Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Par otazecek
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MumIa
Starting Member

10 Posts

Posted - 25/01/2005 :  22:43:34  Show Profile  Send MumIa an ICQ Message Send MumIa a Private Message  Reply with Quote
Nazdarek sorrac ze zakladam novej topic ale mam par otazek:)..

Nehral sem jeste nikdy placenou onlinovku ale wow me fakt jako jedina dostala ..tak jakou mam mit bankovni kartu jestli staci normalni nebo si mam zalozit novou..
Dalsi mam jak je to tam stema talentama jestli fakt stoji 1 zlatku vymazani vsech talentu nebo vic:)
A pak jestli tendle build co sem si nasel je dobrej na pvp...chci hrat night elfa --rogua :

Assassination Talents (21 points)
• Improved Eviscerate - 3/3 points
Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.
• Malice - 5/5 points
Increases your critical strike chance by 5%.
• Murder - 2/2 points
Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%.
• Ruthlessness - 3/3 points
Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target.
• Lethality - 5/5 points
Increases the damage done by your critical strikes by 50% when using the Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilitiy.
• Relentless Strikes - 1/1 point
Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy.
• Vile Poisons - 1/5 point
Increases the damage dealt by your poisons by 3%.
• Cold Blood - 1/1 point
When activated, your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate is guaranteed a critical strike.

Combat Talents (4 points)
• Improved Sinister Strike - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy.
• Improved Gouge - 2/3 points
Increases the effect duration of your Gouge ability by 1 second.

Subtlety Talents (26 points)
• Master of Deception - 5/5 points
Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4)
• Camouflage - 5/5 points
Increases your speed while stealthed by 15%.
• Elusiveness - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Evasion, Vanish, and Blind abilities by 1.3 minutes.
• Initiative - 5/5 points
Gives you a 75% chance to add an additional combo point to your target when using your Ambush, Garrote, or Cheap Shot ability.
• Improved Sap - 3/3 points
Adds a 90% chance to return to stealth mode after using your Sap ability.
• Improved Cheap Shot - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20.
• Preparation - 1/1 point
When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities.

Poradte diks...

Edited by - MumIa on 25/01/2005 22:47:36

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/01/2005 :  22:53:33  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MumIa

Nazdarek sorrac ze zakladam novej topic ale mam par otazek:)..

Nehral sem jeste nikdy placenou onlinovku ale wow me fakt jako jedina dostala ..tak jakou mam mit bankovni kartu jestli staci normalni nebo si mam zalozit novou..
Dalsi mam jak je to tam stema talentama jestli fakt stoji 1 zlatku vymazani vsech talentu nebo vic:)
A pak jestli tendle build co sem si nasel je dobrej na pvp...chci hrat night elfa --rogua :

Assassination Talents (21 points)
• Improved Eviscerate - 3/3 points
Increases the damage done by your Eviscerate ability by 15%.
• Malice - 5/5 points
Increases your critical strike chance by 5%.
• Murder - 2/2 points
Increases your chance to hit while using your Sap, Ambush, Garrote, or Cheap Shot abilities by 5%.
• Ruthlessness - 3/3 points
Gives your finishing moves a 60% chance to add a combo point to your target.
• Lethality - 5/5 points
Increases the damage done by your critical strikes by 50% when using the Sinister Strike, Gouge, Backstab, Ambush, Ghostly Strike, or Hemorrhage abilitiy.
• Relentless Strikes - 1/1 point
Your finishing moves have a 20% chance per combo point to restore 25 energy.
• Vile Poisons - 1/5 point
Increases the damage dealt by your poisons by 3%.
• Cold Blood - 1/1 point
When activated, your next Sinister Strike, Backstab, Ambush, or Eviscerate is guaranteed a critical strike.

Combat Talents (4 points)
• Improved Sinister Strike - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Sinister Strike ability by 5 Energy.
• Improved Gouge - 2/3 points
Increases the effect duration of your Gouge ability by 1 second.

Subtlety Talents (26 points)
• Master of Deception - 5/5 points
Reduces the chance enemies have to detect you while in Stealth mode. More effective than Master of Deception (Rank 4)
• Camouflage - 5/5 points
Increases your speed while stealthed by 15%.
• Elusiveness - 5/5 points
Reduces the cooldown of your Evasion, Vanish, and Blind abilities by 1.3 minutes.
• Initiative - 5/5 points
Gives you a 75% chance to add an additional combo point to your target when using your Ambush, Garrote, or Cheap Shot ability.
• Improved Sap - 3/3 points
Adds a 90% chance to return to stealth mode after using your Sap ability.
• Improved Cheap Shot - 2/2 points
Reduces the Energy cost of your Cheap Shot ability by 20.
• Preparation - 1/1 point
When activated, this ability immediately finishes the cooldown on your other Rogue abilities.

Poradte diks...

ad 1) viz mmorpg a rodieruv clanek, reklamu mas povetsinou hned na prvni strance
ad 2) 1 g poprvy, 5g podruhy, 10g potreti atd. az do 50g, tam je cap
ad 3) rogue je velice variabilni postava a sam si musis urcit co ti nejvic sedne, muzes se podivat na ruzny templaty popripadne primo na topic rogue na wow foru a z toho si to urcit a pak to jet, nejsem si jistej jestli se tu najde nekdo odpovidajici zodpovedet ti tuhletu otazku

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 25/01/2005 :  23:55:41  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
Ja to asi fakt nechapu.
Pokud si chces zahrat, tak si "vymysli" svuj vlastni char (rasu/povolani/talenty/cokoliv jinyho). Vykasli se na nejaky hotovy tempalaty proboha ! WoW neni Diablo. Tzn. ze talenty za prachy udelas znova, kdyz ti nebudou vyhovovat.

Rekni mi proc vubec chces ten WoW hrat ?

Uz jsem zazil par "narusenych" lidi, kteri meli syndrom mit radoby nejlepsi postavu na celym serveru - ano to je zrejme (bohuzel) mozny na free stupidnich bugged shardech, ale tezko realizovatelny na orig zaplnenych serverech.

Takze moje rada : Hrej jak hrej a ziJ jak umis !
Hodne stesti.

UO - CzH, Soptik (Drachenfels) - retired
WoW - Memento Mori, Ronia (Thunderhorn) - retired
WAR - Tears of Asur, Greerson (Karag Azgal) - active

Edited by - Soptik on 26/01/2005 00:17:44
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 26/01/2005 :  00:06:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soptik

Takze moje rada : Hrej jak hrej a zit jak umis !

Co to? :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"

Edited by - Tragedy on 26/01/2005 00:06:27
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 26/01/2005 :  00:16:21  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Co to? :)

Nojo kurde...5 pif je 5 pif ;-) Hned to opravim...hehe

Go to Top of Page

MumIa
Starting Member

10 Posts

Posted - 26/01/2005 :  00:18:43  Show Profile  Send MumIa an ICQ Message Send MumIa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to asi fakt nechapu.
Pokud si chces zahrat, tak si "vymysli" svuj vlastni char (rasu/povolani/talenty/cokoliv jinyho). Vykasli se na nejaky hotovy tempalaty proboha ! WoW neni Diablo. Tzn. ze talenty za prachy udelas znova, kdyz ti nebudou vyhovovat.

Rekni mi proc vubec chces ten WoW hrat ?

Uz jsem zazil par "narusenych" lidi, kteri meli syndrom mit radoby nejlepsi postavu na celym serveru - ano to je zrejme (bohuzel) mozny na free stupidnich bugged shardech, ale tezko realizovatelny na orig zaplnenych serverech.

Hodne stesti.

:D myslis ze sem si vybral rogue elfa jenom kvuli tomu ze o nem vsichni pisou jak je super..proste se me libil a sem s par lidma domluvenej ze budem hrat spolu takze se hodi i do party takze me hned nemusis fuckovat.. ...kdyz sem to nehral tak asi jak mam vedet jak co funguje takhle budu stavet na tomdle a pak treba jak sem se nahore docetl si vymazu talenty a udelam si uplne neco jinyho...
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 26/01/2005 :  00:21:02  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
welcome in the world of roguecraft
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 26/01/2005 :  00:39:19  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:

:D myslis ze sem si vybral rogue elfa jenom kvuli tomu ze o nem vsichni pisou jak je super..proste se me libil a sem s par lidma domluvenej ze budem hrat spolu takze se hodi i do party takze me hned nemusis fuckovat.. ...kdyz sem to nehral tak asi jak mam vedet jak co funguje takhle budu stavet na tomdle a pak treba jak sem se nahore docetl si vymazu talenty a udelam si uplne neco jinyho...

Vsichni pisou, ze rogue elf je dobrej ? Myslis vsichni tady na tomdle minoritnim foru nebo vsichni obecne na forech blizzardu ? No nevim.
Shoda party je zaklad, souhlasim.
Na druhou stranu : Chapes vubec co ty talenty presne delaj? Hral si to ? Vis jaky rogue ma skilly a jaky se ti libi (budou libit)? Moje zkusenosti mi rikaji, ze hodne lidi co jede podle predcmaranejch instrukci u hry moc dlouho nevydrzi. Rozdeleni talentu neni povinnost - rozdelis si je az budes chtit. Do ty doby poznas zakladni verze skillu, jejich ucinnost na vyssich stupnich si muzes zjistit na webech.

Prijde mi to proste uchylny. Dam lehky priklad : Mam ze srdce rad maga co kouzli firebolty, ale protoze existuje nakej radoby dobrej "cold build" tak budu hrat frost maga ? Sorry, ale todle ja asi nikdy nepochopim...

Go to Top of Page

MumIa
Starting Member

10 Posts

Posted - 26/01/2005 :  01:16:00  Show Profile  Send MumIa an ICQ Message Send MumIa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vsichni pisou, ze rogue elf je dobrej ? Myslis vsichni tady na tomdle minoritnim foru nebo vsichni obecne na forech blizzardu ? No nevim.
Shoda party je zaklad, souhlasim.
Na druhou stranu : Chapes vubec co ty talenty presne delaj? Hral si to ? Vis jaky rogue ma skilly a jaky se ti libi (budou libit)? Moje zkusenosti mi rikaji, ze hodne lidi co jede podle predcmaranejch instrukci u hry moc dlouho nevydrzi. Rozdeleni talentu neni povinnost - rozdelis si je az budes chtit. Do ty doby poznas zakladni verze skillu, jejich ucinnost na vyssich stupnich si muzes zjistit na webech.

Prijde mi to proste uchylny. Dam lehky priklad : Mam ze srdce rad maga co kouzli firebolty, ale protoze existuje nakej radoby dobrej "cold build" tak budu hrat frost maga ? Sorry, ale todle ja asi nikdy nepochopim...

Nehral sem to:) proto mam tydle otazky...a nevedel sem ze talenty muzu dat treba na 60 lvl..jinak bych si nezjistoval ty buildy, jen sem chtel mit postavu ktera me na neco bude....a ne abych se zasekl v pulce a s usmevem na tvari zacal rozjizdet stejnou postavu...takze dik za info i mefistovi..
Go to Top of Page

Soptik
New Member

111 Posts

Posted - 26/01/2005 :  18:43:51  Show Profile  Send Soptik an ICQ Message Send Soptik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nehral sem to:) proto mam tydle otazky...a nevedel sem ze talenty muzu dat treba na 60 lvl..jinak bych si nezjistoval ty buildy, jen sem chtel mit postavu ktera me na neco bude....a ne abych se zasekl v pulce a s usmevem na tvari zacal rozjizdet stejnou postavu...takze dik za info i mefistovi..

Talenty se daji za poplatek vymaznout a muzes si je nastavit znovu. Poplatkem myslim poplatek ve hre ne realny penize. Mne osobne prijde lepsi si postavu vypiplat sam - tzn. prijit na talenty, ktery vyhovuji memu hernimu stylu s postupem hry. Chapal bych, kdyby talenty nesly predelat, ale to nastesti neni tento pripad. Nechtel jsem te nejak napadnout, je to ostatne tvoje vec jak budes hrat.

Samozrejme, ze i s hotovym buildem naberes slusnou porci zabavy - jen se mozna trosku ubiras o jisty prvek vzruseni ;-) A o ten bych ja prijit rozhodne nechtel !(myslim samozrejme v ramci WoWu)

Go to Top of Page

MumIa
Starting Member

10 Posts

Posted - 26/01/2005 :  23:37:54  Show Profile  Send MumIa an ICQ Message Send MumIa a Private Message  Reply with Quote
Jasny:) ja to ted taky budu delat podle vlastnich skusenosti kdyz vim ze si je muzu zmenit..

jeste mam jednu otazecku a to jak to vetsinou je se stranama(allianci vs horda) za jakou stranu vic lidi hrajou..myslim to zhruba kdo uz hral..tak jakej byl jeho dojem

Edited by - MumIa on 27/01/2005 00:32:04
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/01/2005 :  08:15:37  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
aliance je vic, na nekterejch serverech vyrazne na nekterejch to neni poznat
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/01/2005 :  13:50:28  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
quote:
Originally posted by MumIa

ad 1) viz mmorpg a rodieruv clanek, reklamu mas povetsinou hned na prvni strance

nemohl bys hodit link? nemuzu ten clanek najit, je jich tam jaksi vic a od Rodiera sem nasel zatim jen jeden a ten o tom placeni neni...

EDIT: aha uz sem to diky jinemu topicu nasel, sem fakt slepej jak patrona
http://www.mmorpg.cz/index.php?sekce=clanky&clanek=631

Edited by - Warlord on 27/01/2005 13:54:06
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 28/01/2005 :  09:11:35  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Má tu někdo zkušenosti s přemístěním rasy? Myslím tím, že začnu hrát třeba undeada , ale ihned po startu se přemístím třeba do Mulgore a bude hrát/questit tam. Dostanu všechny questy co potřebuju?

Hlavně mi jde o class related questy. Je jasný, že třeba právě v Mulgore nemá třeba Rogue vůbec trainer (myslím) a tak tam questy nedostane. Ale třeba priest trainer v TB je. Dostanu od něj class questy, stejně jako od jiných?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 30/01/2005 :  16:11:03  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
jak se mluvi do global chatu?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 30/01/2005 :  17:25:43  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

jak se mluvi do global chatu?

/1 text

Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:16:01  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Opravte me pokud se mylim, ale nechapu proc si tu nekdo pokousi udelat template, kdyz podle dosavadnich skusenosti sem si vsiml ze jedinym obmedzujicim faktorem u trenovani skillu sou penize? Neboli kto ma penize, ma vsechni skilly a nemusi resit nejaky template ?
To sem fakt zvedavej jestli sem tak blbej, nebo to tak skutecne je :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:33:55  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Opravte me pokud se mylim, ale nechapu proc si tu nekdo pokousi udelat template, kdyz podle dosavadnich skusenosti sem si vsiml ze jedinym obmedzujicim faktorem u trenovani skillu sou penize? Neboli kto ma penize, ma vsechni skilly a nemusi resit nejaky template ?
To sem fakt zvedavej jestli sem tak blbej, nebo to tak skutecne je :-)

Pletes si skills a talenty, takze ne nejsi blbej akorat to mas trosku pomotane.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:36:43  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Aha, tak to se omlouvam :(
A mohl bys mi o tech talentech napsat trosku vic? Trebars kdo je trenuje, nebo jdou vylepsit i bez pritomnosti trenera? A u nich se musis specializovat na urcitej talent?
Jen me prosim neodkaz na google, dekuji :-)

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 30/01/2005 :  18:42:25  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Aha, tak to se omlouvam :(
A mohl bys mi o tech talentech napsat trosku vic? Trebars kdo je trenuje, nebo jdou vylepsit i bez pritomnosti trenera? A u nich se musis specializovat na urcitej talent?
Jen me prosim neodkaz na google, dekuji :-)

Talenty se ti otevrou na lvl 10. Nestojej te prachy na nauceni, akorat mas jeden bod per lvl. Tady najdes takovej malej designer:

http://wowvault.ign.com/View.php?view=Talents.View&category_select_id=6

Talenty ovlivnuji silu tveho charu a tim ovlivnuji treba i rychlost jakou levlujes atd.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 30/01/2005 :  20:31:38  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by filcon

Ale talenty jdou ve hre za nejakej peniz vynulovat a znova vybrat takze to zas tak kriticky neni. Jestli teda tahle vlastnost neni omezana jenom do nejakyho lvl.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 30/01/2005 :  21:18:00  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Golgoleth

quote:

Ale talenty jdou ve hre za nejakej peniz vynulovat a znova vybrat takze to zas tak kriticky neni. Jestli teda tahle vlastnost neni omezana jenom do nejakyho lvl.

Myslim, ze jsem nekdecetl, ze prvni vynulovani stoji 1g, druhe 10g, treti 50g atd... atd... (bez zaruky)

Tragedy
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/01/2005 :  21:30:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Myslim, ze jsem nekdecetl, ze prvni vynulovani stoji 1g, druhe 10g, treti 50g atd... atd... (bez zaruky)

Jojo, je to tak, aspoň teda po těch 10g
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 30/01/2005 :  22:42:00  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

quote:

quote:

Jojo, je to tak, aspoň teda po těch 10g

po 5 :) imho

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 30/01/2005 :  23:20:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
omg.. 1g ,5g,10g, +5g kazde dalsi az do 50g last chance.
btw:takovedle blbosti jsou tu na foru napsany uz 10x jen to trosku pohledat

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/01/2005 :  23:57:25  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
chtěl jsem napsat do těch 10g .. ne po těch 10g ..
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/02/2005 :  10:43:22  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
vcera me napadla jedna vec... jakmile si zalozim prvni postavu na nejakem sevreru, uz pak nikdy nelze jit na jiny server? treba tim, ze bych smazl postavu...?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  10:51:53  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Lze na jakýkoliv jiný sever.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 01/02/2005 :  11:00:07  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

tim ze smazu postavu (nebo vsechny) na tom serveru a pak pri zakladani nove mi to da na vyber zase server nebo kdyz mam postavu na jednom serveru muzu si pri zakladani dalsi vybrat jiny server?
Go to Top of Page

cuiviemen
Starting Member

46 Posts

Posted - 01/02/2005 :  11:09:43  Show Profile Send cuiviemen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

tim ze smazu postavu (nebo vsechny) na tom serveru a pak pri zakladani nove mi to da na vyber zase server nebo kdyz mam postavu na jednom serveru muzu si pri zakladani dalsi vybrat jiny server?

Pod nazvem serveru a zaroven nad prvni postavickou daneho realmu je magicke tlacitko Change realm, ktere ti umozni prepnout se na jiny server...
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/02/2005 :  11:58:21  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
take mam otazku
jak se ovlada grupovani ? nebylo me to nejak jasne :O jednou sem dostal invite a byl jsem v grupe nevedel jsem ale jak leavnout ani nevim jak nekoho jineho invitnout ci jake jsou moznosti aktivniho hledani grupy ? krom who..

je knecemu spani ? :)

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/02/2005 :  12:09:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Yenn: Hrace invitnes tak, ze na nej kliknes, a nasledne pravvym tlacitkem na jeho portret - zobrazi se menu moznosti - a vyberes "Invite."

Spani je dobra vec... pokud spis v hostinci (odlogovan:)) a nalogujes se po nejake dobe, ziskavas bonus k EXP za zabite moby (bonus je zavisly na dobe spani (odlogovani))

Tragedy
Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 01/02/2005 :  12:16:50  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
Spani je ta jedina vyhoda, kterou ma pracujici kasta proti 13tiletym zaskolakum hrajicim 25/7, kterych budou server plne - jako vzdy ;p

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  12:26:01  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

Spani je ta jedina vyhoda, kterou ma pracujici kasta proti 13tiletym zaskolakum hrajicim 25/7, kterych budou server plne - jako vzdy ;p

Ano a zejména oproti 13ti letým školákům máme většinou spát s kým.....
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:06:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dark Doomer

Ano a zejména oproti 13ti letým školákům máme většinou spát s kým.....

coz ti ve hre prilis nepomuze
Go to Top of Page

Bantu
Moderator

191 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:12:25  Show Profile  Send Bantu an ICQ Message Send Bantu a Private Message  Reply with Quote
Cus bambus pařani

Mám malinkatou otázečku - existuje ve WoW něco jako STICK na potvotu ?? - Follow target je v pohodě ale na moba to nějak nemužu najít a nebo jak napsat na to macro ??

Dík

ČO BOLO TO BOLO, TERAZKY SOM MA... :o)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:21:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bantu

Cus bambus pařani

Mám malinkatou otázečku - existuje ve WoW něco jako STICK na potvotu ?? - Follow target je v pohodě ale na moba to nějak nemužu najít a nebo jak napsat na to macro ??

Dík

Neexistuje a makro na to nejde napsat. Stejně jako není příkaz /face.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:43:00  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bantu

Cus bambus pařani

Dík

Prehistoricka verze blizardiho API obsahovala moznost sticku na moba. Uz nevim z jakeho duvodu byla disablovana.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:44:26  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Muzu se zeptat k cemu je takova vec vubec dobra?

Tragedy
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 01/02/2005 :  13:59:12  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No například pokud je mírnej lag a nejsi úplně v syncu se serverem, tak se ti může stát, že na své obrazovce stojíš u moba, chceš bouchnout a máš hlášku Too far. Například.

Nebo v grupě enemy vybíráš třeba nearest target a jaksi bez face nevíš, kde to je.

Nebo je lag, tak bez Nearest target a následného face je v lagu tank na nic.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:15:54  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
takovyhle lagy sem ve wow nezazil, vetsinou pri lagu boj probihal dobre, ale lootovani a podobny databazovy veci nefachaly

jinak tady nefacha poradne ani to target nearest enemy
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:16:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
/Face je imho cheat povolený devs :-)

Co se týče /stick, tak ve WoW je velmi optimálně zvolená vzdálenost pro melee útok, takže pokud reaguješ včas a při normálním pingu - cca až do 500, nepocítíš problém.

Systém boje ve WoW je velmi závislý na pohybu hráč, proto tu nejsou povoleny tyto ability. Dle mého názoru je to jen dobře.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:20:33  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

jinak tady nefacha poradne ani to target nearest enemy

To není tak jednoduché konstatovat. TNE v pojetí WoW neznamená prostě nejbližší cíl. Musíš ho mít minimálně na určitou vzdálenost, mát na něj přímou viditelnost a hlavně být k němu otočený. Pak to funguje jak má a je to záměr.

Soubojový systém ve wow je skvělý. Není to jen postavit dva proti sobě a čekat jak rozhodne random.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  14:24:21  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
souboje sou rozhodne prima, ale to targetovani ma imho prilis mnoho podminek...
k tem soubojum me napada jen jedna vec - blizzard by mohl udelat neco s tema jmenovkama nad hlavama hracu, prece jen du v dzungli a spoza kopcu vidim cerveny jmenovky souperu. Gnoma bych treba vubec pres nejaky spadly stromy nevidel, ale ta jmenovka jasne rika "KOUKEJ! TADY SEDI GNOME MAGE A SNAZI SE SCHOVAT!!!!"
Go to Top of Page

Stormer
New Member

446 Posts

Posted - 01/02/2005 :  15:32:48  Show Profile  Visit Stormer's Homepage  Send Stormer an ICQ Message Send Stormer a Private Message  Reply with Quote
ja bych si face nezapl ani kdyby takova moznost byla.. kdyz mam mensi lag a potvora byla zrovna v pohybu, tak se v lagu pohybuje porad tim smerem .. tzn kdyz bezela proti me, tak bezi klidne za me.. kdybych se za ni otocil, tak po navazani spojeni to napise, ze nefacuju potvoru, protoze by se vratila za me... musim koukat porad rovne i kdyz probehne za me a po dolagovani ji dam damage, kterej sem zacal castit pred lagem... trosku krkolomny ale snad chapete jak to myslim ;)

http://www.mmorpg.cz
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 01/02/2005 :  16:12:19  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
1) ad /face - pry je v nové verzi addonu "DefendYourself" /face vyřešený - neověřeno

2) ad /stick - souhlasím s Gabrielem, připadá mi dobře, že /stick ve hře není. Alespoň se na mě nemůže sticknout nepřítel a jít na pivo

3) ad jmenovky - ještě lepší jmenovky se vyvolávají pomocí klávesy "V", kdo to nezná, ať to zkusí, pro boj s mnoha addama je to super. Uznávám, že gnome v roští má nevýhodu. Vlastně co to melu - jen do něj ať zdechne.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  16:24:06  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
je po zmacknuti "v" vidis rovnou vobrovsky healtbary, to uz je pak uplnej ulet
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 01/02/2005 :  18:59:05  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
celkem pravidelne se me stava ze mob prolagne pres moji postavu a nemam LOS pricemz on me samozrejme mlati, na obrazovce se ukaze kde opravdu mob stoji az po par skundach.. stick rozhodne do mmorpg patri a neni to zadnej cheat, o face se da diskutovat z technickejch duvodu ale plati hratelnost je vice dulezitejsi nez "realnost" ..

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/02/2005 :  19:20:31  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

celkem pravidelne se me stava ze mob prolagne pres moji postavu a nemam LOS pricemz on me samozrejme mlati, na obrazovce se ukaze kde opravdu mob stoji az po par skundach.. stick rozhodne do mmorpg patri a neni to zadnej cheat, o face se da diskutovat z technickejch duvodu ale plati hratelnost je vice dulezitejsi nez "realnost" ..

to ze je v DAOCu neznamena ze do mmorpg patri
je to jen tvuj osobni nazor a kdyz se kouknes na fora od wow tak i vetsina stavajicich hracu s pridanim sticku a facu nesohlasi
ty commandy kazej atmosferu ( a kazili by i PvP ktery je ve wow na umisteni a behani imho vcelku postaveny )

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 01/02/2005 :  19:29:15  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yennefer

Taky se mi to stávalo, ale zase né moc, tak 1-2x do hodiny. Ping zdá se, na to vliv u mě neměl.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 01/02/2005 :  19:29:53  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Face a Stick by ve WoW zničily systém.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000