Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jak dlouho s WOWem?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 01/04/2005 :  14:29:09  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Neni pravda , ze za questy jsou sux rewardy. Nevis o cem mluvis Yen.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 01/04/2005 :  14:53:57  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bulway

Neni pravda , ze za questy jsou sux rewardy. Nevis o cem mluvis Yen.

Bull má pravdu. Myslím, že například za questy co se odehrávají v instancích sou uber rewardy. Hlavně vždy ten hlavní(většinou je to zbraň/armor). Dobré rewardy začnou být tak od lvl 35 questů víš(většinou ale jen elite/dungeon).

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 01/04/2005 14:54:14
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:15:55  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
LOL, ja sem VUBEC nemluvil o itemech, ja tu mluvim o sux exp rewardu za quest, sorry 2k je pro me malo za quest ktery delam 2 hodiny a na level potrebuju 40k+ ...

mluvim o tom ze mam vsechny questy splneny ve 2 ekvivalentnich zonach a stale to nestaci na to abych mel level na postup do vyssi zony ... takze se musim placat po instancich treba 5x projit to same abych tam napaberkoval expu po 50ti na dalsich x levelu

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:19:49  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tim sem netrpel, spis naopak, nektery questy sem ani nedelal, protoze sem je uz mel pomalu sedy, proste sem to nestihnul driv... jedinou instanci sem delal vickrat nez je zdravo a to je SM - prachy na mounta
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:20:30  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Mohl by jsi upřesnit zónu, ve které ti nestačí questy?
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:32:03  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

LOL, ja sem VUBEC nemluvil o itemech, ja tu mluvim o sux exp rewardu za quest, sorry 2k je pro me malo za quest ktery delam 2 hodiny a na level potrebuju 40k+ ...

mluvim o tom ze mam vsechny questy splneny ve 2 ekvivalentnich zonach a stale to nestaci na to abych mel level na postup do vyssi zony ... takze se musim placat po instancich treba 5x projit to same abych tam napaberkoval expu po 50ti na dalsich x levelu

pak delas neco spatne ;)

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

bubu
New Member

126 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:36:51  Show Profile  Send bubu an ICQ Message Send bubu a Private Message  Reply with Quote
Ze zonama sem nemel nikdy problem, jejich tolik, ze vzdycky sem mel kam jit. Questu hafo, ze nektery i rusim.

Jinak k topicu, s wowem tak dlouho dokud me to bude bavit :)
Nemam stanoveny termin jak nekdo (3-4mesice)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:40:23  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Seth

Nene, Jeffy ma tezkou pravdu, az moc tezkou...
Odmeny za questy v podobe expu by museli byt RADOVE vyssi, aby mi to vynahradilo cas straveny neustalim behanim sem a tak a shaneni/zabijeni picovinek pro zadavatele

Normalni grindovani je sakra rychlejsi a proto nechapu Blizz, ze ty questy nezlepsi, protoze takhle se to nevyplaci.
Osobne delam questy jen diky materialni hodnote, kdy vim, ze reward bude item, ktery bych horko tezko shanel. EXP ziskavam jinde.

tak tak, vecne dojizdim na to ze udelam vsechny questy v zone pro muj level a nemuzu jit jeste jinam bo nemam level .... stridam odpovidajici zony a stejnak to nepomaha (kazdy realm ma vice ekvivalentnich zon)
revard za questy je fraska zejmena po lvl 20

tak to asi hrajeme jinou hru ...

ja dycky zacnu nejakou zonu delat questy ... udelam jich pulku a posle me to do jine tam udelam pulku a uz sem nasranej bo ta pulka questu z predesle zony je uz zelena / seda ...

ji jeste to navic obcas prolozim farmovanim nejake instance a lvl leti nahoru i kdyz vubec nechci.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:45:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Taky tak... spoustu questu jsem musel zrusit, protoze mi zezelenaly nebo zesedli. Yen bud dela neco spatne, nebo to ma nejaky rozbity .)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:49:56  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja snad spatne vidim , co tu ctu od profika jako ty. Za celou dobu hrani WoW do 60ky jsem mival vecne 20/20 QL a porad to pokracuje i po 60ce , ikdyz uz je to nejakych par dni , ktere stale travim questovanim ( bo me bavi a zajima me kazdy pribeh ). Ve WoW je questu jak namrdanych a neustale te posilaji na dalsi neobjevena mista , kde ( necekane ) ja dalsich par tuctu questu , ktere opet pokracuji atd , atd. Imo par takovych questu konci u Epic monster , jako raidovy draci , ci pristup pres Scarab Branu v Silithusu ( na ten se tesim nejvic ).
Jak rika Kall , neco delas spatne.
Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 02/04/2005 :  10:56:22  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer
To ze v PvP rozhoduje level je normalne, ide o RPG hru. To ze v PvP rozhoduje equip je normalne, ide o RPG hru. Ak ma niekdo s tymto problem tak naozaj nechapem preco nehra Counter Strike. Tam maju vsetci rovnake moznosti.

Hrals PvP v Ultime? Pokud ano, tak vis jak to myslim. UO nabizela daleko vetsi svobotu. Tady jsi nucenej delat priblble questy a nic jineho, abys mohl vubec delat cokoliv jineho ve hre. Nevim jak ty, ale ja uz nemam tolik casu, abych u toho travil 10 hodin denne. A i kdybych ho mel, tak bych u toho tak dlouho nesedel, protoze tak po 2 hodinach zjistim, ze se do tech questu nutim - v tu chvili hru vypinam. Tahle hra je proste cela zpomalena. Vetsi exp rewardy by hodne pomohly.
Jinak, v CS ti nakopu prdel vzdycky .

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 02/04/2005 :  11:37:18  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jeffy

quote:
Originally posted by Thundeeer
To ze v PvP rozhoduje level je normalne, ide o RPG hru. To ze v PvP rozhoduje equip je normalne, ide o RPG hru. Ak ma niekdo s tymto problem tak naozaj nechapem preco nehra Counter Strike. Tam maju vsetci rovnake moznosti.

Hrals PvP v Ultime? Pokud ano, tak vis jak to myslim. UO nabizela daleko vetsi svobotu. Tady jsi nucenej delat priblble questy a nic jineho, abys mohl vubec delat cokoliv jineho ve hre. Nevim jak ty, ale ja uz nemam tolik casu, abych u toho travil 10 hodin denne. A i kdybych ho mel, tak bych u toho tak dlouho nesedel, protoze tak po 2 hodinach zjistim, ze se do tech questu nutim - v tu chvili hru vypinam. Tahle hra je proste cela zpomalena. Vetsi exp rewardy by hodne pomohly.
Jinak, v CS ti nakopu prdel vzdycky .

Moc tomu tvojmu prispevku nerozumiem pretoze v UO si rovnako musel stravit VELA casu aby si vobec vytrenoval skilly ktore boli potrebne pre PvP. Neviem ako to fungovalo na OSI alebo kde si vlastne UO hral ale napr. na Kelevare bolo vytrenovanie skillov potrebnych na PvP len nudne sedenie za pustenym makrom v UO assiste pocas ktoreho som surfoval po internete a obcas pozrel na obrazovku ci neni kontrola makrovania. Naopak WoW je podla mna snad najzabavnejsia MMORPG co som hral na expenie charu. Ked mam naladu robim questy, ked nie grindgujem potvory (co mi po lvl 20 na solo pride niekedy rychlejsie ako lietanie za questami). Rovnako si myslim ze WoW sa UO priblizil aj v moznostiach robit ine veci ako len mlatit potvory. Mozes chytat ryby, varit, kraftit, tancovat, opijat sa, atd..

Inak CS nehram (hraval som kedysi) ale chapem ludi co by chceli mat z WoW len fantasy PvP akciu. Bohuzial pre nich to asi hra neni.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000