Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:00:21
|
Konkretnejsi podoba nekterych novych druidich abilit z US test serveru:
Barkskin 186 mana Instant cast 1 min cool down
The druids skin becomes as tough as bark. Physical damage taken is reduced by 20% while protected, damaging attacks will not cause spell casting delays but non-instant spells take 1 sec longer to cast and melee combat is slowed by 20%.
Lasts 15 sec.
Self only , do not get a target cursor
Ferocious bite 35 energy 9yd range Instant Requires cat form
Finishing move that causes damage per combo point and converts each extra point of energy into 2.0 additional damage
Damage 1 point : 170-200 damage 2 points : 295-345 damage 3 points : 420-470 damage 4 points : 545-595 damage 5 points : 670-720 damage
Frenzied regeneration Instant 3 min cooldown Requires bear form , Dire bear form
Converts up to 10 rage per second into health for 10 sec. Each point of rage is converted into 20 health.
|
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:19:14
|
takze ten Ferocious bite je neco mezi eviscerate a execute, no pekny... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:22:04
|
quote: Originally posted by MegaDeath
takze ten Ferocious bite je neco mezi eviscerate a execute, no pekny...
Nj, bude "mlatit" za celkem hodne :)
670-720 damage plus musis pripocitat zbyvajici energy, ktera se premenuje na damage (2 dmg per 1 energy; tedy v idealnim pripade 65x2). A samozrejme pripadny crit bude k nezaplaceni ...
|
Edited by - VT on 16/03/2005 09:24:12 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:25:16
|
jj tohle kocka potrebovala - konecne bude to co slibovali ;)
od Barkskinu sem teda ale asi cekal vic.... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 09:42:42
|
quote: Originally posted by brutus
jj tohle kocka potrebovala - konecne bude to co slibovali ;)
od Barkskinu sem teda ale asi cekal vic....
Asi nechteli prilis 'nasrat' priesty. Proto je imho self.
Ale rozhodne pomuze, bo soucasné pres talenty specovane neprerusitelne healovani je pouze 60% a mne osobne prijde bugnuty. Neda se vubec srovnavat s tim co mam na shamanovy (tedy 75 procentni nepreruseni).
Pokud ma shaman zkraceny cooldown u Earth Shocku tak se i pod Barskinem nebudu moci healnout klasickym healem. Budu muset pouzit Regrowth nebo Tranquility (tady bude barskin uber!). |
Edited by - VT on 16/03/2005 09:43:56 |
 |
|
Bal
Starting Member
47 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:21:13
|
Taky se mi zda ze Natural Focus funguje spatne.Skoro co uder to mi prerusi heal kouzla,nezda se mi ze by to bylo 60%.Mate nekdo stejne zkusenosti? Jinak Ferocious Bite se zda ze bude pekna abilitka,nevite od ktereho levelu bude pristupna? |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:22:04
|
quote: Originally posted by Bal
Taky se mi zda ze Natural Focus funguje spatne.Skoro co uder to mi prerusi heal kouzla,nezda se mi ze by to bylo 60%.Mate nekdo stejne zkusenosti?
No ja :)
quote:
Jinak Ferocious Bite se zda ze bude pekna abilitka,nevite od ktereho levelu bude pristupna?
32 |
Edited by - VT on 16/03/2005 11:24:42 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:36:43
|
quote: Originally posted by Van Tassel
The druids skin becomes as tough as bark. Physical damage taken is reduced by 20% while protected, damaging attacks will not cause spell casting delays but non-instant spells take 1 sec longer to cast and melee combat is slowed by 20%.
Lasts 15 sec.
Finishing move that causes damage per combo point and converts each extra point of energy into 2.0 additional damage
Damage 1 point : 170-200 damage 2 points : 295-345 damage 3 points : 420-470 damage 4 points : 545-595 damage 5 points : 670-720 damage
Frenzied regeneration Instant 3 min cooldown Requires bear form , Dire bear form
Converts up to 10 rage per second into health for 10 sec. Each point of rage is converted into 20 health.
stejne si nemuzu pomoct a druid mi prijde docela hustej :) char kterej muze tankovat v dungach v pripade potreby se demorfnout a nahodit si hot a zase morfnout ( druhej nejlepsi heal ve hre ) a regenovat manu kdyz mlati v cat nebo bear forme ma stealth ma rooty, ma instant spell, ma instant travel forme ktera breakne rooty a zamezi poly z tech veci co umi je na tom teoreticky lip jak shaman :) ta druidovska prizpusobivost me desi, kdybych nemel free action potiony tak me druid umlati az desive snadno edit : samozrejme mluvim o druidovi kterej vi co dela :) spousta lidi hraje chary a vyuziva tak 10% jejich potencialu |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
Edited by - Mefisto on 16/03/2005 11:37:54 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 11:40:51
|
quote: Originally posted by Mefisto stejne si nemuzu pomoct a druid mi prijde docela hustej :) char kterej muze tankovat v dungach v pripade potreby se demorfnout a nahodit si hot a zase morfnout ( druhej nejlepsi heal ve hre ) a regenovat manu kdyz mlati v cat nebo bear forme ma stealth ma rooty, ma instant spell, ma instant travel forme ktera breakne rooty a zamezi poly
Jo a proto ho hraje skoro nejmenne lidi :) (napr. na horde ShM uplne nejmenne; videl jsem asi dva nebo tri jine druidy za tech par dni co ho hraju :)
|
 |
|
kotte
Starting Member
96 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 12:44:03
|
koukam, ze VT mel cich na class ktera byla lehce gimpla a blizzard ji to dodatecne vynahradil, ted ta hromada horde hracu odlozi k ledu shamany a vrhne se hrat druhej char druida :)... za sebe(za maga) sem zvedavy na souboje 1vs1, uz takhle to neni pro me zadny med .) ... jinak i na aliancni strane druidu neni moc, mnozstvim lidi je to srovnatelne i s nejmene hranym warlockem(podle censusu)... |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 18:33:42
|
Mno to pochybuju ,z dosavadni skusenosti muzu rict ze druid je VELMI zabavny class ,snad nejzabavnejsi ze vsech, protoze muzete hrat prakticky vsemi styly(rogue,healer,tank,mage) a diky instant travelforme,instahealu,innervate,rootu toho prezije opravdu hodne, na druhoustranu mu schazi jedna dulezita vec a tou je dmg.Proste rogue s dobryma zbranema da o 40% dmg vice nez ja(v jakekoliv forme) hlavne na lvl 40+ je to dost markantni.uplne me nervuje jak si ve feralesu kiluju vlky -2 lvl a za chvili prijde saman na stejnem levlu a zacne si je davat 2x rychleji nez ja...no comment.
k novym abilitam:celkem pekne jen nejak nechapu pouzitelnost energy->dmg u fer.bite , podle toho prevodu dosahnu vetsi dmg kdyz hodim bite hned na 35enrg. a radsi hodim za dalsich 40-45en claw
+bude fungovat barskin pri reshiftu??
Edit: + to se ta fren. regenerace nebude s levlem zvysovat??? na lvl 60 s 6k. hp v medovi mi nejakejch +2k. hp za 100rage prijde smesne.... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 16/03/2005 19:24:01 |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 20:53:15
|
druid na nižších lvlech je už teď naprosto super, v 1v1 mě na srovnatelnym lvlu snad ještě nikdo nedal, když mam kliku tak dam i o několik lvlů vejš, ale jak tak koukam na ability list tak mi přijde že to bude postupně slábnout, teď jedu dost meelee bez morfu a je to výborný, ale bojim se, že po 40cte to bude stát za prd, no uvidíme |
offline |
 |
|
cracky
Starting Member
75 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 21:06:45
|
quote: Originally posted by Mefisto
quote: Originally posted by Van Tassel
Lasts 15 sec.
stejne si nemuzu pomoct a druid mi prijde docela hustej :) char kterej muze tankovat v dungach v pripade potreby se demorfnout a nahodit si hot a zase morfnout ( druhej nejlepsi heal ve hre ) a regenovat manu kdyz mlati v cat nebo bear forme ma stealth ma rooty, ma instant spell, ma instant travel forme ktera breakne rooty a zamezi poly z tech veci co umi je na tom teoreticky lip jak shaman :) ta druidovska prizpusobivost me desi, kdybych nemel free action potiony tak me druid umlati az desive snadno edit : samozrejme mluvim o druidovi kterej vi co dela :) spousta lidi hraje chary a vyuziva tak 10% jejich potencialu
jeste si zapomel stunt, ten pouzivam hodne pri pvp :) jinak druid je pecka, hral sem ho v bete hraju ho i v ostry a nemuzu si stezovat, ba naopak s tim co pise VT to oblibinej kocicak bude dobrej dmger |
WoW:Cracky Shadow Moon member of Black Division GW: Dark Cracky(necro-illusioner)> NooB UO: Cracky(mage)Amigo(wamp) deleted by hairless GM :) HGL - Cabalist - Summoner |
 |
|
Narmo
Starting Member
23 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 04:23:47
|
barskin me trosku zklamal , zato Frenzied regeneration vypada dobre , hodici se pro meho druida restoration(31)-Feral bear(7)-balance(rest) ...
btw. druida mam rad mimo jine prave proto, ze ho hraje nejmene lidi |
Edited by - Narmo on 22/03/2005 04:27:47 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 08:58:20
|
quote: Originally posted by Narmo
barskin me trosku zklamal , zato Frenzied regeneration vypada dobre , hodici se pro meho druida restoration(31)-Feral bear(7)-balance(rest) ...
btw. druida mam rad mimo jine prave proto, ze ho hraje nejmene lidi
me ani tak neprijde ze by druida hralo malo lidi, pravda 90% meho pvp je proti elfum rogue o 20 levlu vys kteri jeste utoci kdyz mam 10% po nejaky potvore ale ten zbytek jsou povtsinou druidi. V Thunder bluffu mezi taurenama je taky vetsina druidu. Alespon co potkavam ja. Mluvim o Shadow Moonu btw |
lastfm |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 09:33:28
|
Druid dostane v patchi nejvetsi love = zacina ho hrat spousta lidi - na low levelech v TB uz nejsou skoro zadny shamanove, zato samej druid (pred mesicem to bylo presne naopak ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 11:17:48
|
nakyho power rangera hrat nebudu ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 13:51:32
|
Ja snad mam rasa/povolani kterou hraje asi opravdu nejmin lidi :) a sem rad ... |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 19:36:28
|
Mno nevim ja vcera odpoledne prosel lidi co byli v orgrimaru a krome me tam byli jenom dalsi dva druidi(ze 100 lidi).:)...nejakej velkej naval se kazdopadne urcite nekona(sami shamani a warove) |
 |
|
Soli
Starting Member
14 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 09:21:29
|
Nj ale do instance si vemes za main healera druida nebo priesta? Za main tanka vemes druida nebo warra? Muze hrat ve vsem tak maximalne druhy husle. |
 |
|
BlackSource
Starting Member
99 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 12:29:50
|
Me fascinuje jak se vzdycky najde nekdo, kdo jako nejvetsi machr na vsechno napise, ze druid je jako tank horsi nez warr a jako healer horsi nez priest. No a? O tom to fakt chlapci neni :-) Druid se nehraje tak, ze si pri vytvoreni charakteru urcite, ze budete healer nebo tank nebo pujdete cestou polorogua, tak se trochu zamyslete nez zase nekde budete placat tyhle pitomosti. Sila druida je prave v tom, ze muze ve velmi kratke dobe zastavat celkem slusne vsechny tyto ulohy a o tom to je, v tom je sila. Ne v jedne urcite podobe. Mimochodem uz mnohokrat jsem zazil, ze druid toho ulecil daleko, daleko vic nez priest, ale je fakt, ze to uz je asi o urvni hrace. Kazdopadne prosim uz nepiste takove nesmysly, ktere jsem uvedl vyse, jsou naprosto mimo misu.
Jinak zazil jsem grupu se 4mi druidy a magem a byla naprosto neporazitelna. Vzdycky kdyz nekomu dochazela mana tak se preshiftnul do tanka, druhy se odshiftnul a zacal healovat, proste masakr :-)) |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 22:30:22
|
co kdo s druidem hrajete ? balance/feral/rest ? mam level 42 zatim jedu vse do feral krome 5 bodu do Mark of the Wild a nejsem s tim nak extra spokojenej, gear mam silu a +attack power
Frenzied regeneration je naprosto super, kdezto Ferocious bite (mam Rank 2) me zatim pride jako dost trapna zalezitost standardne s ni dam tak 250 dmg (5/5 combo points) coz je docela ubohy.
|
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 26/03/2005 22:31:19 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/03/2005 : 23:46:17
|
quote: Originally posted by Soli
Nj ale do instance si vemes za main healera druida nebo priesta? Za main tanka vemes druida nebo warra? Muze hrat ve vsem tak maximalne druhy husle.
ve vsem druhe housle hraje predevsim Shaman ... druid je trochu o necem jinem (IMO) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 11:42:59
|
quote: Originally posted by CabA
co kdo s druidem hrajete ? balance/feral/rest ? mam level 42 zatim jedu vse do feral krome 5 bodu do Mark of the Wild a nejsem s tim nak extra spokojenej, gear mam silu a +attack power
Frenzied regeneration je naprosto super, kdezto Ferocious bite (mam Rank 2) me zatim pride jako dost trapna zalezitost standardne s ni dam tak 250 dmg (5/5 combo points) coz je docela ubohy.
no ja zkousim vsadit spis na restoration, ale nejak moc jsem neprocital fora co rikaj lidi, podle toho je asi nejlepsi se ridit, nicmene s restoration jsem spookojen, predevsim tech 60% sance ze zasah ti neprerusi heal a pak tusim kdyz investujes 21 bodu tak dostanes instant heal, coz sice jeste nemam protoze jsem si ty ability vsimnul az pozdeji a dal jsem par bodiku do fear ale teoreticky by to melo byt velmi usefull |
lastfm |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 12:17:13
|
Tak jsem otestoval nove ability: 50 druid.
1)barskin- super na PvP , solo expovani jako mag nebo healing v instancich.tady se blizardi vytahli,15sec je sice trosku malo,ale celkove je to dobra abilita.
2)F.Bite- Dost slaby ucinek(redukovany AR) rip je stale o 30% lepsi, vyplati se jen na vypotrebovani CP na konci souboje,+avizovane navyseni sily kocky na lvl 40-60 jsem nejak nepostrehl,je stale hodne slaba + prelevani 1 energy = 1.5(2)dmg je smesne :)) kdyz 40 energy je u me 100dmg pres claw.
3)F.regen. -Proste ja mam ve feral. brncu v medovi(na lvl 50) 4040hp(jen s MotW) a predstava ze dam 100rage za +1500hp. me opravdu nijak nelaka.To ji radsi pouziju pres mauly cimz si zvysim utocnou silu cca o 40%.Mozna v nekterych situacich se bude hodit,ale jinak je to celkem na nic..:( |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 13:33:50
|
instatn heal muze dobrej, jeste jsem to nikdy nezkousel pac jsem feral, ale stejne me prijde ten instant : Nature's Swiftness + 1 kouzlo instant s 3 min cooldownem jako nic extra, jo takhle kdyby NS fungoval jako buff treba 1 min a po tu dobu bylo vse instant :))) to potom joooo 
quote:
3)F.regen. -Proste ja mam ve feral. brncu v medovi(na lvl 50) 4040hp(jen s MotW) a predstava ze dam 100rage za +1500hp. me opravdu nijak nelaka.To ji radsi pouziju pres mauly cimz si zvysim utocnou silu cca o 40%.Mozna v nekterych situacich se bude hodit,ale jinak je to celkem na nic..:(
no me pride F-regen zatim super mam kolem 2500 HP na 42 lvl takze me to pride slusny navic rage se generuje aspon me to tak pride docela rychleji takze todle me natrapi
o co se tyka dps kocky tak jsem taky zadnou zmenu k lepsimu nezaregistroval |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
Edited by - CabA on 27/03/2005 13:34:43 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 14:42:28
|
quote: Originally posted by CabA
instatn heal muze dobrej, jeste jsem to nikdy nezkousel pac jsem feral, ale stejne me prijde ten instant : Nature's Swiftness + 1 kouzlo instant s 3 min cooldownem jako nic extra, jo takhle kdyby NS fungoval jako buff treba 1 min a po tu dobu bylo vse instant :))) to potom joooo 
neblazni kdybys mel minutu vsecka kouzla instant tak by to byla ultimatni postava. me to prijde hodne usefull, muze to samo o sobe vyhrat spoustu pvp souboju
|
lastfm |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 15:17:45
|
quote:
neblazni kdybys mel minutu vsecka kouzla instant tak by to byla ultimatni postava. me to prijde hodne usefull, muze to samo o sobe vyhrat spoustu pvp souboju
je me jasny ze by to bylo pak hoodne silny tak treba jen 15 sec :) nebo udelat ten cooldown NS ze 3 min na 1 min, prece jenom druid i kdyz ho clovek hrat umi tak ve vsem zaostava, sice moznost kombinace vsech ostatnich povolani je supr a usefull ale chtelo by to neco v cem by byl druid BEST, a takovej fullinstant cast...  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 27/03/2005 : 18:04:25
|
NS je i v tedle podobe nejlepsi tallent po innervate , i kdyz se mi zda ze s pokracujici dobou se efektivita innervate nejak nezvysuje,vim ze je to zavisle na spirit ,ale na levlu 41 me to pridavalo cca 1600 many a na lvl 50 mi to pridava 1900 many kdyz mam v int obleceni 4200+ uz to zdaleka neni tak efektivni..(ale stale nejlepsi )
+hehe, normalne jsem prisel na to ze Barskin misto aby spomaloval utok o 20%, utok o 20% zrychluje ,peknej bug (uz jsem to nahlasil GM) |
 |
|
|
Topic  |
|