Author |
Topic  |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:24:04
|
Neviem ci je to len u mna, ale v poslednom tyzdni asi mam totalne hardwarove lagy.
Nalogujem do hry, vsetko ide kludne, otvorim si prvy krat craft okno (je jedno ake), pokial ho mam otvorene trha sa mi to jak svina. Zavrem ho, ide to v pohode, otvorim ho druhy krat, to iste, lagy. LEnze ked ho otvorim na treti krat, tak tie lagyp retrvavaju a nezmiznu, proste sa mi cela hra seka.
Alebo mi to robi pri fishingu, proste vsetko v pohode, nahodim udicu a cela hra sa mi zacne trhat.
Je to cele nejake divne, dam logout, nalogujem a zase mam 3 pokusy na otvorenie craft okna 
A zacalo mi to robit iba teraz, nedavne, doterza mi to fungovalo bez problemov aj s cosmosom, tak neviem, v tom asi problem nebude.
|
|
| |
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:25:57
|
takovyhle problemy sem mel s buglejma addonama, pomohlo smazat savedvariables.lua a pozdeji teda sehnat novy verze - ted uz se mi to nesere (konkretne za to mohl bud mobhealth nebo combatstats) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:33:15
|
No pokud mám home v IF a vyjdu ven směrem k aukci, tak se mi to na pár sekund kousne, pak je to už v klidu taky to tak dělá po tom patchi, že se to nenačte postupně ale najednou, co bylo lepší z toho nechám na každém z vás že, mě osobně sednul více ten starší způsob, radši trochu více škubení než sek a po pár sekundách běžím do zdi. Navíc pokud člověk hodně cestuje, tak po 6-7 hodinách už mi nestačil ani 1 GB RAM (v IF to hrabalo jak kráva skoro pořád u aukce), 1.5GB RAM je teda optimální na dlouhé pařby (asi s tím má dělat i 1600x1200 AA6x AF16x, ale nechce se mi to vypínat)  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:35:00
|
heh, kolik mas prumerne fps? 15?  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 16/03/2005 : 17:39:42
|
Pepo: Tohle delali addony a konkretne ten addon na presouvani oken. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 08:48:51
|
quote: Originally posted by Tragedy
Pepo: Tohle delali addony a konkretne ten addon na presouvani oken.
MobileFrames |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:34:05
|
quote: Originally posted by MegaDeath
heh, kolik mas prumerne fps? 15? 
Kdo? já? no tak 45-55fps .. jinak 60-75fps, šlo by i více, ale mám vsync on  |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:39:36
|
quote: Originally posted by spajdr
No pokud mám home v IF a vyjdu ven směrem k aukci, tak se mi to na pár sekund kousne, pak je to už v klidu taky to tak dělá po tom patchi, že se to nenačte postupně ale najednou, co bylo lepší z toho nechám na každém z vás že, mě osobně sednul více ten starší způsob, radši trochu více škubení než sek a po pár sekundách běžím do zdi. Navíc pokud člověk hodně cestuje, tak po 6-7 hodinách už mi nestačil ani 1 GB RAM (v IF to hrabalo jak kráva skoro pořád u aukce), 1.5GB RAM je teda optimální na dlouhé pařby (asi s tím má dělat i 1600x1200 AA6x AF16x, ale nechce se mi to vypínat) 
Mno u té aukce mi to taky dělá, to je asi normální... |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 09:44:33
|
Jo, je to dost mozne. Ako to mozem odstranit ??? Tym ze zmazen ten subor ?
No, to s aukci to mi je jasne, vela ludi, sek. Tomu sa ani necudujem. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:01:59
|
Tka som ten subor vymazal, zmazali sa mi vsetky nastavenia cosmosu, tka som si to vsetko nastavil znova ako som to mal, lenze ten problem stale pretrval.
Da sa nejako vypnut ten Addon ? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 13:09:34
|
quote: Originally posted by Pepo
Tka som ten subor vymazal, zmazali sa mi vsetky nastavenia cosmosu, tka som si to vsetko nastavil znova ako som to mal, lenze ten problem stale pretrval.
Da sa nejako vypnut ten Addon ?
BTW nikdy nic nemaz! ...pouze presouvej   zkus vypnout MobileFrames |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:02:49
|
Já měl na puntík stejný problém.Smazal jsem celý Cosmos a nainstalil NurfedUI a jede to jak po másle. |
Hus da masta? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:20:00
|
spravna volba |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:35:26
|
Vypol som aj Mobil Frames, potom aj nejake ,,problematicke,, a stale to iste, tak ja teda idem hladat ten ,, NurfedUI ,, ja len dufam ez to funguje na podobnom principe ako cosmos, pretoze ten sa mi dost lubil 
Ako myslim ze cosmos je super, len to asi neni na moj procak, predsa len to neni nejaky borec  |
Edited by - Pepo on 17/03/2005 14:36:21 |
 |
|
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 14:39:12
|
quote: Originally posted by Pepo
Vypol som aj Mobil Frames, potom aj nejake ,,problematicke,, a stale to iste, tak ja teda idem hladat ten ,, NurfedUI ,, ja len dufam ez to funguje na podobnom principe ako cosmos, pretoze ten sa mi dost lubil 
Ako myslim ze cosmos je super, len to asi neni na moj procak, predsa len to neni nejaky borec 
Ale smaž(nebo přesuň) celej adresář interface ať se to nehádá. |
Hus da masta? |
 |
|
Spider
Starting Member
40 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 15:35:40
|
me to taky zlobilo a stacilo smazat soubor v WoW\WTF\Account\nazevuctu\jmenopostavy\layout-cache.txt a pak to zas jelo v poho :) |
Eltaran <Czech Alliance> Night Elf Druid |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/03/2005 : 19:48:30
|
Tak ja som celkom smazal cosmos, nainstaloval ten Nurfed UI a celkom to slape, je to omnoho hardwarovo lepsie, ale zase to UIcko nema take vymozenosti ako Cosmos, a hlavne my tam chyba nejake ingame nastavovanie ako ma cosmos, toto UIcko nema ziadne menu.
Ale zase, kym si nanho cloek zvykne, myslim ze to bude dobre :) Prvych dvacat minut som na to cumel, a ked som bol v grupe to vyzeralo ako keby som hral wow 10 minut, proste totalny chaos  |
 |
|
|
Topic  |
|