Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Poznáváte se ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/03/2005 :  09:22:26  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
http://www.super.cz/vtipky/119-vasnivy-hrac-on-line-her.html

:-)

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 22/03/2005 :  09:31:30  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Lolec, tohle jsem taky dělal, když mě v něděli 4x za sebou zabil jeden rogue

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 22/03/2005 :  09:53:35  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
Musím uznat že mám někdy taky nervy, nejčastěji to schytá klávesnice:o) Ale až tak velké prožívání to jde snad jen v UT a CS:o))

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 22/03/2005 :  10:34:47  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by simir

Musím uznat že mám někdy taky nervy, nejčastěji to schytá klávesnice:o) Ale až tak velké prožívání to jde snad jen v UT a CS:o))

no v CS nemusíš běžet 5 minut zpátky pro tělo
Go to Top of Page

simir
New Member

112 Posts

Posted - 22/03/2005 :  10:48:09  Show Profile Send simir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:
Originally posted by simir

To ne ale zase si musíš počkat až dohraje tým :o)) To už by ten týpek neměl na čem hrát :o)))

Warrior
Semir Drak´Thul
-----------------------------------------------------------------
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/03/2005 :  11:51:08  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

vzdyt se muzes resnout rovnou ne ? armor opravis ne ? zadnou "definitivni" durabilitu jsem nezaznamenal (u armoru) nebo se koukam spatne ? mam na mysli opravovat lze do nekonecna ?

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 22/03/2005 :  11:52:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

vzdyt se muzes resnout rovnou ne ? armor opravis ne ? zadnou "definitivni" durabilitu jsem nezaznamenal (u armoru) nebo se koukam spatne ? mam na mysli opravovat lze do nekonecna ?

Resnout rovnou ano, ale jsi nepoužitelný na 10 minut v boji, vlastně celkově. Opravovat můžeš jak často chceš, pokud máš prachy.
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:20:48  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Resnout rovnou ano, ale jsi nepoužitelný na 10 minut v boji, vlastně celkově. Opravovat můžeš jak často chceš, pokud máš prachy.

ok, a jakej je ten postich 50% na vse ? jeste nikdy jsem se rovnou neresoval hehe ;)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:24:42  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
75% a skutecne na vse.... vcetne armoru... a trva to 10 minut a jeste jsem neprisel na to jak to "vylecit"

no mmo
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:27:10  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:

pokud je ten ress sick stejnej jako po reincarnaci (jako ze myslim ze jo)
tak je to 75% snizeni statu, dmg, a nevimceho jeste...

no me oprava gearu prijde uz na vic jak gold a ve chvili kdyz na neco setrim me to uz trosku vadi

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 22/03/2005 12:28:39
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/03/2005 :  12:32:57  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ress na HB je uz opravdu ta posledni moznost jak bych resil obzivnuti

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 22/03/2005 :  14:36:17  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já se na HB oživil snad jednou, a ani tim si nejsem jistej.

Jinak já se hry snažim takhle neprožívat. Ale u akčních je to fakt těžký, takový Enemy Territory kde mě nějaká švédská svině s panzerfaustem sejme desetkrát za sebou.... to je fakt šílený, eště že už to nehraju

Ve WoWu mě PvP umí docela naštvat, to sem si všiml že když mě někdo sejme a je to "smutný" tak to v sobě tlumim ten vztek. Třeba takovej lagující rogue silnější o 5 levlů pobíhá okolo mě a tak laguje že ho nemůžu trefit kouzlem, a tak mě sejme třikrát.... Nakonec sem ho sejmul tak že sem ho nalákal do vody kde se pohyboval moc pomalu na to aby utekl mejm kouzlum

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 22/03/2005 :  16:15:55  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
nevztekejte se lidi jsou magori

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/03/2005 :  18:28:41  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tož takhle se naštvat jsem se dokázal snad jen u Windows :) u hry určitě ne(možná u nějaké logické, Lemmings nebo tak)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Spiritus
Starting Member

39 Posts

Posted - 22/03/2005 :  20:42:00  Show Profile  Send Spiritus an ICQ Message Send Spiritus a Private Message  Reply with Quote
Já nejvíc nervým u prográmku DESETI PRSTY. ůa aů..... Jinak se volně stažitelný na stahuj http://www.stahuj.cz/podnikani_a_domacnost/vyukove_programy/desetiprsty/ Teda samořjemě pro toho kdo má silný nervy... jinak u mě to začalo u 6. lehce....
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/03/2005 :  22:00:30  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiritus

Já nejvíc nervým u prográmku DESETI PRSTY. ůa aů..... Jinak se volně stažitelný na stahuj http://www.stahuj.cz/podnikani_a_domacnost/vyukove_programy/desetiprsty/ Teda samořjemě pro toho kdo má silný nervy... jinak u mě to začalo u 6. lehce....

Jo, to je fakt :) my dělali na základce tuším Zaviačiče a když se začli psát texty odzadu, tak sem myslel, že mě mrdne v bedně. Naštěstí se to vyplatilo a jsem za to vděčný, nevím, co bych si bez prstokladu teďka počal.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/03/2005 :  00:10:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, robil by si asi to co ja, vytvoril som si svoj vlatny prstoklad, 70% textu pisem dvoma prstami na kazdej ruke a pisem mozno o 10-20% pomalsie ako ty
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/03/2005 :  10:07:46  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

No, robil by si asi to co ja, vytvoril som si svoj vlatny prstoklad, 70% textu pisem dvoma prstami na kazdej ruke a pisem mozno o 10-20% pomalsie ako ty

asi tak akorat ja pouzivam i palce na mezernik
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 23/03/2005 :  11:59:31  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
to ja umim psat vsemi deseti tento post sem napsal palcem na leve ruce

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:08:26  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Sikulka, a ja som tento post napisal malickom na pravej nohe a medzeru som daval druhym prstom z prava na pravej nohe.

No myslim ze palec na medzeru je samozrejmost
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 23/03/2005 :  13:21:59  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
nechte toho jeste sem dojde mistral a bude nam tvrdit jak tenhle post napsal ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:08:30  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já mám taky origoš prstoklad, používám asi 4 prsty.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/03/2005 :  14:33:46  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

nechte toho jeste sem dojde mistral a bude nam tvrdit jak tenhle post napsal ...

! lolky vdolky Ale šak já jsem slyšel, že on by s ním zaplácl celou klávesnici, ne?

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 23/03/2005 14:37:01
Go to Top of Page

Spiritus
Starting Member

39 Posts

Posted - 23/03/2005 :  16:36:22  Show Profile  Send Spiritus an ICQ Message Send Spiritus a Private Message  Reply with Quote
Nevíte někdo o fakt dobrým programu, teda kromě deseti prsty, který je zdarma??
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 23/03/2005 :  17:54:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiritus

Nevíte někdo o fakt dobrým programu, teda kromě deseti prsty, který je zdarma??

Ono dobrou věc najít zdarma je docela těžké... Nevím, čím by to mohlo být, tak bych dal vše dobré zadarmo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

mrkvicka
Starting Member

5 Posts

Posted - 25/03/2005 :  07:19:16  Show Profile Send mrkvicka a Private Message  Reply with Quote
Heh nějakou dobu sem místo mlácení do klávesnice dával přednost pěsťovce obrazovce monitoru, ta něco vydrží, ale pak mi jednoho smutného dne monitor skočil ze stolu. Nedoporučuju A v dobách myši s kuličkou moji myš párkrát potkal smutný osud, po ráně pěstí se odlomil kotouček který drží kuličku uvnitř Ale asi nejlepší prča byla když kamarád dal spodní hák vysunutý cd paldě za to že neposlouchala

Mrkvička AO Advanturer
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 25/03/2005 :  11:47:55  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
V zivote jsem se takhle u hry a u pocitace nerozcilil a myslim , ze ten borec tam neni normalni a mel by se lecit.
Go to Top of Page

YonY
Starting Member

17 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:44:56  Show Profile  Send YonY an ICQ Message Send YonY a Private Message  Reply with Quote
Já se u žádné hry takhle nenaštval. Ale často jsem se naštvával u kuličkové myšky, vyžadoval jsem od ní přesnost a stabilitu (ať už u hry či u grafiky), a když jsem musel čistit kuličku 10x za hodinu: jedné jsem utrhl ocásek, za zbytek chytil a bouchal s ní o stůl od dob co mám MX510 je klid a pohoda
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/03/2005 :  14:46:37  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by YonY

Já se u žádné hry takhle nenaštval. Ale často jsem se naštvával u kuličkové myšky, vyžadoval jsem od ní přesnost a stabilitu (ať už u hry či u grafiky), a když jsem musel čistit kuličku 10x za hodinu: jedné jsem utrhl ocásek, za zbytek chytil a bouchal s ní o stůl od dob co mám MX510 je klid a pohoda

to si spis mel napsat do ftipu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000