Author |
Topic  |
|
grim-cz
Starting Member
14 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 09:50:43
|
Ahoj lidicky,
cekam na druhou varku WoW(ty smejdi zase protahli termin dodani na polovinu dubna )a planujem s kamaradama jit na server Bloodhof, protoze neni preplnenej a je na nem dost cechu, podle toho co jsem slysel.
Chtel jsem se zeptat, jestli je na Bloodhofu nejaka Guilda za hordu? Dik
|
|
| |
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 10:49:00
|
Proboha, jen nechoďte na PvE, za měsíc se bude xmrti nudit! Já zprvu chtěl jít na PvE a děkuji bohu a některým lidem z tohoto fóra, že mi rozmluvili. Nechci tě (vás) nějak přemlouvat, ale dávám to jako dobrou radu. |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 11:44:10
|
moby muzete mlatit i na pvp servru a s hraci ani bojovat nemusite pokud vas teda nenapadnou a to muzete brat treba jako fight s elit mobama  |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 11:58:30
|
Nepocuvajte tych dvoch predchadzajucich. Denne gankovanie hracmi o 10+ level vyssimi vam urcite chybat nebude. Jediny rozdiel medzi PvP a Normal serverom je ze na PvP mozte druhu stranu nasrat kedykolvek O nic viac v sucasnom PvP nejde. |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 30/03/2005 11:59:51 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:04:37
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Nepocuvajte tych dvoch predchadzajucich. Denne gankovanie hracmi o 10+ level vyssimi vam urcite chybat nebude. Jediny rozdiel medzi PvP a Normal serverom je ze na PvP mozte druhu stranu nasrat kedykolvek O nic viac v sucasnom PvP nejde.
Zapominas na jednu vec... co budete delat po levelu 60? Porad dokola mlatit stejny moby? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:08:30
|
Nepocuvajte tych dvoch predchadzajucich. Denne gankovanie hracmi o 10+ level vyssimi vam urcite chybat nebude. Jediny rozdiel medzi PvP a Normal serverom je ze na PvP mozte druhu stranu nasrat kedykolvek O nic viac v sucasnom PvP nejde.
Nevím o jakém denní gangování mluvíš? Já snad hraju na jiném shadow moonu nebo co? Mě se tedy moc často nestává, aby na mě utočily lvl+10... Možná je to taky tím, že chodím dost často v grupě a to už si leckdo rozmyslí...
P.S.: a co až tě bude nudit to věčné zabíjení mobů? Tak už ti právě zbyde jen to "nasrat druhou stranu". |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:17:32
|
Ten kdo jde na PvE server dělá tu největší chybu svého života!!! |
Hus da masta? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 12:17:58
|
quote: Originally posted by Mamut
Nevím o jakém denní gangování mluvíš? Já snad hraju na jiném shadow moonu nebo co? Mě se tedy moc často nestává, aby na mě utočily lvl+10... Možná je to taky tím, že chodím dost často v grupě a to už si leckdo rozmyslí...
P.S.: a co až tě bude nudit to věčné zabíjení mobů? Tak už ti právě zbyde jen to "nasrat druhou stranu".
jj, muzes vyrazit na, o 10+ lvl nizsi, druhou stranu    |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 13:22:23
|
quote: Originally posted by Tragedy
Zapominas na jednu vec... co budete delat po levelu 60? Porad dokola mlatit stejny moby?
Za 1. Normalny takmer ferovy PvP boj som mal na Shadow Moone raz, ked na mna zautocil o 1 lvl vyssi Night Elf warrior tesne po tom ako som zabil potvoru (mal som asi 80% zivota). Zabil som ho a hned na to ma zabil o XX levelov vyssi NE ktory tam bol s nim schovany za stromom takze som sa z vitazstva tesil asi 2 sekundy. Okrem toho ma X krat zabili ludia s levelom 10+ vyssim alebo skupinky o nieco vyssich lvl ako som ja. Nehovorim ze ma tie o 10+ lvl vyssie postavy zabijaju vzdy. Niekedy len prejdu okolo co si vazim.
Za 2. Kym budem mat lvl 60 tak budu davno battlegrounds a honor system, ktore budu aj pre "normal" servery. A ked budu uz tie battlegrounds tak pochybujem ze PvP servery budu tak oblubene ako su teraz ked budu moct ludia ist za PvP akciou kedy maju na nu naladu a nie sa obzerat kazdu sekundu za chrbat. Priklad DAoC. 18 serverov z toho 16 RvR (alebo Normal kde je PvP len v urcitych na to urcenych zonach) 1 cooperative server (ziadne PvP) a 1 full PvP server. Kedysi boli PvP servery 2, ale jeden pre nedostatok hracov zrusili.
Takze hovorit niekomu ze ma alebo nema ist na PvP server je hlupost. Kazdy nech si vybere podla toho na co sa citi, kde ma znamych a pod.
|
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
kamilb
Starting Member
16 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 13:23:53
|
quote: Originally posted by grim-cz
Ahoj lidicky,
cekam na druhou varku WoW(ty smejdi zase protahli termin dodani na polovinu dubna )a planujem s kamaradama jit na server Bloodhof, protoze neni preplnenej a je na nem dost cechu, podle toho co jsem slysel.
Také čekám na druhou várku a chci jít do začátku na PvE server. Divím se ale proč chcete jít na Bloodhof, když existuje server Thunderhorn, který si tady na tomto foru česká PvE komunita odhlasovala a je jic tam podle informací od kamoša docela dost. Co se týká PvP - šak si můžeš vytvořit další char na PvP serveru a vyzkoušet si co Ti více vyhovuje. |
Is time to die for aliance !!! |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 13:26:25
|
Ktery to mrzky elf zapichl Kravicku?  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 13:32:49
|
thund: ja jsem podobny problemy teda na shadow moonu moc nemel... vetsinou se mi high levely vyhybali - mavali (jednou mi pomohli dodelat quest)... a kdyz jsem byl v parte s crovim nebo tak tak jsme spis souperum davali kotel... pro me je tam pvp zatim velkym zpestrenim grindovani...
jasne, ze kdyz zavzpominam tak par nefer utoku jsem zazil... ale neni to tak hrozny abych kazdyho odrazoval od PvP, ze je tam neunosne gankovani
jestli chces tak az budem oba zase online, tak muzem nekam jit zagrindovat... a treba nekoho pojedem ;-) a budem mit radost :-D |
no mmo
|
Edited by - celdric on 30/03/2005 13:36:45 |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 13:58:42
|
quote: Originally posted by kamilb
Také čekám na druhou várku a chci jít do začátku na PvE server. Divím se ale proč chcete jít na Bloodhof, když existuje server Thunderhorn, který si tady na tomto foru česká PvE komunita odhlasovala a je jic tam podle informací od kamoša docela dost. Co se týká PvP - šak si můžeš vytvořit další char na PvP serveru a vyzkoušet si co Ti více vyhovuje.
Jenže na začátku jsi nadšený z grindování potvor, ale pak už to chce koření (PvP), ale to už máš rozjetou postavu a protože třeba nemáš čas rozjet druhou postavu, tak tě to přestane bavit. Věř mi, už jsem na lvl 40 a vím o čem mluvím...
P.S.: Každý má pocit že na PvP tě pořád někdo pojíždí, když questuješ, já normálně v 90% questuju spolu s alíkama na stejném místě a každý si hledí svého. |
Edited by - Mamut on 30/03/2005 14:12:18 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:13:04
|
na normal serveru nezazijes ZADNY PvP |
 |
|
Magery
Starting Member
26 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:18:02
|
Za 1. Normalny takmer ferovy PvP boj som mal na Shadow Moone raz, ked na mna zautocil o 1 lvl vyssi Night Elf warrior tesne po tom ako som zabil potvoru (mal som asi 80% zivota). Zabil som ho a hned na to ma zabil o XX levelov vyssi NE ktory tam bol s nim schovany za stromom takze som sa z vitazstva tesil asi 2 sekundy. Okrem toho ma X krat zabili ludia s levelom 10+ vyssim alebo skupinky o nieco vyssich lvl ako som ja. Nehovorim ze ma tie o 10+ lvl vyssie postavy zabijaju vzdy. Niekedy len prejdu okolo co si vazim.
Tak nevim asi hraju fakt na jinym serveru, PvP si uzivam kazdy den nekolikrat at single nebo ve skupine vetsinou proti lidem se stejnym levelem jako ja (+/-) pobijeme se a vetsinou kdyz jeden umre tak se uz pak dal nemlatime a mobujeme tu chvili vedle sebe nez se jeden presune dal. Tim nechci rict ze me nikdy nepojel nejakej pro me highlevel, ale asi pusobim na ty okolo me uklidnujicim /nebo powerfull / dojmem. Kempeni mrtvoly jsem zazil 1x a to pouze na uzemi aliance coz docela na druhou stranu chapu kdyz se jim prochazim po Loch Modanu |
 |
|
Shela
Starting Member
17 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:21:49
|
quote: Originally posted by Demawend
Ktery to mrzky elf zapichl Kravicku? 
hm, ze by nejakej s chuti na stredne propeceny hamburger |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:29:24
|
quote: Originally posted by MegaDeath
na normal serveru nezazijes ZADNY PvP
====================================================================== Normální servery
Standardně plní hráči questy a nemohou bojovat s hráči nepřátelské strany (Aliance vs. Horda). Může však nastat několik situací, za kterých se PvP boj spustí a hráči bojují proti sobě navzájem. Každý hráč má možnost zaútočit takřka na všechny nepřátelské NPCs (nehráčské postavy) včetně obchodníků a těch, které zadávají questy. Jakmile se tak stane, všichni hráči z opozitní frakce v dané lokaci dostanou zprávu informující je, že jsou napadeni. Mají poté možnost bránit své území a na narušitele zaútočit.
Je důležité si uvědomit, že NPCs mohou být zabity, proto všechny questy nemusí být vždy k dispozici a je třeba počkat na respawn příslušných NPCs.
Akce, které spustí PvP boj, jsou: # Útok na NPC nepřátelské frakce # Útok na hráče, jenž zaútočil na NPC # Pomoc hráči již bojujícímu v PvP módu # Vstup do cizího města
Hráči mají možnost vstoupit do PvP ručně příkazy "/pvp". Jakmile hráč vstoupí do PvP (nehledě na metodu spuštění tohoto módu), zůstane aktivní po 5 minut.
A konečně - jako všechny ostatní typy serverů bude i tento obsahovat tzv. Battleground (volně přeloženo něco jako Bitevní pole), kde budou mít všichni hráči možnost bránit v PvP svá města a vesnice. ======================================================================
Uz sa dalej do tejto debaty nebudem zapajat. Povodny zmysel tohto topicu mal byt uplne iny. Grim-cz moze vidiet pozitiva aj negativa tak sa moze rozhodnut sam  |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:39:14
|
na normal serveru neni zadny pvp, na tom trvam muzete se jen modlit, aby do roka ci dvou prisly battlegrounds a vy ste meli alespon nejakou satisfakci za to nekonecny nudny mlaceni mobu |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:44:29
|
asi se fakt nema cenu hadat proste jednoduse...
pokud si softcore mirumilovna slecinka co se vzdy jako dite rozbrecela kdyz ti vzali lopaticku vol PvE...
pokud si hrac co zlodeje lopaticky dohonil a omlatil mu ji ohlavu vol PvP...
|
so... |
 |
|
Ezechiel
Starting Member
1 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:49:58
|
A pokavad si svepravny, tak se rozhodni dle sveho vlastniho nazoru a nenech si vnucovat cizi. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 14:58:43
|
quote: Originally posted by Khandar
asi se fakt nema cenu hadat proste jednoduse...
pokud si softcore mirumilovna slecinka co se vzdy jako dite rozbrecela kdyz ti vzali lopaticku vol PvE...
pokud si hrac co zlodeje lopaticky dohonil a omlatil mu ji ohlavu vol PvP...
Hezky prirovnani  |
 |
|
grim-cz
Starting Member
14 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:01:40
|
quote: Originally posted by kamilb
Ahoj lidicky,
Také čekám na druhou várku a chci jít do začátku na PvE server. Divím se ale proč chcete jít na Bloodhof, když existuje server Thunderhorn, který si tady na tomto foru česká PvE komunita odhlasovala a je jic tam podle informací od kamoša docela dost. Co se týká PvP - šak si můžeš vytvořit další char na PvP serveru a vyzkoušet si co Ti více vyhovuje.
necekal sem , ze takovej neskodnej dotaz to takhle rozjede :D no mam pocit, ze Thunderhorn je preplnenej ne?
no fakt nevim, jestli PvE nebo PvP, polovina lidi rika to a ta druha zase tohle :D |
Edited by - grim-cz on 30/03/2005 15:05:47 |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:05:13
|
Thunderhorn je stale low pop. |
|
 |
|
Crash
Starting Member
18 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:11:10
|
MegaDeath: co to meleš... na PvE servru neni žadny PvP???? a trváš na tom? Mě se zdá žes na takovým servru vživotě nehrál a nic o tom nevíš protože stupidnější názor... no nic to asi fakt nemá cenu. každej si může začít kde chce, třeba ja to planuju tak že začnu s nějákou postavou na PvE a s jinou (pro pestrost) na PvP což se mi zdá ideální  |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:19:03
|
teda trochu me stve, jak jsou ostatnima hracema vsichni nuceny do PvP s tim, ze PvE neni ono. Ja hraju na Thunderhornu a jsem maximalne spokojenej a to jsem uz na 36 lvl a porad me to bavi. Nemusim kazdej den mlatit ostatni hrace a kdyz budu chtit taky neni problem napadnout jejich osadu. Nemusim se bat vlezt na cizi uzemi aniz by me ostatni hraci rozcupovali (vyjma strazi). A az vydaj Battlegrounds tak budu uplne happy. Takze se tady prestante hadat o tom, co je lepsi a co ne, at si kazdej hraje kde chce. A co se tyce serveru, tak pokud pujdete na PvE tak Thunderhorn je porad low , maximalne medium a je to uplne v pohode. Cechu tady bude asi vic nez na Bloodhofu.... |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
aja
Starting Member
15 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:19:07
|
chudinka Aja na 27lvl a porad ji zabijeli :-)
 |
Aja Taurenka Shamanka Drak'thul, My life for the horde! |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:27:50
|
necekal sem , ze takovej neskodnej dotaz to takhle rozjede :D no mam pocit, ze Thunderhorn je preplnenej ne?
no fakt nevim, jestli PvE nebo PvP, polovina lidi rika to a ta druha zase tohle :D
mno tak ja taky prihodim svoji trosku do mlyna...
nez sem zacal hrat, taky sem mel tohle dilema... ve vsech MMOG hrach sem se vzdy pvp vyhybal a proto sem dodnes pvp lama a kdyz dojde na souboj, vetsinou ho prohraju... ale kdyz se tak stane, tak me to vetsinou nerozhodi, mozna upustim pod vousy nejakou poznamku, ale pohoda a spis si rikam, co sem udelal blbe a jak to priste udelat lepe a vyhrat :)... mno z toho vyplyva, ze sem nakonec zvolil pvp server kvuli kamosum, abych nehral sam...
situace nastesti neni tak hrozna, jak se muze zdat a to, ze te kazdou pul hodinu nekdo zabije, idealne nejakej high level nebo skupina... kdyz nechodis do vylozene "pvp" zon ktere jsou bitkama zname, nemas problem a kolikrat questis po boku nejaky usatce/kravicky... obcas, zejmena pri cekani na grupu pred instancema, si das nejaky pvp sam od sebe abys zabil nudu... nejaky grindovani korpsny sem jeste nezazil, pouze jednou me jedna skupina zabila 2x, mozna omylem... kdyz sem dobehl na misto pro telo po 3., uz si me nevsimali a venovali se jinym... mno a jednou sem se ocitl v booty bay pri raidu aliance, tak to byl trosku problem se odtamtud dostat, ale slo to taky asi na treti pokus bez toho, abych se musel ressnout na hrbitove...
moje zkusenosti jsou takove, ze kdyz sam nezacnes agressi, vetsinou te nikdo nepojezdi... mno a na 60tce mam v planu se tomu pvp taky trosku venovat ikdyz mi je jasny, ze ze zacatku to bude desna bida 
mno a co se tyce front... na SM byly, pak jak byly problemy s platbama tak ne a ted se zase vyskytly, ale zatim vim o frontach max 150 lidi a pokud nemas problem s padanim wow, tak te to nemuze rozhodit pac tu ctvrthodinu pri logovani vydrzis (vetsinou si udelas neco k jidlu nebo mrknes na forum atp...) a pak uz te to nemusi stvat...
byt tebou, rozhodoval bych se podle toho, kde mam kamose a ne podle druhu serveru nebo front...  |
 |
|
Crash
Starting Member
18 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:45:31
|
Warlord: jo tohle je spravny řešení ad: ale uvědomte si lidi že až sem dorazí druhá várka WoWu tak se většina čechů připojí na SM nebo TH, takže předpokládám že na SM budou fronty docela slušný a TH by se moch zaplnit na slušnou hodnotu (slyšel sem že TH ma medium populaci) |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 15:56:00
|
quote: Originally posted by Warlord
kdyz nechodis do vylozene "pvp" zon ktere jsou bitkama zname, nemas problem a kolikrat questis po boku nejaky usatce/kravicky... ... byt tebou, rozhodoval bych se podle toho, kde mam kamose a ne podle druhu serveru nebo front... 
Bohužel se obávám, že to občasné křehké příměří, kdy v jedné zóně spolu expí lidi z obou stran (a dokonce si pomáhají) nebude po příchodu honor systému možné, protože všichni si budou chtít hrabat honor pointy. Možná, že ale lidi na nižších levelech na tohle budou kašlat a honor pointy je nebudou zajímat do 50+, možná až 60. Uvidíme.
Té rady následovat kámoše bych se držel . |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 16:00:11
|
quote: Originally posted by Crash
Warlord: jo tohle je spravny řešení ad: ale uvědomte si lidi že až sem dorazí druhá várka WoWu tak se většina čechů připojí na SM nebo TH, takže předpokládám že na SM budou fronty docela slušný a TH by se moch zaplnit na slušnou hodnotu (slyšel sem že TH ma medium populaci)
No a co... migrace postav by to mela vyresit :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 16:09:09
|
Imho pokud teda PvE(wtf) tak rovnou RP server, ne? Myslím, že pokud by se to dobře vyvíjelo mohli by si lidi dělat svoje eventy a z toho třeba točit filmečky a mohlo by to potom vypadat docela úchvatně. Ale stejně, pvp ftw  |
Arokh Estarioll |
 |
|
grim-cz
Starting Member
14 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 16:34:19
|
hmm, tak koukam na http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php a ten Thunderhorn je na tom lip nez Bloodhof, co se tyce "prelidneni".
Pudem teda asi na Thunderhorn PvE.
Takze nova otazka, je nejaka guilda za hordu na Thunderhornu? :D dix |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 17:35:05
|
quote: Originally posted by Kořka
Imho pokud teda PvE(wtf) tak rovnou RP server, ne? Myslím, že pokud by se to dobře vyvíjelo mohli by si lidi dělat svoje eventy a z toho třeba točit filmečky a mohlo by to potom vypadat docela úchvatně. Ale stejně, pvp ftw 
Na tom RP servery to tiez neni ziadna slava. Niektori sa sice o RP pokusaju ale dost ludi na to serie. Akurat ze tam nestretas moc ludi s debilnymi menami (zatial som videl len jedneho Elf Rogue Bmncpm alebo nieco take ) a atmosfera je celkom priatelska pretoze tam hraju vacsinou dospely ludia. |
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 30/03/2005 : 23:34:09
|
Mno asi hraju na jinym serveru nez vy ale napriklad dneska jsem se na svem lvl 34 rozhodl udelat v prime timu nejaky solo questiky v hillsbradu coz je contested teritory, bylo to temer nemozne, behem dvou hodin jsem byl 4x napadenej postavou na mountovi a 3x na me zautocila grupa, na 3 ruznych mistech pri 3 ruznych questech, podarilo se mi dokoncit jeden, jinak jsem ze 2 hodin ztravil cestovanim a utikanim cca 80% casu. Nemit druidi travel formu + hide chcipal bych jak na bezicim pasu. Takze to co tu ctu jak se krasne expi jak ta druha strana pomaha, no trebas sem mel smulu, ale spis to vidim tak ze jak bude neustale pribyvat high levlu ktery se budou nudit a budou slidit kolem nepratelskych vesnic tak to bude porad horsi.
Zas abyste to nepochopili spatne to neni stiznost, ne ze by me to konkretne dneska nejak extra bavilo ale kdyz jsem si vybiral pvp server tak jsem s tim pocital, nicmene to co tu pisou lidi vyse jak je to vsecko v pohode naprosto odporuje mim zkusenostem. Nicmene na pve server bych nesel, zadna challenge :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 30/03/2005 23:36:42 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 00:35:38
|
rashy je to tak, ze jsou asi 2-3mista ve hre, kam se chodi "uvolnit" - jedno z nich je hillsbrad  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 01:09:47
|
mel si smulu ja v hillsbradu denne killuju a kvestim, a nijak moc problemy nemam jasne potycky jsou, ale nijak zvlast mi to me hrani nenarusuje
btw vcera kolem 1 v noci podnikla ally vypad primo do mesta a vykosili to solidne az na namesti pred kostel kde padlo par desitek hracu  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 08:51:58
|
rashy je to tak, ze jsou asi 2-3mista ve hre, kam se chodi "uvolnit" - jedno z nich je hillsbrad 
mno nevim za posledni dny jsem navstivil 3 mista kde jsem questil a zkusenosti mam vsude stejny, mozna jsou to ale prave ty tri :) Hillsbrad, Strangleton a Desolace, ale je fakt ze v desolace na me neutocil nikdo akorat kolem me kazdych pet minut nekdo projel na mountovi a byl jsem z toho nervozni, ale neutocili :) |
lastfm |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 10:22:11
|
quote: Originally posted by Rashaverak
rashy je to tak, ze jsou asi 2-3mista ve hre, kam se chodi "uvolnit" - jedno z nich je hillsbrad 
mno nevim za posledni dny jsem navstivil 3 mista kde jsem questil a zkusenosti mam vsude stejny, mozna jsou to ale prave ty tri :) Hillsbrad, Strangleton a Desolace, ale je fakt ze v desolace na me neutocil nikdo akorat kolem me kazdych pet minut nekdo projel na mountovi a byl jsem z toho nervozni, ale neutocili :)
Z mojich skusenosti by som tam pridal urcite Ashenvale. |
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 10:28:07
|
imho 100% nejhorsi je Hillsbrad... aliance si to tam nejak oblibila a ganguje tam 20-30 levely. Ja jsem ted 32 a stale pro me je 80% z nich ??. Ale vetsinou se shlukuji okolo vesnice a da se jim celkem uspesne vyhnout. Ashenvale je uplne v pohode a potkavam tam vetsinou podobne levely, kteri tam take questi. Mysim, ze v dalsi lokaci uz to bude ok, protoze tam budou za hordu vyssi levely a alieni se tam budou bat. |
 |
|
pmikulec
Starting Member
17 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 11:06:01
|
Moje zkusenost ze vcerejsi hry v Badlands je asi takova ze jeden knez z hordy na levelu 41 Ilmalah nebo tak nejak jmeno mam doma poznamenany :-) me dal jednou kdyz jsem bojoval s elementalem.POckal az ho na sebe nalakam nechal me chvili bojovat a pak se pridal.No co rekl jsem si smula.Jenze za 5 minut to udelal znovu.Tak jsem dal info do generalu aby si na nej dali ostatni Alli bacha a projistotu ho hned killnuli.Pak jsem se uklidnil pri jedny vetsi bitce pred Uldamanem.Ale vetsinou to beru proste tak jak to je je to PvP nekdo je tolerantni a ferovej nekdo holt hraje zakerne.To je zivot. |
Zorander |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 11:53:17
|
Ale na PvE serveru nebude Honor system? Nechapu jak by ho tam implementovali. |
Hus da masta? |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 12:22:02
|
quote: Originally posted by flekoun
Ale na PvE serveru nebude Honor system? Nechapu jak by ho tam implementovali.
Bude... implementuji ho jednoduse - vzhledem k tomu, ze honor pointy dostanes i za zabiti NPC. |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 31/03/2005 : 12:27:21
|
quote: Originally posted by flekoun
Ale na PvE serveru nebude Honor system? Nechapu jak by ho tam implementovali.
Staci si precitat o tom na oficial strankach. Snad zakladne veci:
"As we have mentioned before, when you kill other players or aggressive PvP-enabled non-player characters (NPCs) in your level range, you will receive an honorable kill."
=> Ked zabijes hraca alebo NPC priblizneho levelu ako mas dostanes honorable kill.
"Player versus player battles are always best when played out between opposing forces of equal level. Thus, our system creates incentives to attack foes around your level. And it also does not reward those who kill players far below their level. If the player or PvP-enabled NPC you kill is trivial (i.e. gray to you), then you won't get an Honorable Kill. In fact, if you kill an NPC who is not PvP-enabled or who is PvP-enabled and trivial, you will gain a Dishonorable Kill.This exacts a penalty on those who, for whatever reason, kill trivial NPC bystanders. To make it easier to identify a potential Dishonorable Kill, such NPCs will be labeled as "civilians" in their tooltip. Note that dishonor does not apply to killing players, regardless of their level"
=> Ked zabijes hraca alebo NPC ktore je pre teba sede nedostanes honorable kill. Naviac ked zabijes NPC ktore je sede (!NIE! hraca) dostanes dishonorable kill.
"At the moment, we don't want to penalize Dishonorable Kills because on normal (PvE) servers, the primary way to instigate PvP battles is through the attacking of NPCs. However, should enough PvP combat occur in Battlegrounds or if the number of Dishonorable Kills escalates to such a degree that it hampers general gameplay, we may well step in and institute a penalty for Dishonorable Kills."
=> Dishonorable kill neznamena absolutne nic. Spravia s tym nieco iba ak by v battlegrounds bolo moc rozsirene gankovanie sedych.
Z toho vsetkeho vyplyva ze Honor System je smiesny vymysel ktory nema so slovom Honor ziadne spojenie. Mohlo by sa to rovno premenovat na Kill Counter. |
|
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 12:14:38
|
Vylozene velky prasarny sem videl pouze od clenu Zdechlin ti ve 4 na 1 s davaj i nekolikrat po sobe resskill. Pote co se vas pocet zvetsi na dva resp. prisel mi napomoc rogue na 52 lev od nas z guildy zacnou mavat na Vas kopytama a kostenyma pazourama jakoze oni nic. Konkretne tohle byli SiVul, Dunadan a jeste dva undead magove jmena si uz nepomatuju. Stalo se asi na 40 levelu. Ale utkvelo me to dost v pameti.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
Edited by - Morpheus.cz on 01/04/2005 12:19:13 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 13:47:43
|
quote: Originally posted by Morpheus.cz
Vylozene velky prasarny sem videl pouze od clenu Zdechlin ti ve 4 na 1 s davaj i nekolikrat po sobe resskill. Pote co se vas pocet zvetsi na dva resp. prisel mi napomoc rogue na 52 lev od nas z guildy zacnou mavat na Vas kopytama a kostenyma pazourama jakoze oni nic. Konkretne tohle byli SiVul, Dunadan a jeste dva undead magove jmena si uz nepomatuju. Stalo se asi na 40 levelu. Ale utkvelo me to dost v pameti.
Mno pokud jses DD tak se prichystej na to ze pokud nekoho z vas uvidim dostanete hned v akekolviek situaci kill.Sice se mi mirne prici zabijet -20lvl ale u vas udelam vyjimku
Jako jedinou prasarnu na PvP serveru beru speed reskill,kdyz se ozivis a nez stihnes kopnout dostanes kill. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
pmikulec
Starting Member
17 Posts |
Posted - 01/04/2005 : 14:27:26
|
Jo se Zdechlinama mam taky jen spatny zkusenosti.Utoci bud na hodne nizky lvl nebo pokud jsi uprostred boje.Jediny reseni ktery se mi zatim osvedcilo je zabijet je na potkani.Chapu ze vsichni asi takovy nebudou ale jiny jsem zatim nepotkal. |
Zorander |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 02/04/2005 : 12:25:35
|
thund: K tomu ashenvale, jestli jsem to pochopil dobre, tak Ashenvale je alikama branej jako jejich contested zona, tedy jsou tam v precisleni... takze tam asi pojizdi kde co, na druhou stranu alici, ktery potkam v zonach, ktere jsou spise hordy (napr. stonetalon) se chovaji velmi slusne...
nejlepsi je stejne behat po contested zonach aspon v minigroup... 2-3 lidi... je to vetsi zabava, mozna to neni lepsi expa (urcite neni), ale rozhodne je to o dost zabavnejsi...
|
no mmo
|
 |
|
|
Topic  |
|