Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 13/03/2005 :  13:43:10  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Ješiš lidi pište něco kdo to má číst když nic nepíšete...

Abych to trošku rozproudil: Elfové sou hnusný a smrděj!

(chacha)

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 14/03/2005 :  01:11:26  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas

quote:
Originally posted by brutus

quote:
A zaver z toho je jaky? Ciste pvp zabava a destrukce vetsinu lidi nebavi, chybny odhad autoru hry a spatne provedeni. Odchod na parky. Coby kdyby jsou jen plane reci.

SB mel skvely PVP system a i bez contentu mne bavil hodne moc.
Kdyby mel doladeny siege system tak jak pise DD....

Ja jen tvrdim ze ciste pvp hra ve ktere chybi zabavna faze budovani charu, questy, craft atp a jde jen o zabijeni hracu, hracmi nemuze byt nejak dlouhodobe uspesna.

omyl, destrukce je zabavna az az ;)
me osobne prijde quest system wow uber, pve system a vyvoj charu - kdyz bych byl zacinajici hrac mmo by me asi nadchnul
ale ted ?
ted me nudi, sere, otravuje ze musim kurva zas levelovat delat trapne dementni questy zabij prines a masit dokolecka 10101010 mobu
neni to samozrejme hrou, jak pisu kdyz bych zacinal asi bych se v tom vyzival :) je to tim ze uz toho mam dost zasebou ...

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 14/03/2005 :  08:27:55  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je nejaky mmorpg kde se nemusi levelovat? pro tyhle pripady je dobre, ze prodavaj ty accounty na ebay
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 14/03/2005 :  08:30:49  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Ješiš lidi pište něco kdo to má číst když nic nepíšete...

Abych to trošku rozproudil: Elfové sou hnusný a smrděj!

(chacha)

Prave naopak ...
Rasy Aliance az snad na dwarfy a castecte gnomy sou cela Barbie (tj hlavne female Human a Night Elf) ...
asi ve WoW existuje kvalitni plasticka chirurgie na strane aliance jinak si ty modelky vysvetlit nedokazu

... ale co, neni nad poradny rohy

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/03/2005 :  10:40:44  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

quote:
Ja jen tvrdim ze ciste pvp hra ve ktere chybi zabavna faze budovani charu, questy, craft atp a jde jen o zabijeni hracu, hracmi nemuze byt nejak dlouhodobe uspesna.

Když existují ve hře užitečné rewardy za pvp, je to velice motivující. V DAoCu je systém budování charu čistě z pvp (realm ranky/realm ability), teoreticky char nemusí zabít jediného moba, aby se vyvíjel. imho by bylo fajn, kdyby ještě questy a craft byly pvp - "Zabij x enemy lvl xx a z jejich ostatků/lootu non-random craft".

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 14/03/2005 :  12:31:02  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

Rasy Aliance az snad na dwarfy a castecte gnomy sou cela Barbie (tj hlavne female Human a Night Elf) ...
asi ve WoW existuje kvalitni plasticka chirurgie na strane aliance jinak si ty modelky vysvetlit nedokazu

No ... když si odmyslíš ten postoj u undeadek a ty klíky u trollek, tak ty taky vypadaj moc dobře. Trollky mají navíc zdaleka nejlepší účes .
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 14/03/2005 :  12:45:20  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsou lide, kteri nehraji pvp pro destrukci. Podivej se napr. na healujici Trinii :)

Dulezitejsi nez "destrukce" je pro mne kvalitni pvp system, jeho mechanizmy a pravidla a z nich vyplivajici moznosti strategie a tedy i inteligentni zabavy (oproti hloupouckemu pve).

Ovsem "pvp destrukci" si taky rad vychutnam, zvlast kdyz si na vecer koupim osm gambrinusu a okourim chronix radio ...
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/03/2005 :  14:08:47  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Jsou lide, kteri nehraji pvp pro destrukci. Podivej se napr. na healujici Trinii :)
Ale no ták .. to, že Trinia nemlátí sekerou do enemy přece není důkaz. Pominu-li vyjímky s kladívkem a smite blesky je to ona, co z pozice velmi důležitého supportu svým konáním umožňuje vykonání destrukce pomocí svých gildovních destruktorů. To máš jak RTS, kde hráč taky nekliká na tlačítko Fire, ale supportuje své jednotky. (;
V opačném případě by healovala i mne, když do mne buší mdk desktruktor .. což pochopitelně nedělá.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/03/2005 :  14:18:31  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Je si nahodne vybavuji nektere hlasky od Trinie:

Dnes je to nuda neni koho zabijet.
Videl jsi, jak sem ho dodelala tim bleskem.
Rychle sem, podte ho zabit, tady se jeden schovava, at nam neutece.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 14/03/2005 :  16:13:52  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já sem Holy Priest a taky nejsem hodnej. Možná nemám radost ze samotný destrukce... ale co mě velice přitahuje je dobývání věží, dolů, atd.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 14/03/2005 :  18:00:02  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

je nejaky mmorpg kde se nemusi levelovat? pro tyhle pripady je dobre, ze prodavaj ty accounty na ebay

counter-strike, tactical ops... a určitě hafo dalších
mě baví obojí - pvp i pve ale ani jedno odděleně by mi nemohlo dát dost zábavy abych u hry vydržel dýl

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:40:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
slysel jsem neco jako ze se deje dost masivni odchod hracu US hracu ze serveru, protoze po 60 lvl neni co delat , to je to vazne horsi nez jsem si myslel ? co delate po lvl 60 ? cekate na honor system a doufate ze se budete bavit jen pvp ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:42:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

slysel jsem neco jako ze se deje dost masivni odchod hracu US hracu ze serveru, protoze po 60 lvl neni co delat , to je to vazne horsi nez jsem si myslel ? co delate po lvl 60 ? cekate na honor system a doufate ze se budete bavit jen pvp ?

A kde jsi to slysel? Nejakej link?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:46:21  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

A kde jsi to slysel? Nejakej link?

No slysel .... v pripade Perthy bych to videl na:

1) halusky z polosileneho mlaceni mobu furt dokola az do uplneho zblbnuti a jeste dale
2) 101% informaci na EQ2 forech v diskusi z doby kdy jsou servery zase dole a ceka se na rollback

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:52:13  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Realita je prekvapive jina. Po releasu koncepce "pvp odmenovani" zacalo hodne lidi, kteri se z WoW vratili treba do DAOCu uvazovat o tom, ze se do WoW zase vrati.

O masivnim odchodu US hracu jsem neslysel.

Co delam na 60 levelu? Vzhledem k tomu, ze stale zkousim nove classy tak mi 60 lvl jeste dlouho nehrozi :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/03/2005 :  10:52:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
btw nejakej argument jako ale blbost na lvl60 je prece spousta zabavy pomoci epickych questu v raid zonach by nebyl ?
cetl jsem to v ruznych postech na wow forech, kde si lidi stezuji, ze neni co delat na lvl60 nez dokola grindovat stejny zony

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 15/03/2005 :  11:09:24  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
Presne jak napsal VT... zalozis alta... a expujes alta...

ja mam postavy 2 a mam pocit vzhledem k tempu hrani ze nez je dodelam tak vetsina lidi bude mit nafarmenou PvP vybavu a bude mit rank 14 v Honor systemu :-D

no mmo
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 15/03/2005 :  11:28:51  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw nejakej argument jako ale blbost na lvl60 je prece spousta zabavy pomoci epickych questu v raid zonach by nebyl ?
cetl jsem to v ruznych postech na wow forech, kde si lidi stezuji, ze neni co delat na lvl60 nez dokola grindovat stejny zony

par lidi se vratilo do her ze kterych odesli par jich porad "ceka" nebo skouseji "pvp" 5v5 v guildovnich grupach proti sobe jen tak na trening ;) (informace mam od hracu z US serveru se kteryma jsem hral daoc)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 15/03/2005 :  14:15:18  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty stejný zóny (všechno instance) jsou:
1. Blackrock Depths
2. Stratholme
3. Scholomance
4. Lower Blackrock Spire
5. Upper Blackrock Spire
Jsou tam i questy, které tě tam pošlou několikrát. Problém je ale v tom, že to lidi farmaří v raidech, takže se jim to po stopátem běhu, kdy se ani nezapotí, zají. A na druhou stranu něco je v 5ti lidech nedělatelné (pokud nemá každý 6+ hodin času). Jedna z největších změn v posledním plánovaném patchi adresuje právě toto (tzn. zamezit farmaření omezením raidů a ulehčení některých příliš obtížných instancí).

Pak tu jsou dvě raid zóny pro 40 lidí:
1. Onyxia
2. Molten Core
Myslím, že není moc lidí co zabilo Onyxiu. A pokud je mi známo, Molten Core buď nikdo neudělal nebo tak 1-3 gildy na světě. Jenže tohle můžeš dělat jenom s uberraiding gildou.

Samozřejmě, pokud si chceš odpočinout, můžeš taky rozjet jinou postavu. S rychlostí, s jakou se spousta lidí objevila na lvl 60 těžce pochybuji, že viděli polovinu instancí.
Go to Top of Page

kotte
Starting Member

96 Posts

Posted - 15/03/2005 :  14:22:52  Show Profile Send kotte a Private Message  Reply with Quote
quote:
S rychlostí, s jakou se spousta lidí objevila na lvl 60 těžce pochybuji, že viděli polovinu instancí.

rekl bych, ze jsem v rychlosti na 60 v lepsim prumeru a muzu te ubezpecit, ze jsem prosel nekolikrat vsechny instance co sli (krome low lvl horde jako jsou Ragefire Chasm , wailing caverns a Shadowfang Keep a high lvl scholomance )

prave instance jsou jednim, ze snadnych zdroju expy...
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 18/03/2005 :  10:01:37  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tiez citam dost podobnych postov na ign boarde (http://vnboards.ign.com/ jak v sekcii o DAoC tak WoW) a rovnako sa obavam ze to na lvl 60 moc zabava nebude. Zatial ma WoW bavi ale prave vdaka takymto postom sa levelovanie snazim co najviac spomalit a explorujem vsetko co sa da
Co si tu o tom mysli niekdo kdo ma lvl 60 ? (najlepsie niekdo kdo hral aj nejake ine mmorpg ako wow, pretoze clovek co hra WoW ako prvu onlinovku je z nej zarucene uplne mimo a o objektivite z jeho ust mozme len snivat, staci si citat toto forum ;))

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

Bradac
Starting Member

53 Posts

Posted - 18/03/2005 :  13:08:47  Show Profile  Send Bradac an ICQ Message Send Bradac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Je si nahodne vybavuji nektere hlasky od Trinie:

Dnes je to nuda neni koho zabijet.
Videl jsi, jak sem ho dodelala tim bleskem.
Rychle sem, podte ho zabit, tady se jeden schovava, at nam neutece.

lol tak u toho sem se celkem nasmal
jinak az bude FFA server, tak to mozna bude i stat za to se s tema lvlama parat

Edited by - Bradac on 18/03/2005 13:17:07
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:19:09  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by ehivar

Neda se nic delat musim se vykricet.
F F F FUCKING SOE ta zona upadla kdyz se konecne spawnuli ty spravny. At uz dou do prdele pani programatori. Du si radeji chvili cist jinak by me napadli jim do officu poslat bombu.

Kdyz tak procitam EQ2 fora musim rict ze WOW je na tom jeste dobre, tohle napsal hrac EQ2 pote co tyden cekal na spwan spravneho moba. Tu musi byt docela masochismum tohle hrat co myslis Pertho?

ze je to lama :) mobove maji jasny spawn time , pripadne se spawnuji pomoci placeholderu - tohle byl myslim zrovna pripad kdy lumka cekala na spawn tam kdyz tam byli placeholderi :)

btw kde je tenhle post ?

Precetl jsem si cely thread a je mi jasne, ze EQ2 proste neni pro me... presne tenhle typ "pruda questu" nesnasim.

Tragedy
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:22:24  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
btw vsimli jste si "demokratickeho" vedeni diskuze v E2? :))

kdyz ma kdokoliv jinej nazor tak lock topic :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

Edited by - Reyden on 18/03/2005 14:25:23
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:27:59  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Kdyby jen lock topic, cenzura ho radsi rovnou smaze. Nejak nemuzu najit ten topic o mailovani v EQ2. Ze by to nakonec VT vyhral a nekdo z EQ2 moderatoru/cenzoru to neunesl?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 18/03/2005 14:29:41
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:30:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo a to sem se chtel zrovna zacit hadat jaka je skoda, ze soe neukradlo od wow paysystem
takova skoda

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:38:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby jen lock topic, cenzura ho radsi rovnou smaze. Nejak nemuzu najit ten topic o mailovani v EQ2. Ze by to nakonec VT vyhral a nekdo z EQ2 moderatoru/cenzoru to neunesl?

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15001&whichpage=9 je tam, kazdopadne Jaris vznesl na VT dotaz ale zaroven si zazadal o moderatora a locknul topic :)

tohle delala moje segra kdyz byla jeste mala, zacpala si usi a zpivala si aby neslysela co ji rikame kdyz se ji to nelibilo :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:39:42  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo a to sem se chtel zrovna zacit hadat jaka je skoda, ze soe neukradlo od wow paysystem
takova skoda

me to taky prislo jako takove zajimave rozptyleni v praci :) takhle je tady nuda ..

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:43:28  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Mel se filtr je na open topicy, proto sem ho nevidel, ale ted musim rict fuj to je fak ubohy napsat si posledni komentar zamknout to a myslet si jak sem to vsem nandal. Hanba Jarisovi!!

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 18/03/2005 :  14:45:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Hanba, hanba!!!

Tragedy
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:02:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jo ale vratme se k zakladu, taky ti co muzete cejtite skodolibou radost proti tem co nemuzou ?
a jak jste spokojeni s promptnimi reakcemi techsupportu na problemy s paysystemem a nemoznosti se lognout na zaplacene ucty ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:05:26  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

problemy s paysystemem a nemoznosti se lognout na zaplacene ucty ?

o cem to mluvis? vsechno funguje jak ma :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:06:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

takze ty ses jeden z tech 66 procent co ? :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:07:34  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo ale vratme se k zakladu, taky ti co muzete cejtite skodolibou radost proti tem co nemuzou ?
a jak jste spokojeni s promptnimi reakcemi techsupportu na problemy s paysystemem a nemoznosti se lognout na zaplacene ucty ?

kdyz vyplnis vse tak jak mas tak to facha bez problemu :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:09:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

quote:

kdyz vyplnis vse tak jak mas tak to facha bez problemu :)

hehe a zverejnil uz blizzard kodovou knizku ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:10:25  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

takze ty ses jeden z tech 66 procent co ? :)

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:11:40  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
mimochodem jak to vypada s opatecni udrzbou? uz je hotova a hraje se? abych se zase nehnal driv z prace zbytecne
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:14:40  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
hehe a zverejnil uz blizzard kodovou knizku ?

podle vseho byly problemy i z duvodu ze lidi vyplnovali spatne udaje z karty, kontrolni kod, jmena a tak .. k tomu kodovou knizku nepotrebujes, nebo snad jo? :)

kazdopadne tady nechci obhajovat tech support B, problemy by byt nemely, ale vyresili to a to je hlavni ne? :)

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:15:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

mimochodem jak to vypada s opatecni udrzbou? uz je hotova a hraje se? abych se zase nehnal driv z prace zbytecne

Jedou v poho
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 18/03/2005 :  15:19:16  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Jedou v poho

super, valim dom
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 18/03/2005 :  16:49:45  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden
podle vseho byly problemy i z duvodu ze lidi vyplnovali spatne udaje z karty, kontrolni kod, jmena a tak .. k tomu kodovou knizku nepotrebujes, nebo snad jo? :)

nelze se jim divit kdyz to delaji poprve v zivote a mozna je i % tech co si myslelo ze jim projde credit card generator

Black

Edited by - Black on 18/03/2005 16:50:46
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 18/03/2005 :  19:15:38  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz sme u te cenzury, ucinim oc sem byl pozadan.

Srovnani zamereni EQII a WoW,
cenzurovana cast teto diskuse pokracuje v

Group content vs solo content v EQII

a reakce, ktere by neprosly cenzurou prosim davat sem :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 18/03/2005 :  20:23:59  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
a reakce, ktere by neprosly cenzurou prosim davat sem :)

Cenzura ...

Ano ... Ja se rozhodl, ze budu diky primitivum tezicich z pribuzenske (Kuzma) ci silne RL vazby (Jaris) na Tibora (+Khostriho) a resicich svoji neschopnost prijmout opacny nazor (ci dokonce s clovekem s jinym pohledem na vec diskutovat bez osobnich utoku) cenzurou - bojkotovat toto forum po dobu jednoho mesice (nebudu do fora prispivat).

Doufam, ze si vsichni vyse jmenovani lide uvedomi, ze se podobne veci rozhodne nemaji resit silou, zvlaste ne na podobnem rodinem foru kde je minimalni denni prirustek postu (narozdil od mmorpg boardu jako napr. vnboardy).

Nashle za mesic a doufam, ze se nebudu muset kvuli zdejsim diktatorskym praktikam demonstrativne upalovat

Edited by - VT on 18/03/2005 20:31:20
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 19/03/2005 :  04:54:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
No nechci ti moc mluvit do zivota, ale zrovna v tomhle pripade je "stavka" jednoho cloveka asi nejmene ucinny mechanismus, ktery bych dokazal vymyslet :)
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 19/03/2005 :  05:49:23  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:

No nechci ti moc mluvit do zivota, ale zrovna v tomhle pripade je "stavka" jednoho cloveka asi nejmene ucinny mechanismus, ktery bych dokazal vymyslet :)

navíc bude mít přesně opačnej účinek, Tibor zjistí, že VT generuje polovinu dat co prouděj přez imperium

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/03/2005 :  06:39:53  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac

quote:

navíc bude mít přesně opačnej účinek, Tibor zjistí, že VT generuje polovinu dat co prouděj přez imperium

rek bych ze to bude vic jak pulka :D

a navic me jeho stavka stve, nikdo jinej schopnej poradne flamovat tu neni

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 19/03/2005 06:40:17
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/04/2005 :  15:13:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tak jsem to dokazal aj bez VT

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 06/04/2005 :  18:44:39  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Nerad bych rozjížděl nějaký velký flame, ale o cenzuře by se imho dalo mluvit, kdybych určitý typ informací mazal z celého fora. A ne pokud po X stránkách flame (narážím na diskusi o mailu), který evidentně nikam nevede a k ničemu není, locknu thread jako offtopic.
Kdyby to nelocknul jaris locknul bych to já.
Dále za cenzuru nepovažuju, pokud v zájmu konsolidace diskuse locknu topic a umístím do něj odkaz na jiný topic se stejnou diskusí.
Ale chápu, že to asi vidíte úplně jinak.
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 06/04/2005 :  19:00:13  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
Tibore měl si ještě počkat, VT ti bude moct odpovědět až 18.4., ale řikal, že ve skalnim případě by mohl komunikovat přes změnu podpisu
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 06/04/2005 :  19:53:33  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Nerad bych rozjížděl nějaký velký flame, ale o cenzuře by se imho dalo mluvit, kdybych určitý typ informací mazal z celého fora. A ne pokud po X stránkách flame (narážím na diskusi o mailu), který evidentně nikam nevede a k ničemu není, locknu thread jako offtopic.
Kdyby to nelocknul jaris locknul bych to já.
Dále za cenzuru nepovažuju, pokud v zájmu konsolidace diskuse locknu topic a umístím do něj odkaz na jiný topic se stejnou diskusí.
Ale chápu, že to asi vidíte úplně jinak.

Kdyby byla diskuse stejna, docetl by ses v tomhle topicu to, co se doctes v "Group Content vs Solo Content v EQII". Priznavam, ze sem to zcela zamerne svedl na offtopic diskusi, kterouzto si puvodne locknul locknul.

Zajimave je, ze prestoze zaryti flamewarriori varovali, jaky ze z toho bude flamewar, zadne flamovani se az dosud nekonalo.

Ale muzes tomu klidne rikat konsolidace diskuse, ja tomu rikam proste cenzura ;)

PS: Locknout topic jakozto offtopic je jednoduse jasna znamka toho, ze moderator selhal. V zadnem pripade toho, ze mocne nad vsemi zvitezil svym poslednim slovem.
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,44 seconds. on eygor Snitz Forums 2000