Author |
Topic  |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
|
| |
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 09:31:30
|
Lolec, tohle jsem taky dělal, když mě v něděli 4x za sebou zabil jeden rogue  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 09:53:35
|
Musím uznat že mám někdy taky nervy, nejčastěji to schytá klávesnice:o) Ale až tak velké prožívání to jde snad jen v UT a CS:o)) |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 10:34:47
|
quote: Originally posted by simir
Musím uznat že mám někdy taky nervy, nejčastěji to schytá klávesnice:o) Ale až tak velké prožívání to jde snad jen v UT a CS:o))
no v CS nemusíš běžet 5 minut zpátky pro tělo |
 |
|
simir
New Member

112 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 10:48:09
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by simir
Musím uznat že mám někdy taky nervy, nejčastěji to schytá klávesnice:o) Ale až tak velké prožívání to jde snad jen v UT a CS:o))
no v CS nemusíš běžet 5 minut zpátky pro tělo
To ne ale zase si musíš počkat až dohraje tým :o)) To už by ten týpek neměl na čem hrát :o))) |
Warrior Semir Drak´Thul -----------------------------------------------------------------
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 11:51:08
|
vzdyt se muzes resnout rovnou ne ? armor opravis ne ? zadnou "definitivni" durabilitu jsem nezaznamenal (u armoru) nebo se koukam spatne ? mam na mysli opravovat lze do nekonecna ? |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 11:52:47
|
quote: Originally posted by Yennefer
vzdyt se muzes resnout rovnou ne ? armor opravis ne ? zadnou "definitivni" durabilitu jsem nezaznamenal (u armoru) nebo se koukam spatne ? mam na mysli opravovat lze do nekonecna ?
Resnout rovnou ano, ale jsi nepoužitelný na 10 minut v boji, vlastně celkově. Opravovat můžeš jak často chceš, pokud máš prachy. |
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:20:48
|
quote: Originally posted by spajdr
Resnout rovnou ano, ale jsi nepoužitelný na 10 minut v boji, vlastně celkově. Opravovat můžeš jak často chceš, pokud máš prachy.
ok, a jakej je ten postich 50% na vse ? jeste nikdy jsem se rovnou neresoval hehe ;) |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:24:42
|
75% a skutecne na vse.... vcetne armoru... a trva to 10 minut a jeste jsem neprisel na to jak to "vylecit" |
no mmo
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:27:10
|
quote: Originally posted by Yennefer
vzdyt se muzes resnout rovnou ne ? armor opravis ne ? zadnou "definitivni" durabilitu jsem nezaznamenal (u armoru) nebo se koukam spatne ? mam na mysli opravovat lze do nekonecna ?
pokud je ten ress sick stejnej jako po reincarnaci (jako ze myslim ze jo) tak je to 75% snizeni statu, dmg, a nevimceho jeste...
no me oprava gearu prijde uz na vic jak gold a ve chvili kdyz na neco setrim me to uz trosku vadi |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
Edited by - Stilgar on 22/03/2005 12:28:39 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 12:32:57
|
ress na HB je uz opravdu ta posledni moznost jak bych resil obzivnuti |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 14:36:17
|
Já se na HB oživil snad jednou, a ani tim si nejsem jistej.
Jinak já se hry snažim takhle neprožívat. Ale u akčních je to fakt těžký, takový Enemy Territory kde mě nějaká švédská svině s panzerfaustem sejme desetkrát za sebou.... to je fakt šílený, eště že už to nehraju 
Ve WoWu mě PvP umí docela naštvat, to sem si všiml že když mě někdo sejme a je to "smutný" tak to v sobě tlumim ten vztek. Třeba takovej lagující rogue silnější o 5 levlů pobíhá okolo mě a tak laguje že ho nemůžu trefit kouzlem, a tak mě sejme třikrát.... Nakonec sem ho sejmul tak že sem ho nalákal do vody kde se pohyboval moc pomalu na to aby utekl mejm kouzlum   |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 16:15:55
|
nevztekejte se lidi jsou magori |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 18:28:41
|
Tož takhle se naštvat jsem se dokázal snad jen u Windows :) u hry určitě ne(možná u nějaké logické, Lemmings nebo tak) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Spiritus
Starting Member
39 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/03/2005 : 22:00:30
|
quote: Originally posted by Spiritus
Já nejvíc nervým u prográmku DESETI PRSTY. ůa aů..... Jinak se volně stažitelný na stahuj http://www.stahuj.cz/podnikani_a_domacnost/vyukove_programy/desetiprsty/ Teda samořjemě pro toho kdo má silný nervy... jinak u mě to začalo u 6. lehce....
Jo, to je fakt :) my dělali na základce tuším Zaviačiče a když se začli psát texty odzadu, tak sem myslel, že mě mrdne v bedně. Naštěstí se to vyplatilo a jsem za to vděčný, nevím, co bych si bez prstokladu teďka počal. |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 00:10:28
|
No, robil by si asi to co ja, vytvoril som si svoj vlatny prstoklad, 70% textu pisem dvoma prstami na kazdej ruke a pisem mozno o 10-20% pomalsie ako ty  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 10:07:46
|
quote: Originally posted by Pepo
No, robil by si asi to co ja, vytvoril som si svoj vlatny prstoklad, 70% textu pisem dvoma prstami na kazdej ruke a pisem mozno o 10-20% pomalsie ako ty 
asi tak akorat ja pouzivam i palce na mezernik  |
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 11:59:31
|
to ja umim psat vsemi deseti tento post sem napsal palcem na leve ruce  |
Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer Pilsner Urquell Guardians |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 13:08:26
|
Sikulka, a ja som tento post napisal malickom na pravej nohe a medzeru som daval druhym prstom z prava na pravej nohe.   
No myslim ze palec na medzeru je samozrejmost  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 13:21:59
|
nechte toho jeste sem dojde mistral a bude nam tvrdit jak tenhle post napsal ...
   |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 14:08:30
|
Já mám taky origoš prstoklad, používám asi 4 prsty. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 14:33:46
|
quote: Originally posted by Stilgar
nechte toho jeste sem dojde mistral a bude nam tvrdit jak tenhle post napsal ...

! lolky vdolky Ale šak já jsem slyšel, že on by s ním zaplácl celou klávesnici, ne?  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 23/03/2005 14:37:01 |
 |
|
Spiritus
Starting Member
39 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 16:36:22
|
Nevíte někdo o fakt dobrým programu, teda kromě deseti prsty, který je zdarma?? |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 23/03/2005 : 17:54:13
|
quote: Originally posted by Spiritus
Nevíte někdo o fakt dobrým programu, teda kromě deseti prsty, který je zdarma??
Ono dobrou věc najít zdarma je docela těžké... Nevím, čím by to mohlo být, tak bych dal vše dobré zadarmo  |
Arokh Estarioll |
 |
|
mrkvicka
Starting Member
5 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 07:19:16
|
Heh nějakou dobu sem místo mlácení do klávesnice dával přednost pěsťovce obrazovce monitoru, ta něco vydrží, ale pak mi jednoho smutného dne monitor skočil ze stolu. Nedoporučuju A v dobách myši s kuličkou moji myš párkrát potkal smutný osud, po ráně pěstí se odlomil kotouček který drží kuličku uvnitř Ale asi nejlepší prča byla když kamarád dal spodní hák vysunutý cd paldě za to že neposlouchala  |
Mrkvička AO Advanturer |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 11:47:55
|
V zivote jsem se takhle u hry a u pocitace nerozcilil a myslim , ze ten borec tam neni normalni a mel by se lecit. |
 |
|
YonY
Starting Member
17 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:44:56
|
Já se u žádné hry takhle nenaštval. Ale často jsem se naštvával u kuličkové myšky, vyžadoval jsem od ní přesnost a stabilitu (ať už u hry či u grafiky), a když jsem musel čistit kuličku 10x za hodinu: jedné jsem utrhl ocásek, za zbytek chytil a bouchal s ní o stůl od dob co mám MX510 je klid a pohoda  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 25/03/2005 : 14:46:37
|
quote: Originally posted by YonY
Já se u žádné hry takhle nenaštval. Ale často jsem se naštvával u kuličkové myšky, vyžadoval jsem od ní přesnost a stabilitu (ať už u hry či u grafiky), a když jsem musel čistit kuličku 10x za hodinu: jedné jsem utrhl ocásek, za zbytek chytil a bouchal s ní o stůl od dob co mám MX510 je klid a pohoda 
to si spis mel napsat do ftipu  |
 |
|
|
Topic  |
|