kterej sedí u kompu každej den. Prostě sem neměl co dělat :)
nj, ale nez sedet treba u D3 nebo HL2, tak to fakt radsi pujdu delat neco jinyho .. ;-) cokoliv ..
edit. : Mluvim o single .. |
Edited by - Anomaly on 09/02/2005 17:14:03 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 17:42:13
|
Divím se lidem co už teď vědí, že je hra bude bavit pár měsíců, že vůbec investují energii do čtení a psaní postů nejen na tomhle fóru, ale vůbec na webu. Proč začínat něco co mne už předem nenatchlo!? Jděte do háje! Osobně jsem volil poslední možnost- ikdyž vím, že celý život je dlouhá doba a je to nesmysl. Nicméně mé nadšení, radost a emoce ze hry jsou v tuto chvíli tak silné, že nemohu jinak.
Je hloupé a neuctivé myslet si o legendě počítačové zábavy, že by vytvořil takový projekt, který by po pár měsících hraní přestal bavit. -leda ty co to nebaví už dnes!
Uvidíte, že to bude přelom-podobně jako DIABLO ve své době!!! 
lol, Nic netrva vecne, sebelepsi hra casem omrzi, snazit si vsugerovat "s WoW na vecne casy a nikdy jinak" je dost uchylny O tom jaka je / nebo neni Blizzard legenda .. ehm, kratce receno, tvorba Blizzardu je dost omezena, delaj fajn hry, ale delat z nich bohy v hernim prumyslu je vic nez prehnany.
Vubec me prijdou veskery tyhlůe vykriky do sveta "WoW c00L, roxxor ! OMG Blizzard!!!111Oneone" fakt k pobaveni ...
EDIT: jestli si myslis ze ti svym postem nejak naznacuju ze si o tobe myslim ze si idiot, tak ano, mas pravdu
|
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 09/02/2005 17:42:52 |
 |
|
Soptik
New Member

111 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 19:05:59
|
quote: Originally posted by Stilgar
quote: Originally posted by Shigi Osobně jsem volil poslední možnost- ikdyž vím, že celý život je dlouhá doba a je to nesmysl. Nicméně mé nadšení, radost a emoce ze hry jsou v tuto chvíli tak silné, že nemohu jinak.
lol, Nic netrva vecne, sebelepsi hra casem omrzi, snazit si vsugerovat "s WoW na vecne casy a nikdy jinak" je dost uchylny O tom jaka je / nebo neni Blizzard legenda .. ehm, kratce receno, tvorba Blizzardu je dost omezena, delaj fajn hry, ale delat z nich bohy v hernim prumyslu je vic nez prehnany.
Vubec me prijdou veskery tyhlůe vykriky do sveta "WoW c00L, roxxor ! OMG Blizzard!!!111Oneone" fakt k pobaveni ...
EDIT: jestli si myslis ze ti svym postem nejak naznacuju ze si o tobe myslim ze si idiot, tak ano, mas pravdu
Silna slova. Mozna by sis post Shigiho mel precist znovu - myslim hlavne pasaz kterou jsem nechal v quote. Jestli to znovu nepochopis, pak prosim nepis o cloveku, ktery to mysli uprimne a zrejme bude hrat WoW s vetsi laskou nez ty, ze je to uchyl nebo snad dokonce idiot.
Co se tyce produkce Blizzardu : Souhlas, mozna to nejsou bohove, ale uspechy maji znacne. Tak velke, ze je nektere jine firmy mohou v klidu povazovat za bohy, ke kterym by se rady priblizily. |
UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active
|
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 20:06:39
|
TO STILGAR: přesně takovým lidem jsem směřoval své - "jděte do háje!" Ty si mněň onlajnovky jako ponožky já si chci svou užít a ani Ty mi ji nemůžeš pokazit. To že Tvůj post byl napsán dost primitivním způsobem, hodlám přejít.Obrázek si každý udělá sám.
|
|
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 20:20:25
|
Abych řekl pravdu, tak sem mi zdá, že ty reaguješ jenom tehdy, když můžeš někoho urazit.Smutné |
Hus da masta? |
Edited by - flekoun on 09/02/2005 20:22:27 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 20:55:10
|
2Shigi: v uzivani si, ti prece nijak nebranim, jenom se smeju tomuhle prehnanemu nadseni, WoW se pomalu stava v urcitych kruzich modni vlnou, WoW je strasne "in", ..etc. A tyhle modni vlny ja moc nezeru, stejne jako sem nemel rad pokemony 
Flekoun polozil celkem normalni otazku, ale na co sem musel reagovat byl proste tvuj post, o tom ze vsici co odhaduji, ze je to bude bavit "JEN PAR MESICU" (par mesicu je dlouha doba) sou vlastne ti spatni co to s WoW nemysli poradne a nadosmrti, a ze to ani pak nemusi hrat a kdesi coci ... Jo aha uz vim koho me to pripomnelo .. Jorsska 
Soptik: Uspech je jedna vec .. otazka zda beres komerecni, nebo kvalitu nejake hry ... Deer Hunter byl taky "pecka" :) .. ne ted si delam srandu, Blizzard dela dobre hry, vetsinou hodne chytlave (Diablo, WoW) ale to jak z nich nekteri lidi sili je k smichu
Flekou: jiste mych 1500 postu jsou vsechno pouze urazky  |
|
Edited by - Stilgar on 09/02/2005 20:57:43 |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 09/02/2005 : 21:02:28
|
To jak dlouho si kazdej mysli ze bude WoW hrat je kazdyho vec, realita vsak byva casto jina . Jako nevim jak vy, ja hry hraji dokud me bavi, a nikdo nevi kdy ho urcita hra prestane bavit. Imo dost tech co hlasovali max. 3 mesice to budou hrat aspon rok, ale uvidime :). |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
Shigi
New Member

165 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 07:31:18
|
2Shigi: v uzivani si, ti prece nijak nebranim, jenom se smeju tomuhle prehnanemu nadseni, WoW se pomalu stava v urcitych kruzich modni vlnou, WoW je strasne "in", ..etc. A tyhle modni vlny ja moc nezeru, stejne jako sem nemel rad pokemony 
Flekoun polozil celkem normalni otazku, ale na co sem musel reagovat byl proste tvuj post, o tom ze vsici co odhaduji, ze je to bude bavit "JEN PAR MESICU" (par mesicu je dlouha doba) sou vlastne ti spatni co to s WoW nemysli poradne a nadosmrti, a ze to ani pak nemusi hrat a kdesi coci ... Jo aha uz vim koho me to pripomnelo .. Jorsska 
Soptik: Uspech je jedna vec .. otazka zda beres komerecni, nebo kvalitu nejake hry ... Deer Hunter byl taky "pecka" :) .. ne ted si delam srandu, Blizzard dela dobre hry, vetsinou hodne chytlave (Diablo, WoW) ale to jak z nich nekteri lidi sili je k smichu
Flekou: jiste mych 1500 postu jsou vsechno pouze urazky 
No bránit mi, bych ti nedoporučoval! Ty sis z mého postu vybral to co se ti hodilo a myslel sis, že ze své pozice "1500" postů mně usadíš- to se ti nepovede To, že se o WoW všude mluví, jak ty řikáš -stává se modní vlnou, může taky znamenat, že se rodí nová legenda. A neunavuj se posty jak moc velký fanatik jsem, protože nejsem, budu na něj mít snad pár hod denně- bohužel. Taky jsem nikdy nenapsal s WoW na celý život , ale jen, že si momentálně nedovedu přectavit nic jiného. Chtít po tobě chápat podtext je příliž!?
|
|
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 10/02/2005 : 12:55:31
|
Konec hádek 
Za sebe: WOW vidím tak na 3 měsíce (nejdu do PvP) a pak mi začíná zkouškový takže over. Po zkouškovým nevím...
Jinak z MMORPG jsem hrál UO půl roku, Planetside hraju 14 měsíců a hodlám hrát ještě nějaký ten rok, protože je to best of hra pro odreagování... |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 11:01:32
|
Mesiac a pol po release. Je na case bumpnut tento topic :) Zmenil niekdo nazor ?  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 11:49:04
|
Ja si nazor teprve vytvarim :-D
je par ale... ;-)
Pro me mel Daoc urcitej naskok, ale po par bitkach s alikama se mi libi, ze se mi zda, ze prezivam v boji o neco dele nez tam a stihnu namackat behem boje daleko vic mackatek ;-)
nekdo muze namitnout, ze v daocu jsem to hral jako lama.... to se nezmenilo ani ve wow a proto se mi wow asi libi trosku vic... i kdyz ta pruda s gridingem bude v obou asi stejna :-D
(nerad bych to premenoval ve flame topic daoc x wow, jen posuzuju na zaklade jakesi kratke znalosti obou her jak se mi to jevi jak dal vydrzim s wow)
Proste pro me blizzard ma jeste praci pred sebou, o ktere tvrdi, ze ji dela a pokud dodela veci, ktere ocekavam, tak asi nebude duvod odchazet zpatky na daoc.
|
no mmo
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 12:08:13
|
Ja to vidim stale na 3-4 mesice pohodoveho hrani (mesic a pul mam uz za sebou). S pridanim Honor systemu a Battleground mozna o 1-2 mesice dele.
Pak samozrejme nejake datadisky a pod... ale to je hudba budoucnosti. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 12:09:35
|
3-4 mesice ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Narmo
Starting Member
23 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 12:43:50
|
Minimalne 1 rok , pokud do WoW dostanu kamose a vytvorime guildu ,tak to vidim na hodne,hodne,hodne dlouho ...  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 13:12:25
|
mno, ja si ted zaplatil na 3 mesice tak po tu dobu si myslim me to udrzi, pak se uvidi... otazkou totiz zustava, jak zajimava hra to bude na 60tce pro hrace jako jsem ja, ktery se pvp vyhyba... |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 17:33:51
|
Já to vidím zatím tak na 2-3 měsíce, občas mám záchvat kdy hraju od nevidím do nevidím a jindy mě to moc nebaví (všechno chce chvilkový oddech ), ale mám trochu obavy o zábavnost po lvl 60, ono pořád chodit stejný dungy a procházet stejnou krajinou nebude bavit věčně a dál pak co...? PvP v takovém jakém je stavu tak to moc růžově nevidím, ale nechme se překvapit, blizzard se na to snad nevysere a udělá proto něco, protože jinak by po wow za rok neštěkl ani pes. Už teď se ozývají hlasy, že na PvE začíná být nuda...
P.S. pro Warlorda: máš chodit s náma, to bys sis udělal na PvP jiný obrázek, akce typu zabij ve skupině co potkáš je občas docela cool  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 17:39:48
|
no na 60 zabijim nejvic casu skladanim grupy do dungeonu, vetsina highlevel dungeonu (asi vsechny) se neda ani projit za vecer (tzn. vic jak 3h) takze pres tejden ted asi budu plnit elite non-instance questy |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 29/03/2005 : 17:40:42
|
dungeony, krajinka levelovani, schaneni itemu me nezajima tuhle hru jsem si koupil jen kuli jedne veci - ze tu mozna nekdy bude nejake PvP.... takze plan je nalevelovat 60 a pak cancel dokud nebude pvp :) s tim ze leveluju sakra pomalu pac to je takova neskutecna nuda ... no vidim to na mesic max dva .. |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 09:16:29
|
quote: Originally posted by Yennefer
dungeony, krajinka levelovani, schaneni itemu me nezajima tuhle hru jsem si koupil jen kuli jedne veci - ze tu mozna nekdy bude nejake PvP.... takze plan je nalevelovat 60 a pak cancel dokud nebude pvp :) s tim ze leveluju sakra pomalu pac to je takova neskutecna nuda ... no vidim to na mesic max dva ..
Pod tohle se podepisuju. PvP na lvlu 22 +- mi prislo pri nejlepsim stereotypni. Postavu o 5 lvlu vys clovek skoro nema sanci sundat, pokud se nejedna o nejakou lamku. A tim se dostavame k tomu nejhorsimu - v PvP vetsinou rozhoduje level + equip a ne skill hrace. To plati samozrejme i pro Diablo. Ja se ted vratil k Warcraftovi 3, to preci jen me pvp choutky ukoji tak o 300% lepe. Jinak expovani pomoci questu predem pripravenych Blizzardem? Zezacatku velka zabava - ted u toho usinam. Cloveku to sezere cely den a zjisti, ze naexpoval vicemene hovno. Tot muj nazor. Nehraju hry, ktere me nebavi.
|
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 09:56:00
|
quote: Originally posted by Jeffy
dungeony, krajinka levelovani, schaneni itemu me nezajima tuhle hru jsem si koupil jen kuli jedne veci - ze tu mozna nekdy bude nejake PvP.... takze plan je nalevelovat 60 a pak cancel dokud nebude pvp :) s tim ze leveluju sakra pomalu pac to je takova neskutecna nuda ... no vidim to na mesic max dva ..
v PvP vetsinou rozhoduje level + equip a ne skill hrace.
To ze v PvP rozhoduje level je normalne, ide o RPG hru. To ze v PvP rozhoduje equip je normalne, ide o RPG hru. Ak ma niekdo s tymto problem tak naozaj nechapem preco nehra Counter Strike. Tam maju vsetci rovnake moznosti. |
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 10:27:00
|
Další měsíc si už nezaplatím |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 22:47:16
|
quote: Originally posted by Jaffa
dal jsem půl roku ale vidím to tak na 3-6 měsíců protože čekám na Guild Wars což bude super projekt a ještě se za něj nebude muset platit.Jenže nikdy neříkej nikdy WoW se ještě může zlepšit a hodně překvapit ale to GW....mlask
Si delas srandu ne? si asi GW nebetatestoval.. je to totalni sracka zabalena do pekneho pozlatka. vsak poznas. z toho co jsem oznacil boldem mi ale je jasny, ze pro tebe, stejne jako pro vetsinu czsocka hracu je hlavni to, ze je to neco za co se nemusi platit.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 22:54:07
|
Ano, ale proc te nebavi tak dlouho.. rikas protoze uz si hral jejich verze XY krat pred tim. - Stim souhlasim.. jak tu nekdo psal s tim vyvadenim Froda z hobitina..
A proto nesouhlasim s tim, ze nejlepsi je vzdycky ta 1. dobra .. Tak to neni, je to jen o vlastnostech. U mne taky UO zatim nic dohromady neprekonalo..ale to je tim, ze proste zatim nikdo neudelal 3D mmorpg ktera by mela vlastnosti UO. Ty vlastnosti ktere cloveka tolik bavili. Koupit si dum, nebo pronajmout nekde ve meste byt, byt v nem ale zaroven videt na ulici, nebo si dokonce postavit vlastni, mit pole a tam si neco pestovat, mit kone bez vetsich problemu..
To sou proste super socializacni featury ktere zadna jina onlinovka nema. Horizonts se ji velmi priblizili ale byli az moc odflakle na to aby ji plne nahradili. A nikdo se moc nechce pytvat s baraky ve 3D MMORPG. Vetsinou udelaji nudne zony kdy jsi mezi 4 stenama a nic.
VE Wow by mohli udelat vetsi, mnohem vetsi mesta, a pridat vice mensich mest typu Ratchet kde by byli instancni domy, ze kterych bys ale normalne videl na ulici.. na okoli.. jen by proste byli instancni..
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 22:57:55
|
aách jo, bohužel přesně vím o čem mluvíš, už jsem taky vyrostl, v práci si mně nárokujou 10 hod denně, doma má své nároky manželka, HL2 jsem ani nezačal hrát a DOOM3 škoda mluvit. Občas zajedeme z bandou na LANku- navíc čas fakt není. Pak jsou tady MMORPG a ty po mně chcou ještě více času. Takže když už ho investuji tak do něčeho pořádného a to WoW je, aproto mně roščilují lidi, kterým je už teď jasné, že to po půl roce zabalí. Mno a kvůli toho to vše vzniklo.
P.S. Myslíte si, že hrám (teď samo nemyslím WoW)zůstanete věrní třeba až do důchodu? Tehdy snad bude více času. Mám takový sen Gildu Důchodců. 
Tu muzes zalozit uz ted. Viz pegyna a ostatni duchodkyne kteri se tu obcas ukazou.. LOL
jeste k tem offline hram a k memu predchozimu postu.. Taky mne offline hry nebavi, ale rpave proto ze uz tu vsecko bylo a kdyz se objevi neco original tak to parim jako das. NFSU, GTA3/VC, SW:Battlefront.. Battlefield.. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 23:07:46
|
Pod tohle se podepisuju. PvP na lvlu 22 +- mi prislo pri nejlepsim stereotypni. Postavu o 5 lvlu vys clovek skoro nema sanci sundat, pokud se nejedna o nejakou lamku. A tim se dostavame k tomu nejhorsimu - v PvP vetsinou rozhoduje level + equip a ne skill hrace. To plati samozrejme i pro Diablo. Ja se ted vratil k Warcraftovi 3, to preci jen me pvp choutky ukoji tak o 300% lepe. Jinak expovani pomoci questu predem pripravenych Blizzardem? Zezacatku velka zabava - ted u toho usinam. Cloveku to sezere cely den a zjisti, ze naexpoval vicemene hovno. Tot muj nazor. Nehraju hry, ktere me nebavi.
blbost..blbost..blbost questama se ve wow porad vydelava nejvic expy (pokud se nenechas vylevelit nakym highlevelem v grupe). A co se tyce rozhodovani v pvP - to je ve vsech mmorpg se skillama. zahraj si Face of mankind coz je pure pvp mmorpg kde nejsou skilly ani levely a rozhoduje jen a jen real skill hrace. Jenze je to taky neskutecna NUDA, kdyz muzes mit vsecko hned a je to jen otazkou penez. Vsecko vyrabet hned.. zadnej postup..nic |
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 00:00:51
|
quote: Originally posted by Rodier
Jinak expovani pomoci questu predem pripravenych Blizzardem? Zezacatku velka zabava - ted u toho usinam. Cloveku to sezere cely den a zjisti, ze naexpoval vicemene hovno.
blbost..blbost..blbost questama se ve wow porad vydelava nejvic expy (pokud se nenechas vylevelit nakym highlevelem v grupe).
Nene, Jeffy ma tezkou pravdu, az moc tezkou... Odmeny za questy v podobe expu by museli byt RADOVE vyssi, aby mi to vynahradilo cas straveny neustalim behanim sem a tak a shaneni/zabijeni picovinek pro zadavatele
Normalni grindovani je sakra rychlejsi a proto nechapu Blizz, ze ty questy nezlepsi, protoze takhle se to nevyplaci. Osobne delam questy jen diky materialni hodnote, kdy vim, ze reward bude item, ktery bych horko tezko shanel. EXP ziskavam jinde. |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 03:40:08
|
Ja jsem v Plaguelandu udelal za jeden den zhruba 360.ooo expy , solo questama a jednim elite , to jsme byli 2 ( zabiti Leeche). Questy jsou nejlepsi expa , pokud jsou v jedne zone , max pres jednu zonu a cestou zabijis vsecko co vidis. ( tak jsem to delaval ja ). Plati to podle me jak na lvlu 1 ,tak na lvlu 59.
Tohle jsem naexpil na 57 - 60 za jeden den.Normalnim killovanim bych to udelal podle me tak o 1/5 pomaleji. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 04:56:54
|
Ja to vidim stale na 3-4 mesice pohodoveho hrani (mesic a pul mam uz za sebou). S pridanim Honor systemu a Battleground mozna o 1-2 mesice dele.
Pak samozrejme nejake datadisky a pod... ale to je hudba budoucnosti.
Presne tak ...
2:Yen&Jeffy co na to rict ... asi jen to ze stes e sekly ve vyberu hry .. to ze do znacne miry velkou roly hraje lvl a equip je zcela v poradku (i kdyz ten miss / resist diky nizssimu lvlu by opravdu mohl byt k lwo lvlum trochu tolerantnejsi)
i kdyz ja ted na 50ce sundam i prumerne hranej char o 6 lvlu vysi ... a hlavne v grup potycce je to zase o trochu necem jinem |
|
Edited by - Stilgar on 01/04/2005 04:59:35 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 07:42:59
|
Pak samozrejme nejake datadisky a pod... ale to je hudba budoucnosti.
Presne tak ...
2:Yen&Jeffy co na to rict ... asi jen to ze stes e sekly ve vyberu hry .. to ze do znacne miry velkou roly hraje lvl a equip je zcela v poradku (i kdyz ten miss / resist diky nizssimu lvlu by opravdu mohl byt k lwo lvlum trochu tolerantnejsi)
i kdyz ja ted na 50ce sundam i prumerne hranej char o 6 lvlu vysi ... a hlavne v grup potycce je to zase o trochu necem jinem
Mne ten miss rate zase nejak velky nepride. Na lvl 28 som uz mlatil niekolko charov co prisli na mounte (tj o 12+ lvl viac, mag a hunter) a povedal by som ze som missoval este menej ako na o 4 lvl vyssich moboch. Porazit ich samozrejme nejde jedine ze by boli celu dobu AFK  |
|
 |
|
Dotik
Starting Member
89 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 11:16:14
|
WoW sem si vybral prave kvuli tomu, ze jsou tam questy a da se to hrat jako solo + sem tam nekdy grupa...je to presne opak EQ, kde si solo neskrtnes nebo porad jenom cekas kdy ti dobyde mana resp. zivot... hraju si tak nejak, jak to stiham casove a vypada to, ze u toho zustanu min. 6 mesicu (to mam zaplacene :) ) ale na UO to stejne nema a az odejdu z WoW tak si zase najdu neco na zpusob DarkParadise2 nebo tak...a fakt nejsem CZsocka  |
DarkFall - Mrs Alexis (ReD) UO Drachenfels - Alexis (CzH) EQ - Thorg WoW - Trpaslo
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 11:30:29
|
quote: Originally posted by Seth
Nene, Jeffy ma tezkou pravdu, az moc tezkou... Odmeny za questy v podobe expu by museli byt RADOVE vyssi, aby mi to vynahradilo cas straveny neustalim behanim sem a tak a shaneni/zabijeni picovinek pro zadavatele
Normalni grindovani je sakra rychlejsi a proto nechapu Blizz, ze ty questy nezlepsi, protoze takhle se to nevyplaci. Osobne delam questy jen diky materialni hodnote, kdy vim, ze reward bude item, ktery bych horko tezko shanel. EXP ziskavam jinde.
tak tak, vecne dojizdim na to ze udelam vsechny questy v zone pro muj level a nemuzu jit jeste jinam bo nemam level .... stridam odpovidajici zony a stejnak to nepomaha (kazdy realm ma vice ekvivalentnich zon) revard za questy je fraska zejmena po lvl 20 |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 11:35:18
|
ne ja se opravdu neseknul, daoc je 10x vice level based hra nez tohleto a 2x vice gear based ... vopruz ale za to pvp ktere tam pak je to stoji, je zde nejake pvp ? myslim jako high end hra ? pvp pod maximalnim levelem neni high end hra to je jen placani... opravdove pvp zacina az kdyz proti sobe postavis lidi na lvl capu ve vybave tomu ja rikam pvp pak jde o skilly zejmena pokud to je grupa vs grupa (1v1 je take hodne o class balanci)
to ze se musi levelovat me nesere i kdyz to je ve wow fakt ojeb ;) jde me o to jestli to stoji za to, blizard lecos slibuje take kuli tomu jsem to poridil a chci udelat 60 pac jestli udelaji co slibili opravdove pvp se tu muze za nakej ten pul rok rozjet |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 11:39:02
|
no nevim, nejrychlejsi levelovani je plneni questu, nejrychlejsi cesta k equipu jsou na zacatku questy a pozdeji killovani questovej bossu v instancich pokud dodelas vsechny questy ve svym rozsahu v jedny lokaci, tak je tu zarucene nejaka jina lokace, ktera se s tim prekryva (vetsinou spis vic nez jedna).. v cem je tedy problem?
ted sem lvl60 a cast equipu co nosim jsou porad stary dobry quest rewards (trash blade, dirk z sunken templu, trinkety) |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 12:18:43
|
Presne tak... nejrychlejsi levelovani je skrze questy. Samozrejme to vyzaduje trochu planovani a mit nabrano co nejvic questu pro jednu oblast. Jsem ted level 32 a vcera sem behem 2 hodin s partou 3 lidi udelal asi 5 questu a naplnil 2/3 XP baru - a to jsem jeste 2 questy neodevzdal a jeden sem si odpustil, protoze jsem nechtel ostatni zdrzovat.. Questy jsou proste takovy bonus ke grindovani. Proc jen tupe zabijet moby, kdyz za jijich zabijeni muzu mit posleze jeste XP reward + nejaky ten equip? |
 |
|
Topic  |
|
|
|