Author |
Topic  |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 12:59:58
|
Spustim dnes rano WoW a vysiel new update tak som ho updatovat ale ked sa prihlasim tak my nejde, vypisemy kde si vyberam Servery a ani jeden server tam neni. co to je? WoW my expiruje az 25.3.2005 o 21-00h
|
|
| |
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:01:18
|
mam ten samej problem ale to bude tim ze vcera padali servery je to chyba u bllizardu musime cekat no :p |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:02:46
|
lol  Prostě servery ještě nejsou nahozené. To, že máte patch, nic neznamená... |
Arokh Estarioll |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:03:57
|
jezis marja, tehle otazky se snad nikdy nezbavime... v patek dopoledne je technicka udrzba.. vsechny server jsou off a projevuje se to prave tak, ze si nemuzes vybrat zadny server na hrani.... vetsinou se udrzba protahne o par hodin nez support team avizuje... |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:05:42
|
muj prvni patek u wow tak kua sem nevedel :p |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:06:35
|
quote: Originally posted by MA3X
muj prvni patek u wow tak kua sem nevedel :p
je to tu napsane uz x-krat, ja uz to dneska pisu po druhe :) |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:07:54
|
no vidis jak ses hodnej  |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:19:14
|
me to vubec nestahuje :( |
 |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:19:57
|
kua blizard, uz ma jebe, ani manage acount nejde.  |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:20:29
|
me to taky nestahovalo tak sem to vypnul a zapnul znova wow a pak uz to bezelo |
 |
|
araneo
Starting Member
3 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:21:36
|
quote: Originally posted by Warlord
jezis marja, tehle otazky se snad nikdy nezbavime... v patek dopoledne je technicka udrzba.. vsechny server jsou off a projevuje se to prave tak, ze si nemuzes vybrat zadny server na hrani.... vetsinou se udrzba protahne o par hodin nez support team avizuje...
Podla http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ maju byt servre UP a technicka prestavka je do 11:00. |
 |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:22:57
|
ked my ma dnes skoncit WoW expiruje my o 21-00h tak kedy ma uz nepusti hrat server? lebo kamos este 3dni za expiraciou hral |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:28:05
|
quote: Originally posted by ko56
me to vubec nestahuje :(
kde to muzu jindew stahnout |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 13:42:18
|
Mna teda hlavne serie ze pisu ze piatkova udrzba od 7:00 a trva priblizne 4hodiny. Za tri tyzdne co hram ale este nenabehli servery skor ako 12:30. Vacsinou az po 13 a 14tej. Fakt debilny system. Zlaty DAoC. Nech aspon pisu pravdive cisla. Keby maju takyto pristup a problemy (queue, billing system) pri nejakej priemernej MMORPG tak ju uz davno nikdo nehra a programatori zametaju ulice  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
phoenix_nsk
Starting Member
19 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:25:49
|
ty kokos este nejdu servery, dpc kedy cca pôjdu?? |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:27:56
|
lol to vam dneska zrusili skolu nebo co? ;) najdete si praci a nebudete mit problem - v 5 uz to vetsinou bezi ;D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:33:57
|
quote: Originally posted by phoenix_nsk
Spustim dnes rano WoW a vysiel new update tak som ho updatovat ale ked sa prihlasim tak my nejde, vypisemy kde si vyberam Servery a ani jeden server tam neni. co to je? WoW my expiruje az 25.3.2005 o 21-00h
Ono je od veci si obcas procist fora na WoW-europe.com Dycky tam hlasi co se deje apod.. |
Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je? Mark(Orders) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:41:52
|
quote: Originally posted by brutus
lol to vam dneska zrusili skolu nebo co? ;) najdete si praci a nebudete mit problem - v 5 uz to vetsinou bezi ;D
decka maji prazdniny :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:50:40
|
quote: Originally posted by reyden decka maji prazdniny :)
ahaaa ;) no tak to muzou cas vyuzit nejak smysluplne ne? vyluxovat si pokojicek, umejt mame nadobi .... ;D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
3rr0r
Starting Member
5 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:52:21
|
Uz me to s*re ze to nefunguje.... |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:54:11
|
quote: Originally posted by Lord Mark Ono je od veci si obcas procist fora na WoW-europe.com Dycky tam hlasi co se deje apod..
No dneska tam je tohle opravdu uzitecne a vserikajici info 
The server maintenance will be extended. We apologise for any inconvenience caused and thank you for your patience and understanding in this matter. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:56:17
|
quote: Originally posted by Golgoleth
quote: Originally posted by Lord Mark Ono je od veci si obcas procist fora na WoW-europe.com Dycky tam hlasi co se deje apod..
No dneska tam je tohle opravdu uzitecne a vserikajici info 
The server maintenance will be extended. We apologise for any inconvenience caused and thank you for your patience and understanding in this matter.
A co bz sis predstavoval? Vypis error logu ze serveru? Nejaky casove odhad, ktery kdyz nahodou prekroci, tak se na ne zase sesype tuna spamu? |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:58:03
|
quote: Originally posted by Tragedy
A co bz sis predstavoval? Vypis error logu ze serveru? Nejaky casove odhad, ktery kdyz nahodou prekroci, tak se na ne zase sesype tuna spamu?
jak rika phara... maj napsat ze udrzba je od 7mi do 15ti a kdyz to zvladnou ve 12, vsichni je budou blahorecit  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 15:01:00
|
vy ste vazne (jak) maly.... ja potom co jsem rano zjistil, ze patch skutecne je a ze ma 60M zavolal kamosum, domluvil hospodu a nepocitam, ze bych dneska hral ;D Aneb Experientia docet stultos ;) |
 |
|
Lord Mark
Starting Member
42 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 15:22:47
|
Blby je ,ze jim blbne download takze to taham 2-10KB:) A taky je zajimavy,ze se nedostanu do accountu na webu.Kdyz se prihlasim,mi to zahlasi naky errory:) |
Zivot je jen otazkou priorit.Jaka to vsak je? Mark(Orders) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 15:56:59
|
ten downloader je desnej shit rychlost opravdu hrozna a spojeni obcas "vypadavalo"
btw nevite jestli Blizz ty patche ma i nekde na webu? a nebo musim pouzivat vzdy weby tretich stran? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 16:15:43
|
Seth: Downloader funguje v pohode, pokud mas dobre nastaveny firewall/router/modem (viz. FAQ na blizz strankach)
Blizzard na svych strankach patche nema. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 16:21:24
|
nene byla to jejich chyba mel jsem to povolene dobre, uz jen kvuli tomu ze mi to jednu dobu valilo 40Kb/s ale pak to proste spadlo a rychlost se pohybovala v rozmezi 5-15 coz je SUX |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 16:21:56
|
je to na hovno ten jejich program na stahovani mam 0-9 a vecinou 0 to 9 je tam tak sekundu a nula 1min |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 18:49:41
|
pokud pouzivate ten jejich p2p downloader a nemte zaskrtnuto aby to pouzivali jen zdroj u nich tak brecite na spatnem hrobe - je to normalni torrent a zavisi v podstate jen na poctu lidi co to zrovna jede |
 |
|
|
Topic  |
|