Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WoW vs EQ2 vs DAoC vs X vs Y vs Z
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 07/03/2005 :  14:33:33  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Skoda, ze si stejne jako ja propasnul EQ1 pvp server, ktery bezel po dobu 31 dnu a byla zde jen perma smrt, at uz slo o smrt v pve ci pvp (umrel jsi a musel jsi zacinat od levelu 1). Pouze na takovemhle serveru ma imho vyjednavani cenu :)

Hmm, to skoda je ;)
Bohuzel jen, ze neco tak radikalniho bude opravdu hratelne az v momente, kdy se absolutne eliminuje moznost umrit kvuli technickym problemum serveru/pripojeni.
Ja bych to zkusil :)

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 07/03/2005 :  16:01:07  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Chapu atmosferu sveta, ve kterem existuji dve strany, ktere se z historickych duvodu nemaji prilis v lasce (valcily spolu, ale valka uz davno skoncila, protoze nemela smysl kdyz se objevil nepritel znamenajici skutecne ohrozeni).

Za teto situace si koleduju o presdrzku, kdyz vlezu na uzemi "nepritele", pripadne do uzemi, kde momentalne nema vojenskou pritomnost zadna ze stran.

Momentalne si uzivam pvm, protoze WoW je hodne dobra pvm quest-based hra a snazit se nejdriv powerlevlovat char na pvp by mne ochudilo o spousta krasnych zazitku s pvm charem, ale zcela nepochybne se na pvp server vratim, prave kvuli vyzve, kterou otevrene rvr zony nabizeji.

Ale bojim se toho, ze tam narazim akorat na bandu lidi, kteri bud porad melou o tom, ze je to preci valka, takze mne klidne na mem uzemi zabijou i kdyz sem o 30 levlu niz, prestoze pro ne neznamenam zadnou hrozbu ani challenge, pripadne ze je to naprc, pac neni co ztratit, neni to zadny adrenalin a vubec to stoji za starou drendu (nechapu proc to pak hrajou).

Ja smysl WoW PvP serveru vidim v tom, ze mne hra nabizi dostatek duvodu, proc lezt do PvP zon, v tech zonach jsem si vedom toho, ze mne muze kdokoliv z druhe strany okamzite sejmout ciste proto, ze jim tam lezu (a ostatne se jim neni co divit, je to jejich zeme), na hrace z druhe strany nejspis ja zautocim z preventivnich duvodu, ale pochopitelne jen tehdy, predstavuji-li pro mne realnou hrozbu.

To je ale kazdopadne zcela odlisne od valky. Valka je o tom sebrat armadu a vyridit si to s nepritelem jednou provzdy, ne o par pseudohrdinech, kteri si mysli, ze neco zmeni kdyz budou bez okolku prasit.

Docela by mne samotneho zajimalo jak by se vam asi libilo byt ve skutecne valce, jeden pesak z deseti tisicu, ktery dela co muze aby prezil a ceka az ho trefi nejaky sutr z katapultu...

Zaverem: Prectete si nejdriv neco o realiich sveta WoW, nez o nich zacnete mluvit. PvP servery ve WoW tak jak jsou maji dobry smysl a davaji dobrou motivaci proc tu hru vlastne hrat a proc se ucastnit PvP. Pokud tu motivaci a duvody nevite, tak to nejspis neni vhodna hra pro vas.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 07/03/2005 :  17:53:33  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Ty mame zabijet? Proc? Protoze ti to velky bratr rekl a ty se mu podridis? Protoze to je napsano v manualu?
lol...

MOJE valka ano. Valka, kterou vedome zahajim nebo je vedome zahajena na me na zaklade mych akci (at uz pravem ci nepravem), takova valka, ktera se me osobne tyka, ta ano.
Nikoliv valka hardcodovana do hry, vnucena mi protoze "to tak devove chteji".
FFA server by prave byl o necem (za predpokladu, ze by smrt byla dostatecne bolestna).
O nicem je prave to, co ted hrajes.

Protože ta hra je o tom. Přečti si manuál, nebo se zeptej devů.

TVOJE válka? Tak si jí naprogramuj a nehraj hru která už tu válku má "hardcodovanou" když se ti to nelíbí. Pak se ti ta hra nelíbí a neni pro tebe. Tak jí nekaž těm pro který je.

FFA server je o ničem. Já nehraju Warcraft, abych mohl bezdůvodně zabíjet. Já hraju Warcraft abych byl Undead a zabíjel nižší rasy, né si tam hledal "jména, nepřátele a války".

Kdyby každej kecal do všeho co ho nebaví, to by to tu vypadalo... ale naštěstí je tě málo.

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 07/03/2005 17:55:36
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  17:59:24  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon
Pak se ti ta hra nelíbí a neni pro tebe. Tak jí nekaž těm pro který je.

Jak muze nekomu kazit hru tim, ze napises svuj nazor na PvP ve hre?

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 07/03/2005 :  18:07:56  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

quote:
Pak se ti ta hra nelíbí a neni pro tebe. Tak jí nekaž těm pro který je.

Jak muze nekomu kazit hru tim, ze napises svuj nazor na PvP ve hre?

"Tak sem slyšel že máš nový auto co, za dva melouny co?? No já bych to za něj nedal, ono neni nic moc. Podivej se na ten design, a ten hnusnej zadek. A proč sis kupoval modrý?! Když už tak zelený. A proč tyhle potahy?! To si neměl na lepší? A hele tamhle máš nějakej škrábanec.

No nic, užij si to, čau"

(tohle snad pochopí každej)

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 07/03/2005 :  18:27:31  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No pokud si kupujes auto podle toho jestli se bude libit sousedovi, tak to je smutne. Ja bych si koupil auto, ktere se bude libit me a jeslti se libi sousedovi je mi uprime putna.

Kdyz bych sel dal, tak ty vlastne tedy hrajes WoW proto, ze ostatni rikaj ze je to dobra hra a ne proto ze se ta hra libi tobe a bavi te...

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 07/03/2005 :  18:42:02  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

No pokud si kupujes auto podle toho jestli se bude libit sousedovi, tak to je smutne. Ja bych si koupil auto, ktere se bude libit me a jeslti se libi sousedovi je mi uprime putna.

Kdyz bych sel dal, tak ty vlastne tedy hrajes WoW proto, ze ostatni rikaj ze je to dobra hra a ne proto ze se ta hra libi tobe a bavi te...

A to si četl kde? Vidim že to někdo nakonec přece jen nepochopil.

Já hraju to co mě baví a naslouchám herní scéně. To znamená, když je tohle prej tak úžasný, proč to neomrknout.

Když mi soused tři dny za sebou řekne "máš hnusný auto, ta barva je o ničem" tak mi to putna neni. Druhá věc je zeptat se ho jak se mu líbí (založit topic jako je tenhle, nebo do něj přispívat a číst ho) to je jasný že chci slyšet cizí názor, ale i tak mi neni putna když mi i po mý odpovědi (kdy mu řeknu "ale mě se to líbí tak jak to je") řekne "stejně je hnusný a sou to vyhozený prachy".

Edited by - Dargnon on 07/03/2005 18:44:00
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 07/03/2005 :  19:01:57  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

MOJE valka ano. Valka, kterou vedome zahajim nebo je vedome zahajena na me na zaklade mych akci (at uz pravem ci nepravem), takova valka, ktera se me osobne tyka, ta ano.
FFA server by prave byl o necem (za predpokladu, ze by smrt byla dostatecne bolestna).
O nicem je prave to, co ted hrajes.

Jenže abys mohl hrát "svoje války", pak aby to mělo nějakou logiku, museli by celý svět WoW tomuhle dost přizpůsobit a udělat něco jako alternativní historii:

- Úplně zrušit rozdělení na Horde a Alliance (žádná válka, jen napjatá neutralita mezi všemi fakcemi), NPC všech ras by k tobě byly neutrální (možná mimo vlastní rasy), komunikace se všemi by byla volná - to proto, aby sis mohl skutečně vybrat proti komu půjdeš (možná tohle je trochu extrémní - jenže když bys teď zabil člena své strany, dá se to považovat za zabíjení vlastních lidí, proto si myslím, že by toto bylo potřeba)
- Reputace ve vztahu k fakcím - jdeš zabíjet orky pro dwarfy => stoupá ti rep. u dwarfů, klesá u orků. Vůbec řada questů by nějak postrádala smysl.
- Plánované PvP odměny byly pouze přístup ke zvláštním věcem (asi o kousek lepším, než jsou ve hře a více přizpůsobeným PvP potřebám), to samo o sobě na FFA odměny asi stačit nebude. Vymyslet se něco dá (loot, expy za killy, ...)
- Ztratit není opět skoro co - vše co máš na sobě je Soulbound, zbývá zlato (pak by ale peníze ztratily smysl jako platidlo mezi hráči), obsah batohu a ztráta zkušenosti jdoucí i do levelů (to by naštvalo, to ano). Možná jestli/až zavedou guild halls, tak by se dalo plenit.
- Battlegrounds by neměly vůbec smysl, protože žádné dvě strany neválčí
- ...

Chápu, že FFA může být zábava. Ale to by se tomu musel WoW hodně přizpůsobovat. Ten svět mě připadá celý příliš ušitý na míru AvH, aby se dalo FFA věrohodně provozovat.
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 07/03/2005 :  19:04:06  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
Tak tenhle topic je naprosty husty..., Corwin mel pravdu. Tady je vetsi zabava nez ve hre koukam.

Abych nebyl offtopic:
Doufam ze vam populace vydrzi, FFA bude co nejdrive a Blizz vam zvysi pocet races/classes at to nemate tak jednoduche.

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 07/03/2005 :  19:26:45  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomcon

Tak tenhle topic je naprosty husty..., Corwin mel pravdu. Tady je vetsi zabava nez ve hre koukam.

Abych nebyl offtopic:
Doufam ze vam populace vydrzi, FFA bude co nejdrive a Blizz vam zvysi pocet races/classes at to nemate tak jednoduche.

Jojo je to hustotka, prostě topic zaměřenej na to věčný se hádání :)))

O FFA už sem jasně psal že mě to neláká, mě baví pořádná válka, prostě Warcraft. Ale bude fajn když pvp maniaci prostě odejdou a bude to, nerušená válka :)

Na nový rasy a classy přijde čas tak možná za dva roky, zatim neni hotovej nai základní content (PvP a high end).

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 07/03/2005 :  20:37:49  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Az spustim RL soutezni hru, jejiz cilem je skocit z co nejvyssiho panelaku a co nejkvalitneji se rozplesknout o chodnik, taky si ji bez rozmyslu zahrajes, protoze je to prece jeji smysl, a devove (ja) ti to potvrdi?
Jestli neco delas hrajes pouze protoze "je to o tom", a pouzivas to jako argument (misto napr. ze ti to prijde zabavne), je to docela smutne.
quote:

TVOJE válka? Tak si jí naprogramuj a nehraj hru která už tu válku má "hardcodovanou" když se ti to nelíbí. Pak se ti ta hra nelíbí a neni pro tebe. Tak jí nekaž těm pro který je.

Zaprve nemas poneti, jak se mi hra jako celek libi ci nelibi, takze se nepokousej nade mnou vynaset soudy, jsi za hlupaka. Pro tvou informaci: ostatni casti hry me prijdou natolik zabavne, ze jako celek me to doted velice bavi. Takze vedle.
Zadruhe to nikomu nekazim. Naposledy kdy jsem si to overoval, tohle je diskuzni forum. Diskuzni od slova diskuze, tzn. prezentace a obhajoba nazoru. Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze jini lide maji jine nazory nez ty, necti ho. Nikdo te to nenuti. Ke hrani WoW ho rozhodne nepotrebujes. A ja se bez tvych nazoru rozhodne obejdu.
Tva paraela s autem naprosto pokulhava. Ten nesmysl snad uz ani netreba komentovat (diky Demawende ;). Kritizovat jsi navic zacal ty muj nazor, ne ja tvuj. Co dodat...lol...snad jen priste si lepe precist nazev topicu?
quote:

FFA server je o ničem. Já nehraju Warcraft, abych mohl bezdůvodně zabíjet. Já hraju Warcraft abych byl Undead a zabíjel nižší rasy, né si tam hledal "jména, nepřátele a války".

To, jak hrajes Warcraft, je sice nesmirne cenna informace, ktera zajiste zmeni tvar lidstva, ale pokud chces ctenarum dokazat, ze FFA server "je o nicem" (ktery navic neexistuje), chtelo by to i treba prednest nejaky argument, ktery tvuj nazor podtrhuje.
Jakym zpusobem se odebranim omezujicich pravidel z cinnosti, ktera je dle tveho "o necem", stava cinnost "o nicem"? Zatim jedinou tvou obhajobou WoW systemu bylo papouskovani ze "tohle je nejlepsi, protoze to tak devove chteji" a ze mam jit hrat FPS/Sims/dalsi hry. Pusobive.
quote:

Kdyby každej kecal do všeho co ho nebaví, to by to tu vypadalo... ale naštěstí je tě málo.

Vic nez si myslis.
Pokud se s tim nejsi schopny smirit, dovolil bych si doporucit http://www.vesmirni-lide.cz. Tam najdes same pozitivni myslenky, jemne vibrace a plno lasky a porozumeni .)

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 07/03/2005 20:58:06
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 07/03/2005 :  21:15:28  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
dark doomer: myslim ze dargnon ti to asi nenaznacil dostatecne zretelne, takze to zkusim ja:
imho by si mel jit hrat nejakou strilecku, myslim ze by te asi bavila vic, pac si evidentne nepochopil, ze wow je mmoRPG coz znamena roleplaying game - jestlize sis udelal nejakou postavu, tak si s tim zaroven prijal urcitou roli kterou ta postava hraje v danem svete - a ano, tak jak to nalajnovali devove, protoze O TOM RPG JE. jenom proto, ze v pocitacovych rpg je to diky nepritomnosti ziveho gamemastera (pana jeskyne, storytellera) trochu volnejsi neznamena, ze tenhle element neexistuje.

mel bys nekdy podobny pristup zkusit ve hre, za kterou se neplati a tim padem tam nejde o penize - treba na mudu. se svym pristupem ke hre pochybuju ze bys prezil hodinu - dostal bys dozivotni ban ani bys nemrknul :)

co se tyce tveho argumentovani skakani z nejvyssiho panelaku, je imho uplne mimo misu, protoze stejne, jako u wow a jakekoliv jine hry bych se napred musel ROZHODNOUT ze tuhle hru CHCI hrat - coz pochybuju ze by se dargnon rozhodl skakat z panelaku (jestli ty jo, kdyz to predpokladas u jinych, je trochu jina vec)

ad "tvoje valka" - pokud hrajes nejakou hru, mas 2 moznosti: bud prijmout pravidla ktera urcuje ten, kdo hru vymyslel/ridi a nebo nehrat, je to jednoduche

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 07/03/2005 :  21:22:22  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Az spustim RL soutezni hru, jejiz cilem je skocit z co nejvyssiho panelaku a co nejkvalitneji se rozplesknout o chodnik, taky si ji bez rozmyslu zahrajes, protoze je to prece jeji smysl, a devove (ja) ti to potvrdi?
Jestli neco delas hrajes pouze protoze "je to o tom", a pouzivas to jako argument (misto napr. ze ti to prijde zabavne), je to docela smutne.
quote:

Zaprve nemas poneti, jak se mi hra jako celek libi ci nelibi, takze se nepokousej nade mnou vynaset soudy, jsi za hlupaka. Pro tvou informaci: ostatni casti hry me prijdou natolik zabavne, ze jako celek me to doted velice bavi. Takze vedle.
Zadruhe to nikomu nekazim. Naposledy kdy jsem si to overoval, tohle je diskuzni forum. Diskuzni od slova diskuze, tzn. prezentace a obhajoba nazoru. Pokud se nedokazes vyrovnat s tim, ze jini lide maji jine nazory nez ty, necti ho. Nikdo te to nenuti. Ke hrani WoW ho rozhodne nepotrebujes. A ja se bez tvych nazoru rozhodne obejdu.
Tva paraela s autem naprosto pokulhava. Ten nesmysl snad uz ani netreba komentovat (diky Demawende ;). Kritizovat jsi navic zacal ty muj nazor, ne ja tvuj. Co dodat...lol...snad jen priste si lepe precist nazev topicu?
quote:

To, jak hrajes Warcraft, je sice nesmirne cenna informace, ktera zajiste zmeni tvar lidstva, ale pokud chces ctenarum dokazat, ze FFA server "je o nicem" (ktery navic neexistuje), chtelo by to i treba prednest nejaky argument, ktery tvuj nazor podtrhuje.
Jakym zpusobem se odebranim omezujicich pravidel z cinnosti, ktera je dle tveho "o necem", stava cinnost "o nicem"? Zatim jedinou tvou obhajobou WoW systemu bylo papouskovani ze "tohle je nejlepsi, protoze to tak devove chteji" a ze mam jit hrat FPS/Sims/dalsi hry. Pusobive.
quote:

Vic nez si myslis.
Pokud se s tim nejsi schopny smirit, dovolil bych si doporucit http://www.vesmirni-lide.cz. Tam najdes same pozitivni myslenky, jemne vibrace a plno lasky a porozumeni .)

Na panelák máš odpověď víš. Je to trapnej argument kde chceš bejt vtipnej a borec, takovejch sou miliardy, borče.

"lol" - teda, ty seš ale borec.

Víš, s borcema jako ty nemá smysl debatovat, protože vždycky "zamachrujou". Vesmirni Lide je toho krásnej příklad.

Takže ti ani nebudu odpovídat na ostatní věci, prostě ti WoW nesedí, seš prostě PvP borec kterej mě svejma pubertálníma vtípkama odrovnal, čau :)

Edit - s tim autem je to fakt blbost, v tomhle topicu můžeš kritizovat wow jak chceš, to je pravda :)

Edited by - Dargnon on 07/03/2005 21:29:57
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 07/03/2005 :  22:12:10  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Benedikt

dark doomer: myslim ze dargnon ti to asi nenaznacil dostatecne zretelne, takze to zkusim ja:
imho by si mel jit hrat nejakou strilecku, myslim ze by te asi bavila vic, pac si evidentne nepochopil, ze wow je mmoRPG coz znamena roleplaying game - jestlize sis udelal nejakou postavu, tak si s tim zaroven prijal urcitou roli kterou ta postava hraje v danem svete - a ano, tak jak to nalajnovali devove, protoze O TOM RPG JE. jenom proto, ze v pocitacovych rpg je to diky nepritomnosti ziveho gamemastera (pana jeskyne, storytellera) trochu volnejsi neznamena, ze tenhle element neexistuje.

mel bys nekdy podobny pristup zkusit ve hre, za kterou se neplati a tim padem tam nejde o penize - treba na mudu. se svym pristupem ke hre pochybuju ze bys prezil hodinu - dostal bys dozivotni ban ani bys nemrknul :)

co se tyce tveho argumentovani skakani z nejvyssiho panelaku, je imho uplne mimo misu, protoze stejne, jako u wow a jakekoliv jine hry bych se napred musel ROZHODNOUT ze tuhle hru CHCI hrat - coz pochybuju ze by se dargnon rozhodl skakat z panelaku (jestli ty jo, kdyz to predpokladas u jinych, je trochu jina vec)

ad "tvoje valka" - pokud hrajes nejakou hru, mas 2 moznosti: bud prijmout pravidla ktera urcuje ten, kdo hru vymyslel/ridi a nebo nehrat, je to jednoduche

Benedikte, ja hral MUDy, taktez PvE MMORPG a i PvP MMORPG.
Nemam nic proti roleplayingu, byly hry, ktere me do neho dokazaly strhnout, malo, ale byly. Vetsinou to byly MUDy, ktere prave diky absenci nutnosti vse graficky zpracovat nabizely daleko vetsi volnost ve vsech ohledech.
Samozrejme si uvedomuju, ze cely konflikt ve WoW je v soucasne podobne ciste o jeho prozivani skrz roleplayovani, protoze hra svym systemem mu nedava jiny smysl. Respektuju to, spousta lidi to bavi. Me to strhlo jen tak napul, prilis me biji do oci nerealnosti a nelogicnosti vznikle z nutnosti zpristupnit to same tolika hracum najednou...ale o tom prece rec nebyla.
Rec byla o diskuzi absence moznosti jakkoliv komunikovat s druhou stranou, na kterou jsem svym prispevkem navazal a prezentoval svuj nazor, a proc myslim, ze by bylo lepsi, kdyby toto omezeni bylo odstraneno. A spolu s nim i hardcodovane pravidla, na koho dle hry smim a nesmim utocit. Jelikoz na tomto foru sidli mnoho orthodoxnich PvP hracu, zajima me jejich nazor.

Nevim proc bych s timhle pristupem mel mit nekde problem. Snad sis nemohl nevsimnout, ze jsem nikde jsem nelobboval za zmeny "dle meho", nezakladal topicy na ofic. forech a neflamoval developery za to, ze jejich system sux.
Naopak, ja si naprosto uvedomuju, ze system, jaky je ve WoW v soucasne podobe, vyhovuje vetsine, a z hlediska prilakani co nejvice lidi k WoWu (zejmena hracu kteri jeste MMORPG nezkouseli) je systemem idealnim, a Blizzard je s vysledkem plne spokojen. A ze ho vubec nezajima narek te drtive mensiny, ktere PvP prijde o nicem a chce vlastni server, protoze vetsina z nich stejne subscription nezrusi, jen bude narikat dal.
Postuju to sem pouze proto, ze me zajima, nakolik se muj nahled na 'idealni' PvP slucuje s nazorem ostatnich.

Dekuji pekne za vysvetleni "mych dvou moznosti", nicmene nechapu, jak jsou relevantni k memu nazoru na idealni prubeh PvP. S prijetim existujicich pravidel problem nemam, hru hraju, a nikoho se nesnazim nutit, aby ji delal dle meho.
Nejspis si ten odkaz na "mou valku" nepochopil. Adresoval jsem tim system z UO a AC-Darktide, kde hra nikoho neomezovala v tom, s kym muze vest valku a s kym nesmi, a tak konflikty vznikaly na zaklade akci hracu a politickych situaci mezi guildami, a mely tak realny podklad, byly osobni, a daly se vyhrat, prohrat, ci odvolat. Byly to moje valky. Zatimco Horde.vs.Alliance je valka Blizzardu, kde my vsichni jsme jen bezejmenymi pesaky. To je co jsem tim myslel.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 07/03/2005 :  22:33:31  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim proc bych s timhle pristupem mel mit nekde problem. Snad sis nemohl nevsimnout, ze jsem nikde jsem nelobboval za zmeny "dle meho", nezakladal topicy na ofic. forech a neflamoval developery za to, ze jejich system sux.

mam na mysli, ze bys imho asi rychle dostal ban, kdybys prisel do hry kde by ti rekli "tak, tvoje postava je clenem tehle strany, ktera je ve valce s temihle" a ty bys zacal zabijet cleny te vlastni strany :)

Ben
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/03/2005 :  22:45:48  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mam na mysli, ze bys imho asi rychle dostal ban, kdybys prisel do hry kde by ti rekli "tak, tvoje postava je clenem tehle strany, ktera je ve valce s temihle" a ty bys zacal zabijet cleny te vlastni strany :)

??

Stejna otazka jakou jsem uz dnes tady polozil. Hral jsi nekdy nejakou pvp mmo? Vzhledem k tomu, ze tady placas podobne nesmysly tak asi ne ..

To co popisujes je dennim chlebem na pvp serveru (gc quit, dd dd dd do clena gildy, ktery mne predtim nasral; zabijeni rl kamosu, zabijeni lidi se kterejma jsem pred minutou grupoval, Dark Doomerovo AC to datahuje temer k idelu :), Endless Ages pridava fps ovladani a fps herni mechanizmy ...) a nejaky ban rozhodne nehrozi .. lol a heh ...

Imho zustan u romantiky a bezpeci single rpg a nepoustej se prosim do debat na tema o kterym vis velky kulovy.

Edited by - VT on 07/03/2005 22:49:35
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 07/03/2005 :  22:46:57  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Dargnon: Taky me tesilo. Dekujeme, odejdete. Ja stejne musim na diskoteku vypravet pubertalni vtipy o Vesmirnych Lidech kamosum, kteri z toho zamachruji a nebudou mi tim padem odpovidat na dalsi veci, protoze jim WoW nesedi.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 07/03/2005 :  23:02:29  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A proc bych to delal?
Ja netouzim po svete, kde se vsichni budou zabijet na potkani, protoze je to desna zabava, hahaha.
Ale po svete, kde budu mit moznost udelat cokoliv, ale vse bude mit sve nasledky. Kde budu mit moznost zabit kdykoliv clena sve strany, ale udelam to pouze, kdyz k tomu budu mit dobry duvod, protoze smrt, jak jeho, tak pripadna moje, nebude neco, co bude kazdemu jedno. Kde vyvrhelove, zabijejici hromadne a bezduvodne, budou presne tim - vyvrheli spolecnosti, zijici na jejim okraji, zivotem daleko tezsim nez ma sporadany obcan.
V SB to takhle zezacatku fungovalo. Skoda, ze jen zezacatku .

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 07/03/2005 :  23:09:27  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A proc bych to delal?
Ja netouzim po svete, kde se vsichni budou zabijet na potkani, protoze je to desna zabava, hahaha.
Ale po svete, kde budu mit moznost udelat cokoliv, ale vse bude mit sve nasledky. Kde budu mit moznost zabit kdykoliv clena sve strany, ale udelam to pouze, kdyz k tomu budu mit dobry duvod, protoze smrt, jak jeho, tak pripadna moje, nebude neco, co bude kazdemu jedno. Kde vyvrhelove, zabijejici hromadne a bezduvodne, budou presne tim - vyvrheli spolecnosti, zijici na jejim okraji, zivotem daleko tezsim nez ma sporadany obcan.

jo, pokud by na tebe potom kazde npccko co bys potkal privolavalo guardy xkrat silnejsi nez si ty, pred nimiz bys musel zdrhat, a npc lovce lidi, tak by to nebylo spatne ;)
ale pokud se proste devove rozhodnou, ze v jejich svete se proste clenove stejne strany zabijet nebudou za zadnych okolnosti, tak i kdyby to slo, tak asi v te hre rychle skoncis pokud to udelas :)

Ben
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/03/2005 :  00:02:32  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co byl důvod toho, že jen ze začátku?
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 08/03/2005 :  04:02:33  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Benedikt: Ale podstatne lepsi by bylo, kdyby mohl privolat PC bounty huntery a PC straze .)

Tharn: Primarne chybne nadesignovany system siegovani mest, umoznujici male skupince pres noc znicit pulku toho, co jeho obyvatele staveli 2 mesice (Tree of Life mel imho chranit vsechny budovy). A imho i uspesny, plnohodnotny siege (ktery mel 3 dny 'domlouvaci dobu'), nemel vymazat z povrchu cele mesto, ale spis je jen tezce poskodit...a teprve nekolikatydenni agresivni kampani nepratel mela byt schopna je vymazat uplne.
Malokdo totiz dokazal skousnout, ze behem jednoho dne prisel o cele sve mesto, ktere laskyplne X mesicu budoval. Mnoho takovych lidi quitlo, a postupne nebylo moc s kym hrat. Chtelo to imho vice sblizit casy konstrukce(2+mesice) a destrukce(1-3dny) a bylo by to dokonale.

Sekundarne take fakt, ze namaxovany char se osvobodil ze zamyslene zavislosti na player-run mestu (bez neho proste vylevlovat takrka neslo), a jiz ho ke svym cinnostem nadale prilis nepotreboval.
To vedlo k tomu, ze PK/grief guildy vylevelovaly sve 'cleny' skrz jine, cizi guildy, po namaxovani z nich quitli, zalozili 'pravou' guildu, koupili si 1x Tree aby meli spawnpoint (ktery mohl byt znicen jen jednou za 3 dny, takze penezne zadny vetsi problem), a pak uz jen nerusene mohli terorizovat cely server, veda, ze sami nemaji co ztratit, zatimco ostatni maji na ztraceni stomilionova mesta....o jejichz ztraceni se vyse zminene guildy postaraly. A tak ctvrtym mesicem vyhnaly z naseho neoficialniho RP serveru prakticky vsechny roleplayery, kteri serveru predtim vicemene vladli, a po nich i vetsinu ostatnich. A nebylo s kym hrat, zavladlo prazdno.
Kdyby byvala existovala zavislost i max level charu na player-run meste, a nedalo by se jen tak existovat /a vesele skodit/ o stale migrujicim jednom Tree, mohla by byvala cela Shadowbane dopadnout uplne jinak. A dopadla kvuli vyse zminenemu odlivu lidi bohuzel spatne.

Kdyby tyto dve veci nemela nedoresene, byla to imho naprosto dokonalym PvP svetem. Velka skoda. Zbytek hry fungoval z hlediska PvP hrace naprosto exemplarne (guildovni teritoria, politika, city building, postihy za smrt, stealing). Snad s vyjimkou 'stack' obranne taktiky, v large-scale bitvach pusobici lagy utocnikum, ale to nebylo nic co by se nedalo kdykoliv fixnout.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 08/03/2005 04:19:37
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 08/03/2005 :  09:53:31  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:

Benedikt: Ale podstatne lepsi by bylo, kdyby mohl privolat PC bounty huntery a PC straze .)

Tharn: Primarne chybne nadesignovany system siegovani mest, umoznujici male skupince pres noc znicit pulku toho, co jeho obyvatele staveli 2 mesice (Tree of Life mel imho chranit vsechny budovy). A imho i uspesny, plnohodnotny siege (ktery mel 3 dny 'domlouvaci dobu'), nemel vymazat z povrchu cele mesto, ale spis je jen tezce poskodit...a teprve nekolikatydenni agresivni kampani nepratel mela byt schopna je vymazat uplne.
Malokdo totiz dokazal skousnout, ze behem jednoho dne prisel o cele sve mesto, ktere laskyplne X mesicu budoval. Mnoho takovych lidi quitlo, a postupne nebylo moc s kym hrat. Chtelo to imho vice sblizit casy konstrukce(2+mesice) a destrukce(1-3dny) a bylo by to dokonale.

Sekundarne take fakt, ze namaxovany char se osvobodil ze zamyslene zavislosti na player-run mestu (bez neho proste vylevlovat takrka neslo), a jiz ho ke svym cinnostem nadale prilis nepotreboval.
To vedlo k tomu, ze PK/grief guildy vylevelovaly sve 'cleny' skrz jine, cizi guildy, po namaxovani z nich quitli, zalozili 'pravou' guildu, koupili si 1x Tree aby meli spawnpoint (ktery mohl byt znicen jen jednou za 3 dny, takze penezne zadny vetsi problem), a pak uz jen nerusene mohli terorizovat cely server, veda, ze sami nemaji co ztratit, zatimco ostatni maji na ztraceni stomilionova mesta....o jejichz ztraceni se vyse zminene guildy postaraly. A tak ctvrtym mesicem vyhnaly z naseho neoficialniho RP serveru prakticky vsechny roleplayery, kteri serveru predtim vicemene vladli, a po nich i vetsinu ostatnich. A nebylo s kym hrat, zavladlo prazdno.
Kdyby byvala existovala zavislost i max level charu na player-run meste, a nedalo by se jen tak existovat /a vesele skodit/ o stale migrujicim jednom Tree, mohla by byvala cela Shadowbane dopadnout uplne jinak. A dopadla kvuli vyse zminenemu odlivu lidi bohuzel spatne.

Kdyby tyto dve veci nemela nedoresene, byla to imho naprosto dokonalym PvP svetem. Velka skoda. Zbytek hry fungoval z hlediska PvP hrace naprosto exemplarne (guildovni teritoria, politika, city building, postihy za smrt, stealing). Snad s vyjimkou 'stack' obranne taktiky, v large-scale bitvach pusobici lagy utocnikum, ale to nebylo nic co by se nedalo kdykoliv fixnout.

A zaver z toho je jaky? Ciste pvp zabava a destrukce vetsinu lidi nebavi, chybny odhad autoru hry a spatne provedeni. Odchod na parky. Coby kdyby jsou jen plane reci.

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/03/2005 :  11:06:36  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Patas
A zaver z toho je jaky? Ciste pvp zabava a destrukce vetsinu lidi nebavi, chybny odhad autoru hry a spatne provedeni. Odchod na parky. Coby kdyby jsou jen plane reci.

Ale figu borovu - dyt ty ani nectes na co odpovidas....

SB mel skvely PVP system a i bez contentu mne bavil hodne moc.
Kdyby mel doladeny siege system tak jak pise DD....

A tech zmen nemuselo byt moc:
Nejvetsi strom pokryva cele mesto.
Zniceni velkeho mesta je vec na tyden boju.
Oprava high armoru/zbrani jen u vendora ve tvem meste (ktery vyzaduje high barak a high strom) cimz se vytvori zavislost high charu na mesto.
Pri zniceni banky v tvem meste prichazis o vse co v ni mas - opet zavislost na meste pro high char.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/03/2005 :  12:26:20  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ty mame zabijet? Proc? Protoze ti to velky bratr rekl a ty se mu podridis? Protoze to je napsano v manualu?
lol...

opravdu nechapu, proc to teda porad hrajete, kdyz vam to nevyhovuje, OMG... porad se tu hadate a stezujete si ze je to na hovno a ze tohle je spatne a ze nechcete hrat hru jak ji chteji developeri atp.... uz mi s tim lezete na nervy, tak tu hru proste nehrajte a bezte si hrat jinou, takovou, ve ktere lze hrat tak, jak si predstavujete...

taky me pobavilo, jak tu nekdo prohlasil ze zabije vse co zahledne a nasledne si stezuje, ze ho pojizdel nejakej vyssi char, fakt LOL

a nenamitejte, ze to nemusim cist, pac ja nemuzu hrat v praci a tak sem zavislej na forech a ctu vsechny ty bludy nad kteryma jen nevericne kroutim hlavou
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/03/2005 :  12:38:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naopak ja si myslim ze drtivou vetsinu lidi destrukce bavi, jen ale musi nicit neco cizizho na cem jim nezalezi :) takze jak bylo receno, stacilo sladit casy vystavby a destrukce + par drobnych zmen

lastfm
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 08/03/2005 :  13:05:14  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Patas

Ale figu borovu - dyt ty ani nectes na co odpovidas....

SB mel skvely PVP system a i bez contentu mne bavil hodne moc.
Kdyby mel doladeny siege system tak jak pise DD....

A tech zmen nemuselo byt moc:
Nejvetsi strom pokryva cele mesto.
Zniceni velkeho mesta je vec na tyden boju.
Oprava high armoru/zbrani jen u vendora ve tvem meste (ktery vyzaduje high barak a high strom) cimz se vytvori zavislost high charu na mesto.
Pri zniceni banky v tvem meste prichazis o vse co v ni mas - opet zavislost na meste pro high char.

... chces mi tvrdit ze implementaci techto oprav se z te hry stane super (komercne uspesna) dlouhodoba zabava, kterou bude hrat kazdy vecer 400k lidi? To ze tebe SB bavilo, cemuz verim, jeste neznamena ze je to pro jiného super hra. Ja jen tvrdim ze ciste pvp hra ve ktere chybi zabavna faze budovani charu, questy, craft atp a jde jen o zabijeni hracu, hracmi nemuze byt nejak dlouhodobe uspesna.
Dle myho proste lidi chtej takovej vsehochut, jak ten dort co varil pejsek s kocickou, proto WoW. :)

Patas

Edited by - Patas on 08/03/2005 13:19:24
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 08/03/2005 :  13:47:57  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

quote:

Naopak ja si myslim ze drtivou vetsinu lidi destrukce bavi, jen ale musi nicit neco cizizho na cem jim nezalezi :) takze jak bylo receno, stacilo sladit casy vystavby a destrukce + par drobnych zmen

To si odporuje ne? Protoze jak nicis nebo boris neco ciziho tak to tu druhou pulku lidi musi ukrutne srat a prudit.
Pokud budes nicit a destruovat neco co hrac pracne nepostavil ale je to tam za par drobnych tak chybi ten hec ze nekomu rozkopavas babovky na pisku, cimz to prestava bejt zabava.
Super zabava pro toho kdo vyhrava a vzdy musi bejt druha pulka (vetsinou vetsi pulka) kterou to musi srat a cely system se casem hrouti.

Patas
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/03/2005 :  13:56:55  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
To si odporuje ne? Protoze jak nicis nebo boris neco ciziho tak to tu druhou pulku lidi musi ukrutne srat a prudit.
Pokud budes nicit a destruovat neco co hrac pracne nepostavil ale je to tam za par drobnych tak chybi ten hec ze nekomu rozkopavas babovky na pisku, cimz to prestava bejt zabava.
Super zabava pro toho kdo vyhrava a vzdy musi bejt druha pulka (vetsinou vetsi pulka) kterou to musi srat a cely system se casem hrouti.

jasne ze kdyz boris tak seres ty lidi co to postavili, prave proto sladeni casu, zabava z boreni zustane, protoze podle me lidi nemaj radost z toho ze skodi (jsem mozna naivni) ale z destrukce samotne, takze to ze to obranci znova postavi za 2 mesice nebo za dva dny je jim fuk, mozna spis je pro ne lepsi ze za 2 dny to bude stat znova a bude co borit :) Samozrejme tohle neplati vzdy, je to silne zobecnene, neustale borit neco co za dny ve stejne podobe bude zas stat taky neni uplne uspokojujici, ale je to proste schudnejsi nez pomer 3 dny/2mesice

lastfm
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/03/2005 :  14:23:48  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

ze kdyz boris tak seres ty lidi co to postavili, prave proto sladeni casu, zabava z boreni zustane, protoze podle me lidi nemaj radost z toho ze skodi (jsem mozna naivni)

Jseš. Ti lidé to boří právě proto, že vědí, že ti druzí se s tím piplali 2 měsíce a teď jim to rozkopou (pokud možno s minimálním rizikem pro sebe).
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/03/2005 :  15:09:49  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jseš. Ti lidé to boří právě proto, že vědí, že ti druzí se s tím piplali 2 měsíce a teď jim to rozkopou (pokud možno s minimálním rizikem pro sebe).

No vis co chapu ze kdyz se dve skupiny lidi nesnasej tak nici mesto druhych proto aby je poskodili, ale pokud jsou to rozumni lidi tak bori spis proto aby se o nich napriklad hovorilo, hej ti sou dobri ti dokazali dobit tohle mesto. A tohle forum je dukazem ze rozumnych lidi v mmo je spousta ze ano.

lastfm
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/03/2005 :  15:35:32  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No vis co chapu ze kdyz se dve skupiny lidi nesnasej tak nici mesto druhych proto aby je poskodili, ale pokud jsou to rozumni lidi tak bori spis proto aby se o nich napriklad hovorilo, hej ti sou dobri ti dokazali dobit tohle mesto. A tohle forum je dukazem ze rozumnych lidi v mmo je spousta ze ano.

V tom případě mi vysvětli ty davy PKček v Diablu2 na Hardcore (=smrt je permanentní), kteří používali a používají všemožné hacky (drophack, triggerhack; PKček bez hacků bylo a je jen velmi velmi poskrovnu a téměř vždy jsou low-level) = všichni ne-PK je považovali za nejnižší formu života = žádná sláva, spíš naopak.

Na normal (zvaném softcore), kde jedinou ztrátou za smrt v PvP je 10% zlata (od x-packu už neztrácíš zkušenosti) potkáš tak jedno PK za kariéru postavy a v polovině případů je to stejně hloupá výzva k duelu.

Když se takových lidí zeptáš, pro PKčkují na HC a ne na SC, tak ti řeknou, že to nemá smysl, protože jejich oběť tím nic neztrácí.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/03/2005 :  17:14:55  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
trebas je to jen nahodna spatna zkusenost

lastfm
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 08/03/2005 :  17:35:03  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:

trebas je to jen nahodna spatna zkusenost

Můžu ti zaručit, že tohle žádná náhodná špatná zkušenost není. Každý, kdo hraje na D2 na battle.netu tohle prostě ví.

Edit: Byl jsem dost aktivní v různých D2 komunitách, takže tohle není jen moje zkušenost a "mých třech přátel".

Edited by - Tharn on 08/03/2005 17:39:03
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:20:20  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Honor systém! Hurá! vypadá to dobře :)

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 10/03/2005 :  14:25:02  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Mentor systém! Hurá! vypadá to dobře :)

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Tharn
New Member

190 Posts

Posted - 10/03/2005 :  15:16:24  Show Profile Send Tharn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

To je zas co?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 10/03/2005 :  15:19:22  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tharn

quote:

To je zas co?

To je ta nova vychytavka v EQ2, ktera ti umoznuje snizit level, abys mohl grupovat s prateli. Docela dobry rekl bych.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/03/2005 :  15:49:45  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

quote:

To je zas co?

To je ta nova vychytavka v EQ2, ktera ti umoznuje snizit level, abys mohl grupovat s prateli. Docela dobry rekl bych.

Taky s tím mohli přijít dřív
Mimochodem jak je na mmorpg.cz odkaz, kde je ten dementor systém vidět, najednou si uvědomuju jak je fakt ta grafika v EQII taková sterilní a nudná, celé to vypadá hnusně, zlatý WOW
Go to Top of Page

srato
Starting Member

28 Posts

Posted - 10/03/2005 :  20:14:47  Show Profile  Send srato an ICQ Message Send srato a Private Message  Reply with Quote
Nebyt tech smajliku tak by to bylo hodne lacine :) ale s nema se tomu da zasmat :D

AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM

Edited by - srato on 10/03/2005 20:15:34
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 10/03/2005 :  21:44:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

To je zas co?

Neni lepsi, aby se naopak zvysil level lowbikum? Tak jako je to napr. v COHu?

Kdyz ti snizi level dostavas nejakou expu?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/03/2005 :  22:05:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

To je zas co?

Neni lepsi, aby se naopak zvysil level lowbikum? Tak jako je to napr. v COHu?

Kdyz ti snizi level dostavas nejakou expu?

dostavas , akorat s postihem 50 procent, naopak mentorovany dostava s bonusem

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 11/03/2005 :  14:28:17  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
To mi to včera v Hillsbradu šlo... Při pasivnim PvP (zabíjim koho potkám při plnění questů) odhaduju sem nabral tak 15-25 fragů, a skoro všechno lvl vyšší než můj :) Obzvláště si cenim skalpů DeathDealers :)))

Už aby ten Honor systém jel, potřebuju nějakou pořádnou výbavu s bonusama....

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 11/03/2005 :  14:35:06  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mi to včera v Hillsbradu šlo... Při pasivnim PvP (zabíjim koho potkám při plnění questů) odhaduju sem nabral tak 15-25 fragů, a skoro všechno lvl vyšší než můj :) Obzvláště si cenim skalpů DeathDealers :)))

Proto aby jsi nemusel svoje pvp vysledky v soucasne dobe odhadovat je tady napr. plugin "pvplog".

Dokonce ukazuje i napr. o kolik v prumeru meli hraci, ktere jsi zabil nizsi ci vyssi level, pamatuje si jejich jmena, ukazuje ti ve status okne vzajmene statistiky atd.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/03/2005 :  15:00:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

Už aby ten Honor systém jel, potřebuju nějakou pořádnou výbavu s bonusama....

DD? ty bych zabíjel taky většinou a to jsem aliance
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 11/03/2005 :  15:02:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
stejne mi to trosku pripomina rybareni a taaaaaaaaaaaaakhle velike ulovky :) imho ikdyz budeme vsichni na 60 tak vsichni budou mit zapasy s vyssima levelama :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  15:07:06  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

jj jsou to mentalove :)
uz nevim jak se ta mapa jmenuje, ta nad Booty Bay, sel sem uplne nahoru vratit q a u toho NPC bylo par usatejch a nejaky z DD, tak sem vlitl na to NPC a vratil sem dva q, pak se na me vrhl jeden z DD, tak sme duelili a kdyz uz byl skoro mrtvej, tak se na me sesypali jeho kamosi... tak sem dobehl z hb, vzal sem si telo a chtel sem pokracovat dal po sve ceste, ale nekdo se z tech DD zase na me vrhnul a sundal me, pac sem pochopitelne nebyl restlej... DD Heroes
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 11/03/2005 :  15:45:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by spajdr

jj jsou to mentalove :)
uz nevim jak se ta mapa jmenuje, ta nad Booty Bay, sel sem uplne nahoru vratit q a u toho NPC bylo par usatejch a nejaky z DD, tak sem vlitl na to NPC a vratil sem dva q, pak se na me vrhl jeden z DD, tak sme duelili a kdyz uz byl skoro mrtvej, tak se na me sesypali jeho kamosi... tak sem dobehl z hb, vzal sem si telo a chtel sem pokracovat dal po sve ceste, ale nekdo se z tech DD zase na me vrhnul a sundal me, pac sem pochopitelne nebyl restlej... DD Heroes

Víš jak, jistota je jistota, nesundá tě jeden, sundá těch více týpku
v Strangethorn jsem včera pár hodin byl a s horde hráči jsem si akorát pomáhali, i když věřím že stejně jako já i horda hráči otáčeli kamerou jestli po nich nejdu , a nejspíš by šli když by honor systém fungoval. Ale musím uznat že taureni budí respekt.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 11/03/2005 :  16:53:50  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
...a ja vedom si toho, ze jich je tam hodne a zautocil jenom jeden, sem si rikal, ze jsou v pohode... a pak se predvedli a nezklamali
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 11/03/2005 :  18:49:56  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by reyden

stejne mi to trosku pripomina rybareni a taaaaaaaaaaaaakhle velike ulovky :) imho ikdyz budeme vsichni na 60 tak vsichni budou mit zapasy s vyssima levelama :)

Trefna poznamka

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 12/03/2005 :  12:33:53  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Proto aby jsi nemusel svoje pvp vysledky v soucasne dobe odhadovat je tady napr. plugin "pvplog".

Dokonce ukazuje i napr. o kolik v prumeru meli hraci, ktere jsi zabil nizsi ci vyssi level, pamatuje si jejich jmena, ukazuje ti ve status okne vzajmene statistiky atd.

Já ho právě mám. Akorát nejsem zas takovej maniak abych si furt kontroloval kolik mám skóre, zvláště když vim že asi 30-50% killů i smrtí je "vražda ze zálohy". Takže skóre vlastně vidim jen když se naloguju...

Včera v Alteracu sme s alíkama taky drželi příměří, dokonce sem tam zachránil nějakýho mága.... ale jasně že při boji točim kamerou jak divej esi na mě nejdou zezadu

Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000